Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Karolina nije znala  (Pročitano 47383 puta)

CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Karolina nije znala
« poslato: 10-06-2012, 17:53:42 »
Karolina je stala pred ogledalo u spavaćoj sobi i divila se svome vajanome tijelu. Polako je na sebe stavljala uske, crvene gaćice od čipke i brushalter koji je nježno stezao njene osrednje, lijepo oblikovane grudi. Zažmirila je i kroz nos udahnula miris cvijeća koji je dopirao iz bašte, na koju je gledao prozor njene sobe. Osjetila je blagu jezu kada joj je brus zategnuo blago napete bradavice... Karolina je bila uzbuđena, probudila se sa željom da na sebi osjeti muške ruke, koje su svuda po njoj. Nije bilo nikoga. Njen stav, njena ljepota, odbijali su neodlučne, uplašene muškarce. Paradoksalno, prelijepa i seksipilna Karolina, u svojoj 21. godini nije imala dečka.

Izlazila je, družila se, upoznavala ljude, ali niko joj od muškaraca nikada nije otvoreno prišao . Ponekad, malo u šali, a malo i ozbiljno, mazila se sa svojom drugaricom Evom, koja je, za razliku od nje, stalno bila s nekim i tako mlada već postala prava fufica. Ali, muškaraca nije bilo. Zbog toga je Karolina često bila na internetu, postavila svoje slike na nekoliko društvenih mreža, ali osim poruka koje je dobijala, od onih pristojnih do krajnje vulgarnih, nije išlo dalje. Nije joj preostalo ništa drugo do da sama sebe zadovoljava. Kupila je vibrator, dildo i još neka seksi pomagala. Kasno navečer gledala bi porno sajtove i kad bi legla, vraćala slike u sjećanje i samu sebe mazila, trljala, gurala dildo u svoju uvijek lijepo sređenu pičkicu i nakon orgazma bi tonula u san.

Obukla je uski šorc i majicu na bretele bijele boje. Napravila je frape i konektovala se na sajt na kojem je ponekad razmjenjivala poruke sa muškarcem bitno drugačijim od stotine onih koji su joj slali poruke. Marko je imao 45 godina, bavio se nekim privatnim poslom od kojeg je, sudeći po slikama, dobro živio. Šarmantan, visok muškarac, sa nekoliko sijedih dlaka na njegovoj gustoj smeđoj kosi, često neobrijan i u košulji zavrnutih rukava, djelovao je stabilno i kao neko ko tačno zna šta hoće i šta želi. Razveden, ali pun života i skoro redovno u društvu lijepih žena.  Sve je to Karolina saznala gledajući njegove fotografije i čitajući poruke koje joj je slao, i koje su skoro uvijek bile takve da se iz njih nije moglo saznati da li se ona Marku sviđa, želi li nešto od nje, ili se samo ugodno zabavlja ćaskajući na netu sa lijepom, mladom djevojkom. Nikada joj nije reka ni jednu riječ koja bi mogla aludirati na seks, nikad joj, osim u prvoj poruci, nije rekao da je lijepa, zgodna, hot, seksipilna. Pomalo je to nerviralo, jer je navikla da joj muškarci pišu kako su uzbuđeni dok je gledaju, šta bi joj radili. Ponekad bi namjerno, da ga isporovocira, postavila neku sliku na kojoj je u prilično izazovnoj pozi, na kojoj se vide njene butine, ili otkriva obli stomačić, i tada bi mu se javila nekim neobaveznim „Ćao, šta radiš...“, da bi ga natjerala da dođe na njen profil i vidi nove slike. Odgovorio bi, ali ona ne bi dobila što je htjela - njegovu reakciju na njen jak seskipil. Ali, Marko je bio jedini koji je izrazio želju da je vidi uživo i da bi mu bilo drago da s njim izađe kada dođe u njen grad. Od same pomisli da će vidjeti ovog starijeg, ali veoma zanimljivog muškarca, Karolini osmijeh nije silazio sa lica. Često je maštala o njemu, ali uvijek nekako stidno. Kao da ona nije vrijedna pažnje takvoga muškarca. Bez sumnje, željela ga je, željela je imati seks sa njim, o ozbiljnjijoj vezi nije mogla razmišljati, jer je puno stariji, ali željela je, jako je željela, imati s njim avanturu.


Osmjehnula se kad je vidjela da je i on „online“. Odmah je otišla na njegov profil i... Nove fotografije koje je postavio, bile su sa neke zabave. Zgodni muškarci i lijepe žene, njegovih godina, bogate trpeze, okrugli stolovi. Pregledala je slike i razmišljala o tome hoće li ikada biti dio takvoga glamoura, ili će ostati u društvu kojem je vrh neki techno-party, exit i neprestano chatanje na Facebook-u... Kada je naišla na sliku na kojoj je Marko desnom rukom oko struka obgrlio dugokosu crnku, u prelijepoj crnoj haljinici koja je bila prilično kratka. U lijevoj ruci je držao čašu, a pogled usmjerio prema njoj, značajan pogled u profil žene koja se smije presavijena preko njegove ruke. Vidjelo se da ima lijepu guzu i nije bilo sumnje da se njome oslonila u Markovu nabeklinu. Osjetila je udar u stomku i lice joj se zacrvenilo... Da, osjetila je ljubomoru, nije željela to kriti od sebe. Zamišljajući sebe na mjestu te zgodne, dugogokose, crnke, Karolina je instiktivno zavukla ruku ispod majice i mazila se po stomaku... Osjetila je da je malo ovlažila.

„Dobar dan, čika Marko.“ – poslala mu je poruku i opušteno se spustila na stolici, raširila noge i desnom rukom mazila svoj obli stomak. 'Reći ćeš mi da me želiš, sad ili nikad!', mislila je u sebi.

„Hej, Karolina... Dobar dan!“ – odgovor joj je brzo stigao.

„Šta radiš, čika Marko?“ – obraćala mu se tako aludirajući na njegove godine, ali i gradeći na taj način bliskost s njim.

„Šaljem ponude nekim partnerima i malo ćaskam ovdje. Ti? Jesi li se naspavala?“

„Aham... Ja gledam tvoje nove slike.“

„E, da... Sa neke zabave od prije dvije noći. Godišnjica firme mog partnera.“

Karolina nije dobila što je htjela, povod da nekako on navede priču na komentarisanje slika. Željela je povod da priča o slici na kojoj je sa onom crnkom.

„Ne pitaš me sviđaju li mi se?“

„Heh... Da ti se ne sviđaju ne bi ih gledala, zar ne?“ – skinuo je kao zadnju balavicu.

Malo je naljutilo, a malo joj je i godilo što nikada nije Marka ostavila bez odgovora koji bi uvijek i jasno pokazivao samo jedno – on je taj koji vodi, odlučuje, zna, usmjetava. Ali, nije usmjerio ono što je ona željela; ćaskanje koje će ih navesti da pričaju o seksu. Zatp je odlučila sama započeti, jer nije više mogla izdržati. Svakom njegovom porukom njoj je raslo ubuđenje. Mazila se po stomaku dok je ćaskala s njim, a ruka joj se penjala i do grudi, koje je preko brusa mazila prstima. Zadrhtala bi kada bi prstima malo stegnula nabrekle bradavice koje su se jasno nadimale ispod glatkog materijala.

