Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Karolina nije znala  (Pročitano 47384 puta)

CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #10 poslato: 19-06-2012, 12:27:29 »
Marko se sudario sa Evom na ulazu u lift. Držao je novine u rukama i čitao ih kad su se vrata otvorila, pa je na rukama osjetio njene grudi, jer je naglo ušao. Na tren je zastao i na licu mu se moglo vidjeti kako je ostao bez daha pred jebozovnom, mladom djevojkom koja mu se smješkala; Eva je pretpostavila da je on taj koji je Kaću promijenio, koji je u njoj rasplamsao neviđenu strast od koje je Evi sada bilo veoma lijepo. Nije joj dozvolila da ga upozna, pa se sad u njoj razvio i neki pobjednički impuls. 'Nisi htjela da me upoznaš s njim, a on, evo, širom otvorenih usta gleda u moje grudi.'

„Oprostite...“ – čula je njegov duboki glas od kojeg joj u trenu zatitra u stomaku.

„Ne, ne... Sve je u redu...“ – smješkala se i dalje i prešla prstima kroz kosu.

Marko se nije pomjerao, ostao je zatečen. Na pantalonama mu se počela ocrtavati nabreklina. Bio je to jedan od onih susreta u kojima oboje, i muškarac i žena, u istom trenu požele snažan seks. Eva ga je dotaknula prstima i bočno polako izlazila između njega i vrata lifta. Ne skidajući pogled sa njegovih zacakljenih očiju očešala ga je nabreklim sisama. Marko je gledao za njom i instiktivno se uhvatio za polunabrekli ud kad je vidio njenu guzu, njene butine...

Napaljen, Marko je ušao u sobu i Karolina ga jako zagrli i poljubi. Pod dlanom je osjećao meki materijal čipkaste bijele haljine, koja joj je sezala do polovine butina. Ljubio je nježno i uživao u njenom mirisu. Pomislio je da bi bilo odlično da je pojebe, sad, odmah, da se smiri od udara koji je doživio kad je vidio Evu. Ali, nije htio forsirati. No, Karolina spusti ruku između njegovih nogu i poče ga maziti po kurcu koji je polako dostizao punu erekciju.

„Jebi me, ljubavi... Još me jebi...“ – Karolina ga je ljubila po licu, usnama.

Ostala je napaljena poslije Evinog odlaska. Svršila je samo jednom, a osjetila je da bi mogla cijeli dan da se jebe i sa njom, i sa Markom...

Vješto je oslobodio haljinice, grudnjaka... Sjeo je na kauč i rekao joj da sama skine gaćice. Karolina zadrhta i prisjeti se trenutka kad je sebe gledala u ogledalu i divila se svome tijelu prije nego što će mu poslati onakve poruke, što je i dovelo ovdje. 'Divi li se i on mome tijelu?', pitala se i uplašeno počela da skida gaćice i da polako izvlači jednu, pa drugu nogu. Marko je disao kroz nos, bio je napaljen kao zvijer.

„Puši mi ga, malena!“

Karolina se strese od njegovoga glasa, od načina na koji joj govori šta da radi. Godilo joj je. Osjetila je među nogama da vlaži, ali nije smjela da se dodirne, bojala se da mu se to neće svidjeti. Zato se polako spustila na koljena i nevješto dopuzala do njega.Spustila je lijevu ruku na nabreklinu na njegovim pantalonama i tijelom joj prođe ugodna toplina. Desnom rukom ga je milovala po nozi, gledala ga je ravno u oči, kao da je čekala upute.

„Ne želiš me?“ – mirno je pitao.

„Ne... Zapravo... Da, želim te...“ – odmaknula se malo od njega i neprestano ga gledala.

„Onda... Oslobodi me pantalona, ljepotice.“

Karolina je drhtavim rukama počela da mu otkopčava kaiš na pantalonama i polako ih svukla. Zubi su joj zacvokotala gledajući nabreklinu na boksericama, a kada je iz njih izvadila nabrekli kurac, nestalo je straha koji ju je činio nesigurnom. Tiho je uzdahnula, i prešla jezikom od korijena do glavića. Marko se strese i zamrsi joj prste u kosu.

„Puši mi ga, ljubavi... Mmmm...“ – zastenjao je osjećajući kako mu usisava glavić. „Mmmm... Maco moja malena, kako ti lijepo pušiš kurac... Mačkice moja... Oh... Hmmm....“

Držao je ruku na njenoj glavi, a ona se polako pomjerala i gutala ga sve dublje. Na preponama je osjećao njene lijepe sisice i uživao u prizoru koji je bio pred njim. Karolinino lijepo, golo tijelo, naguženo...

„Mazi svoju guzu, ljepotice...“ – rekao joj je stenjući.

Poslušala ga je, zabacila jednu ruku iza i počela da mazi svoju guzu. Nije vadila kurac iz njegovih usta. Još nekoliko puta se pomjerila glavom naprijed-nazad, a onda napravila potez od kojeg Marko vrisnu: zabacila je obje ruke iza leđa, razmaknula polutke svoje guze i progutala kurac do kraja, održavajući tako ravnotežu.

„Aaaaaaaaaaaaah, Kaća.... Mačkice moja... Ooooooh....“  - počupao je za kosu i podigao joj glavu.

Kurac mokar od njenih usta pade na njegov stomak, a Karolina zatvori oči i u polutransu isplazi jezik i njime poče da šara po Markovom udu.

„Jebi me, Marko, jebi me... Jebi svoju napaljenu kučkicu, Marko... Jebi je...“ – šaputala je i kratko vrisnula kad je samu sebe ošamarila po guzi.

