Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Majčinska Ljubav  (Pročitano 50381 puta)

Krajišnik

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 23194
 • Pol: Muškarac
 • Samo žena sa dlakavom pizdurinom je savršenstvo...
  • Teme korisnika u ovom forumu
Majčinska Ljubav
« poslato: 03-11-2014, 18:41:47 »
Majčinska Ljubav

Očuh posmatra svoju novu ženu koja će se pobrinuti za sinove seksualne probleme. Jedna stvar vodi sledećoj i...

Mom 15.ogodišnjem posinku, Željku je nedavno postavljena dijagnoza hormonalnog poremećaja koji ima za uzrok nesnosne bolove u erekciji. Bilo ga je sramota poveriti se ikome, ali je napokon skupio hrabrosti i poverio se svojoj majci o stanju koje ga je zadesilo. Rekao joj je da kada mu se digne da u tom stanju ostaje danima i da mu je to jako, jako bolno. Njegova majka (Moja žena, Jasmina) ga je napokon odvela pedijatru. Doktor mu je prepisao lek koji bi trebalo da mu olakša bolove, ali nije mu pomagalo u tome da se smanje erekcije. U isto vreme je spomenuo Jasmini, posle pregleda, da se hormonalni poremećaj njenog sina pokazao najviše u donjem delu stomaka njenog sina, rekao joj je da njen sin za svoje godine ima neuobičajeno veliki penis, što je naravno jedan od simptoma poremećaja.

Željkovi problemi su se nastavili i dalje i oni su odlučili da potraže i drugo mišljenje, ovaj put kod doktora opšte prakse. Ovaj doktor je preporučio masturbaciju kao lek. Njegova majka, (Moja žena, Jasmina) je bila jako zbunjena kako da kao majka kaže sinu da mora da "drka". Pitala je mene, da mu ja to objasnim, ali ja sam bio novi u njegovom životu (tek treća godina smo bili venčani) i rekao sam joj da bi Željku bilo prijatnije da mu to ona objasni jer ga zna ceo život, a ja ne. Napokon je pristala. Jedno veče kada je Željko otišao u svoju sobu, Jasmina je otišla za njim, pokucala mu je na vrata. Nisam mogao da su suzdržim a da ih ne spijuniram, na psrtima sam se prišunjao, zanimalo me je kako će mu to objasniti.

Jasmina je pričala tiho, i pomalo stidljivo pokušavajući mu objasniti šta je doktor rekao. Pitala ga je da li još uvek ima "probleme", i on je odgovorio, "da naravno da imam, počinje ponovo da me boli i stvarno ne volim da uzimam te lekove! Od njih imam mučninu i nije mi dobro! Tada je njegova majka rekla da je doktor predložio nešto što se zove "masturbacija".

"Znaš li šta je to?" pitala ga je JASNA. " MMhh, neznam, šta je to mama? uzvrtio je Željko. "Paa, sada bi stvarno volela da ti je otac tu da ti to objasni, ali potrudiću se i ja... to ti je... uzmeš svoj penis i navlačiš ga pokretima ruke od gore prema dole, a joj." Jasmina se mučila da dovrši objašnjavanje. "Moraš ga navlačiti gore, dole, tada osetiš blagu vrtoglavicu kao, i onda...uh..." Zastala je malo, zacrvenela se od srama, "pa, osetiš se malko čudno i onda ejakuliraš." "A šta znači ejakulirati, mam, šta je to?" pitao ju je sin. "Pa, nešto belo gusto, slankasto, izađe sa vrha tvog penisa, nešto slično šamponu ili losionu recimo po gustini. Moraćeš to očistiti sa peškirom, ali posle toga ti penis ne bi smeo biti u dignutom stanju, makar jedno vreme. Možda bi ti to pomoglo i da zaspiš." "OK, probaću i to ako će pomoći," reče Željko. "Ostaviću te sada samog pa ti to probaj," reče Jasmina i ode van iz sobe. Brzo sam zbrisao nazad u sobu. Jasmina je ušla u sobu nekako uznemirena. "Ne mogu da verujem, da sam rođenom sinu malopre objašnjavala kako da "masturbira", reče ona. Pokušao sam da je utešim, ali jedva da je spavala to veče. Sledeće veče pre nego što je Željko otišao na spavanje, čuo sam ga kako se tiho poverio majci da je probao da "Masturbira", ali da nije uspelo. Nije mu uspelo ništa da izađe van iz njegovog penisa. Jasmina je to podelila samnom kada smo ulazili u krevet i spremali se i sami na spavanje. Spustio sam knjigu koju sam čitao i rekao "stvarno neznam šta bih ti rekao, možda bi trebalo da odeš kod njega i ponovo mu objasniš, možda da mu odneseš bebi ulje, da mu bude lakše." Složila se samnom i otišla u kupatilo po ulje. Ustao sam se i paralisano na vratima čekao kada je otišla po ulje i ponovo kod sina u sobu, kako bi mu pokušala pomoći. "Izvoli sine," rekla mu je, "uzmi malo ovog ulja dok budeš masturbirao večeras." "Ne verujem mama moja da će mi to išta pomoći," reče Željko. "Mama, da li bi te htela da mi pokažeš kako se to pravilno radi? možda je ne radim to kako treba?" Jasmina je zastala, kao da je blokirala i rekla,

