Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Natasa  (Pročitano 270838 puta)

Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2661
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Natasa
« poslato: 20-06-2010, 10:40:24 »
Prvi deo:

Natasa je sebe morala da podseca da je ovo zelela. Crna traka preko njenih ociju nije joj dopustala da ista vidi. Svaki zvuk koji je mogla da cuje u sebi je zato nosio pretnju. Cak i zvuci koje je prepoznavala, ali bilo je mnogo vise onih nepoznatih.
 
Koza joj se jezila. Obukla se po njegovim uputstvima. On je vodio celu igru od samog pocetka. Takav je bio dogovor. Ona je na to pristala. Ona je to zelela. Pomagalo je setiti se toga. Jer, spisak odece koji je od njega dobila bio je tek prva stvar zbog koje je osetila da joj se lice crveni. Ali poslusala je, igra je bila takva, na to je pristala.
 
Mrezaste crne carape. To je bila jedna od stavki na spisku. Obukla ih je. Za njega. Ove carape bile su jedini deo odece koji je jos uvek imala na sebi. Sve ostalo morala je da skine, po njegovom naredjenju, pred njim.
 
Koza joj se jezila, sto zbog svezeg vazduha u prostoriji, sto zbog straha. O, da, straha je bilo. Natasino srce lupalo je tesko i glasno. Svaki zvuk, stvaran ili zamisljen terao ju je da poskoci. Nije mogla nista da vidi kroz povez. Nije mogla da izvuce ruke iz koznih lisica kojima su bile vezane i podignute visoko iznad njene glave. Kada ju je vezao, njen tamnicar je zakacio lisice za metalnu kuku pricvrscenu za lanac ocigledno namenjen u ove svrhe. Zatim je lanac pomocu posebnog mehanizma povukao na gore, povlaceci i Natasine ruke. Onda ju je tako ostavio i otisao.
 
Morala je da stoji na prstima. Podesio je duzinu lanca tako da je samo prstima i jagodicama stopala doticala pod. Natasa je bila potpuno bespomocna. Natasa je bila potpuno slepa, vezana, bespomocna i uplasena. Cekala ga je da se vrati osluskujuci zvuke koje je proizvodio negde na spratu. Drhtala je. Delom od Hladnoce, delom od straha. Delom od napora da se odrzi na vrhovima prstiju. Natasa je ovo sama zelela. Kada mu je saopstila svoje fantazije on nije nista rekao. Dugo vremena. A onda je dosla lista zahteva. Dugo ju je proucavala boreci se sa sukobljenim emocijama. A onda je pristala. Jer je to zelela. Ponavljala je to sebi.
 
Ponavljala je to sebi kada su zvuci postali blizi i otvoreno preteci. Prvo skripa kvake pa otvaranje vrata. Teski koraci na stepenistu. Pretrnula je, cekajuci da joj se obrati.
 
Koraci su se zaustavili. Bio je negde iza nje. Negde blizu nje, cula ga je kako dise. Nije se usudjivala da ista kaze. On, on je bio taj koji ce se njoj obratiti kada bude odlucio.
 
Poskocila je kada je osetila njegove sake na svojim bedrima. Opekle su je kao vatra. Osetila je kako joj se u glavi vrti, kako joj se bradavice ukrucuju a noge otkazuju poslusnost. Nije ovo ocekivala. Uspeo je da je iznenadi. Sa usana joj se oteo priguseni vrisak.
 
'Bojis se?' Cula je njegov sapat na nekoliko milimetara od svog uha dok su njegove sake pohlepno stezale njenu kozu.
 
'...da', odgovorila je. Grudi su joj se ubrzano podizale i spustale dok se borila za dah. Imao ju je. Imao ju je potpuno u svojoj vlasti. Sada je toga po prvi put postala potpuno svesna.
 
Cula ga je kako se smeje dubokim, tihim glasom. Njegova desna saka se pope uz Natasina rebra i poce da steze njenu dojku.
 
'Pali me tvoj strah', rekao joj je. 'Pali me sto si potpuno bespomocna.' Sada je obema rukama drzao njene dojka i masirao ih kruznim, jakim pokretima prstiju. Natasa se borila za dah. 'Sada mogu da ti radim sta god hocu, sta god mi se svidi.'
 
Znala je. Znala je da je u pravu. Bila je potpuno prepustena njemu na milost i nemilost. Voljno mu je predala kontrolu nad sobom onda kada je odlucila da proba svoje fantazije uzivo. Sada je drhtala i pitala se da li je napravila dobar izbor.
 
'Budi dobra devojcica i sve ce biti u redu', rekao je. Pretnja u njegovom glasu prethodila je znacenju. 'Ako ne budes dobra...' zastao je. 'Ako ne budes dobra, vec cu pronaci nacin da te ubedim da radis ono sto ja hocu.' Stresla se od njegovog vrelog daha na svom uhu. Bio je na svega par milimetara od nje.
 
'Da li ti je jasno?' upitao je.
 
Natasa klimnu. 'Da', rekla je tiho.
 
'Nisam te razumeo' prosiktao je. Njegovi prsti pronadjose njene kao kamen tvrde bradavice i stegose ih. Snazno, grubo. Bolno.
 
To ju je podsetilo.
 
'Da, da, gospodine!' povikala je uzurbano.
 
'Nemoj to da zaboravljas', rekao je a njegove ruke nastavise da istrazuju njeno telo.
 
Osecala se... jeftino. Osecala se bespomocno i jeftino i... iskorisceno dok su njegove sake klizile po njenoj kozi. Dodirivao ju je na mestima koja nikada nikom ne bi dopustila da dotakne. Dodirvao ju je gde god je zeleo, kako god je zeleo. Nije mogla da ga spreci, nije mogla da se odbrani ili da mu se otme. Bila je njegova onako kako je on zeleo.
 
Kada je spustio ruku na njenu zadnjicu i poceo da je miluje, shvatila je da se trese. Nije to bio samo strah. Njegova ruka spustila se nize, otisla na njenu butinu, pomilovala materijal njenih mrezastih carapa. Cula ga je kako duboko dise. Onda je ruka ponovo krenula na gore. Uz njenu butinu, medu njene noge, ka njenim preponama.
 
'Rasiri ih!' naredio je ostro. Poslusala je. Da li je imala izbora?
 
Natasa je glasno zajecala kada je prstima prodro duboko u nju. Nije bio u pitanju bol. Nije je bolelo. Shvatila je, pomalo postidjeno, koliko je mokra po lakoci sa kojom su njegovi prsti ulazili. Nije bio u pitanju bol, vise stid, iznenadjenje (ali.. znala je da ce ovako biti, zar ne?), osecaj nemoci, osecaj iskoriscenosti. Radio joj je ono sto je zeleo a ona je bila vezana, bespomocna, sasvim na njegovom raspolaganju.
 
'Koliko si mokra... Pali te ovo sto ti radim, zar ne?' pitao je sa nekim zluradim prizvukom u glasu. Nije mogla, nije zelela da mu odgovori. Osecala je kako njegovi prsti ulaze sve dublje u nju, sve dublje, sve jace.
 
Ostar bol ju je trgao. Njegova ruka ju je pljesnula po straznjici. Koza joj je zabridela a sa usana joj se oteo iznenadjeni, bolni krik.
 
'Kada te nesto pitam, ti ces mi odgovarati, da li je to jasno?' Glas mu je bio cvrst, hladan, preteci.
 
Zastenjala je. 'Da..' A onda se setila. 'Da, gospodine!' Progutala je knedlu a onda nastavila. 'Pali me to sto mi radite, gospodine.'
 
Ponovo je gurnuo prste u nju, ovoga puta tri prsta, snazno, nestrpljivo.
 
Natasa je sada glasno stenjala. Pokusala je da se uzdrzi, nije zelela da on cuje kako stvari koje joj radi uticu na nju, ali nije vise mogla da izdrzi. Jednom rukom on joj je gnjecio dojke, stezao i uvrtao nabrekle, tvrde bradavice. Drugom je radio gore-dole, prodiruci prstima sve brze i sve dublje u nju. Osecala se iskorisceno, upotrebljeno, ovo sto joj je on radio nikada nikome nije dopustila. Osecala se kao...
 
'Kurvetina!' Rec joj je zaparala usi. 'Kakva si ti kurvetina, Natasa, iz tebe samo curi!'
 
Ne... Ne... ona nije bila... Ona nije bila... Ali tako se osecala. On je ucinio da se tako oseca. On, njegovi prsti i njegove reci. A njeno... njeno telo, ono je imalo sopstvenu volju.
 
Vrtela je kukovima glasno stenjuci, vrtela je i nabijala se na njegove prste, docekujuci njegove ubode, pokusavajuci da sebe dovede do orgazma. Stid ju je prozdirao ali o tome ce razmisljati kasnije. Sada je samo zelela da svrsi, da svrsi u njegovim rukama, na njegovim prstima, da svrsi za njega, za svog gospodara.
 
A onda, odjednom, njegovi prsti su izasli iz nje, ostavivsi je da dahce i vrti kukovima u prazno.
 
'Natasa, Natasa...' smejao se. 'Vidim da ti se ovo dopalo. Zaista si prava kurvetina.'
 
Njegove reci su je vredjale. Ona nije bila... Nije bila to sto je on govorio. Ali sada nije mogla da razmislja o tome, ne sada. Sada joj je bilo potrebno oslobodjenje, bio joj je potreban orgazam.
 
'Gospodine', zacvilela je. 'Gospodine, molim Vas...'
 
Nasmejao se, sada jos glasnije.
 
'Sta, Natasa, sta?'
 
'Gospodine, treba mi... Molim Vas...'
 
Nije mogla da se natera da mu sve kaze. Uostalom, znao je. On je znao.
 
'Treba ti?' Zvucao je iznenadjeno. 'Sta ti treba, Natasa? Sta jednoj kurvi najvise treba? Kazi mi!'
 
Terao ju je da to izgovori. Osecala je kako joj lice gori od stida. Nije mogla, nije mogla to da kaze...
 
A medu nogama joj je gorelo.
 
'Treba mi... da svrsim...' prosaputala je porazeno.
 
Ponovo joj je prisao veoma blizu.
 
'Znam to Natasa. To se lako vidi kada te covek pogleda. Ali hocu da mi kazes sta ti je potrebno da svrsis. Reci mi!!'
 
Poslednje reci je izgovorio glasnim sapatom pravo u njeno uvo. Instinktivno je uzmakla i zamalo izgubila tlo pod nogama.
 
'Ne...' prosaputala je.
 
Ostar bol na njenoj straznjici. Osetila je kako joj koza gori od udarca.
 
'Tu rec moras da izbrises iz recnika. Da te cujem: sta ti je potrebno?'
 
Cutala je, pokusavajuci da dodje do daha. Ponovo ju je udario, pa jos jednom, ovog puta njegovi prsti samarali su njene dojke.
 
'Brzo!' viknuo je. 'Brzo mi reci!!!'
 
Nesto se u Natasi prelomilo. Nije to bio bol niti strah koliko ponizenje i svest da je pred njim potpuno bespomocna.
 
'Treba mi... vas kurac.' prosaputala je, porazena i postidjena. Osecala je kako joj grudi i straznjica bride od udaraca, osecala je kako joj se oci pune suzama od stida, ali osecala je i kako joj niz butine cure sokovi strahovitog uzbudjenja.
 
On nije nista odgovorio. Umesto toga, cula ga je iza sebe kako se svlaci. A onda ponovo, njegove ruke na njoj. Njegova velika saka obuhvatila ju je oko vrata. Pribio se uz nju i govorio joj na uvo.
 
'Znam da ti treba kurac. Znao sam to od prvog momenta kada sam te video. Ali zeleo sam da cujem kako to izgovaras, da to sebi i meni priznas. Sada ces ga dobiti. Sada cu da te jebem onako kako te niko nije jebao u zivotu. Sada cu da te jebem kao kurvetinu'
 
Natasa se tresla. Da joj ruke nisu bile cvrsto vezane ne bi bila u stanju da se odrzi na nogama. Grlo joj se steglo od stida i straha a povez na ocima natapao se suzama. Ali dole... Dole je bila sve vrelija, sve vlaznija. Kasnije ce imati vremena da mrzi sebe zbog toga.
 
Njegove snazne ruke je dohvatise. Osetila je kako joj siri noge, kako je namesta da bi mogao da prodre u nju. Otpozadi, proletelo joj je kroz glavu. Kao kurvu, bas kao kurvu.
 
Usao je u nju grubo, bez neznosti ili pripreme. Jer je znao. Znao je da joj ni jedno ni drugo sada nisu bili potrebni. Bilo joj je potrebno samo njegovo meso u sebi. I dao joj ga je.
 
