Sex Oglasi

Autor Tema: Indy  (Pročitano 70882 puta)

CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Indy
« Odgovor #10 poslato: 29-03-2012, 13:36:21 »
Indy 3 (Maja)


„Jao, profesore, hvala vam puno!“ – Maja je širom otvorila vrata i ispruženom rukom dala znak da uđem.

„Dobro veče, Majo.“ – tiho sam rekao i pogledao je.

Napucala se kao da se sprema da snimi neki „home-made“ pornić. Diskretno, ali znalački, našminkana istakla je ljepotu svojih očiju, dugih trepavica i usana koje sam želio polizati istog trena. Stojao sam i čekao da mi kaže u koju sobu da uđemo i bezobrazno je gledao u oči. Lagano je prešla jezikom između usana i prebacila dugu kosu preko lijevog ramena.

„Izvolite, za mnom... Oprostit ćete na neredu u sobi, odmah ću srediti.

Krenuo sam za njom i divio se ljepoti njenih dugih, lijepo oblikovanih nogu. Lančić oko zgloba je bio na svom mjestu, koža joj je bila glatka, a guza jedva prekrivena kratkom haljinicom narandžaste boje.

„Sjedite, samo da pokupim ove stvarčice sa poda...“ – čučnula je i jednom rukom podizala skripte i knjige – „Znate, volim da sjedim na podu kad učim.“

Nisam ništa odgovarao, posmatrao sam je, divio se njenoj ljepoti. Duboko sam uzdahnuo, htio sam joj dati do znanja da sam napaljen. Zapalio sam cigaretu.

„Tu vam je pepeljara, na polici, sad ću ja i kaficu donijeti... Možda ste za neko piće?“ – stala je ispred mene, držeći u rukama knjige koje je pokupila sa poda. Njene grudi su bile veće nego što sam mislio, a bradavice su se bestidno ocrtavale na haljinici. Jedna bretelica joj je kliznula niz rame...

„Neki sok, ako ima.“ – nasmijao sam joj se gledajući u rame koje joj je skroz golo.

„Oh, oprostite...“ – nasmijala mi se, pogledala prema breteli i brzim korakom izašla iz sobe – „Odmah ću ja...“

Brzo se vratila i spustila dvije čaše soka od narandže.

„Ostao ti je onaj plišani medo kraj kauča.“ – rekao sam joj opušteno.

„Ajoj...“ – krenula je prema njemu i savila se u struku. Haljinica joj se zadigla i otkrila uske, bijele gaćice čiji su se rubovi usijecali u glatke, lijepo oblikavane polutke. – „Ja spavam s njim, vaša studentica je još uvijek djetinjasta.“ – priljubila je plišanu igračku uz svoje grudi.

„Samo spavaš?“ – upitno sam je pogledao.

„Kako mislite...“ – osmjehivala se i dalje.

„Plišani medo studenticama koje su još uvijek djetinjaste služi i za druge stvari.“ – odlučio sam otvoriti karte i razgovor usmjeriti u samo jednom pravcu. Ugodno sam se zavalio u kauč, spuštenih ruku i raširenih nogu.

„Ne razumijem... Kakve bi mogle biti druge stvari...“ – crvenilo joj je udarilo u lice, sa kojeg je nestalo osmijeha.

Spustila je igračku na policu sa knjigama i krenula prema kauču. Sjela je kraj mene, prekrstila noge i spustila skriptu na sto.

„Ovo je moj rad... Evo, prvo uvod“ – počela je da lista papire i nehotično mi laktom dotaknula koljenom. – „Izvinjavam se...“ – uplašeno me pogledala.

„Zašto mi se izvinjavaš, Majo.“ – mirno sam je pogledao.

„Pa...“ – zbunjeno me pogledala kada sam je pomilovao po ruci kojom me dotakla.

„Prelijepa si.“ – gledao sam je u oči.

„O, hvala...“ – spustila je pogled, primijetio sam kako je stegnula butine.

„Prelijepa...“ – prešao sam prstima preko njenog lijevog obraza i dotaknuo joj usne.

