Sex Oglasi

Autor Tema: Ljeto I  (Pročitano 9905 puta)

Midimis123

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 31
  • Teme korisnika u ovom forumu
Ljeto I
« poslato: 12-04-2018, 15:04:05 »
Evo još jedne pričice....
Ipak s malo izmijenjenim sadržajem i dodatnim akterima, pa kome paše nek čita. :)
Nemojte biti baš grubi u komentarima (no)


Ljeto I

Dogodilo se to ovoga ljeta na moru. Kako sam po prirodi nudist koristio sam svaku priliku da se zaputim na udaljenu divlju nudističku plažu. Za tu plažu znalo je jako malo ljudi tako da i nije bila velika gužva, a i udaljenost od oko 40 minuta hoda  e odbijala većinu kupača. Znao sam da u podne neće biti gužva. U pravilu je bilo dvoje ili troje ljudi. Idealno za odmor ili već nešto drugo…

Jednoga dana došao sam na plažu, ostavio ručnik na uobičajenoj stijeni, te skočio u more uživajući u čistoći i hladnoći mora. Na izlasku sam primijetio u dolasku ženu kojih 50 godina s psom. Uskoro je došla u blizinu i skinula se. Bila je dobro osunčana po cijelom tijelu i za njene godine u formi. Umoran od plivanja legao sam na leđa raširenih nogu uživajući u suncu koje me je grijalo, te ubrzo zaspao. Probudilo me meškoljenje oko mojih nogu. Otvorivši oči ugledao sam vučjaka kako se mota oko mojih prepona i miriši ih. Uto se pojavila i žena zovući ga. „Oprosti mu, malo je zagorio ovih dana“ - rekla je. „Inače to ne radi nepoznatim ljudima. Ja sam Maja, slobodno sjednem do tebe?“ „Naravno, ovakva žena se ne odbija“ – rekoh podigavši se malo.

Sjela je do mene raširenih nogu, tako da sam imao pogled na njenu dlakavu pičku čiji je otvor bio raširen kao da je taj tren nešto izašlo iz nje. Opazila je kamo gledam i zapitala me: „Sviđa ti se pogled?“. Nisam mogao reći ne. Stvarno je imala lijepu pičku.

Rukom je prešla po njoj i stavila kažiprst u nju. „Danas nema nikoga na plaži pa sam se malo igrala sama sa sobom, a i  Ben mi je malo pomogao moram priznati“ - rekla je. Ova zadnja rečenica me je zainteresirala. „Kako ti je pomogao“ – pitao sam je. „Pa jezikom i njegovim alatom“ – nasmijala se gledajući me u oči. Okrenu sam se ka Benu i pogledao mu među noge, ali nisam uspio vidjeti ništa, samo gomilu dlaka. „Ben me voli lizati nakon kupanja. Pobere svu sol sa mene ako mu dopustim da me liže po mojoj dlakavici“  - rekla je. Sama pomisao na pseći jezik u njenoj dlakavoj pički me je narajcao i moj se kurac počeo buditi. Vidjevši moju reakciju, nasmijala se. „Pa i tebi bio trebala mala igra.“ -  rekavši to, krenula je rukom prema mom kurcu i stisnula ga u korijenu. „Volim obrijane kurce“. Sagnuvši se primila ga je u usta i počela lagano igrati jezikom po mom ogoljelom glaviću. Spuštajući se glavom sve više i više prema mom krilu, gutala ga je do krajnjih granica. Toplina njenih usta palila mi je kurac. Rukom sam krenuo prema njenim otežalim sisama i primio ih igrajući se s njenim bradavicama koje su počele rasti od uzbuđenja.