Marko se pomjerio unazad, s obje ruke je zgrabio za glavu i nabio joj kurac u usta. Čupao je za kosu i nabijao joj glavu na nabrekli ud, Karolina je rukama mazila njegove noge, a onda počela da ga grebe po prsima, gušeći se od kurca, mumljajući, no nije htjela da prestane. Godilo joj je... Godlio joj je da joj Marko nabija kurac duboko u grlo, pica joj je vlažila od toga, guza drhtala... Marko je režao, mrdao se, nemilosrdno je jebao kurcem u usta, jače držao glavu, butine je oslonio na njena ramena i stopalima počeo da udara po polutkama njene prelijepe guze, da je još više privlači sebi. Crvena u licu, Karolina je krkljala, pljuvačka joj se cijedila niz bradu, jedva disala kroz nos, ali nije se opirala. Palilo je, jako je palio njegov kurac u njenim ustima. Marko je ostajao bez daha, nježno joj sklonio kosu sa obraza i počeo da je lagano šamara po njemu. Uspio je da jednu nogu gurne između nogu i stopalom joj mazi pičkicu natopljenu sokovima koji su tekli iz nje.

„Aaaaaaaaah, kurvice mala!“ – u jednom trenutku Marko je vješto bacio na kauč, raširio joj noge i zaronio između njih.

Nekoliko puta je dodirnuo jezikom njen klitoris, a onda ga usisao, stegnuo zubima u korijenu i zapalacao po njemu. Polako je gurnuo dva prsta u njenu vlažnu pičkicu. Karolina je zadrhtala i počela teško da stenje. Tijelo joj se grčilo, kočilo, što je Marko osjetio na svom vratu koji je ona zarobila svojom nogom. Jecala je i čupala ga za kosu, grubo stezala svoje grudi i uz glasan vrisak počela da svršava, nabijena na Markove prste, koje on nije vadio dok su je potresali grčevi cijelim tijelom.

„Aaaaaaaaaah... Marko... Marko... Mar-koooo... Aaaaaaaaah....“ – tresla se pod njegovim rukama, trzala, i jako mu držala glavu između njenih nogu.

Sav mokar od sokova koji su istekli iz nje nije prestajao da joj žvali pičkicu. Raširio joj je noge i gurao jezik u nju, prstima nastavio da stimuliše klitoris i pomjerao joj raširene noge unazad. Kurac mu je bio tvrd i gledajući je kako teško diše otvorenih usta poželio da ih ponovo ispuni svojim udom. Ustao je i raširenih nogu nadnio se nad nju, oslonjenu na naslonjač kauča. Usmjerio je nabrekli glavić prema njenim ustima i Karolina ga vješto obliza jezikom. Polako se podizao i spuštao i tako jebao u usta, ona ga je gutala sve dublje i držala ga za guzu. Marko je postajao sve grublji, nije razmišljao godi li joj, ali ona je užival, pičkica nije prestala da joj vlaži. Stezala je jednom rukom svoju lijevu sisu, drugom trljala klitoris, približavala se još jednom vrhuncu.

Marko je sjeo na kauč i nevjerovatnom lakoćom je podigao i namjestio tako da se bez problema, u jednom trenu, napaljena, vlažna i skroz otvorena, nabila na njegov kurac.

„Aaaaaah...“ – vrisnula je kad je osjetila kako nabrekao i tvrd ud cijepa njenu pičkicu napola i kako prodire u njenu utrobu.

Stegnula je svoje lijepo oblikovane sisice jednu uz drugu i usmjerila ih prema njegovim ustima. Zgrabio joj je rukama guzu i počeo jezikom palacati po bradavicama dok je podizao i nabijao na kurac. Jako ga je zagrlila i pustila da ustima žvali, ljubi, grize njene grudi, usklađujući ritam svoga tijela sa njegovim. Nabijala se na njega silovito, on je samo držao za guzu, jako je stezao, i nije joj dozvoljavao da se nabije do kraja, što je ona jako željela.

„Jebi me, Marko, raznesi me... Ispuni me, molim te... Razbijaj me kurcem, Mar-kooooooooooo.... Aaaaaaaah... Aaaaaaaaah... Aaaaaaaaaah...“ – vrištala je iz dubine grla, osjećajući kako je naglo ispunio kurcem njenu utrobu i gurnuo prst u guzu.

Drhtala je u predorgazmičkim grčevima, nije se pomjerala, nabijena do kraja na njegov kurac iščekivala je eksploziju u svome tijelu, koja joj zaustavlja misaone procese, koja joj stvara ugodnu, blagu nesvjesticu, oduzima joj moć nad sobom, rađa želju da bude samo poslušna robinja svome jebaču, kurcu koji je ispunjava, njemu, Marku, koji je snažno drži prikovanu na njegov nabrekli i tvrdi ud, koji joj je pocijepao uspaljenu pičkicu napola, koji jako steže njenu lijepu guzu, gura prst u nju, grize joj bradavice...

Nekoliko puta je lupila rukom o naslonjač na kauču, svakoga trena iškivala je eskploziju, koja je konačno uslijedila kad se Marko samo malo pomjerio i kad je ona osjetila njegov stomačić na klitorisu koji je, kao nikada do sada, nabrekao i pulsirao.

„OOOOOOOOOOOOO... MAAAAAAAAAR-KOOOOOOOO.... AAAAAAAAAAH...“ – urlikala je Karolina raznesena talasima orgazma koji ju je potpuno učinio bespomoćnom.

