Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: DEDA JANKO  (Pročitano 72073 puta)

Billy69

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 73
  • Teme korisnika u ovom forumu
DEDA JANKO
« poslato: 08-09-2012, 13:08:30 »
Deda Janko

Dan kao i svaki drugi ljetni dan na selu. Deda Janko je sjedio na stolcu za ljuljanje, u hladovini starog hrasta ispred svoje kuće. Sjedio tako deda Janko i promatrao preko puta kako dvije prijateljice pričaju i hihoću se. "Dođi dedi dođi dedi, da te deda uneredi..." pjevušio je Janko. Gledo je Janko te curice i zapitao se koliko uopće godina imaju, jesu li punoljetne? Imale su minice i neke uske majce. Gleda njih deda i misli se kako nije ništa jebao ima već 20 godina. Sigurno, ako ne i više. Ovu jednu malu je znao, to je bila kćer od susjede koju je nekad potajno jebao, dok je bio mlađi.
"Ima li istine u onoj poslovici - kakva mama, takva kćer" pomisli. Ako ima, onda je i mala vjerojatno kurvica, jer mamu joj je pojebalo cijelo selo. Lagano se došetao do svoje ograde i slušao šta klinke pričaju. "Martina" pozvao je malu od susjede, "daj dođi da ti dam oraha i jaja za mamu". "Ne mogu sada striček Janko", doći ću za 10 minuta. " A dobro, dobro... samo dođi ja ću biti u kući" kako je samo slatka ta mala, kako samo ljepe noge ima.- razmišljao je Janko dok je išao prema kući. "Joj di mi je mladost" pomisli, danas sve cure hodaju polugole, a u njegovo vrijeme ako si vidio žensko koljeno, već si svršio.
Tako je Janko razmišljao, kad čuje zvono na vratima. "striček Jankoo, jeste doma" čuo je taj umiljati glasić. Dedi se počela buditi muškost, ovaj osjećaj već dugo nije imao. "Tu sam, tu sam, samo uđi." Martina je nasmješena ušla u dnevni boravak pohotnog dede. "A koliko ti imaš uopće godina mala?" pitao ju je Janko "Napunila sam 18, prije par dana"  "Aha... eno tamo su ti orasi, u vrečici u čošku" kaže deda. Martina je otišla i sagnula se po orahe. Deda je gledao tu malu slatku guzu, a sline su mu lagano curile.
Deda je bio na rubu, bio je lud, htjeo je tu malu sada i odmah. Martina je ostala u toj pozi nekoliko sekundi, kao nešto prebirala orahe. Iskusni deda je odmah skužio da ga mala provocira. Martina je još uvijek bila sagnuta i pogledala ga je kroz noge, vidjela je njegov manijački pogled i dobro je znala šta hoće. Imala je Martina puno iskustva, još tamo od osnovne škole. Nasmješila se dedi i pitala ga "deda, a imate vi šta novaca za posudit, treba mi za more". "To je to" pomislio je deda, mala se hoće jebat, ista je kao i mama. "Imam mala, imam, ali ne posuđujem, hoćeš zaraditi?" kaže deda Janko i lagano joj prilazi. "Zaraditi, a kako" pravila se Martina naivna iako je dobro znala na šta misli ovaj stari pohotnjak. Pričala joj je mama kako je deda bio veliki jebač u mladim danima.
Deda je sjeo na stolicu "Dođi, sjedi mi u krilo, dam ti 100 Kuna" kaže joj deda "Pa... ako date 100 Eura, možda i hoću" zacvrkutala je Martina, vidi ti škrtog starog jarca, on bi meni dao 100 Kn, nek jebe neke babe za tu lovu, mene neće - pomisli ona. "Dobro mala, dobro, samo sjedi, ajde sjedi dedi u krilo" kaže janko i vadi neki mali polumlohavi kurčić. Srce mu je lupalo ko ludo, bio je sav izvan sebe. "Ajde dođi dedi da te deda uneredi, hihihi, bit će 100 Eura" Martina je zadignula minicu i sjela na dedin polumlohavi kurčić.
Osjetila ga je u pici i počela je vrtit guzom. Deda je počeo teško disati i stenjati "Tako mala kurvice, takoo..." hvatao je i gnječio njene male sisice. Martina je vrtila guzom i pomislila da ovo mora što prije završiti jer joj se deda cini kao u predinfarktnom stanju, šta ako umre stari jarac, čitala je ona o takvim stvarima.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


arnella

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 8911
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DEDA JANKO
« Odgovor #1 poslato: 08-09-2012, 21:06:56 »
 (thumbup) (thumbup) (thumbup) sale kratko i lepo  (aplaude) (inlove) >:D
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.

Zozon983

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 97
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: DEDA JANKO
« Odgovor #2 poslato: 17-06-2013, 23:10:36 »
 (yes) (yes) Pridruzujem se Arnelli:,, slatko ali slatko'' (aplause) (aplause)

Tagovi:
 

GoogleTagged