Nakon nježnog masiranja njenih sisa, spustio sam ruku, preko trbuha i uputio se prema njenoj pički koja je već bila mokra. Mislio sam u tom trenutku da je lako zapaljiva, jer takvu vlagu nisam dugo osjetio na jagodicama prstiju. Sve njene dlake su bile mokre kao da je upravo izašla iz mora. Lagano sam širio njezine tamne usmine i zavukavši najprije jedan, pa drugi prst u nju osjetio sam nešto sluzavo. Izvukao sam iz njene pičke spermu, bijelu i gustu kao sirup. „To je poklon od mog Bena“ – smijala se. To me je popalilo do kraja i srušile su se sve barijere. Bez imalo gadljivosti krenuo sam jezikom ka njenoj pički i počeo je lizati i izvlačiti pseću spermu iz njene dubine. Ona je počela sve više stenjati i vrpoljiti se ispod mene. Što sam dublje ulazio jezikom u njenu pičku, ona mi je sve više stezala glavu i gurala mi lice dublje. „Daaaaaj, liži me....“ – stenjala je. Nekako sam se uspio dignuti i rukama sam joj raširio dlake i s njima tamno crvene velike usmine i gledao njezi otvor. Vanjske usnice su poprimile tamno crvenu boju, a unutrašnjost je bila baršunasto crvena. Ležala je na leđima raširenih nogu......prekrasna. Stenjala je tiho i tražila me. Bila je spremna za jebačinu.

Primio sam je ispod koljena i podignuo joj noge na moja ramena. Glavićem sam se približio njenoj pički i lagano nalegao na nju. Bez imalo napora moj glavić je polagano ušao u nju. Osjetio sam kako me pali njezina vruća unutrašnjost sve.  Lagano je ljuljavši ubadao sam je  vrhom kurca i istovremeno sve više ulazio u nju, sve dok nam se tijela nisu spojila. Krenuo sam je jebati. Lagano sam se ljuljao bokovima naprijed – nazad i istovremeno izlazio i ulazio u nju. Primivši je za ruke raširio sam ih po cijelom ručniku i ljubio njezine lijepe usne. Ubadao sam je prvo polako, a zatim sve brže i brže, dok je ona raširila od maksimuma svoje noge i dizala visoko u zrak. Čulo se samo naše stenjanje, mrmljanje i poneki cvrčak....

U jednom trenutku me je primila s nogama oko struka kao kliješta i čvrsto stisnula. Kriknula je „SAD BEN!“. Dođi.“ Dok je moj mozak primao tu informaciju, vučjak se odnekud pojavio i skočio svom težinom  na mene, te me prednjim šapama obgrlio oko ramena. Na guzici sam osjetio nešto toplo i sluzavo kako se miče. „Budi miran i ne miči se. Ben zna biti jako neugodan, ako mu ne daš nešto što želi.“ – promrmljala je sklopljenih očiju uživajući u našem jebanju. Ukočio sam se. Pa zar će me pas naskočiti. Nisam ja ničija kuja. Osjetio sam kako me je stisnula jače nogama i podvukla je ruke oko moje guzice. Za to vrijeme moj je kurac još uvijek bio u dignutom stanju i nalazio se u njenoj pički. Ona se sama nabijala na njega.