„Da, a jedna mi se posebno sviđa...“ – napisala mu je.

Odgovor nije stigao i Karolina osjeti bijes. Bijes pomiješan sa uzbuđenjem. 'Radi li mi to namjerno?' pomisli u sebi – 'Zašto me ne pita koja slika?' Bijesna, ubuđena, uplašena da zbog neke krive riječi ne izgubi kontakt sa njim, Karolina je odlučila da mu ne šalje poruku i pustila njegove slike na slide-show. Odjednom, ni sama ne znajući kako i zašto, nestalo je onoga stida koji se javljao kada bi maštala o njemu. Pustila je fantazijama na volju, kao da ih je naglo otkovala i one se, motivirane slikama ovoga starijega muškarca, počeše nizati neselektivno jedna za drugom. Podigla je lijevu nogu i oslonila je stopalom na kompjuterski stol, drugu nogu je pomjerila u stranu i rukom nježno mazila svoju malenu preko uskoga šorca. Lijevom rukom se milovala po grudima, stomaku, prelazila preko butina, koje bi zadrhtale kad bi pomislila kako Marko prodire u nju, kako joj licka pičkicu. 'Mmmm...' – gurnula je dva prsta u usta i simulirala pušenje gledajući sliku na kojoj Marko ugodno zavaljen u stolicu na plaži, u šorcu, gol do pasa i kao da gleda pravo u nju, dok ovako  napaljena drhti, teško diše...  Zamislila je kako kleči na koljenima i kako mu pohlepno puši kurac dok on stenje i drhtavim rukama joj mrsi kosu...

„Koja?“ – iznenada je sigla njegova poruka.

Karolina se trgnula iz fantazija i unezvjereno poče pisati i brisati odgovor... Zastala je za tren, vratila se u realnost i napisala:

„Ona na kojoj se ona jebozovna crnka smije dok se trlja svojom lijepom guzom o tvoju nabreklinu... Čika Marko!“
„Karolina...“ – njegov odgovor je stigao dva minuta kasnije.

„Hoćeš reći da ti se nije digao kurac kada se onako moćna guza priljubila uz tebe... Jebo te, ja bih ovlažila kad bih je dotaknula, a ti...“

„Karolina... Zbunjuješ me... Ja... Nisam navikao da tako odgovaraš...“

„Ne zajebavaj me, Marko, molim te! Šta foliraš? Ne bi jebao tvoju mladu ljepoticu, je li? Ne bi me jebao? Reci mi to! Možda ti se ne sviđam? Reci mi ako ti se ne sviđam, slobodno!“

„Ljepotice... Kad sam prvi put vidio tvoje slike poželio sam...“

„Šta, šta si poželio...?“ – brzo je otkucala i počela teže da diše.

Karolina je osjetila jake udare u stomaku i kako joj je međnožje sve vlažnije...  Odigla je malo guzu od stolice, otkopčala rajfešlus na šorcu i jednom rukom ga spustila do koljena. Guzu je naslonila na rub stolice, poduprla se petama o pod i nemilosrdno stezala svoje nabrekle grudi. Sklonila je mokre gaćice u stranu i zadrhtala kada je vrhom srednjeg prsta dotaknula klitoris. Nije čekala njegovo odgovor i poslala mu novu poruku:

„Marko... Marko jebi me, molim te...“ – sve su zavjese pale, sve se otkočilo. Ono, što je bilo duboko u podsvijesti Karolini naglo je isplivalo na površinu.

 „Gurni kurac u moju pičkicu, pederu jedan! Jebi me!“ - poslala mu je novu poruku.

Nije više obraćala pažnju, predala se svojim fantazijama i poslala mu još jednu poruku:

„Sjedim u stolici i trljam svoju uspaljenu pičkicu. Zamisli kako stojiš sa strane i kako mi ga polako stavljaš u usta... Kako me jebeš u usta, Marko...“

'Ah... Aaaaah... Aaaaaah...' – Karolina se stresla zamišljajući tu sliku. Trljala je međunožje, stezala svoje grudi sa kojih je u jednom potezu svukla brus. Zatvorila je oči i predala se fantazijama. Uvijala se u stolici, teško disala, jecala. Zamišljala je kako puši Markov kurac dok se trlja, kako je nježno jebe u usta. Ponovo je usisala prste zamišljaljući Markov kurac u svojim ustima. 'Mmmmm... Mmmmm...' – simulirala je pušenje. Podigla je lijevu nogu i srednji prst gurnula u svoju vrelu ljepoticu. 'Oh, Maar-kooo... Jebi me... Jebi me, Marko...' – bila je van sebe.

Ustala je, šorc je skliznuo niz njene vajane noge. Klecajući jedva je izašla iz njega i došla do kreveta... Drhtavim rukama iz ladice je uzela uski, srebreni dildo, pohlepno ga progutala i počela da ga puši kad je legla i jako raširila svoje prelijepe, nježne noge.  Uvijala se u struku, mazila lijevom rukom međunožje, a onda zavukla ispod odignute guze desnu ruku u kojoj je držala dildo i gurnula ga u svoju raspomamljenu pičkicu. 'Da... Da... Daaaahhh... haaah....' – jebala je samu sebe dildom i prstima trljala klitoris. 'Marko... Marko... Jebi svoju ljepoticu, molim te... Jebi je... Jebi... Jebi me, Marko, molim teeeee.... aaaa... hah... hah... mmm... AAAAAAAAAAH.... AAAAAAAAAAAH..' – snažno je vrisnula kad je prvi orgazmički talas raznio njeno nježno tijelo. Grcala je, savijena u luku, gubila se, mračilo joj se...

Iz pičkice joj je obilno curilo, sva se tresla i nije prestajala da se jebe dildom... Sva unezvjerena ispravila se i kleknula na koljena. 'Jebi svoju kučkicu, Marko, jebi je... Trljaj ovaj moj lijepi klitoris, Marko, trljaj ga, ljubi ga, sisaj ga, jebi me, Marko...' –bila je van sebe. Okrenula se prema velikom ogledalu i gledala odraz svog lijepog tijela i gurnula ruku između nogu. Jako je počela da trlja svoju malenu, a lijevom rukom je iza leđa ponovo namjestila dildo na ulaz u nju. 'Ufff... Daaaa... Jebi meeee... Jebiii...' – buncala je dok je gurala dublje dildo i jače trljala ponovo nabrekli klitoris. 'Oh, daaa... Oh, daaa... Daaaa... Daaaa, jeeeebii... Jebi meee... Eeeeee.... Hah... hah... AAAAAAAAAAAAH...' – svršila je još jednom i sjela na dildo, osjećajući kako ispunjava njenu uzavrelu unutrašnjost. Gledala je u ogledalu kako se iz njene pičkice cijede sokovi niz srebreni predmet u obliku falusa i zbog toga osjeti jake udare u stomaku. Jako je stegnula svoje grudi i osjetila kako joj ponovo dolaze talasi koji prijete da je totalno unište, raznesu... Guza joj se tresla, u preponama osjećala jaku vrelinu, stomak joj drhtao, pičkica se sama grčila oko dilda i Karolini se u trenutku zamrači pred očima. Uspjela je zadnjim atomima snage da usmjeri svoje tijelo da padne na krevet. Ostala je bez daha, s obje ruke uzela je dildo i do kraja ga gurnula u svoju utrobu. „AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH....“ – urlik je označio početak dva uzastopna orgazma koji joj nisu dozvoljavali da išta uradi. Predala se jakim udarima slasti, gurnula glavu u jastuk i pustila da joj se iz pičkice iscijedi i posljednja kap. Tiho je zajecala i jedna suza joj kliznu niz obraz...

