Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)  (Pročitano 44257 puta)

cdcica

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 21
  • Teme korisnika u ovom forumu
Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
« poslato: 23-10-2012, 03:45:02 »
Posle prvog traumatičnog sexa, više mi nije padalo na pamet da oblačim žensku garderobu, najlon čarape su od moje opsesije preko noći postale moj strah! Prolazili su dani i nedelje od onog dana kada sam video i popušio svoj prvi kurac. I ako je vreme brzo prolazilo, sve je još uvek bilo sveže. Kao da sam još uvek osećao njegov kurac u mojim ustima, kao da su mi obrazi još uvek brideli od njegovih šamara. Ništa još nije izbledelo, a pogotovo ne njegovo maltretiranje mene.
Doduše fizički me nije dirao u tih par nedelja, ali mi nije dao da zaboravim. Kad god bi me video tiho bi mi dobacio, pičkice i okrenuo se na drugu stranu. Već sam počeo da se navikavam na njegovo psihičko zlostavljanje i da ga polako ignorišem, ali onda me je ponovo iznenadio... Bio je Mart mesec, sestra mi je u medju vremenu počela živeti sa dečkom, tako da smo keva i ja ostali sami da živimo (pošto oca ne poznajem). Jednog vikenda, keva je otišla na Zlatibor sa jednim prijateljem a ja sam ostao sam kući za vikend. Počeo sam se plašiti ali nisam joj smeo za to reći, kada je ušla u auto i krenula, obuzeo me je strah, plašio sam se da će komšija to iskoristiti i nisam pogrešio...
Bio je petak veče, keva je tek otišla a ja sam na mobilnom kuckao sms sa jednom drugaricom. Odjednom mi je stigla nova poruka, poruka koja je zazvonila kao i svaka druga, ali moj osećaj mi je nekako na čudan način govorio da to nije poruka, kao i svaka druga. Zastao sam za sekund kao da sam se plašio da otvorim poruku, skupio sam hrabrost i otvorio. Šok! Preko celog ekrana je izašla moja slika u crnim zarozanim hulahopkama, koju je idiot slikao onog dana. Dao mi je do znanja da me još drži u šaci. Ispod slike je stajao kratak ali jasan tekst : Stavi kafu, obuci se lepo i čekaj me...
Par trenutaka sam bio u totalnom šoku. Pomislih u sebi zašto opet!? Ali nisam imao izbora, bio sam totalno sam bez zaštite, zarobljen u čeljustima matorog perverznjaka. Znao sam da mi pušenje njegovog kurca ne gine, pa sam rešio da to sebi olakšam maksimalno. Pobegao sam u svoj svet mašte, u tom svetu ja sam bio žena koja se oblači seksi jer očekuje svog ljubavnika.
Izabrao sam najlepše crne hulahopke koje sam našao, obukao sam divnu crvenu haljinu, usne namazao crvenim karminom i na sve to sam obuo sandale sa visokom štiklom. Otišao sam u kuhinju i pristavio kafu. Seo sam i čekao da dodje. Iskreno on mi se gadio ali na neki način sam osećao uzbudjenje dok sam gledao svoje prekrštene noge, koje su se sjajile od hulahopki. Pomislih u sebi, jbt baš je lepo biti žena. Sedeo sam tako nekih 10 minuta uživajući u prizoru, a onda je to uživanje prekinulo zvono. Pošao sam lagano ka vratima i otvorio, to je bio on.
