Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Dva dana sa Ninicom i Krisi (dan prvi)  (Pročitano 17129 puta)

CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Dva dana sa Ninicom i Krisi (dan prvi)
« poslato: 10-04-2010, 17:11:21 »
Uska, crvena trenerka od pamuka je jedva zadržavala Ninicino fantastično dupe, veliko, oblo, zategnuto, do perfekcije oblikovano. Lelujalo je ispod trenerke, vidjelo se kako se potresa dok brzo hoda, kao i udubljenja koje su pravile njene uvijek minijaturne gaćice. Sva u stilu kurvice koja jedva čeka da se dobro izjebe, pričala mi je neke priče koje uopće nisam slušao, jer mi je u glavi bila samo pomisao kako da zaronim jezikom između njene dvije sise, koje samo što nisu probile iz crne body-majice, koja je jedva sezala do pupka, što je nagovještavalo zategnutost njenog oblog stomaka. Mala je znala to, i sve češće se naginjala prema stolu, da mi dospe kafe, ili soka. Oči su joj se caklile, znao sam da je uzbuđena, ali sjedio sam mirno i pravio se da je slušam. Uostalom, tu smo sa jasnim razlogom – da imamo seks, ona i ja, sa njenom prijateljicom Krisi. Pričala joj je da uživa u neobaveznom seksu sa mnom, a ova je rekla da bi voljela da me proba, zajedno sa njom.... U jednom trenutku zazvonio je telefon.

“Samo da se javim, sačekaj...“ – ustala je naglo i prošla tako da joj je guza bila skroz blizu mene. Zastao mi je dah i gledao sam za njom dok se kreće prema kuhinji, blago uvrćući bokovima. Vratila se, stala kraj mene i nagnula se prema stolu, bez nekog razloga pomjerajući čaše... Očito da više nije mogla čekati svoju prijateljicu, ali bojala se da me ne potroši prije no dođe. Iako sam htio da je maksimalno unervozim glumljenom nezainteresovanošću, miris njenog parfema me opio... Spustio sam joj ruku na leđa... “Hej!” – okrenu glavu prema meni i nasmija se.

Stao sam okrenut prema njoj. Lijevom rukom sam je uhvatio za bradu, malo jače, dajući joj do znanja da ću u cjelosti voditi igru i da mora  biti poslušna. Držao sam je tako neko vrijeme, nije se pomjerala, ali što sam je duže gledao u oči to je sve uznemirenija bila i brže disala. Primaknuo sam joj se i nježno je poljubio, držeći je za gola ramena. Jako me zagrlila oko vrata i strasno ljubila dok sam je polako milovao po leđima i spuštao ruke ka dolje, a težak uzdah joj se oteo i tijelom joj prostrujalo kad sam je nježno poljubio iza uha i počeo žvaliti po vratu, spuštajući svoje dlanove i vrhovima prstiju nježno prelazeći preko guze. Jagodicama sam dodirivao mjestu na kojem joj se uzdiže dupe, što je palilo i mene i nju. Sve jače poče da me grli i trlja se stomakom o već nabreklu batinu, nervozno, ali vješto, otkopčavajući dugmad na mojoj košulji, koje me vrlo brzo oslobodila. Svojim nježnim prstićima poče trljati moja prsa i zavlačiti potkušulju ka dolje, kako bi lakše počela da liže i gricka moje bradavice. Skinuo sam gornji dio veša i potpuno predao svoj torzo njenim debelim usnama i vrelom jeziku, kojim je šarala po mojim grudima prema stomaku. Odmaknuo sam se malo unazad i uhvatio je za mišice, tako da se bez većih problema savijala ka naprijed, sve dok usnama i jezikom nije došla do pupka i iznad kaiša. Tako naguženoj, trenerka joj se smakla sa dupeta i mogao sam nazrijeti crne gaćice i prorez na početku njene guze... Bio sam sve vreliji i nisam ni osjetio kada je oslobodila svoje ruke i zaposlila ih oko mog kaiša; ne mijenjajući položaj i ne prestajući da me žvali i grize po stomaku, brzo me oslobodila pantalona i ostao sam samo u pamučnim boksericama.

“Haaaaah... Kako ga želim u ustima...” – napaljena, širila je usta i plazila jezik prema izbočini na boksericama.
“Ja želim tvoju guzu, ljepotice!”
“Pa, zašto je ne uzmeš i ne obližeš... izljubiš, izjebeš...?” – izazivala me i sve više me stavljala van kontrole.

Vratio sam se i sjeo na fotelju. Naredio sam joj da stane između mojih nogu i okrene mi leđa. Srce mi je zalupalo od pomisli da, konačno, imam priliku da imam njenu guzu, da joj izljubim pičkicu, da je prosto izjebem. Stegnuo sam joj preponama noge i počeo se obrazima trljati o njeno savršeno dupe. Ninica zastenja pri bezuspješnom pokušaju da raširi noge. Želio sam da je dovedem do pred klinč ne dodirujući joj međunožje.