Dahtao je glasno, opsceno dok je gurao sve dublje i dublje u nju. Bio je veliki, bio je jako tvrd. Drzao ju je rukama za kukove i navlacio na svoj ud. Natasa je glasno stenjala. Nikada je niko nije uzeo na ovaj nacin. Nikada nikom ovako nesto ne bi dopustila. Stidela se sebe, stidela se sto je dozvolila ovom muskarcu da je uzme ovako, na nacin primeren prostitutkama sa ulice. Ali pre svega, stidela se sebe sto joj je utroba gorela od strasti. Sto je i sama mesala kukovima i gurala se na njegov ud. Sto je uzivala u osecaju bespomocnosti i ponizenja.
 
'Uh, kurvice, kako si vruca, nisam verovao da ces biti ovako napaljena. Svidja ti se moja kurcina, jel' tako?'
 
Njegove reci su je vredjale, bolele, ali njegove reci su zahtevale da mu odgovori.
 
'Da, gospodine', mucala je izmedju jecaja. 'Da.. dajte mi Vasu kurcinu!'
 
Zarivao se u nju sve jace. Osecala je njegove testise kako odskakuju od njene straznjice, osecala je njegov glavic na samom grlicu svoje materice. Bio je u njoj sasvim do kraja.
 
'Reci mi', naredjivao je dahcuci. 'Reci mi da volis moj kurac.'
 
Nije bilo svrhe protiviti se. Natasa ionako nije vladala svojom voljom u ovom trenutku.
 
'Volim ga', jecala je. 'Volim Vas kurac, dajte mi ga... do kraja!'
 
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2661
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Natasa
« Odgovor #1 poslato: 20-06-2010, 22:44:01 »
Drugi deo:

Kada je osetila vlazni, vreli, klizavi glavic kako je dotice po licu, refleksno je zatvorila usta i pokusala da uzmakne. Ne... Ne... Nije mogla, ovo nije mogla.
 
Lanac ju je drzao i dalje crvsto svezanom. Nije bilo uzmicanja. Okretala je glavu levo i desno osecajuci kako se on pomera, pokusavajuci da joj prisloni glavic na usne. Miris, miris je bilo ono sto ju je odbijalo jace nego dodir. Mogla je da oseti svoj miris na njegovom udu. Mogla je da oseti samu sebe, svoje uzbudjenje, svoje zadovoljstvo, svoj stid i sramotu, ispunjavali su joj nozdrve, govorili joj jasno i nedvosmisleno ko je i sta je. Ne, nije mogla, to je bilo previse!
 
Cvrsto je uhvativsi za kosu, njen tamnicar se smejao:
 
'Oh, odjednom si dama, Natasa? Odjednom si se setila da znas sta je to stid?'
 
Otimala se onoliko koliko je mogla, osecajuci kako on tare svoj ud o njeno lice. Miris je bio jos jaci, miris ju je opijao.
 
'Ne...', jecala je. 'Ne... ne mogu...necu'
 
Brzo je zatvroila usta pre nego sto je mogao da iskoristi priliku. Osetila je kako ju je cimnuo za kosu, jako, grubo.
 
'Nisi se branila dok sam ti rasturao picku. Onda ti se kurac dopadao, je li?'
 
Onda ju je odjednom, bez najave osamario. Nije to bio jak udarac, ali je postigao pravi efekat. Natasa je jos jednom postala svesna gde je i sta se desava. Nije imala izbora. Nije imala izbora, on je diktirao sta ce se ovde dogoditi, sta ce joj uraditi i sta ce ona uraditi. Zato sto mu je ona to dopustila. Zato sto je ona na to pristala. Obraz joj je brideo od udarca ali krv joj se u lice pela najvise zbog ogromnog stida koji je osecala.
 
'Otvorices usta Natasa.' Sada je govorio mirno. 'Otvorices ta kurvinjska usta i progutaces ovu kurcinu ili ces zazaliti sto si me ikada upoznala!!!' Jos jednom ju je snazno cimnuo za kosu, podsecajuci je na njen polozaj. 'Nemam vise mnogo strpljenja za tvoje premisljanje, otvori ta jebena usta pre nego sto se razbesnim!'
 
Drhteci, grcajuci od suza koje su navirale ispod poveza, Natasa je, konacno porazena otvorila usta. Uradila je to. Uradila je nesto zbog cega ce sebe prezirati, nesto zbog cega ce se sama sebe gaditi.
 
'Uhhh, tako, droljo mala, tako, progutaj tu kurcinu...' Stenjao je on, gurajuci svoj ukruceni ud u njena usta. 'Dok sam te jebao bila si prava kurva, molila si me da te pokidam od kurca, a sada se pravis fina. Pokazi mi sada kakva si zaista drolja, pokazi mi kako volis kurac.'
 
Natasa se gusila u suzama. Njegovo nabreklo, vrelo meso u ustima joj je otezavalo disanje. Nikada u zivotu jos nije bila u bespomocnijem polozaju: gola, na kolenima, vezanih ruku i ociju sa muskarcem koji ju je iskoriscavao za sopstvenu nasladu. Nije bilo vremena da se pita kako i zasto je sebe dovela u ovu situaciju. Bila je tu. Svojom voljom. Bila je tu da bude upotrebljena kao najjeftinija kurva, da bude iskoriscena bez obzira na to da li pristaje ili ne.
 
Njegovo stenjanje postajalo je sve glasnije sto je dublje prodirao u njena usta. Natasa je pokusavala da uzmakne, da pomeri glavu unazad, ali on ju je crvsto drzao za kosu obema rukama.
 
'Svidja ti se ovo?' pitao je. 'Svidja ti se da budes jebana u usta?'
 
Natasa je priguseno stenjala. Ne, htela je da kaze, ne, ja nisam takva. Ali sve sto je izlazilo bili su jedva cujni jecaji.
 
Onda je izvadio svoj ud iz njenih usta. Natasa poce pohlepno da guta vazduh.
 
'Odgovori mi!' naredio je. 'Da te cujem!!'
 
Zasto? Zasto je to radio? Vec ju je potpuno podcinio svojoj volji, vec joj je radio sta god je hteo. Vec ju je pretvorio u svoju seksualnu igracku. Zasto je morao jos i da je ponizava na ovaj nacin?
 
'ne...' prosaputala je.
 
Ponovo ju je povukao za kosu.
 
'Ti bas uzivas da se igras sa mojim strpljenjem. Mogla bi da zazalis zbog toga!!'
 
Osetila je kako je udara po licu. Drzao je svoj ud jednom rukom i samarao ju je tom mesnatom batinom. Natasa se otimala, bez uspeha. Nije bio u pitanju bol ili strah koliko ponizenje. Tretirao ju je kao najobicniju drolju.
 
'Da te cujem! Da te cujem, droljo!! Reci mi!!' ponavljao je, ne prestajuci da je udara svojim udom po licu.
 
'DA!!!' vrisnula je Natasa. 'Da!!' Jedna rec, jedna rec izgovorena u samoodbrani, u pokusaju da sacuva ostatke dostojanstva koje je on sa takvim zadovoljstvom bacao u blato i gazio. Jedna rec kojom se predala, kojom se obavezala, kojom se samoj sebi podsmevala.
 
Prestao je da je samara. Cula ga je kako tesko dise. Znala je da je to najvecim delom od uzbudjenja. Znala je koliko on u svemu ovome uziva.
 
'Ja cekam', saopstio joj je. Bes u njegovom glasu zamenila je veselost. Znao je da je odneo jos jednu pobedu. Uzivao je u njenom porazu.
 
'Da...' ponovila je tiho. 'Da... volim... Volim kad...' Nije mogla to da izgovori. Ne... ne... Nije mogla. Zato... zato sto je... Ne...
 
'Volim kad me jebete u usta!' prostenjala je, postidjena, porazena. Osecala je kako joj medju nogama curi. 'Volim Vas kurac u svojim ustima, volim kada me jebete kao kurvetinu!' Izgovarala je reci dok joj je srce udaralo kao ludo a trbusni misici se grcili.
 
U sebi je ponavljala da ove reci izgovara jer joj on nije ostavio nikakvog izbora. Ali... zasto, zasto joj je utroba drhtala od slatkih grceva? Zasto je medju nogama vlazila kao nikada do sad? Zato sto... zato sto je... zato sto je to bila istina?
 
'Dajte mi ga!' vikala je. 'Stavite mi kurac u usta, jebite me, molim Vas, gospodine!!' Nije mogla da poveruje da sve to izgovara. Sa svakom izgovorenom recju osecala se sve ponizenijom, a to ponizenje ju je cinilo sve vlaznijom. Zar.. zar je sve to mogla da bude istina? Zar je ona zaista ovo zelela?
 
Bujica opscenosti koju je Natasa izgovarala prekinula se naglo kada ju je on grubo obema rukama uhvatio za kosu i povukao joj glavu unatrag.
 
'Kurvo!' smejao se glasno. 'Kurvetino! Znao sam da si kurvetina i sada ces da dobijes ono sto si zasluzila. Dobices kurcinu u usta tako duboko da ce ti oci ispasti!'
 
Podesio je polozaj njene glave a onda naredio:
 
'Pljuni!' Zatresao joj je glavu. 'Pljuni na njega! Osusio mi se od samaranja tvog kurvinjskog lica, hocu da pljunes na njega onako kako rade kurvetine kada hoce da im lakse udje!'
 
Natasa vise nije razmisljala. Radila je ono sto joj je govorio. Iako nije mogla da vidi kroz povez, osecala je da se njegov nabrekli ud nalazi ispred njenog lica. Pljunula je onako kako joj je naredio.
 
'Tako, kurvo, tako', stenjao je on trljajuci svoj ud o njeno lice, razmazujuci njenu pljuvacku. 'Nemas pojma koliko si me sada napalila.'
 
Stidela se. Stidela se sebe. Stidela se sto su je njene reci jos vise uzbudile. Sto su ucinile da se za trenutak oseti... ponosnom.
 
Onda joj je ponovo ugurao svoje meso u usta. Sada je bio jos grublji, nestrpljiviji. Drzao ju je obema rukama za kosu i dahcuci ulazio sve dublje u njena usta. Natasa je grcala i stenjala dok je on prodirao, koristeci trenutke njegovog povlacenja da uzme vazduh.
 
'Tako, droljo, tako, progutaj ga, progutaj tu kurcinu, budi dobra kurva'. Njegove uvrede nisu prestajale ni za trenutak. Natasa je iznenadjeno shvatila da je refleksno pocela da pokrece glavu u skladu sa njegovim pokretima. Kada bi on prodirao, ona bi kretala prema njemu, docekivala ga. Tako ce ga brze dovesti do kraja, rekla je sebi. Tako ce se sve ovo pre zavrsiti.
 
Nije bilo lako, jer je on bio veliki i grub i nestrpljiv i gurao joj je svoj nabrekli glavic u grlo, cineci da se ona zagrcne i terajuci joj suze u oci. Onda je izlazio do samog kraja, doticao joj glavicem natekle usne, pa se onda ponovo zarivao u nju.
 
Ovo, pomislila je, ovo sam zelela? Da li sam zaista ovo zelela, pitala se dok ju je muskarac bestidno vredjao i iskoriscavao. Da li sam zaista zelela da budem upotrebljena na ovaj nacin? Vezana, bespomocna, naterana da govorim opscenosti, jebana u usta... Ali dole... dole... Dole je curila, dole je vrtela kukovima u vazduhu, dole, dole nije imala dileme. Da, dole je znala, ovo, bas ovo je zelela.
 
A onda je on izasao iz njenih usta.
 
'Kurvetino, vidim koliko si se napalila, vrtis dupetom kao kucka u teranju.'
 
Ne... Ne...
 
'Sad cu da te jebem ponovo otpozadi!' objavio je.
 
Cak i da je mogla da se odbrani, Natasa je sada bila u delirijumu. Medju nogama je gorela od zelje dok ju je svu obuzimao uzasan stid od svega sto je rekla, ucinila ili pomislila. Ali izbora ionako nije bilo. Njeni okovi su je i dalje drzali potpuno u njegovoj vlasti.
 
On se namestio iza nje. Pogurao ju je napred tako da je sada visila na lancu kojim su joj ruke bile vezane, dok joj je straznjica bila odignuta dovoljno visoko da mu omoguci nesmetan ulazak. Trgnula se kada je zavukao prste u nju.
 
'Kako si mokra!' smejao se. 'Kako si napaljena! I jos tvrdis da nisi drolja!'
 
Natasa je stiskala oci cvrsto da zaustavi suze. Njegovi prsti u njoj, njegovi prsti koji su je ispipavali i istrazivali kao komad mesa, njegove reci koje su je vredjale, ali najvise njeno sopstveno uzbudjenje, njena nesavladiva zelja koja joj je u ovom momentu mracila um i terala je da izdize karlicu i izaziva ga da je uzme, njena zelja je istovremeno cinila da sebe mrzi, da sebe prezire.
 