Pa mislim da bih mogla. S tim rečima njenim, Željko je spustio pokrivač sa sebe, na sebi je imao samo šorc.  Njegova erekcija je snažno odizala šorc praveći šator  među njegovim nogama, apsurdno je bilo videti nešto tako veliko kod osobe njegovih godina. Jasmina je uzdahnula kada je Željko svukao svoj šorc sa sebe. Željkov kurac je bio dobrano preko 20 centimetara, ali nije samo to, bio je i dosta debeo! Puslirao mu je u skladu sa otkucajima srca, a imao je dosta veliki glavić. Jasmina koja je inače tiha bila je paralisana njegovom veličinom. "Bog te jebo, šta je to?!" rekla je, trudeći se da bude što tiša. Jasmina je pročistila grlo,

"Sada mi pokaži kako ti to radiš." Željko je svojom malom ručicom jejedva obuhvatao svoj kurac i počeo da ga drka kratkim potezima u dnu. "Vidiš da se ništa ne dešava." "Možda bi trebalo da ideš od dna prema vrhu, i možda malko sporije rekla mu je mama. Video sam da je i sama u transu zbog veličine kurca koji je pred njom. Uhvatila je sebe kako rukom poseže za tim kurcem, ali  je iznenda povukla ruku nazad. Oduvek je uživala da mi ona drka i da mi puši, pa pretpostavljam da se izgubila u trenutku.

"Ne, mama, možeš mi pokazati, slobodno, hoćeš li mi probati pomoći, molim te? Učiniću sve! Moram ovo da zaustavim već jednom!" Jasmina je stidljivo ispružila ruku i obuhvatila prstima njegov kurac. "Da li si siguran da je ovo u redu sine?" pitala ga je. "O DA, MAMA, puno je bolji osećaj nego kada je u mojoj ruci. Tvoje ruke su mnogo mekše i toplije od mojih." On se odjednom opustio i zavalio u jastuk gledajući majku kako mu drka. "Znaš šta, trebao bi razmišljati o golim ženama dok radiš ovo. To bi ti pomoglo da ejakuliraš, znaš?", reče mu majka. "Neznam, mama, možda bi to i moglo," počeo je dublje da diše. Zatvorio je oči a Jasmina se privukla bliže kako bi mogla lakše da mu drka, brže i brže. To je trajalo oko 5 minuta, a Jasminu je počela da boli ruka. "Sine, stvarno bi trebalo da misliš na gole žene, za to je tvoj penis i namenjen," rekla mu je. "Kako to misliš mama?"

"Pa, sine, tvoj penis je napravljen za to da ulazi u ženinu vaginu, kako bi joj pomogao da zatrudni i da se napravi beba," objašnjavala mu je Jasmina. Koja je sada očigledno postajala opuštenija. "Ako bi se činilo kao da ulaziš u ženinu vaginu, možda bi lakše ejakulirao." OK, probaću.Nisam baš video mnogo golih žena, samo na slikama, ustvari, reče Željko. Još uvek nije uspevalo da svrši, a Jasmina je bila neodlučna da ode dalje. "Pa, mislim da ima još jedna stvar koju bi mogli probati, ali nisam sigurna da li trebali to uraditi." Jasmina se vrpoljila.