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


bili

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 512
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #1 poslato: 11-06-2012, 04:08:26 »
 (thumbup) (thumbup) (thumbup) (thumbup) (thumbup) jos

BiSexGirl

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 36
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #2 poslato: 11-06-2012, 16:57:24 »
Daj nastavaaak!!! :P :)  (aplaude)  (bow) (kikot)

scotch

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 836
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #3 poslato: 12-06-2012, 09:14:39 »
Lepa priča! Sviđa mi se što nije previše banalna kako neke mogu biti.
Šteta što više ne putujem i nemam neku mlađanu prijateljicu negde u nekom gradu…  (thumbup)

hotlajn

CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #4 poslato: 12-06-2012, 15:39:47 »
Prvi kontakt sa Markom, Karolini je odagnao sve sumnje da će je tretirati kao neku maloumnu djevojku, koja je samo lijepa i seksipilna. Nije joj bilo ugodno što mu je poslala onakve poruke i što je totalno izgubila kontrolu nad sobom. Pomislila je da će je tretirati kao običnu kurvu, da sa njom uopće neće razgovarati i bila je prilično odlučna u tome da će ga odbiti ukoliko se tako nešto desi, iako je željela seks s njim. Ipak, Marko se ponašao kao pravi džentlmen. Dočekao je na recepciji hotela u kojem je odsjeo i najprije dotaknuo njen nosić crvenom ružom, pa tek onda pružio ruku i predstavio se. Izgledao je kao i na slikama, poslovan muškarac, doduše u malo opuštenijoj varijanti. Pantalone drap boje, košulja, a preko ramena mu je visio neki kagani džemper. Njegovoj šarmantnosti nije oduzimao stomačić koji nije ni pokušavao sakriti, što se Karolini posebno svidjelo, jer je to govorilo da nema nikakvih kompleksa i da je, zapravo, sasvim prirodan. Ponudio joj je da popiju piće u snack-baru, što je njoj bio dokaz da se ono čega se bojala neće desiti.

Za prvi susret s Markom, Karolina je odlučila izgledati uobičajeno. Raspustila je svoju dugu, valovitu smeđu kosu i istakla duge trepavice, koje su dodano uljepšavale njene prelijepe, krupne zelene  oči. Nije stavljala puno šminke, samo je na usnice stavila sjajni ruž roza boje, u skladu sa jednodjelnom haljinicom iste boje. Haljina joj je bila uska i isticala njene savršene obline, uzak struk, i otkrivala ljepotu njenih grudi. Dopirala joj je do sredine bedara, pa kad bi sjela povlačila se do guze, a ispod rubova dekoltea provirivao je bijeli, čipkasti grudnjak, koji je, dok je sjedila sa njim, pokušavala prekriti haljinicom, povlačeći njene rubove ka gore, što je zatezalo njene grudi, a Marku mamila uzdahe i značajne poglede koje nije krio. Rasterećena sumnji, Karolina je bila sve opuštenija i igrala se papučom sa štiklom na desnoj nozi, svjesno. Glatka, zategnuta koža njenih butina Marku je dodatno raspirivala strast, pa je on postajao sve pričljiviji i duhovitiji. U jednom trenutku nagnuo se preko stola i šapnuo joj na uho.

„Želim svoje usne na tvojim lijepim butinama.“

Od njegovoga daha na uhu i vratu, blaga jeza prođe Karolininim tijelom i instiktivno zgrči butine. Okrenula se i samo blago prislonila svoje nježne usne na njegove i dugim, njegovanim prstima blago pomilovala Markov lijevi obraz.

Marko je ustao i za šankom platio piće koje su popili i osmjehnut pružio joj ruku. Prihvatila je i i krenuli su prema liftu. Dok su se penjali na sprat na kojem je njegov apartman, samo ju je gledao. Karolina je očekivala da će nasrnuti na nju, da će je pohlepno ljubiti, zavući ruke pod njenu haljinicu, stegnuti joj guzu, usisati bradavice, ali on je samo stajao tik uz nju i gledao je. Srca su im lupala, jako. Marko joj se približio dovoljno blizu da je na stomaku jedva osjećala nabreklinu na njegovim pantalonama. Gledao je u oči, koje su se caklile.

„Prelijepa si...“ – blago joj je pomilovao lice.

Karolina zadrhta i osjeti kako joj se grči među nogama i treperi u stomaku. Tiho je uzdahnula i zatvorila oči, milujući njegova prsa preko košulje. Spustio je desnu ruku na njenu guzu i poče nježno prelaziti rukom preko nje. Zadrhtao je osjetivši rubove uskih gaćica koji se ocrtavaju na haljnici i počeo teško disati kroz nos, prelazeći preko njene prelijepo oblikovane i tvrde polutke. Karolina mu zgrabi lice objema rukama i njihovi jezici i usne se isprepletoše u strastan i divan poljubac.

Ljubili su se dok se vrata lifta nisu automatski otvorila. Ušli su u njegov apartman, Marko joj je ponudio  piće i zamolio da se opusti dok on ne pošalje neke mailove. Karolina je sjela na fotelju i posmatrala ga je dok je brzo kucao poruke svojim poslovnim partnerima i razmišljala da li je u redu što je tu, da li je u redu da sa nepoznatim starijim muškarcem ima seks. Na što će to izaći? Zašto, zapravo, uopće postavlja ta pitanja kad zna da jedva čeka da ga osjeti u sebi? Dodatno je napalilo to što je bio pažljiv, ugodan, što ničim nije davao do znanja da je doveo samo zbog seksa, ali nešto joj je smetalo, a nije znala šta. Kao da je nešto krila od sebe, kao da fali nešto u ovom skoro pa savršenom odnosu koji se gradi među njima. Ako je maštala o njemu, stidno, ako je zatim oslobodila svoje fantazije i upoznala ga s njima, ako je, dalje, željela da je ne tretira kao laku djevojku, a da opet ima seks s njim, i ako joj se ta želja i ostvaruje, šta je to što joj fali? Ta pitanja su je činila nervoznom. Toliko nervoznom da je u jednom trenutku pomislila da je najbolje da ustane i ode.

„Imam jedan dar za tebe.“ – iz misli koje su joj stvarale nelagodu, Karolinu je trgnuo njegov glas.
„Dar? Hm... Lijepo od tebe...“ – nasmijala se i uvrtala pramen kose koji joj je padao na ramena.

Marko je iz ormara izvadio nove, crne cipele sa visokom štiklom.

„Želim vidjeti tvoje divne noge u ovim cipelicama, ako nemaš ništa protiv. Nadam se da sam pogodio broj, a ako ne sredio sam u prodavnici da ih zamijeniš.“  - prilazio joj je gledajući cipele koje je držao u svojim dugim prstima.

Karolina osjeti grč u stomaku od samog prizora i skoro neočekivanog poteza koji je napravio. Nije stigla ništa da pita, ni kaže, kad se on spustio na koljena i nježno joj uzeo u ruku desnu nogu, sa nje skinuo papuču i umjesto nje stavljati cipelu.