'Ohhhhh, toooo...' zajecala je i sve misli su bile izbrisane kada je on prodro duboko u nju. Utroba joj se grcila od zadovoljstva dok je on izlazio i zarivao se natrag, sve dublje i dublje. Nikada nije bilo ovako, ne nikada, ovako, na kolenima, otpozadi, sa rukama cvrsto stegnutim koznim lisicama, nikada, samo u snovima i fantazijama namracnijih noci koje sebi ujutro nije smela da prizna. Vrtela je kukovima, nabijala se svom snagom na njega svaki put kada bi se zario u nju. Zelela je samo da ponovo svrsi, da oseti olaksanje. Kasnije, kasnije ce moci da razmislja o svemu, kasnije.
 
'Ne mogu da verujem kakva su kurvetina, Natasa', govorio joj je njen tamnicar i ljubavnik dok se ritmicki zarivao u njenu utrobu. 'Ne mogu da verujem koliko si napaljena i vlazna. Svidja ti se da te ovako jebem, kao kucku, je li?'
 
Ne, pomislila je, ne.
 
'Da!!' vristala je naglas. 'Da! Jebite me, jebite me, molim Vas, jace, molim Vas!!'
 
Samo jos malo, samo jos malo, molim te, samo jos malo i svrsicu, samo jos...
 
Kada je izasao iz nje, Natasa je zacvilela kao dete kome su oteli omiljenu igracku. Ne, nemoguce, nije mogao biti gotov, ne sada, ne... Vrtela je bespomocno kukovima, pokusavajuci da sebe dovede do orgazma, svesna da je on to mogao da vidi, svesna da ce joj se podsmevati.
 
Umesto toga, osetila je njegove sake na svojoj straznjici, kako je cvrsto hvataju i razmicu joj bedra. Cula ga je kako je pljunuo i osetila pljuvacku na svom procepu.
 
'Sada ces da ga dobijes onako kako si zasluzila', zarezao je.
 
Natasa nije imala vremena da razmislja o tome sto je rekao. Zaustila je da ga pita ali u tome ju je prekinuo ostar bol. On je... On...
 
'NE!' vrisnula je. 'Ne!!! Necu to, ne, MOLIM VAS!! Ne mogu tu, ne, nisam nikada, nemojte, molim vas!!!'
 
'Kurvetino!!!' viknuo je on. 'Samo me jos vise palis kada tako molis!!'
 
Natasa se otimala, cimala lanac usecajuci kozne okove duboko u kozu svojih zglobova, preklinjala ga, ali bez uspeha. On je gurao svoj nabrekli, vreli glavic u tesni otvor njene straznjice.
 
Ne ovako... samo ne ovako...
 
'Ne, molim vas, preklinjem Vas... ne... necu, ne mogu tu...'
 
Onda je izasao iz nje, za trenutak joj dajuci nadu da je odustao. A tada je osetila kako trlja svoj ud o njene strahovito vlazne usmine (i, puna stida, zadrhtala od zadovoljstva), osetila je kako ponovo pljuje medju njena bedra. Ponovo je postavio penis na njen anus, cvrsto je uhvatio za kukove i zatim se kao zver, svom snagom zario u nju.
 
Natasa je glasno vrisnula kada je njegov kao kamen tvrdi ud usao duboko u nju. Bolelo je, ali ne onako kako se plasila, ne, vristala je od bespomocnosti, od ponizenja, od stida. Stida sto je uzima protiv njene volje, sto je uzima na silu, ponizavajuce, sto je njeno sopstveno uzbudjenje, njena sopstvena vlaznost omogucila da je uzme lakse nego sto je mogla i da zamisli.
 
'Uhh, kurvetino, kako si tesna, kako si jebeno tesna, ti ga zaista nikada jos nisi imala u dupetu?'
 
'Ne! ne! Molim Vas!' bilo je sve sto je mogla da kaze, ponovo i ponovo dok ju je on, cvrsto je drzeci za kukove uzimao sve jace i jace.
 
'Ne mogu da verujem da je takva drolja kao sto si ti jos uvek nevina na guzi. Mislio sam da me lazes, kurvetino, da se pravis fina!!!'
 
Natasa je vristala dok ju je njen mucitelj uzimao sve brze i grublje. Njegovi nemilosrdni naleti su je rasirili, ucinili prohodnijom i sa zaprepascenjem je shvatila da bol postepeno ustupa mesto nekom stranom, cudovisnom osecaju ispunjenosti... osecaju zadovoljstva. Ne... to je bilo pogresno.... to je bilo... prljavo... to je...
 
To ju je palilo... Fizicki... Ali jos vise... jos vise ju je palilo sto ju je uzeo grubo, protiv njene volje na najprljaviji nacin, kao najjeftiniju kruvu, onako kako se samo ponekad usudjivala da masta. Uzeo ju je potpuno, bez ostatka, lomeci njenu volju, ne obaziruci se na njene molbe i preklinjanja, ne obaziruci se na njen bol, ne interesujuci se za njeno zadovoljstvo. Natasa je gorela u licu. Zar ovo, pitala se? Zar sam ovo trazila? Zar sam ovo ja?
 
A kada je osetila njegove prste medju svojim nogama, kada ih je ugurao izmedju njenig nabreklih, vlaznih usmina, kada je dotakao njen klitoris, Natasa je svrsila. Svrsila je jos jace nego prvi put. Svrsila je vristeci i boreci se za vazduh dok joj je on rastrzao straznjicu, potpuno gubeci kontrolu, dok joj je jednom rukom trljao klitoris a drugom gnjecio dojke i uvrtao strahovito ukrucene bradavice. Svrsila je vristeci od ponizenja i slasti i stida i slasti i bola i slasti, najvece slasti koju je ikada upoznala. Svrsila je divlje tresuci kukovima dok joj se utroba grcila, lomeci i sebe i njega strahovitim trzajima karlice.
 
I samo sto je njen orgazam poceo da splasnjava cula je njega kako potmulo rezi a onda je i osetila njegove mlazeve kako je ispunjavaju. Trenutak kasnije izasao je iz nje. Osecaj praznine je bio cudan i postidjujuci za Natasu, pogotovo jer su joj se trbusni misici i dalje nekontrolisano grcili od ogromnog zadovoljstva. Mogla je da oseti kako se on trese, dok je radio rukom a onda su vrele kapi njegovog semena pocele da padaju po njenoj straznjici, ledjima... Jedan mlaz zavrsio je cak u njenoj kosi. Bio je gotov, dovela ga je do vrhunca, dovela ga je do orgazma, kao dobra kurva. Kao prava kurva.
 
Nisu nista govorili jedno vreme. Onda je osetila kako se lanac opusta. Umorna, slomljena sa zahvalnoscu se opruzila na podu. Nije mogla da razmislja. Nije zelela da razmislja. Samo je zelela da se odmori. Da se smiri.
 
Onda... njegove ruke. Otkopcao je kozne lisice, bila je slobodna. Smakao joj je povez sa ociju.
 
Otvorila je oci. Svetlo, iako priguseno, bilo je prejako. Zatreptala je, trudeci se da dovede sliku u fokus. Da dobro pogleda krupnog, misicavog muskarca koji ju je uzeo, ponizio, iskoristio, slomio i koji joj je... doneo zadovoljstvo o kakvom je samo mastala.
 
Bacio joj je njenu odecu u lice.
 
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2661
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Natasa
« Odgovor #2 poslato: 21-06-2010, 09:19:40 »
Treci deo:

Dok je hodala ulicom, imala je utisak da je svi gledaju, muskarci i zene. Pogledi zena, puni osude, pogledi muskaraca puni pozude. Gledala je pravo ispred sebe i hodala odsecnim, brzim koracima. Visoke stikle koje je nosila cinile su da se njeni kukovi njisu kao da namerno izaziva poglede, poglede pozude i poglede osude. Mozda je i bilo namerno, Natasa vise nije bila sigurna. Otkada ju je prvi put imao, sve se promenilo. Sada je nosila samo visoke stikle, nije joj vise bilo dopusteno da nosi ravnu obucu. Stikle su cinile da njene duge noge izgledaju jos duze, njenim stopalima davale izazovnu, eroticnu krivinu, podizale joj guzu, gurale je na gore tako da je izgledalo kao da smisljeno provocira. Muskarci su je gledali, znala je da je gledaju i nije se usudjivala da poglede uzvrati. Plasila se svog odgovora, svoje reakcije. Otkada se sve promenilo nije smela da sebi veruje. Hodala je brzo, odsecno a njene grudi su se slobodno njihale pod materijalom haljine. Naglasio joj je da danas ne sme da obuce grudnjak a ona je poslusala, kao sto je bez pogovora slusala i sve ostalo sto joj je naredjivao. Znala je da muskarci mogu da vide njene dojke kako poskakuju dok je hodala. Stalno trenje o materijal haljine nateralo je njene bradavice da se strahovito ukrute i Natasa se pitala sta li taj prizor o njoj govori prolaznicima.
 
Ali na to je vec bila navikla. Proslo je nekoliko nedeja otkada ju je imao. Proslo je nekoliko nedelja otkada joj je posle te noci poslao poruku da se sada stvari menjaju.Sada je morala da izvrsava sva njegova naredjenja, bez razmisljanja i bez pitanja. Natasa se grizla iznutra, lomila se i plasila. Ali je radila ono sto joj je govorio.
 
Nije joj bilo dopusteno da svrsi. Dva orgazma koja joj je on tada doneo, orgazmi izmesani sa stidom, strahom i ponizenjem, bili su poslednji orgazmi koje je imala. Zabranio joj je da ima orgazme posle toga. Sa njom je komunicirao samo porukama, objasnjavajuci joj kako ce se sada oblaciti, sminkati i ponasati. I Natasa se povinovala. I sada je sve vise izgledala kao drolja, kao nezasita jebulja, kao kurolomka, kako ju je on u svojim porukama nazivao. I to ju je strahovito uzbudjivalo. Pogledi koje su joj muskarci upucivali su je uzbudjivali. Mogla je u ocima da im vidi sta misle o njoj. Mogla je da u glavi cuje imena kojima su je nazivali. Mogla je da pretpostavi kako im izgleda kada bi obucena i nasminkana kao da joj kurca nikada nije dosta prolazila pored njih.
 
Pitala se da li mogu da namirisu koliko je napaljena. Gacice, crna cipkana tanga koju joj je naredio da za danas obuce bile su joj potpuno mokre. Bradavice tvrde kao kamen koje su napinjale materijal haljine i ribica koja joj je nekontrolisano vlazila slale su pazljivim prolaznicima jasnu poruku. Za one manje pazljive bile su dovoljne i njena kratka, drsko dekoltirana haljina, crne čarape sa halterima cija je čipkasta ivica provirivala ispod haljine pri brzim koracima, i cipele sa bezobrazno visokim potpeticama koje je kupila sledeci njegova naredjenja. Natasa, lepo vaspitana, pristojna, cak stidljiva Natasa, sada obucena kao kurva koja je pošla kod mušterije.
 
Otkada se sve promenilo bilo joj je zabranjeno da svrsi. Nije ga ni jednom videla od tada, slao joj je samo poruke sa naredjenjima i objasnjenjima sta od nje zahteva da uradi. Nije smela da bude ni sa jednim drugim muskarcem. Nije smela da se mazenjem dovede do orgazma. Nije smela ni da se dira na taj nacin. 'Ja cu znati ako to uradis', napisao je. I Natasa je cinila sve sto je mogla da ispuni njegova naredjenja, da opravda njegovo poverenje. Ali nije bilo lako.
 
Nije bilo lako. Njegove poruke, koje su redovno stizale su je uzbudjivale, vulgarne, ponizavajuce reci u njima su je dovodile do ludila. Nacin na koji ju je terao da se oblaci, sminka i ponasa ju je navodio da crveni ali istovremeno cinio da stalno bude napaljena. I sve napaljenija. Kako su dani prelazili u nedelje, kako je Natasina garderoba postajala sve provokativnija a pogledi muskaraca na ulici i u kancelariji sve slobodniji, njena zelja je postajala sve jaca. Shvatala je sta joj radi ali nije mogla protiv toga da se bori. Kada bi videla kako muskarci blenu u njene vitke, duge noge ili njene nadignute bradavice koje kao da su sa protokom nedelja postajale sve osetljivije, osetila bi kako joj se utroba grci i kako medju butinama postaje mokra. Uzasan stid koji bi je preplavio nije mogao da je natera da se otrgne njegovoj kontroli. Naprotiv, stid je doprinosio uzbudjenju.
 
A uz stid i uzbudjenje stizale su i fantazije. Znala je da joj nije bio dopusteno da svrsi ili cak da se dodiruje, ali fantazije nije mogla da zaustavi. Isprva je u glavi ponovo prozivljavala noc u kojoj ju je imao, ponovo je zamisljala kako je uzima, bas onako kako je  bilo. A zatim su fantazije postajale sve slobodnije, sve divljije, sve sramotnije. Muskarci na ulici, muskarci u susedstvu, muskarci koji su je iskosa posmatrali dok je prolazila pored njih, sada su ovi muskarci bili u njenim fantazijama, sada se u fantazijama ona okretala kada bi joj na ulici dobacivali, sada je u fanazijama ona zadizala suknju i pokazivala im koliko je mokra i koliko su je njihove reci i pohotni pogledi uzbudli.
 