Rukama je raširila moju guzicu. Osjetio sam kako Ben mahnito kukovima nabija moju guzicu. Njegov kurac je udarao čas u moja jaja, čas po mojoj guzici. Zarežao je nemoćan jer ne može pogoditi rupu. Ponadah da će odustati i maknuti se s mene. U zao čas. Maja je dignula noge, te me još više približila sebi poljubivši me u usta. U tom trenutku je moja guzica bila na najvišem nivou. Raširena njenim rukama čekala je. BUM! Ben je konačno pogodio. U tom trenutku sam osjetio nešto vruće i tanko kako ulazi u moj anus. Ništa novo. I prije sam si znao gurnuti neki vibrator i dildo radi dodatnog uzbuđenja, iako nisam bi. Uzbuđivalo me je to. Benova moćna bedra su se počela sve brže i brže kretati. Njegov kurac je podmazan svojim sokovima sve dublje i dublje ulazio u mene. Isprva mi je bilo bolno, jer nisam bio podmazan, ali za nekoliko trenutaka priroda je učinila svoje. Benov kurac je brzinom munje ulazio u moju guzicu sve dublje i dublje i svakim uvlačenjem i izvlačenjem postajao sve deblji i deblji. Moj se anus polagano prilagođavao debljini i veličini njegova kurca. Ben je gurao sve dublje i dublje. Nisam se mogao pomaknuti od težine samog psa čija je glava ležala na mojem lijevom ramenu. Za to vrijeme je Maja prestala me držati za guzicu i krenula se gibati ispod mene navlačeći se na moj kurac. Odjednom zadnji zalet Benovih bedara učinio je da me je zakucao na Maju. Moj kurac je otišao do krajnjih granica u Maju, a Benov u mene. Moji guzni mišići su popustili, raširili do krajnjih granica i primio njegov kurac. Bili smo spojeni svo troje. Ležeći na Maji i imajući na sebi njenog vučjaka, osjetio sam kako mi se anus širi jer je Benova kvrga počela rasti. Rasla je i rasla i već sam se počeo pitati, ima li granica, kad se sve smirilo. I njegova kvrga i njegov predebeli kurac u meni i moj kurac u Maji....U jednom trenu smo svo troje bili umrtvljeni, i sve tako dok nisam osjetio kako u mene počinje istjecati nešto toplo. Benov kurac je počeo pumpati spermu u moje crijevo, a kad sam shvatio da on svršava u mene, u istom trenutku sam počeo puniti svojom spermom Maju, koja se trzala i bacakala ispod mene u njenom orgazmu.

Međutim to nije bio kraj. Nadražen činjenicom da me je upravo sad pojebao pas, moj kurac je i dalje stajao uspravno i zakopan u Maju, te sam se opet polagano počeo gibati u Majinoj pički, istovremeno pazeći da se ne ozlijedim, jer je Benov kolac i dalje bio duboko zakucan u mojoj guzici, pumpajući spermu, dok je on mirno ležao na mojim leđima. Kako sam polagano počeo izdizati i spuštajući svoje bokove, opet sam nježno ubadao kurac u Maju. Gurao sam i  izvlačio tako se i Ben gibao sa mnom u tom ritmu. U jednom trenutku Maja je ponovno počela stenjati i bacakati se ispod mene. Lovila je početak drugog svršavanja i uskoro je bila na vrhuncu. Dok sam pratio njezine drhtaje tijela i ritmično stezanje njezinih vaginalnih mišića kojima je cijedila moj kurac, Ben se počeo vrpoljiti na mojim leđima i počeo se skidati. U tom trenutku sam osjetio veliki pritisak u mojoj guzici jer s njegovim kretnjama micala se i kvrga kojom smo bili spojeni. Moramo sam pratiti njegove pokrete i konačno.... Ben je polagano dignuo svoju zadnju nogu i nekako se uspio okrenuti od mene tako da smo sad bili još uvijek spojeni samo njegovim kurcem i kvrgom...guzica o guzicu. Ben i ja leđima okrenuti, a Maja je ležala raširenih nogu s mojim kurcem duboko u njoj. Ponovno sam i ja svršio.
Nakon nekog vremena ( ne znam da li je to bilo za 10 ili 15 minuta) osjetio sam kako popušta pritisak benove kugle u meni i kako postaje sve manja i manja, sve dok se konačno nije vratila u normalu. Kada je instinktivno shvatio da više nije zaglavljen u meni, odmaknuo se od moje guzice i uz glasan „plop“ konačno je uspio izvući svoj kurac. Iz nje je, kao iz šampanjca, procurila Benova sperma spuštajući se preko mojih jaja do Majine pičke.  Cjedila se u ogromnim količinama i u trenu smo i Maja i ja bili mokri od njegove sperme. Moja guzica je uspjela izbaciti veći dio i nakon toga sam se počeo lagano izdizdati s Maje sve dok i moj kurac nije izašao iz nje. Umoran od svršavanja i bola u guzici podignuo sam se s Maje i strovalio do nje na ručnik. Oboje smo bili puni sperme. Ona je ležala raširenih nogu s bijelom pjenom na njezinoj dlakavoj pički, a ja sam ležao na trbuhu isto raširenih nogu u koljenima i podignute guzice iz koje se cijedila Benova sperma. Ben je s druge strane ležao u hladu i lizao svoj kurac. Pogledao sam ga. Užas! Pa u meni je bilo više od 23 cm psećeg kurca.

