Sex Oglasi

Autor Tema: Jovanica  (Pročitano 17262 puta)

maliodpalube

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Jovanica
« poslato: 12-11-2015, 18:40:08 »
Jovanu sam znao iz kraja. Kada je moj najbolji drugar otvorio kafic, pocela je svakodnevno da dolazi. Radila je u nekoj banci kao šef filijale, naculi smo da se za to mesto karala sa nekim direktorom. Imala je dugu crnu kosu, lepe sisice i fanstasticne noge i dupe. Leti bi oblacila kratke haljinice i mislim da nema muškarca koji se ne bi okrenuo za njom. Voleo sam da sedim prekoputa nje i da posmatram te oble i cvrste noge. Ona bi pricala sa nekim prijateljima a ja bih razmišljao kako joj ližem prvo stopala, pa listove i butine i kako joj onda širim noge i lagano jezikom prelazim na slatku pickicu i ližem sve dok mi ne svrši po faci. Dešavalo mi se da mi se kurac digne dok maštam o tome pa nisam mogao da ustanem po dvadeset minuta jer nije hteo da se spusti.   

U to vreme sam nešto kilavio sa Milicom, koja je bila potpuni bolid. Stalno joj je nešto smetalo, uvek je trebalo da uradim nešto drugacije od onoga što sam uradio, uvek sam ja bio kriv za sve. Seks nam se svodio na to da se ona nasadi na moj kurac i skace po njemu dok ne svrši, a ako nisam svršio u istom trenutku sa njom, onda imam bukvalno još 5 minuta da je nekako izjebem i svršim jer inace ona ustaje i meni preostaje samo da izdrkam. Pušenje nije dolazilo u obzir, na spermu je, kao, bila alergicna a dogi stajl je doživljavala kao ponižavanje žena.

I najviše je volela da mi zvoca pred drugarima u kaficu.

"Nikola, da li sam ti rekla da ti taj džemper ne stoji lepo? Covece, izgledaš kao kreten, pobogu. Pa kako da idem negde sa tobom takvim?"
"Dobro bre Milice, jebote, promenicu džemper."
"Molim te, obuci se pristojno, tamo ce biti i moje koleginice, necu da misle da sam sa nekim indijancem. I cipele promeni, imaš one lepe što sam ti ja kupila."

To vece je trebalo da idemo u neku kafanu u Novom Sadu. Dogovorilo se društvo iz kafica, a moja devojka je pozvala i neke svoje koleginice iz Novog Sada da izadu sa nama.

"Ajmo ljudi da krenemo, treba stici do tamo."
"Dobro bre Peco, lagano, nema ni 8 a rezervacije su nam od 11. Pa za tri sata cemo stici do Crne Gore a ne do Novog Sada."
"Pusti ti to, znam ja vas, ima neko sranje usput da napravite."
"Ne seri, majke ti"

Jovana je sedela sa Pecom i Milancetom i cirkala crno vino. Bila je u letnjoj haljinici i beloj majcici bez brusa. Bradavice malih sisa su se ocrtavale i ja sam više buljio u njih nego sluša šta mi Milica kenja.

"Jovana, oceš i ti sa nama?"
"Uf, umorna sam nešto, a i ne mogu ovako..."
"Daj bre, vidi ovog Milanceta na šta lici pa ga vodimo, ti si tako super. Ionako je to neki vinski podrum, niko te nece ni zagledati."
"Pa ne znam. Jel ima uopšte mesta za mene?"
"Ih bre, kako nema, idemo sa troja kola, ti možeš sa Džonijem i Milicom, njih vozi Steva pa taman da budeš cetvrta."
"Dobro ajde, ali nemoj da mnogo zaglavljujemo, sutra moram do firme da odem."
"Ma jok bre, i Steva i Džoni moraju ujutru da budu ovde, stiže neki nameštaj za kafanu pa da pomognu. Dobrovoljci, hehe"

U stvari, obecali smo Peci da cemo mu pomoci. Ja najviše da bih mogao da gledam Jovanu na jutarnjoj kafi jer mi Milica ne daje prepodne vikendom nigde da izadem. To je, kao, naše vreme u kuci. Ovo istovarivanje nameštaja mi je super palo da em izadem em parim oci Jovaninim prelepim nogama i sisicama.