Pogledala me i lagano ih otvorila, na jagodicama sam osjetio vlagu. Sklopila je oči i jezikom prešla preko jagodica, objema rukama primila me za zglob i počela usisavati dva prsta, najprije polako, a onda pohlepno. Zatvorila je oči i prosto ih gutala, oblizivala... Nije se pomjerala kada sam ih izvadio i njima prešao po procjepu između njenih prelijepih grudi. Pomilovao sam je po licu, zamrsio prste u njenu kosu i nježno je poljubio. Usne su joj bile sočne, vrele, divno se ljubila. Spustila je ruku na moje bedro i lagano ga stezala kada sam joj usnama prešao po vratu. Sklonio sam bretelice sa njenih ramena i ogolio njene divne grudi... Nabrekle, tvrde...

„Oh, kako su ti lijepe grudi, Majo...“ - nježno sam ih stegnuo, razmaknuo i prešao jezikom između njih.

Maja mi je zamrsila prste u kosu i snažnije mi ih priljubila. Dugo sam se igrao s njima, stezao sam ih, prelazio usnama i jezikom po njenim sisama, kružio oko bradavica, a onda ih usisavao, grickao.

„Jebi me...“ – tiho je prošaputala i gurala mi glavu niže.

Kleknuo sam ispred nje, poljubio joj stopalo desne noge i lagano krenu jezikom preko lista i unutrašnje strane butine. Tiho je zajecala osjetivši moj jezik na rubovima njenih gaćica. Prešao sam joj preko međunožja usnama i zagrizao pičkicu preko već  vlažnih gaćica, a onda krenuo jezikom na unutrašnju stranu butine druge noge i spuštao se prema njenom stopalu. Ustao sam, podigao joj noge  i sastavio ih. Počeo sam da joj ližem po rubovima stopala i da ljubim i vlažim usnama zglob oko kojeg joj je bio lančić. Spustio sam ruke i polako je oslobađao gaćica podižući ih prema gore.

„Želiš li osjetiti miris svoje uspaljenice, Majo.“ - raširio sam ih i prinio njenom licu.

Nije odgovorila ništa samo je počela ubrzano da diše kroz nos oslanjajući se rukama na kauč. Kleknuo sam kraj nje, sama je raširila noge i preda mnom se polako počela otkrivati prelijepa pičkica, orošena sokovima koji su već neko vrijeme tekli iz nje.

„Tvoja pičkica je prelijepa, Majo....“ – stegnuo sam joj butine i još više raširio noge – „Želiš li da je ljubim?“ – palio sam je dodirujući vlažnim jezikom predjele oko njene ljepotice i dostupne dijelove guze.

„Profesore... Profesore...“ – šaputala je u transu, stezala svoje grudi  i kružila odignutim bokovima.

Postavio sam ruke ispod njene guze i otvorenih usta polako joj se primicao međunožju. Uživao sam u prizoru, u njenoj prelijepoj pičkici, kako sve više vlaži, kako se otvaraju latice njenog cvijeta.

„Hah!“ – kratko je vrisnula kad je osjetila blagi dodir jezika između usmina. Počeo sam da je lickam jedva je dodirujući. „Vvvvv....“ – zagrizla je gaćice i prstima ih razvukla.

Prizor me raspalio! Ali, htio sam dugo da uživam u njoj... Razamazivao sam jezikom sokove po njenoj pičkici, a onda iznenada usisao nabrkeli klitoris i žestoko stegnuo polutke njene divne guze.

„Haaaaaaaah... Profesore... Profesore... Profesorrrrreee... Mmmmm...“ – cijedila je kroz zube, spustila ruku na moju glavu i počupala za kosu. „Mmmm...“ – stenjala je zatvorenih očiju, jednom rukom čupajući moju, a drugom svoju kosu.

Ponovo sam joj stegnuo butine raširio ih i jezikom dodirnuo ulaz u njenu pičkicu. Polako sam počeo da prodirem, da je jebem jezikom, gurao sam ga što sam mogao dublje. Bila je veoma uska, ali vlažna, tako da sam je lako probijao i uživao u sokovima koji su se cijedili i kapali na moju bradu.

