Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Jedno posebno leto sa mamom  (Pročitano 55402 puta)

Krajišnik

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 23194
 • Pol: Muškarac
 • Samo žena sa dlakavom pizdurinom je savršenstvo...
  • Teme korisnika u ovom forumu
Jedno posebno leto sa mamom
« poslato: 08-11-2014, 12:51:35 »

Ćale je preminuo kada sam imao 11 godina. To nije bilo iznenada. Doktori su mu dali tri meseca života a on se nekako potrudio i izdržao još 8 meseci pre nego što je umro. Pozvao me je u sobu jedno veče nekoliko dana pre smrti i rekao da mora da popriča samnom. Rekao mi je da biti muškarac i nije lako, da kao takav moram činiti neke teške stvari što inače ne bi, i da će i moj i mamin život od sada biti malo teži. Rekao mi je da ću ja sada biti muškarac u kući i da se kao takav moram brinuti za stvari po kući. Rekao mi je i da će mama zavisiti od mene i da želi da je ja usrećim koliko god mogu kada on umre. Bio je to razgovor čija će mi svaka izgovorena reč prolaziti kroz glavu narednih godina. Imali smo na selu lepu kuću sa nekoliko spavaćih soba i nekoliko jutara zemlje, bilo je to lepo i poveliko imanje. Bilo je to malo zabačeno i izdvojeno imanje i do njega je vodila duga prašnjava cesta, tako da smo imali dosta privatnosti i skoro nikoga u blizini.

Održao sam obećanje ocu, i radio šta sam i koliko mogao u zavisnosti od svojih godina. Krečio sam šta je trebalo, farbao, kosio travu, popravljao šta sam znao i umeo. Mama je uvek umela da me razveseli i lepo smo se slagali. Kada bi kišilo izmišljala je razne igre kako bi nam bilo zanimljivo kada ne bi mogli izaći iz kuće. Tokom leta kada bi postajalo nepodnošljivo vruće vodila bi me na reku i zezali bi se i glasno smijali. Bilo je to jedna mala uvala u sastavu našeg imanja dosta izdvojena. Ponekad bi se rvali u vodi, prskali, gnjurili, ona bi me  dizala i bacakala po vodi. Kako sam bio stariji, mogao sam i ja to isto raditi njoj.  Prošlo je to nešto godina kada sam i ja počeo da primećujem mamu i malo drugačije je gledati. Počelo je to jednog dana na reci, bila je u svom kupaćem kostimu i uhvatio sam se kako je posmatram. Nije bilo bog zna šta, bio je to jednodelni svetlo plavi kupaći koji joj je lepo stajao. Nije da nije imala drugih kupaćih tokom godina ali ovaj mi se najviše sviđao i njega najbolje pamtim. Sećam se kada sam je promatrao kada je skočila u vodu, sa nogama blago razmaknutim, tako da sam mogao da vidim njeni debeli brežuljak kako je uvukao u sebe njen kupaći i tako joj ga učinio još vidljivijim. Kada je izašla van moglo se primetiti kako su joj bradavice očvrsnule zbog hladne vode.

Kostim je bio dovoljno proziran zbog boje kada se pokvasi toliko da joj se vide bradavice i tamne oreole ispod. tada mi se stvarno ukrutio kada sam to video. Posle toga je bila objekat mojih maštanja kada bi drkao. Ona u svom kostimu, i nas dvoje u vodi. Maštanja o njoj su bila takva da smo oboje bili u vodi, igrali se i u jednom trenutku bi ja otišao iza nje i provukao ruke napred i milovao joj sise, i zatim polako joj spuštao naramenice sa ramena. Rukama bi joj obuhvatio sise, mazio bradavice i ljubio po vratu. Osetio bih kako otežano diše, dok joj kupaći pada niz noge kako moj dlan pronalazi njen klitoris.Obično bi dosad već svršio po dlanu dok bi se prekorevao kako bih trebao malo da kontrolišem svoje misli i ne mislim tako o svojoj mami. Sećam se jednog letnjeg dana kada smo bili na reci, u nekoj visokoj travi, i sušili smo se na peškirima. Mama me je zamolila da je namažem losionom po leđima. Drhtavim rukama sam uzeo tubu, a ona se okrenula leđima i spustila kupaći do struka.