Kada me je ugledao, oduševio se, vidi vidi pičkicu ala se sredio, počeo je sa svojim komentarima. Udji brzo nemoj da me neko vidi, odgovorio sam. Ušli smo ponovo na "mesto zločina" seo je na istu stolicu na kojoj je sedeo prošli put dok sam mu pušio. Jel gotova kafa, upita me. Evo sad će, odgovorih mu. Otišao sam do kuhinje i zakuvao kafu, dok sam to radio, strah je postajao sve jači, znao sam da kad se vratim show počinje, ali nisam imao kud. Zakuvao sam kafu i krenuo ka trpezariji, dok sam išao ka njemu, razmišljao sam o samo jednoj stvari, valjda se ovog puta okupao. Čim sam mu poslužio kafu, počeo je. Zauzmi svoje mesto pičkice, naredio je. Znao sam svoje mesto, bez reči sam klekao i odpuzao pod sto. Klečao sam pod stolom i čekao da ga izvadi. Pičkice... Počeo je rečenicu ali sam ga prekinuo. Slušaj dobićeš šta hoćeš, ali samo te molim ne zovi me pičkice, ok? Pa kako da te zovem? Izgledao je zbunjeno. Pa zovi me po imenu. Ha, a to je? Bio je još zbunjeniji. Pa jbt on mi ni ime ne zna a ovako me pička maltretira, pomislih u sebi. Nije bitno kako, samo nemoj pičkice. Pogledao me je čudno ali je pristao. Ok droljo, može tako? Bolje nego pičkica odgovorih. Drolja?! Jbt pa meni ovo prija, ne mogu da verujem?! Pomislih u sebi.
Otkopčao je šlic, ponovo je njegov kurac stajao predamnom, kako ga je izvadio, tako me je njegov smrad udario. Pa da li je moguće, ovaj majmun se ne kupa uopšte. Ali šta je tu je pomislih, idemo opet, zažmurio sam duboko udahnuo i nabio ga u usta. Mmmmm zaječao je u startu. Krenuo sam odmah da mu ga pušim žestoko, želeo sam da sve završim što brže, mesio sam mu jaja, lizao glavić, usisavao sam ga celog u usta. 10 sekundi mu je trebalo da se digne do maksimuma a onda šok, nije prošlo ni minut, kurac je poskočio u mojim ustima. Pomislih u sebi jbt svršiće, zar već? Odlično ovo je bilo brzo!
Ali nije sve bilo tako sjajno, krenuo je da svršava kao lud, urlikao je kao bizon, držao me čvrsto za kosu dok je cedio spermu u moja usta. Ponovo onaj grozan nenormalan ukus se našao u mojim ustima, ali i ako zvuči čudno bio sam srećan, nije prošlo ni minut a ja sam završio svoje muke. Izašao sam ispod stola, sa osmehom na licu, ali... Gledao me je popreko, kao da je ljut, bio sam zbunjen, dok sam brisao usta od sperme, pokušao sam da prekinem neprijatnu tišinu sa očigledno pogrešnom rečenicom... Uh ovo je bilo brzo, kako sam izgovorio on je skočio sa stolice i odvalio mi šamarčinu.
Jauknuo sam i zaplakao, uhvatio me je za kosu i oborio ispred sebe, počeo je da urla, ti mene zajebavaš pičkice?! Ja ne, ja samo... Nisam stigao da progovorim, usledio je još jedan šamar. Ali zašto? Opet me je udario. Ponovo sam jecao i plakao, nije mi bilo jasno, pa zadovoljio sam ga svršio je, šta oće sad? Ali nisam shvatao da se osetio poniženo, nije mogao da veruje da sam ga toliko brzo naterao da svrši, a ja opet nisam shvatao da se to smatra sramotom. Da sam znao nebi komentarisao brzinu ni u ludilu. Nastavio je sa uvredama, pičkice jebaću ti onu mamu kurvu za ovo, šta misliš da sam neki šonja? Mene si našao da provociraš, jebem li ti mamu! Urlao je a ja sam i dalje zbunjen plakao. Odjednom me je uhvatio za ruku i podigao. E sad ću te pocepati kurvin sine, da vidiš kako ja jebem! Uhvatio me je i gurnuo na pod ponovo. Naguzi se! Ne nema šanse, pokušao sam da ga odbijem. Jel nema šanse? Ok ajde puši, odmah! Laknulo mi je jer sam mislio da je odustao od toga da me jebe, kleknuo sam ispred njega, zažmurio i krenuo da pušim kurac. Opet sam pravio istu grešku, opet sam pokušavao brzo da završim. Otvorio sam oči da vidim njegovu reakciju. Ponovo šok! Stajao je i snimao me telefonom. Šta to radiš? Isključi! Ustao sam i sklonio se iza zavese. Pogledao je telefon i zaustavio snimanje. Kurvo ovo sad ide na internet!  