Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Moja priča  (Pročitano 221017 puta)

sanja-zg

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 36
  • Teme korisnika u ovom forumu
Moja priča
« poslato: 08-04-2010, 18:42:38 »
Prvo da Vam se predstavim.
Zovem se Sanja, 35 mi je godina i udana sam.
Moj brak je bio kao i svaki drugi. Ništa neuobičajeno, sa svojim dobrim i lošim stranama. Što se seksa tiće isto vrlo uobičajeno, vremenom se sve nekako svelo na rutinu, bez nekog naročitog uzbuđenja.

Do prošlog ljeta...
Na godišnji smo otišli početkom 8. mjeseca. Prvi dani su nam prolazili u uobičajenoj rutini. Plaža, kupanje, večera, spavanje.
Sve do tog dana...
 

Izležavala sam se na plaži i primjetila tipa blizu mene kako me promatra.
U jednom su nam se trenutku pogledi susreli, nasmiješio mi se. Suprug je čitao novine i povremeno prokomentirao neki članak.
 
Ja sam se odlučila malo poigrati, skinula sam grudnjak i legla na leđa. Uzela sam kremu za sunčanje i počela se mazati, polako sam rukom prelazila preko grudi, pogledala sam onog tipa i primjetila da ne skida pogled s mene. Mazala sam kremu po grudima, iako je to više ličilo na maženje nego na mazanje. Nježno sam prstima prelazila preko bradavica koje su se ukrutile. Još sam malo raširila noge otvarajući pogled tipu na moju pičkicu.
Ponovno sam ga pogledala i primjetila da mu kurac želi iskočiti iz kupaćih gaćica. Primjetio je moj pogled i ponovno mi se nasmijao.
Moj je suprug odlučio da mu je dosta plaže i rekao da ide u apartman, a ja ako želim ostati neka ostanem.
Odlučila sam ostati. I ta je moja odluka promijenila moj život i moje shvaćanje seksa.
Nakon što je moj suprug otišao, ovaj tip je prišao do mene i rekao mi da dođem za njim. Zaputio se prema obližnjem kafiću. Kao opčinjena ustala sam, obukla grudnjak i krenula za njim. Ni sama još neznam što mi se to dogodilo i zašto sam to učinila. Do tada nikada nisam prevarila svoga supruga iako je bilo podosta prilika.
Primjetila sam da je ušao u wc, ušla sam za njim.
Bila sam strašno uzbuđena i ne razmišljajući ušla u wc. Primio me za ruku i povukao u kabinu. Zaključao je vrata i počeo me ljubiti. Uzvratila sam mu poljubac.
Razmaknuo mi je gaćice i gurnuo jedan prst u moju već potpuno mokru pičkicu. Izvadio mi je cice iz grudnjaka i stao grickati i lizati moje bradavice. Uskoro je zabio i drugi prst koji je s lakoćom klizuno u mene.
Željela sam da me pojebe tu u wc-u, željala sam njegov kurac u sebi.
Izvadila sam mu kurac iz gaćica i povela ga prema mojoj pičkici. On me na to odgurno u rekao mi da ću ga dobiti, ali da još nije vrijeme.
Bila sam vrlo iznenađena tim njegovim postupkom. Izjurila sam iz wc-a i brzo se zaputila u more.
Svježina mora me rashladila. Legla sam na ručinik razmišljajući što mi se to malo prije dogodilo.
Nisam dugo bila sama, uskoro je on došao do mene i rekao mi da sam strašno privlačna žena i da me želi, ali da me ne želi tako na brzinu već da mi želi pokazati nešto novo i da me želi naučiti da stvarno uživam u seksu. Rekao je da se zove Z. i da je iz Zagreba, ali da je ovdje kao doma.
Bio je vrlo naočit muškarac u ranim četrdesetim.
Dugo mi je pričao, a ja sam ga kao hipnotizirana slušala.
Rekao mi je večers dođem u konobu, te da ću doživjeti nešto što još nikada nisam.
Vratila sam se u apartman. Moj suprug je još spavao, a ja sam razmišljala o tome što mi je onaj tip s plaže sve pričao i o njegovj ponudi. Dugo sam se dvoumila što da učinim, a onda odlučila da suprugu izmislim da se idem naći sa prijateljicom koja ljetuje u mjestu blizu našeg i da odem do te konobe. Rekla sam mu da sam se ćula sa prijateljicom i da me pozvala da večeras dođemo do nje. Suprug je reagirao kako sam i očekivala, predložio mi je da ja odem sama.
 
