Sex Oglasi

Autor Tema: MAHALA  (Pročitano 11206 puta)

budala_75

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 93
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
MAHALA
« poslato: 07-09-2018, 11:13:43 »

...mahala ?

Ljepljivo živo blato u močvari iz kojeg je skoro pa nemoguće izaći ako se u njoj rodite ili vas život baci u nju . Tu se ne živi, tu je kao u memljivom zatvoru, živ si ali ne živiš, samo bitišeš. Svaka želja je pusta, svaki san nedostižan,svaka strast grijeh...sve što bi da je slobodno, unaprijed je osuđeno i bačeno u okove tog gliba.

Tek ponekad, nakon tople kiše koja natjera sve glodare i insekte u njihove mračne rupe, svoje orošene latice otvore rijetke i posebne "crne ruže". Naoštrenog trnja u samoodbrani, dignu glavu ka tamo gdje bi trebalo da je sunce u pokušaju da odglume suncokret tamo gdje mu mjesto nije. Nadjačaju tada sve zakone tog gliba u kome su izrasle. Na trenutak im pozavide svi dosadni lokvanji i otrovne lijene puzavice. A ruže se tada, u tom malom trenutku slobode, prepuste vjetru. Njihov polen i miris prostruje smrdljivim i zagušljivim vazduhom...te krenu da vode ljubav kao da su slobodne... 
Sve dok ih ponovo ne obuzmu, zamrze i uguše svojom zlobnom ljubomorom sva jadna i bezlična stvorenja. Jer ovo je njihovo carstvo, njihov jadni svijet, sa njihovim zakonima u kome su nesretno zaglavile.
E to je mahala...


* * *
[/b][/size]


Finalni pogled u ogledalo pred polazak...
Azra zadovoljno podiže lijevu obrvu i usne izvi u blag osmijeh. Uvijek svjesna ljepote svog tijela, ali i potrebe da vlastitim stilom, još više izrazi sve svoje fizičke adute. Pomalo je vizuelan tip ma koliki značaj pridavala unutrašnjoj ljepoti, kako drugih tako i svojoj. Prvi je dan na poslu i želi jak utisak da ostavi i u pogledu izgleda.
Nije to bilo ništa napadno. Trudila se, kao i obično, da se sve diskretno ističe ali i dovoljno sakriva. Ravna crna kosa, sa desne prednje strane padala je na bijelu košulju. Dva dugmeta na njoj ispod vrata, bila su otkopčana. Taman da otkriju bujne grudi i pokriju svaki pokušaj degutantnosti dekoltea. Omiljena srebrna ogrlica visila je oko vrata. Na njoj privjesak u obliku sove, koja kao da se blaženo ugnjezdila između dva bijela brijega savršeno utegnuta u grudnjak oivičen čipkom. Sova se "mudro" presijavala na koži. Košulja je duža nekoliko centimetara od pojasa bordo uske suknje koja je sezala do malo iznad koljena. Okrenula se bočno i pokazala sebi kako zadnjica zavodno strši utegnuta u suknju. Još jedan dio tijela na koji je bila ponosna, a nijedan muškarac imun.
Podigla je savršeno izdepiliranu bosu nogu. Uspuzala je suknja uz bedro, a Azra bezrazložno pomjeri malo kajiščić na sandali sa visokom štklom. Crni lak na malim nožnim prstima slagao se uz bordo sandale. Stala je uspravno, pogledala se još jednom u ogledalo prešavši dlanovima preko bokova niz suknju i zadovoljno osmjehnula sebi pomislivši kako kao da nosi "đavolji dres". Svejedno, đavolji ili ne, kad bi stala pored bilo kojeg umjetnika sada postala bi njegovo remek dijelo...slikaru slika...pjesniku pjesma...
Stavila je omiljeni srebrni prsten sa crnom ružom na prst i zabacivši glavom, prebacila je svu kosu preko ramena, uzela torbu i izašla van.
Odlučila je da jutros ide tramvajem. Zato je i ustala rano, čak u pola pet, iako radno vrijeme počinje u osam. Željela je sebi dati vremena za spremanje i oblačenje, a i da sabere misli na putu do posla.


* * *
[/b][/size]


I ovo  jutro Belma nenaspavana ustade iz kreveta u cik zore. Sve te večernje obaveze, djeca i muž, sve bi je toliko umorilo, fizički i psihički, da bi dugo u noć, nakon što bi legla u krevet, čitala.

Čitanje i čaša crnog vina bilo je, kao i mnogim sanjarima, bijeg u neki samo njen svijet i vlastite Nedođije.. Duhovno je odmaralo, ali bi jutro uzimalo svoj danak tome.
Trapavo je otkoračala do kupatila, naslonila se na lavabo i pogledala u ogledalo. Raščupana kosa, veliki podočnjaci i nekoliko bora koje izviru iz ivice očiju prvo je što je vidjela na sebi.

Stavila je prste na slijepočnice i povukla kožu sabijajući očne kapke i "peglajući" te bore. Naravno uzalud...
Zavukla je prste u kosu i protresla je, te samo slegla ramenima i pustila vodu u tuš kabini da poteče. Skidala je polako šlampavu pidžamu sa sebe i ubrzo ostala gola.
Zakoračila je pod tuš gledajući svoje tijelo u ogledalu. Krenula je da se slijeva topla voda niz njena ramena i velike grudi koje još uvijek izgledaju poželjno poslije dva porođaja. Pratila je prstima tok vode preko kože. A voda je u nekim malim slapovima padala se njenih grudi,  Kad je spustila ruku među noge, pod jagodicama osjeti glatku kožu venerinog brijega. I dalje je svaki dan bio savršeno izdepiliran zajedno sa usminama. Uređenju tog dijela tijela uvijek je posebnu pažnju pridavala. Iz navike, želje ili neke nade...

Uzdahnula je, zatvorila vodu i izašla van. Oko malih stopala stvarale su se lokve dok je uzimala peškir sa police.
Brisajući te kapi vode sa sebe velikim peškirom ponovo je gledala u odraz svog tijela u ogledalu. Mislila je o tome koliko, i da li je uopšte poželjna žena. Jel zadržala onu "jebozovnost", kompliment koji je najviše voljela. Vidjela je mnogo mana na sebi. Mane koje nijedan muškarac ne bi vidio, ali ona jeste i to joj je vremenom polako  uništavalo libido. Libido koji je nekada bio toliko veliki da je skoro pa hodala vlažna... 
Tad pomisli na njega, muškarca kome je uvijek bila i ostala jebozovna. Od prvog susreta, pa i sa velikim viškom kilograma nakon poroda čak. Ali "on" nije mjerodavan da bude objektivan...tako je bar mislila. Ipak se nasmijala na tu pomisao o njemu, njegovoj idealizaciji nje i njenog tijela.
Obukla je gaćice, zakopčala grudnjak i krenula da skuplja razbacanu i na pogrešna mjesta ostavljenu graderobu ukućana i stavlja u korpu za prljavi veš. To joj je postalo nešto redovno, nešto kao jutarnja gimnastika. Prestala je da više govori i razmišlja o tome. Djeca, jelo, pranje i peglanje veša i tako u krug danima...
Prestala je da razmišlja o bilo čemu kad je izašla iz kupatila. Samo se obukla, šminkala uz pijuckanje jutarnje kafe i prije nego što je izašla na vrata pogleda se u ogledalo. Nasmješi se i pomisli :

"Hvala bogu na šminki..."