Krenuli smo u 9. Milica i ja pozadi a Jovana napred. Steva je sve vreme lupetao gluposti a Jovana se smejala kao luda. Milica je vrtela ocima jer je za nju Steva bio prostak i bezobraznik a ja sam razmišljao o Jovani. Dok se smejala, zabacivala je glavu i nekako se okretala ka Stevi, tako da sam mogao da vidim kako joj bradavice poskakuju. Noge je prekrstila i butine su se zategle i izvirile ispod haljinice. Znao sam da nisam njena liga frajera i da tu nikad nece biti necega, ali niko nije mogao da mi zabrani da maštam.

U vinski podrum smo stigli u pola 11. Nas dvanaest plus Milicine drugarice koje se još nisu pojavile. Dobili smo jedan veliki separe u uglu lokala. Smestili smo se i narucili pice. Svirao je neki tamburaški orkestar, njih deset. Prostor nije bio veliki ali je bio totalno akustican, tako da je muzika bila dovoljno glasna. Jovana je ustala i krenula da igra. Nisam mogao oci da odvojim od nje. Tako bih skocio i pojebao je tu, na sred lokala. Kurac je poceo da mi se diže, sreca što je bio polumrak. Milica je bila pored mene i po obicaju se smarala. Drugarice nisu došle a nisu se ni javile, tako da sam unapred ovo vece otpisao. Ali Jovana je bila tu da mi popravi raspoloženje.

U nekom trenutku Jovana je stala sa duskom, došla do separea i sela. Nešto je pokušavala da me pita, ali nisam mogao da cujem od muzike. Prišla je i sela pored mene.

"Kažem, zašto ne ustaneš da duskaš?"
"Ma jok, sedim ovde i slušam, ok mi je."
"Je l' ti žena ne da igraš?"
"Najbolje da mi ona ne da."
"Pa vidim da sedi i mršti se, pa sam pomislila da si i ti takav."
"Nisam bre, odakle ti to. Ustacu, polako, još malo da popijem."
"Nemoj bre mene da lažeš, znam ja šta je tebi."
"Ma nemoj, ti znaš. Ajde, šta mi je."
"Decko, kurac ti se digao, hoce da pocepa te pantalone. Šta ti misliš, da ja to ne primecujem?"

Jebote.

"Šta kažeš, ne cujem?"
"Nemoj da se praviš. Gledam te kao ti je kurac dignut kao koplje. Misliš da nisam to videla i u kaficu kad sediš i buljiš u moje noge? Sigurno zamišljaš kako me jebeš i svršavaš po butinama?"

Šta se ovo dogada? Je l' ovo skrivena kamera. Pogledao sam u Milicu, ona je se i dalje smarala i nije primecivala da uopšte pricam sa Jovanom. Jovana je ustala i otišla ponovo da duska. Ja nisam znao šta se ovo dešava. U tom trenutku Milici je zazvonio telefon. Bila je to jedan od drugarica, one su završile u nekom drugom lokalu pa je zvala Milicu da dode tamo.

"Jao ljubavi, zove me Marija da odem do Venuma, baš bih volela tamo da odem, je l' bi se ljutio da se samo na kratko vidim sa njima?"

Naravno da je otišla, ionako me je pitala samo iz kurtoazije, moj odgovor i nije bio bitan. U tom trenutku samo me je interesovala Jovana. Ðuskala je još izazovnije, jebozovnije. U polumraku sam video da me gleda dok uvija kukovima, dok joj suknjica leprša. Kurac mi nikada nije bio tvrdi. Nisam znao šta da radim. U jednom trenutku mi je prišla i pocela da duska ispred mene. Njen stomak je bio u visini moje glave. Uvijala je kukovima, lagano se spuštala dole dok mi bradavicama ne bi zatresla ispred lica. Tu bi zastala na sekundu pa bi opet ustala. Odjednom me je uhvatila za ruke i bukvalno digla gore. Kurac me je zaboleo od trenutnog zatezanja. Kako je stajala ispred mene, niko nije mogao da vidi ogromnu budžu na mojim pantalonama. Uhvatila me je za ramena i terala me da se uvijam sa njom. Stavio sa dlanove na njene kukove i krenuo da duskam. Gledala me je u oci dok je šakama prelazila preko mojih ramena, pa grudi i na kraju stomaka. Ja sam je držao za kukove i lagano stiskao šake, kao da je masiram. U nekom trenutku se okrenula i bukvalno mi nabila dupe na dignuti kurac. Pocela je meša kao luda a ja sam osecao kako mi je kurac izmedu njenih guzova. Trljala mi je kitu dupetom gore dole, levo desno. Rukama je posegnula nazad i uhvatila me za dupe. Privukla me je još bliže sebi i smanjila brzinu mešanja. Polako je vrtela kukove dok me je pribijala uz sebe. Mislio sam da cu da umrem. bukvalno me je jebala na sred lokala.

