Sex Oglasi

Autor Tema: Kad gori!! zovi 112  (Pročitano 6995 puta)

Dilviko

 • Not real, but you can imagine that I'm!!
 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 211
  • Teme korisnika u ovom forumu
Kad gori!! zovi 112
« poslato: 03-07-2016, 17:46:07 »
Nakon , mislim da je bilo oko dve godina posle faksa, opet sam srela to visoko telo. A ko se sećate onog balavca koji me jebao u kancelariji profesora fizike, e to je taj. Neki žur u diskaču, plesala sam ko luda sa pola litre tekile u sebi, kad me uhvate ruke oko pasa. Iza leđa me neki (hm jake ručice) uhvatio i povukao na sebi na grudi. Zahvat je bi poznat, pa se i nisam mnogo branila, pogotovo kad mi počelo nešto razdvajati dupence. U plesu zabila sam dupe natrag, ruke me uhvatile za sisice i usne uz uši šaptale. Jebat ču te pičkica ovde usred podijuma. Kad mi podigao krilo i prislonio meso na karlicu, karlica je vikala: '' znam ga, znam ga.'' I meni u glavi computer spojio šapat i memory file.
Prošle su mi slike ludih situacija iz faxa, kad smo jebali na autobuskoj stanici, u restoranu, iza kora u crkvi gde sam urlala aleluja.

Bila gužva nekih 50 poređanih na trotoaru  stisnutih ko slame čekaju na bus. Mene to pali, pa sam več tražila peticu da je ubodem, kad mi ruka zaustavi pokret: ''Čao mala (tako me zvao u to vreme), vlažna si, treba ti pomoć?'' Nije sačekao moj odgovor već ga ubo direktno od pozadi u stojećem stavu.
Nabio me na neku ženu ispred mene. Samo sam stigla da se je uhvatim za ruke, več me nabijao na nju. Žena samo okrene glavu:''Pazite malo?'' Kako jebote kat mi kolac širi karlicu, koja je več puštala cmak zvukove. Ruke mi prošle ispod njenih u sledećoj seriji, nabio me da sam ploštila grudi na njenim leđima. Šta sam mogla uhvatila sem se za njene sise i stiskala ih u svakom ubodu uz disanje duboko u njen potiljak. Malo je nagnula glavu: žmrknula očima:'' Ovaj jebe jako a?'' Osetila sam kako se raširila u koraku, ukopala u trotoar ruku provukla među naša stisnuta tela i počela me ganjati prstom po klitu. Tad na stanicu stigne bus. Rulja počela svoj upad kroz ulaz i stisnula nas još jače. Tad milfica jako isturi dupe, tako da me dečko u jakom ubodu podigao od poda. Nošeni ruljom bila sam joj na leđima ko na štuparamu. Osetila sam kako me puni, proklela mu rodbinu i sledeći trenutak ostavio je karlicu široko otvorenih usta da joj se slina slivala niz bedra. Kako se odmakao i nestao, skliznula sam sa leđa u nastali prazni prostor u naručje nekom ''starakelji''. Pogurao me napred u sili ulaza u bus. Kako mi minca bila dignuta ruka koja me gurala po stepenicama upala je direktno prstima u karlicu. Kako se očito iznenadio, trgao je ruku i izvukao, ali sledeći moment zabio palac u karlicu i drugom me uhvatio tako da me gotovo nosio nasađeno na palac po busu dok se pritisak rulje nije smanjio. Nisam ni pisnula, a karlica je puštala suze veselja da su se slivale u potocima niz bedra.
Tražila sam balavca gde je nestao i vidim ga prsa uz leđa one milfice. Jebala sam spisak i starcu i balavcu sto su me ostavili ne dojebanu usred busa sa lokvom između nogu na podu.
Balavcu sam se osvetila; bio je član tima rukometne ekipe na faxu, pa sam ga ostavila dignutog kurca, mokrog dresa na isturenoj palici i tragovima šminke na telu, usred utakmice. Dao je gol pa sam uletela kao navijaćica da mu dam nagradu. Motala se dupetom oko njegovih bokova, svukla mu majicu i odštampala usne na oznojeno telo. Ruka mi na puno radila iza blaga uz navijanje rulje, do trenutka kad se počeo uvijati. Odmaglila sam u zvižduk sudije, dok mu kurac spricao u pantale uz smeh kompletne dvorane.
Tako mi celi fax, u publici napalimo iznenada ''žrtvu'' do javnog izloženja, pa se svetimo, pa opet iz početka. Ponekad i neke treće osobe naterane su da sudeluju..........


