Sex Oglasi

Autor Tema: DAL' JE LJUBAV ILI STRAST  (Pročitano 6567 puta)

budala_75

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 87
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
DAL' JE LJUBAV ILI STRAST
« poslato: 03-11-2017, 13:55:31 »
Malo je žena i muškaraca koji mogu razdvojiti ljubav i strast. Izmješano je to, doduše kako kod koga u različitim omjerima, ali ipak izmješano. Još je manje onih koji to priznaju sami sebi...Lola je mislila da može to da razdvoji...

Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.

**********

Mrzila je stereotipe. Zato je Lola jutros mrzila sebe dok se vozila, prepoznavši stereotip u svom pogledu na sebe, na svoj život, na vlastiti brak. On je postao navika, trpljenje...zbog mira u kući, zbog djece, zbog sigurnosti življenja. Kako je to stereotipno odzvanjalo u njenoj glavi.
Vidjela je sebe kao stereotipno definisanu balkansku domaćicu...žena u tridesetim, majka, zaposlena i kao samostalna a kod kuće djeca, muž, kuhanje, pranje, peglanje...seks kao usputna zabava, sve rijeđa i bez previše strasti.
Nezadovoljstvo fizičkim izgledom, psihičkim stanjem, okruženjem...

Mrzila je taj stereotip isfrustrirane žene pogotovo kao opravdanje za flert po društvenim mrežama. Koketiranje sa zatajnim likovima koji bi joj pružili uzbuđenje, strast, avanturu...promjenili život.
Svi je oni "razumiju", slušaju je dok ogoljuje svoje frustracije iza lažnog profila. Nude sebe kao izlaz iz beznađa...u stvari nude svoj "inbox", a kao "džentlmenski gest" šalju sliku svog svemoćnog uda. Neki je i nalože prostim opisivanjem šta sve može da joj uradi svojim alatom. Padne i po neki orgazam izazvan uzavrelom maštom dotičnih faca skrivenih iza slike erekcije.

"Jebiga, nedostaje istinske strasti a mašte na pretek...", mislila bi Lola nakon što bi svršila. I završavalo se na tome...bar do sada...
Ljubav...kako je zamrzila tu riječ i taj osjećaj. Ta plišana glupost i igračka u rukama samozvanih zavodnika i prevaranata. Nesigurnih muškaraca koji ne znaju šta hoće. Bezmudih kvazi-ljubavnika na koje je padala vjerujući na njihovu slatkoriječivost, elokventnost, virtuelni šarm u džungli zvanoj net.
Ne...ako ikada i bude sa nekim muškarcem biće to iz čiste strasti i požude. Emocije "off"...
Iskreno želi nekog jakog muškarca koji će njenu maštu da pretoči u rijeku strasti bez emotivnih izliva. Ona je takva žena...ona je cinična, ledena kraljica. Ona je ta koja zavodi, flertuje i želi samo jedno...stvarnog muškarca, đubre koje će sa njenim tijelom činiti sve, pa i ono što misli da nikad ne želi. Muškarca pred kojim će da zadrhti tijelo i ovlaži među nogama bez "dodira duše" i ostalih sranja.

Bar je željela da je takva...

Vozila je Lola mrzeći to što je sebe predstavila i njemu tako...kao stereotipnu prosjećnu ženu.
Hoće li je on pročitati, poželjeti više od njenog tijela ?
Shvatiti da ova "ledena kraljica" treba i zagrljaj, nježnost, razumjevanje...ljubav a ne naviku. Da njen jastuk pamti mnogo suza i neprespavnih emotivnih noći. Hoće li povjerovati da je ona samo drska i perverzna žena koja želi samo njegovo tijelo i rijeku strasti bez grama emocije ?
Hoće li povjerovati da je hladna prema njemu...hoće li povjerovati sama sebi da je takva ???

Parkirala se ispred lijepog restorana pored rijeke. Već sa parkinga se vidjela velika drvena terasa koja se nadvila nad zelenom vodom. Blagi drhtaji tijela koje je osjećala dok je zaključavala automobil, davali su joj potvrdu, mada je to znala ali vješto krila, da je jača na riječima nego na djelu.
Hodala je polako prema ulazu namještajući tuniku na sebi koja je otkrivala adute a skrivala mane...predivne velike grudi i zaostali stomak poslije porođaja.
Skinula je sunčane naočale i podigla pramen plave kose koji joj je padao preko lica. Malo su je žuljale čipkaste gaćice među svježe depiliranim međunožjem ali sve za seksi izgled. Nije ni svjesna da je sve to oblačila više da bi sebi bila sexy a ne nekom muškarcu...
Tražila je pogledom po sali a onda ga ugledala na terasi iznad rijeke. Prepoznala ga je po fotografiji, naravno onoj na kojem se vidjelo lice nakon niza fotografija njegovog uda prije toga, prije nego je zadobila njegovo povjerenje i njihovi razgovori otišli u mnogo dublje pravce od nadrkavanja njene pičke i njegovog kurca.