Momentalno mi se digao. Napinjao mi se u šorcu i malo je falilo da je očešem njime. Polako sam joj nanosio losion, pokrivajući svaki deo leđa, toliko sam se okuražio da sam prstima ušao malo ispod kupaćeg tek malko iznad guzice. Bio sam na nebu. Mogao sam da vidim punoću njenih sisa sa strana jer ih je ona rukom prekrila držeći ih, prekrivajući bradavice i oreole. Prepao sam je kada sam prstima prešao preko sisa sa strane i tada mi je rekla da bi to bilo to. Nije to trekla na nikakav loš način ali mi se učinilo da se uživila u trenutku. Ipak je prošlo šest godina
kako ju je muškarac dodirnuo na bilo koji način. Tada sam se izvinuo i rekao joj da idem u kuću da nešto popijem. Otišao sam do kuće i vratio se sa ledenim čejem za mamu, da se i ona malo osveži. Dok sam se vraćao kroz travu sagnuo sam se malo i tiho prilazio mestu gde smo se smestili. Kroz travu sam je mogao videti na deci, kako je mrdala kukovima, gore dole.

Nisam bio siguran šta je radila, ipak je ovo bio prvi put da vidim ženu kako masturbira. Mama je bila na leđima, sise su joj bile gole, aruka joj je bilaispod tankog materijala kupaćeg. Gledao sam je dok si je oblizivala usne, kako je pomerala prste unutar svog procepa. Kupaći joj je polagano spadao dole, sve dok nisam mogao da joj ugledam i ruku.

Seo sam trudeći se da budem što tiši dok je ona za to vreme šaputala "o moj bože, a joj, a joj, o bože, a joj", stenjala je tiho, ubrzano je disala. Napokon, video sam kako se počela grčiti i opuštati ubrzo posle toga, dahtala je i stenjala sad već glasnije. Pomislio sam da se onesvestila i hteo sam da joj priđem da vidim da li je dobro i da li se povredila nekako.

Stvarno nisam znao šta se desilo. Polako sam se povukao i krenuo prema kući. Ovog puta sam glasno viknuo, "Mama! Nosim ti ledenog čaja, jel to ok?!". Video sam je kako se okrenula, navlačila kupaći nazad i rekla OK. Bila je sada u kupaćem kada sam ja seo kraj nje. Pila je čaj akoro u momentu je sve popila i legla nazad. Mogao sam joj videti graške znoja na licu i crvenilo na licu. Primetila je da je promatram. "Što me tako gledaš?" pitala je. Nasmejao sam se i rekao,

"Stvano izgledaš prelepo mama, jako se znojiš, hoćeš li još čaja? Ili da se bućnemo malo?". Iz nekog razloga pogledala mi je među noge i videla da mi se digao na nju. I ja sam pocrveneo u licu i rekao joj kako mi se to dešava kada sam u blizini cura. OK, slagao sam je, jer nisam hteo da sazna za moju maštariju. Nasmejala se kao da me je razumela, uzela svog dečaka za ruku i povela ga u vodu. Popela sa na neki kamen koji se izdizao iz vode, osmotrila me, i rekla kako sam zgodan i lep momak postao i kako sam dosta nalik na oca. Gledao sam je kada je skočila, prišao sam joj s leđa. Njene prelepe sise su stvarno bile stisnute u tom uskom i malom kupaćem, a bradavice su joj stvarno bile duge i dosta vidljive kroz kupaći. Gledala me je uči i smešila se, tada sam je uhvatio kako mi ponovo gleda među noge. Nisam bio siguran da li sada vidi oca ili mene? Igrali smo se u vodi ali se ona nekako izmicala. Zgrabio sam je napokon, kao da ću je baciti u vodu, jer sam sada imao malo više snage. Mama me je čvrsto obuhvatila nogama i čvrsto me držala. Dok sam je držao za ruke i spuštao u vodu i dizao nazad primetio sam da se njeno međunožje počelo trljati o moje.

Njen brežuljak koji joj se jako isticao jer je bio stvarno mesnat bio je jako blizu moga kurca. Ruke su mi sa njenih leđa prešla na njene guzove dok sam je sve čvršće držao. Polako sam jednu ruku povukao sa guza i spustio je na njene sise, počevši da joj masiram jednu.

Mama je ponovo počela da teže diše, kao što je nedavno dok je masturbirala.Ruke je obujmila oko moga vrata, davajući mi tako prećutnu dozvolu. Stisnuo sam joj sise jako, zarivši prste u njih, osećajući tako njene krute bradavice, spustio sam lice dole i počeo joj ljubiti vrat. Jezikom sam je lizao po vratu od gore prema dole i obrnuto i preko sisa dok sam spuštao lagano kupaći niže. Oči su joj bile čvrsto sklopljene. Spustio sam šorc malko niže kako bi mi kurac ispao van, pomerao sam ga prema njenom međunožju i polako sam je trljao njime po pički preko kupaćeg. Spustila je glavu svoju na moja prsa i dahtala dok sam joj kurcem preko platna pokušavao uću u pičku. Sa prstima sam pokušavao da joj sklonim platno sa međunožja ustranu pokušavajući glavićem da uđem u nju. Kako mi je glavić ušao u nju malo, razdvajavši joj usmine, video sam koliko je dlakava dole, prošaputala je,