Bradavice su joj očigledno stršile kroz spavaćicu, bilo je već očigledno da je situacija sa sinom u koju je dovedena imala efekta na nju. "Mama, meni ne smeta, šta god da je to, meni je drago što mogu na tebe da se osloniš da mi pomogneš, ipak ima istine u tome da je majka tu za sina u svemu tu." Sa tim rečima, Jasmina se nagnula i uzela sinov kurac u usta. Lizala ga je i sisala polako, očigledno je da je uživala u tome što je radila.

Jedna sisa joj je ispala iz spavaćice i njena nadražena bradavica je dodirivala Željkovu butinu. Uskoro je pušila kurac kao da to radi svaki dan, ali samo je jedva pola uspevala uvući u usta. Željko se još više zavalio i disao duboko i teško. "Mama, ovo što radiš je super, molim te nemoj prestati!" Poslušala ga je, nasmešila mu se i nastavila da sinu po prvi put pruži pušenje kurca.


Počela je da koristi i ruke kako bi mu drkala donji deo kurca dok je nastavljala da mu oblizuje i cucla veliki glavić. Željko je disao sve dublje, počeo je da dahće, i izbacivao kukove gore kako bi joj ga nabio dublje u usta. Jasmina je mrmljala nešto kada je Željko viknuo da će uskoro da svrši. "A jooooj, mama!" Zastenjao je, izbacio kukove, nabivši ga tako majci u usta koliko je mogla da primi i počeo špricati njoj u usta, puneći ih spermom. Zagrcnula se, gutala je koliko je brzo mogla, nastavljajući da mu puši. Drkala mu je rukom. Ljudi moji kako je to erotična situacija bila.

Jasmina je progutala sve i Željkov orgazam je slabio. "Mama, ovo je bilo super, ali i toliko čudno! Čini mi se kao da mi se vrti u glavi. Da li je to to belo što si spominjala?" "DA, rekla mu je majka. "To je tvoja sperma, mislim, tvoje seme. Progutala sam sve kako ne bi napravili nered." I sama je očigledno bila potresena. "Da li ti je sada bolje?" "Da, pogledao je svoj penis, koji je bio malo mekši,ali još uvek poludignut. "Mislim...mislim...da se sada osećam puno bolje. Hvala ti mama, puno ti hvala." Jasmina se ustala, zatvorila spavaćicu i pokušala da se koliko toliko sabere pre nego što je napustila sobu. Ja sam nabrzinu otišao u našu sobu, našla me je u krevetu gde sam čitao knjigu po običaju pred spavanje. Ušla je u sobu u uvukla se kraj mene. Video sam da je uzbuđena, jer je počela da mi se igra sa kurcem. Nije rekla ništa o tome šta je radila sa sinom, ali tada me je zajahala i nabijala se kao luda od kurca.

Imam osećaj da je tri puta svršila pre nego što sam ja svršio u nju. Već sledeću večer, Željko je došao kod nas u sobu i šapnuo nešto majci u uvo. Ponovo je imao jednu od svojih bolnih erekcija. "Izvini me ljubavi," rekla je. Vraćam se za par minuta. Ponovo sam na prstima otišao za njima niz hodnik i virio kroz poluzatvorena vrata. Već je sinu pušila. Sada već uopšte nije bila stidljiva, čak je i počela da se meškolji među nogama i da si rukom trlja međunožje, verovatno nesvesno. Ova njena rutina se nastavila nedeljama koje su usledile i nikada nije samnom pričala šta se dešava u sinovoj sobi i kako mu to pomaže. Čak bi odlazila u njegovu sobu bez da je on i tražio "pomoć" oko svog problema. Povremeno bih odlazio do njih da vidim da li su ostavljali pritvorena vrata. Uvek bi se vraćala direktno u naš krevet i izjebala me kao luda.