Kada je on podigao pogled nasmiješio se i ustao. Vratila mu je osmjehom i pomalo nesigurno prišla stolu.

"Napokon uživo Lola."

"Da...napokon Miki."

Manirski je izvukao stolicu preko puta i Lola je sjela prekrstivši noge i  navlačeći suknju koliko je mogla na njih. Opazila je njegov pogled koji sa njenih grudi pade na bose noge od ivice suknje, preko koljena do stopala u štiklama. Nije ni pokušao da ga sakrije.

"Divna si Lola !"

"Hvala. Hmm...i ti si pojava uživo."

Nije ovo bio samo kurtoazni odgovor na kompliment. Lola je istinski uživala u izgledu muškarca preko puta. Široka ramena, grube crte lice sa po nekom borom, crna prosjeda kosa. Korpulentan i očigledno fizički jak muškarac morao je da ostavi utisak na nju. Fizički se uklapao u sliku koju je imala o njemu dok joj je pisao u njihovim beskrajnim dopisivanjima do gluvih doba noći. Osjećala je uzbuđenje i tamo gdje se ne vidi te se promeškoljila na kožnoj stolici.

Pozvao je rukom konobara a kada se pojavio reče :

"Duži esspreso sa mlijekom. Mislim da se ne varam ?", pogledao je prema Loli a ona se samo osmjehnula i kimnula glavom u znak odobravanja.

"Možda bi ja nešto drugo !"

Miki se nasmija a ona ne osta ravnodušna na ovaj mali znak. Voljela je kada ljudi pamte te male sitnice. Jednostavno tada znaš da im je stalo ili bar se trude da ostave dobar utisak. A to je odraz ličnosti kod muškarca.

"Samo izvoli ako želiš nešto drugo."

"Ne, zezam se. Hvala, to ću !", pogledala je konobara koji je strpljivo i sa smješkom čekao da završi ova konverzacija da bi radio svoj posao.

"Ovo je za tebe..."

Pruži crvenu ružu ka njoj podigavši je sa stolice pored sebe. Nije bila umotana u celofane i ukrasne papire. Bila je naprosto ubrana ruža.

"Ruža je najljepša kada je gola...kao i ženska duša..."


"O hvala !", reče Lola a pomisli : "Ne pominji dušu !"

Primivši ružu u ruku prinese njene latice licu i pomirisa. Mirisala je na njegov parfem više nego na sebe. Svidjelo joj se to...

"Ajooooj !"

Spuštajući ružu na sto ubode se na trn. Nije uspjela ni da se snađe a on je uzeo njenu ruku i nagnuvši se malo ka njoj spustio je usne na malu tačku iz koje je izvirala kap krvi. Usne usisaše tu kap dok je na jeziku osjećao ukus metala...

"Ti si neki vampir ?"

"Gotovo je...sad sam te "zarazio". Sad si besmrtna."

Lola se nasmijala i izvukla ruku iz njegove u trenutku kad konobar priđe stolu.
Uzbuđuje je ovo njegova spontanost i hrabrost. Uzbuđuje je i na način na koji ne bi željela. To što vlaži ispod neudobne čipke je u redu, ali to što joj srce zaigra je problem.
Srknuo je malo kafe ne skidajući osmjeh sa lica, spustio šoljicu, nalaktio se rukama na sto i prodorno pogledao u nju.

"I Lola...kako ti se čini ?"

"Kako misliš...šta ?"

"Pa kako ti se činim ja, ovaj susret, ova situacija ? Uzbuđuje li te pomisao da smo napokon tu, da si svjesna da sam nam rezervisao sobu gore na spratu..."

Lola nije mogla sakriti stid zbog njegove drske direktnosti ali bez vulgarnosti i navalentnosti. Naravno da je dobro kada je muškarac samouvjeren ali nervira je što ne može da mu vrati istom mjerom. Uvijek je korak ispred...

"Odakle znaš da će mo završiti u toj sobi ?", odgovorila je pitanjem Lola.

U ovom trenutku je to najbolje i najsamouvjerenije što je mogla reći nakon što se zarumenila i ugrizla za usnu.
On se nije pomjerao. I dalje su njegove oči pogledom ubadale njene...da li tražeći odgovore ili rušeći sve njene odbrambene zidove. Ili je to sve u u stvari isto.

"Pitam te...ne znam. Jel uvijek na pitanje odgovaraš pitanjem ili si to rekla samo da nešto kažeš ?"

Opet je Lola promeškoljila zadnjicu po već vreloj koži na stolici.

"Pa čini mi se da sve ovo vodi ka toj sobi..."
Svi zidovi su već pali...bilo je besmisleno braniti se ako je uopšte to više i željela.

"Znam da ti je malo neprijatno. Evo ti ključ od sobe, idi prva i sama gore. Ja ću da platim piće, obavim jedan telefonski razgovor i dolazim."