Nakon što se Ben očistio, krenuo je jezikom prema mojoj guzici i počeo je čistiti od njegove sperme. Umoran od svega što sam proživio s njim, samo sam se okrenuo na bok puštajući ga da radi što želi. Njegov jezik je počeo čistiti moj kurac. „Oh ne opet je počelo“. Iako sam bio iscrpljen, pogled na pseći jezik na mom tamnocrvenom i izraubanom glaviću me počeo uzbuđivati. Svojim hrapavim jezikom me je počeo obrađivati. Kakav osjećaj! Za to vrijeme okrenuo sam se Maji koja je još uvijek mirno ležala na leđima uz povremene drhtaje njezinih nogu i trbuha. Zavukao sam se između njenih nogu i prvo prstima a zatim i jezikom je opet počeo lizati i čistit njezinu pičku. Maja se ponovno počela bacakati po ručniku od užitka, ali je naglo me primila za glavu i stisnula noge. „Dosta! Dosta mi je za danas“ - rekla je i odgurnula mi glavu. „Imala sam dva kurca i treba mi odmora. Maknite se obojica od mene“. - rekla je i okrenula se od mene i legla na bok.

Zavalio sam se na leđa i gledao kako Ben svojim jezikom čisti zadnje tragove svoje i moje sperme s jaja i moje guzice koja začudo me nije tako boljela. I tako sve dok me nije počistio i otišao u hlad stare masline koja je bila udaljena od stijenja nekih dvadesetak metara.
Umoran od doživljaja, a i sunce je počelo me lagano uspavljivati, sklopio sam oči i zadrijemao s zadnjom misli: Godišnji odmor je tek počeo!


SilvijaTrans

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 252
 • Ja sam transvestita ali nisam za MUSKE
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Ljeto I
« Odgovor #1 poslato: 16-04-2018, 02:30:58 »
Ovo je nesto najperverznije sto sam dosad procitala :D  (bow) (bow) (bow)

Midimis123

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 31
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Ljeto I
« Odgovor #2 poslato: 18-04-2018, 17:56:35 »
To je dobra kritika? (thumbup)
Sviđa ti se?

SilvijaTrans

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 252
 • Ja sam transvestita ali nisam za MUSKE
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Ljeto I
« Odgovor #3 poslato: 20-04-2018, 19:15:55 »
Prvo, super napisana, sa dosta detalja, drugo zvuci kao da se stvarno desilo i trece super je perverzno mastovita, jedva cekam nastavke :)

hotlajn

Midimis123

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 31
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Ljeto I
« Odgovor #4 poslato: 26-04-2018, 14:48:31 »
evo nastavka.... :)