 Jednu večer vratila se , dobro sam osetio poznati miris sperme, siguran sam da sam video nešto zamazano u njenoj kosi, ali i na njenoj spavaćici. Neko vreme nisam gledao, ali bilo mi je jasno da nije sve stigla da proguta taj put. Negde oko mesec dana već to se nastavilo i odlučio sam da ih ponovo promatram, kao i obično, ali ovog puta nešto neuobičajeno se desilo. Spustila je gornji deo spavaćice dok mu je davalo dozu noćnog pušenja, njegove terapije koju je ona shvatila doslovno. S vremena na vreme bi zastala, osmehujući mu se. I on se njoj osmehivao i igrao se sa njenom kosom. Dosta su se gledali oči u oči. Pušila mu je jako polako, i imao sam osećaj kao da želi da što duže potraje.


Video sam koliko su joj čvrste bradavice bile dok je međunožje trljala o njegovu nogu. Njegova majka je bila neverovatno sisata žena, što je i privuklo njoj. A verujem i sina. Spustila je dole jednu ruku i masirala si sisu i štipnula bi se za bradavicu! Bio sam jako uzbuđen gledajući u kojoj se meri majka podaje sinu. Dosta kasno je došla u sobu, i kao i obično, jebala bi se na meni kao da sutra ne postoji, sa nekoliko svršavanja, i to dosta glasnih. Sledeću večer sam ponovo na prstima se odšunjao na svoj šou, primetio sam da je disala duboko.Gledao sam u slabo osvetljenu sobu, i video Željka, kako rođenu mater kurcem nežno lupka po sisama! Ona je skupila sise rukama i uvlačila glavić u usta kad bi joj ga sin zabio među sise! Morao sam izvaditi svoj kurac, koji je bio oko 15 cm, ni približno kao ovo čudo u Željka, mog posinka, i olakšati se u hodniku, nisam mogao više da izdržim!!!" Kada je napokon svršio, pošpricao ju je svuda po licu pa i po očima. Cerekali su se, ali i stišavali jedno drugo, kako ja ne bih čuo.

Otišla je u kupatilo i oprala se pre povratka u naš krevet., ali još uvek sam osećao miris sperme na njoj. Nisam hteo da upropastim ovaj moj mali noćni šou pitajući je šta je toliko dugo radila kod sina u sobi, ali nenadano mi je otkrila da odlazi kod njega u sobu kako bi bila sigurna da masturbira svako veče, da ne bi preskočio. "To je doktor i prepisao, zar ne?" rekla je. Koliko nije imala pojma da je skoro svako veče gledam kako mu puši. Tokom sledećih nedelja  primetio sam kako probava različite poze sa sinom, i čini se kako uživa u tome da joj rođeni sin svršava po licu i po sisama. Čak je počela i da se skida, ostajavši samo u gaćama, mada su joj i iz njih sa strana dobrano virile tamnocrne guste kovrdže njene mindže.


I željko se dosta opustio i često bi joj i on mesio bujne sise, a često bi joj i sisao bradavice, ona bi mu stavila glavu u krilo i sisu u usta, dojila bi ga kao kad je bio mali. Ali prvo bio on svršio po njoj. Stvari su postajale sve erotičnije kako su nedelje prolazile, Jasmina bi obično skidala spavaćicu čim bi ušla kod njega u sobu. Jedne večeri je Željko ležao na leđima kada je ona ušla u krevet, opkoračila bi ga i spustila svoju dlakavu i i stvarno mesnatu pičku koja je još uvek bila u gaćama na njegov veliki tvrdi kurac. Trljala bi se tako o njega a rukama bi se poduprla na njegova prsa.

"MAMAA!!! Ti si skroz mokra dole, gaće su ti skroz mokre!" "Znam, sine, znam, to se ženama dešava kada ih se dira među noge." "Zašto to, mama?!" "Pa, to pomaže kada hoću da penis uđe u mene, tako lakše uđe." "Kako bilo, super je osećaj, nikada te nisam video golu, hajde skini gaće i ti?" "Ma, ne znam, stvarno ne bi trebao videti majku golu skroz", odgovorila mu je Jasmina.