Kako nisam mogao da izdržim više, odgurnuo sam je i seo. Nisam znao gde mi je veci pritisak, u gacama ili u glavi. Polako su poceli svi da sedaju ali je nastao problem jer su nam neki maznuli stolice i sad nije bilo dovoljno mesta za sedenje. Jovana je rekla da nema problema i da ce nekome sesti u krilo da se odmori i da cu to biti ja jer kao, jedini imam devojku pa ce ona da bude sigurna da je necu spopadati. Došla je do mene i sela popreko, tako da su joj noge visile sa moje leve strane. Pickicu je tacno nasadila na moj kurac. Pricala je sa svima okolo i stalno se pomerala i vrtela. Kurac je hteo da ekplodira i tu sam skroz pukao.

"E Jovana, nemoj više molim te."
"Što, jel ti smeta?"
"Ma ne smeta mi nego mi je kurac toliko dignut da ceš da ga polomiš ako nastaviš tako da se ponašaš."
"Pa onda daj da nešto uradimo po tom pitanju."

Ustala je i nagnula se ka meni kao da ce nešto da mi šapne. Na taj nacin me je potpuno zaklonila od svih.

"Sad cu lepo da ti otkopcam šlic i izvadim kurac. Ti samo budi miran i pokušaj da drugi to ne primete."

Odsekao sam se. Dok mi je to pricala, otkopcala mi je šlic i gurnula ruku u gace. Osetio sam njenu ruku na kurcu i u sldecem trenutku olakšanje od pritiska. Sada mi je kurac stajao slobodno ali to niko nije mogao da vidi od nje. Uzela je svoju šaku i privukla do lica. Dok me je gledala u oci jezikom je olizala dlan. Spustila je ruku do kurca i ovlažila ga celom dužinom.

"Sad budi miran i tih, i ne boj se, niko ne može da nas vidi."

Okrenula se licem od mene dok je njena suknjica i dalje prekrivala moj kurac. Polako se spustila i osetio sam moj kurac kako se naslanja na njenu kožu. U tom trnutku je oborila cašu na pod. To je skrenulo pažnju svma za stolom a ona je zavukla ruku pod suknju, pomerila ivicu gacica, uhvatila me za kurac i stavila ga na ulaz u svoju pickicu. Pošto iz tog ugla nije mogla da pogodi, uzeo sam kurac u ruku i protrljao glavice preko njene pickice, koja je bila potpuno mokra. Ona je lagano mešala a ja sam pokušavao da ga uguram. Uspeo sam da uguram glavic i tu je stalo. Sedela mi je u krilu i pricala sa ljudima dok je vrh mog kurca bio na ulazu njene pickice. U trenutku se zasmejala, pomerila unazad i kurac je lagano ušao. Sedele je na meni, nije se pomerala, osecao sam kako vaginalnim mišicima prosto muze moju kitu. Osecaje je bio neverovatan. Pocela je lagano da meša, ali baš lagano, jedva primetno. Kombinacija stimulacije unutrašnim mišicima i mešanja dovodila me je do ludila. Onda je krenula kao da duska u mom krilu, da peva i diže ruke. Kurac je samo klizio unutra i napolje. Niko nije provalio šta se dešava. Toliko sam bio napaljen da sam mislio da cu da svršim svakog sekunda.

Medutim, u nekom trenutku je neko rekao da se Milica pojavila. Ne znam kako smo uspeli za deset sekundi da Jovana ustane sa mene a ja da vratim kurac u gace.

"Nikola, moja Mara ima veliki problem i ja moram da joj pomognem da ga reši. Ti se vrati za Beograd a ja cu da prespavam ovde pa sutra dolazim. Samo sam došla da ti se javim i da ti dam novcanik, ostao je kod mene u tašni."

U tom trenutku me je boleo kurac i za Milicu i za Maru. Nek ostane, ko je jebe, ja sam karao Jovanu, ej!

Peca je rekao da je vreme da krenemo, da bismo sutra mogli da istovarimo nameštaj. Jovana i ja smo opet bili kod Steve u autu. Ona je sela pozadi a ja na suvozacevo mesto. Kurac mi je, na srecu, malo popustio pa nije bilo problema u dolaženju do auta. Krenuli smo za Beograd.