„Hmmmm... Mislim da odgovara broj.“ – nježno je spustio usne na dio stopala koji je ostao nepokriven i gledao u oči milujući je po listu noge – „Sviđa li ti se?“

„Marko...“ – oči su joj se zacaklile, stomak zadrhtao a val topine joj se razlio cijelim tijelom. Osjetila je kako joj vlaži među nogama i kako joj uzdasi postaju dublji i teži.

„Nadam se da ti se sviđaju... Reći ću ti zašto sam ti ih kupio, a sad da stavimo i drugu cipelicu.“ – podigao joj je lijevu nogu, pomilovao golo stopalo,  prešao jezikom preko njegovanih prstića i stavio i drugu cipelu.

Karolina je sada sjedila u fotelji, blago raširenih nogu između kojih su se u polumraku mogle vidjeti njene čipkaste, bijele gaćice. Marko joj je nježno milovao listove i usnama mazio koljena. Sklopio je oči, spustio je glavu u njeno krilo i dlanovima polako počeo da se penje preko njenih butina do rubova  haljinice. Usnama je cjelivao njene vrele prepone i nastavio da miluje Karolinine lijepe noge.

„Prelijepa si, malena...“ – podigao se na koljena i primaknuo svoje usne njenima.

Drhtavim rukama pomilovala ga je po obrazima, a onda ih spustila na njegova ramena i stezala ih dok je Marko vješto prodirao jezikom u njena usta i ljubio je. Sve teže je disala kroz nos, tiho stenjala, pičkica joj je vlažila dok je osjećala njegov jezik u usnama, njegov miris, ramena koja je sve jače stezala prstima. Spustio je usne na njen vrat, disao u njega, ljubio ga, lizao, topli talasi, u naletima, kao da su joj oduzimali snagu da učini bilo što. Spustio se do njenih grudi, stgnuo ih nježno preko haljine i brusa i priljubio jednu uz drugu. Vrelim i vlažnim jezikom prelazio je po ogoljenim dijelovima njenih nabreklih sisa i gurao jezik u procjep koji su pravile, kao da je jebe jezikom u sise.

Iako je mislila da će ona ako ne voditi igru, a onda makar učestvovati u njoj, sada joj je bilo jasno da može samo totalno da se preda ovom muškarcu koji je uživao u njenoj ljepoti. Njegove ruke već su bile ispod haljinice i milovale je po bokovima. Snažno joj je stegnuo struk i pomjerio prema sebi, tako da je guzom bila oslonjena na sam rub fotelje. Haljinica joj se zavukla do preko stomaka i Marko spusti nježan poljubac na predjele oko pupka.

„Marko...“ – tiho je prošaputala i zabacila glavu unazad.

Sama je raširila noge,  i on ih je podigao na fotelju; visoke i tanke štikle usjekle su se u debeli rukohvat, prizor je bio divan za Marka. Uživao je u njemu i nježno joj milovao butine. Prstima joj je vješto smaknuo gaćice u stranu i progutao pljuvačku kada se pred njim otkrio Karolinin svježe izbrijani cvjetić, nabrekao, vlažan, sjajan od sokova koji su tekli iz njega.

„Prelijepa je tvoja malena, Karolina.“ – tiho joj je rekao, a ona se opijena njegovim dubokim glasom instiktivno trgnula i odigla guzu od fotelje i Marko u trenu stavi ruke ispod njene guze i dotaknu jezikom njenu uspaljenu pičkicu.

„Liži je, Marko, molim te...“ – drhtavim glasom Karolina je molila Marka da je poliže, jer se gubila od želje da osjeti njegov jezik na svojoj pičkici, da mu svrši u ustima.

Marko je blago prelazio jezikom po njenoj pičkici, jedva je dodirivao, povremeno joj blago stezao guzu, a onda usnama stezao njene nabrekle usmine i vrhom jezika prodirati između njih do klitorisa. Kratko ga je dotaknuo od čega se Karolini oteo kratak, ali jak vrisak.

„Marko, jebi me jezikom, molim te...“ – sve teže je disala, guza joj je drhtala, grčili se mišići u njenim nogama. – „Molim te... Molim te... Molim teee... Aaaaah... Aaaaaaaaaah.... Aaaaaaaaaaaaaah...“ – vrištala je dok joj je Marko vješto samim vrhom jezika lupkao po klitorisu i držao pod kontrolom snažno stežući rukama njene butine.
Pokušala je da mu butinama stegne lice, ali nije mogla, zbog čega se još više napalila i počela da se trza kukovima u pokušajima da mi cijelu pičkicu gurne u usta, jer je to tako jako željela.

„Tako si lijepa, malena... Divna si...“ – čula je njegov glas i osjetila kako je ponovo nad njom i kako joj nježno ljubi usne.

Svakim trenom bila je sve više van sebe. Divljački ga je ljubila, grizla mu usne, jako ga stezala rukama oko vrata i nastojala da priljubi svoje međunožje uz njegov stomak, ali nije uspjevala. Stegnuo joj je sise preko haljine i prstima smaknuo rubove sa njih tek toliko da iz njih iskoče nabrekle bradavice, koje su u korijenu jako stezali rubovi haljine i brusa.

„Boli me...“ – tiho je prošaputala i gledala ga u oči.

Marko je pogledao kao da je ljut i ne skidajući pogled sa nje, iznenada prstima pocijepa haljinu i brus, i njene jedre grudi iskočiše pred njim. Taj iznenadni potez joj je totalno oduzeo kontolu nad sobom.

„Šta... Oh... Oh... Marko... Marko... Haaah....“ – grlila ga je lijevom rukom kada je usisao njenu lijevu sisu i jezikom počeo da palaca po bradavici, a desnom rukom nježno razmazivao vlagu iz njene pičkice.

Snažno mu je rukama stegnula glavu i gurala je prema dolje.

„Jebi me jezikom, Marko, molim te... Svršiću... Svršiću...“ – jecala je i osjećala kako je dovoljno samo malo da je dodirne jezikom i da svrši.

Spustio se između njenih nogu, prstima joj raširio usmine i zapalacao jezikom po klitorisu, a onda ga gurnuo malo u pičkicu i ponovo se vratio na krunicu njenoga cvijeta. Palacao joj je jezikom klitoris i vodio ka orgazmu.

„Oooh, daaaa... Daaaaa... Aaaaah... Haaaah.... ha-ha-ha... Mmmmm...“ – jecala je i cijelo tijelo joj se ukočilo kada je osjetila da će je zdrmati jak orgazam.

Ali, u tom trenutku Marko se odvojio od nje i ustao

„Neee... Marko... Molim te jebi me, molim te...“ – Karolina je panično pokušavala da ga ponovo vrati na koljena i gurne mu glavu između svojih nogu.
„Čučni, Karolina.“ – mirno joj je rekao i počeo otkopčavati kaiš na svojim pantalonama.

Nije znala šta joj se dešava... Tutnjalo joj je u glavi, osjećala je da je potreban samo jedan dodir njenoj pičkici da svrši, da joj se opusti već dugo ukočeno tijelo. Guza joj se kočila, grčili mišići u preponama, pičkica joj je divlje vlažila, srce lupalo... Jedva je disala kada je, kao hipnotisana, raširenim očima gledala Marka i polako počela da se spušta u čučeći položaj, raširenih nogu, jedva održavajući ravnotežu na visokim štiklama. Nije smjela da spusti ruku između nogu i sama sebe dovede do orgazma, a od same pomisli da ne smije to da uradi, pojačao se intenzitet kontrakcije njenih vaginalnih mišića.

