Sex Oglasi

Autor Tema: Draginja.- 1-2-3-4-5-6  (Pročitano 57968 puta)

Tirion

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 234
  • Teme korisnika u ovom forumu
Draginja.- 1-2-3-4-5-6
« poslato: 27-02-2015, 16:29:44 »
Драгиња

Дан је био тмуран, испрскан ситном кишом а видик застрт покровом влажне магле и таљиге су напредовале споро, уским путем који је више наликовао каквом блатном потоку.
-Охоооој! Ајмо Гароња, ајмо Мркове!- Станоје је галамио витлајући бичем и снажне животиње наставише да вуку. Шума под раскошним плаштом јесени, у њој лађица на дрвеним точковима а испод река житког црвенила.
-Ахоооој.-Опет викну Станоје. Седео је огрнут јагњећим кожухом и вуна натопљена влагом мртво је полегла по његовим леђима. Нећу се данас угрејати. Нервозно је гризао усне, али ако одржим ову брзину пре мрака ћу проћи Хајдучку шуму и Ђавоље језеро, а онда стижем кући пре него избије поноћ. Ипак мисли су биле само мисли и нису могле спречити одваљен точак, ни заглављивање у ниској, врбама обраслој, удолини. Утрошио је готово три сата док није набацао грања, камења и влажног песка довољно да крупни волови опет покрену таљиге. До тада је био потпуно мокар, прекривен скрамом црвеног блата и болно свестан да је окаснио.
Хајдучка шума, мрачно помисли, тамо има очију што мотре. По празним таљигама знаће да идем са сајма и да кријем кесу са динарима, не туда није мудро кад омрачи. Ђавоље језеро онда? Али било је то горе решење и знао је то, јер кад сенке испуне простор око воде тај крај избегавају и крштени и они други.Одлучио је и скрене нижим путем, ка конаку Код два овна где ће потражити уточиште. Сумрак је био на помолу, кад се увезао у пространо двориште испуњено тамним блатом и гускама што гачу. Запрегу је оставио шталском момчићу, цењкао се и молио али за ноћење у сенику условљен је да купи вечеру и окваси грло и он нерадо пристане, у глави пребирући скромну залиху новца са којом је располагао. Заједничка одаја била је испуњена димом, мирисом кувана купуса и распусним смехом гостију. Било их је више од двадесет, трговци у пролазу, редовне пијандуре и пропалице у лову на спонзора. И још група Турских плаћеника за столом крај прозора, људи господара Мусе. Његовог господара и он пожели да оде, да се окрене и напусти свратиште пре него буде примећен. Да се суочи са Хајдучком шумом и Ђавољим језером јер некад су ножеви разбојника и црвене очи у тами мање зло од насмејаних усана, од тапшања по рамену и подругљивих погледа.
-Како ти је жена, како је Драгиња?-
Али би прекасно, уочен је док се колебао у довратку и још се није снашао а већ је вођен ка столу прекривеном испијеним пехарима, покрај гуслара бледих очију и крчмарице огромних груди и бокова.
-Жив био Станоје.- Аћим устане пружајући му руку. Био је сед и изборана лица, али још увек плећат и усправна држања, најамљени мач у Беговим рукама.
-Седи Станоје, ех какво пасје време за путника.-
И он седе, међу њих тројицу, међу вештачке осмехе и поругу у очима.
-Па како је на путу Станоје?-Неко му је гурнуо пехар у шаке.
-На путу.-Станоје отпљуне са стране.-А како може бити, киша ме прати од јутрос а код Стојанове јаруге заглавио сам запергу.-
-Е то није добро.-Одврати најмлађи од тројице. -Зато сад пиј да угрејеш кости.- И пио је а са њим и они, а први пехар дозвао је други а овај пак трећи, ретког црвеног вина што се осећало на квасину.
-И Станоје како је кући?-Аћим упита са невиним изразом на лицу.-Како је стара мајка и она деца?-
-Били су добро кад сам их оставио.-
-А лепо. А како је млада, како је Драгиња?-Упитао је и његови пратиоци праснуше у смех, старији прикривено окренувши главу и млађи отворено са изазовом у очима.