Steva nije pio ali je bio dosadan kao i uvek. Okrenuo sam se ka njemu i kao slušao ga, a u stvari sam krajickom oka gledao u Jovanu. Ona je sedela iza njega i kao pokušavala da zaspi. Pogled na nju, zajedno sa onime što se desilo u klubu, doveo je da mi se kurac ponovo digne. Ona je otvorila oci, pogledala me i oblizala usta. Desnu nogu je podigla na sedište i suknjica joj se zadigla. Prvi put sam video da ima crvene tangice, koje su jedva pokrivale njeno medunožje. Držala je oci zatvorene a glavu je naslonila na prozor. Spustila je ruku do gacica i stavila dlan preko picke. Polako je pocela dlan da pomera gore dole. Mazila se preko gacica a ja sam mislio da cu umreti tu na sred autoputa. Pomerila je ivicu gacica u stranu i prvi put sam ugledao njenu pickicu. Bila je jarko crvena i potpuno vlažna. Mazila je unutrašnjost butina, pa je prešla na klitoris i gurala srednji prst u pickicu, a onda bi ga stavila u usta i slasno posisala. Nisam verovao šta se dešava.

"E Stevo, ovde mi je baš neudobno. Je l' imaš neki jastuk ili nešto?"
"Nemam."
"Daj onda stani pa nek Nikola prede pozadi, barem da se naslonim na nekog, moram da odspavam barem malo."

I tako sam ja prešao pozadi i seo iza Steve. Ona je legla i naslonila glavu na moju butinu. Jovani nije dugo trebalo da svoju ruku stavi preko mog medunožja. Prstima je lagano otkopcala šlic a onda sam ja skoro necujno izvadio kurac napolje. Uhvatila ga je u ruku i krenula lagano da drka. Svoju desnu ruku spustio sam iza nje i stavio je na njeno dupe. Ona se promeškoljila i toliko pridigla tako da je njena glava bila u mom krilu a moja ruka tacno na njenoj pickici. Pomerio sam joj gacice i napipao vlažno meso. Poceo sam da je mazim od cmara do picke. Ruka je klizila jer je bila potpuno vlažna. Osetio sam njen jezik na mom glavicu. Lizala ga je kao sladoled. Onda ga je usisala u usta. Samo glavic. Bukvalno ga je sisala kao cuclu. Ja sam polako nabijao dva prsta u njenu picku. Dok sam je jebao prstima, ona je sisala sve jace i jace.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Mix NS

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1092
 • Pol: Muškarac
 • Pokušao sam biti razuman, i nije mi se sviđalo.
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jovanica
« Odgovor #1 poslato: 12-11-2015, 18:55:31 »
Mali dobar si, pravo dobar.  (yes) (yes)
Seks je jedan od razloga za reinkarnaciju, ovi ostali su nevažni!
Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

erotoman71

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 12
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jovanica
« Odgovor #2 poslato: 13-11-2015, 18:32:04 »
Jedna od lepsih prica u poslednje vreme...  Ima finu radnju i zanimljiv zaplet... A ima i materijala za nastavak   (aplaude)  ;)  (thumbup)

maliodpalube

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jovanica
« Odgovor #3 poslato: 13-11-2015, 19:55:23 »
Hvala na lepim rečima  :)

Ovo je inače istinita priča a nastavak druženja sa Jovanom je bio još luđi  (thumbup) 0:) 0:)

Ovo mi je prva priča koju sam ikada napisao i mogu vam reći da je jako teško prepričavati ono što se zaista dogodilo, moraću da probam jednu maštariju da odradim, čisto da vidim da li ide lakše  :D

hotlajn

loliko

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 294
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jovanica
« Odgovor #4 poslato: 14-11-2015, 00:21:29 »
Samo ti piši , i ne shvataj olako ono što ti pišemo u komentarima.
U šali, ima istine, u istini ima šale.
A, piši , jer ćeš se tako fokusirati, naučiti da odvajaš bitno od nebitnog, jednostavno, podićićeš sam svoj nivo pismenosti i kulture.
Deluje besmisleno- ali je tako.
 >:D
Svako žensko koje je do menopauze, za mene je piletina-
Svaka žena posle menopauze zna šta hoće, i ne odbija.
 >:D

maliodpalube

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jovanica
« Odgovor #5 poslato: 14-11-2015, 02:37:29 »
Idemo sa nastavkom :D

Sledećeg jutra probudilo me je zvono na vratima. Bio je to Milanče.