"Nikola... nemoj, nemoj molim te... nemoj, prestani" Bio sam šokiran i uplašen sada. Povredio sam je. Znao sam da je ovo što radimo loše i pogrešno, ali takođe sam znao da je volim i jako želim. Mama mi je šapnula u uvo, "Žao mi je Nikola..." kako se odmicala od mene video sam da joj suze cure niz obraze.

Poljubila me je u obraz mogao sam da osetim njene suze na svom licu. Ubrzo se sabrala, otplivala nazad na obalu i otrčala u kuću. Kasnije te večeri sam je gledao kako se šetala po kući u svojoj spavaćici. To nije bila ona kratka
pamučna, večeras je to bila ona dugačka, teška. Padala joj je skoro do poda. Kroz ovu nije svetlost prolazila kako kroz onu kratku. Više joj nisam mogao videti mlečno bele butine kada bi sela do mene, ta kratka spavaćica bi joj se popela do gaćica kada bi raširila noge kada bi ustajala. Ponekad kada bi se nagnula njene takođe bele sise bi se otkrile pod spavaćicom. Visile bi lepo i slobodno, i same su pozivale da ih se miluje i pazi. Činilo mi se kao da se svet srušio kada se mama povukla nekako u sebe.

SVe što je radila mi se se činilo kao da me ne voli više. Naša intima je bila gotova. Trebali su meseci da prođu da shvatim kako više nisam klinac i da više neće predamnom šetati u oskudnoj i providnoj spavaćici.

Sve se to promenilo odkada je moj kurac ušao u njenu jako željnu i dlakavu pičku. Time sam postao muškarac u njenim očima i morala je da pazi kako se ponaša predamnom. Tako se ponašala nekih godinu dana. Večeri kada smo zajedno gledali filmove na kauču su bile prošlost. S vremena na vreme primećivao sam kako me pogledava, uhvatio bi joj pogled.

Tokom letnjih meseci bi nosio samo kratke hlače u kojima sam radio i radne cipele. Sada sam bio malo stariji, zreliji, mišićaviji i imao sam stvarno lepo telo. Znao sam da kada me je mama gledala da je u meni videla oca. Počeo sam da to okrećem u svoju korist. Počeo sam da se ponašam u nekim stvarima kao on. Bilo je vremena kada sam i ja nju promatrao.

Jedne noći sam je čuo u kupatilu. Došao sam do kupatila i video da su vrata taman toliko otškrinuta da mogu da virim unutra.  Video sam da je mama izašla ispod tuša, sa peškirom omotanim oko sebe, i tada je počela da se briše.  Dok sam je gledao, primetio sam kako briše usmine trljajući si čupavo međunožje. Njenim čupavim međunožjem bio sam očaran još kao mali kada sam ga prvi put i video bio je to magični crni žbun kako sam ga zvao. Ruku je povremeno zadržavala na čupavici nakratko, a zatim je samo jedan prst uvukla među usmine. Zatim je prešla preko klita koji je već dobrano izvirivao. Ponovo mi se digao na mamu, a kako i ne bi, kad sam je gledao kako si liže prst i tiho u noći stenje. Ovako je bilo oko mesec dana, ali ne svaku večer, jer se nije stalno igrala sa klitorisom, ja da sam tiho gledao, a ona da je ostavljala vrata otvorena. Jedno veče mora da me je čula u blizini vrata jer je došla zamnom u sobu, a ja sam se nekako nabrzinu uspeo uvući ispod pokrivača. Tiho je zazvala moje ime, "Nikola , sine, da li si budan?" Samo sam ležao što nepomičnije, ali se dobro videlo da mi je kurac dignut jer je odignuo pokrivač, a bio sam siguran da je i sama to primetila.