U svojim mislima vodila je ljubav sa neznancima, u parkiranim automobilima gutala je nabrekle kurceve i nabijala se uz jecaje na njih. U mracnim haustorima, naslonjena na zid primala je krute udove u svoju utrobu priguseno stenjuci. Zabranio joj je da se dira, ali nocu dok je lezala u krevetu kroz glavu su joj letele erotske scene u kojima je u glavnoj ulozi stalno bila ona. I sto su nedelje vise prolazile, scene su bile sve perverznije i progonile su je svuda - u autobusu, u kancelariji, bilo je dovoljno da u mislima odluta na nekoliko trenutaka i vec je postajala glavna glumica u nekom prljavom, perverznom porno-filmu. Radili su joj sve nastranije stvari i bilo ih je sve vise. Sada je fantazirala kako maskirani muskarci provaljuju u njen stan, vezuju je za krevet i zatim brutalno, bez reci siluju dok ona preklinje za milost. Sanjarila je kako joj u nekoj mracnoj ulici prilaze i uz pretnju nozem teraju na odvratan, nasilan seks trojica prljavih tipova, kako je rastrzu svi odjednom, puneci joj istovremeno sve rupe. Kako je ostavljaju iscepane odece i prekrivenu njihovim semenom da lezi na plocniku. Mastala je kako biva kidnapovana i prodata u roblje, kako je u nekom bordelu uzimaju desetine oznojenih muskaraca... Natasa je stiskala butine ispod stola u kancelariji i dugo se tusirala uvece, sundjerom se trljajuci po unutrasnjoj strani butina i izmedju nogu. Zabranio joj je da svrsi i da se dira i ona je znala da ce on znati ako to prekrsi, ali nije bilo lako.
 
A sada je koracala plocnikom pitajuci se da li muskarci mogu da osete koliko je vlazna, da li zele isto sto i ona, da li zele da je obore tu, na ulici i uzmu grubo, bez neznosti, onako kako joj je sada trebalo. Koracala je prema Njemu. Poslao joj je poruku, ovog jutra, objasnjavajuci kako treba da se obuce i kada da dodje. Nije mogla da doceka vece. Celo jutro kroz glavu su joj promicale perverzne, prljave scene i u svakoj je ona bila u glavnoj ulozi, u svakoj je bila jebana, ponizavana, voljna kurva. Nije mogla da radi, stalno se u glavi vracala na onu noc kada ju je vezao, kada ju je uzeo otpozadi, snazno, grubo, ne obaziruci se na njene molbe i jecaje, stalno se u glavi vracala na trenutke u kojima ju je slomio, u kojima je postala njegova robinja, u kojima ga je molila da je rasturi onako kako je ni jedan muskarac nije rasturio, na trenutke u kojima je svrsavala konacno oslobodjena u svom stidu. Svakih nekoliko minuta morala je da odlazi u toalet i, spustajuci gacice do pola butina brise svoju sada glatko izbrijanu ribicu (i to je bio jedan od njegovih zahteva) od nabujalih sokova koji nikako nisu hteli da stanu. Tapkala je toalet-papirom po usminama i kozi oko njih jer bi trljanje bilo prejaka stimulacija za nju u stanju u kome se nalazila. Nije smela da svrsi, ne sada kada joj je naredio da veceras dodje, ne sada kada se cekanje konacno sasvim priblizilo kraju. Kada bi ponovo navukla natopljene gacice osecaj je bio duboko postidjujuci, kao da se upiskila.
 
Kod kuce se dugo tusirala pokusavajuci da se smiri ali svaka pomisao na njega, njegov glas, njegove snazne ruke, misicavo telo i njegov nabrekli kurac joj je oduzimala dah. Svaki dodir izmedju nogu sada ju je dovodio gotovo do same ivice. Nije se usudjivala da se obrise peskirom, ovo je moglo da je gurne preko granice. Frotir bade-mantila joj je bradavice zacas doveo do gotovo nepodnosljive ukrucenosti. Dok se sminkala u ogledalu je mogla da vidi lice koje je u svojoj glavi sada videla poliveno spermom. Znala je da ce joj za nekoliko sati sminka biti razmazana i da ce izgledati bas onako kako se osecala - kao drolja. Karmin kojim je mazala usne bio je gladak i klizav bas kao kurac za kojim je zudela. Dok se cesljala i rukom razbacivala svoju kosu boje tamne vatre, zatvarala je oci i zamisljala njegovu ruku kako je hvata za kosu i privlaci joj glavu njegovim preponama. Navlacila je carape sporo, milujuci svoje glatke, duge noge, crni materijal stvarao je izazovan kontrast sa njenom mlecno belom kozom. Podesila je savove i prikacila haltere a zatim navukla gacice koje su je gotovo dovele do orgazma. Bila je ponovo mokra i tangica je zacas potonula izmedju njenih guzova, usekla se u njeno medjunozje, podsecajuci je koliko joj mnogo treba kurac. Haljina koju je navukla senzualno se pripila uz njene obline, isticuci njene cvrste, lepe grudi i napinjuci se izazovno na njenim bedrima. Mogla je da vidi sopstvene bradavice kako su probijale materijal i znala je da ce koracanje ulicom naterati njene grudi da se njisu i jos vise stimulisati njihove osetljive vrhove. Upotpunila je sliku cipelama sa stiklom. Od svih njenih novih odevnih predmeta ove cipele su najvise cinile da se oseca kurvom. Bile su visoke, sa elegantnom, a opet tako kurvinjskom stiklom od devet santimetara, sa koznim kaisem koji je od pete isao prema zglobu a zatim oko noge, gde se zakopcavao metalnom kopcom. Ovakve cipele nosila bi prostitutka, proletelo joj je kroz glavu, one ostaju na nogama sve vreme tokom seksa.
 
Pogledala se u ogledalu kada je zavrsila sa pripremama i osetila kako joj srce jako udara. Ispred sebe je videla Natasu onakvu kakvu ce videti muskarci na ulici, onakvu kakvu je njen gospodar zeleo za veceras. Ispred sebe je videla jako nasminkanu drolju cije su usne govorile da ne moze da doceka da okusi kurcinu, cija je kosa, pazljivo namestena da deluje kao da je nehajno razbarusena, porucivala koliko joj treba muskarac, bilo koji muskarac, cija je tesna haljina prosto izazivala da bude pocepana sa njenog cvrstog, vitkog tela, cije duge noge u kurvinjskim carapama i seksi cipelama na stiklu nisu ostavljale ni traga sumnje u to kuda se ova jebulja uputila.
 
Nije joj bilo dopusteno da uzme taksi. Morala je ovako obucena da ide autobusom i trpi na sebi poglede iz blizine. Blizina muskaraca je i bila ono zbog cega je iz autobusa izasla dve stanice ranije i, uprkos vrtoglavo visokim stiklama peske se zaputila prema njegovoj kuci. Nije mogla da podnese nacin na koji su se trljali o nju. Vec i sami pogledi su je dovodili do ruba ludila, a kada se sredovecni, procelavi muskarac naoko slucajno probio do nje a onda i pribio uz nju na jednom od skretanja, kada je sokirana osetila njegovu erekciju kroz materijal svoje suknje i njegovih pantalona, kada je njegova ruka oprezno dotakla njenu straznjicu, Natasa je morala da pobegne i izasla je iz autobusa. Nije bezala od njega, ne. Bezala je od sebe. Bezala je od spoznaje da je bila spremna da tu i tada sa tim nepoznatim muskarcem koji je u normalnim okolnostima ne bi privukao, ode kuda god on bude trazio i uradi sa njim sve sto on bude trazio. Morala je da pobegne ako je zelela da sacuva poslednje zrnce samopostovanja. A kazna njenog gospodara u takvom slucaju, o kazni tek nije zelela ni da razmislja, pogotovo sada kada je bila na samo nekoliko minuta od Njegove kuce, samo nekoliko minuta od momenta kada je njen dugi post dolazio do kraja.
 
*
*
*
 
A Njemu, Njemu se nije zurilo. Nije joj dopustio ni da mu pridje. Sedeo je na trosedu, pijuci svoje pice. Natasa je sedela u centru sobe, na visokoj stolici gde joj je naredio da se smesti. Osecala je kako Njegov pogled sporo, lenjo prelazi njenim telom, ispitujuci je od glave do pete, proucavajuci je. Posmatrao ju je kao svoje vlasnistvo, svoju kreaciju, svoju kurvu, svoju robinju.
 
Na visokoj stolici mogla je da sedi samo tako da joj se kratka haljina zadizala na prekrstenim butinama. Cipka kojom su bile obrubljene njene carape je provirivala. Natasa je pila viski koji joj je On nasuo pokusavajuci da smiri lupanje srca i disanje. Zelela je, zelela je da je uzme sada, odmah. A Njemu se nije zurilo.
 
'Zbog cega si dosla?' pitao je, sa sirokim, nadmocnim osmehom, zavaljen u svom trosedu, obucen u skupe pantalone i kosulju koja se napinjala na njegovom sirokom torzou.
 
'Vi..', promrmljala je Natasa a zatim procistila grlo i podigla glavu. 'Vi ste me zvali da dodjem gospodine.' On je cutao smeseci se. Natasa se osecala nesigurno.
 
'Vi... poslali ste mi poruku... objasnili ste mi kada da dodjem, naredili ste mi sta da obucem... ja...'
 
'Natasa, znam sta sam ja uradio. Ne treba da mi to objasnjavas. Zelim da mi kazes zbog cega si dosla. Da mi kazes sta zelis.' Njegov pogled je prodirao kroz njene oci, duboko, sve do njenih tajni, fantazija i snova. Znao je. Ali zeleo je da to i od nje cuje.
 
Natasa je progutala knedlu. Mahinalno je posegla rukom za casom, da otpije jos malo viskija, a onda zastala u sred pokreta, kada se Njegov nadmocni osmeh jos rasirio. Nije bilo nacina da pobedi u ovom razgovoru, znala je. Nije bilo nacina da sacuva dostojanstvo i dobije ono sto zeli. Pred njom je bio izbor. I znala je da da je izbor njen i samo njen. Takodje je znala koji izbor ce uciniti, kao i da On zna. Njegova nadmoc se ovim znanjem hranila i od njega rasla.
 
Pogla je glavu a zatim je podigla i pogledala ga u oci. Pokusala je da zvuci snazno.
 
'Zelim... treba mi...' glas joj se slomio. Udahnula je. 'Treba mi kurac, treba mi tucanje. Dosla sam da dobijem kurac.'
 
Lice joj je gorelo dok je izgovarala ove reci. Ponovo je spustila pogled. Nije mogla da podnese da ga gleda u oci.
 
'Nastavi!', cula je njegov glas, mirno ali odsecno izgovorenu komandu.
 
'Ja.. poludecu ako ne dobijem kurac', saputala je, sada pokusavajuci da reci zaustavi na samom izvoru. Umesto toga one kao da su same navirale. 'Vec danima ni na sta drugo ne mogu da mislim, stalno sam mokra medju nogama, samo mi je tucanje na pameti. Po ceo dan fantaziram o tome kako me tucaju i kako pusim kurceve...'
 
Uplaseno ga je pogledala kada je cula kako se smeje.
 
'Natasa, Natasa...' vrteo je glavom u laznoj, podsmesljivoj neverici. 'Da li ti sebe cujes? Nisam verovao kada smo se upoznali da cu te cuti kako se izrazavas kao neka kurvetina sa ulice.' Otpio je iz svoje case, a zatim saku spustio na svoje prepone. 'Mada moram da priznam da mi prija to sto cujem. I to sto vidim.' Napravio je rukom neodredjen pokret u njenom smeru. 'Pogledaj se samo! Jesi li se ti videla u ogledalu danas? Jesi li se pogledala pre nego sto si izasla na ulicu?'
 
Osetila je kako drhti. Osetila je kako joj medju nogama iznova curi.
 
'Jesi li ti svesna kako sada izgledas i kako govoris? Jesi li svesna da ljudi na ulici misle da si kurva? Da ZNAJU da si kurva? Jesi li svesna o cemu razmisljaju kada te vide da ovako obucena prolazis pored njih? Sta bi rekli kada bi te culi kako pricas o tucanju i kurcevima?'
 
Natasa se urgizla za usnu i pogledala ga.
 
'Bas me briga... bas me briga sta bi rekli... treba mi... poludecu, umrecu bez kurca...'
 
Sa svakom reci koju je izgovarala osecala je kako joj se utroba stiska i kako nove kapi soka kvase njene gacice.
 
'Mokra sam... dole sam mokra kao da sam se upiskila, moram da dobijem kurac, molim Vas...'
 
On se opet nasmejao. A zatim se jos udobnije namestio na trosedu.
 
'Dobro, Natasa, ako je tako, onda da vidim koliko mozes da me zabavis pre nego sto ti kurac i dam.' Mahnuo je rukom prema njoj. 'Skini haljinu i gacice.'
 
Natasa je uzurbano ustala sa stolice.
 