Zato sam polako počeo svlačiti trenerku sa nje, ostajući bez daha pred prizorom. Polako sam otkrivao njenu savršenu, oblu i veliku guzu, jedva prekrivenu crnim svilenim gaćicama, a onda jednim trzajem svukao trenerku do koljena od čega se njeno dupe zatalasa preda mnom. Osjetio sam grč u stomaku, ne skidajući pogled sa njenih oblina i slušajući kako moja kučkica sve teže diše i stenje dok sam joj pomagao da izađe iz trenerke. Stiskao sam joj butine i polako joj se približavao usnama, tako da je od moga vrelog daha Ninica bivala sve napaljenija. “Ha-aaah!” – zajecala je kada sam jezikom počeo da prelazim preko predjela koja sam malopije mazio jagodicama, i za trenutak raširi noge, ali sam ih ponovo vrlo brzo sastavio, jako ih obgrlivši rukama. Umalo nisam svršio osjetivši pod svojim golim rukama njene moćne noge, debele butine, jake bokove, ravan stomačić... “Ummmm...” – stenjala je zarobljena u mojim rukama dok sam joj vrhom jezika doticao polutke, koje su se grčile i prosto me molila da joj izljubim mačkicu kada sam počeo cjelom dužinom jezika prelaziti preko njene guze: “Uuuuwwww... Haaah... Ljubi je, molim te... haahhh... Mmmm... izjebi moju pičkicu...”

S obje ruke ščepao sam je za guzove, zubima malo smaknuo gaćice ka dolje i jezikom počeo lickati samo dno leđa. Ninica vrisnu, jednim trzajem se zabi guzom u moju bradu, od čega sam pretrnuo. Svukao sam joj gaćice do pola butina i taj prizor me strašno napalio, tako da sam je divljački zagrizao posred procjepa, a onda je ponovo ščepao za polutke i mijesio ih. Gaćice su same spale i zastale oko njenih nožnih zglobova, tako da je lako izašla iz njih. U predjelu stomaka Ninica je osjećala vatru, kao i u svom međunožju, dok je osjećala moje ruke i usta svuda po svojim nogama, guzi, stomaku, samo ne po njoj, uzavreloj mačkici.

“Gorimmm.. aaah.. mm...molim te jebi je... ljummm... haaah...“ – jecala je Ninica, sva vrela, ustreptala, dok sam joj sve intenzivnije mijesio i žvalio dupe.  
„Naguzi se!“ – naredio sam joj.

U trenu, sva unezvjerena, oslonila se laktovima na pod i izbacila svoje savršeno dupe, u nadi da će konačno biti zadovoljena! Spustio sam se i obilno joj navlažio anus i počeo ga stimulirati palcem, a onda jezikom počeo prelaziti odzada oko same rascvjetane pičkice, ne skidajući ruke sa njenih butina. Poče da cvili, da vrti bokovima, u nastojanju da mi se smjesti pičkicom u usta, što sam vješto izbjegavao, jer sam odlučio maksimalno je patiti. Podigao sam se na koljena, i legao preko nje. “Svršit ćeš, pičkce, kad ja to odlučim, je li ti jasno?” – šaptao sam joj na uho, koje sam odmah zatim strpao u usta, zavukao ruke ispod majice i nježno milovao obje nabrekle sise, da bih ih zatim jako stisnuo prodirući jezikom u njeno uho i trljajući se nabreklim udom po procjepu njenih guzova. Osjetio sam da se sva potresla i teško zajecala. Zadigao sam joj body-majicu i dugo joj milovao leđa, grudi, stomak, ruke, kojima je rastezala svoj šupak. I sam sam osjećao da trnem, gledajući je tako nemoćnu, ranjivu, kako se trese, podrhtava, jeca, stenje, osjećajući moje usne i ruke svuda po sebi, samo ne po njoj, po njenoj rascvjetanoj i od sokova strasti usijanoj pičkici. Ali i moja želja je bila prevelika...

“Daj mi je!” – naredio sam joj i legao na pod. Klekla je na koljena i namjestila se tako da se može nagnuti naprijed i rukama osloniti na sto, sa sve rascvjetanom pičkicom tik iznad mojih usta. Vrhom jezika prešao sam između latica njenog cvijeta, od čega Ninica zastenja, a kad sam počeo kružiti jezikom po njoj poče da jeca, osjećajući da je vrhunac blizu. Zato poče nekontrolisano da se diže i spušta bokovima. Zaustavio sam je snažnim pritiskom na njeno dupe, usisavši je cijelu. “Uuuu...haah... mmmm...” – jecala je i stenjala tresući se i sve intenzivnije se trzajima bokova nabijala pičkicom u moja usta. “AAAAAAAAAH... Ummmmm...ha aaaaaaaaaaaaaah!” – jako je vrisnula kad sam jezikom dotakao klitoris, a kada sam joj ga nježno gricnuo u samom korijenu ukoči se i nakon nekoliko sekundi poče svršavati vrišteći iz dubine grla, nekontrolisano se trljajući pičkom o moja usta, obilno vlažeći... “AAAAAAAAH! AAAAAAH! AAAAAAAAAAHHHHH...” Nisam prestajao da joj ljubim pičkicu dok je svršavala, uživao sam... Sačekao sam da se malo smiri, a onda joj prišao s prijeda i prislonio joj ga na usne. Još uvijek u transu od orgazma, smjerno ga uze u usta i poče ga pušiti. Dolazila je sebi dok sam joj ga polako gurao, a onda sve brže i snažnije zabijao joj ga u usta.