Osjetila je kako Markov kurac pulsira u njenoj pičkici, koja se grčila oko njega, kako se sokovi u potocima slijevaju niz njegov nabrekli ud, vlaže mu muda... I sam ukočen, teško je disao i polako je podizao prema sebi. Posljednji talasi ugodne slasti prošli su njenim tijelom kada je osjetila kako polako klizi njegov kurac i kako je Marko okreće u položaj i namješta njenu vlažnu ljepoticu na svoja usta. Nježno je ljubio po usplahirenoj pičkici, razmazivao sokove po njoj dok mu je ona nježno pušila kurac sav mokar od sokova njene pičkice. Pomislila je bi mogla ponovo svršiti kad je osjetila kako joj nabrekli ud pulsira u ustima. Zato poče predano da ga puši i drka jednom rukom i pokretima bokova da šara po Markovoj faci. Plima strasti ubrzo prođe njenim tijelom i ona poče jače da mu puši kurac, nabijala se sama glavom na tvrdi ud i sama se trljala pičkicom o Markova usta i zube. Njegovo tijelo se kočilo, trzalo, svakoga časa očekivao je da eksplodira u njenim ustima.

„Oh-oh-oh... da... da... da... Hah-hah-hah... Mmmmm-aaaaaaaaaaah... aaaaaaaah...“ –Karolina je ponovo svršila, ovoga puta na njegovoj faci sve snažnije drkajući kurac, čiji je glavić prislonila svojim ustima.

Marko je mumljao, usta ispunjenih Kaćinom pičkicom, čiji su se sokovi sada cijedili niz njegove obraze, bradu i počeo žestoko da se trza bokovima kada su obilne količine sperme počele da šikljaju iz njega i slijevaju se niz njegov kurac, zapljuskuju njena usta, slijevaju se niz prste Karoline, koja nije prestajala da ga drka i da vrišti. Jako ga je stezala i neprestano drkala, smirujući se svojom pičkicom na njegovim ustima.

„Neću ustati dok ne iscijedim i posljednju kap iz tebe.“ – čuo je njen glas u magnovenju i jače usisao njenu ljepoticu.

Zadihan, iscrpljen, Marko je ležao na podu zatvorenih očiju. Kada ih je otvorio vidio je Karolinu kako raširenih nogu kleči iznad njegovih grudi i liže spermu sa svojih prstića.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #11 poslato: 07-09-2012, 19:50:28 »
Prošla su četiri dana otkada su se Karolina i Marko posljednji put vidjeli. Zbunjivao ju je, pomalo ga se bojala, zapravo nije znala boji li se njega ili onoga u što se pretvara kad je s njim, a s druge strane osjećala se sigurnom kraj njega. Neprestano je mislila o njemu, u svakoj situaciji. Dok se zezala na netu, kad je išla u prodavnicu, dok bi čitala... Recimo, nakon pročitane dvije-tri strane knjige, duboko bi uzdahnula spustila knjigu u krilo i zagledana u plafon sklapala oči tiho prošaputala: „Marko...“ Slike onoga što se desilo među njima redovno bi je uzbudile i nerijetko je posezala za paletom vibratora koje je imala i samozadovoljavala se maštajući o njemu. Samo jednom, smetnula ga je s uma.

Sinoć, u diskoteci, kada ju je Eva, pomalo pripita i napaljena od nekoliko plesova sa različitim muškarcima, koji su koristili svaku pogodnost da joj dodirnu guzu, utegnutu u ultra-kratki bijeli minić, priviju uz sebe, dodirnu grudi, prosto odvukla u garderobu (potpuno praznu u ljetno vrijeme), pomogla joj da se osloni na pult, zadigla suknjicu, pomjerila gaćice u stranu i spretnim pokretima jezika brzo dovela do orgazma. Sada se osmjehivala prisjećajući se kako je onda ona naguzila Evu, stegnula njene moćne guzove, zubima svukla gaćice i jebuckala je jezikom u guzu i natopljeno međunožje, a onda grubo gurajući dva prsta u njenu raspomamljenu pičkicu dovela do orgazma od kojeg je Eva vrištala i nadjačala muziku koja se čula u garderobi. Misleći o tome malo se ubudila, ali otišla je u kupatilo, istuširala se i ponovo obukla providnu, crnu spavaćicu kroz koju su se jasno vidjeli brus i čipkaste gaćice.

U mislima joj se ponovo javio Marko. „Gdje li je? Hoće li mi se javiti?“ – pitala se. Nekoliko puta uzimala je mobitel u ruku, da ga nazove, ili pošalje SMS, ali odustajala bi. „Možda ću mu dosađivati...? Ne želim biti dosadna...“ – nećkala se i na kraju odustala. Ali, mobitel je ubrzo zazvonio, bio je to on.

„Halo...“ – tiho i pomalo uplašeno, javila se.

„Dođi... Odmah!“ – rekao je kratko i prekinuo vezu.

Karolini je zadrhtalo u stomaku kad je čula njegov duboki glas, osjetila je kako joj se pičkica zgrčila i kako je ovlažila, u trenu. Nije stigla ni da pomisli gdje da dođe, da se zapita je li u redu da joj se tako obraća, kao da je on njen vlasnik. Zapravo, te dileme su joj brzo prošle mislima, do kojih joj sada nimalo nije stalo. U glavi joj je odzvanjao njegov glas, njegovo „dođi“, „odmah“, ponavljalo se, a iz lijepo sređenog međunožja sokovi strasti su već natopili gaćice. Osjetila je kako joj lice plamti, onaj talas koji prođe cijelim tijelom kad se neočekivano napali. Zadrhtale su joj usne pri pomisli na njegov izraz lica dok govori „Dođi...“, mobitel joj je pao na pod, i Karolina se u polusvjesnom stanju spustila na koljena stežući svoje sisice preko spavaćice. Bretele su joj kliznule niz ramena, pa je sada stezala gole grudi i uvrtala bradavice prstima, od čega joj je malena iscijedila još sokova. Legla je, oslonila se stopalima na pod i odigla guzu, spavaćica joj se zavukla prema stomaku i imala je otvoren pristup svom međunožju. Zavukla je ruku u gaćice, zagrizla palac druge ruke i jecajući počela da trlja svoju već skroz ovlaženu mačkicu. Trljala je polako, pa sve brže, opijali su je talasi naslade, u stomaku počelo da podrhtava, dodatno ju je palilo ono specifično mljackanje njene pice kada je sva vlažna.