„Ustaj stoko pijana, kamion samo što nije došao!”

Trebalo mi je par minuta da dođem sebi. Bio sam u gaćama i majici, stvari su bile razbacane svuda po kući. Nisam se sećao ni kako sam došao ni kako sam se skinuo ni kako sam zaspao. U trenutku mi se sve vratilo. Jovana. Kurac mi se istog trenutka ukrutio. Setio sam se topline njene pičke i njenog jezika koji palaca po mom glaviću.
 
„Evo bre, samo da se obučem i operem i silazim. Nemoj da si dosadan, jebote!”

Skinuo sam se i ušao u tuš kabinu. Pustio sam vrelu vodu da se napravi para, da me malo opusti. Namestio sam potrebnu temperaturu i prebacio na tuš. Mlaz tople vode je krenuo, stavio sam glavu ispod prskalice. Kurac je i dalje stajao kao koplje i pulsirao. Uzeo sam kupku i direktno je istisao na kurac. Levom rukom sam se naslonio na zid kabine a desnom uzeo kurac i ruku i razmazao kupku. Lagano sam počeo da drkam kao kamen tvrdi kurac. Zatvorio sam oči i samo video Jovanine prste kako maze vlažnu pičkicu i kako ih gura unutra. Toliko sam bio napaljen da sam znao da ću brzo svršiti. Želeo sam da ovaj osećaj što duže traje i zato sam lagano mazio kurac celom dužinom. Kroz glavu su mi prolazile slike Jovaninog đuskanja, njene guze u mom krilu, mojih ruku na njenom dupetu, mojih prstiju u njenoj pičkici. Bio sam na ivici da bukvalno eksplodiram koliko sam bio napaljen. Kada mi se ukazala slika kako me je gledala dok su joj usta bila puna moje sperme, znao sam da ne mogu više, ubrzao sam drkanje. Celo telo je utrnulo, osetio sam kako sperma polazi iz korena kičme i prska na staklo od kabine. Svrašavao sam skoro minut. Nekako sam došao sebi, završio tuširanje, obukao se i krenuo u kafić.

Tamo je ekipa već čekala.

„Bole te kurac, baš. Pola kamiona smo izneli dok uspavana lepotica krmelja.”
„E Đole ne seri, jebote, ne mogu da dođem sebi. Daj mi dupli kratki i guaranu.”
„Vidi ti gospodina, on bi da kafeniše a ova sranja će sama da se iznose”
„Nemoj bre da si takav, vidi na šta ličim, daj mi kafu, 10 minuta da dođem sebi i onda ću da nosim kamion ako treba”

U tom trenutku u kafić je ušla Jovana. Mini suknjica, majica na bretele bez brusa i neke papuče.

„Dobro jutro komšinice, kako smo spavali?”
„Mnogo sam se napila juče, ničega se ne sećam, puca mi glava. Popila sam dva kafetina od jutros.”
„Može kafica?”
„O da, kratki i koka kolu. “
„Evo odmah. A ti klošaru imaš sreće što je Jovana došla pa ću njoj da pravim kafu, taman da se šlepaš. Zamisli, ovaj je tek sad došao a trebalo je pre 2 sata. Pola kamiona smo sami izneli”
„Pa dobro, možda je Nikolica umoran od sinoć. A možda je i tužan, devojka ga ostavila samog”

Milica, jebote. Ladno sam zaboravio na nju. Ma ta nije još ustala sto posto. Ma ko je jebe, nek se javi kad ustane, šta ću ja sad tu da je cimam. Vidi ovu Jovanu, kakvu butku ima, opet mi se diže.
„Evo kafice, gde ćeš da ti stavim?”
„Evo ja ću ovde sa Nikolom da sednem, tu mi stavi. A ti Nikola, oćeš da mi staviš?”
Kako je to izgovorila, okrenula se ka meni, zadigla prednji deo suknje i pokazala prstom na golu pičkicu. Ladno nije imala gaće.
„Šta da ti stavim?”
„Dve kesice šećera u kafu, samo da odem do WCa”
Au, kako me jebe na suvo. Uzeo sam dve kesice šećera a ona je krenula ka WCu i u trenutku kad je bila ispred vrata, samo je okrenula glavu prema meni, namignula mi i nagnula se ka napred. Sevnulo je njeno savršeno dupe i prelepe pičkine usnice. Čak sa te razdaljine video sam da je vlažna. Zatvorio sam oči, protresao glavu, opet mi se zamantalo. Šta mi ova žena radi?
„E Đole, idemo da jedemo nešto, oćeš sa nama?”
„E da znaš da oću, a ti uspavani klošare čuvaj kafanu dok ne dođemo i pazi na komšinicu. I nemoj da praviš neka sranja.”