* * *
[/size]


Stajala je Azra u tramvaju u kome i nije bilo neke gužve ali sva sjedišta su bila zauzeta. Jedan sredovječni, dosta privlačan muškarac na prvi pogled, ponudi se da joj ustupi sjedište ali ga je ljubazno odbila. Držeći se jednom rukom za šipku, ukrštenih nogu oko gležnjeva, njeno tijelo lagano je pratilo ljuljanje tramvaja a pogled ispraćao gradske ulice. Dok se na trotoarima stvarala sve veća jutarnja gužva koja je promicala Azrinim pogledom, ona je svojim mislima bila daleko od svega ovoga.
Razmišljala je o njemu. On joj je pronašao ovaj posao, malo "pogurao stvar". Nije bio naročito uticajan čovjek ali "poznavao je ljude". Nije bila baš oduševljena da joj on nađe posao, ipak popustila je jer činilo se napokon da je to posao na kojem može da pokaže sve što zna i da napreduje. Tako je i on rekao. Uvijek je isticao kako je pametna i sposobna, te da može više i bolje od povremenih poslova i  navalentnih šefova koji joj se upucavaju. Znala je da nije ljubimoran, bar nije pokazivao to, ali prijala joj je pomisao da jeste.
To sa poslom bilo je u redu. Ali Azru su razdirale misli da li je i ona jedna od onih koja je do posla došla "preko kreveta". Za mahalu je to sigurno tako...

Upoznala ga je kao u lošem filmu, bljutavoj romantičnoj komediji. Žureći da stigne da plati račune, u zadnji tren kao obično, baš je ispred te ljetnje bašte u kojoj je on sjedio, nezgodno stala i polomila prokletu štiklu. Zateturala je, ali nije pala zahvaljujući jakim muškim rukama koje je snažno uhvatiše oko struka. Kakav kliše, pomislila je...
Ne, nije tu bilo one ljubavi na prvi pogled i sličnih gluposti. Zbog bola u zglobu samo ju je odveo do obližnje klupe i pomogao joj da se sabere. Izmasirao kratko zglob koji na svu sreću nije bila uganula. Čak joj je bilo malo neprijatno da nepoznati muškarac kleči ispred nje i masira joj zglob povremeno pogledavajući u nju sa yadrškom na lijepim nogama. Kad se napokon sabrala pitao ju je da odu na kafu u obližnju baštu. E tu je iznenadila sebe prihvativši to, valjda misleći da bi odbijanje bilo krajnje nekuturno nakon svega što je učinio za nju tada.
Pitanja i odgovori tokom ispijanja te kafe nizali su se. Vodili su u krajnje neobičnom smijeru.
Od "Čemu žurba gospođice ?" do "Ne mogu da vjerujem da tako mlada, pametna i lijepa žena nema nikoga..."
Posebno se zaprepastila sama sobom, jer taj muškarac, tokom razgovora uz kafu, počinjao joj se sviđati.
Govorio je o svom braku, djeci, poslu a ona ga je posmatrala. Muževne ruke su se igrale sa "zippo" upaljačem koji je na sebi imao "crnog pika" dok je pričao samouvjereno i riječito. Bilo je očigledno da je pametan, elokventan te za mnoge žene i u svojim četrdesetim privlačan muškarac. Oštre crte lice, bore koje ga nisu činile starim, više iskusnim i muževnijim. Kratka prosijeda kosa,  kroz koju je povremeno provlačio prste, dobro je stajala uz njega. Nije bio muškarac za kojim bi se okrenula na ulici, ali ovako, dok govori, njegov šarm je činio svoje. I ma koliko se zgražavala nad mladim ženama koje su "lovile" oženjene i samouvjerene muškarce, Azru je on počeo privlačiti na svaki način. I erotski i emocionalno...jednostavno jednog trenutka je shvatila i poželjela je da ga ima. Na oba načina...i imala ga je već nakon druge kafe...

Ali ovo je mahala, ovde vladaju njeni zakoni. Svaka neudata mlada žena, koja zavede oženjenog muškarca, po tim zakonima je kurva. Nema tu rasprave o iskrenoj zaljubljenosti, nema tu govora o emocijama...to je po mahali kurvanje i "iskorištavenje" libida sredovječnih muškaraca u krizi srednjih godina. Ko će njoj da vjeruje da se zaljubila. Da je njeno srce natjeralo da ostavi po strani to da je u braku, da ima djecu, da voli svoju porodicu. Još joj je stalno to stavljao do znanja.
Da, baš ta njegova brutalna iskrenost je neodoljiva. Nikada joj nije obećao da će ostaviti porodicu, oženiti nju i živjeti s njom sretno do kraja života. Naprotiv, uvijek bi joj pričao tešku priču kako ne može da ostavi porodicu. Govorio joj da njih dvoje nemaju budućnost. Imaju i imaće samo te rijetke trenutke strasti, bluda i toplog razgovora koji joj je prijao nekada i više od samog seksa.
A seks je bio fantastičan. Nikada nije doživjela takvu strast prije njega, a nije da nije bila iskusna. S njim nije bilo one nadobudnosti muške. On se nije dokazivao kao jebač, on je jebao zbog nje i njenog zadovoljstva. Njeno zadovoljostvo bilo je njegovo još veće. Džentlmenski ali opet divlje i strasno. Posvećivao se njenom tijelu sa strašću koju je jasno osjećala. Spoznao je njeno tijelo kao i dušu. Znao kad da bude nježan a kada da je divlje razvaljuje.
Poznavao je njene "slabosti" od prvog njegovog dodira one noći u malom hotelu obližnje provincije.
Nezaboravni dodir njegovih prstiju koji skidaju bretele sa ramena bio je varnica koja je zapalila vatru u njenom tijelu. Prvi prolazak njegovog uda između vlažnih usmina i probijanje kroz grč stegnutih vaginalnih mišića stvorio je vječni plamen u njenom tijelu. Nakon te noći svaka njegova poruka, svaki poziv, svaki susret ustreptao bi joj srce i ovlažio gaćice.

Ako mahala sazna za njih...zna se, lomača za nju.
Mahala će njemu da oprosti...on je "zavedeno" muško. A ona je ta vještica i kurva...
Prokleta mahala nije marila za njene emocije. Niko je neće pitati, a ne bi joj ni vjerovali, da li ga voli. Ne zanima mahalu njeno srce jer to su gluposti. Srce se daje samo onome kome ćeš djecu da rađaš, pereš, peglaš. A strast je pogotovu neoprostiva. Kakva strast...nije ovo Holivud beštijo...
Za mahalu će Azra  i žene poput Azre uvijek biti samo drolje.


* * *
[/size]


Prenula se iz misli i izašla iz tramvaja stanicu prije. Ispratio je značajnim pogledom muškarac, čiju ponudu da sjedne nije prihvatila. Spustila je široke sunčane naočale sa kose na nos i polako odšetala preostalih petsto metara do visoke staklene upravne zgrade poznate banke, gdje od jutros treba da radi i ona.
Automatska klizna vrata otvoriše se ispred nje, zatim još jedna, te je dočeka ljubazno nasmijan momak iz obezbjeđenja za velikim pultom.

"Dobro jutro gospođice. Izvolite ?"

Azra se široko nasmija :

"Dobro jutro. Ja sam Azra Kapetanović. Danas treba da počnem sa radom ovde, personalni odjel."

Portir spusti pogled na neke papire ispred sebe i kažiprstom krenu niz spisak imena. Trajala je nekoliko trenutaka ta pretraga uz povremeno diskretno dizanje pogleda na njene bokove a onda se napokon nasmijao i podigao pogled :

"Da...tu ste. Treći sprat, kancelarija broj 62. Javite se Belmi, ona je šef tog odjela. Prijatan vam prvi dan koleginice i sretno."

"Hvala !", reče ona, pa spusti pogled na pločicu sa imenom portira.


Osmjehnu se još jednom i reče :

"Hvala Denise !"

"Molim koleginice Azra. Viđaćemo se sada često...iskreno se nadam..."