Nisam joj odgovarao i tiho je zatvorila vrata i otišla. Jedno veče sam ostao duže na reci, bio je mrak, i polako sam uskom stazom išao prema kući. Kada sam ušao u kuću primetio sam da svetlo gori u kupatilu. Mama je ponovo bila tamo i spremala se za kupanje. Polako sam izašao van i popeo se na drvo koje je bilo uz prozor kupatila. Tamo, u vodi, video sam majku, golu, kako se trlja sapunom po telu. Povremeno bi zastajala na sisama, štipkajući se za bradavice i masirajući ih. Sada sam ponovo sticao obrazovanje o tome kako moja majka izgleda i ponaša se kada je gola. Ostao sam tamo dok nije završila i obrisala se. Video sam je kako hodnikom ide do moje sobe umotana u peškir. Pogledala je u moju sobu i ušla unutra. Pomislio sam da me proverava. Na moje iznenađenje, kada je otišla, peškir je bio dole, a ruka joj je bila među nogama. Videvši da je obukla bade mantil, sišao sam dole s drveta i došao do ulaznih vrata. Kada sam ušao u hodnik i krenuo prema sobi videla me je.


"A tu si Nikola, mislila sam da si u krevetu već," reče mi tada. " ma jok mama, bio sam na reci, plivao, vrućina je jaka, nisam mogao da spavam nikako." Bila mi je toliko blizu da sam mogao da je osetim kako lepo miriše. Mogao sam i videti kako je još mokra ispod jer joj je voda kvasila telo i natapala bade mantil koji se sada već počeo providiti na nekim mestima. "Gledaj da se otuširaš pre spavanja," reče tada.  "Hoću, naravno." Kao i ona, i sam
sam ostavio vrata od kupatila otvorena, nadajući se da će gledati. Ali soba joj nije baš bila blizu kupatila kao moja. Ali, svejedno, kada bih prao kosu mogao bih se zakleti da čujem neke zvukove u hodniku. Sredinom toga leta sam se ja preselio u maminu spavaću sobu. Trudio sam se da joj pomognem koliko sam mogao radeći nešto na štali, vetrovi i udar groma su oštetili zgradu, i malo je falilo da u komadu provedem trideset sati radeći na toj popravci. Mama mi je povremeno donosivala jelo i piće. Često je bila samo u tankim helankama, nekada su to bile crne, a nekada bele, kao i u nekim uskim majicama. Pošto je bilo jako vruće video sam, tj, dalo se primetiti da ne nosi donji veš, niti gaće a ni grudnjak. Jer su joj se s prednje strane helanke stvarno uvukle u procep pičke, i pod određenim uglom svetlosti i sunca dalo se dobro videti njena crna šuma ispod kada bi nosila bele helanke, a i na crnima se dobro providela koža ispod.

Najviše sam voleo kada obuče bele helanke, jer joj se tada često videla mrlja koja joj se videla među nogama. Nisam znao da li je to od znoja ili je bila uspaljena. Često je bacala pogled na moje međunožje dok bi radio na zgradi, a kada sam video šta radi i sam sam obrnuo igru, oblačio sam i sam male šorceve bez majice gore. A često bih kada bih je primetio da prilazi namerno spustio šorc niže kako bi mi glavić ispao van i bio joj vidljiv. Naravno, pravio bih se da ne primetim ništa. Mislio sam u sebi, pa nećeš ti mene zajebavati i provocirati pa da si mi sto puta majka. Neznam da li je bila

svesna koliko joj se pička dobro videla u tim helankama, a pogotovo kada bi sela, bio je to dobar komad mesa, kako sam mislio u sebi. Temperature su uveliko prelazile 30 stepeni. Mama mi je pomagala koliko je mogla, ali ipak je ona bila žensko i nije mogla mnogo jer ovo je bio muški posao. Tako da je znala ponekad i sama da obuče šorc, naravno uski neki, u kojem bi joj se videlo i dupe pomalo. Malo je falilo da padne sa lotri kada sam video da se trudi da radi kao i ja i sva ta prljavština koja joj se lepi za telo, i to međunožje koje je samo gutalo šta god da obuče. Ali ipak, završili smo posao.

Tu noć sam se dosta duže tuširao znajući da će biti stvarno vrela noć. Mama je jedina u sobi imala klimu, a ja u njenoj sobi nisam spavao od kada sam iz njenog dragog dečkića kako bi mi tepala izrastao u pravog muškarca. Tako da sam bio šokiran kada mi je rekla da tu noć spavam u njenoj sobi ponovo, malo sam oklevao, kao, ali sam rekao da bi to bilo super posle ovakvog dana. Gledao sam je kako se sprema za krevet, uzela je svoju dugu spavaćicu sa vrata i otišla u kupatilo da se spremi. Kada se vratila, sela je na krevet, upravo je bila završila sa češljanjem kose. Spavaćica je bila duga, i opuštena, ali primetio sam da ispod nema ništa na sebi. Nasmešila mi se, upalivši TV i gašeći svetla. Malo kasnije me je poljubila u obraz i okrenula se na stranu. Mogao sam čuti kako joj disanje postaje konstantno i normalno. Pitao sam se da li je primetila koliko mi se digao kada me je poljubila za laku noć. Više nisam mogao da izdržim, morao sam je imati.