„Maaaarhh... kkkkk... ooo... oooo... uvvvvvv... Ha... Ha... uuuuummmmm... AAAAAAAAAH... AAAAAAAAAAAAH... OOOOOOO...“ – snažno i dugo je svršavala spuštajući guzu na pod, podižući je što je više mogla, nemilosrdno trljajući svoju pičkicu, gurajući prste u nju. Nije prestajala da se mazi sve dok se potpuno nije smirila i dok je osmijeh blaženstva, pri pomisli da će uskoro vidjeti Marka, nije natjerao da se što prije istušira i pripremi, za njega.

„Bit ću crno-bijela...“ – govorila je sebi dok je iz ormara vadila bijele tangice, uske bijele helanke i crni topić.

Našminkala se, diskretno, ali dovoljno da istakne svoje duge trepavice, da do punog izražaja dođu njene plave oči. Pustila je da joj valovita, smeđe-plava kosa, miluje nježna ramena. Stavila je roza ruž na usne i cmoknula sama sebi u ogledalu. Helanke su joj bezobrazno stegnule noge, guzu, venerin brijeg, a crna majičica otkrivala uzak struk, prelijep stomak i isticala svu ljepotu njenih grudi. Navukla je na noge papuče sa visokom štiklom i izašla.

Dok je hodala prema stanici gradskog saobraćaja, ljudi su se nekontrolisano okretali za njom. Mamila je uzdahe i muškaraca i žena. Osjećala je to i godilo joj je, ali nije se osvrtala i gledala je samo ispred sebe. Kad je ušla u autobus, zavladao je muk. Šofer je dugo stajao na stanici, omamljen njenim prelijepim izgledom. Vesela, sretna što će uskoro vidjeti Marka, Karolina je odlučila da se poigra sa muškarcima u autobusu. Dodatno je motivisalo to što čuje ženske glasove koji negoduju, u stilu „kakva nam je današnja omladina“, nije marila... Ugledala je jednog tinejdžera, koji je sjedio, kako poluotvorenih usta gleda u njen stomak. Lagano je došetala do njega, podigla ruku i uhvatila rukohvat, okrenuta prema njemu. Lice mu je od njenog stomaka bilo udaljeno nekoliko centimetara. Pravila se da ne primjećuje kako se mali znoji i ostaje bez daha, kako ne može odoljeti a da skroz ne okrene glavu i ne gleda njeno međunožje, ocrtano na helankama. Jedna muška ruka ju je, „slučajno“ usljed truckanja autobusa dodirivala po guzi. Muškarac, zgodan, Markovih godina, okrenuo se i svojom nabreklinom dodirivao je po procjepu guze. Okrenula se prema njemu i samo ga oštro pogledala.

„Oprostite... Ja... Autobus, naglo kočenje...“ – gubio se i nevješto pokušavao da se pravda.

Nije prestajala da ga gleda. Shvatila je da pokušava da glumi Marka, da pokušava biti dominantna. Uspijevala je! Zbunjeni muškarac prosto je pobjegao naprijed.

„Oprostite, izašao bih na sljedećoj stanici...“ – čula je glas tinejdžera koji je ustajao i ruksakom skrivao svoje međunožje.

„I ja ću izaći na ovoj stanici.“ – osmijehnula mu se i namjestila tako da je mali ustajući morao dodirnuti međunožjem njenu guzu.

Osjetila je kako drhti, na svom vratu njegov dah. Gužva u autobusu joj je pomogla da izludi malog; pomjerila se malo unazad i blagim pokretima guze mazila njegovu nabreklinu. Dječko je spustio glavu, osjetila je pulsiranje njegovog uda na guzi, osjetila je kako svršava u pantalonama. Zbog toga se još više prislonila uz njega i nasmijala u sebi kada je čula tiho „Ohh...“ tog dječaka.

Činjenica da će uskoro vidjeti Marka, sjećanje na brzinski oralni seks sa Evom, lijep orgazam koji je doživjela inspirisana Markovim „Dođi... Odmah!“ i situacija koju je proizvela u autobusu, pojačali su joj samopouzdanje, ali i uzbuđenje. Osjetila je kako joj bradavice rastu, kako probijaju topić, žmarke u stomaku, čak su joj i koljena malo zadrhtala. Ali, Karolina je brzo izašla iz autobusa, stabilno koračajuću prema hotelu u kojem je bio Marko.

„Uđi, otvoreno je...“ – čula mu je glas kad je pokucala na vrata njegovog apartmana i pičkica joj se ponovo zgrči.

Drhtavom rukom otvorila je vrata i ušla. Zastala je, pomalo zbunjena kada je vidjela da Marko nije sam.

U crnim bermudama i bijeloj majici, širokih rukava, Marko je sjedio na kauču raširenih nogu. Desna ruka bila mu je prebačena preko ramena djevojke, koja nije mogla biti punoljetna. Igrao se pramenom njene plave, crnom bojom šatirane kose, i gledao Karolinu ravno u oči.