Denis isprati pogledom novu zaposlenicu koja otkorača zanosno do lifta u holu. U pogledu koji upi svaki dio njenog tijela, bilo je jasno da će to svakodnevno viđanje Azre biti ugodno za njega.
Azra se okrenu dok su se zatvarala vrata lifta i jasno je vidjela njegov pogled i osmjeh na licu. Osmjehnula se i ona njemu. Vrata se zatvoriše i blagi trzaj lifta pokrenu joj utrobu. Kratak put lifta provela je gledajući sebe u ogledalu. Dodirnu privjesak na grudima...


Kad su se vrata lifta otvorila, čovjek u odjelu, koji je stajao ispred, pomjeri se u stranu.

"Izvolite !", ispruži ruku pokazujući joj da izađe uz obavezan osmjeh.

"Hvala !", uzvrati Azra kretkim smješkom.

Krenu desno, dugim hodnikom vodeći se pločom na zidu na kojoj je bila strelica desno, a ispod nje brojevi od "60" do "69". Nakon nekoliko njenih koraka čula je kako se zatvoriše vrata lifta. Vjerovatno je njena zadnjica bila izložena pogledu ljubaznog gospodina. Nije marila ali prijalo je, ma kako narcisoidno bilo. Smatrala je licemjernim žene koje su se "zgražavale" kad bi ih muškarci gledali požudno.

Iznad vrata je bio broj "62.". Nije se ništa čulo iza njih. Pokucala je...

"Da...uđite !", lijep ženski glas viknuo je unutar kancelarije.

Otvorila je vrata i prije nego ih zatvori reče :

"Dobro jutro, ja sam Azra Kap..."

Nije stigla ni da izgovori a žena, za stolom pored prozora, ustade i prekinu je :

"Dobro jutro nova koleginice !!! Čekamo vas jutros sa nestrpljenjem. Baš komentarišemo kolege i ja o tome ko ste i kakvi ste. Mislim da će kolege naročito biti zadovljne Azra..."

Azra se ljubazno nasmija ženi koja joj uvijeno uputi kompliment, pa tek onda skrenu pogled sa nje i pogleda u još tri stola. Za njima su sjedjela dva muškarca i još jedna gospođa. Svi su je odmjeravali od glave do pete. Muškarci možda obrnutim smijerom. Malo se osjeti neprijatno ali opet je koleginica prenu :

"Ja sam Belma !", ispruži ruku prema njoj sa iskreno širokim osmjehom. Taj ljubazni izraz Belminog lica ukloni svaku neprijatnost i Azra pruži ruku :

"Azra...drago mi je."

Nakon Belme pruži ruku ka prvom muškarcu i dalje : "Mirsad"..."Jasna"..."Damir".

"Izvoli...to je tvoj radni sto i sve što ti je potrebno na njemu. Polako, opusti se i danas samo upoznaj sa poslom. Čuli smo da si već radila sličan posao pa ćeš ti nama brzo da se navikneš i uhodaš."

Azri je prijala ova kolegijalna atmosfera i zadovoljno se osmjehivala razgovarajući sa svima. Posebno joj se dopala Belma. Nije imala stereotipno ponašanje šefice. Naprotiv, više je djelovala kao žena koju bi poželjela za prijateljicu.
Azrinom stolu, nakon što je ova sjela, priđe Belma sa namjerom da je uopšteno uputi u posao. Dok je ova govorila, ona je detaljnije osmotri.
Belma je žena u srednjim tridesetim. Lijepog lica i pomalo sulude ali zanimljive frizure koja se savršeno uklapala uz njen stil oblačenja a i veseli, pomalo "frikast" duh. Nosila je naočale koje su joj dobro stajale. Dok je govorila pomjerale su se njene srcolike usne konstatno održavajući osmjeh koji je plijenio. Nadvijena nad njom, Azri su u prvi plan padale bujne grudi koje su kipile iz dekoltea. Ispod široke suknje iznad koljena presijavale su se privlačne bose noge. Možda nisu savršene, ali su iz nekog razloga seksi.
Azri je Belma definitivno privlačna žena. Čak je uzbuđivala i seksualno ovako nadvijena nad njom, bez one šefovske dominacije u svom ponašanju osvojila je na prvi dojam i nastavila da je nesvjesno osvaja. Azra osjeti prvi put seksualnu privlačnost od strane neke žene. Imala je ona neke seksualne fantazije u kojima su bile žene, ali nikada nije ni pomislila da to može osjetiti i doživjeti u bliskom susretu sa nekom ženom...do sada...

"E sad kafa. Da se upoznamo još bolje.", reče Belma i prenu Azru iz njenih misli.

Azra se strese od same pomisli šta bi tek mahala rekla na ovakve bludne misli o Belmi...


* * *
[/size]


Dok se vozila u sporoj i beskrajnoj kolini na posao, Belma je razmišljala o Azri. Već petnaest dana rade zajedno i veoma joj se dopala ta djevojka. Nije više ni tako mlada, trideset joj je godina. Lijepa, zgodna, pametna i duhovita. Za ovo kratko vrijeme provedeno u kancelariji, blizu jedna druge, postale su veoma dobre i bliske koleginice. Čak su počele u pauzama da razgovaraju o nekim privatnim detaljima vlastitih života. Njena zrelost, inteligencija, šarm u svakom smislu, dolazilo je do izražaja u tim razgovorima. Definitivno su postajale prijateljice.
Ali Belmu je mučilo što je ta zanosna mlada žena privlači na način kako je već dugo nije privlačila neka žena. Prijalo joj je kad bi Azra ustala i saginjala se. Gledala bi tada u njene savršene grudi. Kad bi prebacila nogu preko noge, dok piju kafu ili dok radi, poželjela bi da dodirne tu glatku kožu na bedrima. Da dosegne do njenog međunožja i osjeti mekoću njenih usmina pod jagodicama. Voljela bi okusiti njen sok na svom jeziku. Voljela bi se maziti s njom...voditi ljubav...jebati...

Vlažna je i sada dok samo razmišlja o njoj. Među nogama je treperilo i kuckalo. Ali plašila se...

Kad je prestala biti divlja ? Kojeg dana je odustala od te divlje strane sebe ? Zašto nema hrabrosti da se prepusti svojim strastima ? Da li je zauvijek ugušila onu senzualnu sebe koja ju je nekada činila vlažnom na svaku pomisao na seks ? Koliko je prošlo od kada nije kupila baterije za vibrator ? Od kada uopšte nije koristila vibrator ?
Kada i zašto je odlučila biti samo obična supruga, majka, domaćica koja ima posao i posla u kući ?

Kada joj je to postalo toliko bitno šta mahala misli i zakoni iste ?

Nizala su se pitanja koja je u sebi sve do sada potiskivala i jednostavno nije željela da ih sebi postavi. Ako nekada u skorije vrijeme i jeste, brzo bi odustala od traženja odgovora. Odustala bi jer bi je muž prekinuo, dijete zaplakalo ili pozvalo. Jer je imala hrpu veša da opere ili ispegla. Sve je to ona radila i onda dok je još uvijek bila divlja, dok je sanjala svoje snove, prepuštala se strastima i svojim željama. Sada nije mogla da se sjeti u kojem je trenutku odlučila da sahrani to sve u sebi. Da bude žena po mjeri mahale.
A sada se pojavila Azra i sve se povampiruje stvarajući joj košmar u glavi...ali i prijatan osjećaj u grudima, stomaku i među nogama.
Spustila je ruku dole. Pod prstima je osjetila toplinu svog međunožja i preko tkanine farmerica. Kroz tu tkaninu doprije njen vlastiti dodir do vlažnih usmina. Pod njima je osjećala titraje...kuckanje kao nekad...


* * *
[/size]


"Ovo ti je odlična ideja Azra."