Spustio je ključ na sto. Na velikim privjesku je bio broj 13. Lola je pogledala u ključ pa u njega. On je gledao upitno na nju ne skidajući taj  prokleti smješak sa lica.

Zgrabila je ključ, sjedeći stavila torbu na rame i ustala. Upadljivo crvena u licu, jednom rukom namještajući suknju, reče :

"Važi...čekam te."

Prolazila je kroz salu restorana ne gledajući oko sebe. Kao da želi da bude nevidljiva, da niko ne shvati da ide u sobu iznad...
On je gledao za njom i iskreno se divio njenoj hrabrosti. Bila mu je tako privlačna u tom trenutku. Iako je znao i jedva čekao da uzdiše i stenje pod njim, da je uzima i zariva se u nju...sviđala mu se i istovremeno uzbuđivala ga je ta njena putenost, ta prisutna doza straha i nesigurnosti u njenom ponašanju. Znao je on koliko je hrabrosti trebalo samo da dođe tu, da ga pogleda, da uzme ključ sa stola i ode u sobu da u uzbuđenju čeka neizbježno. Sviđa mu se ona i preko granice strasti i požude...a tamo preko nema nikakve veze sa fizikom.

Lola se penjala uz tapacirane stepenice uskim kružnim stubištem. Lupalo joj je srce jače nego njene štikle kada je zakoračila na mermerni pod dugog hodnika. Zakuckala je štiklama niz njega i činilo joj se to preglasnim.
Srebrni broj trinaest, koji ugraviran ugleda na vratima, zaustavi je. Otključala je vrata i zakoračila brzo unutra.

"Pobogu kao da bježim i krijem se...", pomisli Lola i nasmija se sama sebi tom djetinjem ponašanju.

Nakon uskog hodnika ukaza joj se prostrana i lijepa soba. Desno je bio veliki francuski krevet. Lijevo stilski sto sa stolicama istog stila. Tepih je bio na sred sobe sa nekim dezenom džungle po sebi. Na zidovima je bilo nekoliko velikih i malih slika sa aktovima polugolih žena. Pogled na slike je opet podsjeti na ono što bi ovaj prostor trebao da ispuni. Strast...
Prišla je stolu, spustila torbu i otišla do ruba kreveta te sjela na njega. Pritisnula je rukama i tijelom dušek kao da provjerava mekoću. Radila je bilo šta ne bi li odagnala tu nervozu i stres ove situacije u koju se dovela svojom voljom.
Ustade, ode do kupatila i razgleda po njemu. Bilo je malo ali prijatno kupatilo sa tuš kabinom. Vođena onim što je dovelo tu zamisli se u toj tuš kabini...sa njim.
Opet je vlaga nadirala iz nje...
Tad se začu zvuk njenog mobilnog telefona. Brzo je otišla do stola i bjesomučno kopajući po torbi pronađe mobilni koji je neumorno vibrirao i zvonio.


"Da !"
"Hej...je si li se našla sa drugaricom ?"

Glas njenog muža je na čudan način još više uzbudi. Nije očekivala njegov poziv a u stvari trebala je. Potpuno je smetnula s uma da će je vjerovatno nazvati.

"Da, tu je. U stvari ja sam u toaletu."

Ni sama nije znala zašto je to rekla. Valjda refleksan nagon da se opravda.

"Ja ću pokupiti malog iz vrtića kako smo se dogovorili a ti kupi nešto za večeru kad se budeš vraćala. Nećeš kasniti ?"

"Rekla sam ti da nemam pojma kada ću. Dugo se nismo vidjele ali ajde...kupiću nešto kad god budem dolazila.", pomalo drsko i nestepljivo odgovori želeći da što prije završi razgovor.

U tom trenutku osjeti ruke na svojim bokovima. Nije uspjela ni da reaguje a usne i vreo dah dirnuše joj vrat. Miki je ušao da ga nije ćula i prišao joj iza leđa...

"Mhmmm...", ote joj se uzdah...

"Šta ti je ?", čulo se iz mobilnog na drugom uhu.

Sa jedne strane njen muž je govorio a sa druge on je jezikom dirao njeno uho i resicu na njemu čvrsto je držeći za bokove.

"Ništa...ništa...samo se ugrizoh za jezik."

"Haha...ogovara te neko."

Njegovi prsti sa bokova skliznuše preko suknje među njene noge privlačivši je na sebe. Jasno je osjećala njegov tvrd kurac među guzovima.

"Mmm...hej...moram ići. Čeka me...ćaoo..."

"Ajde i nemoj da..."

Nije ćula rečenicu do kraja samo je brzo prekinula vezu i spustila mobilni na sto te zažmurila. Nije prestao da joj masira međunožje i stišće uz sebe.