Ne! Nemoj molim te! Počeo sam da ga preklinjem. Sad moliš pičkice? Dodji klekni i moli! Nisam imao izbora, klekao sam i molio ga da to izbriše. Molim te izbriši to. Nema šanse ovo ide na net! Osim ako.... Ako šta reci?  Osim ako te ne guzim! Izneo je svoj predlog. Neću, ne mogu, nema šanse! Ok onda vidimo se. Krenuo je ka vratima, trčao sam na kolenima za njim i preklinjao ga da izbriše snimak. Ali nije vredelo, zalupio je vrata i otišao.
Totalno sam bio van sebe, nisam znao šta da radim. Plakao sam nemoćan, pomisao da bi sa kurcem u ustima, obučenog kao ženu, mogli da me vide ljudi iz moje okoline, me je dovodila u očaj. Poslao sam mu sms. Jel si ljut? Nije bilo odgovora, poslao sam još jedan. Oćeš da ti popušim kurac ponovo ali da obrišeš to? Opet nema odgovora. Postalo je mučno, obuzeo me je opet onaj osećaj nemoći. Rešio sam da opet pokušam... Oćeš da ti pušim kurac celu noć? On je i dalje ignorisao. Gledao sam ka njegovom prozoru i video da seda za kompjuter. Nisam više imao aduta, usledio je još jedan sms... Dodji da me jebeš... Odgovor je stigao odmah, podmaži dupe, ubiću te od kurca!
U meni se sve slomilo, nadao sam da ću proći bez toga ali nije vredelo. Otišao sam do kupatila, spustio sam čarape, i sasuo pola flaše Nivee u čmar. Navukao sam čarape i seo da ga čekam. Bilo je grozno, krema mi se slivala niz čarape, bio sam skroz umašćen i čekao sam ono što je sledilo... Nakon par minuta, ponovo zvono, samo ovoga puta to isto zvono je zvučalo mnogo bolnije nego obično. Pogledao sam na sat, bilo je tačno 23:05 , zapamtio sam taj trenutak. Otvorio sam vrata, nije ništa rekao, delovao je ljutito. Ni ja nisam bio rečit. Ćutke me je odvukao do trpezarije, do istog onog stola, ispod kog sam mu već dva puta pušio kurac. Gurnuo me je preko njega, okrenuo me na stomak, zadigao mi haljinu i počeo da drka. Bio sam strašno uplašen, još su samo crne čarape bile barijera izmedju mog nevinog čmara i njegovog debelog, smrdljivog kurca. Ali i ta barijera je ubrzo pala, prišao mi je i uhvatio me za kosu i obratio mi se rečima " skini čarape, kreće karanje". Pošle su mi suze ali nisam imao izbora, svukao sam čarape na butine i čekao... Aaaaaa, jauknuo sam, gurnuo mi ga je bez ikakve pripreme... Boli boli, nemoj. Počeo sam da zapomažem. Šta kažeš pičkice? Booo.... Aaaa...Presekao mi je reč još jednim žestokim ulazom. Ne čujem pičkice šta kažeš? Bo... Aaaaa... Opet ga je gurnuo iz sve snage. Osećaj je bio neverovatan, osećao sam kako mi njegov kurac širi čmar toliko, da sam mislio da ću umreti. Jebao me je nije odustajao a u pauzama izmedju ulazaka mi je postavljao razna pitanja, taman kad bi krenuo da mu odgovorim, on bi ga nemilosrdno gurnuo... Jel lepo biti žena? Nee... Aaaa, boli me ... Dobro, dobro lepo je. Oćeš da budeš moja kurva? Ne mo... Aaaaa.. Dobro biću,biću, samo nemoj tako jako!
Shvatio sam kako igra funkcioniše, i krenuo sam da igram po njegovim pravilima... Ko je najveća kurva? Jaaa... Opet ga je krvnički gurnuo... Pa zaštooo... Još jednom. Ko ovde postavlja pitanja kurvo? Tiii! Jedva sam izustio. Počinjao je da me trpa sve brže i sve manje da pita. Konačno je krenuo da me jebe i da ćuti, ne računajući uzdahe i krike koje je ispuštao... Plakao sam i trpeo neverovatan bol, sve vreme sam gledao u sat. 23:12 je pokazivao. Šta?! Zar ovaj pakao traje tek sedam minnuta? Pomislih u sebi, dok sam jecao od njegovih ulaza u moj uski čmar. Minuti su išli kao večnost, on me je drao od kurca a vreme je stajalo.