Belma sjede ispod velikog bagrema , prekrsti noge ispod sebe i zadovoljno pogleda u Azru. Ona je sjela na klupu pored nje. Imala je prekratku haljinu da bi se pridružila Belmi na travi.

"Ma hajde bona, malo koketirajućeg osmjeha, malo se nagneš da ti sise dođu do izražaja i sređena pauza u parku...hahaha..."

"Šejtane, jednom će te neki starohan pofatat pa ne'š moći pobjeći."

Belma se glasno nasmija ali primjeti kako Azra skrenu pogled i spusti obrve na tren.

"Šta je mala ? Imaš mi nešto za reći ? Mislim...ako želiš i imaš potrebu tu sam."

Belma zagrize svoj sendvič ne skidajući pogled sa nje. Azra se ne pomjeri, gledala je u nigdje držeći kiflu u krilu bez namjere da krene jesti.
Odavno je željela nekome sve da ispriča, da se isprazni makar do mahale došlo. Tajne su težak okov za živjeti s njima. Ali šta izabrati, život sa okovima ili da te okovanu spale "moralisti" mahalski. Da zauvjek ostaneš obilježena žena koju bi svaki mahalac rado pojebao,  ali nikad da mu bude ljubav, supruga a naročito ne majka njegove djece.

"Belma...ti si porodična žena. Majka si, volim kad s radošću prepričavaš zijane svoje dijece. Zavidim ti..."

Belma spusti sendvič na noge, proguta zalogaj koji bi u ustima. Rukom manu po koljenu na kojem se zadržalo par mrvica hljeba pogledavši u Azru koja se nije pomjerala i dalje je ne gledajući.
Uzdahnu...

"E draga Azra...nije to sve tako sjajno i bajno. Samo kakve koristi pričati jade svoje po kancelariji. Imam i ja svoje tajne, svoje snove, svoj strah pri pomisli da ih pokušam ostvariti."

"Imaš li neke seksualne fantazije ?", pogleda je Azra onim dubokim očima i ozbiljna lica.

Belma se uskomeša na zadnjici te sad ona skrenu pogled. Zatitra utroba od samog pitanja. Izvadi cigaretu, zapali je, izduva dim a kad se okrenu ka njoj srete se sa njenim pogledom koji nije ni silazio sa nje.

"Imam Azra...svi mi imamo to u sebi. Laže svaka koja kaže da nije tako."

Azra se osmjehnu...

"Daj mi cigaru."

"Od kada ti pušiš ?", upita je Belma istivremeno pružajući ka njoj upaljač i cigarete.

"Ma zapalim kad se uzbudim."

Belma prasnu u smijeh a Azra za njom.

"Šta te je sad uzbudilo ? Da nisam ja ovako seksi...hahaha..."

"Ništa tebi ne fali. Dobra si ti pravo..."

Zajedno se nasmijaše opet a doručak se pretvori u "puš-pauzu".

"Znaš Belma, ja sam ti u vezi sa jednim oženjenim tipom."

Nakon što ovo izgovori pogleda u Belmu. Nije se čudila sebi što je prvi put izbacila iz sebe nekome tu dugo čuvanu tajnu, čudila se reakciji na licu svoje koleginice.
Nije bilo traga velikom iznenađenju. U oku joj je vidjela ono što je obradova u momentu.
Belma se blago osmjehnula a u njenom pogledu kao da je pisalo "u redu je...razumijem te dušo".

"Voliš li ga ?"

"Volim jebo majku svoju !", bez zastoja odgovori.

"Ali si svjesna da tu nema budućnosti, da tebe s njim nema osim u mraku tajne u tebi i polumraku sobe nekog hotela...jel da ?"

"Ja kod tebe najviše volim tu tvoju oštroumnost. Mada...ne treba tu biti pametan puno da shvatiš...ako želiš da shvatiš...", zaškilji Azra u sunčano plavo nebo i zatrepta.

"Ne brini. Nisam ja mahaluša. Za tvoju tajnu neće niko znati."

"Ma ne brinem. Samo želim da imam nekoga s kime mogu o tome. Znaš kako je...ni stare prijateljice a kamoli porodica ne bi imali razumjevanja. Zamisli kako mi je kad prijateljice u mom društvu olajavaju i mahališu o takvim curama. Ili kada roditelji pričaju o nekoj tamo koja se "vuca" s onim oženjenim."

"Znam Azra...znam ja vrlo dobro kako je to..."

Ćutale su nekoliko trenutaka svaka sa svojim mislima.
Belmu je sjetilo ovo na njene tajne, na pokušaje da doživi i živi svoje strasti. Imala bi ona i sada s kim...a sa njegovim likom ispred zatvorenih očiju uvijek se pojavi ono ali...ali porodica...ali mahala...i strah...
Uvijek je zabole misli na njega. Zna koliko je voli i kako ga boli dok strpljivo čeka da prođu neke njene "sadašnje okolnosti", da bude "pravo vrijeme", da prestane da se plaši...
A možda nikad to i ne dočeka...

"Ajde idemo. Već kasnimo. ", prenu se Belma, ustade i krenu da baci u korpu ostatak sendviča. Tada ugleda dva crna gavrana nedaleko od njih. Baci sendvič ka njima a oni prhnuše malo pa se vratiše i poćeše da kljucaju po njemu.

"Vidiš Azra, svi hrane golubove. To je u redu. A šta je sa crnim gavranovima ? Što su to oni manje vrijedni da ih se hrani i bacaju im mrvice ?
Zato što su crni i što...kao...nose nesreću. A oni samo traže poneku mrvicu hljeba i svoj komad svijeta da žive u njemu. I oni nose jajaimaju mlade i svoja gnjezda kao i golubovi ili vrapci. Ali oni su njima drugačiji...prirodno, na svoju nesreću perje im je obijeno u crno. Bezrazložno i stereotipno izopšteni od svake definicije  ljepote..."

Ćutke su nastavile da hodaju i došle do osunčane staze u parku koja je vodila ka ulici. Krenule su niz nju. Ni riječi više ne izgovoriše do kancelarije. Samo su sjele svaka za svoj sto i nastavile da rade.


* * *
[/size]


Pokušavala je Belma da se skoncentriše na posao ali jedva je uspjevala. Stalno se mislima vraćala na razgovor u parku. Prevrtala je papire po stolu, kuckala po tastaturi...i zamišljala Azru u zagrljaju njenog tajanstvenog ljubavnika. Zamišljala sebe sa njom. Podigla bi pogled svaki put kad bi ona ustala, milovala pogledom njene napete listove od visoke štikle dok je kuckala sandalama hodajući do police sa aktima. Njenu istaknutu zadnjicu kad bi se propela na prste da dohvati najgornju policu. Čipka se jasno ocrtavala kroz tkaninu suknje na zadnjici.
Belma voli i ne može bez muškarca, ali i pojedine harizmatične žene je privlače. Azra je jedna od takvih sigurno. Ne samo zato što ima savršeno jebozovno tijelo, već što ima ono nešto, onu "žicu" što budi demona strasti. Imala je Belma jedno iskustvo sa ženom i rado ga se sjećala. Da li zato što je jedinstveno ili je stvarno tada toliko uživala u orgazmu koji je izazvala žena ?

Ustala je bez riječi te otišla do čajne kuhinje da skuha kafu. Malo i da se odvoji od ovih svojih bludnih misli na tren. Bila je vlažna...

"Možda nije naš termin za kafu ali možemo mi raditi i piti.", reče Belma dok je laktom pomaknula vrata nazad. Kad su prišla dovoljno blizu pogura ih zadnjicom i zatvori.
Svi u kancelariji se nasmijaše, što zbog teatralnog ulaska što zbog kafe pauze.