"Ti si lud. Ovo je bio moj muž...mmmm...", nekako je izgovorila Lola sada već jako stisnuvši njegove ruke bez namjere da ih zaustavlja i sprećava u bilo čemu.
"Znam...nisam ja ljubomoran. Pogotovu na njega.", vrelim dahom joj šapnu na uho.

Tada nabora rukama suknju a ti pokreti prstiju dirali su njene gole butine. Uvijala se u tom zagrljaju a dah joj je naglo ubrzao kad njegovi prsti, sa obje strane, skliznuše među noge i pritisnuše mokru čipku iznad oteklih usmina.

"Mmmmmmhhhhmmmmm...", mumljala je Lola na tu masažu svog nestrpljivog međunožja.

Stao je na trenutak samo da bi prevukao  tuniku preko njene glave i bacio je na pod. Jednu ruku je spustio opet među njene noge a drugom je obgrlio mjeseći njene grudi koje su kipile iz grudnjaka.
Bradavice su ispale preko ivice grudnjaka napete do krajnjih granica. Lola je bila skoro pred orgazmom zbog same atmosfere i navale strasti...
Iz transa je prenu njegov nagli pokret koji je okrenu ka njemu. Kad srete njegov pogled iz očiju mu je izbijala neka đavolska vatra. Bio je to on, onaj Miki od maloprije samo sa izrazom lica zvijeri.
Odgurnu je od sebe i bukvalno zavali na krevet. Lola se samo nalakti i nastavi ga gledati dok polako otkopčava svoju košulju. Nakon što je košulja završila na podu nastavi se svlačiti sve dok ispred nje nije bio go muškarac na kome se isticala erekcija.
Jednim korakom on priđe njoj, kleknu na jednu nogu i uhvati je rukom za gležanj. Podiže joj nogu visoko i skinu sandalu sa nje.
Naslonio je njeno stopalo na svoje rame i vrhovima prstiju sišao niz nogu te se vratio uz nju. Njena koža pod njegovim prstima je reagovala naježivši se. Ostavio je tu nogu na ramenu a onda podigao drugu i istim redom učinio sve isto...sandala, prsti...dole...gore...isto je reagovala i koža na ovoj nozi.
Noge su joj  bile visoko na njegovim ramenima a on je gledao u njeno vlažno međunožje. Usmine su kipile preko čipke koja se urezivala u procjep...
Sagevši se ka Loli, noge joj se preklopiše u koljenu preko njegovih ramena istovremeno kad mu je osjetila  obraze na preponama.
Nije vidjela, ali osjećala je da se vrhovi prstiju zavukoše pod gaćice i smaknuše ih sa usmina. Osjećala je malo žuljanje ruba gaćica sa jedne strane usmina sve do trenutka kada glatki vrh njegovog jezika dirnu sam početak usmina. Od tog trenutka sva njena osjetila su se slila u tačke dodira jezika...

"Ajjjjjjjjjjjj...."

Jauknula je kad jezik krenu da razmiče usmine ne dopirući još uvijek do klitorisa koji je stršao na vrhu. Pod jezikom su titrale usmine dok je ubrzavao pokrete preko njih i uz njih. Sokovi su curili iz nje i mješali se sa njegovom pljuvačkom. Kad vrh jezika dirnu klitoris jako ga nogama navuče na sebe. Uvijali su se prsti na nogama, grčili mišići na svaki dodir. Rascvjetale su se usmine ispunjene navalom krvi u njih. Lola je zavukla prste u njegovu kratku kosu držeći mu glavu pripijenu za svoje međunožje. Kad je usnama obuhvatio klitoris i usisao ga u sebe izvila je tijelo i glasno jauknula. Samo je jedan...jedan dodir nedostajao da svrši. 

I desio se...jezik je dirnuo klitoris stisnut među njegovim usnama...Lola je vrisnula...

Miki istog trena zabi dva prsta u nju ne popuštajući klitoris...Lolin orgazam se izduži te je natjera da se uvija po krevetu kao raspomamljena zvijer vrištajući i ćupajući njegovu kosu dok su prsti u njoj izazivali pomamu.

Nije se smirila sve dok nije izvadio prste iz nje. Jezikom i usnama je kupio sokove sa crvene i otekle pičke dok se nije smirila i samo ubrzano disala grabeći rukama posteljinu ispod sebe.

Lola je dolazila k sebi i pridigla je glavu tek tada. Pogled joj se sreo sa njegovim. Smješio se dok je još uvijek lickao po njenim mokrim preponama i ljubio ih. Nakon ovakvog orgazma gledala je njegovo lice i srce joj je ubrzalo ali ovaj put ne zbog strasti. Da li što ovakav orgazam dugo nije doživjela ili se niko nije posvetio njenom užitku ovako...da li...da li...

Iz tog kratkog razmišljanja izvadio je Miki ustavši i povlačeći je ka sebi. Sad su njegovi prsti bili u njenoj kosi dok je gledao odozgo. Ništa nije govorio ali Loli je bilo jasno sve. Ispred lica joj je stršao nabrekli kurac...