-И она је... добро.-Одговори с муком али подругљива питања и пехар који је изнова и изнова доливан, оживеше сећања. Незвана и неумољива попут плимног таласа и опет је био у жетви прохујалој пет година раније. Имао је тада двадет и пет и враћали су се са њиве, сунце је било на умору али и даље није имало милости и били су жељни хлада и воде. Ипак је био расположен, род је био добар а уз бутину му је седела невеста од  шеснаест лета, најлепша девојка у селу. Не девојка жена, његова жена и њен поглед на њему одаје заљубљеност. Пресерели су их близу Пашине ћуприје, нови бег који је заменио преминулог и његова бројна пратња. Склонили су се са пута и наклонили како приличи обичним кметовима пред господарем али он је застао да им пожели добар дан и богат род сво време гледајући у младу Драгињу.-Хвала господару, нека вас бог чува.-Захваљивао је обрадован пажњом Турског племића а Драгиња је само ћутала, оборена погледа и румених образа. Позив је стигао за седам дана. Гласник је ујахао у двориште, на црном ату и Станоје одмах осети зло како се спрема. -Господар жели служавке.-Изговорио је снажним гласом.- И дружбенице за своје жене и она је позвана.-Показао је руком на Драгињу а он није имао начин да то спречи. Не ако жели главу на раменима. И отишла је а онда се вратила увече. И тако сваки дан и увек би плакала и дуго га грлила зајутра пред одлазак, али након месец дана то се променило. Све чешће је одлазила са смешком на лицу а увече би се враћала носећи нарамак разних ђаконија. Од финог сукна до посластица као што су баклаве и тулумбе.
-Ех Мој сине.- Тада би његова мајка приговарала кроз обавезан уздах, али увек је прва грабила баклаве и остатке печења са господске трпезе.-Ех мој сине.-Говорила би жвачући безубим устима.
-Богами добро ти тамо служиш Драгиња.-Започео би строго а она би узвраћала поглед без кривње на лицу.-Дарежљив је то народ Станоје, дарежљив и богат.-
Сумњао је а сумња је црв што тихо и неумољиво изједа, оствљајући тамне подочњаке и срце препуно туге. Доказ је стигао следећег пролећа. Било је подне, обишао је кошнице и сад се искрао у шуму да провери кришом постављене замке за зечеве. Било је то господарево ловиште и чинио је прекршај, али овај је ретко навраћао и ризик није био претеран. Ипак тог дана није имао среће. Избио је надомак ловачке куће а тамо коњи. Три ата, прекрасни, црни и богато украшени, коњи бега Мусе. Тихо је опсовао и хтеде да продужи, неприметно и под заштитом ниског растиња, а онда је чуо звукове. Дубок мушки и тиши  смех жене, а у њеном гласу било је нечег познатог.
-Тако тако.-Гласао се мушкарац а уздаси су му изобличили речи.-Тако малена, знаш ти свој посао.- А када се прикрао ниском прозору имао је шта и видети. Пространа одаја од светлог дрвета, широк лежај у средишту а на њему Муса потпуно наг и изваљен на леђа. Био је крупан мушкарац близу четрдесетих, гојазан и тамне коже која је сведочила о Анадолском пореклу. Руке је положио под главу и са уживањем гледао жену која је померала главом међу његовим ногама.
-Ахххх тако мала, ах то је добро Драгиња.- Драгиња! Станоја пресече у грудима. Драгиња. Али није могло бити сумње, познавао је ниску прилику своје жене, витка леђа и једру гузу и дуг слап светле косе која се расула по мушкарчевом стомаку.
-Тако тако јаче га дркај, мммм Драгиња.-Стењао је Муса померајући куковима и она поче да снажно мрда руком, да мумла и помера главу у брзом ритму.