„Jebite me... Jebite me...“ – jecala je i jakim pokretima bokova trljala se pičkicom o moja usta. Osjetio sam da uživa i pustio sam je da svojim međunožjem vlaži moja usta, nos, bradu. Ubrzala je ritam, divlje se trljala pičkicom o mene. „Uuuuu... Uuuuu... Uuuu...“ – cijelo tijelo joj se treslo, pokreti bokova postajali sve brži i intenzivniji, bio sam sav mokar od sokova njene pičkice.

Odmaknuo sam je i okrenuo je. Oslonila se koljenima na kauč i ramenima o naslonjač. Guza i noge su joj podrhtavale, teško je disala i stenjala... Nervozno sam počeo da otkopčavam kaiš i nehotično je njime udario po guzi.

„Aaaah!“ – vrisnula je.

Shvatio sam da joj godi pa sam još nekoliko puta kaišem naizmjenično udario lijevu pa desnu polutku.

 „Daaaa... Daaaa...“ – stezala je svoje grudi i kružila bokovima.

„Voliš grubo, kurvice?“ – jednim potezom sam svukao pantalone i bokserice.

„Jebite me, profesore, molim vas jebite me...“ – jecala je, zatvorenih očiju nemilosrdno stežući svoje divne grudi.

Prislonio sam glavić na ulaz u njenu pičkicu. Dodatno me uzbudilo što je uska, što sam ga jedva ugurao. Držao sam nabrekli ud u korijenu i polako ga gurnuo malo dublje. Maja se ukočila, širom je otvorila usta i pokušavala doći do zraka. Zastao sam na trenutak, a onda sasvim polako počeo da ga guram sve dublje, želio sam da osjeti svaki centimetar mog nabreklog i tvrdog kurca, koji se utapao u njenu usku, vlažnu, prelijepu pičkicu.

Milovao sam je po butinama, guzi, leđima. Maja je sve teže disala, lupala rukom po kauču, stenjala... Uživao sam u njenom tijelu koje sve više podrhtava, u njenoj pičkici koja se grči oko moga uda. Potpuno sam joj se predao i dozvolio joj da uživa u predorgzmičnim grčevima koji su je, nabijenoj na kurac, tjerali da ispušta neartikulisane zvukove, da čupa prekrivač kauča, da širom otvorenih usta i zatvorenih očiju grca, stenje.

„Pro... fe... so... hhh... hah... hah...“ – stegnula je prstima naslonjač kauča, primio sam je za bokove i dozvolio joj da se sama nabija na nabreklu batinu. Ubrzala je pokreta bokovima, sve više i sve dublje se nabijala – „Da... da... da... jee...bii... mmm... AAAAAAAAAAAAH.... AAAAAAAAAAAAAAAAH...“ – počela je divlje svršavati, urlikala je iz sveg glasa, lupala rukama po zidu, izvila se prema meni, stegnuo sam joj grudi i nabio se u nju do kraja – „AAAAAAAAAAAH... PROFESOOOOOOREEEEEEEEEEEE.... DAAAAA... DAAAA...“

Primaknuo sam je sebi, zažvalio joj vrat i gurnuo jezik u uho. Nije prestala da se nabija na mene, moje ruke su bile svuda po njoj, po licu, grudima, stomaku. Uhvatili smo ritam i nastavio sam da je jebem.

„Jebite me... Još me jebite profesore... Tako me dobro jebete... Tako me dobro jebete...“ – pomjerila je ruke nazad, prelazila njima po mojim bokovima, zabacila glavu i nastavila da se nabija na kurac. Spstio sam ruku niže i prstom joj draškao klitoris - „Aaaaah... To, profesore, to...Uuuuu... Karajte svoju pičkicu... Ja sam vaša pičkica... Ja sam vaša napaljena kurvica, profesore... Jebi te me... Jebite me... Još... Još... Svršit ću... Svršit ću profesooooreeee.... haaaahhhh... mmm...“ – vratila se u prvobitni položaj i vještim pokretima bokova dovodila me do vrhunca.