'Polako.' rekao je On.
 
Polako, onako kako je On zeleo, prebacila je svoju dugu kosu preko jednog ramena. Gledala ga je u oci dok je rukom posezala natrag da otkopca haljinu. Kada ju je smakla sa ramena, kada su njene dojke oslobodjene materijala, videla je kako je podigao obrve.
 
'Lepo.' rekao je zadovoljno.
 
Znala je da misli na njene bradavice koje su bile opsceno ukrucene, bolne, natekle od zelje da budu dodirivane, ljubljene, stiskane, uvrtane, grizene. Natasa je obuhvatila sakom svoju desnu dojku i lagano je stegla. Slast koju je osetila naterala ju je da potmulo zajeci. Stezala ju je i gledala ga u oci, ali On je cutao i smeskao se.
 
Pustila je haljinu da padne niz njeno telo. Kliznula je preko njene koze kao senka.
 
'Sjajne kurvinjske carape', rekao je On. Njegov telefon je nacinio zvuk i Natasu na trenutak okupa svetlost munje. 'Nastavi, molim te', rekao je. 'Nastavi da budes kurva.'
 
Bila je kurva samo za Njega, pomislila je u sebi. Bilo je to bolje nego ono sto je On rekao.
 
Gacice su bile sledece na redu. Za trenutak se pitala kako On zeli da ih ona skine, a onda se prisetila filmova koje je gledala.
 
Zavukla je ruku duboko u gacice, sebi podarila jedan spor, dugacak pokret mazenja, toliko se samo usudjivala. Sokirala se osetivsi koliko je mokra. Zatim je povukla materijal gacica na gore, tako da se cipka usekla izmedju njenih usmina, povukla je jako, tako da ju je pritisak na klitoris naterao da se sva strese. Mogla je da vidi kako se Njegov osmeh sve vise siri dok je nastavljao da je fotografise. Sada nije mogla da razmislja o tome.
 
Okrenula se ledjima prema Njemu, glavu okrenula unatrag da bi mogla da ga gleda u oci i onda lagano, sa po jednim prstom pocela da svlaci gacice sa svoje guze. Rasirila je malo noge da bi izvukla useceni materijal od izmedju svojih nogu. Vukla je na dole sporo, duboko, glasno disuci.
 
'Boze, kakva si ti kurvetina', Njegov glas je u sebi pored podsmeha nosio i crtu divljenja. Ili ju je ona samo zamisljala?
 
Svukla je gacice do donjeg dela butina a onda graciozno savila noge u kolenima da bi ih spustila sve do clanaka. Digla je jednu, pa drugu nogu, balansirajuci na visokim stiklama i onda je stala drzeci gacice u ruci.
 
'Jesu li mokre?' upitao ju je.
 
'Da..' prosaputala je Natasa. 'Natopljene su...'
 
'Hocu da ih prineses licu i pomirises. Da mi kazes na sta mirisu.'
 
Njegov glas je bio nesto tisi i dublji. Time nije postao nista manje autoritativan.
 
Natasa je poslusala i priblizila gacice svom nosu. Miris koji ju je zapahnuo cak je i nju iznenadio svojim intenzitetom.
 
'One...', zapocela je pa stala. Progutala je pljuvacku. Miris koji je osecala ju je uzbudjivao na nacin koji ju je strahovito postidjivao. Nikada ovako nesto nije uradila ni pred jednim muskarcem. 'Mirisu na picku', rekla je. 'Na napaljenu, vlaznu picku kojoj treba kurac.'
 
'Natasa, Natasa', smejao se On. 'Cujes li ti sebe?'
 
Njegov podsmeh je u njoj podsticao stid. A stid je podsticao uzbudjenje.
 
'Hocu sad da obmotas gacice oko svog prsta i da mi pokazes kako ces mi pusiti kurac onda kad ti dopustim.' Govorio je polako, nasladjujuci se. Natasa je pomislila da je rec 'ne' sve sto treba da izgovori. Ali tada, tada bi sve bilo nizasta...
 
Nikada ovako nesto nije uradila. Nikada ovako nesto ne bi uradila, ni za koga, da nije bila u stanju u kome je bila. U stanju u koje ju je On doveo.
 
Pazljivo je obmotala tanki, vlazni materijal gacica oko kaziprsta i prinela ga licu. Blic je bljesnuo kada je ispruzila jezik i dotakla cipku. Ukus i miris su joj utrobu naterali u grcenje. Osecala je na jeziku ukus sopstvenog uzbudjenja, osecala je ukus sopstvene napaljenosti, i to ju je jos vise uzbudjivalo, jos vise palilo. Radila je pred Njim nesto sto nikada ni pred kim nije uradila.
 
'Tako, mala, tako, pokazi mi kakva si kurvetina' smesio se On.
 
Natasa je pusila sopstveni prst, jezikom milujuci namotanu cipku, sisajuci svoje sokove, gutajuci pljuvacku i svoj ponos. Gurala ga je duboko u usta, zatvorenih ociju, potpuno posvecena zadatku koji joj je On dao. Kada joj je rekao da stane, ucinila je to sporo, gotovo kao da se budi iz sna.
 
'Vidim da ti kurac bas ocajnicki treba, Natasa' nasmejao se. 'Hadje da vidimo da li ces umeti da ga opsluzis kako treba.'
 
Naredio joj je da se spusti na sve cetiri. Poslusala je. Naredio joj je da izdigne straznjicu sto vise moze i da ledja savije 'onako kurvinjski, znas ti kako'.
 
'Hajde, sada, puzi prema meni, polako'.
 
Slikao ju je telefonom dok je milela prema njemu preko tepiha, jos uvek u seksi crnim carapama i svojim kurvinjskim cipelama na stiklu.
 
'Izgledas kao najobicnija kucka u teranju, Natasa', rekao joj je hladno, bezosecajno. Njegove reci su je bolele, ali sada joj to nije bilo najvaznije. Najvaznija je bila ona gromada u Njegovim pantalonama koju je sada mogla da vidi.
 
Stigla je do njega i krenula da se podigne na kolena, ali On ju je grubo gurnuo na dole.
 
'Gde ces, kurvo? Ne secam se da sam ti dopustio da se podignes! Dole!!'
 
Natasa je zajecala kada je Njegova cipela prikovala njenu glavu za tepih. Nije pokusavala da se ponovo podigne. Bio je u pravu, bio je u pravu... Zaboravila se... On je ovde odredjivao pravila. Dopustila je svojoj pozudi da joj pomraci rasudjivanje, dopustila je kurvi u sebi da preuzme kontrolu.
 
'Izvinite... gospodine...', prosaputala je pokorno lezeci pod njegovim stopalom, cekajuci na Njegovo sledece naredjenje.
 
'Natasa, moras da naucis da budes poslusna!' rekao je strogo. 'To ne znaci samo da izvrsavas ono sto naredim nego i da predvidis sta bih mogao da ti naredim, kao i da znas sta je zabranjeno.'
 
Pomerio je nogu sa njene glave ali ona se nije usudjivala da se pomeri.
 
'Imas jos mnogo da ucis da bi postala onakva kurva kakva zelis da budes, Natasa. A ja ne trpim one koje sporo uce.'
 
Cutala je... Stid ju je prozdirao. Stidela se sto je ponizava. Stidela se sto ga je razocarala i sto je ponizenje koje je trpela bilo zbog toga zasluzeno. Stidela se sto tako razmislja o sebi. I to ju je strahovito palilo.
 
'Sada hocu da mi pokazes da razumes sta ocekujem od tebe.' Zastao je. 'Skini mi cipele i carape, ali polako. Hocu da vidim kako mi ljubis stopala i molis me za oprostaj.
 
Natasa je osecala kako joj u oci naviru suze. Ovako nesto nikada ni za koga nije uradila. A opet, opet... opet, osecala je i zahvalnost, duboku, ropsku, postidjujucu zahvalnost sto joj dopusta da se iskupi, da se dokaze.
 
'Hvala Vam, gospodine, hvala Vam...' prosaputala je dok se polako pridizala.
 
Ruke su joj drhtale, prsti se zaplitali dok je odvezivala pertle na njegovim uglancanim Gucci cipelama. Skinula je jednu.
 
'Poljubi je', rekao je mirno.
 
Natasa je osetila kako joj srce preskace. Znala je da ovde ne sme da ga izneveri.
 
Drhtala je dok je cipelu prinosila licu. Prislonila je usne na uglancanu kozu, zatvorenih ociju, tresuci se od stida. Pomisao da ponizava samu sebe za njega, za svog gospodara cinila je da oseca mesavinu zgadjenosti i ponosa.
 
U sta se ovo pretvaram, zapitala se Natasa. Ali nije prestajala da ljubi njegovu cipelu, ne, sve dok on ne naredi da prestane.
 
Cula ga je kako se smeje.
 
'Kurvetino, kurvetino mala...' smejao se. 'Kurvetino jedna!! Hajde, skini mi carape, pozuri!!!'
 
Natasa brzo spusti cipelu na pod i pozuri da mu skine i drugu. Sada se vec bila izvestila i trebalo joj je samo nekoliko trenutaka da mu skine i carape. Nije cekala njegovo naredjenje, vec je brzo njegovo stopalo prinela licu i pocela da ga ljubi.
 
On se smejao, kako se samo glasno smejao.
 
Natasa je shvatila da gubi dah, da joj se u glavi vrti od napaljenosti, vece nego sto je ikada osetila. Osecala je sopstveni puls u usima, osecala je kako joj medju nogama jako curi, kada je priljubila usne uz Njegovu kozu i tiho stenjuci pocela da mu ljubi stopalo.
 
'molim Vas... molim Vas oprostite mi sto sam ovakva kurva... molim Vas', saputala je ljubeci ga a On se smejao.
 
'Tako, kurvice moja, da vidim kako volis moja stopala, hajde, lizi me!!!' uzviknuo je.
 
Natasa je poslusala, odmah, bez oklevanja. Ona vise nije imala svoju volju, radila je samo ono sto je njen gospodar od nje zahtevao, vodjena vlaznom, vrelom zeljom, vodjena neprekidnim pulsiranjem izmedju njenih nogu. Stenjala je dok je njen jezik ostavljao sirok, vlazan trag na njegovoj kozi, nesvesno vrteci kukovima u vazduhu. Mogla je da ga cuje kako zadovoljno uzdise kada je uzela Njegov nozni palac u usta i pocela strasno da ga sisa.
 
'Uhhhh, droljo, kad se setim samo koliku si dramu pravila oko pusenja kurca, a sada ovo... Napredujes, Natasa'
 
Ona za trenutak prestade da sisa njegov palac.
 
'Pusicu Vam... pusicu Vam kurac, gospodine, dajte mi ga, molim Vas! Molim Vas!'
 
Mogla je da vidi naraslu gromadu mesa u Njegovim pantalonama. Trebao joj je. Tako joj je jako trebao.
 
'Nisam ti rekao da prestanes da me sisas, kurvo.', rekao joj je On mirno. Natasa bez reci ponovo uze Njegov palac u usta i nastavi da ga pusi jos strasnije, jos napaljenije nego ranije. Unosila je celo telo u ovu radnju, vrteci kukovima i saginjuci se da ga bolje uzme u usta. Onda se pomicala natrag, ispruzenim jezikom lizala njegovu kozu pa ga opet uzimala u usta i pusila.
 
'Dobro...' cula ga je kako uzdise. Zadrhtala je od ponosa znajuci da je ona za to zasluzna. 'Hajde da vidimo sta si jos naucila u medjuvremenu.'
 
Ustao je i stao pred nju, dok je ona jos uvek poslusno klecala. Drhtala je znajuci da ce za koji trenutak moci da dotakne ono sto joj je tako nedostajalo poslednjih nedelja.
 
'Skini mi pantalone!' naredio je tesko disuci.
 
Natasa se uspravila, i dalje klececi. Nervozno je prstima potezala Njegov kais i posle nekoliko trenutaka uspela da ga raskopca. Onda je sa obe ruke nestrpljivo napala dugmad i vec u sledecem momentu je rastvorila pantalone. Povukla je pantalone zajedno sa svilenim boksericama na dole. Njegova ogromna, nabrekla batina je osamari po licu.
 
'Oh, Boze, koliki je...' prostenjala je Natasa hvatajuci Njegov penis u ruku. 'Kako je lep...'
 
Nedelje apstinencije od nje su napravile nezasitu kurvetinu, znala je to. I pored toga, Njegov ud, koji je sada stezala svojom znojavom sakom bio je nesto posebno. Bio je zaista veoma veliki, malo kriv nagore i izuzetno ukrucen. Celom duzinom su mu bile poiskakale vene nabrekle od krvi, a mosnice koje su se ispod korena klatile bile su obrijane, teske i otekle od semena.
 
Natasa je radila rukom gore-dole, razmazujuci providnu, lepljivu tecnost koji je on ispustao po celom glavicu. Nije mogla da dodje do daha. Ovaj momenat je sanjala poslednjih nedelja. Slobodnu ruku spustila je medju noge i nezno dotakla svoj vlazni, klizavi procep.
 