-Ахх доста.- Муса се усправи на колена. Имао је мека ћосава прса, стомак који је висио и велики набрекао уд који је стрчао из тамног бусена.-Хоћу мало те младе пичке.-Привукао је себи и она га дарује сочним пољубцем a онда је оборио на леђа, раширио ноге и поче да трља удом по светлом бусену, по руменој бразди и чврстом затегнутом стомаку. А уд му је био таман, готово црн, њена кожа бела, налик на млечну и од призора Станоје осети мучнину у стомаку. Кикотала се и мигољила, сво време издижући карлицу како би што пре осетила ту батину, дугачку и дебелу попут дечје руке. И много већу и дужу од моје. Станоје прогута слину, могао би да ускочи унутра да потегне нож и сврши са њима пре но чувари навале из предсобља. Да изврши правду и пред људима и пред богом, али шта даље. Кући су га чекали стара мајка, погрбљена и безуба старица и удва снаја. Након братове смрти дошла са двоје деце на грбачи, тиха и вредна жена, усахлих груди и тужних опрезних очију. И двоје деце, а обоје налик на његовог брата, нејаки Милош дивљег погледа и нежна трогодишња Милица а без Станојеве руке да посеје и пожање и они су осуђени на пропаст. И тако је остао да стоји да гледа и проклиње злу судбину. А рођена жена пред његовим је очима најахивала Турску батину.
-Аххх, ахх ах брже брже, такоо охх!-Тресла се попут човека обузета духа а њени су јецаји били много гласнији од звукова које је испуштала када би легла под биљац у тамни њихове собе.
-Охх, ох, ох.-Роктао је и Муса, а по гримаси на лицу видело се колико му прија млада Драгињина пичка.-Ох, ох, ох.- Грабио је за гузове и уздизао па спуштао свом снагом масивног тела, затим је преврнуо на стомак и завукао га тамо где бог није одредио а она је вриштала тражећи још и још. То му је било превише и тада је отетурао кроз шуму, у правцу куће где је стигао сатима касније. И ни данас не зна како је оћутао када се Драгиња довукла задовољног израза лица и истресла пун нарамак ушећерена воћа.
-Еее мој слепи сине.-Устала је његова мајка пребирајући по воћу, а онда је узела највећу јабуку.-Ееее мој слепи сине.- Гледала га је са презиром, са осудом и гнушањем лижући површину прекривену медом и шећером. И деца су полетела, Милош први и Милица иза њега а када је удова снаја сусрела његове очи у погледу јој није било осуде ни презира, само тиха и бескрајна захвалност.
-Ајд ајд Станоје, шта си се замислио?- Аћимова рука му протресе раме и опет је био у крчми препуној дима и за столом са ког је капало вино.
-Ајд уздравље Станоје, још једну у част господара Мусе.-
-Јест Станоје, у господареву част.-Дода најмлађи са подсемхом у очима.- Ех какав је то само јахач, просто сатире ждребице.-А онда су се смејали а он је пио и пио оборена погледа и стиснутих песница.
Сати су протекли ка д је истетурао да мокри, на ноћни ваздух и кишу која је лила у густим млазовима.
-Удара ово вино а Станоје.- Окренуо се и виде најмлађег плаћеника како пиша покрај њега. Био је црн и разрока погледа а кожа му је сведочила о јужњачком пореклу, кожа и име које су му наденули, Јакуб.-Удара удара а Станоје.-И намерно помери млаз прскајући Станојеве опанке. -Него Станоје шта кашеж на ово парче.-Покаше на дугачак уд који је држао у шаци.-Велик је а девојке воле велике, а вала и удате жене попут...- Смејао се смехом пуним пакости и нешто у Станојевој души је препукло, нешто што више није могло бити састављено.
-Попут кога!- Пришао је Турчину, а онда га подигао стежући врат. Овај није био ситан мушкарас, висок и складно грађен али снага му се није могла поредити са Станојевом, не сад док су му очи гореле бесом.-Попут кога!- Протресао га је попут лутке и Јакуб закркља колутајући очима.
-Попут кога! Хајде изговори име.-Турчин извуче нож, последњим напором снаге али било је прекасно. Ношен гневом сСтаноје му га одузме, као из руке детета, а онда га је утерао у Јакубово око док је овај трзао ногама.
-Попут кога, хајде изговори!-Тресао је беживотно тело, као да држи страшило од сламе а онда небеса одговорише. Муња блесну претварајући ноћ у дан а гром је следио непун удисај касније и Станоје се поврати из транса који му је обузео ум. Шта сам урадио, о боже ко ће сад да храни Милицу и Милоша. Завитлао је тело преко плота, у правцу свињца из ког је сквичала изгладнела марва а онда је трчао и трчао.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Tirion