Mirisala je toliko dobro ležeći kraj mene samo u spavaćici. Polagano, odignuo sam kukove i svukao šorc u kojem sam bio za psavanje spreman.Tada sam još sporije se okrenuo prema njoj i stavio ruku preko nje, ruka mi je pala na njenu sisu.

Lice mi je bilo u njenoj kosi, okja je bila toliko mirisna i lepa. Kurcem sam joj dodirivao nogu, ali me nije bilo briga. Polako sam ruku spuštao prema dole do njenog struka i osetio rub gaća. Ponovo, što sam lakše mogao, zadizao sam joj spavaćicu, sve do kolena,  pa do butina i zatim konačno, tu jednu starnu, sve do bokova njenih. Mogao sam joj videti gaće na odsjaju svetla sa TVa, a samim time i male crne dlačice koje us se probijale sa strane, one mamine kovrdže kojima sam oduvek bio fasciniran.Uzeo sam kurac u ruku i uvukao ga ispod ruba njenih gaća, sada mi je kurac bio na njenom dupetu. JA sam bio toliko uzbuđen da je malo falilo da svršim. Uspeo sam nekao da se smirim i suzdržim i uvukao sam joj ruku u gaće s prednje strane i krenuo sam da ih joj skidam prema dole. Šokirao sam se kada se okrenula na leđa.

Zaledio sam se. Disanje joj se vratilo u normalu, tako da sam pomislio da je sve ok. Sada sam mogao da joj spavaćicu zadignem skroz gore do sisa i do kraja joj skinem gaće. Spustio sam plahtu sa nje kojom smo bili pokriveni oboje i dočekalo me je zlato na kraju duge. Njen crni trokut je bio toliko bujan i dlakav. Spustio sam glavu, direktno među njene kovrdže i duboko udahnuo. Bio je to predivan slatkast miris. Uspeo sam nekako da joj zavučem ruku među butine i krenuo da joj širim noge. Dovoljno taman toliko da joj stavim prst u pičku, skupljajući njen ukus i vadeći ga van da probam.

Gledajući je kako spava bilo je previše. Pogled na njene raširene noge, na njeno skoro golo telo mi je bio pretežak. Što laganije, sam se okrenuo i kleknuo među njene raširene noge. Podupro sam se jednom rukom dok sam drugom uzeo kurac u ruku i polako ga vodio do njenog vrelog otvora. I počeo sam polako da prodirem u nju. Na početku je zastenjala, kako sam prolazio njene usmine i ulazio u nju. Zastenjela je ponovo i pomirla nogu šireći mi se još više. Kada sam bio na pola u njoj, prošaputala je očevo ime, a kada sam ušao ceo u nju zagrlila me je rukama oko vrata. Znao sam da je budna sada, rukama mi je milovala kosu na glavi, ljubila mi je vrat, a nogama me je čvrsto stisla i zadržala duboko u sebi. Kada je nešto na Tv-u osvetljavalo sobu, video sam kako joj suze idu niz obraze. Mlatila je glavom levo desno, kao da ne želi ovo, šaputala mi je na uvo, "NEMOJ; NEMOJ NIKOLA AKO ZA BOGA ZNAŠ; NEMOJ MAJCI SVOJOJ OVO RADITI." Iz nekog, meni nepoznatog razloga, prvi put u životu, nije me bilo briga šta je mama želela i nisu mi bili važni njeni osećaji, počeo sam da izlazim iz nje i ulazim ponovo iz njene sada već dobrano vlažne dlakave pičke. Svaki put, kada bih nabio kurac duboko u nju i ušao skroz do jaja, mama bi zastenjala, glasno.

Dok sam tako jebao njenu stvarno usku pičku šaputao sam
joj u uvo, "Ja ovo više ne mogu izdržati, mama, stvarno ne mogu, shvati me, biti ovako blizu tebe, žudeći za tobom, i gledavši kako ti sama nadražuješ klitoris i jebeš se prstima skoro svako veče.Mama, znam da i ti sama želiš ovo, pa pobogu ženo, znam da nisi bila jebena od kad je ćale umro."  "DRAGI BOŽE, sine moj, ti si mene video kako se prstenjačim.!" ZArila mi je svoje nokte u leđa i vrisnula od užitka. Mogao sam osetiti kako se bokovima nabija na mene idući mi u susret. Sada sam ja bio glasan, viknuo sam malo glasnije, "To mama, tooo!