On ju je u tom trenutku osamario. Natasina glava odlete na jednu stranu. Kosa joj prekri lice.
 
'Ne secam se da sam ti rekao da smes da se dodirujes, Natasa', rekao je mirno. 'Jesam li?'
 
Natasa je osetila kako joj obraz bridi, kako joj se krv penje u lice. Kako joj se oci pune suzama. Ponovo... Ponovo je pogresila. Ponovo je pokazala da je samo nedostojna kurva.
 
On ju je ponovo osamario, ovog puta drugom rukom.
 
'Odgovori mi!!!' viknuo je strogo. 'Jesam li?'
 
Suze su sad jurile niz njene obraze. Grlo joj se stezalo, ali znala je da mora da odgovori.
 
'n-ne... ne, gospodine...' progutala je knedlu. 'Niste... niste mi rekli da smem...'
 
On je vrteo glavom u razocarenju.
 
'Ocigledno da nisi u stanju da ucis onako brzo kao sto sam se nadao. Ocigledno je da si kurvetina bez ponosa, bez postovanja i discipline. Ali dobro.' uhvatio ju je za kosu i povukao joj glavu unatrag tako da ga je sada gledala pravo u lice. Suze su i dalje tekle. 'Dobro, znacu kako da te onda tretiram.'
 
Grubo ju je povukao za kosu prema svojim preponama.
 
'Hajde sada, pokazi mi da nisi potpuno beskorisna, Natasa. Hocu da mi popusis kurac kao prava, profesionalna kurvetina. Jer i izgledas i ponasas se kao najobicnija ulicarka.'
 
Natasa je cvrsto stezala koren njegovog penisa. Znala je da je sve poslo nizbrdo zbog njene brzopletosti. Mogla je samo da se nada da ce se iskupiti ako gospodar bude zadovoljan njenom oralnom vestinom. Njena zelja da ga zadovolji bila je ogromna, njena glad za kurcem takodje.
 
Oblizala je jezikom njegov nabrekli, purpurni glavic, a zatim ga usisala u usta. Bio je zaista ogroman, morala je da jako rasiri vilice da bi ga primila. Ali to ju je istovremeno strahovito palilo. Kroz glavu su joj proletala secanja na njihov prethodni susret kada ju je imao vezanu i okrutno, bezobzirno tucao u usta. Sada je bila slobodna, barem fizicki, ali znala je da nista manje nije bila robinja nego onda kada je bila bespomocna i grubo iskoriscena. Jer sada je bila vezana nevidljivim lancima Njegove volje i svoje sopstvene divlje, sramne pozude.
 
Nabijala se ustima na njegov penis, drkajuci mu ga ritmicki kod korena. Vadila ga je skroz iz usta, jezikom putovala sve od njegovih velikih muda do vrha glavica. Onda bi pljunula na glavic, rukom razmazivala pljuvacku pa ga ponovo uzimala u usta. Njen mucitelj i gospodar je glasno uzdisao. Znala je da obavlja dobar posao.
 
'Uh, droljo... uhhhh... to, tooo, progutaj tu kurcinu, Natasice, progutaj ga, kurvo mala prljava...' Ritmicki je pomerao kukove prateci njene pokrete. 'Vidis kako umes da budes dobra drolja kada hoces!'
 
Zelela je da mu kaze da ce uvek biti dobra drolja za Njega, da ce uvek ciniti sve da ga zadovolji, ali nije se usudjivala da izvadi njegovu kurcinu iz usta. Mazila mu je jaja slobodnom rukom i pustala ga da ulazi sve dublje u njeno grlo.
 
Onda ju je On ponovo scepao za kosu i povukao joj glavu unatrag.
 
'Sisaj mi jaja!' naredio je jednostavno.
 
Natasa je ispruzila jezik i poduhvatila Njegove mosnice od ispod, a onda pocela da ih ljubi i lize, ne prestajuci da mu drka nabreklu karu. Shvatila je da su joj unutrasnje strane butina potpuno ulepljene od sokova. Ja sam zaista takva kurvetina kakvom me On naziva, proletelo joj je kroz glavu. Pomislila je da je sada toliko napaljena da bi mogla sebe da dovede do orgazma samo pribijajuci butine jednu uz drugu i stezuci misice. Ali nije se usudjivala ni da pokusa. Nije htela ni da pomisli sta bi joj On uradio kada bi svrsila bez njegovog odobrenja. A onda joj je ponovo povukao glavu unatrag.
 
'Ja ne znam  da li me ti namerno zajebavas!!!' povikao je besno. 'Rekao sam ti da sisas ta jaja, ne da ih cmaces i lickas, pizdurino jedna lenja!!!!'
 
Pre nego sto je stigla da ista kaze ponovo joj je lupio samarcinu.
 
'Ako neces da budes poslusna, naci cu ja nacin da te nateram, Natasa!' Ponovo ju je udario, a zatim grubo za kosu povukao prema sebi.
 
Njegov nadrkani kurac bio joj je prislonjen na celo dok ju je On obema rukama drzao cvrsto pribijenu uz sebe. Gusila se pokusavajuci da primi oba njegova velika muda u usta. Nije verovala da je moguce, ali On je uspeo da ugura testise unutra i Njegovo stenjanje govorilo joj je koliko mu to prija. Jednom rukom navlacio je kozicu na svom kurcu dok mu je ona sisala muda boreci se za vazduh. Niz bradu joj je curila pljuvacka a iz ociju suze. Gusila se od stida i nabreklog muskog mesa u ustima.
 
'Ahhhh, Natasa, imas tako kurvinjska, vruca usta' govorio je On, tresuci se u ekstazi. 'Otvori ih, otvori ih jako!!!'
 
Pomislila je da ne moze da ih otvori jace od ovoga, ali ipak, ipak je dala sve od sebe. On je izvadio svoja muda napolje a zatim se sagao prema njoj i pljunuo joj pravo u usta.
 
Trepnula je. Za trenutak kao da se sve zaustavilo. Znala je, negde u sebi je osecala da je ovo momenat u kome se sve odlucuje. Sada, bas sada je mogla da ustane i ode. Imala je. Imala je tu snagu. Ostala je da kleci otvorenih usta i sledeceg trenutka On je ugurao svoju nabreklu mrcinu duboko u njeno grlo.
 
Gusio ju je svojom kurcinom, gurao ga je sve dublje, brutalno je jebuci u usta. Jednom rukom ju je drzao za kosu i navlacio je na svoju karu, a drugom ju je fotografisao ponovo i ponovo, ovekovecujuci njenu sramotu i ponizenje. Ona je pristajala na sve to, pristajala jer je znala da sada povratka nema. Izbor je bio ucinjen. Ruke je stavila na njegovu straznjicu, drzeci se za nju, zarivajuci nokte u njegovu kozu, placuci dok ju je On iskoriscavao.
 
Njegovi pokreti bili su sve grcevitiji, cimao ju je za kosu sve grublje. Natasa je grcala, boreci se za vazduh i istovremeno pokusavajuci da svom mucitelju pruzi sto vise zadovoljstva, sisajuci mu i puseci nabrekli ud dok ju je On nemilosrdno rasturao. Lice joj je bilo umazano pljuvackom, njenom, ali i Njegovom jer joj je izmedju uzdaha koje je ispustao i uvreda koje joj je upucivao On jos nekoliko puta pljunuo u lice. Suze vise nije mogla da zaustavi, kao ni poplavu izmedju nogu. Trebalo joj je tako malo da svrsi, tako malo... A On joj to nije dopustao. Umesto toga mislio je samo na sebe i svoje zadovoljstvo. Zadovoljstvo koje je pronalazio u njenom ponizenju.
 
'Uhhh... Uh...', dahtao je. 'Uhh... droljo jedna... droljo prljava, sad ces da dobijes.... sad ces da dobijes ono sto si zasluzila...' Naglo je izvadio penis iz njenih usta i poceo da ga drka velikom brzinom. 'Ostani tu gde si, da se nisi pomerila!!!!' povikao je.
 
Natasa je poslusno klecala i dalje milujuci Njegovu straznjicu. Znala je sta dolazi.
 
'Evo... uhhh... Natasa... droljo mala... evo... dolazi... dolazi... sad ces da dobijes spermu koju toliko volis... svuda po tom kurvinjskom licu'
 
Natasa je zatvorila oci. Sramota ju je prozdirala. Suze stida nije mogla da zaustavi. Grcala je, grcala od srama sto je bio u pravu. Zelela je Njegovu spermu na svom licu. Bila je drolja, bas onakva drolja kakvom ju je nazivao.
 
'Otvori oci!!!!' Uzviknuo je zapovednicki. 'Gledaj me dok te slikam!!!!'
 
Poslusala je. Gledala je tamo gde joj je naredio. Nije vise imala svoju volju. Njegove zapovesti su odredjivale njeno ponasanje.
 
'Evo... ahhhhhh... evo ga', Njegovo dahtanje preraslo je u rezanje. Stisnutom sakom pumpao je nadrkanu kurcinu sve jace. Onda mu celim telom prodje drhtaj. Njegov telefon nacini karakteristican zvuk fotografisanja.
 
'Droljo!!! Evo ti!! Evo ti sve!!!!'
 
Prvi mlaz sperme, vrele, lepljive, guste pogodio je Natasu pravo u lice, pao joj preko usana, obraza, ocnih kapaka. On je nastavljao da drka a iz Njegove raspomamljene kurcine sikljalo je seme. Nije prestajao da je fotografise dok se ona gusila u suzama. Strahoviti mlazevi vruce sperme padali su po njenom licu, bradi, vratu. Nekoliko ih je zavrsilo u njenoj kosi.
 
'Ah... Ah... Ahhh...' stenjao je, cedeci poslednje kapi na njene usne. 'Kurvo jedna... kurvo jebena, dobila si spermu po licu, sad napokon izgledas kao prava ulicarka' Ponovo ju je fotografisao.
 
'Droljo pokvarena, izjebao sam te u ta kurvinjska usta i isprskao te kao najjeftiniju prostitutku!!'
 
Samarao ju je svojom jos uvek cvrstom batinom, razmazujuci spermu po njenoj kozi.
 
'Otvori usta!!! Otvori ih!!! Hocu da mi polizes svu spermu sa kurcine, hocu da ga potpuno ocistis!!!'
 
Uradila je ono sto je zeleo, primila je Njegov ud u usta i nezno, sa puno paznje pocela da ga oblizuje jezikom i cisti usnama. Znala je koliko mu je sada posle svrsavanja osetljiv na dodir i bila je nezna, rukom mu lako milujuci testise. Slusala ga je kako stenje od zadovoljstva koje su mu donosile njena usta i njeno ogromno ponizenje. Bila je njegova. Potpuno. Samo njegovo zadovoljstvo je bilo vazno. Samo njegovo. Kasnije, kod kuce ce moci da place i da mrzi samu sebe. Kasnije, kod kuce ce moci da u mislima polako prodje kroz svaki trenutak vecerasnjih dogadjaja, da se do najsitnijih detalja priseca mirisa i dodira Njegove koze, boje Njegovog glasa dok stenje, Njegovog satenski glatkog glavica i nabreklih vena njegove kurcine. I uvreda i samara. Nece joj biti dopusteno da se dira niti da svrsi, ali nece moci da joj zabrani da u mislima ponovo i ponovo prolazi vecerasnje dogadjaje. Znala je da ce je utroba boleti od potrebe za olaksanjem, za orgazmom koji bi je na trenutak oslobodio, ali znala je da joj On to nece dopustiti. Ona je za Njega bila samo kurva. Samo kurva da ga zadovolji i zatim nestane.
 
*
*
*
Nije umela sebi da objasni kako se naterala da do kuce dodje peske. Sat vremena hoda ulicama u najvisim stiklama koje je ikada nosila, nakon veceri u kojoj je pretrpela strahovita ponizenja. Nakon sto je Njena usta potpuno iskoristio, njen gospodar joj je naredio da se obuce i sredi. Dao joj je svega nekoliko minuta da se dovede u red, ukljucujuci odlazak u toalet da popravi sminku. Nije mogla da pronadje svoje gacice (nije se usudjivala da ga pita gde su jer je On vec bio pustio muziku i sa nekim razgovarao telefonom) a jedan pogled u ogledalo gotovo da ju je naterao da se ridajuci srusi na pod kupatila, no nije imala drugog izbora do da ga poslusa.
 
Poslao ju je kuci uz opomenu. Objasnio joj je da nije zadovoljan njenim ponasanjem. Isprva je planirao da to vece sa njom ima seks, ali posto se ponasala, kako je rekao 'kao nezasita drolja i glupaca', resio je da joj uskrati zadovoljstvo. Jos uvek joj nije bilo dopusteno da se dira ili da svrsi, do daljnjeg. Na putu do kuce nije smela da uzme taksi. Natasa je zaustila da ga moli ali On ju je pogledao pretece i ona je zacutala. Znala je da ne sme da u pitanje dovodi njegove odluke. Nije zelela da je ponovo osamari. Klimnula je glavom i naterala se da kaze 'da, gospodine, razumem, hvala Vam.' i izasla na ulicu.
 