I tako me balavac  nakon godina opet jebao u publici. Uhvati me u R&R zahvat na bokovima i zavrteo usađenu na kurac da mi se telo u okretanju izdužilo, a noge raširile, pa me podigao, visoko da mi minica zalepršala a karlica između široko otvorenih nogu pokazala svetu svoj široki osmeh.

Pa kako su karlica i njegov pasali zajedno u toleranci H7/f7 (klizni spoj rupe i štifta) počeli smo se družiti kao cura i dečko. Trajalo je dosta dugo, nekih 5-6 meseci
Nakon faksa dobi je posao u kriznom  štabu. Kako početnik morao je raditi noćnu na pozivnom broju 112. Sedmicu dana njegove noćne za skupljanje poena u službi, a ja sedmicu na suvom, ma ne može da traje, pogotovo kad je budala ponekad dogovorila zamenu pa radio 2 sedmice zaredom. A ja na petici sa mirisom muškog mesa u sobi. Pa da se zadovoljimo i pokušamo produžiti naš status, zvala sam koju mirnu noč 112 u 00 h i tražila da se vatra ugasi, pa je potpaljivao rečima do ludila.

I tako jednu noč u stradaju od dve sedmice, karlica trzala od ludila i suvih usana. Več otvoreno prvo dugme košulje čike na tv za vreme trećeg dnevnika, stvarao je trzanje karlice i dizanje bokova prema ekranu. Prihvatila sam se petice i polako je počela tešiti. Nekako u pravoj temperaturi na domak ključanja zvala sam 112. Nije bilo kao obično, ali u stanju u kakvom sam bila, nisam polagala pažnju. Bilo dosta nekih zvukova, a kako je bio odgovor na moju poruku da gori u sobi, standardni da če me zvati natrag da provere, znala sam da je sve ok. Jebeni balavac nije vratio poziv, prošlo 5 minuta, trzaji ruke na petici dostigli su onu pravu brzinu i TREBAO mi zvuk baritona da vibracije urade ono što treba.
Več sam bila u zvučnoj fazi, oslonjena ramenima na krevet, podignutih bokova, široko otvorenih kolena i rukom na petici, kad se niz ulicu začuje sirena. Ma nije bila briga šta se događa, psovala sam balavca i urlala u extazi zabijene petice. Zvuk se pojačao i nestao, baš kad sam se srozala na leđa i trzala bokovima prema svodu, podignutom karlicom da je petica u ispravnom položaju progutana do metala vibrirala i klizili putem težine još više u pohotnu karlicu. Ruke mi se šetale po sisicama i bradavicama, kad neka buka na balkonu. Ma ko da je dobrodošao, u takvom trenutku jebeš status cura dečko, samo da je meso.
Ono kroz otvorena vrata balkona upade vanzemaljac. Veliki sa čudnom glavom i kljunom na leđima, na obrazu neka maska a u rukama drži lasersko crevo.