Svi su izašli i u trenutku sam ostao sam. Uzeo sam gutljaj kafe i gutljaj guarane. Shvatio sam da mi je kurac toliko dignut da nema mesta u gaćama. Ustao sam da ga nekako pomerim i namestim da smanjim bol. Jovana je baš tada izašla iz WCa.

„Šta to radiš? Je l’ si to počeo bez mene?”
“Ne mogu bre da izdržim, od sinoć mi je kurac dignut, oću bre da puknem!”
„Ma šta kažeš, a zbog čega? Da nije zbog ovoga?”
Zadigla je opet suknjicu i pičkica se pokazala u punoj lepoti. Uzela je kažiprst i gurnula ga u usta. Onda ga je spustila dole i pomazila se po pičkici. Prišla mi je sa ispruženom rukom i stavila mi prst ispod nosa.
„Je l’ ti se sviđa miris moje pičke? Je l’ bi voleo da je poližeš celu, da se umažeš po celoj faci, da curi po tebi?”
Nisam znao kako da reagujem. Uhvatio bih je i naguzio na sred šanka ali sam znao da će ovi uskoro da se vrate.
„Je l’ znaš šta sam radila u WCu? Dođi da ti pokažem, sve sam snimila, samo za tebe.”
Okrenula je ekran mobilnog ka meni. Mogao sam da vidim kao stoji iznad šolje i kako prstima širi pičku. U trenutku kada je potekao mlaz pišaćke i ona je krenula da drka pičku dok je mlaz prskao svuda. Kako je mlaz prestao, gurnula je skoro celu šaku u pičku. Nisam verovao šta vidim.

„Vidiš li kako prska svuda? Tako ja svršavam kada me neko dobro izjebe. Je l’ ti nekad neka riba svršavala u mlazovima po kurcu ili po faci?”
Nisam više mogao da uzdržim. Uhvatio sam je za ramena i okrenuo tako da su joj leđa došla na zid pored ulaznih vrata.

„Sad ću da ti pokažem šta je prskanje!”

Uhvati sam je levom rukom za vrat a desnu sam spustio do pičkice. Krenuo sam da joj mazim ribicu dok sam je lagano stezao oko vrata. Raširio sam joj usmine i gurnuo dva prsta unutra. U istom trenutku sam ruku sa njenog vrata prebacio ispred njenih usta i gurnuo joj dva prsta u usnu duplju. Počeo sam jako da je jebem prstima dok je ona sisala dva prsta u ustima.

„Evo ti kurvetino, je l’ ti lepo dok te jebem ovako? Ili je bolji moj kurac? Šta više želiš, da te razvalim i gurnem ti celu šaku u pičketinu ili da te nabijem na kurčinu?”
Nije mogla ništa da kaže zbog mojih prstiju u svojim ustima.

„Ćutiš, a? Sisaj moje prste, posle ćeš da mi sisaš kurčinu, ima da ga gutaš do grla.”
Počela je da se trese i da se sve jače i sama nabija na moje prste. Udarala je dupetom u zid i stenjala. Gurnuo sam joj još jedan prst, pa još jedan. Isto i u usta. U tom trenutku četiri prsta su bila u pičkici i u ustima. Prste u ustima sam okrenu na dole i stegao joj donju vilicu dok sam joj u pičku nabijao prste koliko god duboko sam mogao. Ona se koprcala, pokušavala da se otrgne ali nije prestajala da se sve jače nabija. Počela je nekontrolisano da se trese i znao sam da će svršti. U tom trenutku sam izvadio ruke iz njene pičke i iz usta. Nije shvatila šta se dešava.

„Zašto si stao? ZAŠTO SI JEBENO STAO??!! Taman kada je trebalo da svršim, skote!”
„Da vidiš malo kako je meni ceo dan sa kurcem koji hoće da eksplodira. Sad lepo idi kući a ja ću da dođem do tebe kad se ovi vrate. Samo mi reci koji si sprat?”

Sve mi je objasnila i bukvalno besna izašla i otišla. E tako, da vidi ona da nisam ja mačiji kašalj. A sad nek me čeka malo, da vidi kako je to kad si napaljen a neko te zajebava.