"E vala osevapila si se...", reče Azra, a kad pruži ruku da uzme šoljicu sa kafom zadrhta joj ruka. Belma krenu ka njoj i kafa prsnu po bijeloj košulji.

"Ajjjjjjjj !!!"

Vrisnula je, ustala naglo, te otrčala u toalet ostavivši vrata otvorena. Belma brzo spusti tacnu i izbezumljena otrča za njom. Kad je utrčala u toalet Azra je pogleda preko ogledala i nasmija se :

"Ne brini, nisam se opekla. Sve je u redu...jebo košulju."

"Izvini dušo...nisam htjela..."

"Ma nisi ti kriva bona. Ja kao mutava požurila da uzmem kafu."

Azra je trljala nakvašenim ubrusom po košulji, uzaludno čini se.

"Daj meni !"

Belma nakvasi ubrus i krenu da trlja po fleci koja je bila taman sa gornje desne strane grudi. Kroz mokru tkaninu ocrtavala se čipka grudnjaka a iznad nje zategnuta koža gornjeg dijela sise. Belma proguta knedlu i nastavi takođe uzaludno da briše fleku kao do maloprije Azra.

"Ma pusti Belma. Nema veze. S posla pravo kući i sve je ok."

"Ma krivo mi je...", i dalje je trljala po košulji pritiskajući jače a tako nesvjesno napinjući sisu.

"Čekaj...", povika Azra i krenu da otkopčava košulju. Za nekoliko trenutaka raširi je pred njenim očima i skinu sa sebe. Iz lijepog grudnjaka kipile su još ljepše sise. Belmu prože jako uzbuđenje da glasno reče :

"Uh !!!"

"Haha...šta uhkaš. Pa tvoje su još veće. Da nisu pomislila bih da mi zavidiš. A nemaš zašto...vidi kako su ti moćne."

Azra uhvati cijelom šakom Belminu sisu preko majice i blago prstima stisnu. Ovaj put Belma nije mogla sakriti uzbuđenje. Ugrize se za usnu i zažmuri na nekoliko trenutaka.
Samo na tren Azra bi zbunjena i odmah shvati da je ispred nje žena koju je dodir druge žene uzbudio. Sada ona uzdahnu i pogleda prodorno u njene oči koje su je gledale dok je lice imalo izraz iščekivanja.
Azru ponese trenutna strast, dade joj hrabrost te uze Belminu ruku. Polako je podiže i stavi na svoju sisu. Nije skidala pogled sa njenog očekujući bilo kakvu reakciju. Gledala je Belma u nju a onda spusti pogled na svoje prste, koji širom razmaknuti, na jagodicama osjećaju meku kožu Azrine sise.
Stajale su tako njih dvije držeći jedna drugu.
Prizor je bio nesvakidašnji ali samim tim nabijen erotikom. Toalet se ispunio za tren jezivo napaljujućom atmosferom za obje. Atmosfera puna iščekivanja sljedećeg koraka one druge...samo nijedna nije bila sigurna u to "šta sad".
Dok su bubnjala srca ispod jedne i druge ruke, misli su strujale kroz glave i sve se činilo kao vjećnost, ali prošlo je samo desetak sekundi kad Azra spusti ruku. Lagano otkorača do vrata toaleta i zaključa ih. Okrenu se ka Belmi sa ozbiljnim i samouvjerinim pogledom u očima, a ona se osloni na pult ispred ogledala.
Ćutala je i čekala...odobravala i željela...

"Azra...pričaj mi kako i šta ti radi on..."

Azra dođe do ispred nje, lice je bilo samo nekoliko centimetara od njenog. Toliko blizu da su im se dahovi mješali. Toliko blizu da se grudi dodirnuše i stisnuše. Obje su poluotvorenih usana gledale jedna drugu u oči.

"Pretpostavljam da želiš u detalje ?", reče dok je rukama zalazila ispod Belmine majice i polako je podizala. Nježni dodiri jagodica prstiju po toploj koži ježili su je a Belma je ubrzala disanje.
Sačekala je da majica pređe preko njene glave a onda opet pogledala u Azru i rekla :

"Da...u detalje..."

Azra je obgrli rukama i krenu da otkopčava njen grudnjak. Dok je to radila, a radila je to polako i pripijena uz nju, krenu da govori :

"Pričaću ti o našem zadnjem susretu. Nisam tada očekivala seks. Odveo me je u jedan fin restoran, bilo je popodne. Trebao je to da bude samo ručak i razgovor. Bilo je netom sam počela ovde da radim. Htio je da zna kako je na poslu. Zato sam obukla tada farmerice, kao što ti sada imaš na sebi. On inače voli da sam u suknji ili haljini. Trebao je da bude razgovor uz ručak pa zato nisam obukla ono što voli...u stvari što ga loži..."

Azra se odmače malo od nje i ponese dva kraja njenog grudnjaka u ruci. Spadoše bretele sa ramena a malo zatim i korpice sa sisa. Već nabrekle bradavice stršale su a Azra je požudno gledala u njih. Stavila je ruke na svoja leđa i u trenu otkopčala svoj grudnjak. Prekrstila je ruke preko grudi, i samo zbog toga na njoj je još uvijek bio grudnjak. Gledala je u Belmu...a ona u nju. Kad Belma spusti pogled na njene ruke preko grudi Azra ih pusti niz tijelo. Bretele skliznuše niz ruke a Belmin pogled preko ogoljenih grudi. Nije se pomjerala, samo je gledala u savršene bradavice na savršenim sisama kako streme ka njoj. Slasna jeza je prošla kroz tijelo dok je gledala, a ta jeza se pretvori u jako uzbuđenje kad Azra opet priđe ka njoj i priljubi svoje grudi uz njene zagrlivši je.
Usne samo što se nisu dotakle dok su okretale glave čas na jednu čas na drugu stranu iščekivajući jedna drugu. Belmi kao da mislima Azra reče "ti si na redu...", pa blago taknu njene poluotvorene usne. Jednom ih dirnu, okrenu glavu na drugu stranu, pa drugi put malo više od dodira. Dlanovi su kružili po njihovim leđima dok su se usne ispitivački dodirivale. Belma vrhom jezika dodirnu njenu donju usnu a kada to krenu drugi put da uradi dočeka je Azrin jezik. Još na pomolu nije bio strasni poljubac kad Azra kroz te dodire usana i vreo dah nastavi da tiho govori :

"Netom što smo došli otišla sam u toalet tog restorana. Bio je prostran sa ogromnim ogledalom..."

Belma je prekinu na tren poljubivši je u spoj dvije usne.

"Mhmmm...prala sam ruke i gledala u sebe na ogledalu kad su se otvorila vrata. Ugledala sam njega kako mi traži pogled. Kad su nam se pogledi sreli uzela sam ubrus i brisala ruke osmjehujući mu se i gledajući ga u ogledalu. Pomislila sam, zašto je došao. On stavi kažiprst na svoje usne i dade mi do znanja da ćutim. Okrenu slijepi ključ na bravi od ulaznih vrata toaleta. Kao da je taj zveket brave bio gong, kao da je znao kako ti neki mali potezi bude demon strasti u meni...u trenutku. Prilazio mi je polako odmjeravajući me. Stao je iza, uzeo me za podlaktice i namjestio mi ruke da se oslonim njima na pult ispred..."

Azra uze Belmu za ramena, okrenu je ka ogledalu a onda kao u njenoj priči...uze je za podlaktice i osloni joj ruke na pult. Belma je zagrizla usnu dok je gledala u Azru kako se "igra" sa njom i osvaja je.
Kada je osloni, ova nasloni svoje grudi na njena leđa, te blago i pokretima tijela pređe bradavicama po senzualnoj koži na leđima.