Smrzla sam se ko pile, podigla ruke na usta da ugušim krik, kad iza njega još dvojica istih.
''Gde gori!!'' začujem iz dubina. Jedva sam izustila da ne gori. Vanzemaljac skine masku i u CB poručuje. ''Sve pod kontrolom, imamo slučaj samo zapaljenja tela u 3 stepen.'' Stiže do mene i vidim da su to vatrogasci. Ubio me sram i počela sem psovanjem balavca do 15 kolena i natrag. Vatrogasac počeo je pregled situacije, dok su me ostala dvojica na njegovu komandu fiksirali rukama (mm velikim) za ramena i bokove.
Ispitivanje situacije od lica, tom grubom rukavicom, prešlo je na sisice i stomak. Kad je došlo do petice ispravi se i u CB: ''Vatrogasac 1, vatrogascu 4 imamo situaciju. Nepoznati predmet nekim slučajem usađen u vaginalni otvor. Zovite Doca da da upute.'' Doc: '' Proveri da li je moguće izvlačenje, dolazim samo da uzmem opremu.'' Vatrogasac 1 skine rukavicu i uhvati peticu za metalni dio, pomeri je levo, pa desno, pa kružnim pomakom, pa pokuša izvući. Kako se karlica u šoku zalepila za peticu i fiksirala je krčem, izvukao je koji cm ili dva.'' Doc, ne može se izvući situacija jako ozbiljna.'' ''Pokušaj vratiti da ne napraviš više štete, evo me!'' Govori Doc. JBT, kako me V1 gledao u oči, nije vidio šta mu ruka radi zabio je peticu natrag malim trzajem, da sam zaurla u početak novog orgazma uzrokovanog količinom mesa oko mene.'' Ne diraj!!'' čujem Doca na vratima, ''Ovo je potrebno fiksirati i srediti na stanici!!'' V1 se odmakne i pusti prolaz do mene. ''Uhvatite je za ramena i bokove jako, ne sme da mrda!!'' Spusti se na kolena između mojih nogu, navuče rukavice dok me V1i V2 fiksiraju za ramena i bokove. Namigne V3 da mi uhvati noge:'' Široko i drži ih otvorene.'' da mu navodila. Pritisne me sa dva prsta na brežuljak, a drugom srednjim prstom kruži oko petice. ''Opustite se inače vam ne mogu pomoći!'' ipak je pokušao da sredi situaciju na licu mesta. Jebote kako da se opustim kad je karlica na vrhu ludila i hvata se petice ko luda. Prstima je prešao dugme i uhvatio peticu da je izvuče. Trgla sam bokovima telom u bunjenje karlice, pa se odmakne i u CB.'' V5 i V6 donesite nosila situacija je neovladljiva na ovoj lokaciji. Požurite!'' ''Gospođice ovo moramo da sredimo u stanici, pa ču za sad fiksirati predmet da se ne napravi još više štete. Budite mirni molim, neće dugo trajati.'' Obično ja vladam situacijom a sad sam bila smrzla, ni reč od mene a još manje karlice, sledile smo se od straha i od situacije.

Doc izvuče iz torbe gazu, napravi rupicu i nasadi na peticu, jednu pa malo veču, pa još jednu. WTF. I začne povijati. U križ oko petice i zatezanjem je gurao još dublje. Na kraju me povio ko bebu na široke kukove. Stavili me na nosila tako da mi široko povijene noge visile sa strane i metalni dio petice štrčao iz karlice, ruke mi vezali uz rub nosila i fiksirali me tako da mi sisice i nadražene bradavice štrčale u vis. Sve to nije išlo bez mog trzanja i psovanja, pa mi na kraju zalepio flaster preko usta da šutim.

Stavili me u kola i pravac stanica. Smirila sam se nekako i počela razmišljati (jako teško sa peticom u karlici) kako da objasnim situaciju, a da se ne brukam još više.
Nekih 5-6 minuta vožnje bez sirene, što mi bilo malo čudno, i došli do stanice. Izvukli me iz kola i stavili na jednu od več pripremljenih klupa. Onih uskih vatrogasnih. U garaži bile su postavljene u kvadrat sa jednom u sredini, na koju me stavili sa nosila.
V1 u CB počne sa reportom dok drugi skidaju opremu. WTF a šta ja, zar nije situacija ili šta, ostavili me za to vreme da gola povijenom karlicom ležim na klupi.
V1: ''Situacija pod kontrolom, reakcijsko vreme od poziva do lokacije 6 minuta. Lokacija kao opisana, dostup preko terase brz i bez problema. Akcija završena u 15 minuta. Doc se priprema na izvlačenje, postupak če trajati - ekipa nepotpuna i nespremna za nove akcije. Kraj!''