„Uđi, Karolina. Ovo je Jasna, kćerka moga poslovnog partnera. Upoznajte se.“

„Kćerka njegovog poslovnog partnera“ izgledala je kao da se spremila za matursko veče. U sandalama na visoku štiklu i mini haljinici od svile, plave boje, Jasna se smješkala Karolini i pružila prema njoj desnu ruku, lijevom je milovala Marka iznad koljena. Karolina je jedva sklonila pogled sa njenih fantastičnih butina, sa procjepa koje su pravile njene prekrštene noge. Mala je izgledala sjajno... Oči su joj bile krupne, zelene, sjajile su se, usne putene, zubi prelijepi. Njenu prvobitnu zbunjenost situacijom koja je bila neočekivana, pa možda i razočarenje, zamijenila je do tada nepoznata želja da u prisustvu drugog muškarca plazi po drugoj ženi.

„Baš si slatka, čika Marko mi je pričao o tebi.“ – Jasnin pomalo piskutavi glas je dodatno napalio Karolinu, zapitala se je li glasna dok svršava.

„Prelijepa si, Jasna, baš mi je drago što smo se upoznale.“ – mirno je odgovorila, stegnula joj ruku i cmoknula u obraz.

„Lijepo... Karolina, budi ljubazna i natoči nam piće.“ – dubokim i toplim glasom, zamolio ju je Marko.

Šank je bio naspram kauča na kojem je sjedio s Jasnom i sada su njih dvoje mogli vidjeti njenu guzu, zategnutu uskim helankama.

„Imaš lijepu guzu, Karolina.“ – zacvrkutala je Jasna.

„Hvala, dušo, i tvoje noge su prelijepe... Lijepo oblikovane, nježne.“ – odgovorila je ne okrećući se.

Kada se okrenula noseći u rukama tri čaše i flašu nekog francuskog konjaka, ugledala je kako Marko mazi Jasnu po butini desne noge, gledajući je ravno u oči... Karolini je sve postalo jasno. Ostvarit će joj se netom javljena želja, to je bilo više nego sigurno. Onaj čudan strah, koji je osjećala u Markovom prisustvu, i koji ju je istovremeno i sputavao i uzbuđivao je, nestao je i pomisli da će biti ravnopravna učesnica igre. Međutim...

„A, mene nisi ni pozdravila?“ – hineći zajedljivost, rekao joj je Marko kada im je dala piće i kada je sjela na fotelju preko puta njih i prekrstila noge.

Nasmijala se i oslanjajući se na rukohvate velike fotelje, u kojoj je potonula, pokušala ustati.

„Ne, doći ću ja da me pozdraviš.“ – ustao je, nježno joj uzeo ruku i poljubio je. – „Samo ćeš gledati i nećeš se dodirivati. Je li ti jasno... Karolina...“ – nagnuo se i prošaputao joj na uho, a onda prstima blago stegnuo bradu i prodro svojim pogledom u nju.

Butine su joj se stegnule same od sebe, oči zacaklile i ponovo se javio onaj strah, od kojeg je vlažila, od kojeg ga je silno željela, od kojeg joj se pičkica grči, natapa gaćice. Usne su joj drhtale dok mu je ucakljenim očima i blago klimajući glavom dala do znanja da zna šta joj je činiti.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #12 poslato: 07-09-2012, 22:16:49 »
Marko je kleknuo ispred Jasne, skinuo joj sandale i polizao stopala, a onda nježno prelazio dlanovima po njenim listovima i koljenima.

„Hehe, čika Marko, nemojte... Uuuu... Ježim se od toga, hehe...“ – kikotala se Jasna, što je Karolinu nerviralo, ali i palilo, na neki način.

Kako joj je rekao, nije se dodirivala. Sjedjela je prekršetnih nogu i posmatrala. S vremena na vrijeme, otpila bi mali gutljaj konjaka. Marko je već zaronio između nogu ove mlade djevojke, koja izgleda kao da nikada u životu nije pomislila na seks, ali izrazi njenog lica, pohotni pogledi koje je upućivala Karolini, otkrivali su iskusnu jebačicu u njoj. Mladu, nježnu, ali iskusnu i po svemu sudeći spremnu na sve.

„Hmmmm... Oh... Čika Marko... Nemojte... Nemojte molim vas...“ – Jasna se otimala blago  Markovim rukama, usnama.

Širio joj je noge, polako, i milovao i nježno stezao butine, ljubio ih, pažljivo, prelazio jezikom po njima.

„Neee, čika Mar-koo...“ – i dalje se opirala kćerka njegovog poslovnog partnera, s obje ruke pokušala da mu odbije glavu koja je ronila između njenih nogu i gledala kako se približava njenoj već ustreptaloj mačkici. „Uuuuuh... Hmmmm... Hmmm...“ – teško je disala i povremeno trzala bokovima. Noge su joj bile na njegovim ramenima, prekrštene.  Podmetnuo je ruke ispod guze i stegnuo je, a onda joj zagizao mačkicu preko, također svilenih gaćica, plave boje. – „Uf... uf... Čika Marko... Ah... Ah... Ah... Uvvvvvvv...“  - Jasna se tresla, blago podrhtavala sve jače stežući njegovu glavu butinama, čupala ga je za kosu.

Marko se odmaknuo i svukao gaćice sa nje, tako nježno, tako vješto, Karolina uzdahnu gledajući orošeni cvijet ove mlade djevojke, prateći Markov jezik koji mu se približavao. Zastao je kada je došao do Jasnine usplahirene pičkice, a onda cijelim jezikom polizao njenu jednu pa drugu butinu. Ona se oslonila rukama na kauč i gledala prema svojoj malenoj, koja je već bila vlažna. Zacvokotala je zubima kada je ustima ovlažio otkrivene predjele stomaka, a onda joj nježno zagrizao guzu, po procjepu, koju je i dalje držao u rukama.

„Šta će čika Marko da radi, Jasnice?“ – provokativno je gledao.

„Da me liže...“ – već zadihana, Jasna je brzo odgovorila.

„Dakle?“ – pitao ju je ozbiljnim tonom.