Jebi me" Nabijaj se na mene! Dozvoli mi da te jebem!". "DA, video sam da prstenjačiš tu svoju dlakavu pizdurinu, gledao sam iza vrata dok si se brisala,

Govorio sam joj. "Znala sam to," reče mi mama. "Znala sam, čula sam te jedno veče. Ušla sam ti u sobu i videla tvoj dignuti kurac...i poželela ga..ahhhh ispod plahte. AAAAAAHHHHH". Mama je sada stenjala u ritmu. Što sam joj ga jače nabijao to je vlažnije ona bila, sve dok nisam počeo da je baš brzo nabijam slušajući njene uzdahe. Sklonio sam ruke i pogledao je., oči su joj bile zatvorene, i mogao sam samo da pomislim da misli na ćaleta sada. Gledao sam njen debeli dlakavi brežuljak i svoj kurac kako ulazi i izlazi iz njega. Kurac mi se sjajio od sokova koje je ona proizvodila posle dugo vremena bila nasađena na pravu stvar. "Mama, tako si jebeno dobra, super se jebeš!", rekao sam joj. "Pogledaj te bradavice kolike su samo, znaš li samo koliko sam dugo žudio za njima, koliko sam želeo da ih sisam?" Moje usne su pronašle njene sise i stvarno lepe i velike bradavice. Shvatio sam da je blizu da svrši po njenoj reakciji i ponašanju tela, tako se ponašala i onaj dan na deki pokraj reke kada sam je gledao do se jebala sama tj prstenjačila se, zadivilo me je to što to vaj put gledam izbliza, što to ne radi sama, i pre svega, ŠTO SAM GLAVNI AKTER SADA BIO JA.


Shvatio sam da je njen orgazam bio poput mog, stisnula se, zgrčila, i počela tresti. Mama se upravo sada tako ponela, i nije mogla a da se ne suzdrži i da ne vrisne u noć, od užitka koji sam joj JA pružio posle dugo vremena. Ime koje je vrisnula u noć, bilo je moje, a nije više bilo ćaletovo. " AJOOOOJJ NIKOLA; ŠTA MI RADIŠ TO! TI MENE IZJEBA NAČISTO! JEBI MEEEEEEEEE! JEBI MATER SVOJU, DAJ JOJ ONO ŠTO JOJ TREBA! MA NABIJ MI TU KURČINU JAČE; ŠTO SI SE STISNO, NABIJ MI GA DUBLJEEEEEEE!!! MOJ DRAGI BOŽE, IZJEBA ME ROĐENO DETE!!! Bio sam toliko uzbuđen izborom majčinih reči. Dok sam počeo sve brže da je jebem kako je i tražila nisam odoleo a da je ne upitam, "Da li voliš moj kurac, mama? Pogledaj se samo sada, kako kuja si koja se tera, i to sa svojim detetom koje si sam rodila." Pička joj je bila natopljena, sva mokra. Ono što je izlazio iz nje osećao sam po svojim butinama sada. Jaja su mi bila mokra od njenih telesnih izlučevina koje je ispuštala, i sve što je tada mogla reći, bilo je, " O MOJ DRAGI BOŽE MILI, DAAA, SAMO ME JEBI NIKOLA SINE, SAMO ME JEBI I NE PUŠTAJ! MORAŠ MAJKU DA SLUŠAŠ, SVRŠI U MOJU VRELU PIZDURINU, NAPUNI ME JEBO TEEEEEEE, ODMAHHHHHH!".

Nisam više mogao izdržati, spustio sam se telom na nju, kukovima sam se zabijao u nju sve brže i brže, sve dok nisam počeo da svršavam. Osetio sam kako špricam u mlazevima u taj vreli otvor koji je gutao svaku kap. Osetio sam kako se grči s vremena na vreme i ona, kako bi se ona trznula tako sam ja špricnuo u nju. Sve dok napokon nismo bili gotovo, barem sam tako mislio. Mama me je okrenula na leđa i poljupcima klizila niz moja prsa lizajući me. Preko mog stomaka, nisam mogao da verujem šta vidim, počela mi je pušiti sve dok nije i zadnju kap sperme isisala iz njega. I sam sam se trznu svaki put kada bi mi jezikom dotaknula glavić. Cuclala mi je kožicu na kurcu kao da je žvaka, nežno  među zubima.

Nikad mi nije bio kurac toliko osetljiv posle orgazma kao sada. Moja gruba ruka nikada to nije tako istražila kao što su to mamine nežne ruke i njena topla usta radili sada. Podigla se gore kada je završila i došla mi u zagrljaj. Čekao sam neku vrstu gunđanja zbog toga što sam joj uradio, ali nije bilo ničega. Ležala mi je tako na prsima sve dok nije zaspala. Sledeće jutro sam se probudio, mama je još spavala, ali sa prelepim osmehom na licu. To me je učinilo presretnim čovekom tada.