"Mmmhmmm...", zastenja Belma i izvi glavu nazad. Njena osjetljiva leđa se naježiše od dodira čvrstih bradavica i grudi. Crna kosa je padala takođe po leđima stvarajući svilenkasti osjećaj na njima. Jedva se suzdržala da ne gurne ruku u svoje gaćice. Već su bile mokre...
Azra se uspravi, obgrli je i pribi se uz nju. Rukama je uze ispod sisa i utisnu prste u njih svojim nježnim ali odlučnim prstima. Krenu da mjesi sa njima, a istivremeno spusti glavu na njeno rame pa usne primače njenom uhu. Jezikom joj liznu resicu nekoliko puta a onda i uho...
Belma se uvijala, brzo disala, uživala a povremeno i tiho zastenjala.

Krenu Azra tiho da govori, malo jače od šapata :

"Primaknuo se tada uz mene. Zavukao je svoje muževne ruke pod moju majicu. Uz stomak došao je do mojih grudi. Uzeo ih u čvrste ali nježne šake i zamjesio. Zažmurila sam na tren a onda osjetila njegov tvrdi kurac na svojoj guzi..."

"Mmmhhhmmmm...", Belma glasno zastenja kao da i ona osjeti taj komad mesa na sebi.


"Jel ima tvrd i moćan kurac ?"

"Da...ima jako moćan kurac kojim me mnogo puta ispunjavao i rasturao moju pičku..."

"Mmmmmmm...."

"Prevukao je majicu preko mojih sisa a onda odlučno povukao korpice grudnjaka ka dole i izbacio mi sise van. Prstima je dirao moje bradavice, vukao ih i štipkao dok sam ja guzom kružila i trljala njegov kurac koji je bio tvrd kao kamen..."

Belma se uzvrpolji i krenu da mješa guzom trljajući se od Azrine prepone. Azra takođe krenu da mješa i pripija se uz Belminu guzu.
Spusti ruku niz bočnu stranu njenog tijela, pa preko boka do iznad zadnjice. Prisloni dlan na dno njenih leđa prstima okrenut ka dole. Drugom rukom ispred nje otkopča dugme na njenim farmericama. Uđe vrhovima prstiju ispod farmerica i nastavi da govori :

"Jednom mi rukom otkopča dugme na farmericama a onda se malo odlijepi od mene. Spusti ruku na početak moje guze i zavuče je i ispod farmerica i gaćica..."

Tad njena ruka zađe u Belmine farmerice i ispod gaćica. Prsti su čvrsto pripijeni uz kožu klizali preko oble guze. Azra je osjećala pod prstima kako se grči guza i kako postaje toplije...

"Jakim prstima pritiskao je moju guzu i spušta se preko nje dole. Širio je njima moje guzove sve dok prstom ne dirnu moj anus. Nije ulazio samo ga je pritisnuo prstom i učinio da se izvijem i zastenjem glasno..."

"Aaaaajjjjj...", Belma zastenja jer tog trenutka njen anus pritisnu Azra svojim srednjim prstom.

"Tako nekako sam i ja zastenjala ali on se nije zaustavio. Išao je dalje sve dok mi usmine ne razmaknu prstom i zabi ga u moju već potpuno mokru pičku. Baš ovako..."

Azra zabi prst u nju i zarovari njime dok je drugom rukom mjesila njene sise gledajući je u ogledalu. Belma se vrpoljila, stenjala što je tiše mogla ali gubila je kontrolu. Odavno je strast kuljala u njoj, a pička bila mokra što sad i Azra zna. I ne prestaje da gura prst u nju, da je jebe njima dok joj priča :

"Rovario je u meni, prvo jednim a onda je stavio dva prsta. Bila sam mokra kao ti sada.Držao me je za sise jednom, a rovario drugom rukom. Zamalo nisam svršila ali stao je zlotvor...okrenuo me i pokleknuo me ispred sebe. Otkopčala sam mu pantolone i izvadila tvrdi kurac čvrsto ga držeći i požudno gledajući u njega..."

Azra izvuče polako prste iz nje, te ruku iz njenih farmerica. Okrenu je ka sebi. Dva vlažna prsta nasloni na njene usne. Belma ih obujmi usnama, te snažno posisa kušajući vlastiti ukus. Azra izvadi prste iz njenih usta i ovaj put strasno pribi usne uz njene. Ljubile su se čvrsto se grleći.
Azra popusti zagrljaj i sada se ona osloni na pult. Podiže suknju na svoje bokove a gaćice spusti niz sebe. Pogleda u Belmu i pokaza prstom da priđe. Ova priđe tik uz nju, a Azra je uze za ramena, privuče sebi i poljubi. Pritisnu joj ramena i dade do znanja da klekne ispred  nje. Belma kleknu...
Ispred lica joj je bila prelijepa, obrijana i glatka pička. Na usminama se presijavala vlaga a klitoris strčao povrh njih. Azra blago raširi noge, spusti ruku na njenu glavu i primače je svom međunožju. Belma blago jagodicama dirnu glatki venerin brijeg prije nego jezikom dirnu usmine. Azra zastenja i nastavi drhtavo da priča dok su Belmini dodiri jezika krenuli sve brže, često zalazeći među usmine i kružeći, a zatim dirajući klitoris...

"Od kada sam sa njim uživam u oralnom seksu, uživam da kleknem ispred  njega, uzmem usnama njegov nabrekli glavić a onda gurnem glavu naprijed da klizne preko mog jezika. Da na jeziku i usnama osjetim damare tog moćnog komada mesa. Tako je bilo i u tom toaletu. Upleo je prste u moju kosu i nabijao mi glavu na sebe. A ja sam strasno lizala i gutala dok su mi usmine oticale od uzbuđenja. Spustila sam ruku među noge, mazila svoje usmine i klotoris. Jebala se vlastirim prstima dok sam pušila njemu...pušila i klečala kao ti sada ispred mene..."

Belmu njene riječi raspomamiše pa gurnu dva prsta u nju nastavljajući da je liže. Pička joj je bila uska ali Belmu je uzela strast, pa stavi još jedan, treći prst u nju i krenu žestoko da ih zabija. Azri se grčio svaki mišić na njoj. Zastala je, nije mogla da govori, samo je zabacila glavu nazad i mrsila Belminu kosu, dok je ova rovarila prstima u njoj i lizala klitoris povremeno. Azra se trgla i uhvatila je za ruku da je zaustavi. Bila je blizu ali nije željela da svrši sada.
Podigla je i krenula nježno da je ljubi po licu i vratu. Spustila je glavu na njene grudi i usnama uhvatila bradavicu. Povukla je usnama dok nije ispala iz njih. Jezikom liznu oko i preko nje pa pređe na drugu. Uze joj sisu rukom, izdiže je pa se poigra i sa ovom bradavicom. Belma je uživala u njenim dodirima i tom nježnom ali tako strasnom i iskusnom biću. Kružila je rukama po njenoj koži gdje je god mogla da dohvati. Pod prstima je osjećala mekoću i čvrstinu istovremeno.
Azra podiže glavu sa grudi , uze joj rukama lice i strasno se poljubiše.

"Kako se dobro ljubi...", pomisli Belma...

"Kako sočne usne ima...", pomisli Azra...

Azra prođe iza nje i nagnuvši je, natjera da se osloni na pult. Učinila je to grublje, kao neko muško. I njen glas je postao odlučniji kad je nastavila da govori :

"Prekinuo me je u tom mom strasnom pušenju. Podigao gore i snažno poljubio. Uvijek bi me ljubio nakon što bi mu pušila. Kao da želi da spere svaki trag u mojim mislima da je to nešto prljavo. Nakon što me poljubio, okrenuo me  i oslonio baš ovako kao ja tebe. Uzeo je za ivicu mojih farmerica i svukao ih malo iznad koljena..."