Zastala je i rekla, "ma, dobro, neće škoditi, ja tebe gledam golog i pušim ti kurac već tri meseca." Ustala se, spustila je svoje skroz mokre gaće niz noge. "Pa, šta misliš?" upitala je. "Mama, ozgledaš prelepo! Veoma si lepa tako gola, prelepe su ti te kovrdže među nogama, a vidim i da si mesnata dosta". "Hvala ti, to mi puno znači, i pička ti se moja zahvaljuje, vidiš koliko vlažim zbog tebe",rekla mu je mama. Ponovo se popela na njega i nastavila da si trlja mesnatu pičku o njegov dignuti kurac, koji joj je sada izgledao masivniji i veći nego dosad. Malo sperme je izlazilo iz glavića. Protegnuo se i zatvorio oči.


Zgrabio je Jasminu za kukove i činilo se kao da pokušava da joj zavuče kurac. Jasmina je osetila šta se dešava, "Stani malo mladiću, ne možemo to!" Bila je ponesena time što se desilo. "Pa, možda, ali moramo paziti." Nije otišla toliko daleko te večeri. Sledećih nekoliko dana bila je jako tiha. Vratio sam se s posla jednog dana i našao u kuhinji vrećice s namirnicama koje nisu bile spremljene. Primetio sam malu crvenu kutijicu u jednoj od kesa. Bilo je to pakovanje kondoma! Odmah sam pomislio kako planira da ima seks sa sinom! Kroz glavu su mi prolazile erotske slike i mogućnost da se i to desi. Nisam mogao da dočekam šta će se desiti večeras. Kada je došlo vreme za našu rutinu, gledao sam je kako odlazi iz naše sobe da obiđe sina.

Kada sam se došunjao do njih, čuo sam svoju ženu kako trlja svoje međunožje preko šorca mog posinka. Željko je bio iznenađen kada je majka otvorila kondom, svukla mu gaće i počela da ga navlači na sinov kurac. Kondom je očigledno bio rastegnut do maksimuma jer nije namenjen za toliki kurac. I majka mu se ubrzo skinula i legla u krevet do svog sina. Željko se ustao i kleknuo na sve četiri promatrajući majčino golo telo. Pogledao je gore prema njoj, a onda prema svom kurcu. Jasmina je posegnula dole rukom, protrljala glavić po svojim oteklim usminama i omotala noge oko sina. Napokon ga je uvela u sebe, i zatvorila čvrsto oči, uzdahnula je kada je počeo ulaziti u nju probadajući je i nabadajući na svoj debeli glavić. Ubrzo je bio sav u njoj, i instinktivno ju je počeo nabadati jako brzo. Nije izdržao ni 20 sekundi kada je svršio u pičku iz koje je i sam izašao. Jasmina je počela da svršava od trenutka od kada je ušao u nju. Činila je sve kako bi bila tiha, ali ipak je sin bio prevelik i predebeo za njenu pičku naviknutu na moj mnogo manji kurac.

Ni meni nije trebalo dugo posmatrajući ovo što se dešava. Svršio sam skroz po podu i vratima a da sam se jedva i dodirnuo! Željko je sišao sa majke i pogledao prema balonu punom sperme na njegovom glaviću.  "Šta bi se desilo da nisam imao ovo?" pitao je majku. "Mogla bih da zatrudnim tada," odgovorila je. "ALI ti si moja majka, ja te ne mogu oploditi."

"O, DA, naravno da možeš, mislim da je tvoja sperma je već dovoljno jaka, a sperma je ono od čega bih zatrudnila, bez obzira čija je i od koga dolazi," odgovorila mu je majka još uvek raširenih nogu i razjapljene pičke. Požurio sam nazad u sobu,nadajući se da neće primetiti lokvu sperme na tepihu i vratima sobe.

Vratila se u sobu ubrzo i ona, ali ovaj put nije bila raspoložena za seks. Odmah se okrenula i zaspala. Nisam hteo da je forsiram, jer sam i sam bio prazan. Ona i dalje nije bila svesna da sam ih gledao. Ovo se nastavilo i dalje i ona je postajala sve hrabrija i smelija, sve se manje ustručavala bilo čega. Već su se jebali u tri različite poze, a nekada bi je natakao i drugi put, kada bi odlazila iz sobe stavio bi joj ga opet i jebao je pred vratima, na podu. Došlo je i jedno veče kada su ostali bez kondoma. Rekla mu je da će mu samo popušiti jer im je nestalo kondoma. Željko je bio razočaran. Milovao ju je preko spavaćice dok mu je ona pušila.