Spustila je ruke na njegove noge a usnama je takla glavić kao da ga ljubi. Blago je otvorila usne i učinila to još nekoliko puta. Pogledala je gore i vidjela kako Miki podiže glavu uživajući u ovim dodirima usana.

Otvori usne jače i obujmi glavić njima. Njegovi prsti u kosi snažnije je uhvatiše i on navuče njenu glavu ka sebi. Kurac skliznu preko usana i jezika do pola a onda njegov pokret ruku  vrati glavu nazad pa je ponovo ali snažnije navuće na sebi sve dok Loline usne ne stigoše do korijena a glavić joj začepi grlo. Zadrža je tako jedan tren pa opet izvuće kurac van a Lola dođe do daha. Tad ona prihvati jednom rukom kurac, podiže ga gore, prema stomaku, spusti jezik na jaja, oliza ih kružnim pokretima pa nastavi jezikom uz kurac. Kad jezik dođe do vrha obujmi usnama glavić i opet ga uvuče u usta držeći ga rukom u korijenu. Miki se sada prepustio Lolinim pokretima koji su mu prijali. Prstima je mrsio njenu kosu dok je sada već strasno pušila kurac i polako ubrzavala ritam.

Shvatila je po reakciji njegovog tijela da će brzo svršiti te je malo pojačala pritisak usnama i ubrzala ritam. Miki snažno stisnu njenu kosu i nabi je na sebe u trenutku kad vrela sperma prsnu u Lolina usta. Povukla je snažno usnama i ruku spustila do korijena naglo. Polako je gutala spermu koja se u mlazevima istresala u njena usta sve dok se nije smirio i dok zadnja kap nije skliznula niz grlo...

Ljubila mu je torzo dok je ustajala i tako dođe do njegovih usana. Gledao ju je sjajnim pogledom samo sekund a onda spustio usne na njene i jezici razmjeniše okuse nje i njega...

Zagrlila ga je snažno kao nikada da ga neće pustiti...i on nju...

Poveo ju je kao dijete držeći za ruku u kupatilo. Pratila ga je bez riječi dok je suknja visila na njoj i spušten grudnjak nazgrapno stajao ispod sisa. Kad su ušli u kupatilo lola se pogledala u ogledalo i nasmijala.

"Svu si me rastrgao i raščupao !"

"Sad ćemo da te sredimo..."

Stao je iza nje i otkopčao grudnjak a zatim i suknju koja skliznu niz njene noge. Uhvatio je rubove gaćica i svukao ih niz nju. Lola je sve to gledala u ogledalu kupatila i opet uživala u njegovoj posvećenosti...

Kad je ostala gola ispred njega on nasloni glavu na njen obraz stojeći iza nje te pogled sastavi sa njenim u ogledalu ispred.

"Divna si Lola."

"Haha...ma daj. Pogledaj me !"

Nije želio da komentariše njeno viđenje sebe. Samo je opet uzeo za ruku, drugom otvorio klizna vrata tuš kabine i uveo je u nju. Uzeo je tuš u ruku i pustio toplu vodu. Stao je iza nje i prvi mlaz usmjerio preko njenog ramena. Voda se slila niz nju kako s prijeda tako i preko leđa. Blago je prstima i dlanom spirao nevidljivo sa nje. Ruka mu je krstarila preko njenih leđa, grudi, bokova , ruku, noga...

Radio je to tako nježno da je Lola zažmurila i prepustila se oslonivši se rukama o zidove tuš kabine.

Miki usmjeri vodu preko njenih grudi a ona se slijevala među njene noge. Tad odzada zavuče ruku među noge i njegovi prsti se utopiše u meso usmina. Lola blago raširi noge a Miki zabi prste među usmine te se toplota vode pomješa sa njegovim dodirima unutar pičke. Zažmurila je i uvijala se prema kretnjama prstiju u njoj. Tijelo joj se ponovo probudi a Miki okači tuš ostavivši da voda teče po njima.

Uze je za bokove odpozadi i blago povi naprijed. Pljuštanje vode po njenim leđima je bio prvi osjećaj koji je imala sve dok snažan pokret nazad ne povuče njeno tijelo a usmine se razvukoše kad kurac skliznu preko njih i zabi se duboku u nju.

"Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...."

Glasno je vrisnula Lola i nastavila sa stenjanjem dok se Miki zabijao u nju snažnim pokretima. Zanjihala je bokovima, mješala guzom dok ju je kurac rastezao unutra i dirao po zidovima njene unutrašnjosti. Praštala je voda po njoj i njemu dok su praštale njegove prepone od njenu guzu. Jako držeći  veliki dio njene kose na potiljku vukao ju je na sebe svaki put kada bi svoje bokove nabijao na nju. Teško se držeći na nogama Lola je osjećala kako se polako hladi voda koja tuče po njenim leđima a istovremeno sve više topli sok je izvirao iz nje.