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 234
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Драгиња
« Odgovor #1 poslato: 27-02-2015, 16:42:58 »
Ozbiljno sam razmisljao, da li ovakva prica ima svoje mesto na forumu ovog tipa. Ipak s obzirom da se forum zove Erotske price i ispovesti a ne Porno price i ispovesti rekoh da pokusam.

Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2662
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Драгиња
« Odgovor #2 poslato: 27-02-2015, 17:05:13 »
Naravno da ima. Samo napred!!!!

milence73

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 936
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Драгиња
« Odgovor #3 poslato: 27-02-2015, 17:15:48 »
Evo verzije i za ne pravoslavni deo bivše Juge


Dan je bio tmuran, isprskan sitnom kišom a vidik zastrt pokrovom vlažne magle i taljige su napredovale sporo, uskim putem koji je više nalikovao kakvom blatnom potoku.
-Ohooooj! Ajmo Garonja, ajmo Mrkove!- Stanoje je galamio vitlajući bičem i snažne životinje nastaviše da vuku. Šuma pod raskošnim plaštom jeseni, u njoj lađica na drvenim točkovima a ispod reka žitkog crvenila.
-Ahooooj.-Opet viknu Stanoje. Sedeo je ogrnut jagnjećim kožuhom i vuna natopljena vlagom mrtvo je polegla po njegovim leđima. Neću se danas ugrejati. Nervozno je grizao usne, ali ako održim ovu brzinu pre mraka ću proći Hajdučku šumu i Đavolje jezero, a onda stižem kući pre nego izbije ponoć. Ipak misli su bile samo misli i nisu mogle sprečiti odvaljen točak, ni zaglavljivanje u niskoj, vrbama obrasloj, udolini. Utrošio je gotovo tri sata dok nije nabacao granja, kamenja i vlažnog peska dovoljno da krupni volovi opet pokrenu taljige. Do tada je bio potpuno mokar, prekriven skramom crvenog blata i bolno svestan da je okasnio.
Hajdučka šuma, mračno pomisli, tamo ima očiju što motre. Po praznim taljigama znaće da idem sa sajma i da krijem kesu sa dinarima, ne tuda nije mudro kad omrači. Đavolje jezero onda? Ali bilo je to gore rešenje i znao je to, jer kad senke ispune prostor oko vode taj kraj izbegavaju i kršteni i oni drugi.Odlučio je i skrene nižim putem, ka konaku Kod dva ovna gde će potražiti utočište. Sumrak je bio na pomolu, kad se uvezao u prostrano dvorište ispunjeno tamnim blatom i guskama što gaču. Zapregu je ostavio štalskom momčiću, cenjkao se i molio ali za noćenje u seniku uslovljen je da kupi večeru i okvasi grlo i on nerado pristane, u glavi prebirući skromnu zalihu novca sa kojom je raspolagao. Zajednička odaja bila je ispunjena dimom, mirisom kuvana kupusa i raspusnim smehom gostiju. Bilo ih je više od dvadeset, trgovci u prolazu, redovne pijandure i propalice u lovu na sponzora. I još grupa Turskih plaćenika za stolom kraj prozora, ljudi gospodara Muse. Njegovog gospodara i on poželi da ode, da se okrene i napusti svratište pre nego bude primećen. Da se suoči sa Hajdučkom šumom i Đavoljim jezerom jer nekad su noževi razbojnika i crvene oči u tami manje zlo od nasmejanih usana, od tapšanja po ramenu i podrugljivih pogleda.
-Kako ti je žena, kako je Draginja?-
Ali bi prekasno, uočen je dok se kolebao u dovratku i još se nije snašao a već je vođen ka stolu prekrivenom ispijenim peharima, pokraj guslara bledih očiju i krčmarice ogromnih grudi i bokova.
-Živ bio Stanoje.- Aćim ustane pružajući mu ruku. Bio je sed i izborana lica, ali još uvek plećat i uspravna držanja, najamljeni mač u Begovim rukama.
-Sedi Stanoje, eh kakvo pasje vreme za putnika.-
I on sede, među njih trojicu, među veštačke osmehe i porugu u očima.
-Pa kako je na putu Stanoje?-Neko mu je gurnuo pehar u šake.
-Na putu.-Stanoje otpljune sa strane.-A kako može biti, kiša me prati od jutros a kod Stojanove jaruge zaglavio sam zapergu.-
-E to nije dobro.-Odvrati najmlađi od trojice. -Zato sad pij da ugreješ kosti.- I pio je a sa njim i oni, a prvi pehar dozvao je drugi a ovaj pak treći, retkog crvenog vina što se osećalo na kvasinu.
-I Stanoje kako je kući?-Aćim upita sa nevinim izrazom na licu.-Kako je stara majka i ona deca?-