Pridigla se na koljena, obgrlila me oko bokova i brzim pokretima glave dovodila u stanje koje mi je jako prijalo. Fantastično ga je pušila, sva mu se predajući, dozvoljavajući mi da ga svakim pokretom gurnem dublje, sve dok joj ga nisam konačno gurnuo do kraja u usta i pokretima bokova joj ga zabijao sve dublje i dublje. Prosto sam je jebao u usta, razvaljivao sam je, a strašno me palilo što je to radila zatvorenih očiju, sva predana. Raspalio sam se kada sam joj ugledao guzu, koja leluja od naših brzih pokreta, kada sam osjetio nabrekle grudi koje dotiču moja stegna vrhovima napetih bradavica... Izgubio sam kontrolu...

Počupao sam je za kosu i podigao na noge, snažno je poljubio, uzeo za guzu i pritiskom joj dao do znanja da želim da me obgrli nogama oko struka, što je odmah uradila. Žvalili smo se divljački, dok sam je držao za guzu i nosio prema krevetu na koji smo zajedno pali. Podigla je noge visoko u zrak, raširila što je više mogla, tako da sam bez većih problema mogao prodrijeti u nju, što sam i uradio. Snažno sam je jebao, karao sam je nemilosrdno i sve žešće što sam je duže gledao kako širom raširenih usta i očiju pokušava doći do daha, grcajući od strasti koja nije popuštala. Neočekivano, izašao sam iz nje i gledao je kako se trese pred još jedan orgazam... Dolazila je do daha, uvijala se... Gubili smo kontrolu, oboje. Spustio sam se i ponovo ustima nasrnuo na njenu pičkicu. Žvalio sam je i ljubio, zatezao stidne usmine prstima jedne ruke, prste druge ruke zavlačio u nju, a jezikom lickao nabrekli klitoris, od čega ponovo poče jako da vrišti, ciči: “Jaaaaaaeeee... haa-aa-aaaah... uaaaaaah... uuu... uuuu...”, tresla se, noge su joj se grčile, guza poskakivala dok je pokušavala da se pomjeri unazad i odvoji svoju uspaljenicu od mojih usta. Shvatio sam da joj je klitoris preosjetljiv što je dodatno raspalilo moju maštu. Zavukao sam joj ruke pod guzu i podigao je prema gore.... Ninica se odmače i gurnu me unazad:

“Jebiii meeeee... uuuhhhmmmm.... jebi me jako, jebi me snažno... uuuhh...” – drhtala je, preuzimajući inicijativu.

Zauzeo sam sjedeći položaj i moja kučkica se bez većih problema nasadi na nabreklo i tvrdo koplje. “Juuuaaaaaaahhh... HAH!” Nabijala se polako, osjećajući kako je ispunjavam centimetar po centimetar, naginjući se prema meni svojim jebozovnim usnama i zatvorenim očima. Uhvatio sam je za šupak i jednim trzajem nabio joj ga do kraja. “Ha-aah!” – zajecala je i, podrhtavajući, nasađena na moje koplje zastala na trenutak, a onda se ravnomjerno ubrzavajući ritam počela sama nabijati na njega. Kako je ubrzavala sve je više i glasnije jecala. Gurnula mi je svoje nabrekle sise u usta, koje sam pohlepno lizao, ljubio i grizao. Grickao sam joj bradavice, jednu pa drugu, i što smo se više i jače jebali to sam joj ih bez ikakvog obzira sve više uvrtao, povremeno je pljeskajući po guzi. Lica zgrčenog od pomiješanog osjećaja slatke boli i životinjske strasti, Ninica me izbacivala iz kontrole. Ne izlazeći iz nje, oborio sam je na pod i nastavio žestokim prodiranjem dovoditi do još jednog orgazma. Ovoga puta, i ja sam bio pri kraju. Još nekoliko puta sam prodro u nju cijelom dužinom tvrdog i nabreklog kurca, čvrsto je uhvatio za sise, osjećajući vrelinu njenih butina oko moga struka... “AAAAAAAAAAH...” Aaaaaaah... “Haaaa-aaaaah.. “ Mmmmmaaaaaaaaaaaah… “Aaaaah… aaaah…” vrištali smo oboje, grčeći se u naletima orgazma. Ukočio sam se, ne ispuštajući njene grudi iz ruku, osjećajući kako Ninica vaginalnim mišićima cijedi i posljednju kap sperme iz tvrdog i nabreklog kurca nabijenim do kraja u njenu pičkicu.

Zadihan, pao sam preko nje.. Ne vadeći kurac iz njene pičke, spustio sam ruke i milovao je po bokovima, butinama... Ona me milovala po guzi i nježno ljubila... Neko vrijeme smo ostali u tom položaju...

Zajedno smo se okupali... Opušten, sjeo sam na kauč, zapalio cigaretu... Nisam očekivao da će jebačina s Ninicom biti ovako dobra i nisam ni slutio šta će mi se tek desiti.

Ninica me iznenadila svojim novim lookom: na sebi je imala kariranu minicu koja je jedva prekrivala njenu savršenu guzu, na nogama tanke bijele čarape do iznad koljena, a ispod bijele košulje, koju je svezala u čvor u visini pupka, slobodne grudi su se nazirale jer je ostavila nekoliko dugmadi otkopčanih. Kurvinski je sjela prekoputa mene, prekrstivši noge. Rekla mi je da se spremila za ono što će se desiti.