Bio je jako nezadovoljan, i stalno je posezao rukama za njenim sisama, i vukao ju je za sise i za bradavice, jer se nije mogao zasititi njenih sisa, kao ni ja. Ona se malo pomerala i nameštala, sada joj je sin mogao dohvatiti unutrašnjost butina i samu pičku. "Mama, toliko si mokra, mogu li ti staviti, malo samo? Stvarno obožavam da te jebem, mama, ali stvarno, volim ovu tvoju debelu dlakavu pičketinu, daj mi, malo samo." Nastavila je da mu puši bez ikakvog komentara ne njegovo preklinjanje. Preklinjao ju je ponovo.

Napokon se ustala i svukla gaće i vratila se u predhodni položaj. Dok mu je i dalje pušila i nadrkavala kurac, on je ponovo pružio ruku dole  i igrao se e njenom pičkom. Zastenjela je malo glasnije i mrdala dupetom okolo, očigledno želeći da je sin navuče ponovo večeras. "Mama, zar ne mogu ga ja samo izvući kada budem trebalo da svršim? Neću te oploditi, obećavam! Nemoj molim te toj prelepoj pički uskraćivati ovoliki kurac, vidiš koliko plače za njim, vlažna si skroz." Nastavila je da se pretvara kao da ga ne čuje, ali njen otpor je slabio. Njegove ruke su milovale njeno telo, onda je počeo da joj sisa bradavice koje su mu bile kraj lica. Više nije mogla da izdrži. Skinula je spavaćicu i legla kraj sina. "OBEĆAJ MI. MOLIM TE OBEĆAJ MI da ćeš ga izvaditi ranije i da nećeš svršiti u mene! Tvoj očuh je imao vazektomiju i ne mogu mu poturiti tvoje dete kao njegovo. OBEĆAJ MIIII!!! "Hoću, mama, hoću, ne brini, jednostavno moram da te jebem." Bio sam sve više iznenađen njegovom upotrebom "prljavih reči" koje se koriste u seksu! Uskoro ju je opkoračio i počeo sa zabijati u nju. Video sam suze na njenim očima kako joj se slivaju niz obraze. Držala si je ruku na ustima. Očigledno joj je još uvek bilo teško podnositi ovoliki kurac u sebi.

"Majčice moja mila, ovo je puno bolje bez kondoma!" "Znam, zastenjala je, i meni je prelepo, "Moli te majka, šta god mi radio, samo nastavi i ne staj, koliko god možeš, daj mi, daj mami kurca, puni me jače i dublje, samo mi daj!".

Nastavio je da je nabija, a ona je morala držati ruke na ustima jer bi očigledno morala da se dere koliko je rasteže i širi iznutra. Jebao ju je sve dok nije bilo vidljivo da će svršiti. Uhvatio ju je za dupe i nabijao sve brže, izlazeći skoro skroz iz nje, ostavljao bi glavić samo u njoj, i ponovo je nabio do kraja, zatim se nabio skroz u nju. Odjednom se setio šta joj je obećao, ali bilo je kasno. Veće ju je dobrano napunio suboko u unutrašnjost majčine pizde. Izvadio ga je, ali je nastavio da šprica po njoj, po njenim bujnim crnim kovrdžavim dlakama i po njenom stomaku.  