Hodala je, uprkos stiklama, uprkos vlaznim butinama i ukrucenim bradavicama koje su je dovodile do ludila. Nije se usudjivala da udje u autobus. Bila je sigurna da mirise na napaljenost, da se njena mokra ribica jako oseca. Nije se usudjivala da udje u autobus. Zato je hodala do kuce, bez gacica, bez grudnjaka, razmazane sminke i sa sasusenom spermom u kosi. Muskarci su se za njom okretali a ona je sebe mrzela. Mrzela zato sto ju je to toliko palilo.
 
Napokon kod kuce Natasa je znala da ce tusiranje mlakom vodom biti samo privremen spas od svega sto je osecala. Spas od strahovitog stida i od vrele, usijane pozude koja joj je prozdirala utrobu. Zbacila je naljinu sa sebe ali nije odmah pojurila u kupatilo. Stala je ispred ogledala, ponovo, kao ranije tog dana, dok se pripremala za odlazak kod Njega i posmatrala se. Nije mogla da odoli jer je znala sta ce videti.
 
Kurva. Ti si kurva. Natasa. Ti si kurvetina.
 
Ponavljala je ovo sebi sokirana koliko ju je uzbudio pogled na samu sebe u ogledalu. Ukrucene bradavice i crne, seksi carape sa halterima. Visoke stikle njenih kurvinsjkih cipela. Rascupana kosa jos uvek prepuna Njegovog sasusenog semena.
 
Gotovo nesvesno, podigla je ruku i nezno, onako kako On to nikada nije uradio, dodirnula je svoju dojku, pomilovala bradavicu. Telom joj prostruja zadovoljstvo.
 
Ne, pomislila je. Ne smem.
 
Cinilo joj se da ce izgubiti razum. Znala je da je on ovako kaznjava jer je bila suvise spora da ga zadovolji, suvise fokusirana na svoje zadovoljstvo. Razocarala ga je i zasluzila je da bude kaznjena, znala je to. Ali zbog toga joj nije bilo nista lakse.
 
Uto je zacula zvuk pristizanja poruke. Dograbila je telefon. Bilo sta sto je moglo da joj skrene tok misli sa masturbacije je bilo dobrodoslo.
 
Zadrhtala je kada je videla da je poruka od Njega. Naredio joj je da proveri svoju postu.
 
Jos uvek samo u carapama i cipelama (mogla je da ih skine, noge su je bolele od hodanja u toj neudobnoj obuci, ali osecala je da dok cita njegovu poruku treba da bude u njima) sela je za kompjuter.
 
Njegova poruka je zaista govorila da je razocaran u nju. Ali i da je svestan da je ona neiskusna i nova u svemu. Zato, nastavljao je, ce njena obuka biti duza i detaljnija nego sto je isprva planirao.
 
'Ako zelis da se ponosim tobom, postaces prava kurva' bile su reci na ekranu zbog kojih je Natasa nesvesno pocela da steze butine.
 
A na kraju poruke... na kraju ju je obavestio da je zabrana dodirivanja i svrsavanja za nocas (i samo za nocas, naglasio je) ukinuta.
 
'Nadam se da ce ti ove slike posluziti kao dobra inspiracija.'
 
Ruka joj je drhtala otvarajuci prilog poruci. A tamo...
 
Citavo telo joj se treslo dok je lagano sirila noge, podigla ih i zakacila ih stiklama za ivicu stola. Ribica joj je sad bila opsceno rastvorena, mokra kao da se upiskila. Ruka joj lagano sidje preko grudi do stomaka. Osetila je kako joj se od milovanja trbusni misici grce.
 
Slike...
 
Slike koje je on napravio svojim telefonom. Njene slike, stare svega par sati.
 
Drhtala je dok je uvlacila prvo jedan a zatim jos jedan prst u svoju vlaznu, raspuklu mackicu. Gledala je. Gledala je sebe.
 
Gledala je visoku, vitku devojku na slici, plamene kose prebacene preko jednog ramena, kako skida haljinu, kako zavlaci ruku u gacice. Glasno je stenjala prodiruci prstima u sebe, sporo, beskrajno sporo. Zelela je da odlozi trenutak sto je duze moguce, jer je zelela da se On njome ponosi, iako je znala da su u pitanju sekunde. Izludjivao ju je pogled na izazovno telo na ekranu, na jebozovne carape i kurvinjske cipele.
 
Onda, Natasa na cetiri noge, kako puzi prema kameri. Dupence visoko u vazduhu, njena crvena kosa kao lavlja griva. Natasa ispred ekrana je stenjala sve glasnije pomerajuci prste u svojoj ribici milimetar gore i milimetar dole. Plasila se, plasila se da napravi ikakav nagli pokret.
 
Njena glava pod njegovom cipelom. Njene zatvorene oci, izraz na njenom licu... Izraz potpunog predavanja. Natasa zatvori oci. Izvadila je prste iz svoje ribice, polako, beskrajno polako, pa ih stavila u usta. Ukus ju je skoro sokirao. Bio je tako jak, tako ostar... Sisala ih je i lizala misleci na Njegov kurac, a zatim polako, pazljivo zavukla jedan, pa onda i drugi prst u svoj anus.
 
'boli me...' prosaputala je ne otvarajuci oci. 'boli me... polako... molim te...' Lagala je, nije je bolelo. Sokovi koji su iz nje curili citavog dana i citave veceri su nakvasili i njenu guzu toliko mnogo da su prsti lako klizali unutra.
 
Sledeca slika.
 
Pa sledeca. Njegov kurac medju njenim usnama.
 
Natasa je stegla bradavicu, jako, krvnicki. Prstima je i dalje samu sebe lagano tucala u guzu.
 
Njena sramota. Njena sramota pred njenim ocima, na slikama koje su sve pokazivale. I njen stid i njenu pozudu i njenu skrivenu kurvinjsku dusu.
 
Osecala je kako joj se noge tresu. Nije to vise bio umor nego najava, najava eksplozije koju nije mogla jos dugo da odlaze.
 
Sledeca slika.
 
Sledeca.
 
Srce joj je udarao kao ludo dok je gledala sebe na ekranu. Ponizenu kao najprljaviju ulicnu drolju.
 
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

nesho80

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 139
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Natasa
« Odgovor #3 poslato: 21-06-2010, 15:53:49 »
Valjda nece biti vise nastavaka!

hotlajn

Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2661
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Natasa
« Odgovor #4 poslato: 21-06-2010, 17:02:00 »
Bojim se da hoce  :( :( :(

Cetvrti deo:

U nedeljama koje su prolazile, Natasa je naucila mnogo toga o sebi. Naucila je mnogo toga o pozudi, o stidu, o prioritetima u svom zivotu. Naucila je sta znaci biti stalno izjedan potrebom, gorucom, strasnom potrebom, cije zadovoljenje joj je bilo zabranjeno.
 
Njen gospodar je sa njom komunicirao porukama, objasnjavajuci joj zasto joj je zabranjeno da bude sa muskarcem ili cak da se samozadovoljavanjem dovede do olaksanja. Natasa je razumela. Razumela je zasto je to vazno, razumela je da na taj nacin ona pokazuje da mu je verna, potpuno, bez ostatka, da samo za njega cuva ono najvrelije, najvrednije sto ima, da je On istinski njen gospodar, da On, On i niko drugi, ukljucujuci i nju licno, ima kontrolu nad njenim zadovoljstvom. Razumela je i borila se da mu bude verna, zaista se borila. Borila se da se odupre iskusenjima, da ostane njegova, da ga ucini ponosnim.
 
I istovremeno se stidela, stidela sebe sto pristaje, sto pristaje da igra igru u kojoj je drugom prepustala kontrolu nad sobom, igru u kojoj nije imala svoju volju, u kojoj je aktivno radila na tome da svoju volju potcini Njegovoj. Ali cak i dok je stid cinio da joj suze navru u oci svaki put kada bi je u nekoj od svojih poruka on nazivao kurvom ili droljom, cak i ako je sebe mrzela u tim trenucima, mrzela jer se osecala tako slabom i bezvrednom, nije mogla da stane. Ne sada, ne sada kada ju je doveo ovako daleko, ovako duboko. Jer, kao nikada pre, Natasa je sada zivela u stanju neprestanog seksualnog uzbudjenja. Svaki put kada bi je njen gospodar u poruci nazvao droljom, ona je osecala kako joj utroba drhti i ni suze koje su navirale nisu mogle da sprece njene usne da nemo ponavljaju ovu rec, kao molitvu, kao bajalicu kojom je sebe zaista pretvarala u ono cime ju je nazivao.
 
Naucice je da bude dobra drolja.To je ono sto joj je rekao i njen dugi period apstinencije bio je deo ucenja. Nije smela da sebe dovede do vrhunca slasti, nije smela da bude sa muskarcem niti da se pomazi sama. Dobra drolja nema svoju volju, ne misli na svoje zadovoljstvo. Ona je drolja za drugoga, za onoga ko je poseduje. Samo za njega. On odlucuje kada ce je imati, na koji nacin. On odlucuje da li ce joj biti dopusteno da dozivi orgazam i kada.
 
Natasa je bila drolja, postajala je drolja, osecala je to. Jer nije mogla da prestane da misli na seks, da fantazira o najprljavijim, najvulgarnijim stvarima. U njenim fantazijama radila je sve sto bi joj naredili i mogli su da joj urade sta god zele. Bila je vezivana, ponizavana, silovana, jebana na sve nacine, u sve otvore. Radili su joj stvari koje bi je do pre nekoliko nedelja bilo sramota i da zamisli. Sada je mastala o tome da je na ulici otmu i bespomocnu odnesu u neki prljav podrum gde ce je vezati maskirani, nepoznati muskarci. Mastala je da je tamo drze zatvorenu danima i izivljavaju se na njoj, jedan po jedan ili u grupama. Mastala je kako je tucaju u sve rupe, kako je polivaju svojim semenom, kako je primorana da guta spermu dok je vredjaju i podsmevaju joj se. Ovo su bile fantazije nocu, u krevetu, pre nego sto bi zaspala. Ali tokom dana, tokom dana, samo jedan pogled muskarca na ulici, samo blizina kolege na poslu cinili su da se u njenoj masti razgori fantazija u kojoj se ponasala kao najprljavija kurva, u kojoj je muskarce zavodila i terala da je uzimaju tu, na licu mesta, sada i odmah.
 
Postajala je, postajala je drolja kakvu je On zeleo. U mislima je to vec bila a njegova naredjenja vezana za njeno oblacenje i sminkanje cinila su da sve vise izgleda onako kako se osecala. Znala je da svi u njenoj okolini primecuju promenu. Znala je da se muskarci na poslu sasaptavaju medju sobom i dobijala je sve vise nepristojnih aluzija i sala na svoj racun. Crvenela je i okretala glavu ali medju nogama je vlazila, to je bilo ono u sta ju je On pretvarao. Koleginice i drugarice su reagovale razlicito. Neke su se pravile da nikakvu promenu ne primecuju. Neke su otvoreno pokazivale prezir. Natasa se stidela. Stidela se sto je jednom cula koleginice kako razgovaraju o njoj i sto je recenica 'Oblaci se kao kurva' ucinila da natopi gacice uzbudjenjem, da pozeli da otrci u susednu kancelariju i zamoli najblizeg kolegu da je potuca tu, na kancelarijskom stolu. Uvece, pod tusem, fantazirala je da je to i ucinila, da je usla u kancelariju i popela se na sto, da je zadigla suknju, pomerila gacice u stranu i pokazala kolegi svoju vlaznu ribicu. Mastala je da je kolega tuca svom snagom na stolu dok ona vristi a koleginice, privucene bukom dolaze i gledaju. Fantazirala je kako je on na kraju zaliva svojim semenom po licu, kako mu ona jezikom cisti kurac dok koleginice pune zavisti i prekora posmatraju.
 
Pod tusem, pod tusem je smela da se dira, barem malo, nije smela da svrsi, ali sundjer i sampon, sapunica i voda su bili izgovor da se dotakne po svojim intimnim mestima, da ih istrlja, da oseti slatke grceve kako joj potresaju telo. Nije smela da ide daleko u svojim igrama, cak i ovako se osecala kao da vara svog gospodara. A onda je pocela da radi nesto cega se strahovito stidela. Ne samo sto je bilo vulgarno, prljavo, kurvinjski, vec je i bilo gotovo direktno krsenje njegovih naredjenja. Pocelo je samo kao neduzan deo tusiranja, a onda... Onda je shvatila da svoje prste zavlaci sve dublje u svoj anus, da sama u sebe prodire sve jace i ostaje unutra sve duze. Iz veceri u vece ovo je postajao centralni deo njenog tusiranja. Sampon i topla voda pomagali su da prsti kliznu u nju lakse nego sto se usudjivala da pomisli.
 