„Svuci mi bokserice.“ – mirnim glasom Marko joj je davao do znanja da u potpunosti dominira nad njom.

Svojim dugim prstima, Karolina je svukla bokserice i pred nju iskoči tvrd i nabrekao kurac i u trenutku je pomislila da će se onesvijestiti. Nije ni došla sebi od snažnog udara u stomaku kada je kao kroz maglu čula Markov glas:

„Samo glavić, ljepotice...“

Nježno ga je obujmila usnama, glavić Markovog uda koji se presijavao od sokova i vještim pokretima glave mu otimala uzdahe.

„Oh... To, malena, to... Mmmm... Lijepo to radiš, ljepotice, lijepo... Hmmmm... Puši mi ga... Puši...“

Poslušno je slijedila njegove naredbe. Pomjerila je glavu naprijed i Markov ud je dopola bio u njenim ustima. Držala se za njegove mišićave noge i predano mu ga pušila pomjerajući glavu naprijed-nazad. Čula je njegove uzdahe, stenjanje, osjećala u svojim nježnim rukama kako mu se noge grče, kako se njegov kurac prosto utapa u njenim ustima, kako njene lijepe usne klize po tom nabreklom i tvrdom kurcu. Pušila mu ga je sve brže, i brže, počela je nekotrolisano da pomjera glavu i gura ga sve dublje u usta, vrtjelo joj se u glavi, bila je van sebe, curila je kao luda, osjećala je potop između nogu... Karolina nije znala šta joj se dešava, samo je osjećala kako se Markov kurac sve dublje nabija u njena usta, kako joj prodire u grlo... Krkljala je, mumljala... Pokušala je jednom rukom da konačno sebe dovede do orgazma, ali u tom trenutku je osjetila blagi šamar po desnom obrazu i kako joj Marko jako steže zglobove šaka i nemilosrdnim pokretima bokova nabija joj kurac sve dublje u usta. Nije znala ni gdje je, ni šta je, samo je znala da je ovaj stariji muškarac tako dobro i tako predano jebe u usta, žestoko, i da jedna suza polako klizi niz njen obraz.

„Ooooohhh... Mmmmmm...“ – čula je kako stenje, osjetila da je još više povlači prema sebi i stavlja ruke oko njegove guze.

Jako ga je stegnula, zarila prste u nju, on je zamrsio prste u njenu kosu, držao je za glavu i jebao je u usta cijelom dužinom kurca, ulazeći i izlazeći iz njih do kraja.

„Ka... hah... Karolina... Hah... Hah.. Hah... Mmmm.... ha... ha... ha... Ljepotice...“ – čula ga je, osjećala da je pri kraju.

 U jednom trenutku silovito se zabio duboko u njeno grlo, ukočio se, jako držao njenu glavu, do bola, osjećala je njegov nabrekli i tvrdi kurac u svojim ustima i nježno ga zagrizla kada su valovi snažnog orgazma, koji do sada nije doživjela, razbijali njenu utrobu, klonula je i svršavajući krkljala, mumljala i plakala... Nijeimala snage u rukama, samo ih je spustila i kao da je visila usta ispunjenih kurcem. Čula je kako Marko reži i osjetila jake mlazove sperme koji se izlivaju u nju.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #5 poslato: 12-06-2012, 15:40:44 »
Karolina se gušila, plakala, lice joj je bilo crveno i nije znala hoće li moći stajati na nogama kad je pusti. Orgazam kakav je doživjela oduzeo joj je svu snagu, ali nije je zadovoljio. Njena pičkica je i dalje bila vrela, vlažna, željna dodira, jezika, kurca, prstiju... Očajnički je željela da bude izjebana, da njena malena osjeti nešto u sebi. Molećivo je gledala Marka, nemoćna da bilo šta kaže, milujući ga po nogama i mazeći obrazima njegov sada mlohavi kurac.

„Ljepotice moja...“ – nježno je podigao, uzeo u naručje i ljubio, noseći je prema stolu. – „Sad ću da te izjebem, ljepotice.“

Spustio joj je guzu na sto i počeo da joj žvali pičkicu, kao da je ljubi u usta. Legla je na sto i teško disala, njegov jezik je vješto kružio po njenoj malenoj, koja tek što je svršila i dodatno uzbuđenje kao da joj je vratilo snagu... Uspravila se i zamrsila prste u njegovu kosu. Marko je kružio oko klitorisa, usisavao ga i milovao je po nozi.

„Jebi me prstima, Marko...“ – tih je zajecala.

Ramenom joj je podigao butinu desne noge, koja je sada koljenom dodirivala njenu sisu. Gurnuo je srednji prst u njenu pičkicu i jezikom zapalacao po klitorisu. Dubok uzdah olakšanja se oteo iz Karolininih usta i ona poče da se odiže guzom od stola jecajući i moleći ga da ne prestaje.

„Želiš da te jebem prstima, kučkice...“

Karolina osjeti udar u stomaku od ovoga „kučkice“... Nije znala zašto, samo je pomalo izgubljeno potvrdno klimnula glavom i zagrizla donju usnu kad je osjetila dva Markova prsta kako polako probijaju njenu pičkicu željnu kurca.

„Ooooh, Marko... Jebi me prstima, jezikom, želim to...“

„Želiš to, kurvice?“

„Daaaaaaa... Jebi me... Jebi...“

Marko je odlučno prodirao s dva prsta u njenu vrelu pičkicu, koja nije prestajala da vlaži. Karolina se potpuno predala i stezala svoje grudi, primičući ih usnama i palacajući jezikom po bradavicama. Izvadio je prste iz nje i svukao je sa stola. Legao je na pod i pokretom joj pokazao da želi da mu ga puši dok je on jezikom jebe. Brzo i vješto, Karolina je nadnijela nad njegova usta svoju uspaljenicu i strpala polunabrekli kurac u usta. Vještim pokretima glave ga je pušila, drkajući ga jednom rukom, a drugom stežući muda. Marko joj je stezao polutke i jezikom palacao po pičkici. Učinilo joj se da će ponovo svršiti kad je osjetila kako njegov kurac raste u njenim ustima i kako njegov jezik ponovo tako dobro razvaljuje njen klitoris. Ubrzali su pokrete bokovima i jedno i drugo. Jebali su jedno drugo, on nju kurcem u usta, ona njega pičkicom po jeziku. Kružila je bokovima, vlažila mu facu sokovima strasti, motivirala ga da je ponekad pljesne po guzi, što je nju dodatno raspaljivalo i zbog čega je sve dublje i sve snažnije, pušila njegov kurac koji je već ponovo bio tvrd i nabrekao.

„Sad ću da te jebem, kurvice!“ – izvukao se ispod nje i pljesnuo je po guzi.

Karolina je ostala nagužena na podu, nije znala zašto sama ne ustaje, nije znala zašto ne smije da ustane. Vrisnula je od bola, kada je počupao za kosu i povukao prema sebi, podižući je tako na noge.

„Aaaah, Marko, boli...“ – lice joj se zgrčilo u bolnu grimasu, kad je već bila na nogama i savijala tijelo unazad, jer je Marko jako počupao.