-Bili su dobro kad sam ih ostavio.-
-A lepo. A kako je mlada, kako je Draginja?-Upitao je i njegovi pratioci prasnuše u smeh, stariji prikriveno okrenuvši glavu i mlađi otvoreno sa izazovom u očima.
-I ona je... dobro.-Odgovori s mukom ali podrugljiva pitanja i pehar koji je iznova i iznova dolivan, oživeše sećanja. Nezvana i neumoljiva poput plimnog talasa i opet je bio u žetvi prohujaloj pet godina ranije. Imao je tada dvadet i pet i vraćali su se sa njive, sunce je bilo na umoru ali i dalje nije imalo milosti i bili su željni hlada i vode. Ipak je bio raspoložen, rod je bio dobar a uz butinu mu je sedela nevesta od  šesnaest leta, najlepša devojka u selu. Ne devojka žena, njegova žena i njen pogled na njemu odaje zaljubljenost. Presereli su ih blizu Pašine ćuprije, novi beg koji je zamenio preminulog i njegova brojna pratnja. Sklonili su se sa puta i naklonili kako priliči običnim kmetovima pred gospodarem ali on je zastao da im poželi dobar dan i bogat rod svo vreme gledajući u mladu Draginju.-Hvala gospodaru, neka vas bog čuva.-Zahvaljivao je obradovan pažnjom Turskog plemića a Draginja je samo ćutala, oborena pogleda i rumenih obraza. Poziv je stigao za sedam dana. Glasnik je ujahao u dvorište, na crnom atu i Stanoje odmah oseti zlo kako se sprema. -Gospodar želi služavke.-Izgovorio je snažnim glasom.- I družbenice za svoje žene i ona je pozvana.-Pokazao je rukom na Draginju a on nije imao način da to spreči. Ne ako želi glavu na ramenima. I otišla je a onda se vratila uveče. I tako svaki dan i uvek bi plakala i dugo ga grlila zajutra pred odlazak, ali nakon mesec dana to se promenilo. Sve češće je odlazila sa smeškom na licu a uveče bi se vraćala noseći naramak raznih đakonija. Od finog sukna do poslastica kao što su baklave i tulumbe.
-Eh Moj sine.- Tada bi njegova majka prigovarala kroz obavezan uzdah, ali uvek je prva grabila baklave i ostatke pečenja sa gospodske trpeze.-Eh moj sine.-Govorila bi žvačući bezubim ustima.
-Bogami dobro ti tamo služiš Draginja.-Započeo bi strogo a ona bi uzvraćala pogled bez krivnje na licu.-Darežljiv je to narod Stanoje, darežljiv i bogat.-
Sumnjao je a sumnja je crv što tiho i neumoljivo izjeda, ostvljajući tamne podočnjake i srce prepuno tuge. Dokaz je stigao sledećeg proleća. Bilo je podne, obišao je košnice i sad se iskrao u šumu da proveri krišom postavljene zamke za zečeve. Bilo je to gospodarevo lovište i činio je prekršaj, ali ovaj je retko navraćao i rizik nije bio preteran. Ipak tog dana nije imao sreće. Izbio je nadomak lovačke kuće a tamo konji. Tri ata, prekrasni, crni i bogato ukrašeni, konji bega Muse. Tiho je opsovao i htede da produži, neprimetno i pod zaštitom niskog rastinja, a onda je čuo zvukove. Dubok muški i tiši  smeh žene, a u njenom glasu bilo je nečeg poznatog.
-Tako tako.-Glasao se muškarac a uzdasi su mu izobličili reči.-Tako malena, znaš ti svoj posao.- A kada se prikrao niskom prozoru imao je šta i videti. Prostrana odaja od svetlog drveta, širok ležaj u središtu a na njemu Musa potpuno nag i izvaljen na leđa. Bio je krupan muškarac blizu četrdesetih, gojazan i tamne kože koja je svedočila o Anadolskom poreklu. Ruke je položio pod glavu i sa uživanjem gledao ženu koja je pomerala glavom među njegovim nogama.
-Ahhhh tako mala, ah to je dobro Draginja.- Draginja! Stanoja preseče u grudima. Draginja. Ali nije moglo biti sumnje, poznavao je nisku priliku svoje žene, vitka leđa i jedru guzu i dug slap svetle kose koja se rasula po muškarčevom stomaku.
-Tako tako jače ga drkaj, mmmm Draginja.-Stenjao je Musa pomerajući kukovima i ona poče da snažno mrda rukom, da mumla i pomera glavu u brzom ritmu.