„Šta će se desiti?“ – pitao sam je, hinjeći ravnodušnost.
„Hm… Isuviše si samouvjeren…“  - palila me, i ja sam prihvatio igru.
„Nikada nisam vidio dvije djevojke kako se seksaju.“
“E, sada ćeš da vidiš... Kad se setim našeg prvog iskustva... Hoćeš da ti pričam?“
„Naravno...“
„Hahaha...“ – gledala me pohotno ucakljenih očiju, milujući se po butini. – “Dakle, bilo je to ovako...” – počela je priču, ali čulo se zvono na vratima. “Ah, pokazat ćemo ti...” – ustade i otrča do vrata.

Krisi je ušetala u visokim štiklama i ultra-kratkom miniću crne boje koji se lijepio za njenu guzu i jedva prekrivao čipkasti završetak tankih čarapa boje kože, s likrom. Duga, plava kosa joj je padala preko velikih sisa koje su nabrekle štrčale ispod crne majice na v-izrez. Spremila se za trojku sa Ninicom i sa mnom, što je govorio i neki parfem koji je afrodizijački djelovao na mene. Izgledala je kao princeza, nježna, plave oči su joj se caklile, govorila je tiho, a njene jebozovne male i pune usnice su budile veću želju u meni.

“Krisi...” - gledala me je ravno u oči dok mi je pružala ruku...
“Znam... Drago mi je...” – spustio sam se i nježno je poljubio u ruku, ne skidajući pogled sa njenih prekrasnih sisa. Poželio sam da liznem jezikom po brazdi koju su pravila ta dva prelijepa brijega, ali Krisi izvuče ruku i sjede preko puta mene... Minica joj je bila toliko kratka, da sam jasno mogao vidjeti mjesto na kojoj se iz nevjerovatno lijepe guze protežu još ljepše noge.

“Sve sam mu rekla... Da popijemo nešto, ili...” – stala je Ninica ispred nje. Umjesto odgovora, Krisi me pogleda kao da traži dozvolu. Čitali smo misli jedno drugom... Samo sam joj lagano klimnuo glavom i ona ustade, pogleda Ninicu ravno u oči i pomilova joj lice. Lagano joj je vrhovima prstiju prelazila preko usana, a onda joj spusti nježan poljubac. Ninica je snažno zagrli oko struka, a Krisi podiže nogu na sto i spusti njenu ruku na svoju butinu... Nježno su se igrale usnama i jezicima, ne pomjerajući rukea. Krisi spusti jezik na Ninicin vrat i zavuče joj ruku ispod suknjice, nježno joj milujući guzu, a Ninica sve snažnije poče da miluje i mijesi butinu njene lijee noge i u jednom trenutku naglo spusti svoje vrele i vlažne usne između sisa svoje prijateljice, vlažeći mjesto gdje se sastaju, da bi zatim, preko majice, zagrizla vrh njene desne sise, stežući rukom drugu...Uživao sam neko vrijeme gledajući kako se nježno ljube i maze... Svakim trenom, bio sam sve vrući i raspoloženiji.


Ustao sam i nježno pomilovao Krisi po licu... Spustio sam kažiprst i srednjak na njenu donju usnu. Nježno je prešla jezikom preko njih, a onda ih obujmila usnama i počela ih usisavati. Spustio sam joj ruke na ramena, ne skidajući pogled sa njenih prekrasnih sisa... Osjetio sam kako struja prolazi njenim tijelom kada sam joj lijevom rukom počeo milovati guzu... Uzbudio sam se i počeo gubiti kontrolu... Grubo sam je dohvatio za ruke,  gurnuo na kauč, kleknuo ispred njenih već raširenih nogu i smaknuo joj gaćice sa orošenog cvjetića. Pičkica joj je bila prelijepa, svježe i uredno obrijana, malena, sva usijana od sokova koji su je počeli vlažiti. Nježno sam joj milovao unutrašnju stranu butina, a ona me napućenih usana gledala pravo u oči, što me dodatno uzbudilo, pa sam počeo usnama vlažiti predjele unutrašnju stranu njenih butina i prelaziti jezikom po rubovima bijelih čiškastih gaćica. Ninica mi je prišla s leđa i oslobodila me majice. Osjetio sam pritisak njenih grudi na leđima, vreli dah po vratu, ruke koje mi čupkaju malje sa prsa...
«Mmhhmm... hmmh...» - jecala je Ninica i zagrizla prstić, nježno prelazeći drugom rukom preko svojih prelijepih sisa. Zamračilo mi se od tog priora... Nisam znao šta bih prije... Staviti već nabrekli kurac među te slatke usnice, jebati je u usta, ščepati za prekrasne sise koje prijete da izlete iz uske, crne majice bez rukava ili prodrijeti u nju, odmah, pocijepati njenu nježnu i usku pičkicu... Pridigao sam se malo, nježno je poljubio i stegnuo joj grudi, a ona se trzala bokovima i mazila me pičkicom po stomaku... Ninica je nastavila da me miluje po leđima i žvali po vratu.