„Treba da te boli, kujice. Ti si jedna mala, lijepa kujica, koju ću sad da raznesem kurcem, je li ti jasno?“ – Marko joj se uniou facu, a prostote koje joj je govorio Karolinu su i plašile i pojačavale joj uzbuđenje.

Karolina nije znala zašto joj se to dešava. Ali, nije pokušavala da se opire. Gledala je u Marka, čula kako škripi zubima dok nježno mazi i steže njene nabrekle grudi i kontroliše je rukom držeći je za kosu.

„Pičkica želi kurac, ne?“ – mazio je po stomaku u kojem su svakom njegovom riječju udari postali jači.

„Da... Ah...“ – uplašeno mu je odgovorila i stisnula zube od bola, kad je jače počupao za kosu, a još nježnije mazio po stomaku i spuštao ruku između njenih nogu.

„Šta 'da'? Šta... Govori!“ – nježno je ošamario po obrazu i ponovo vratio ruku na njen obli stomak.

„Želim kurac... Da, želim kurac... Boli...“

Ne ispuštajući joj kosu iz ruke, Marko je gurao prema zidu. Snažno je zgrabio za vrat i tako je držao prikovanu. Karolina počeše da klecaju koljena, grudi su je boljele, stomak joj je podrhtavao, a guza se grčila. Osjetila je jak šamar na lijevoj polutki, od čega joj iz pičkice još jače procuri, a ugodna toplina pomiješana sa bolom oduzela joj je dah. Osjetila je još jedan šamar po guzi, pa još jedan.

„Kurvo, jebaću te!“ – Marko joj je šapnuo na uho i gurnuo jezik u njega.

Nemoćna, napaljena, predana Marku, van sebe, uplašena, Karolina nije znala zašto joj je pičkica sve vrelija i sve željnija kurca.

„Želim tvoj kurac, Marko!“ – uspjela je jecajući izgovoriti kad je on naglo okrenuo leđima prema zidu.

Obgrlila ga je nogama oko struka, on joj je stegnuo guzu i ona jednom rukom namjesti glavić na ulaz u njenu pičkicu. Naglo, i grubo, prodro je u nju, prikovavši je tako uz zid još više.

„Aaaaaaaaah... Tooooo...“ – jako je vrisnula i osjetila neko olakšanje kada je osjetila nabrekli kurac u svojoj raspomamljenoj pičkici. „Jebi me... Jebi me... Jebi me, molim te, Marko, to... Da... da... da...Aaah...aaah...aaah... Daaa... Jebi meee... haaah... haaah...“ – vrištala je dok je prodirao u nju, škripala zubima, jako stezala laktovima oko vrata i gledala ga zamućenim pogledom.

Marko se silovito nabijao u nju, žestoko joj je tvrdim kurcem razbijao malenu i nježnu pičkicu, svu vlažnu od sokova, ona ga je jako grlila, grebala po leđima, vrištala i grizla mu rame. Marko ju jebao divlje, životinjski, Karolina nije znala da ona, tako nježna i lijepa, zapravo uživa u divljem seksu.

Okrenuo je ponovo stomakom prema zidu, koljenima razmaknuo noge, glavićem pomazio pičkicu i ponovo joj ga do kraja nabio u njenu utrobu. Podigao joj je desnu nogu i nastavio da se silovito nabija u nju.

„Jel voliš kurac, pičkice...“

„Volim, Marko, volim... Jebi me...“

„Jesi li ti moja kučkica?“

„Aaaaaah... Jesam, Marko... Ja sam tvoja kučkica!“

„Aaaaaaaah... Aaaah... Mmmmm...“ – Marko je urlikao, režao dok se sve brže i silnije nabijao u nju.

Jebao je bez ikakve kontrole, Karolina je udarala cijelim tijelom u zid, osjećala je kako joj fasada trlja bradavice, osjećala je bol, slatku bol koju do sada nije osjetila. Osjećala je Markov kurac duboko u pičkici. On ju je jebao, tako jako, tako divno, njena pičkica je konačno bila ispunjena, njegove ruke su stezale njene bokove, grlile je oko struka. Karolina nije znala da joj upravo to treba, snažne ruke oko njenog struka dok joj nabrekli kurac ispunjava pičkicu. Karolina nije znala da je, zapravo, raspomamljena pičkica, da uživa dok se prsti ovog starijeg muškarca igraju sa njenim bradavicama, da ih uvrću, stežu, povlače. Karolina nije znala da je tek ispunjena kurcem ono što stvarno jeste – napaljena kurvica, željna kurca, željna jebanja, razvaljivanja koje joj upravo daje Marko... Njegov kurac... Njegove usne, jezik, zubi kojim grize njen nježni vrat, ramena... Njegove ruke koje nemilosrdno stežu njene nabrekle sise, njegovi prsti koji trljaju njen klitoris dok se kurcem nabija u njenu pičkicu... Karolina nije znala, da je jedna mala, slatka, nježna droljica koja je očajnički trebala kurac, koja je očajnički željela da bude izjebana. Nije znala da želi taj nabrekli kurac u svojoj guzi, nije mogla ništa reći kada je osjetila kako Marko izlazi iz nje i kurac, mokar od sokova njene pičkice, prislanja na ulaz u guzu i razbija je nemilosrdnim prodorom... Ukočena, bez glasa, grcala je, plakala je od bola, osjećala je samo kako je Markov kurac rabija, kako joj cijepa guzu na pola, kako su mu prsti u njenoj pičkici, iz koje divlje curi. „Aaaaaaaaaah... Maaaaaaaaaaarkoooooooooo...“ – urlikala je svršavajući u trenutku kada je Marko izvukao iz guze svoj ud i ponovo ga nabio u njenu lijepu pičkicu.

Uspjela se oduprijeti rukama o zid, jako se bokovima pomjeriti unazad i tako do kraja nabiti na Markov kurac, koji je počeo pulsirati u njoj i na kojem je urličući ponovo počela da svršava dok su mlazovi sperme ispunjavali njenu utrobu.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

cauntess

 • Sta???
 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 125
 • Pol: Muškarac
 • Carpe Diem!!!
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #6 poslato: 12-06-2012, 21:04:24 »
Svaka cast za autora.... (thumbup)
M41 F32

ron1302

 • prestani već jednom da skačeš
 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1197
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #7 poslato: 13-06-2012, 16:35:21 »
bravo
kako da te ćapim, kad ne stojiš mirno


CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #8 poslato: 16-06-2012, 13:15:08 »
Jecala je i drhtala u njegovom naručju dok je nosio prema krevetu. Suze radosnixe slijevale su joj se niz obraz i Marko ih je kupio usnama i osmjehujući se ljubio joj usnice. Guza ju je boljela, pičkica pomalo pekla, ali to joj je na čudan način godilo. Osjećala je Markove ruke po cijelom tijelu, kako lagano klize niz njena leđa, guzu, butinu noge koju je prebacila preko njegovog stomaka, dok je polako prstima prelazila preko malja na prsima, kao opijena ljubila mu bradavice, igrala se njima. Marko ju je primaknuo sebi i nježno poljubio. Mazili su se nepunih pola sata, kada se Karolina trgla i nasmijala.

„Pa, mi imamo veliki problem!“ – gledala ga je nasmijana.

Marko ju je upitno pogledao.