Ne vadeći kurac iz nje Miki je odiže ka sebi vukući je jednom rukom za kosu a drugom obgrlivši preko sisa. Ugrizao je za uho i rekao :

"Otvori vrata !"

Lola rukom otvori vrata kabine a on je okrenu prema vani i nazgrapnim zajedničkim koracima, dok je kurac u njoj, izađoše iz kabine. Lola se dočeka na ruke ispred ogledala. Podiže pogled i uhvati njegov iza sebe. Dlanom je uspuzao uz njena leđa i ponovo je uzeo za kosu na potiljku. Lola kao da ugleda zvijerski pogled u njegovim očima kad je snažno povuče na sebe i zabi kurac do kraja u nju. Nastavio je da se zabada vukući je za kosu i utiskajući snažno prste u njeno debelo meso za koje je držao.

Osjetila je pritisak njegovog palca na anusu. Nije prestajao žestoko da se nabija u nju kada jače stisnu otvor anusa i palac skliznu u njega. Lola jauknu glasno ali on krenu brže da vadi i ubada palac u njenu guzu u ritmu ulaska kurca u nju...

Miki pusti njenu kosu, uze njeno lice rukom gurajući dva prsta u njena usta koja pod njihovom silinom se otvoriše a glava se podiže ka gore. Taj prizor sebe, koji Lola vidje u ogledalu, djelovao je kao okidač za njeno tijelo i psihu. Vidjela je ženu koju rastura i lomi muškarac iznad nje a ona uživa u tome. Taj osjećaj izazva orgazam koji učini da joj noge zaklecaju a neki čudan vrisak izbaci iz sebe preko njegovih prstiju koji su joj razvlačili vilicu. Stezala je pičku i guzu u koje su se ubadali njegovi komadi mesa naizmjenično a vrisak je imao taj ritam. Da je nije zadržao rukama pokleknula bi tu ispred njega...

Njegovi poljupci u vrat, dok ju je držao priljubljenu uz sebe, smirivali su njeno tijelo.

Ali srce je i dalje ubrzano kucalo. Osjećala se sigurno i slobodno u ovom zagrljaju. Možda kao nikada do sada. Uvijala je glavom trljajući se od njegov obraz, kao mačka koja zadovoljno prede. Tijelo joj je obuzimao mir a duša...duša je odlutala...

"Hej...idem pod tuš...ali ovaj put sama. Ne zajebavaj se !", zakikotala se i prenula iz ovog zagrljaja.

"Haha...važi. Čekam te u sobi..."

Uzeo je jedan od peškira, namignuo joj i izašao van.

Loli osta pogled za njim i kada je nestao iza vrata. Udahnula je duboko i vratila pogled na sebe u ogledalu.

"To je to. Dobila sam što sam tražila. I više od očekivanog. Dva fantastična orgazma za sat vremena...nije loše. Sad speri njega sa sebe i bježi u stvarnost Lolo."

Obavila je Lola taj razgovor sa sobom u sebi i ušla u tuš kabinu. Dok su mlazovi vode spirali sa nje pjenu a ona im rukom pomagala, kroz glavu su joj prolazile malopređašnje slike. Da li laže sebe kada misli da se više neće osvrtati ? Zar može sve ovo da nestane u odvodu kao ova pjena pomješana sa njihovim tjelesnim izlučevinama i završi duboko pod zemljom...

Obrisala se, ogrnula oko sebe veliki peškir koji joj je sezao skoro do koljena i izašla van odlučna da se obuče i ode kući.

Nije očekivala ovaj prizor :

Ležao je go na krevetu sa čašom vina u ruci. Ispred njega je u staklenoj zdjelici bilo "raznih vrsta kuglica". Raffaello...Mozzart...Roche...

"Znam da voliš ove kuglice. Da podigneš slast...mislim šećer..."

Nasmijao se...a i Lola. Opet te sitnice...detalji od crnog vina do omiljenih slatkiša.

"A ne. Idem kući...dosta je bilo."

"Ma može jedna čaša vina i kuglica. Neće te udebljati...istrošila si se..."

Jako se izblejila na njega ali i nasmijala. Nije odoljela, legla je pored njega pridržavajući peškir oko sebe. Prihvatila je čašu sa vinom koju on podiže sa poda i pruži joj.

Dok je otpijala gutljaj vina on uze jednu Mozzart kuglu, otpakova je i pruži do  njenih usana. Taman što otvori usta da je uzme on je odmače a ona sklopi usne u prazno.

"Đubreeee jednoooo !"

Nasmijaše se oboje glasno i ovaj put joj spusti kuglicu u usta dok su joj usne bile raširene u osmjeh. Netremice je gledala u njega dok je sve ovo radio. Taj čudni osjećaj u dnu stomaka je bio u redu ali se plašila ovog u grudima.