«Kučkica je napaljena, je li?» – držao sam Krisi za bradu i unio joj se u lice.
«Da... Napaljena sam... Jebi me...» - tiho je govorila, dišući sve teže.

Počeo sam je žvaliti po vratu, iza uha, koje sam strpao u usta sve jače stežući njene grudi. Oteo joj se dug jecaj kad sam joj vrhovima prstiju smaknuo majicu ka dolje i oslobodio njene velike i nabrekle sise. Trnuo sam od miline osjećajući ih pod rukama, mazio jagodicama po cijeloj površini. Sve dublje i teže je disala dok sam ih nježno stiskao jednu uz drugu, ljubeći ih i vlažeći kanalić među njima. Ninica se za to vrijeme već posvetila mojoj batini; lako je skinula trenerku i bokserice, zavukla se između mojih nogu i počela mi obrađivati već napetu alatku. Lizala ga je, ljubila, stavljala u usta, pa vadila i mazila svoje obraze njime, a onda ga strpala u usta i počela jezikom kružiti oko glavića, što me strašno napalilo pa sam sve jače i žešće mijesio Krisine sise. Stiskao sam ih, jako, jednu uz drugu, žvalio, ljubio, lizao, grickao bradavice, i što je ona više stenjala prstima zarivenim u mojim leđima, to sam bio grublji osjećajući kako se topim u Ninicinim ustima. U jednom trenutku, počeo sam da joj štipam i uvrćem bradavice, a Krisi me, suzdržavajući se da ne vrisne od slatkog bola, gledala svojim jebozovnim očima grizući donju usnu, sve jače se trljajući svojim međunožjem o moje grudi. Uhvatio sam je za butine i prešao dlanovima do dupeta, koje sam jako stisnuo i podigao joj pičkicu u visinu mojih usta, pri čemu mi je ona pomogla oslanjajući se ramenima o naslonjač kauča. U tom položaju lizao sam je po preponama, donjem dijelu stomaka i predjele tik iznad  venerinog brijega što je prosto razvaljivao pa je stenjući štipala svoje sise. Dok sam je vraćao u prijašnji položaj, osjetio sam Ninicine sise na leđima...

„Posveti se malo i meni.. Grizi me... Svuda me grizi... Grizi moje sise, željne su te...“ – šaptala mi je Ninica na uho, a onda kleknula kraj mene i gurala mi lijevu sisu u usta. Spremno sam je dočekao i pohlepno zagrizao lickajući joj napetu bradavicu. „Aaaaahhhh...“ – uzdahnula je duboko i desnom rukom počela stezati Krisinu sisu. Lijevu ruku sam uposlio oko druge Krisine sise, desnu sam zavukao pod Ninicinu suknjicu i nježno joj milovao guzu, a onda je gurnuo u gaćice i počeo štipati polutke.

Vratio sam se Krisi, koja je sve brže i teže disala, napaljena kao nikad, ustreptala, željna...Raširenih nogu štipala je svoje sise, gledala me ravno u oči i uvijala se u bokovima, odizala ih, predajući mi u cjelosti svoj orošeni cvijet, sav blistav od sokova strasti, požude koja je razvaljivala iznutra njeno tijelo. Najprije sam je dugo ljubio oko njene rosuljice, a onda se vrhom jezika penjao po njoj između vanjskih usmina, koje sam zatim rastegnuo prstima i potpuno je pripremio za ono što će doći. Dodirom na nabrekli klitoris Krisi zajeca, refleksno se trznu bokovima i u hipu mi ispuni usta svojom mačkicom. Vratio sam joj guzu na rub kauča i rukama pritisnuo unutrašnjost butina, tako da se ne može mrdati i prosto je počeo razvaljivati kratkim dodirima po cijeloj uspaljenoj pičkici. Nekoliko puta je pokušala da mi je zabije u usta, ali bezuspješno, što je dodatno palilo i nju i mene, ali nisam prestajao da je patim kratkim i efikasnim lickanjima svuda po njoj. „Ufffff... Haaaaah.. Molim te jebi je... Trljaj je... Ummhaaaah... joj-joj-jooj...“ – jecala je, tresla se, desnom rukom pokušavala da mi prisloni glavu jako na nju, ali opirao sam se i počela je da bunca, zabačene glave unazad, sva zajapurena u licu: „Molim te, trljaj je... uzmi je celu... haahhh...  moju pičkicu, grizi... ljubi... uuuuh... haaeeeeh... ah-ah-ah... ljubi moju mokru pičkicu... pič-ki-cuuuuuu...“ – i sva podrhtavala čupajući mi kosu kada sam kratkim dodirima stimulisao krunicu njenog cvijeta: “Aaah.. moju pič... moju pičkicuuuuuh...  kako je lepa... je li lepaaaaaaah... aaaaah.. aaaaaah.... AAAAAAAH... Uuuuu.. uuuummmmmhhhh... ha-aaaaah...“ Bokovi su joj se tresli, podrhatavala je ispod mene dok sam je držao za guzove i širom otvorenih usta poklopio grotlo strasti, ne dodirujući je, tek povremeno jezikom dotičući između unutrašnjih usmina i po klitorisu.