Otuširala sam se, namazala nokte, obukla vrlo kratku minicu i laganu bluzicu, bijele tangice, a grudnjak nisam obukla.
Pred konobu sam stigla oko 22.00, bila je to prava ribarska konoba u koju su uglavnom zalazili lokalni radnici i ribari. Otvorila sam velika drvena vrata i ušla. Bilo je vrlo zadimiljeno, a u polumraku sam opazila dvojicu za šankom. Za velikim drvenim stolom sjedio je Z. u društvu sa dvojicom muškaraca.
Kada me ugledao ustao je i krenuo prema meni. «Mačkice jako lijepo mi izgledaš, dođi upoznati moje prijatelje».
Odveo me do stola i upoznao sa I.-om i M-om. Oni su već znali kako se ja zovem. Sjela sam na veliku drvenu klupu, a Z. pokraj mene.
Natočili su mi crno vino i rekli da se prva čaša mora eksati. Eksali smo tako i prvu i drugu i treću čašu, a ja sam počela osjećati kako mi postaje sve toplije. Z. je cijelo vrijeme svoju ruku držao na mojoj butini.
Stavila sam ruku na njegovu i povela ga do moje već vruće pičkice. Kada me dodirnuo tijelom su mi prošli žmarci. Šapnuo mi je da odem u wc i da skinem gaćice. Ustala sam uzela torbicu i otišla do wc-a. Skinula sam gaćice kako mi je rekao i spremila ih u torbicu.
Kada sam se vratila do stola,njih trojica su se glasno smijali. Z. je ustao, primio me za ruku i odveo do šanka, gdje su još uvijek bila ona dvojica.
Pitao ih je da li im se sviđam i da li bi me željeli imati. Z. me posjeo na barski stolac i rekao jednom od njih da može imati moje cice. Tip me svojim grubim rukama primio za cice, raskopčao mi još dva gumba na bluzici i izvadio ih. Počeo ih je grubo stezati, a onda je rukom krenuo prema mojoj pičkici. Na to ga je Z. grubo odgurno rekavši mu da mu je rekao da može imati moje cice. Zatim je ovom drugom rekao da može imati moje noge. On je stao između mojih nogu i počeo me maziti. Prelazio mi je rukama po nogama sve više i više, a onda mi podigao minicu i dotaknuo pičkicu. I njega je Z. odgurno i rekao da da može imati samo moje noge.

Z. me primio za ruku i odveo do stola.
Rekao mi je da mi je ovo prva lekcija.
Natočio mi je vino i ponovno smo eksali. Nakon nekog vremena Z. me primio odveo na sredinu konobe. Poćeli smo plesati. Svirala je neka laganica, a Z. mi je sve više stezao guzu svojim snažnim rukama.
Bila sam totalno izvan sebe od njegovih dodira, željela sam osjetiti kurac u sebi, željela sam da me jebe. Šapnula sam mu «Molim te, uzmi me».
Rekao mi je da ću dobiti kurac, da ne brinem.
Ova dvojica koji su bili za šankom su otišli, a vlasnik konobe je za njima zaključao vrata.
Z. i ja smo se i dalje polako ljulali u taktovima glazbe, a njegove ruke su istraživale milovale moju guzu i mokru pičkicu.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


nikicanidjo

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 3
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja priča
« Odgovor #1 poslato: 08-04-2010, 23:56:05 »
Može nastavak!Bravo!

sanja-zg

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 36
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja priča
« Odgovor #2 poslato: 09-04-2010, 09:57:55 »
...drago mi je da vam se sviđa...evo nastavka:

Dan 2. - Upoznavanje

Probudilo me milovanje. Otvorila sam oči i primjetila da mi moj suprug prstima dira pičkicu. «Dobro jutro»-rekao mi je. Tiho sam zastenjala i još malo raširila noge. Podigao se iznad mene i ušao. Polako me jebao, sasvim drugačije nego što je to bilo nočas sa I. i M.
Ubrzo je svršio, a ja sam bila još daleko od orgazma.
Otuširala sam se, doručkovali smo i zaputili se prema plaži.
Z. je već bio tamo, ležao je na ručniku i namignuo mi kada me primjetio.
Otišla sam se u more. Svježa morska voda mi je godila, bila sam skroz neispavana tako da me more razbudilo.
Primjetila sam da Z. i moj suprug nešto pričaju, skamenila sam se kada sam ih vidjela zajedno. Izašla sam iz mora i došla do njih. Suprug me upoznao sa Z.-om i rekao da je i on iz Zagreba i da idemo s njim na piće.
Njih dvojica su brzo postali vrlo prisni, dok sam se ja osjećala vrlo zbunjeno i neugodno.
Na kraju nas je Z. povao na večeru, a moj je suprug s oduševljenjem prihvatio poziv.
Z. mi je pred večer poslao sms gdje je pisalo «Obuci na sebe samo laganu prozirnu haljinu a ispod ništa».
 