„Čika Marko će da mi liže pičkicu... Mmmm...“ – drhtala je i pravila kratke, kružne pokrete bokovima.

„A, zašto?“

„Zato što je Jasnica napaljena kurvica koja jako želi čika Markov kurac i njegov jezik na svojoj pičkiciiiiiii... Aaaaaaaah... Aaaaaaaaah... AAAAAAAAAAAAH....“ – prekinuo je brzim udarima jezika po klitorisu od čega je Jasna snažno svršila - „Aaaaaaaah... Aaaaaaaah...“ – vrištala je glave zabačene unazad, stezala ga butinama, čupala za kosu i trzajući nabijala se uspaljenicom na njegova usta. „Marko... Marko... Čika Marko...“ – drhtala je kada se odvojio od nje, primio je za ruku i podigao sa kauča.

Još se nije ni smirila od iznenadnog orgazma, a već se našla nagužena u njegovom krilu. Nježno  je milovao po nogama, guzi... Prstima bi prelazio po njenoj pičkici iz koje su se još cijedili sokove.

„Zločesta si, Jasna.“ – mirno joj je rekao, ne prestajući da je miluje po guzi, nogama, pičkici.

„Jesam... Jesam... Zločesta sam.“ – zadihana, migoljila se u njegovom krilu.
„Kaži Karolini zašto si zločesta!“

„Zato što sam te palila kada si dolazio... Zato što sam se naguzila u onom uskom bikiniju na bazenu, kad si došao kod nas kući. AAAAH... Marko...“ – vrisnula je kada je ošamario po guzi.

„Nastavi...“

„Zločesta sam što sam ulazila u tvoju sobu i rekla ti da ću ti popušiti a da niko neće znati... Marko... Jebi me... Jebi me, zločesta sam kučkica...“

Karolinu je obuzimala blaga nesvjestica... Nije se pomjerala, oči su joj se caklile, a pičkica pulsirala i obilno vlažila. Činilo joj se da je ovlažila i helanke, i kožnu fotelju na kojoj sjedi, bila je sva mokra, izgubljena, napaljena... Nemoćna...

Marko je gledao ravno u oči, zamućene, suzne, koje su ga molećivo gledale... Sa njenih prelijepih usana pročitao je „Jebi me, Marko, molim te...“ Nije skidao pogled sa nje dok je pomjerao Jasnu unazad i namještao joj usta na svoju nabreklinu. Jasna nervozno i vješto otkopča kaiš na njegovim pantalonama. Nije mogla da sačeka da ih skine, zavukla je ruku u njegove bokserice, izvukla nabrekli i otekli ud i u jednom potezu nabila ga dopola u usta. Marko je duboko uzdahnuo. Odigao se od kauča i tako joj ga nabio dublje u usta. Jasna se nije pomjerala dok je on svukao pantalone i bokserice do iznad koljena, a onda nastavila da mu puši oslonjena rukama na kauč. Gutala ga je pohlepno, svakim pokretom sve dublje. Zadrhtao je kada je počela da mu steže otekla muda i kada je osjetio da je dublje u njenim ustima.

„Kurvice mala... Mmmm...“ – zarežao je Marko i izvadio ga.

Vratio je u sjedeći položaj, opkoračio i usmjerio kurac prema Jasninim ustima. Karolina se ukočila kada je vidjela kako njegov otekli glavić ulazi u usta ove jebozovne djevojke, stezala je butine snažno, pokušavala se tako dovesti do orgazma, grebala je rukohvate na fotelji.. Drhtala je, u stomaku joj se treslo, grudi su je boljele. Jasna je nježno mazila svoje međunožje i gledala Marka ravno u oči. Polako, da je ne povrijedi, nabijao joj ga dublje u usta. Jasna je mumljala i jednom rukom pritisnula mu guzu, motivirajući ga da uđe još dublje.

„Ooohh... Haaaah....“ – teško je disao i nabijao kurac još dublje u Jasnino grlo.

Ona je krkljala, mazila mu muda, ne prestajući da trlja svoju pičkicu. U magnovenju, Karolina je čula kako Marko jebe Jasnu u usta, kako ova kurvica stenje, kako se guši kurcem njenoga Marka. Naizmjenično je polako i brzo, cijelom dužinom nabreklog uda prodirao u Jasnina usta, pljuvačka joj se cijedila niz bradu, ali ničim nije davala do znanja da ne želi još. Osjetila je kako kurac pulsira u njenim ustima i snažno je stegnula Markovu ukočenu guzu.

„Ah... Ah... Ah... HMMM...“ – izvadio ga je i ukočen, glave zabačene unazad izlio speremu po njenoj svilenoj haljini u predjelu grudi. Stenjao je, režao jako ga drkajući, a onda zadihan nekoliko puta kurcem ošamario Jasnu po usnama i obrazima. Ona se provokativno smijala, pokušavajući jezikom da ga liže. – „Lijepo si mi ga popušila, kurvice... Karolina, poliži spermu sa njene haljine.“

Karolina se nije pomjerala... Teško je disala, sva crvena u licu... Činilo joj se da će svršiti sama od sebe ako napravi ijedan pokret. Marko joj je pružio ruku, ali ona ga je uplašenim pogledom zamolila da je ne dodiruje. Nekoliko sekundi skupljala je snagu da ustane... Klecajući uspjela je nekako da dođe do Jasne, popela se koljenima na kauč i oslonjena na ruke polako približavala usne njenim bujnim grudima, i dalje zarobljenim svilenom haljinom po kojoj je sada bila prosuta Markova sperma. Isplazila je jezik i polizala ostatke bijele tečnosti koji su se slivali niz Jasninu lijevu sisu. Osjetivši na usnama njene grudi, Karolina širom otvori usta i poče halapljivo da joj grize sise i kupi spermu. U tom položaju, njeno tijelo je izgledalo veličanstveno. Pica joj je pulsirala, jako, izbacivala sokove straste, a ona je pohlepno uživala u osjećaju dodira njenih usta, zubi i jedrih, nabreklih sisa mlade, napaljene Jasne. Stezala ih je usnama, rukama, grickala bradavice preko haljine.