Jače sam joj stegnuo bokove i uhvatili smo ritam. Osjetio sam jezu duž cijelog tijela, mračilo mi se, nabijao sam se u nju do kraja, silovito, jako, kapljice znoja su mi orosile čelo, noge ukočile,

„Majo... Majo...“ –tiho sam jecao ne prestajući da je jebem.

„Profesore... Ah... Ah... Ah...“ – pljesnula se dva-tri puta po desnoj polutki.

Zgrabio sam joj tu ruku kojom je šamarala svoju guzu, a onda sam joj stegnuo i drugu ruku i tako je navlačio na kurac koji je počeo da pulsira.

„Majo... Kurvice moja...“

„Svršššš... aaaaa.... vaaaa.... mmmm.... DAAAAAAAAA... AAAAAAAAAAAAH... AAAAAAAAAAAAH... JEEEEEEEE.... OOOOOOO... MMMMMM....“ – brzo je drugi put svršila.

Uložio sam posljednji atom snage da ne eksplodiram dok ova prelijepa kurvica ne se smiri od ograzma, a kada je tijelo počelo da joj se opušta pustio sam joj ruke i nabijen u nju do kraja iščekivao eksploziju. Maja se vješto spustila sa kauča na pod, kurac mokar od sokova iz njene pičkice polizala od korijena prema vrhu, a onda oblizala glavić i strpala ga u usta. Kružila je jezikom po njemu, nježno mi drkala kurac i gledala me u oči.

„Majo... Majo... Huh... Huh...“ – spustio sam ruke na njenu glavu, nisam se mrdao, cijelo tijelo mi se treslo...

„Mmmm... mmmm...“ – mumljala je i tako dobro kružila jezikom po glaviću ubrzavajući pokrete rukomi jače mi drkajući kurac. – „Svršite po meni, profesore, želim da vas iscijedim... Ufff...“ – izvadila ga iz usta i jako počela da mi ga drka priljubljujući samo usnice uz glavić.

„Maa...hhh... jooo... Hah... hhhh.... HA... HA... MMMMM.... OOOOOOOO... TOOOOOO... TOOOOO kurviceeeee... AAAAAH...“ – obilni mlazovi sperme zapljuskivali su  joj usta, bradu, sise. Sav sam se tresao, nekotrolisano mrdao bokovima.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Talia_Talia

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 21
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Indy
« Odgovor #11 poslato: 29-03-2012, 19:49:30 »
 (pinch)

Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2662
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Indy
« Odgovor #12 poslato: 29-03-2012, 20:13:45 »
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
(pinch)

 ;D ;D ;D ;D

Talia_Talia

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 21
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Indy
« Odgovor #13 poslato: 29-03-2012, 21:25:52 »
hm

hotlajn

Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2662
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Indy
« Odgovor #14 poslato: 29-03-2012, 22:55:37 »
Misteriozno. To uvek pali.  :)

CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Indy
« Odgovor #15 poslato: 03-04-2012, 12:18:06 »
Fenris, znaš li ti zašto nam se Talia ljuti i hmće? :)))

Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2662
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Indy
« Odgovor #16 poslato: 03-04-2012, 13:04:51 »
Imam neke teorije ali nisu dovoljno pristojne da se iznose u javnosti.  :)

Talia_Talia

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 21
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Indy
« Odgovor #17 poslato: 03-04-2012, 19:14:47 »
Ništa konkretno, zalutala sam na literarni kurs. Ja kad poželim čitat romančinu onda uvijek s police uzmem nešto od Dostojevskog


Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2662
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Indy
« Odgovor #18 poslato: 03-04-2012, 22:40:44 »
Oh, opet to? Ali nismo li se složili da se ponekad najbolje drka uz kratke, eksplozivne priče,a ponekad uz dugačke, dobro vođene romane?

sexli

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 125
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Indy
« Odgovor #19 poslato: 04-04-2012, 01:15:00 »
 (bow) (thumbup) ma prekrasno

Tagovi:
 

GoogleTagged