Učinila sam kako mi je Z. napisao. Obukla sam laganu ljetnu haljinicu i zaputila se sa suprugom u restoran gdje smo se dogovorili.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče
...naravno ima još ako ste za  :-*

gin

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 118
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja priča
« Odgovor #3 poslato: 09-04-2010, 16:52:15 »
daaaaaaaaaaaa

hotlajn

Davor2009

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 5
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja priča
« Odgovor #4 poslato: 09-04-2010, 22:14:24 »
Kada će nastavak, vožnja brodom. Jedva čekam :) :)

gradimir

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 26
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja priča
« Odgovor #5 poslato: 10-04-2010, 00:41:04 »
nastavi super je, pozdrav

boban007

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 3
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja priča
« Odgovor #6 poslato: 11-04-2010, 07:53:24 »
hajde mala daj nama...svoju pricu  (bow)

CasanovaB

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 159
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja priča
« Odgovor #7 poslato: 11-04-2010, 12:55:58 »
I nisu neke price... Od erotske price iz zenskog pera (tastature :) ) ocekuje se vise detalja, introspekcije... Sorry, ne svidja mi se, ali cu pratiti, mozda bude bolje. Pusa  :-*


sanja-zg

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 36
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja priča
« Odgovor #8 poslato: 12-04-2010, 10:00:43 »
Hvala vam na komentarima  (inlove)Dan 3.- Brod

Kao što smo se i dogovorili već oko 8 ujutoro smo se našli sa Z.-om u luci, a brod kojim ćemo ići je već bio spreman. Bila je to drvena ribarska koća vrlo lijepo uređena za turističke ture. Primjetila sam da je kapetan broda «poznanik» iz konobe I. a i M. je bio već gore kao i još trojica pomoćnika. Z. nas je u maniru pravog domaćina upoznao sa članovima posade i poveo na prednji dio broda gdje je bio velik drveni stol sa drvenim klupama, a iznad stola je bila postavljena platnena tenda kako bi nas zaštitila od sunca.
Čim smo isplovili Z. je donio rakiju, a pridružili su se i I. i M.
Nakon par ispijenih čašica osjetila sam da sam da je rakija počela djelovati i ja sam postala već lagano pripita. Odlučila sam se  malo posunčati na drugom kraju broda,  moj je suprug odlučio ostati s njima kod rakije. Z. je krenuo samnom kako bi mi pokazao gdje je najbolje. Odveo me na stražnji dio i rekao neka samo uživam.
Pogledala sam ga i rekla mu «Želim te». Poljubio me i rekao da još nije vrijeme ali da je primjetio da sam uzbuđena i da će on to već srediti.
Skinula sam haljinu i gornji dio badića i legla na prostirku koju je Z. donio.  Bila sam već skoro zadrijemala kada sam ćula da mi netko prilazi.
 
Otvorila sam oči i ispred sebe ugledala vrlo snažnog mladića, preplanulog tena, bio je to jedan od brodskih pomoćnika. –„Poslao me gospodin Z. i rekao da vam namažem leđa. Sunce je jako pa da ne izgorite“. „Ljubazno od tebe. Sunce je stvarno jako“-odgovorila sam
Kleknuo je do mene i počeo mi utrljavati ulje za sunčanje po leđima.
Imao je vrlo snažne i grube ruke, uživala sam tiho stenjući od užitka dok mi je masnim rukama od ulja prelazio po leđima.
Na red su došle moje noge, krenuo je od listova polako se penjući prema gore približavajući se sve više mom međunožju. Zadrhtala sam i glasnije zastenjala kada je prstima, kao slučajno, dodirnuo moju već vlažnu pičkicu. „Sviđa Vam se gospođo?“ upitao me svojim dubokim glasom. „Mmmmm daaa jako, samo nastavi“-nekako sam prošaptala i još malo razmaknula noge. Njegovi prsti sve su češće završavali na rubovima gaćica tik do moje pičkice.
Sve me to ludo uzbudilo te bih svaki puta kada bi me dodirnuo malo pomakla guzom, dajući mu do znanja da uživam.
„Želite li da vam malo namažem i guzu?“-pitao me. Pogledala sam ga i rekla da bi to bilo jako lijepo od njega.
Polako mi je skinuo gaćice, uzeo ulje i obilno ga nakapao po mojoj guzi.
Prvo mi je dlanovima vrlo polako i nježno prelazio po guzovima, da bi ih ubrzo sve snažnije počeo mijesiti.
Polako mi je počeo jednim prstom ulaziti u moju guzu, a drugim me mazio po klitorisu. Glasno sam zastenjala osjetivši da je cijelim prstom ušao u mene.
Rukom sam krenula prema njegovim gaćicama i izvukla njegov veliki kurac koji je stajao u punoj veličini. Primakao se još bliže meni kako bi ga mogla obuhvatiti usnama. Ljubila sam mu glavić i uvlačila ga u usta. Imao je prekrasan kurac. Velik i debeli prepun žila koje su ga činile još strašnijim. Rukom sam nježno mijesila njegova velika jaja dok sam mu gutala kurac, njegov prst je i dalje bio u meni.
Ponovno je uzeo kremu i još mi nakapao mjesto oko ulaza, polako je ušao i drugim prstom, dok je palcem prelazio preko pičkice. Sve brže ih je vadio i gurao iz mene, a da nisam imala njegov kurac u ustima vjerojatno bih vrisnula kada ih je počeo širiti u meni.
Okoraćio, razmaknuo mi guzove i stavio  kurac na ulaz u moju guzu.
 