U istom trenutku kada joj je Jasna jednom rukom pomjerila topić na niže, i nježno stegnula desnu sisu, Marko je spustio ruku na Karolininu guzu i pomilovao je.

„Mmmmm....“ – jako je zagrizla Jasninu sisu i snažan predorgazmički talas potresao je njeno tijelo.

Karolina nije znala šta joj se dešava, zamračilo joj se pred očima, srce lupalo kao nikada do tada. Osjetila je samo Markovu snažnu ruku kako joj pomjera tijelo unazad, kako se njena lijepa guza,  utegnuta u sada već mokre helanke, priljubljuje uz njegov polunabrekli kurac, kako je rukom koju je podigao grli oko vrata, a drugu gura u gaćice. Njegovi prsti su nježno trljali mokru pičkicu i ona je samo čula: „Oh, malena, pa ti si jako vlažna...“ i orgazam kakav ne pamti potresao je i oslobodio stege koju je dugo osjećala. Nije ispuštala glasa, samo je tiho jecala, ukočenog tijela, širom otvorenih usta žvalila Markov vrat i jako stezala ruku čiji prsti su je vodili u stanja kakva nikada nije doživjela.

„Volim te...“ – tiho je rekla kada se smirila, gledala Marka u oči i prelazila prstima po njegovim obrazima.

Nježno je poljubio i zagrlio. Ljubili su se, a Jasna je skinula haljinu sa sebe. Ostala je samo u samostojećim čarapama boje kože i obukla štikle. Karolina je osjetila kako joj ona skida helanke i kako joj rukama i usnama mazi noge. Marko nije prestajao da je ljubi, nježno miluje po leđima. Mrsila je prste u njegovu kosu, privijala se uz njegova prsa i uzvraćala strasne poljupce.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #13 poslato: 23-09-2012, 13:09:30 »
Dok je Marko nježno, ali strasno ljubio, dok je gurao jezik u njena usta, rukama joj milovao gola leđa, ramena, struk, Karolinino tijelo je lagano potresala ugodna jeza dok je osjećala kako joj Jasna skida tangice i kako jezikom prelazi po njenim nogama. Spustila je ruke na polutke njene guze, blago ih stegnula i jezikom se probijala do ulaza u nju. Zastao joj je dah od laganih udaraca Jasninog jezika po anusu, stegnula je Marka za ramena i usnama se spustila na njegova maljava prsa. Lickala mu je i lizala bradavice, usnama čupala dlačice i polako se savijala u struku.

Jasna nije prestajala da je licka otpozadi. Predano je lupkala jezikom po njenoj guzi, pičkici, koja je ponovo počela da se grči i vlaži. Ostala je bez daha kada joj je Marko ponovo ukrućenim udom prelazio po usnama i polako joj stavljao glavić u usta. Karolina ga je usisala, požudno, oslonjena rukama na zid i skroz savijena u struku. Jednom rukom držao je nabrekli kurac u korijenu, a drugu je zamrsio u njenu kosu. Nije se pomjerao, pustio je da mu ga Karolina sama puši. Iako se uzbudio gledajući kako Jasna roni jezikom po njenoj guzi, pičkici, iako je želio da joj ga nabije duboko u usta, kontrolisao se. Sve do trenutka kada je Jasna počela da gura jezik u Kaćinu pičkicu što je dublje mogla. To ga je toliko napalilo da je desnom rukom počupao Kaću za kosu i počeo da je nabija na kurac. Osjetila je kako je bol čupanja za kosu još više napalio i sama je mrdala glavom i ispunjavala usta Markovim napetim udom. Jasna joj je usisala cijelu pičkicu, a onda nastavila da je jebe jezikom, da ga gura što je dublje mogla. Koljena su joj klecnula, približavala se orgazmu, tutnjalo joj je u glavi...

I kao da joj je Jasna pročitala misli, brzo se okrenula i legla na pod između njenih nogu. Marko joj je pomogao da zauzme položaj u kojem se može nesmetano nabijati na Jasnin jezik. Kad je ponovo osjetila kako rovi po njenoj unutrašnjosti, stegnula je svoje sisice, jako, i isplazila jezik prema Marku.

Prišao joj je i, ne dodirujući je, samo blagim pokretima udom nježno prelazio po obrazima, a onda je bez imalo milosti rukama zgrabio za glavu i nemilosrdno počeo da je jebe u usta. Teško je disala, mumljala, između nogu je osjećala potop, guza joj se grčila, a Marko je divljački nabijao kurac u njena usta i snažno je stisnuo uz sebe u trenutku kada je počela da svršava, da se trese na Jasninim ustima, da joj se vrti u glavi, jedva dišući kroz nos... Pičkica joj je bila ispunjena Jasninim jezikom, klitoris dodirivao njene zube, a duboko u grlu je osjećala Markov nabrekli kurac... Zarila je prste u njegovu guzu, orgazam ju je tako jako zdrmao da je na trenutak ostala bez svijesti...

„Aaaah... Aaaaaaah... Haa... Haaa... Marko... Marko...“ – pokušavala je doći do daha dok se tresla na Jasninim ustima i dok je nježno drkala njegov ud.

„Kaži, ljubavi...“ – nježno joj je sklanjao kosu sa lica, koja se ulijepila od pljuvačke.