Azra povuče Belmine farmerice zajedno sa gaćicama ka dole, i ostavi ih malo iznad gležnjeva. Svojim prstima stisnu njenu guzu a onda noktima zagreba po njoj ostavljajući crveni trag. Zavuče ruku među njene noge i nježno je pomazi po unutrašnjoj strani butina. Belma uzdahnu i sama raširi noge koliko je mogla sputana farmericama oko gležnjeva. Osjeti kako se tople usne spustiše na njenu guzu. Tim dodirima spuštala se niže a prstima joj širila guzove. Osjećala je njen dah na koži koja se ježila. Preskočila je raširene usmine i nastavila da je ljubi i liže po unutrašnjosti bedara. Belma se izvijala, "nudila" svoju pičku koja je željela dodir. Ali Azra se podiže i zavuče svoje prste u njenu kosu na potiljku. Upetljavali su se pramenovi kose oko njenih prstiju.

"Uzeo me je tada jako za kosu. Podigla sam glavu i vidjela u ogledalu sebe i njega. U mom pogledu je bila požuda i želja, u  njegovom to isto. Gurno mi je glavu naprijed, zalijepio tijelo za pult, i tada se bez zastoja, jako i sirovo zabio u mene. Razvukao mi je usmine dok je preko njih skliznuo njegov kurac duboko u mene..."

Belma osjeti bol kad je Azra povuče za kosu, prvo nazad a onda naprijed gurnuvši je na pult. Potom osjeti jaku ugodu  jer Azra zabi dva prsta u njenu pičku. Velika količina soka istog trenutka se izli iz nje preko Azrinih prstiju i njene šake. Izvukla je prste pa opet povukla za kosu i još jače ih zabila nazad u nju. Belma je jauknula glasno a onda stavila jednu ruku preko svojih usta...krv joj se sjurila u lice...

"Snažno se zabijao u mene Belma. Jebao me je tako žestoko i divlje da su mi noge drhtale. Dopirao je duboko u mene, vadio ga van a onda se opet snažno zabadao. Rasturao me je..."

Bez zastoja Azra je jebala prstima Belmu koja se uvijala na pultu. Gledala je u sebe i svoje crveno lice u ogledalu. Gledala je i u Azru koja je imala pakleno zadovoljno lice dok je zabijala prste u nju a pička potpuno mokra šljapkala od njenih naleta.

"Ajjjjjjj...Azraaaa...svršićuuuu !!!"

Umjesto da nastavi, Azra je izvadila prste iz nje. Prešla je mokrim dlanom preko njenih leđa ostavljajući trag sokova na njima. Belma je vrtila guzom, trzala se u želji za dodirom. Željela je sada kurac u sebi, onakav o kakvom joj ona sada priča. Ali sada ima Azru pored sebe.
Azra ruku spusti ispod nje i zgrabi je za sisu. Mjesila joj je grudi, igrala prstima po bradavicama, a onda usne spustila na vlažan trag po njenim leđima. Jezikom je kupila razmazani sok po njima. Osjećala je ukus i miris Belmine prosute strasti...

Tad je podigla i okrenula ka sebi. Jako je zagrlila i poljubila stavljajući joj njen valastiti okus na usne. Gurnula je svoju nogu među njene propela se na prste sve dok im se usmine ne priljubiše. Obje su krenule da mješaju bokovima trljajući svoje nabrekle usmine i klitorise jedna od drugu.

"Mmhmm...tada me je okrenuo i nabio uz pult. Svukao mi je farmerice i gaćice do kraja, podigao jednu nogu na pult. Jako me je zagrlio i osjetila sam kako preko mog klitorisa skliznu kurac u mene. Samo je pomjerao bokove i dalje me čvrsto grleći. Nabijao se u mene klizajući preko mog klitorisao i sigurno me vodio ka strašnom orgazmu..."

Ubrzavale su obje snažno se trljajući svojim međunožjima. Mokre su potpuno, skoro do koljena umazane svojim pomješanim sokovima. Ljubile su i grickale jedna drugu dok su bokovi sinhrono plesali. Na čelu su im se presijavale kapljice znoja i klizale niz crvena lica. Vodile su jedna drugu ka vrhuncu...

"Osjetila sam Belma, uvijek ga osjetim kad treba da krene prazniti i prskati duboko u mene svoju vrelu spermu. Njegovi damari pičeli su da udaraju od vrele zidove unutar  moje pičke. To je moj kraj i početak. Snažno se zabije u mene i vrelina njegove sperme kao u krv da mi uđe. Jak orgazam mi zadrma tijelo a ono ostane uspravno samo zahvaljujući njegovom čvrstom zagrljaju..."

Azra snažno zagrli Belmu a ona nju. Njihove pičke, čvrsto pripijene jedna uz drugu, krenuše da se grče a sokovi od orgazma skliznuše iz njih između stiješnjenih usmina...

Obje zastenjaše istovremeno, jedva suzdržavajući vrisak zadovoljstva u sebi. Belma prisloni usne na njene, da otkloni svaki pokušaj vrisku da izađe. Jezici se isprepletoše a vreli dah postade jedini izvor vazduha za zadihana pluća. Obje bi sad najradije, ovako iscrpljene ali zadovoljene, pale na hladne ploćice toaleta...

Kao probuđene iz nekog sna odvojiše se jedna od druge. Pogledi im padoše ispred...neki zakašnjeli stid ili napad čednosti i morala. Belma uze Azrinu ruku što ovu natjera da podigne pogled.

"Ovo je bilo lijepo Azra..."

Azra se nasmiješi na neki tužan način.

"Svaka tajna je lijepa..."

Nisu više ništa govorile. Oblačile su se, namještale i sređivale samo se povremeno pogledavši i razmjenivši osmjehe. Kao da su istovremeno tješile i izvinjavale se jedna drugoj.
Misli su im tada bile iste, mada to možda nisu ni znale. Mislile su o tome koliko je ovo što učiniše nemoralno. Jesu li prevarile ovim svoju ljubav, svoje emocije. I šta je ovo...samo strast ili ima tu i ljubavi ?
Budućnosti sigurno nema...to su znale. Mahala im ovo ne bi oprostila nikada.

 
Zašto ono što je najljepše mora biti tajna, mora biti "nemoralno" ?

Jer ovo je mahala...


* * *
[/size]


Prošlo je već nekoliko dana. Nisu govorili o događaju iz toaleta...kao da je bio samo još jedan vlažan san. Lutala je od tada Belma mislima u svoje davno zakopane tajne, snove, želje...
Uzimala je mobilni, pa ga spuštala na sto, gledajući u njega kao da u ovom trenutku vodi odsudnu bitku, sama sa sobom, sa životom. Kao samoubica koji gleda u pištolj pokušavajući naći razloge "za i protiv"...vagajući ih.

Mislila je da vjerovatno neće doći nikada taj trenutak. Vjerovala je da nikada više niko neće tu "Nju" pribuditi. A onda se pojavila ona...
Probudila ja divljinu u njoj. Podsjetila je da postoji neko ko strpljivo čeka da se ta divljina probudi. On je uvijek volio tu "Nju". On voli svaku "Nju" u njoj...


Pogledavala je u ekran mobilnog, tražila prave riječi ako uopšte postoje prave ili su sve prave kad su u pravom trenutku, Počela je da kuca :

"Heeej...u gužvi sam pa da ti se javim. Nisam dugo ovako...

Kako si ?

Danas sam mislila na tebe...na nas...onako,,,

Danas sam probudila "onu" sebe...znaš..."


Te riječi bile su njen "pucanj" u sve njene nedoumice. Znala je da ubija njima godine ćutanja. One su kraj i početak...

Gledala je još nekoliko trenutaka u mobilni na kome nije bilo odgovora.Spustila ga je, displej je potamnio a ona nastavila da radi...