Ono meni kroz mozak. Kakva lokacija terasa, pa nisam ništa rekla gde sam, kakvo izvlačenje, nove akcije???  Onda meni dođe; jebote balavac me sredio. E mali otkinut ču ti veselje. A karlica počela da shvata šta ima da se desi. Počela je da priča nepovezano; Vidi onog V1 kakve mu ramena, V2 ima mmmmm, uuuu vidi V3 izbočinu na gačicama.... i još neke budalaštine o momcima oko mene koji su svukli opremu i seli na klupe okolo samo u šorcu. Gola koža, pa neki baš od komada, a drugi ojačani pivskim buretom. Nema veze al ovo če biti od luđih noći. Ali ništa još, niko da me dirne a kamoli da skine povoj sa karlice koja je močila več treću gazu.
Konačno došao Doc. Skine mi flaster sa usana i počne skidati povoj. Polako uz moje psovke da požuri, skida i dira peticu u ludilo karlici. koja je več njušila okolo i dizala bokove svojim trzanjem. Namigne mesu okom mene i svi od V1 do V6 uhvate me.

Sad je počelo.

V1 na levoj me drži za rame jednom rukom a drugom za sisicu i šeta se bradavicom, na desnoj V2 isto, dok me V3 drži za glavu i šeta prstom preko usana, V4 i V5 uhvatili me za bokove jednom a drugom prstima me pritišću na brežuljak i svako sa svoje strane prstom pritiska klit da mi iskočio ko mali kurac. V6 drži mi široko otvorene noge dok mu u pogledu na radnju Doca izbočenje na gaćicama izraslo više od nivoa stomaka.
Konačno je Doc odvio povoj i počeo skidati gaze u povike kako je vode za gašenje nebodera. Uhvatio je peticu za metal u moje vikanje i psovke da je izvuče i utera nešto ako ima. Micao i vrtio je peticu ko da je joystick , psovala sam mu rodbinu do pra veka i natrag, u delirijumu želje da konačno nakon 14 dana dobijem nešto u čemu ima krvi.
Pogledao me i vragolastim namigom rukom iza leđa pokazao klešta. Kombinirke. JBT šte če ti to??? razrogačila sam oči, uhvatio je peticu za metal i drugom stisnuo prste V4 i V5 oko klita uz odmik na stranu izvukao peticu u jednom potezu. IIIIIIIIIIIHA
Urlik oslobođenja i poviki obdarenih - situacija pod kontrolom mešali se, dok je iz karlice tekla reka u slapu. Skirtnula sam kao da pišam direkno V6 na izbočinu.
Ni da predahnem. U urliku orgazma V3 zabio je kurac u grlo i jebao me na duboko, V1-V2 zakopali se ustima na sisice i grickali bradavice, V 4 i V5 naizmenično počeli da šaraju istureni klit prstima. Jedan na klitu drugi u karlici, dok je V6 držao noge sad več spuštenim gaćicama i strurenim kurcem na pogled , ko slavina ispod bureta. Doc se polako uspravio i malim stripom svukao gaćice, izvukao kurac ispod sixpacka i dok su me V4 i V5 podigli  za dupe, nacentrirao kurac u karlicu. Zabio se jednim duboooookim ubodom i razvukao karlicu do konačne elastične deformacije, do tačke pucanja materila i natrag. Ganjao me do granice proboja zvučnog zida kad zvižduk.

U terenu se kurčevi izvukli iz mene i stali u pozor. Obležala sam na klupi i dugi trenutak praznih ustiju i karlice, ispunjen mojim psovanje prekinuo je drugi zvižduk. Pomerili se za jedan sa svake strane. Doc na usta, V3 na sisicu, V1 na klit, V4 na noge V2 i V5 promenili mesta. A V6 uterao je slavinu u karlicu i pokrio buretom ruke na klitu. Dok V6 pumpao, Doc se na drugoj strani praznio.
I tako u zvuku zvižduka: Od sisice do klita,na široke noge u prikaz kurca koji če ući, u karlicu i krajnja lokacija gašenje vatre u usta.
Bogami u kondiciji su svi osim bureta napravili 2 kruga leđno. Pa me okrenuli na dogy -ražanj i kako V6 nije smogao više nadomestili ga za vreme Docovog pražnjenja br. 3 sa slavinom vatrogasnog creva. Jebala sam mu sve po spisku jer me ostavio na metalu, no profil bio je mmmmm, pa i dvojica na klitu imali su ritam ludila pa sam na kraju mumlala punih ustiju.
Ostali su svi smogli i treće a V1 i V3 čak četvrto gašenje vatre. Ludnica i veselje, a nagutala sam se vatrogasne pene do vrha.