Otišao sam da se tuširam kada sam čuo da se vrata kupatila otvaraju. Ponovo, pomislio sam da je mama imala vremena da razmisli o svemu i da će se naljutiti, u očekivanju razgovora koji će da usledi. Desilo se to da se zavesa otvorila i da je mama zakoračila pod tuš  kraj mene. "Baš sam se pitala gde si ti Nikola," reče mama sa širokim osmehom. "Znači kevo, ne ljutiš se?" upitao sam. Zaglila me je rukama čvrsto. "NE, NARAVNO DA NE, kako bi se na tebe mogla ljutiti Nikola pobogu, sine moj. Oboje se predugo borimo protiv svojih osećanja, većina ljudi nema ovakav odnos među sobom u porodici, zato ne smemo nikome živome ikada reći za ovo. Dosta si slčansvome ocu, da znaš. Ne mogu se boriti više protiv sebe i svog tela, NE MOGU." Uzela je sapun u ruku i počela da me pere.Bio sam jako očaran njenom otvorenošću i rečima, spustio sam joj dlan na obraz, pogledao je u oči i rekao joj koliko je volim. Kada je počela da mi pere noge, spustila se na kolena pred mene.

Kurac mi je bio ispran od sapuna, tada mi ga je keva uzela u usta i počela mi pušiti, kao što je uradila i noć ranije. Pušila mi ga je sporo i duboko koliko je mogla a da se ne zagrcne laganim pokretima unutra-van. Svaki put,
kada bi mi glavić skoro bio van njenih usta, oblizivala bi mi ga u ustima jezikom. Morao sam da se pridržim rukom za pločice da ne bih kleknuo koliko su mi se noge tresle dok sam razmišljao u sebi da li je to radila i mom ocu pre nego što je umro.A tada bi ga ponovo primila duboko u usta. Nisam više mogao da izdržim i svršio sam joj u usta, špricajući spermu niz njeno grlo, a keva je gutala sve što sam imao u sebi, kada sam završio, ustala se i čvrsto me zagrlila. Okrenula se prema meni, privukla svoje usne mojima i poljubila me. To je bio onaj pravi sočni poljubac, sa jezicima našim koji su se borili u našim ustima. Mogao sam da osetim svoju spermu u njenim ustima, kao da je mali delić sačuvala za mene.

Pomisao na to što radimo, na to koja žena je to što mi je radila upravo samo me je dodatno uzbuđivala i ponovo je počinjao da mi se diže. Mama je zavrnula vodu, uzela peškir sa vešalice i počela da me briše. To jutro, posle doručka krenuli smo u grad. Mama je imala mini suknju na sebi, dosta kratku i gore nekakav maleni i uzani top. Stao sam pred nju kada je zaključala vrata kuće, skinuo joj top, skinuo joj grudnjak i bacio na pod pred vrata, zatim sam joj spustio topić

nazad preko sisa, i kleknuo niže, svukao sam joj gaće koje je obukla, bile su to crvene providne gaće, kao grudnjak, i ostavio ih u desnom uglu vrata, spustio sam joj minić dole, koliko sam mogao, tek nešto malo ispod okruglih guzova. I tako smo krenuli prema gradu da kupi ona novu krevetninu za početak. "Kako ću ovakva u grad, izgledam kao kurva?" pitala je mazno. "DA, ali si moja kurva, i to je sve što važno!" odgovorio sam joj i samo je jače stisnula za ruku. Minić joj se u vožnji podigao do kukova otkrivajući tako njenu stvarno dlakavu pičku. Kako i nebi kad je bio jako kratak. Ona se primakla malo i ja sam ruku umesto na menjaču držao među njenim nogama, na tome dlakavom crnom brežuljku vraćajući je na menjač samo po potrebi. Došli smo pred trgovinu, na parkiralište. Mama je izašla iz auta sa suknicom još uvek oko struka, i dupetom i pičkom napolju.

Nonšalantno je ona sputila suknjiče, popravivši ga kako bi opet guzovi bili nevidljivi za oči ostalih promatrača ako bi ih bilo i nastavila samnom pod ruku u trgovinu. Malo je reći da je nije bilo muškaraca, ali i pokoja žena koji nisu buljili u nju. Poslala me je da izaberem dva jastuka, do je ona otišla malo dalje da izabre novu posteljinu za spavaću sobu. Pitao sam je zašto to, a ona je rekla da ova posteljina koju sada ima u sobi odgovara ženi koja je sama, a ne za muškarca i ženu koji spavaju zajedno. Pogledao sam je zbunjeno, a ona mi tada reče da od sada pa nadalje spavam u njenoj sobi, uhvativši me pri tome za kurac. Nepotrebno je reći da se nisam bunio.