„Džoni bre, gde je komšinica? Da nisi napravio neko sranje i oterao je?”
„Jok bre, nešto joj nije bilo dobro, valjda od sinoć. Zamolila je da joj neko kupi nešto za stomak i odnese.”
„Šta sad očekuješ, da neko od nas ide? Bole nas baš patka, idi kupi i odnesi joj. I brzo da se vratiš, treba da nastavimo da nosimo.”
„Pa da, uvek ja treba sve da odradim. Dobro, ajde, gde živi ona?”

Ispalo je baš kao što sam se nadao. Posedeo sam još nekih 5 minuta, čisto da mi se kita barem malo spusti da bih mogao da krenem kod Jovane. Morao sam do apoteke da ovi ne bi nešto posumnjali. Došao sam donjene zgrade i zvonio na interfon. Ušao sam u lift i pritisnuo peti sprat. Dok se lift peo, razmišljao sam šta ću sve da joj radim. Bila je bezobrazna i zaslužila je da joj pokažem svoga boga. Izašao sam iz lifta i pozvonio na vrata.
„Uđi, otvoreno je.”
Ušao sam u hodnik.
„Gde si, Jovana?”
„Evo me u sobi, samo idi desno.”
Krenuo sam desno i ušao u sobu. Jovana je raširenih nogu ležala u krevetu i u pičku nabijala bananu.
„Nisam mogla da te dočekam, morala sam nešto da stavim u pičku, tako si me zajebao, sad ne mogu da svršim, ubiću te!”
Dok je to pričala uzela je bananu sa dve ruke i koliko mogla jako gurala je u pičku. Video sam da je napaljena toliko da ne vredi da čekam. Spustio sam se na krevet, izbacio joj banana iz pičke i krenuo da je ponovo jebem prstima.
„Evo ti ponovo moji prsti, je l’ si to želela?”
„Daaaaa. Nabijaj mi prste, nabijaj mi celu šaku, nemoj da staješ, samo guraj što dublje.”
 Nabijao sam četiri prsta i rešio sam da ubacim i palac. Privukao sam ga ka unutrašnjosti dlana i krenuo da nabijam svih pet komada u nju. Kada sam shvatio da to lagano ide, rešio sam da ubacim čitavu šaku do zgloba. Nabijao sam sve jače i jače, ona se tresla, izvijala, drala i cela šaka je ušla unutra. Počela je da svršava i da mišićima pičke jako stiska ruku. U trenutku sam pomislio da će mi polomiti šaku. Trzala se i jaukala sigurno dva minuta. Posle se umirila a ja sam izvukao šaku iz njene pičketine. Ostala je razjapljena rupa a sa moje ruke cedio se njen svrš. Uspravio sam se na kolena i gledao je. Bila je nestvarno lepa i zgodna. Mogao sam da vidim da na butinama nema ni trunke celulita. Bol u preponama podsetio me je da još nije gotovo. Ali, opet neki mazohizam u meni terao me je da ovo ne okončam tek tako.
Spustio sam se između njenih nogu. Uzeo sam i lepo ih raširio da joj pičkica dođe do izražaja. Noktima sam krenuo po unutrašnjosti butina, od kolena ka pičkici. Koža joj je bila nežna i meka. Došao bih do pičke a onda bih vratio ruku do kolena preko prednjeg dela butine. Tako sam je mazio sigurno desetak minuta, čekajući da joj se pičkica malo oporavi. Uzeo sam i lizao sam joj unutrašnjost butine i onda, zaobilazeći pičkicu, prelazi na drugu butinu i lizao do kolena. Tako sam je lizao od kolena do kolena ne dodirujući jezikom njene usnice ni klitoris. Nakon nekog vremena sama je pokušavala da mi nabije pičku na usta kada bih prolazio iznad ili ispod nje.
„Ajde, liži je, nemoj da me nerviraš, liži je lepo, sisaj mi kliću, ajde bre, AJDE!”
Postavio sam glavu ispred opet potpuno vlažne pičke i jezikom lizao okolo, tako da ne dodirujem njenu unutrašnjost. Ona se opet trzala, pokušavajući da je nabije na moj jezik, ali ja sam pazio da je još uvek ne dodirnem osetljivo meso. Kada sam procenio da je vreme, spoljštio sam jezik i krenuo od najnižeg dela pičke ka klitorisu. Došao bih taman do klitorisa i onda bih stao. Vratio bi se na početak i opet krenuo. Lizao sam joj usnice ali ne i klitoris. Digao sam joj noge i kolena gurnuo ka grudima. Dupe se odiglo od kreveta i krenuo sam da je ližem od čmara do klitorisa. Jednom bih skroz ukrutio jezik, pa bih ga onda potpuno opustio. Lizao sam joj čitavu površinu od dupeta do pičke. Držao sam joj noge stisnute pa nije mogla da se pomeri inače mislim da bi mi pičku ubacila u usta. Pokušala je rukom da dođe do klitorisa ali joj nisam dao. Malo se smirila, nastavio sam da ližem i slobodnom rukom sam skinuo svoje pantalone i gaće.
„Molim te, nemoj to da mi radiš, molim te, ne mogu više, ne mogu!”
Ustao sam i primakao sam se njenom međunožju. Kurac mi je bio monstruozno veliki i tvrd kao granit. Uhvatio sam ga u ruku i krenuo da glavicem razmazujem njenu vlažnost po njenoj pičkici, opet ne dodrijući njen klitoris. Njene usne su se lagano otvarale a ja sam pravio sve kraće pokrete, do trenutka dok mi glavić nije bio na samom ulazu u njen otvor. Gurao sam ga po malo, centimetar po centimera. Ona je pokušavala da se nabije odmah ali joj nisam dozvolio. Kada je glavić ušao, stao sam.
„Zašto si stao? Stavi mi ga jebote, gurni mi ga celog, uništi mi utrobu, razvali me , pocepaj me!”
Krenuo sam da ga nabijam celom dužinom i da ga celog vadim. Stavio bih joj do kraja pa bih ga celog izvadio. Polako sam ubrzavao. Ona je krenula da meša i da se izvija. Jebao sam je u laganom ritmu.
„Brže,brže me karaj, dublje ga nabi, razbi me, hoću da me napuniš do vrha, da osetim kako šprica sperma u mojoj pičkici.”
 Izvadio sam kurac i okrenuo je. Stala je na sve četiri i prvi put sam video njeno savršeno dupe. Nisam mogao više da se suzdržavam i nabio sam joj kurac do kraja. Ona je vrisnula i krenula sama da se nabija kao luda. Jebala je ona mene a ne ja nju. Morao sam da održavam ravnotežu da ne bi pao koliko me je jako njeno dupe udaralo u slabine. Orgazam se skupljao i spremao sam se da je napunim skroz. Međutim, znao sam da nije još svršila. Zato sam je opet vratio na leđa i krenuo da je jebem pod takvim uglom da se moj kurac dok sam ga gurao u njenu pičku trljao o klitoris.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