Sve je radio s lakoćom. Na sve je mislio i na licu mu se nije vidjela zbunjenost. Muškarac s kojim bi mogla da uživa u svemu...

Tu sama prekinu tok svojih misli. Spusti pogled. Ali on se zaustavi na njegovom kurcu. Nije djelovao smoždeno, naprotiv. Malo je nedostajalo da opet krene u akciju.

Spusti prste na dno njegovog stomaka i jagodicama dirnu po glaviću a zatim i cijelom dužinom. Reakcija je bila brza. Trebalo je samo još nekoliko takvih dodira i erekcija u punoj snazi je bila očigledna.

"Ti si manijak !", bila je njena reakcija na njegovu erekciju.

"Ti tako djeluješ..."

Pogledala ga je i nasmijala se. Naravno da imponuje ženi kada ovako djeluje na muškarca.

"Sad se prepusti meni..."

Miki se osloni sa boka na leđa i stavi ruke pod glavu.

"Izvoli...pokaži se..."

Ovom iritantnom izjavom izazvana, Lola zbaci peškir sa sebe i približi se ka njemu. Pogledavala je u njegove oči i istovremeno ljubila po torzu. Prstima je blago dirala po već napetom kurcu što ga je po reakciji tijela veoma uzbuđivalo. Usne su ostavljale vlažan trag po njegovim grudima...

Pridignu se, opkorači ga ali okrenuta leđima od njega. Osvrnula se ka njemu dok se pridizala na koljena i pakosno nasmijala. Rukom je namjestila kurac i polako spustila tijelo. Po skliskom ulasku cijelog kurca u nju bilo mu je jasno da je i ona opet uzbuđena...

Spustila je ruke na njegove noge i laganim pokretima nabijala se. Jasno je gledao iza nje kako usmine klize sklopljene oko kurca. Glatka guza je sjedala po njegovim preponama i kružila po njima kada bi se nabila do kraja. Krenula je da ubrzava i da samo žustrim pokretima bokova gore-dole nabija kurac u sebe.  Njeno ubrzano disanje pretvorilo se u stenjanje...

Stavio je ruku na njeno debelo meso jako utiskujući prste u njega. Naslonio je kažiprst i masirao joj anus. Prijalo joj je to. Ovlažio je prst njenim sokovima koji su se sada već razmazali po međunožju. Opet ga je naslonio na anus i kada se malo pridigla gurnuo ga do pola unutra. To je natjeralo da stane ali samo na tren. Spuštala se polako dole a prst je ulazio sve dublje...dizala se a on ga je izvlačio...

Opet je ubrzala ali ovaj put nabijala se i na kurac i na prst u guzi...

Što se duže nabijala anus se polako opuštao. Osjetivši to Miki iznenada gurnu i drugi prst. Jauknula je, osjetila bol ali samo na kratko te se nastavila nabijati. Dok se osvrtala vidio joj je na licu izraz zadovoljstva i padanja u neki trans.

Željela je....željela je nešto novo...

Podigla se, okrenula ka njemu i opet opkoračila. Sada je stajala na stopalima, uzela je kurac rukom i namjestila ga na anus. Miki se nasmijao i rukama pomilovao po napetim listovima.

Laganim pokretom spustila se ka dole. Bolan izraz na licu ukazao se istovremeno kad je glavić prodro u mali otvor u kojem ni jedan nije bio do sada. Miki je samo gledao i neprestano milovao njene noge kao da je hrabri. Spustila se još malo niže...niže....sve dok kurac nije nestao duboko u njenoj guzi. Kao da je tada odahnula. Legla je po njemu i on je strasno poljubi. Dok je poljubac trajao ona polako pridiže bokove i opet se nabi. Ljubio ju je sve dok nije krenula u ritmu da se jebe u guzu...

Kad je bilo jasno da je bol prešao u zadovoljstvo uhvatio je za bokove a usnama hvatao njene bradavice na sisama koje su se njihale. Ritam je bio sve brži uz povremeno zastajanje kada bi joj se klitoris priljubio uz njegovo tijelo.

Podigla se uspravno i vrtila guzom nabijajući se a on je prstima trljao po njenim rascvjetalim usminama i klitorisu.

Kad je gurnuo dva prsta u nju a palcem stisnuo klitoris vrisnula je istog trenutka kad i njegova sperma prsnu duboko u njenoj guzi. Preko prstiju mu mlaz njenog soka skliznu u ruku a sperma se krenu cijediti oko kurca iz raširene i razvaljene guze....

Stropšta se na njega i stade ga ljubiti po licu i usnama kao i on nju. Snažno je grlio i kao podivljali se krenuše valjati po krevetu ljubeći se....

Kad je euforija prošla, dok su smireno ležali na boku okrenuti jedno ka drugom, Lola ga uze dlanovima za glavu i prodorno pogleda :


"Jesi li stvaran ?"


Strast, požuda i blud od maloprije u njenim očima se pretvori u nešto sasvim drugo...