„Jebi me, molim te... Jebi me... Ispuni me kurcem, razvali me...“ – dahtala je i dalje napaljena.

„Moraš biti poslušna, malena...“ – pružio je ruku Jasni i pomogao joj da ustane.

Sjeo je na kauč i primaknuo je sebi. Jasna ga je opkoračila i pičkicom sjela na njegov tvrdi ud.

„Ooooh...“ – tiho je uzdahnula kad joj je stegnuo grudi i počeo da palaca jezikom po nabreklim bradavicama.

Karolina je shvatila šta želi. Spustila je ruke na Jasnine guzove i gurnula je naprijed. Jasna je još više raširila noge i odvojila se od Marka, pa je Karolina nesmetano namjestila glavić na ulaz u njenu usku pičkicu, prešla jezikom po nabreklom udu i gurnula jezik između polutki Jasnine guze. Lickala je sada ona nju, dok je Marko pomagao Jasni da se do kraja nabije na njega.

„Haagghh... Uuuuuvvvv... Ha... Ha... AAAAAAH!“ – kratko i glasno je vrisnula kad je Marko jednim pokretom bokova do kraja gurnuo svoj ud u njenu usku ljepoticu.

„Nabijaj se sama, kučkice...“ – šaputao joj je na uho i jako stegnuo guzove.

„Ne mogu... Ne mogu...“ – drhtala je i tresla se ispunjena njegovim kurcem.

Marko je izašao, izvukao se i prišao joj iza leđa. Jasna se nije pomjerala. Svakoga časa, osjećala je da može svršiti, drhtala je i cvilila. Savio joj je leđa tako da su joj grudi dodirivale koljena. Izgledala je sjajno u toj pozi, pičkica joj je bila otvorena i vlažna, guza drhtala. Lako je ušao u nju i blagim pokretima bokova prodirao dublje i dublje... Karolina mu je prišla iza leđa, zagrlila ga i rukama ga milovala po stomaku, prsima, žvalila ga usnama po vratu. On je nastavio da jebe Jasnu, nemoćnu, napaljenu i naguženu, svakim pokretom prodirao je dublje u nju, a rukama je iza leđa milovao Karolinine divne noge.

Zgrabio je Jasnu za bokove i naglo ubrzao pokrete. Prodirao je u njenu pičkicu žestoko , jako, Jasna je počela da svršava, da vrišti, da se i sama nabija na njega... Pala je na pod i tiho plakala...

Marko se okrenuo prema Karolini i stegnuo joj ruke. Od njegovog pogleda, pičkica joj se zgrčila i nova plima strasti prođe njenim tijelom. Nježno je spustio na kauč, polegao na leđa i podigao noge. Lizao joj je stopala, gurao prstiće u usta i lagano kurcem dodirivao njeno međunožje. Sva vlažna i napaljena, Karolina je namjestila njegov ud na ulaz u svoju uspaljenicu i on se poče nabijati u nju. Gledao je dok je svakim pokretom prodirao dublje, brže, jače... Gledala je i ona njega, molećivo, uplašeno, željela je da mu kaže da nikada ne prestaje, jer je konačno osjetila njega, duboko u sebi, ali nije imala snage. Marko se vještim i snažnim pokretima bokova sve dublje nabijao u nju, Kaća je jecala, grcala, tresla se... Stegnula je njegove snažne ruke, a kada je pao na nju, zagrlila ga oko leđa, nogama stegnula oko bokova i sama se odizala i nabijala na kao kamen tvrd kurac.

Marko je gubio kontrolu, ukočen, oznojen, tresao se i disao u Karolinin vrat... Čuo je u magnovenju njen urlik zadovoljstva i osjetio kako je njegov ud, koji pulsira, zarobljen vaginalnim mišićima njegove Karoline, koja je svršavala i svršavala, vrištala, grebala ga po leđima. Jasna je gutala njegova muda, lizala ih... Marko je izašao iz Karoline, a Jasna uzela u ruku kurac i pokušala ga usmjeriti prema svojim ustima. Ali, jak mlaz sperme prosuo se po Karolininoj pičkici. Ukočen, zarobljen Karolininim  nogama, tresao se i pustio da se sperma izlije po njenoj pičkici, Jasninim usnama koje su priljubile glavić uz Kaćinu pičkicu...

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

hotlajn

*Someone*

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 10
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #14 poslato: 03-10-2012, 18:31:38 »
joooš.  (thumbup)

Feniks89

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1837
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #15 poslato: 12-01-2013, 10:11:55 »
Auuhhh!!!  :o Ovo je sjajno, fantasticno!  (thumbup)  (inlove) (inlove)
Casanova, vise te ne hvalim, ureci cu te... ;)
Sto si stao sa nastavcima? Ovo obavezno nastavi pisati, a i "Indy" je vec zrela za nove dogadjaje.  :) (yes)
Nesto si mi se ulenjio... ;)  (inlove)

BokiZemun

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 32
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #16 poslato: 13-01-2013, 11:00:41 »
kopi pejst ali dobra... (thumbup)

Andjeo aha....

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 4321
 • Pol: Žena
 • gora od Najgoreg
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #17 poslato: 13-01-2013, 22:25:18 »
fantastičan si  (bow)
a rekao si "(Nastaviće se...) "  :)
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.        


arnella

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 8911
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #18 poslato: 13-01-2013, 22:44:41 »
 (drool) (drool) (drool) Casanova bem ti burek da znas   (explode) >:D
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.

Andjeo aha....

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 4321
 • Pol: Žena
 • gora od Najgoreg
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #19 poslato: 13-01-2013, 23:03:04 »
 ;D joj Arnela - zasmeješ me jednom rečenicom  :) haha
@CasanovaB  vrati se i završi priču  :(
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.        

Tagovi:
 

GoogleTagged