Ljeto IINakon jučerašnjeg dana nisam vjerovao što mi se dogodilo. Pa ja sam bio istovremeno i s ženom i psom. U hotelskoj sobi sam se pogledao u ogledalo. Vidio sam sitne tragove Benovih šapa po mojim leđima. Guza me nije boljela, ali kada sam se pogledao, vidio sam da mi je anus još uvijek proširen. Otišao sam u kupaonicu, otuširao se i za svaki slučaj dao si klistir jer sam se dogovorio s Majom za danas na istom mjestu u isto vrijeme. Sama pomisao na nju učinila je da mi se kurac digne. Podne je brzo došlo i žurno sam krenuo na uobičajeno mjesto. Maja i Ben su me već čekali. Ben je lajući veselo dotrčao do mene i zagnjurio njušku u moje prepone. „“Izgleda da je Benu tvoja guzica bolja od moje pičke“ – rekla je. „Ma čini ti se, ipak si ti njegova prva ljubav“ – nasmijao sam se. Dok sam se skidao i slagao ručnik na (sada već našu) stijenu Ben se vrtio oko mene. Napokon, kada sam sjeo gol na ručnik, zagnjurio je svoju vlažnu njušku u moje prepone, razdvajajući mi noge. „Čekaj Ben pa ima dosta vremena. Polako“. Ben nije slušao već je svojim toplim dahom palio moja jaja. Maja je legla do mene te smo se neko vrijeme držali za ruke uživajući u suncu kao mala djeca. Ben se nije mogao nasititi naših toplih tijela. Čas je lizao Majinu dlakavicu, čas moj, sada već poludignuti kurac koji sam ponovno depilirao i namazao s kremom tako da mi se čini da je Benu odgovarao moj miris i okus. Maja je počela širiti noge i rukama krenula prema svojoj pički. „Nisam te se mogla dočekati“ – rekla je. „Oduvijek mi je bila fantazija da budem zajedno s muškarcem i Benom“. Počela je razmicati svoju dlakavicu i zavlačiti prvo jedan prst, pa drug, treći… Sa drugom rukom je sve brže trljala svoj klitić koji se pun krvlju izdizao iz šume njenih dlaka. Ben je čuvši njene uzdahe krenuo u pomoć. Jezikom je zamijenio njene ruke i počeo laptati po njenoj pički. Zvukovi koje su obadvoje proizvodili bili su izuzetno erotični tako da sam se morao dignuti da vidim da eventualno nema nikoga u blizini, jer s obzirom na konzervativnu sredinu, da nas netko vidi bilo bi svašta! Bili smo sami na cijeloj plaži. Ben je za to vrijeme nastavio gurati svoj topli i hrapavi jezik u Maju koja je sve više stenjala od užitka šireći noge do krajnjih granica. Pridružio sam se Benu mijeseći njezine sise i bradavice koje su stršale kao mali tornjići. „Ne mogu više“- rekla je. „Jedan od vas me mora pojebati. Ne čekam više ni tren“ – zavapila je Maja.
Podignula se na sve četiri i isturila prelijepu tamnu guzicu. Njezina dlakavica je zinula tražeći nešto tvrdo. Ben je isti trenutak skočio na nju, zakačio se s prednjim šapama za ramena i bokovima počeo trzati. Poznato mi je to – pomislio sam i automatski krenuo rukama prema mojoj guzici. Ben je sa svojim crvenim kurcem koji je slinio i dalje pokušavao pogoditi jednu od dviju Majinih rupica ali bezuspješno. Bio je preuzbuđen. „Pomogni mu“ – rekla je. „Ovako možemo do sutra“. Sagnuo sam se do Bena i pogladio ga po hrbtu. Isti trenutak se smirio iako su mu se bedra i dalje micala naprijed-nazad. Primio sam ga za kurac. Bio je sluzav i crven iako ne u svoj svojoj punoj veličini. Počeo sam ga nježno drkati. Benov kurac je počeo izlaziti tako da sam ga sad mogao bolje primiti i približiti ga Maji. Ona je rukom raširila svoju dlakavicu iščekujući Bena. „Sad Ben“ -rekla je. Prislonio sam Benov kurac na Majinu pičku i Ben je jednim zamahom zakucao Majinu pičku do pola. Jeknula je i gotovo pala na glavu. „Isuse ovako još nije bio narajcan“. Drugim