"Možda...", odgovorio joj je a oči su mu sijale.


Nije znala da li da se ljuti na ovakav odgovor. Ustala je, zgrabila peškir i obrisala sa sebe šta je mogla.


"Moram ići Miki !"


Krenula je da se oblači a on ju je samo nijemo posmatrao.


Kada se obukla sjela je opet na krevet i ispitivački ga zagledala. U očima mu nije bilo one zvijeri od maloprije. Bilo je nešto toplo, nešto muški toplo.


"Sretno i čuvaj se lutko !"


Spustila je usne na njegove a on je uzeo blago rukom za glavu i poljubio.

Uzela je torbu i izašla van. Dok se spuštala niz stepenice  sve joj je izgledalo kao san...vlažan, vatren...ali san...

Srce je nastavilo da tuče u njoj i dok se vozila kući. Vodila se borba u njoj...strast ili ima tu nešto više ? Željela je samo strast ali šta je dobila ? Šta mu znaći ono "možda..." ?

Pitanje na pitanje...

Zazvonio je mobilni :

"Hej jesi kupila nešto za večeru ?"

"Evo idem sad. Vidimo se..."


Spuštajući ljutito mobilni u torbu osjeti jak bol u prstu. Naglo izvadi ruku i ugleda kap krvi kako se stvara iz male tačke na njemu. Stavi prst u usta i metalni ukus joj preplavi jezik...


     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče
[/size]


NAŠE ĆE SJENE HODATI PO NETU...LUTATI FORUMOM...


miknasa

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 820
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DAL' JE LJUBAV ILI STRAST
« Odgovor #1 poslato: 03-11-2017, 14:47:35 »
Eh... Ovo se zove EROTSKA PRIČA /tačka/
Svaka čast, jedna od najboljih...

budala_75

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 87
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DAL' JE LJUBAV ILI STRAST
« Odgovor #2 poslato: 03-11-2017, 15:01:11 »
Hvala care  :)

Najbolje je kad uvijek moze bolje i ima bolje  ;)
NAŠE ĆE SJENE HODATI PO NETU...LUTATI FORUMOM...

Elkomandante

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 185
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DAL' JE LJUBAV ILI STRAST
« Odgovor #3 poslato: 03-11-2017, 15:08:02 »
Strast je neponovljiva

hotlajn

Mix NS

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1090
 • Pol: Muškarac
 • Pokušao sam biti razuman, i nije mi se sviđalo.
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DAL' JE LJUBAV ILI STRAST
« Odgovor #4 poslato: 03-11-2017, 20:50:03 »
Kurac si ti Budala 75, ti si Odličan 5
To je priča brate  (aplaude) (aplaude) (bow)
Stvarno me oduševljava kad svratim i nađem ovakvo štivo
Seks je jedan od razloga za reinkarnaciju, ovi ostali su nevažni!
Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

budala_75

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 87
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DAL' JE LJUBAV ILI STRAST
« Odgovor #5 poslato: 03-11-2017, 22:06:03 »
Hvala Mix brate...al neka ne diraj mi u budalu  ;D ;D ;D

 (thumbup) ;)
NAŠE ĆE SJENE HODATI PO NETU...LUTATI FORUMOM...

Timeonmayhand

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1503
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DAL' JE LJUBAV ILI STRAST
« Odgovor #6 poslato: 04-11-2017, 01:34:34 »
By T.

homerrr

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 407
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DAL' JE LJUBAV ILI STRAST
« Odgovor #7 poslato: 04-11-2017, 12:51:38 »
Bravo majstore ...
Ups , opet mi se ote ono "majstore"   :)

Moderna , aktuelna tema. Slikovito.
Svidja mi se !


Hera81

 • Sexy Moderatorka
 • *****
 • Poruke: 1280
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DAL' JE LJUBAV ILI STRAST
« Odgovor #8 poslato: 04-11-2017, 23:11:12 »
WOOOOOOOOOW puta 5  (bow) (bow) (bow)  (aplaude) (aplaude) (thumbup) (thumbup)

Fenomenalna priča, svaka čast! Malo je reći da sam oduševljena...  (inlove) (inlove) (inlove)

DrJo

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 187
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DAL' JE LJUBAV ILI STRAST
« Odgovor #9 poslato: 05-11-2017, 12:01:03 »
Davno  mi reče jedan prijatelj Crnogorac...
" Kad Sokol poleti, svi ostali Tići pokriju  se krilom"
Tako i u ovoj priči...neko reče aktuelnoj...ja bi rekao životnoj, sve je dovedeno do savršenstva
Svi bi mi hteli dosegnuti te Sokolske visinine ali tek kad Sokol  poleti  onda shvatiš da visoko  je ipak ponekada previsoko....

Svaka čast.... čista dominacija... HVALA B... (ne usuđujem se čak ni ime da napišem) 😂 👍👍👍

Tagovi:
 

GoogleTagged