Ja joj nisam dao da se brije jer sam voleo dlakave pičke, i to mi je bio fetiš, palilo me je to jako. Nikada nisam video da neko svrši toliko snažno, čak ni u porno filmovima! Jasmina je mrdala kukovima i brzo ga vraćajući nazad u sebe. "Ne brini ljubavi mamina, ne brini, u redu je! Nastavi samo!". Željko je nastavio da se nabija u nju, ubrzo je ponovo svršio u nju, i to obilno. Zatim se samo opustio na njene sise. Na svu sreću, Jasmina je dobila menzes
sledeće nedelje, i nije ostala trudna. Izjavila je jedno jutro kada je odlazila u kupatilo kako je dobila menzes i onda zaćutila odmah kada se setila da ja neznam za njen način života. Seks među njima se nastavio i meseci su prolazili. Ponekad bi koristili kondom a ponekad ne bi. Mislim da Željko više nije imao problema sa erekcijom, ali ona bi odlazila kod njega u sobu svejedno. Spomenula je jedno veče dok su se jebali "da se nada da mu sperma nije zrela da bi mogla ostati trudna". Nisam se mogao žaliti jer bi se povremeno pojebala i samnom posle njega. Da je jedno veče upotrebila kondom mogla bi da izbegne seks samnom jer ne bi želela da posumnjam zašto joj je pička puna sperme posle dolaska i sinove sobe.Uskoro se približio punoletstvu i nezamislivo se desilo, Željko je uspeo da oplodi rođenu mater.Kada mi je Jasmina prodavala priču kako je ostala trudna samnom jer je čitala da se dešava da i muškarci koji su imali vazektomiju uspevaju da oplode ženu, prećutio sam sve i odlučio da prihvatim priču kako bih i dalje nastavio da uživam u situaciji u kojoj sam se našao, Željko je i dalje jebao moju ženu, svoju majku, a jebao sam je i ja. Često sam ih snimao dok bi se jebali i kasnije to obrađivao na kompjuteru praveći film od toga, koji je dostizao trajanje od nekoliko desetina sati. Planirao sam da to jednog dana ako budem hteo predstavim njoj i sinu i da se tako i sam uvučem u šemu i da je jebemo zajedno u našem bračnom krevetu, ali zasad mi je ovako odgovaralo skroz. Jedan dan me je posinak zamolio da mu pogledam kompjuter jer sam se dosta razumeo u to a nešto ga je zezalo jer nije hteo da se upali. Izašao sam mu u susret iako znam da mi jebe ženu, instalirao i pokrenuo bolji antivirus, i nije trebalo dugo kada sam video da je našao virus u jednom folderu pod imenom "JASMINA". Pratio sam putanju i otvorio folder, a kopirao sam ga i sebi na svoj stik za svoje potrebe za slučaj da ne
uspem da ga pregledam.


Tamo sam našao jednu tekstualnu datoteku i dosta klip filmova. Počeo sam čitati deo sa tekstom. U tekstu je opisivao svoju majku Jasminu, kako je ona dobra žena, zgodna, lepa, kako je sretan što ima takvu majku, za kojom se svi okreću, počeo je opisivati kako je ona neverovatno sisata žena i kako bi je voleo videti golu, kako ga je često upozoravala da gleda u tanjir za stolom kada bi ručali, a ne u nju, kao da janmerno držala sise na stolu, jer je očigledno kad sam ja bio na poslu često znala biti samo u grudnjaku i gaćama po kući. Opisivao je kako je često znala da nosi helanke po kući, neke sive, jer njih je najviše imala, njih je nosila bez gaća ispod tako da joj se pička dosta isticala i bila jako vidljiva, jer je ona bila dosta jaka u butinama, u dupetu, pa tako joj je i pička bila jako mesnata, a u njima bi joj se helanke uvukle u pičku i ubrzo bi postala mokra među nogama i videla bi joj se velika vlažna fleka, a pravila bi se da ne vidi. Mada je mali i u pravu, to sam i ja primetio nekoliko puta. Opisivao ju je kako ju je jednom prilikom čuo da drka kada ja odem, i to rano, misleći da joj sin i dalje spava. Često je znala doći kod njega u sobu da proveri da li gleda tv ili igra igrice, to je radio sa slušalicama, tako da je odlazila u svoju sobu i skidala se gola, širila noge i trljala i mesila si pičku nabijajući se na vibrator. Opisivao je kako je uzimao mobitel i odlazio polako u njenu sobu i snimao je dok se trlja i dok drka, čvrsto je zatvorila oči sve dok nebi svrtšila, verovatno je bila u nekim svojim maštanjima i duboko udubljena u to što radi da joj nije padalo na pamet da

povremeno otvori oči, da jeste ugledala bi sina pred sobom sa kurcem u jednoj ruci a mobitelom ili ponekad i kamerom u drugoj ruci. A vrata od spavaće sobe su nam se teško jako zatvarala tako da bi se nekada i sama otvorila. Tih filmića bilo je dosta, gledajući im trajanje svaki klip je bio po barem 20ak minuta u kojima bi se ona bacakala, stenjala, uzisala, i nabijala na vibrator. U tekstu je opisivao kako se on pali na nju i kako mu se diže na nju kada je vidi i da neće da mu spadne nikako čak i kada svrši.