Polako ga je počeo prodirati u mene, osjećala sam kako mi njegov kurac ulazi u dubinu utrobe. Dlanom mi je prekrio usta i snažno mi ga zabio cijelom dužinom, zajecala sam od boli. Ostao je tako neko vrijeme, a onda je počeo pojačavati ritam.
Jako se nabijao u mene držeći me svojim snažnim rukama za ramena.
Bila sam potpuno nemoćna ispod njegovog snažnog tijela. Sve jače i brže se zabijao u mene, a ubrzo sam osjetila sam kako mi njegov kurac puni guzu vručom spermom. Ostao je još neko vrijeme u mojoj guzi ispraznivši ga u meni. Poljubio me u vrat sa riječim „Nadam se da ste bili zadovoljni gospođo“.Ustao je obkukao kupaće gaće i ostavio me potpuno iscrpljenu i zadihanu na prostirci. Kada sam se malo pribrala obrisala sam se ručnikom obukla gaćice i grudnjak i otišla do stola za kojim se još uvijek ispijala rakija.
Primjetila sam da je moj suprug već poprilično pijan. Glasno se smijao vicevima Z-a, a rakija je tekla u potocima.
Sjela sam pokraj njega, a Z. mi je natočio rakiju. Naiskap sam popila nekoliko čaša.
Z. mi je rekao da odem u potpalublje po vino. Spustila sam se po strmim stepenicama i otišla do hladnjaka. Potpalublje je bilo vrlo skromno namješteno.Dva kreveta, drveni stol i nekoliko stolica. Hladnjak je bio u prostoriji koja je služila kao kuhinja. Uzela sam vino i krenula prema stepenicama natrag. U tom se trenu na vrhu stepenica pojavio Z.
„Rekao mi je Marin da te dobro namazao, bit će nešto od tebe Sanjice.
Sada skini sve sa sebe i obuci samo haljinu za plažu.“-govorio je dok se spuštao stepenicama do mene.
Bez riječi sam učinila kako je rekao, skinula sam grudnjak i gaćice a na sebe navukla laganu pamučnu haljinicu za plažu.
„Sanjice, samo mi budi tako poslušna i sve će biti u redu, obećajem ti da ćeš nakon ovoga naučiti stvarno uživati u seksu“. Rekla sam mu da ja želim njega, da ga želim tako jako da ću poludjeti, da želim da me on pojebe, da ga osjetim u sebi. On me oštro pogledao, primio za kosu i pitao me da li sam spremna učiniti baš sve što od mene traži. Rekla sam mu da sam spremna na sve samo da ga dobijem.
Na te riječi pomilovao me po kosi i rekao da ono pravo tek slijedi.
Vratila sam se na palubu i potočila im vino. Moj je suprug već bio poprilično pijan. „Gledajte moju Sanju kako je dobra“ - govorio je dok sam im točila vino.
Nakon nekog vremena stigli smo do jedne samotne uvalice. Usidrili su brod, Z. je rekao da ćemo se tu iskupati, a dečki će nas pozvati kada će ručak biti gotov.
Moj suprug, Z. i ja uzeli smo ručnike i krenuli na plažu. Plaža je bila predivna, pješćana, a more kristalno čisto. Nigdje nikoga nije bilo osim nas.
Z. je predložio mom suprugu, da se svo troje skinemo potpuno goli, a ovaj je naravno pristao.
Kako ja ispod haljine nisam imala ništa, taj Z.-ov prijedlog mi je i odgovarao, u stvari on je točno znao što radi.
Nakon što smo se iskupali legli smo na ručnike. Z. je nakon nekog vremena rekao da ide na brod provjeriti kakva je situacija s ručkom, a suprug i ja smo ostali lješkariti na suncu.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

borntobewild

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 1
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja priča
« Odgovor #9 poslato: 12-04-2010, 20:36:08 »
 (thumbup)

joooooooos...........

Tagovi:
 

GoogleTagged