Odlučio sam je dovesti do kraja. Jače sam je ščepao za guzove, podigao je prema sebi i dugim lizovima preko cijele pičke počeo je raspamećivati. „Aaaaaaaah... Toooo.... haaah... haaah... haaaah....“ – zadovoljno je dahtala. Pohlepno sam je ljubio, trljao jezikom i usnama, grizao, a onda je usisao cijelu i Krisi se vrišteći poče uvijati u bokovima. Onda sam joj rastegnuo vanjske usmine i jakim udarima jezika po klitorisu doveo do vrhunca. „AAAAAAAAAAAAAAAAAH.... Haaaa-aaaaaaaaaah...“ – počela je intenzivno svršavati držeći me za glavu s obje ruke dok se jakim trzajima bokova sve više nabijala u moja usta. Uživao sam osjećajući kako joj se sokovi slijevaju niz moje obraze, osjećajući njene prekrasne butine na svojim ramenima i rukice koje su me blago čupale dok je svaki od nekoliko udara snažnog orgazma pratila jačim pritiskanjem mojih usta svojim međunožjem.

Vratio sam je na krevet, još uvijek ustreptalu od tek doživljenog klinča. Podrhtavale su joj usnice dok sam je nježno ljubio, milujući je po nogama, osjećajući mekoću njene prelijepe guze pod rukama, koje sam penjao do njenih sisa i milovao jedva ih dodirujući. „Volim tvoju pičkicu, Krisi!“ – rekao sam joj, na što me ona objema rukama uze za glavu i strasno poljubi, podižući noge i oslanjajući se stopalima na kauč.

„Dođi!“ – pružila je ruku prema Ninici, dok sam se ja spuštao preko njenih sisa ponovo do pičkice, koja je trebala još nježnosti i poljubaca. No, posvetio sam se njenim prekrasnim nogama, milovao sam ih i ljubio, dugo, od stopala, zglobova, preko koljena, po butinama, s vana, unutra...

Sve vrijeme Ninica nas je gledala zavaljena u fotelju, mazeći se po sisama... Noge su joj bile raširene i povremeno bi prelazila dlanom između njih i sisala srednji prst... Stala je kraj mene i prislonila mi glavu uz svoj ravni stomak, pa sam, stežući joj guzove, zubima počeo svlačiti gaćice, koje su lagano klizile niz noge. Onda se popela na kauč i raširenih nogu stala iznad Krisi, koja joj se, donekle smirena doživljenim orgazmom, mogla posvetiti. Ližući predjele oko Krisine pičkice, bacio sam pogled ka gore i ugledao veličanstven prizor: Ninicinu veliku i savršenu oblikovanu guzu, kako se polako spušta prema Krisinim sisama, koje je ova nježno mazila prstima, i tako namješta svoju pičkicu ispred njenih usta. „Znaš šta ti je činiti, kurvice moja...“ – rekla joj je Ninica, čučeći raširenih nogu i oslanjajući se rukama o zid. U tom trenutku, vrh Krisinog jezika se našao na uski Ninicin anus, od čega se ova stresla i ščepala svoju veliku sisu desnom rukom. Osjetio sam struju kroz čitavo tijelo i pohlepno nasrnuo na Krisino međunožje. Grizao sam joj i žvalio prepone, predjele oko pičkice, a onda jezikom lickao od anusa pa sve do klitorisa. Grizao sam joj i ljubio pičkicu, koja se polako počela spremati za još jedan orgazam. Za to vrijeme, Krisi je žvalila Ninicine prepone, ljubila joj međunožje, štipala ogromne guzove i pljeskala po njima.

Fokusiranog na Krisinu pičkicu i njenu prelijepu guzu, prenuo me jak vrisak: „AAAAAAAAAAAH!“ Ninica se tresla, guzovi joj podrhtavali, a ona je teško i duboko disala jer joj je mala kurvica znalački jezikom dotakla preosjetljivi klitoris. „Ćuti, kurvice! Dobit ćeš još jednom!“ – naređivački joj se obratila Krisi, klizeći vrhom jezika još jednom između stidnih usmina Ninicine rosulje. Zarila je svoje prste u njene guzove i još jednom vrhom jezika udarila u nabrekli klitoris: „UUUAAAAAAH! AAAAAAAH...“ – još jednom je Ninica jako vrisnula i ubrzano dišući počela da jece: „Uuuuh... mmmmh...  šta mi to radiš, bre... haaaah...“ Naslonila je glavu na lijevu ruku pruženu po zidu, zatvorila oči i jako desnom rukom trljala i štipala svoje sise, jednu pa drugu. Krisi nije sklanjala ruke sa njenih guzova, koji su podrhtavali, a iz Ninicine pičke su prosto lili sokovi, koje je njena prijateljica jezikom skupljala i razmazivala gdje je mogla, po preponama, samoj rascvjetanoj pičkici... Grizla joj je butine, lizala po procjepu između guzova, stavljala vrh jezika na ulaz u mokru uspaljenicu.