Zažmurio bih na par minuta, da pokušam da ubrzam vreme, ali nije vredelo, kad bih otvorio oči, vreme bi bilo isto ili bi se pomerilo tek za minut dva. Bilo je strašno. Bol umesto da prolazi kako mi je širio čmar, on je postajao sve jači , u jednom trenutku je bio toliki, da sam se onesvestio... Kao kroz neku cev sam čuo njegovo dahtanje, ali bol je napokon nestao. I ako sam bio u mraku u stanju polu svesti, ovo je bilo bolje. Ali onda opet dolazi svest, bol me uspavao, bol me i probudio, otvorio sam oči, sve je bilo isto. Bol je ponovo nepodnošljiv, iza mene stoji čovek koji me jebe bez milosti, osećam kako mu znoj pada po mojoj guzi i ledjima, opet kreću suze, opet jaučem.
Sve je ponovo isto... Ali vreme... Vreme je napokon pošlo, na satu je stajalo 00:20. Tek sam tada shvatio, jbt pa ja sam sat vremena bio onesvešćen! Pa jbt ovaj manijak me jebe više od sat vremena, jebao me i nesvesnog!? Jel on normalan? Upitao sam sebe ali nisam imao više snage da odgovaram, umor udružen sa bolom je učinio svoje, samo sam spustio glavu i čekao da se sve završi, i on je bio gotov, spustio je svoje znojavo telo preko mene, usporio je tempo, ulazio je sporo ali jako, nije mogao više. Počeo je da mi dahće na uvo, bilo je grozno... Jel lepo biti žena? Ponovo je pitao... Kao da sam već naučio da se nosim sa bolom odgovorio sam smireno i glasno... Jeste! Postaću žena!
Nisam mogao da verujem, šta sam upravo izgovorio? Da li sam normalan? Ovo lepo? Da li se to moj mozak igra samnom? Da li je ovo ono što zaista želim? Odgovor je bio začudjujuć, želim ovo, ali daleko od ovog idiota!
Nekako mi je od tog trenutka sve postalo lakše, bolelo je ali je taj bol bio prijatan. Odluka koju sam doneo u sekundi je promenila tok stvari. On je ležao iznemogao, a ja sam se pretvorio u pohotnu kurvu, počeo sam da tražim još. Jebi me! Gurni ga jače! Napuni mi dupe spermom! Urlao sam... Bio je iznenadjen, povukao me je za kosu, pogledao me u oči i jedva izustio. Molim!? Šta moliš, jebi me, udri kurvu! Uzvratio sam odmah. Poludeo je, uhvatio me je za kosu i krenuo da me razvaljuje. To mudonjo! Trpaj me! Postao sam uporan...
Napalio se kao životinja, urnisao mi je čmar i opet onaj osećaj... Osetio sam kako mu kurac poskače u mom čmaru, počelo je. Topla sperma je krenula da kulja u moje dupe. Pa jbt ovo je extra! Nikad nisam osetio tako lep osećaj, toplota u guzi mi je jako prijala. Nisam verovao koliko sam napaljen. Njegov izobličeni izraz lica me je izludeo. Pomislih, to je to, ja sam žena koja je upravo napunjena i što je najlepše, svidja mi se osećaj!
Konačno je završio, istresao je svu spermu u mene, izvadio ga je i obrisao od moje čarape. Okrenuo sam se, navukao čarape i čudio se tom divnom osećaju. Osećao sam kako mi njegova sperma ispada iz čmara u čarape, ali to je bio lep osećaj. Moj jebač se opet okrenuo i otišao bez reči.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče
NE! Ja nisam peder, ja nisam trandza. Ja sam zena u pogresnom telu. DA! Izgledam kao musko ali volim da oblacim zensku garderobu, volim da muskarce zadovoljavam, volim da pusim kurac i nije me sramota jer volim da budem zena