Balavac za kaznu karlice više nije ni vidio čak ni mirisao, a i bilo bi ga i bez potrebno zamarati kad mi sredio ekipu za urgentno spašavanje.

I tako kad gori ne zovem 112 nego direktni broj, a nekad me i oni zamole da sudelujem u treningu za is-popunjavanje vatrogasnih veština.
Bogami momci dobili na kondiciji, pa sad uz treninge i V6 sploštio bure tako da smogne praznjenje br .4, baš je postao pravi vatrogasac.
Od Zuluja dalje svi treninzi - gašenje vatre 4 i nekad i 5 završavaju u susedki, tako da mogu pustiti zvuk koliko me volja. I kad ima boga i bogami ima ga,  ponekad kad se udruže sa jutarnjom smenom, probijamo zvučni zid.
By T.


pantera123

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 441
 • Pol: Muškarac
 • sex je smisao života
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kad gori!! zovi 112
« Odgovor #1 poslato: 03-07-2016, 20:46:32 »
 >:D joj joj  >:D hehe  0:)

matorikuronja

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 469
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kad gori!! zovi 112
« Odgovor #2 poslato: 04-07-2016, 10:23:10 »
   Tako to mi vatrogasci...bravo za pricu... (bow) (drool) :o

arnella

 • Sexy Moderatorka
 • *****
 • Poruke: 7726
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kad gori!! zovi 112
« Odgovor #3 poslato: 04-07-2016, 18:38:54 »
uhhh jbt koliko ih samo gasilo svi od V1 do V6   (thumbup) (thumbup) (aplaude) (aplaude) (aplaude) (inlove)

hotlajn

Dilviko

 • Not real, but you can imagine that I'm!!
 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 211
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kad gori!! zovi 112
« Odgovor #4 poslato: 04-07-2016, 19:06:02 »
I Doc , ne zaboravi Doc_a - sve pod oštrim medicinskim okom! A ima sixpack  (inlove) (inlove) (inlove) (inlove)
By T.

Dilviko

 • Not real, but you can imagine that I'm!!
 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 211
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kad gori!! zovi 112
« Odgovor #5 poslato: 04-07-2016, 19:11:17 »
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
   Tako to mi vatrogasci...bravo za pricu... (bow) (drool) :o

Hvala matori  (peck) (peck)


By T.

Hera81

 • Sexy Moderatorka
 • *****
 • Poruke: 1269
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kad gori!! zovi 112
« Odgovor #6 poslato: 15-07-2016, 10:41:53 »
  (kikot)

Dilviko

 • Not real, but you can imagine that I'm!!
 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 211
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kad gori!! zovi 112
« Odgovor #7 poslato: 16-07-2016, 12:36:27 »
 ;) (inlove) (kikot) a da ugasimo koju vatricu u tandemu  (naughty) (naughty) (naughty)
By T.


Budan

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 1584
 • Pol: Muškarac
 • Plavo je blu... A i ja sam tu... ;)
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kad gori!! zovi 112
« Odgovor #8 poslato: 16-07-2016, 13:03:56 »
Priča je odlična... Što se vatre tiče, hm....  ::)


Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.... --  ... --  ... --  ... --  ...  --    --   ...  --   ... --   ...

Dilviko

 • Not real, but you can imagine that I'm!!
 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 211
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kad gori!! zovi 112
« Odgovor #9 poslato: 16-07-2016, 13:56:46 »
 (naughty) (naughty) cant stop need/give me more
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
By T.

Tagovi:
 

GoogleTagged