Osjetio sam de se Krisi sprema da joj zada još nekoliko udaraca u klitoris, a znao sam da ova to neće izdržati i da će se odmaknuti od nje. Zato sam se popeo na kauč, lijevom rukom obgrlio Ninicu oko grudi, a desnom oko struka, jako je stežući. Okrenula je glavu i cvokoćući zubima uspjela me snažno zažvaliti. Usisao sam joj jezik, prisloni tvrdu batinu na leđa, a prstima desne ruke razmaknuo sam joj vanjske usmine i oslobodio klitoris za još jedan udarac Krisinog jezika, koji je ubrzo uslijedio, i Ninica prosto iščupa jezik iz mojih usta: „MMMM-AAAAAAAH! HAAAAAAAAH! AAAAAAAAAH!“ – još više se tresla i jecala:  „JOOOOOJ.. Uuuuuuh... mmmm...  Šta mi to radite.... ummmmh....“ a nekoliko kapljica njenog nektara palo je na Krisine već nabrekle grudi, koje je ova razmazivala po sebi. „Kučkice, bit ćeš jebana, bit ćeš razvaljena... Jebi je! Razvalimo je!“ – zapovjednim tonom reče Krisi.

U transu, jako sam zagrlio Ninicu, pritisnuo je uz sebe i povremeno vrhom kurca doticao ulaz u njenu pičkicu. Polako sam ulazio u nju i vadio ga, a Krisi joj obujmi noge rukama, jako ih stežući, ljubeći i grizući, pomamno, gdje je stigla, po butinama, po preponama, po guzi, lickati joj anus, kad bih ga izvadio... „Ah-ah-ah...“ – dahtanjem, Ninica poče pratiti moje kratke i brze udare, a kada joj je Krisi zategnula stidne usmine, refleksivno se pomjeri guzom unazad, jer je znala šta je čeka, ali nije mogla izbjeći, jer njen pokret je pomogao da se jače i dublje nabije na moj tvrdi kurac i tako joj dodatno otežamo bilo kakav pokret. Krisi sada poče lickati njen klitoris, od čega Ninica prosto podivlja... Vrištala je iz dubine grla i lupala rukama po zidu.... „UUAAAAAAAAAAH... AAAAH... JEEEEEEEH... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.... HAAAAAAH....“ U pokušajima da se odvoji od Krisinog jezika i usana, koji su joj sve intenzivnije obrađivali klitoris, još jače se nabijala na moj kurac, nekontrolisano mahati rukama, štipati se po sisama, čupati kosu, svoju, Krisinu... Ščepao sam je za guzove, jako ih rastegnuo i sve dublje se počeo nabijati u nju. Jebao sam je snažno, nabijao se u nju do kraja, a ona nije prestajala da vrišti i plače usljed višestrukih snažnih orgazma koji su je dugo potresali, jer je Krisi sva fokusirana na njenu mačkicu znalački obrađivali najosjetljivije mjesto na Ninicinom tijelu. Osjetio sam kako mi pulsira i kako će se svakog trena izliti sperma... Svu zadihanu i ustreptalu od talasa orgazama koji su počeli jenjavati, ščepao sam Ninicu za glavu i spustio je između svojih nogu. Pustio sam da ga sama uzme u usta, a kada sam osjetio njen jezik na glaviću, nekontrolisano sam joj s obje ruke primaknuo još bliže i snažnim trzajima bokova ispunjavao joj usta cijelim kurcem. Karao sam je u usta bez imalo milosti i obzira sve dok nisam svršio duboko u njeno grlo... Kap sperme nije izašla, orgazam je bio toliko jak da su se mlazovi sperme direktno slijevali u njeno grlo...

Slomljena snažnim orgazmima, izjebana u usta, Ninica je pala na kauč, a sa kauča na pod. Sklupčala se, nježno mazila svoju izjebanu pičkicu i tiho jecala i plakala od slatke boli i užitka, koje do sada nije doživjela.

Krisi je žestoko bila napaljena i očito je trebala još... Sada je Ninicinu mačkicu zamijenila mojim kurcem. Strpala ga je u usta i brzim pokretima glave fantastično pušila, jako trljajući rukom svoju već vlažnu pičkicu. Vrlo brzo, postigao je punu erekciju... Počupao sam je za kosu, podigao i zauzeo njen položaj. Vješto, opkoračila me, uzela ga lijevom rukom i prislonila glavić na ulaz u svoju usku pičkicu. Zadrhtao sam kad sam vidio kako joj se lice grči u slatkom bolu kad sam glavićem probio ulaz u njenu prelijepu i usku pičkicu, kako zatvorenih očiju grize svoju usnu, sa sve sisama koje lelulaju i čekaju da budu izljubljenje. Dlanovima sam joj stisnuo obraze, privukao joj glavicu i jako zažvalio, a onda spustio ruke niz njeno tijelo i stegnuo joj guzove. „Ha-aaaah...“ – zajeca osjetivši ga dublje u sebi. Rastegnuo sam joj polutke što sam više mogao i polako tvrdim i nabreklim kurcem počeo da razdvajam stijenke njene vlažne i usijane uske pičkice. Cvokatala je zubima dok sam prodirao u nju, ispuštala duboke uzdahe, jecala i povremeno tresla kad bi osjetila da joj vrhovima prstiju klizim po vlažnom procjepu među guzovima. Kratkim trzajima bokova, pomagala mi je da uđem dublje u nju, ali katkad bi zastala jer je boljelo. Osjetio sam da uživa u toj slatkoj boli jer je sve češće i žešće pokušavala da se nabije sama. Nekoliko puta sam brzo prodro u nju dopola, a onda zastao, jako joj stisnuo bokove i pomagao da se do kraja nabije na moj tvrdi kurac. Vrišteći i izvijajući se u struku, osjetila je kako joj se unutrašnjost sve više ispunjava mojim nabreklim udom. „AAAAH-AAAAH-AAAAAH-AAAAAAAAAAAAH...“ – žestoko se nabijala na mene, stezala me svojim vaginalnim mišićima, malena kurvica, koja je jako željela da bude izjebana, do kraja, rasturena i slomljena upravo kao njena prijateljica. Stezao sam je za struk, čvrsto joj držao sise, privlačio ih sebi i grizao bradavice, koje sam kasnije štipao, uvrtao, razvlačio... Dahtala je na mom vratu, palila me svojim vlažnim poljupcima iza uha, sva predana mojim prodiranjima u nju. Milovao sam je po leđima, mrsio kosu, čupao je i namještao je tako da mogu da je ljubim, da je žvalim, grizem prekrasne usne, usisavam jezik. Osjećao sam je ranjivu pod mojim rukama, uživao milujući joj guzove i stimulišući anus srednjim prstom.