zaletom je već sav dio u njoj i  nastavio je puniti svojim kurcem koji je postajao sve deblji i deblji. U zraku se čuo samo zvuk podnevnih zrikavaca, šljapljanja i udaranja Benovih jaja u Majinu dlakavicu, Sagnuo sam se da vidim kako Ben brzinom munje ulazi i izlazi iz Maje dok je njezina pička poprimala ljubičastu boju. Benov kurac je gotovo bio sav u Maji. Zadnjim trzajem je ušao do kraja. Vidio sam kako je Majina pička zatvorila Benov kurac. Odjedom se počela širiti. Znao sam, krenulo je. Benova kugla se počela širiti. Kako se kugla širila tako se i Majina dlakavica širila i iz nje je počela kapati kap po kap benova sperma. Mahinalno sam legao ispod Bena i jezikom počeo skupljati Benovu spermu koristeći svaki trenutak nakon njegovog blagog trzaja da obližem i Majinu pičku. Maja se trzala od orgazma dok su njezine sise se drmale. Sagnuta pogledala me zamagljenim pogledom od užitka stisnuti usana. Svršavala je maksimalno. Nakon 15 minuta Ben se pokušao odvojiti od Maje, ali mu to nije uspjelo. „Pomogni mu da se okrene“ - rekla je. Digao sam u zadnju Benovu nogu preko Majinih leđa i Ben se okrenuo tako da su ostali spojeni na pseći način. Razgledavao sam ih mazeći Maju koja se sama opet nabijala na Benov kurac. Opet je počela svršavati. Počeo sam je maziti po leđima lagano prelazeći po njihovom spoju i guzici. Prstom sa lagano dirao njezin anus dražeći je. „Što to radiš pusti ga“ – rekla je. „Tiho, opusti se i uživaj“ - rekao sam joj. „Nemoj, nisam tu nikada ništa primila molim te“. „Tiho, uživaj u trenutku“. Počeo sam lagano maziti njen anus koji je bio tamno crven i zatvoren obrasao kao i njezina pička samo sa manje dlačica. Lagano sam počeo ulaziti prstom u nju, nježno gurajući ga i spuštajući ka Benovom kurcu. Nakon nekog vremena se njen anus počeo opuštati i širiti se. Maja me je zabrinuto pogledala preko ramena. „Nemoj unutra, molim te, boljet će me“. „Ma neće, opusti se“ – rekao sam. Uzeo sam ulje za sunčanje sa ručnika i lagano ga onako ugrijanog od sunca posipao po njezinoj guzici pazeći da što više bude oko anusa. Sada sam već lagano gurao dva prsta. Ona je spontano gurala svoju guzicu prema mojim prstima istovremeno se nabijajući na Benov kurac koji se nije smanjivao. Izgleda da mu je odgovaralo njezino stiskanje pičke oko njegovog kurca, a i pogled i isplaženi jezik je govorio da i on uživa. Zajašio sam Majinu guzicu pazeći da ne prekinem njihov spoj i svoj do bola dignuti kurac počeo trljati o sada već dobro nauljeni anus. Glavić mi je bio sjajan od ulja i crven kakav dugo nije bio. „Polako, molim te“ - rekla je. Rukama sam raširio njezinu prekrasnu guzicu i prislonio sam glavić na njen anus i polako počeo gurati Nauljeni anus se raširio tako da sam vidio njezinu tamnu unutrašnjost. Polagano gurajući moj masni kurac sam sve dublje i dublje ulazio u Maju. Ona se umirila i počela stenjati od užitka. Svojim kurcem sam počeo ulaziti i izlaziti iz Majinog anusa istovremeno trljajući Benov kurac. Naša dva kurca dijelila je samo tanka opna. Užitak kakvog nisam imao do sada osjetiti. U jednom trenutku (ne pitajte me kako) ali Ben se uspio okrenuti i svojim šapama se naslonio na moja leđa. Pomislio sam „ne opet pa zar će mi opet sprašiti svoj kurac u guzicu“. Ali ne. Ben je istovremeno počeo jebati Maju u njezinu dlakavicu. Nismo se mogli uskladiti tako da je svaki od nas guslao svoje. Ja u guzicu, a Ben u Majinu pičku. Ona je počela vriskati što od Benovog sada već ogromnog kurca koji ju je doslovno zabijao u stijenu, što