loliko

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 294
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jovanica
« Odgovor #6 poslato: 14-11-2015, 08:00:50 »
Dobra, malo liči na fantaziju, ali baš dobro ispričana priča ...
Da ne kradeš , pa nama ovde serviraš  ?
Ako je tvoje - samo nastavi!!!
 (bow)
 >:D
Svako žensko koje je do menopauze, za mene je piletina-
Svaka žena posle menopauze zna šta hoće, i ne odbija.
 >:D

Mix NS

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1092
 • Pol: Muškarac
 • Pokušao sam biti razuman, i nije mi se sviđalo.
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jovanica
« Odgovor #7 poslato: 14-11-2015, 08:08:20 »
mali,mali pazi ⚠ prate te  ;D ;D ;D
inače sve si bolji  (aplaude) (aplaude)
Seks je jedan od razloga za reinkarnaciju, ovi ostali su nevažni!
Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.


DrvoZivota

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 702
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jovanica
« Odgovor #8 poslato: 14-11-2015, 08:50:03 »
Fino.  (thumbup)  (thumbup)

Ako je baš prva priča, onda svaka čast.  (aplaude)

maliodpalube

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Jovanica
« Odgovor #9 poslato: 14-11-2015, 09:16:25 »
Baš prva :) Godinama čitam priče pa sam pomislio da možda mogu i ja da napišem neku, da neće biti baš katastrofa :D

Priče su moje, obe napisane "u dahu", bez mnogo prepravljanja. Već sam rekao, sve što pišem vezano za Jovanu je istinito, i moj najveći problem posle nje je taj što sam ostao bez fantazija  ;D

Svaka kritika na pisanje mi je dobrodošla, zato mi slobodno napišite šta ne valja, šta treba popraviti i slično. Ovo što trenutno radim je "na osećaj", sigurno je da ima mnogo prostora za napredak :)

Tagovi:
 

GoogleTagged