Pažljivo sam čitao kako mora smisliti neki plan da je zavede jer kako je on pisao, nije u redu da ona sama mora da drka a ima čoveka kraj sebe i toliki kurac u sobi niže, kako će se pobrinuti da je izjebe, ali tako da će sama to želeti, nikako nije hteo da je sili na ništa. Pisao je kako će isplanirati zdravstveni problem u kojem će i ona trebati da mu pomogne, kako bi joj skrenuo pažnju na svoj kurac, i da će mu ona sama posle toga dolaziti kada vidi koliki mu je. Znao je koliki je čak i moj tako da je bio siguran u sebe. Kada sam video datume od kada datiraju ovi klipovi video sam da on nju prati duži niz godina i da je sada kada je malo stariji rešio da svoj plan sprovede u delo, praveći se skroz lud, kako nema pojma o seksu uopšte i zašto mu se dešava to što mu se dešava. Sredio sam mu kompjuter, prebacio stvari na svoj komp, spojio ga u jedan film i snimio na dvd, za slučaj da se i ona i sin
budu opirali sada mom planu ako odlučim da im se pridružim. Taj film njegov bi prvo pokazao sinu njenom a ako se bude bunio pokazao bih ga njoj, mada mislim videvši sve ovo što se dosada desilo i što sam otkrio da bi to oberučke prihvatila.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


lav781

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 489
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Majčinska Ljubav
« Odgovor #1 poslato: 04-11-2014, 08:52:50 »
 (thumbup) (thumbup) (thumbup) (thumbup) (thumbup) vrh priča ali stvarno vrh priča a nisi napisao jeli ostala trudna na kraju sa sinom i šta je rodila jeli to čuvaš za nastavak ili  ?

Krajišnik

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 23194
 • Pol: Muškarac
 • Samo žena sa dlakavom pizdurinom je savršenstvo...
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Majčinska Ljubav
« Odgovor #2 poslato: 04-11-2014, 11:15:38 »
pa piše ti da je sin uspeo da oplodi majku. a da li će biti nastavak nemam pojma, ko bi svaku priču nastavljao, zato na kraju i piše kraj, jer bi to bilo naporno

Zloćko

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 43
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Majčinska Ljubav
« Odgovor #3 poslato: 04-11-2014, 14:25:19 »
Krajišnik alal ti vera, ovako bi trebala izgledati većina priča. Nije prekratka, jednostavna, ima dovoljno odlomaka itd...Još jednom za svaku pohvalu   (bow)

hotlajn

forax

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 681
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Majčinska Ljubav
« Odgovor #4 poslato: 04-11-2014, 16:54:16 »
Bilo bi super da ima nastavak da je jebu njih dvojica zajedno. Da je razvaljuju.. :D

moralna skroz

 • Kriterijumu,a da se malo smanjis?
 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 67
 • Pol: Žena
 • ne dam da me uvucete u vas prljavi sviiijet! ;D
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Majčinska Ljubav
« Odgovor #5 poslato: 04-11-2014, 22:23:58 »
 :o

haha, kuuul.
ni iole perverzna. ^^

tamdaj

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 65
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Majčinska Ljubav
« Odgovor #6 poslato: 06-11-2014, 11:40:36 »
 (thumbup) (aplaude) poslije price Porodica ovo je najbolja prica po meni.Slazem se da treba biti nastavak!!!!

tonitaxi

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 58
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Majčinska Ljubav
« Odgovor #7 poslato: 02-12-2014, 23:48:59 »
Prica je super svaka ti dala....e ajde sad nastavak ono kao vas troje u sendvicu......


Pastir

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 577
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Majčinska Ljubav
« Odgovor #8 poslato: 03-12-2014, 00:37:42 »
dobra priča, nema šta
 (explode) (explode) (explode)

arnella

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 8911
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Majčinska Ljubav
« Odgovor #9 poslato: 03-12-2014, 00:51:28 »
podlac mali   ;D :D (kikot) >:D
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.

Tagovi:
 

GoogleTagged