Bili smo ljubavnici celog mog boravka u kući. Nikada nismo nešto preterano privlačili pažnju na sebe u javnosti, tj barem smo se trudili koliko smo mogli.PA, ok, jedno veče, a posle smo se opustili pa je toga kasnije bilo i više puta, otišli smo da se kupamo goli na reku kraj kuće. Kasnije bi ležali na deki u visokoj travi tako da smo bili skriveni od tuđih pogleda. Uživali smo u tome pa smo se sve češće goli kupali i preko dana, noseći odeću u ruci i vraćali je tako u kuću za slučaj da neko naiđe i moramo se nabrzinu obući. Rekao sam joj kasnije da sam je gledao jednom prilikom kako je svršavala na toj istoj deki i kako mi se tada digao na nju dok sam bio manji. Čak mi je i grijala moju stranu kreveta dok sam bio na faksu, sve dok ne bio došao na vikend kući. A za to vreme imali smo skajp i svašta je radila preko skajpa sa nekim vakum vibratorima koje je kupovala u obližnjem seks šopu.


Ponekad bi je i snimao preko skapa i gledao kasnije, imao sam tonu njenih tj naših snimaka na laptopu. Morao sad dobro osigurati taj folder i sakriti ga, i naravno ne dati nikome da se služi njime, jer ne bi baš valjalo da neko naiđe na folder MAMA, sa obiljem slika i video snimaka nas oboje kako drkamo jedno na drugo i još štošta. Čak je i sama ponovo srela muškarca za koga bi se udala, a koji je bio sličan ocu mome. Ja sam već bio završio faks. Taj muškarac je stvarno bio dobar prema njoj, nije je silio ni na šta, slušao ju je u svemu. Bio je stvarno sličan ocu i uvek je odlazio srećan, kada bi mamu vraćao kući sa izlaska.

A na kraju večeri, sa poljupcem koji bi dobijao od majke stvarno je bio zadovoljan i nije zahtevao više sve dok ona to ne bi želela da mu pruži. Kada bi zatvorila vrata za njim, skidala bi sve sa sebe i dolazila u našu sobu kada bi on otišao. Uz zvuk njegovog auta dok napušta naše imanje moje bi ruke već bile svuda po majci a njene zna se, NA MOME KURCU, A KURAC U NJENIM USTIMA.**


Neke detalje sam izostavio, a verovatno i više nego što sam trebao sam opisao.
Sada sam i sam oženjen i moja žena misli da ja i mama imamo najbolji mogući odnos na svetu i da je tako šta retko videla, da se majka i sin toliko vole, poštuju i pomažu, dok gledamo decu kako se igraju na reci. Mama i ja se samo pogledamo, nasmijemo, sećamo se kako smo počeli, što se nastavilo i dalje jer smo svi zajedno živeli na istom imanju na čemu je mama inzistirala, da ne trošimo pare na stan ili kuću kad kod nje ima mesta i više nego što nam treba. Žena nije ni sama znala koliko je u pravu, jer dešavalo se da se mama ušunja u našu sobu, probudi me i naša igra bi počela iz početka, ponekad i kraj žene, jer bi ona stvarno bila umorna i rano bi zaspala posle napornog dana na poslu, a nekada bi ja nabrzinu otišao dole niže u maminu sobu, ili bi se nabrzinu pojebali u kupatilu.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Napast

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 72
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jedno posebno leto sa mamom
« Odgovor #1 poslato: 09-11-2014, 09:27:27 »
Mnogo mi se sviđaju tvoje incest priče.Probaj i sa temom brat-sestra,tata-ćerka.

lav781

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 489
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jedno posebno leto sa mamom
« Odgovor #2 poslato: 09-11-2014, 10:43:09 »
svaka ti čast krajičnik ovo se rijetko viđa da neko sa osječajem piše priče moram priznati da si stvarno jedan od rijetkih koji ovako pišu priče samo nastavi ovako  :) (thumbup) (aplaude) (aplaude) (aplaude) (bow) (bow) (bow) fenomen uvijek bio i bit češ

Pastir

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 577
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jedno posebno leto sa mamom
« Odgovor #3 poslato: 15-11-2014, 23:05:39 »
DOBAR MOMAK
PAZI MAMU KAKO JE OTAC REKAO
 (explode) (explode) (explode)

hotlajn

Tagovi:
 

GoogleTagged