„Pocijepao si mi haljinicu... Kako ću izaći? Hahaha...“

„Hm... Uistinu... Otići ću, kupiti nešto. Neku majicu, šorc, dok ne dođeš kući. A, onda ću ti kupiti najljepšu haljinu koju nađemo u gradu.“ – mirno joj je odgovorio i cmoknuo u usta ustajući. „Ljubavi, idem pod tuš, a onda ću izaći da ti kupim nešto. Svakako imam nekih obaveza vani.“

Dok se Marko tuširao, Karolina je našla drugo rješenje za problem. Nazvala je Evu i rekla joj da joj donese nešto da obuče, objasnila joj je u kojem je hotelu, na kojem spratu.

„Ne pitaj me ništa, sve ću ti pričati kad dođeš!“ – rekla je svojoj drugarici, poluljabvnici, sa kojom se ponekad mazila i koja ju je, prema vlastitim riječima, jako željela. 'Kad ćeš mi dozvoliti da ti svršim na ustima, kujice?', često joj je Eva govorila, ali Karolina nikada sa njom nije išla dalje od ponekog poljupca i maženja, i to samo preko garderobe.

Rekla je Marku da će doći Eva i donijeti joj neke krpice. Njemu se svidjelo što je našla rješenje bez njega i obećao joj da će je, kad se vrati, nagraditi što je bila snalažljiva. Kad je izašao, Karolina je ušla u kupatilo. Godio joj je jak mlaz mlake vode koji je zapljusnuo njeno lijepo tijelo. Namazala se gelom za tuširanje i uživala prelazeći rukama po svojim grudima, guzi, butinama... Pomazila je svoju nakon ko zna koliko vremena izjebanu pičkicu i lice joj se razvuklo u osmijeh kad su joj mislima prošle slike od maloprije, Markovih ruku na njenoj guzi, njegovih usana na svojoj malenoj. Prstima je raširila usmine i namjestila tuš tako da lagani mlaz pada na njen klitoris. „Mmmmm... Kako je dobrooo... Ooooh...“ – udovoljavala je sama sebi i osjetila kako joj uzbuđenje raste dok lagani mlaz tople vode draška njen klitoris, a ona nježno steže svoje grudi.

U tom trenutku začulo se kucanje na vratima. Eva je brzo stigla. Karolina se umotala u bijeli peškir, i mokre kose joj je otvorila vrata.

„Mačkice moja, šta radiš ovdje, jebo te...“ – Eva je ušla u apartman i nježno zagrlila Karolinu i spustila joj pusu na usne.

Uski šorc i topić isticali su Evine moćne obline. Bila je neznatno niža od Karoline i punija. Velike butine, ali lijepo oblikovane, kao i guza. Duga crna kosa joj je padala na ramena i također poveće grudi, čije su se bradavice redovno ocrtavale na njenim uskim majicama koje je uvijek nosila. Eva je bila stalno napaljena, prava mala nimfa, nije bilo trenutka kad nije mogla imati seks. Nije birala, djevojke, muškarci, trojke... Karolina je bila mnogo drugačija od nje, ali osjećala je da ima neka jaka veza između njih dvije zato se i družila sa ovom fuficom. Sviđalo joj se i što se ponekad cmokne s njom, osjeti njenu lijepu guzu u ruci, grudi u ustima, koje je grizla preko majice.

Sada je Karolina gledala njenu guzu, noge... Osjetila je blago uzbuđenje kad je vidjela kako Evine tangice proviruju ispod šorca. Zamislila je kako jezikom klizi uz njenu kičmu, i od toga joj ugodna jeza prođe tijelom... 'Jel ja to želim da se jebem sa Evom?', pitala je sama sebe i nježno se mazila iznad grudi.

„Hm, pa ti si se ovdje jebala s nekim... Oooo, izgleda da je bilo žestoko!“ – Eva je spustila kesu u kojoj je donijela krpice za Karolinu i prstima podigla njenu pocijepanu haljinicu sa poda. „Maco, sad ćeš sve da mi pričaš, ko te jebao, kako te jebao...“

Nije stigla da završi misao kad je osjetila Karolinine ruke na bokovima. Prišla joj je nečujno i licem sklonila kosu sa Evinog vrata na koji je spustila svoje usne.

„Hej, mačkice... Pa, ti si izgleda baš napaljena... Šta ti je taj muškarac uradio, a?“ – okrenula se prema Karolini i sklonila joj kosu s lica.

„Eva, želiš li da se pojebemo?“ – mirno i odlučno Karolina joj je gledala u oči i rukama nježno mazila guzu.

„Maco moja, znaš da to želim... Ali... Zatečena sam... Šta se deš... mmmm...“ – Eva je u trenu usisala Karolinin jezik koji je prodirao u njena usta. „Uf, kurvice... Kako si me jebeno napalila... mmm.... mmm....“ – Karolina je nastavila da je ljubi, njihovi jezici su palacali jedan po drugom, a Evine ruke lako oslobodiše Karolinino tijelo peškira kojim je bila omotana.

Karolina je ljubila Evu i tako je gurala prema kauču. Njena drugarica se ugodno namjestila i pustila da joj jednim potezom smakne topić ka dolje. Velike Evine sise zalelujaše ispred Karolininih usta i ona ih je uz jedno blago 'Oh...' nježno stegnula i počela da kruži jezikom oko nabreklih bradavica.

„Ufff... Kučkice mala... Ljepotice moja, jebozovna malena... Ooohh...“ – Eva je osjećala da joj međunožje vlaži i da joj titra u stomaku dok je Karolina vješto jezikom palacala po njenim bradavicama.

Dugo je maštala o njoj, ali nije željela navaljivati, jer joj je godilo druženje sa Karolinom, pa se bojala da je ne izgubi ako bude navalentna. Sada joj se želja ostvaruje... Zamrsila je prste u njenu kosu, polako se uvijala u struku, i gurala joj glavu niže, željela je osjetiti njene usne na pičkici koja je sve više vlažila. Ali, Karolina nije obraćala pažnju na to i samo je nastavila da joj kruži jezikom oko bradavica, nježno ih usisava i malo jače steže grudi. Tek kada je Eva počela da se jače uvija pod njom, spustila se niže i počela da je licka po stomaku, prelazeći rukama duž njenih nogu. Milovala je od zglobova, preko listova i butina, zubima otkopčavajući dugme na šorcu i povlačeći rajfešlus niže. Polako ga je skinula i raširila joj noge. Crne tangice su jedva skrivale Evinu nabreklu pičkicu i Karolina ju, ne skidajući ih, poklopi širom otvorenih usta, nježno, ali dovoljno jako da se cijelo Evino tijelo streslo osjetivši kako joj zubi preko gaćica dodiruju klitoris.

„Kaća, jebo te, šta mi to radiš... Kučkice moja, pa... Oooooooh...“ – Eva je duboko uzdahnula osjetivši  Karolinin dah na svojoj vlažnoj pičkici u trenutku kad je ova vješto pomjerila tangice u stranu.

Blago je dodirivala jezikom Evino međunožje, od ulaza u nju do samoga vrha, ne šireći usmine, shvatila je da uživa u njenoj lijepoj, nabrekloj pičkici i odugovlačila. Ali, Evu je toliko uzbudilo iznenađenje koje je doživjela, vještina kojom je Karolina zadovoljava usnama i rukama, da je pomislila da će svršiti svakog trena.