arnella

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 8911
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
« Odgovor #1 poslato: 23-10-2012, 18:08:50 »
 (aplaude) Nisam ljubiteljka GEY prica ali sam ipak procitala obe price. Potrudio si se i lepo sve opisao.
samo gde su sad svi onii sto bi nekom pusili, da im neko pusi, sto bi nekog decka pojebali svi se ucutali niko da ti komentar ostavi nek ih je sramora - drkosi (explode) >:D >:D >:D
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.

kurajberrrr

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2393
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
« Odgovor #2 poslato: 23-10-2012, 20:02:32 »
@arnella

Ne smatram se prozvanim, jer ni u snovima nisam gej nastrojen, ali su moje price prepune biseksualnih i homoseksualnih i dogodovstina (procitati HOTEL POSTA) a i u buducim pricama cu pisati o tome... Cak i nekim cudom dosao sam u posed, zbirke ispovesti jednog geja, koje cu kad-tad objaviti, jer to zasluzuju... Ali cinjenica je da gej price imaju vrlo slabu prodju... Pa i u Anketi Bludnica, vode incest price, pa onda klasicne, pa cak i sadomazo a gej cak ni jedan procenat!!!
Opet ja preopsiran...
Moje price ;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.; ; ; ; ; ; ; ; ;    ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

SilvijaTrans

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 364
 • Ja sam transvestita ali nisam za MUSKE
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
« Odgovor #3 poslato: 23-10-2012, 20:22:57 »
Saosecam sa tobom,sve me podsetilo na moj prvi put ali ja sam tada imala samo 14 i srecom je to bio skolski drug ali je svejedno bilo nasilno ...

hotlajn

aca1970

 • Gost
Odg: Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
« Odgovor #4 poslato: 23-10-2012, 21:06:06 »
Ja volim da mi svremena na vreme momak popusi kurac ali nikad na silu  (no) (no) (no)

cdcica

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 21
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
« Odgovor #5 poslato: 23-10-2012, 23:01:57 »
Citat
Pa i u Anketi Bludnica, vode incest price, pa onda klasicne, pa cak i sadomazo a gej cak ni jedan procenat!!!

 Prvo i prvo ovo nije klasičan gej. Pitaj bilo koju trandzu, one su bliže strejt ženi nego gej muškarcu. Druga stvar ta (ne)popularnost na ovom sajtu ljudi kao sto sam ja, to se zove Cinizam! Prema komentarima na priče ja sam nepopularan, a prema privatnim porukama, popularan sam i te kako. To se zove cinizam!
NE! Ja nisam peder, ja nisam trandza. Ja sam zena u pogresnom telu. DA! Izgledam kao musko ali volim da oblacim zensku garderobu, volim da muskarce zadovoljavam, volim da pusim kurac i nije me sramota jer volim da budem zena

zoosex

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 5
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
« Odgovor #6 poslato: 23-10-2012, 23:25:09 »
Svaka cast za pricu ja obozavam osobe kao ti samo ja bi bio nezan

hamer321

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 1
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
« Odgovor #7 poslato: 27-10-2012, 02:04:30 »
odlicna prica, samo da je bez nasilja...i sto pre nastavci


Pastir

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 577
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
« Odgovor #8 poslato: 27-10-2012, 05:24:01 »
dobra priča

lakiboy

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 14
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
« Odgovor #9 poslato: 14-04-2013, 14:20:57 »
ova priča je neverovatna ako je istinita silvija javi se voleo bi da te upoznam (thumbup)

 

GoogleTagged