Prolazile su minute, a onda zvuk poruke i bljesak displeja. Pisalo je :

"Ja mislim svaki dan...i sanjam svaku tebe u tebi probuđenu..."

Belmi zatrepta srce, nasmija se glasno i pomisli :

"Mahalo...ma jebi se !!!"


* * *
[/size]


Obrušavali su se tamni oblaci satima pretvarajući dan nad gradom u tamu. Nezadrživo su zaklanjali plavo nebo uz pratnju buke grmljavine odlučno ga osvajajući. 

Posmatrala je Belma to sve kroz veliki prozor u kancelariji. Neki su komentarisali ozbiljnih lica to nadolazeće nevrijeme, ali ne i ona. Sa sve većim mrakom, sa jačom i bližom grmljavinom osmjeh joj je bivao širi.

Uvijek je voljela tu "natprirodnu" moć prirode da dan pretvori u tamu, i jedva čekala trenutak kada će se prosuti pljusak kroz sparni zrak. Praćeno munjama i bukom gromova sve je to  bila ona savršena magična gotika...

Kulisa za početak tog obrušavanja sa neba bila je spremna.

Samo što se iščekivao trenutak spajanja neba sa zemljom, ustala je sa svoje stolice i žurnim korakom izašla van u susret tom trenutku. Nisu je zanimali glasovi iza nje,,,"ne ide sada...pokisnućeš...kako se ne plašiš..."

Samo je Azra, smješkajući se gledala u nju i kao da je telepatski govorila :

 

"Idi draga...prepusti se..."

 

Mahala je njena duga suknja sa volanima u španskom stilu dok je, skoro pa trčeći, izlazila iz zgrade. Čim je iskoračila vani topao i jak vjetar zalijepi suknju za njene bose noge koje su se jasno ocrtavale ispod nje. Odbijao se od njeno lice a pramenovi kose zavijoriše kroz zrak kad prsti vjetrova uđoše među njih. Imala je osjećaj da vjetar hoće da rasprši sav sjaj iz kose svuda naokolo.

Nije posustajala, hodala je dugim i opuštenim koracima. Hodala je kao da prilazi u susret dugo očekivanom ljubavniku puna strasti i želje za njim.

Tek što je osjetila prvu veliku kap na podlaktici usljedile su sljedeće.

Na lice, iznad obrve...na kosu...usnu...nos...obraz...

Zatreptala je oblivena kapima. Svako drugi bi tog trenutka potrčao ali ona je stala.

Raširila je ruke i glavu podigla ka nebu koje je padalo na nju. Čekala je raširenih ruku da joj njen moćni ljubavnik padne u zagrljaj, da je uzme ovde i sad.

U tom trenu pretvorila se u kip usred fontane niz koji se slijeva voda. U ženu koja se podaje svim srcem i tijelom, jer njena želja, da je oblije kiša u slapovima, bila je srazmjerna jakom erotskom naboju dok je dodiruju ruke muškarca kojeg žarko želi. Svaka kap koja je padala po njoj bili su vreli poljupci. Svako slijevanje vode niz tijelo, njena toplina, bila su milovanja i dodiri puni strasti i požude. Crni tragovi maskare razlili su se po licu kao crne suze, ali suze radosnice konačnog susreta nakon preduge čežnje. 

Košulja, koja se zalijepila za nju potpuno mokra, bila je strastan zagrljaj pun požude. Oble grudi i bradavice jasno su se vidjele ispod mokrog platna. Osjećala se golom i uzbuđenom u tom trenu. Vodom natopljena suknja, pripijena uz noge, otkrila je svu raskoš glatkih i bosih butina i zadnjice. 

Okretala se oko sebe visoko podignutih ruku i zatvorenih očiju, u strasnom zanosu.

Plesala je uz gromove...ritam bubnjeva neba. Plesala je u zagrljaju sa kišom...vodila je ljubav sa prirodom koja je kao moćan muškarac penetrirala u nju.

Nije marila za poglede na sebi. Osjećala ih je, bila ih svjesna ali to je jedina dodirna tačka sa razumom u ovom trenutku. I nije marila za to...bila je u ekstazi...

Potpuno natopljena kišom radosno je potrčala nazad u zgradu. Utrčala je u nju ostavljajući mokar trag za sobom. Ušla je u toalet i pogledala se u ogledalo.

Mokra, razmazane šminke, njeno tijelo je drhtalo, grudi nadimale. Dlanovima je brisala vodu pomješanu sa šminkom sa lica. Kosa više nije imala oblik jutrošnje frizure.

Zagledala se u svoje lice, u tijelo koje je mokra odjeća više otkrivala nego pokrivala. Na licu je gledala vlastito uzbuđenje...u stomaku se osjećala kao poslije orgazma...

Osmjehnula se, radost je isijavala iz nje...bila je sretna što je osjetila tu strast nakon mnogo vremena...

 

Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.

 
NAŠE ĆE SJENE HODATI PO NETU...LUTATI FORUMOM...


paleta

 • Teme:
 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 885
 • Pol: Muškarac
 • "Ja sam rođen da mi bude lipo"
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: MAHALA
« Odgovor #1 poslato: 09-09-2018, 20:22:02 »
 (thumbup) E ovo drži  (kikot) pogled na monitiru i kada se završi čitanje...  :D
Lepo napisano, eh da je više ovakvih priča...
Moje price:
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.          

arnella

 • Sexy Moderatorka
 • *****
 • Poruke: 7925
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: MAHALA
« Odgovor #2 poslato: 12-09-2018, 21:06:10 »
dragi moji autori
nije me bilo neko vreme pa nisam jos stigla da procitam neke price pa mi ne zamerite  :-\ (inlove)

hladan

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: MAHALA
« Odgovor #3 poslato: 23-10-2018, 02:27:39 »
Bravo, odlična priča. Pismeno. Sasvim blizu ozbiljne proze.

hotlajn

ozenjenipeder

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 298
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: MAHALA
« Odgovor #4 poslato: 23-10-2018, 07:41:29 »
     Ovo nije pisao amater. Da, sjajno je !!!

DrvoZivota

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 706
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: MAHALA
« Odgovor #5 poslato: 19-01-2019, 19:14:54 »
Znatno drugačije , ali savršeno napisano!  (bow) (bow)  Još jedna od onih priča koje po svojoj kvaliteti ne pripadaju ovom forumu gdje ostaju zabačene i nezanimljive među lako čitljivim, površnim pričama. Bilo je užitak pročitati nešto ovako :)

scotch

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 637
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: MAHALA
« Odgovor #6 poslato: 20-01-2019, 17:25:03 »
Moj drug dobri, snimio je ovu pesmu odavno…
Dobra je, uvek se napijem uz nju, a pogotovu uz ovu malečku…

Ma ubi me, pa to ti je…  8-)

Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.


sarun

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 88
 • Pol: Muškarac
 • Swing bračni parovi dobrošli.
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: MAHALA
« Odgovor #7 poslato: 20-01-2019, 22:38:51 »
Izvrsno.  (thumbup). Usput, kamo sreće da znam ovako pisati, pa neka sam i budala.  :)


budala_75

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 93
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: MAHALA
« Odgovor #8 poslato: 21-01-2019, 11:36:59 »
@sarun
Budala druže kako god pisao...ali hvala  :)

@scotsh
Fenomenalna pjesma a spot savršen...idealno uz priču druže  :)

@DrvoZivota

Eh drvce...neka svi pišu sta žele... ;)
A znaš ti vrlo dobro da je rajfešlus praktičan...ali dugme je poezija... :) ;)
Hvala velika !!! :)
NAŠE ĆE SJENE HODATI PO NETU...LUTATI FORUMOM...

Tagovi:
 

GoogleTagged