„Kaća, poliži mi pičkicu, molim te... Ne mogu više... Uhhh... Kaća... Molim te...“ – teško je disala, guza joj se tresla, a Karolinin jezik je polako počeo da razmiče njene usmine. „To, malena, to... Daaa... Jezikom... Mmmm.... Mmmmm...“ – počupala je za kosu i kratkim trzajima bokova trljala se svojim uspaljenim međunožjem o usne i jezik njene drugarice koja ju je žestoko napalila.

Osjetila je Karolinin jezik u svojoj pičkici, a onda kako se ponovo penje prema klitorisu i kako palaca po njemu. „Aaaaaaaaaaah... Aaaaaaaaah... Aaaaaaaaaaah....“ – počela je da vrišti kada su se Kaćine usnice stisnule oko krunice njenog cvijeta i kada je osjetila kako dva prsta prodiru u nju. „Ooooooo, malenaaaaaaa... Kako me dobro jebeš, kurvice moja... tooooooooooo.... aaaaaaaaah... aaaah... aaaaaaaaah...“ – nabijala se na duge Karolinine prste, jecala, stezala svoje grudi, uvrtala bradavice...

Karolina ju je predano jebala prstima, lickala klitoris, usisavala ga, pa ga opet lickala. Eva je bila van sebe, jedva je dolazila do zraka, dahtala je, čupala je za kosu i jako počela svšavati trljajući se pičkicom o Kaćina usta: „Oooooooooooo.... Daaaaaaaaaaaaa.... AAAAAAAAAAAAH.... AAAAAAAAAAH... AAAAAAAAAAAAH...“

Pod naletima orgazma Eva skoči na noge i ne ispuštajući Kaćinu kosu iz ruku zabaci joj glavu unazad. Karolina se oslonila rukama iza leđa i sjela na stopala. Osjećala je kako uživa u Evi, kako joj drhti u stomaku od njenih uzdaha, stenjanja, vlage iz njene pičkice... Eva je raširila noge, blago se savila u koljenima i namještala joj se na usta...

„Jebi me tim tvojim ustima, kučkice, jebi me... Kad si naučila da se tako dobro jebeš, kad... Oh, kučkice malena... Mmmm...“ – najprije polako, a onda sve intenzivnije Evino vlažno međunožje je klizilo po Karolininim ustima, jeziku. „Oh, kako je ovo dobro Kaća, jebo te... Mmm-mm-mm-mmmmm...“ – ponovo je bila blizu orgazma, noge su joj drhtale, plašila se da ne padne ili da ne povrijedi Karolinu u tom prilično osjetljivom položaju, ali nije mogla da odvoji svoju pičkicu od njenih lijepih usta i pustila joj da je izludi udarcima jezikom po oteklom klitoristu. „OOOOO... OOOOO... AAAAA....“ – stezala je svoju lijevu sisu i drugom rukom počupala Kaću za kosu. Kružila je bokovima i drhtala gledajući kako njena lijepa drugarica licka njeno uspaljeno međunožje. A, onda...

Karolina je napravila nešto neviđeno. Usisala je njenu pičkicu i velikom brzinom podigla ruke sa poda i jako zgrabila Evu za guzu. Eva se nije smjela pomjeriti jer bi u tom slučaju zasigurno povrijedila Karolinu i svijest o tome kako je zarobljena nježnim ženskim rukama i usnicama koje tako lijepo i predano stežu njenu pičkicu, Evu je dovelo u stanje u kojem je ostala bez daha, u kojem joj je cijelo tijelo bilo preplavljeno predorgazmičkim talasima... Svršavala je ukočenog tijela, širom otvorenih usta pokušavala doći do daha, divljački stezala svoje nabrekle grudi, bol nije ni osjećala, samo su udari u stomaku i grčenje njene pičkice, po kojoj je Karolinin jezik neprestano lupkao, doveli do toga da su joj iz međunožja lili sokovi strasti i slijevali se niz Kaćine obraze bradu.

I dalje se tresla i nijemo pratila Karolinine dalje korake. Osjećala je kako licem i ustima, vlažnim od sokova koji su tekli iz nje, Karolina prelazi po njenom stomaku i penje se prema grudima. U magnovenju postorgazmičkog stanja, gurala joj je jezik u usta, zagrlila je i mazila po guzi. Karolina joj je stezala grudi i naglo gurnula na kauč.

„Naguzi se, kurvice! Još ću da te jebem, željela si to, zar ne?“ – mirnim glasom, Karolina je još više napalila Evu.

„Kaća... Malena moja... Tako si dobra, ljubavi... Jebi me, tvoja sam...“

„Prstima ću da te jebem, kurvo!“ – Karolina je sjela na rub kauča i mazila Evinu moćnu guzu.

Eva je još više raširila noge, naježila se od dodira Karolininih lijepo oblikovanih sisica pri dnu leđa. Osjetila je kako joj steže polutke i još više ih širi i ispustila dubok uzdah kad se vrh Kaćinog jezika našao na ulazu u njenu guzu. Zadrhatle su joj butine i osjeti toplinu u preponama, a Kaća nastavi jezikom da stimuliše anus i prstima da razmazuje sokove po Evinoj pičkici. Zagrizla joj je desnu polutku , lijevi guz joj je šamarala jednom rukom, a dva prste druge ruke naglo gurnula do kraja u njenu raspomamljenu pičkicu. Eva jako vrisnu i svrši u trenu, osjećajući kako Kaćini prsti nemilosrdno rove po njenoj malenoj, kako je fantastično jebe jezikom u guzu i prstima u pičkicu.

„Ooooh, kurviceeee...“ – Eva jenaglo ustala, okrenula se i počupala Karolinu za kosu. – „Daj mi svoju pičkicu, droljice mala, daaaaaaj...“

Raširenih nogu Kaća se namjestila iznad njenih usta. Eva pohlepno i nekontrolisano poče da usisava njenu lijepo sređenu pičkicu. Lickala je jezikom po oteklom klitorisu, usisavala ga, gurala prste u nju i prstima razmicala usmine. Kaća je dahtala, blago se pomjerala bokovima i namještala na Evin jezik. Mazila se po grudima i predala toplim talasima koji su preplavili njeno nježno i lijepo tijelo. Eva se izmakla i sada je Karolina bila u položaju u kojem je ona maloprije bila. Zažvalila je njenu malenu, zavukla ruke i stezela joj sisice.

„Ah... Ah... Ah... Eva... Eva...“ –kaća je jecala i naglo se pomjerila guzom unazad i vještim pokretom natjerala Evu da legne na pod.

Pomjerala se bokovima i vlažila njenu jebozovnu facu svojom pičkicom. „Jebi me, Eva, jebi me... Jebi meee...“ – vrištala je i prstima joj trljala kliotoris, a onda se spustila, usisala ga i zavukla ruke ispod njene guze. „Mmmmm... Mmmmm.... Mmmmm....“ – gušila se Evinom pičkicom i psjećala je kako joj njen prst prodire u guzu, a jezik u pičkicu. Isto je ona uradila i njoj. Jebale su jedna drugu i svršile u istom trenutku, mumljajući, nabijajući se pičkicima jedna drugoj u lice, uvrćući se u bokovima.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

oiram1oo

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 2
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Karolina nije znala
« Odgovor #9 poslato: 17-06-2012, 01:16:10 »
fantastično!

Tagovi:
 

GoogleTagged