U jednom trenutku osjetio sam jezik na mudima. Ninica je došla sebi i pridružila nam se. Potpuno gola, samo u bijelim čarapicama koje su sezale do iznad koljena, nasrnula je na nas, tako što je pomamno punila usta mojim mudima i pljeskala Krisi po guzovima, trljajući se zatim svojim sisama o njih. Krisi je sve jače jecala i vrištala, osjećajući Ninicin jezik na svom anusu, zarivala prste u moja ramena i uvrćući bokovima prosto pala na mene. Gubila je razum dok sam je žestoko probadao odozdo, širom razjapljenih usta žvalila me po vratu, prsima. Jako sam je držao za guzove i širio ih, dotičući vrhom srednjeg prsta anus, koji je Ninica znalački lupkala vrhom jezik. Drhtanje njenog tijela nagovještavali su da je pri kraju... Ninica je već bila kraj mene; oslonjena na koljena nagnula se prema Krisinoj guzi i počela srednjim prstom prodirati u njen šupak, lickajući joj samo dno leđa. Krisi se gubila, vrištala, jecala, tresla se osjećajući moj tvrdi kurac duboko u njoj i Ninicin prst u guzi. Ninicino guza joj se talasala pred mojim očima i potpuno razjaren, počeo sam pljeskati po njoj desnom rukom, sve jače stežući Krisin desni guz. Najprije polako, a onda sve jače, pljuštali su moji šamari po Ninicinom ogromnom dupetu.. Jecala je, sve jače lizala Krisi i dublje joj gurati srednjak u šupak. Zubima zarivenim u moje rame, ukočenog tijela Krisi poče obilno svršavati što me motiviralo da se brže i jače nabijam u nju, milujući Ninicu po nogama, i razmazujući sokove koji su se već počeli vlažiti njenu uspaljenicu.

„Hoću još...“ – reče Ninica i raširenih nogu ponovo stade ispred Krisiniih usta. Gurnula mi je svoj prekrasni šupak u lice, ispunjavajući tako moja usta guzovima i mokrom pičkicom. Pomamno sam je lizao i grizao osjećajući kako se Krisi neumorno sama nabija na moj kurac vodeći me ka orgazmu. Objema rukama ščepao sam Ninicine guzove, jako ih stisnuo, razmaknuo i pomamno počeo lizati po procjepu, ljubiti je, žvaliti, gristi joj polutke, butine, predjele koji su me raspomamljivali kad god bih je vidio. Krisi se zatvorenih očiju smjerno fokusirala na mene, tako da je samo isplazila jezik na koji se prislanjala Ninicina pičkica u trenucima kada bi se ova spuštala trljajući se guzom o moja usta... Ipak, u jednom trenutku Krisi joj zabi dva prsta u mokru pičkicu, a jezikom se primače klitorisu. Kao da smo čitali jedno drugom misli, gurnuo sam srednji prst u Ninicin šupak i ova ponovo poče divljački vrištati osjećajući kako joj Krisi, roveći prstima po unutrašnjosti, licka nježno klitoris. Pred sam orgazam ostavila je, zbog čega je ova podivljala...

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


zoki176

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 1
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Dva dana sa Ninicom i Krisi (dan prvi)
« Odgovor #1 poslato: 12-04-2010, 16:45:40 »
 (thumbup) (aplaude) >:D

gtrzz

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 9
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Dva dana sa Ninicom i Krisi (dan prvi)
« Odgovor #2 poslato: 17-04-2010, 18:05:48 »
 >:D :o (thumbup) ;D :)

mile6

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 3
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Dva dana sa Ninicom i Krisi (dan prvi)
« Odgovor #3 poslato: 20-04-2010, 23:21:52 »
 (thumbup) (inlove)

hotlajn

Belisarius

 • Like Father, like Son, this is my fate, Taking your lives and breeding the hate.
 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 159
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Dva dana sa Ninicom i Krisi (dan prvi)
« Odgovor #4 poslato: 08-02-2011, 17:46:32 »
 (inlove)
I have chosen darkness to be my guide,
War is in my heärt, death is by my side.

Tagovi: sex  trojka 
 

GoogleTagged