od mojeg punjenja njene do sada nevine guze. Sam osjećaj da netko jebe iza mene istu ženu toliko me je uzbudio da sam za par minuta doslovno se zabio u Majin anus i počeo svršavati puneći njezino crijevo mojom spermom. Ben je i dalje guslao svojim ritmom, dok sam ja polagano izlazio iz nje. Kada sam izašao iz njezinog anusa s glasim „Plop“ potoci moje sperme su istovremeno se počeli cijediti do Benovog kurca i Majine pičke. Maja je svršavala. U orgazmičkim grčevima pala je na trbuh s Benom na leđima. „Makni ga, ne mogu više, sve me boli! Makni ga s mene, molim te“ -rekla je. Kako je pala na trbuh istovremeno je i veći dio Benova kurca izašao iz nje tako da sam ga mogao lako izvući. Kako sam izvlačio Benov kurac iz Majine pičke tako su potoci sperme počeli kukljati iz nje natapajući ručnik. Uspio sam ga konačno izvući iz nje dok je Ben i dalje trzao s bokovima u nadi da će i dalje nešto pritisnuti. Bilo mi ga je žao tako da sam se legnuo na leđa, raširio noge i pozvao ga. „Ben dođi, završi posao“. Ben se zaleti među moje noge. Podignuo sam svoju guzicu i namjestio se u idealan položaj za njega. Primio ga rukom i primakao svojoj guzici. Nije mu trebalo puno da uđe u nju. Ušao je sada svom svojom dužinom, ali ovaj put bez kugle koju sam ipak pridržavao svojom rukom pazeći da ne uđe do kraja. Nekoliko minuta se trzao u meni puneći me svom svojom dužinom. Odjednom se umirio. Dok sam ga ja nogama primio zakačivši se za njegove butine, osjetio sam navalu topline u svojim crijevima. Ben je svršavao šireći moj anus svojim ogromnim kurcem i svojom spermom. Nakon nekog vremena izvukao je svoj tamnocrveni ogroman kurac iz mene i legao u hlad čisteći ga svojim jezikom. Umoran i s ukočenim i raširenom  nogama legao sam do Maje koja nije davala glasa. Malo podigavši glavu vidio sam da se još trza dok iz njezine pičke i guzice i dalje teku potoci sperme natapajući ručnik. Isto je bilo i sa mnom, s razlikom da je iz moje guzice tekla samo Benova sperma. Nakon pola sata ležanja, otišli smo u more, oprali se od svih izlučevina, dok je Ben veselo skakao oko nas. Sutra je novi dan.

tamburas40zg

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 35
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Ljeto I
« Odgovor #5 poslato: 26-04-2018, 19:10:38 »
Svaka čast

SilvijaTrans

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 252
 • Ja sam transvestita ali nisam za MUSKE
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Ljeto I
« Odgovor #6 poslato: 26-04-2018, 20:29:28 »
Nisam nista manje ni ocekivala, odlican nastavak, obecavas, nadam se jos boljim nastavcima :D  >:D (bow)

bbludnik

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 6
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Ljeto I
« Odgovor #7 poslato: 26-04-2018, 22:45:01 »
Sad još ti da navučeš Bena


Midimis123

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 31
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Ljeto I
« Odgovor #8 poslato: 27-04-2018, 11:49:20 »
Drago mi je da ti se sviđa i nastavak. :)
Potruditi ću se da bude još zanimljivije.... (yes)
iako dosta vremena gubim pazeći da pišem u muškom licu

SilvijaTrans

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 252
 • Ja sam transvestita ali nisam za MUSKE
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Ljeto I
« Odgovor #9 poslato: 27-04-2018, 13:01:55 »
Pa volim mastovite i perverzne pricice, sve je to neka vrsta uzbudjenja
Samo ti nastavi da pises :D

Tagovi:
 

GoogleTagged