-Ahh dosta.- Musa se uspravi na kolena. Imao je meka ćosava prsa, stomak koji je visio i veliki nabrekao ud koji je strčao iz tamnog busena.-Hoću malo te mlade pičke.-Privukao je sebi i ona ga daruje sočnim poljubcem a onda je oborio na leđa, raširio noge i poče da trlja udom po svetlom busenu, po rumenoj brazdi i čvrstom zategnutom stomaku. A ud mu je bio taman, gotovo crn, njena koža bela, nalik na mlečnu i od prizora Stanoje oseti mučninu u stomaku. Kikotala se i migoljila, svo vreme izdižući karlicu kako bi što pre osetila tu batinu, dugačku i debelu poput dečje ruke. I mnogo veću i dužu od moje. Stanoje proguta slinu, mogao bi da uskoči unutra da potegne nož i svrši sa njima pre no čuvari navale iz predsoblja. Da izvrši pravdu i pred ljudima i pred bogom, ali šta dalje. Kući su ga čekali stara majka, pogrbljena i bezuba starica i udva snaja. Nakon bratove smrti došla sa dvoje dece na grbači, tiha i vredna žena, usahlih grudi i tužnih opreznih očiju. I dvoje dece, a oboje nalik na njegovog brata, nejaki Miloš divljeg pogleda i nežna trogodišnja Milica a bez Stanojeve ruke da poseje i požanje i oni su osuđeni na propast. I tako je ostao da stoji da gleda i proklinje zlu sudbinu. A rođena žena pred njegovim je očima najahivala Tursku batinu.
-Ahhh, ahh ah brže brže, takoo ohh!-Tresla se poput čoveka obuzeta duha a njeni su jecaji bili mnogo glasniji od zvukova koje je ispuštala kada bi legla pod biljac u tamni njihove sobe.
-Ohh, oh, oh.-Roktao je i Musa, a po grimasi na licu videlo se koliko mu prija mlada Draginjina pička.-Oh, oh, oh.- Grabio je za guzove i uzdizao pa spuštao svom snagom masivnog tela, zatim je prevrnuo na stomak i zavukao ga tamo gde bog nije odredio a ona je vrištala tražeći još i još. To mu je bilo previše i tada je oteturao kroz šumu, u pravcu kuće gde je stigao satima kasnije. I ni danas ne zna kako je oćutao kada se Draginja dovukla zadovoljnog izraza lica i istresla pun naramak ušećerena voća.
-Eee moj slepi sine.-Ustala je njegova majka prebirajući po voću, a onda je uzela najveću jabuku.-Eeee moj slepi sine.- Gledala ga je sa prezirom, sa osudom i gnušanjem ližući površinu prekrivenu medom i šećerom. I deca su poletela, Miloš prvi i Milica iza njega a kada je udova snaja susrela njegove oči u pogledu joj nije bilo osude ni prezira, samo tiha i beskrajna zahvalnost.
-Ajd ajd Stanoje, šta si se zamislio?- Aćimova ruka mu protrese rame i opet je bio u krčmi prepunoj dima i za stolom sa kog je kapalo vino.
-Ajd uzdravlje Stanoje, još jednu u čast gospodara Muse.-
-Jest Stanoje, u gospodarevu čast.-Doda najmlađi sa podsemhom u očima.- Eh kakav je to samo jahač, prosto satire ždrebice.-A onda su se smejali a on je pio i pio oborena pogleda i stisnutih pesnica.
Sati su protekli ka d je isteturao da mokri, na noćni vazduh i kišu koja je lila u gustim mlazovima.
-Udara ovo vino a Stanoje.- Okrenuo se i vide najmlađeg plaćenika kako piša pokraj njega. Bio je crn i razroka pogleda a koža mu je svedočila o južnjačkom poreklu, koža i ime koje su mu nadenuli, Jakub.-Udara udara a Stanoje.-I namerno pomeri mlaz prskajući Stanojeve opanke. -Nego Stanoje šta kašež na ovo parče.-Pokaše na dugačak ud koji je držao u šaci.-Velik je a devojke vole velike, a vala i udate žene poput...- Smejao se smehom punim pakosti i nešto u Stanojevoj duši je prepuklo, nešto što više nije moglo biti sastavljeno.
-Poput koga!- Prišao je Turčinu, a onda ga podigao stežući vrat. Ovaj nije bio sitan muškaras, visok i skladno građen ali snaga mu se nije mogla porediti sa Stanojevom, ne sad dok su mu oči gorele besom.-Poput koga!- Protresao ga je poput lutke i Jakub zakrklja kolutajući očima.
-Poput koga! Hajde izgovori ime.-Turčin izvuče nož, poslednjim naporom snage ali bilo je prekasno. Nošen gnevom sStanoje mu ga oduzme, kao iz ruke deteta, a onda ga je uterao u Jakubovo oko dok je ovaj trzao nogama.
-Poput koga, hajde izgovori!-Tresao je beživotno telo, kao da drži strašilo od slame a onda nebesa odgovoriše. Munja blesnu pretvarajući noć u dan a grom je sledio nepun udisaj kasnije i Stanoje se povrati iz transa koji mu je obuzeo um. Šta sam uradio, o bože ko će sad da hrani Milicu i Miloša. Zavitlao je telo preko plota, u pravcu svinjca iz kog je skvičala izgladnela marva a onda je trčao i trčao.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

hotlajn

kurajberrrr

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2178
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Драгиња
« Odgovor #4 poslato: 27-02-2015, 17:39:04 »
 :) Cudo jedno - od sada i pravoslavci imaju svoje pismo - a da si u pravu jesi, jer se samo mi Srbi stidimo, sto smo i pravoslavci i sto imamo svoje sopstveno pismo...  :-\

A sto se tice diskusije sta je erotika a sta je pornografija - to ni mnogo mudrije glave od nas nisu razlucili... :-\

I ostavimo se toga da testiramo nase poznavanje srpske knjizevnosti, jezika i pisma... (yes)

Mozda smo bas casove o Bori Stankovicu - propustili... (kikot)
Moje price ;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte. Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;

milence73

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 936
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Драгиња
« Odgovor #5 poslato: 27-02-2015, 18:59:26 »
Ne kazem to iz stida, nego da ljudi mogu da procitaju. Cisto tahnicka stvar.

kurajberrrr

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2178
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Драгиња
« Odgovor #6 poslato: 27-02-2015, 19:26:27 »
 (intellectual) Dakle. Ako od sada ja nesto objavim na cirilici imam dezurnog tehnicara...

Opet, na prostorima bivse Jugoslavije velika vecina naroda pise cirilicom, i za pohvalu, jedino Slovenci i Srbi zahvaljujuci Kopitaru i Vuku imaju svoju latinicu.

Moje price ;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte. Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;

milence73

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 936
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Драгиња
« Odgovor #7 poslato: 27-02-2015, 20:01:18 »
Nisi ti objavio ovaj clanak.
A za pismo se slazemo.


Tirion

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 234
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Драгиња
« Odgovor #8 poslato: 27-02-2015, 21:36:02 »
 :-\ i tako je ćirilica, neočekivano, ostavila najači utisak.

arnella

 • Sexy Moderatorka
 • *****
 • Poruke: 7725
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Драгиња
« Odgovor #9 poslato: 28-02-2015, 01:44:19 »
dobro dojde malo promene  (thumbup) (thumbup) (aplaude)


Tagovi:
 

GoogleTagged