Pre nego sto je srela Njega bila je devica na guzi. A On, On joj je nevinost oduzeo, grubo, nemilosrdno, prvi put kada ju je imao, ne obaziruci se na njene molbe i preklinjanja, ne interesujuci se za bol koji joj je nanosio. Pre nego sto je srela njega, analni seks ju je plasio. Nikad ga nije probala, neki od muskaraca sa kojima je bila pokusavali su da je nagovore, ali za nju je to uvek bilo nesto prljavo, ponizavajuce, bolno. Nikada nije mogla toliko da se otvori pred nekim, da dopusti tako nesto... Ponekad... ponekad je fantazirala o tome... samo ponekad. A sada vise nije bila devica na guzi. Sada je znala kakav je osecaj biti vezana, bespomocna, grubo jebana u taj tesni, nevaljali otvor. Stidela se od same pomisli koliko ju je uzbudilo kada ju je gospodar uzeo na taj nacin, od samog secanja na razorni orgazam koji je dozivela tokom svog prvog analnog iskustva.
 
Sada, pod tusem, sama je radila ono sto nije dopustala svojim ljubavnicima da joj urade, sto joj je uradio samo muskarac koji ju je uzeo bespomocnu, na silu. To ju je strahovito uzbudjivalo. Cuceci, nezno bi nasapunjanim prstom trljala svoju glatku, malu rupicu, a zatim bi pazljivo, polako ulazila u sebe. Prvo samo vrh prsta, a onda sve dublje. Drhtala bi, stenjala bi promuklo u svom kupatilu. Ovako, mislila je, ovako hocu, ovako mi treba. Morala je da se uzdrzava od diranja klitorisa, nije smela da svrsi. Ali slast ju je ispunjavala.
 
Govorila je sebi da je ovo za Njega. Da ovako sebe priprema za gospodara, da priprema svoju guzu za stvari koje ce on zeleti da joj uradi. Bice njegova drolja, njegova analna kurvica, saputala je sebi, gurajuci prst sve dublje u guzu. Dopasce mu se. Dopasce mu se kada vidi kako njegova droljica, njegova Natasa prima kurcinu u guzu stenjuci od zadovoljstva.
 
Svake veceri bila je sve napaljenija, sve bezobraznija, gurala u sebe prst sve dublje. Onda je pocela da gura dva prsta odjednom, pa onda tri. Stenjala je od slatkog bola i zatvorenih ociju mastala kako je opet sa Njim, kako je opet bespomocna i prepustena Njegovoj volji. Kako opet biva jebana u guzu dok moli za milost.
 
Znala je da postaje ono cime ju je On nazivao. Znala je da postaje drolja. Stidela se ali nije mogla da prestane. Zelela je. Zelela je sve dublje, sve jace. Nije joj dopustao da svrsi, da se napetosti oslobodi kroz orgazam i ona je iz dana u dan postajala sve napaljenija, sve bezobraznija.
 
Kada je prvi put prste zamenila predmetom, znala je da je upravo sisla stepenicu nize, prisla blize kurvi koju je On od nje pravio. Gurala je u sebe oblu, glatku kutiju od karmina stenjuci naglas od novog, nepoznatog osecaja. Onda je svake veceri koristila nesto drugo, usmeravajuci istovremeno vodu iz tusa ka svojoj ribici. Nije smela da svrsi, nije smela da se mazi, ali nije mogao da joj zabrani tusiranje... Ne... Drska od cetke, a onda malena, glatka, umetnicki oblikovana bocica sampona. Glasno je jecala gurajuci stakleni predmet u sebe, zaobljeni, prosireni vrh bocice je sirio njen anus kao glavic nekog strahovito tvrdog kurca. Bila je kurva, znala je to.
 
Znala je to i po tome kako se ponasala u nekim situacijama. Kao tog vikenda kada je majstor dosao da joj pogleda grejanje, a ona izasla iz kupatila jos uvek mokre kose, samo u bade-mantilu, bez icega ispod, bosa, izazovna. Majstor je bio stariji, prost, tip coveka koji je nikada ranije nije privlacio. A kako je sada pricala sa njim. Kako je mazno izgovarala recenice i namestala kosu. Kako je pustala da se mantil otvori i pokaze njene duge, lepe noge, da klizne nadole i pokaze da ispod njega nema nista, da pokaze njena ramena i prsa. Znala je da je u jednom momentu on mogao da vidi i kako joj pokret otkriva bradavicu, ukrucenu, bezobrazno, bolno tvrdu. Znala je da taj stariji, porodicni covek ima erekciju i da se verovatno pita da li bi mu ova seksepilna, napaljena devojka dopustila da je dotakne, da je ima. Znala je, kao sto je znala da ne sme da mu dopusti. Ali igra, igra ju je tako palila, ostavljala bez daha.
 
Majstor je otisao a Natasa je ostala, toliko mokra da je znala da ce morati ponovo da se tusira. Podigla je jednu nogu na stolicu, a mantil se rastvorio. Ovlazivsi prst pljuvackom, nezno je protrljala glatki otvor izmedju svojih bedara a zatim polako, pazljivo prodrla u svoju guzu. Zmurela je zamisljajuci kako je majstor i dalje tu, kako je ima bas tu gde stoji, kako je uzima otpozadi, kako je tuca u guzu. Znala je da nije smela da to uradi, ali nije mogao da joj zabrani da masta.
 
*
 
Poziv je ponovo dosao kada je mislila da vise ne moze da izdrzi. Ponovo joj je naredio da bude kod Njega u tacno odredjeno vreme, opisujuci kako ce morati da se obuce. Naglasio joj je da od nje ocekuje bolje ponasanje nego proslog puta. Naglasio je da, ako bude ponovo razocaran u nju, to se ni njoj nece dopasti. Drhtavim prstima otkucala je odgovor. Zahvaljivala mu je na sansi da mu pruzi novo zadovljstvo, zahvaljivala sto ce joj dopustiti da mu pokaze koliko je dobra kurva postala. Molila ga je da je ne stedi, da je rasturi onako kako samo On zna. Rekla mu da nista vise ne zeli u zivotu od toga da On njom bude ponosan. I nju samu je zapanjilo sa koliko je strasti kucala recenice nabijene vulgarnim, opscenim recima, nabijene slikama od kojih je jos uvek crvenela. Njegov odgovor je bio preteci, ali ju je istovremeno i strasno palio: 'Kurvo, pripazi da ne dajes obecanja koje tvoje telo ne moze da ispuni.'
 
*
 
On nije bio sam. Prva pomisao koja je Natasi proletela kroz glavu kada je usla kroz vrata bila je da je pogresno razumela vreme u koje joj je gospodar rekao da dodje kod njega. Sa gospodarem u sobi je stajao i stariji, elegantni muskarac uredno potkresane prosede brade, sirokih ramena, gospodskog drzanja, obucen u skupo tamnosivo odelo. Mozda je zaista pogresila, mozda su njih dvojica imali poslovni sastanak, mozda... Onda je primetila scenu na ekranu televizora. Onda je osetila kako joj je krv jurnula u lice. Refleksno, gotovo da se okrenula oko sebe i pobegla iz sobe, samo prisecanje na obecanja koja je dala gospodaru zaustavilo ju je, sprecilo panicni impuls bekstva da je odnese napolje.
 
Na ekranu televizora videla je sebe, vezanih ociju, ruku cvrsto stegnutih koznim lisicama i podignutih iznad glave, pricvrscenih za lanac koji ju je drzao uspravnu. Videla je sebe, obucenu samo u crne, mrezaste carape, kako mesa kukovima dok je gospodar, drzeci je za bedra jebe otpozadi. Cula je sebe kako jeca, kurvinjski, podatno, kako stenje od zadovljstva i sramote i moli ga da je razvali, da je ubije od kurca. Muskarci su, cekajuci da ona stigne, gledali snimak njenog prvog intimnog susreta sa gospodarom. Snimka za koji nije ni znala da postoji, snimka za koji joj nije rekao.
 
'Kurva ima potencijala', rekao je gospodarev stariji prijatelj, gledajuci ekran i skrecuci pogled na Natasu koja je stajala ispred njega. Odmerio ju je od glave do pete i ponovio 'Definitivno ima potencijala'.
 
Znala je da je pogresno sto oseca ponos u istom momentu dok je osecala i uzasnu sramotu, dok joj je lice crvenelo od stida. Muskarci to ionako nisu mogli da vide. Po uputstvima koja joj je gospodar dao, bila je nasminkana jako, kurvinjski, njene oci istaknute tamnom senkom, trepavice guste i jake, usne pune i podatne namazane tamnim karminom. Imala je velike, srebrne alke u usima i tanku crnu ogrlicu sa srebrnom kopcom stegnutu oko vrata. Bela bluzica sa tankim bretelama i providna, crna tunika prebacena preko njenih nagih ramena bile su dopunjene crnom uskom suknjicom od satena koja jedva da je sezala ispod njene guze. Kako su je samo muskarci na ulici gledali, nadajuci se da ce se pri svakom sledecem koraku suknjica zadici dovoljno visoko da ugledaju njene gacice. Da su samo mogli da znaju da joj ni danas nije bilo dopusteno da obuce gacice, kao ni grudnjak. Da su samo znali da je medju njima hodala potpuno gola i potpuno mokra ispod minijaturne, provokativne suknje.
 
Njen izgled je bio dopunjen veoma lepim belim cipkastim carapama i crnim koznim papucama sa spicastim vrhovima i vrtoglavo visokim, tankim, metalnim stiklama. Odeca koju je nosila isticala je njenu visinu, isticala njenu vitku figuru, cvrste, podatne obline i duge, lepe noge. Odeca koju je nosila jasno je govorila da je njena vlasnica bila drolja. Poruka koju je Natasina pojava slala nije mogla biti pogresno protumacena. Znala je to.
 
'Istina je. Ima potencijala', rekao je njen gospodar. 'Ali videcemo da li ima pameti i hrabrosti da taj potencijal razvije i postane prava kurva.' Muskarci su o njoj razgovarali kao da nije bila tu, sa njima, kao da nije mogla da cuje svaku izgovorenu rec. Znala je da ne sme da se umesa u njihov razgovor, znala je da ce joj se gospodar obratiti kada bude zeleo da cuje njen glas. Ali do tada, Natasa je samo stajala mirno, slusajuci kako o njoj govore kao da je u pitanju porno glumica. Suze koje su joj punile oci morala je da suspregne, da potera natrag. Nije smela da razocara.
 
'Ovo je gospodin Stefan', rekao je njen gospodar. 'On ce pomoci u tvojoj obuci.'
 
Natasa se lako naklonila muskarcu koji je nije udostojio ni jedne reci.
 
'Gospodin Stefan ima jako mnogo iskustva sa krocenjem bezobraznih, neposlusnih kurvi, kao sto si ti, Natasa. Imaj to na umu. Takodje imaj na umu da on nece biti nezan i uvidjavan kao ja. Propusti da naucis lekciju koja ti je jednom pokazana i mozes da ocekujes da budes kaznjena odmah, i to veoma metodicno'.
 
Natasa je osecala kako drhti, sve jace. Strah, panika, zelja da pobegne, sve ove emocije i impulsi mesali su se sa uzbudjenjem koje ju je sve vise obuzimalo, oduzimalo joj dah, paralisalo je. Znala je da je ovo pogresno. Znala je da nije smela da krene ovim putem. Nisu je tako vaspitali, ona nije bila to cime su je nazivali ovi muskarci. A opet, znala je da je ovo jedini put kojim ce krenuti, da je ovo to sto je uvek duboko, u svojoj podsvesti zelela. Da bude oslobodjena kroz potpuno oduzimanje sopstvene volje. Da bude nagradjena kroz nemilosrdno kaznjavanje. Da bude naucena kroz surovo disciplinovanje. Da bude naterana da vristi u orgazmima donesenim kroz ponizenje i bol.
 
Naklonila se gospodaru.
 
'Reci mi da razumes', naredio je hladno.
 
'da, gospodine', saputala je pokusavajuci da dodje do daha. 'razumem gospodine, hvala Vam..'
 
'Kurva zna sta treba da kaze', primeti ledeno gospodin Stefan. 'Ali videcemo da li ume i da se ponasa u skladu sa svojim recima'
 
'Cula si gospodina', rekao je njen gospodar povisenim tonom. 'Pokazi mu da mislis to sto govoris!! Brzo, klekni ispred mene i popusi mi kurac!!!'
 
Nije bilo vremena za razmisljanje ili kolebanje. Natasa shvati da je njeno telo delovalo pre nego sto je mogla svesno da nacini odluku.
 
'hvala Vam, gospodine', prosaputala je spustajuci se na kolena ispred gospodara. 'hvala Vam.'
 
Natasa na ekranu je jos uvek jecala, vulgarno, kurvinjski, govoreci opscenosti, moleci da bude jebana kao kucka. Natasa na kolenima je zurnim pokretima raskopcavala pantalone svog gospodara. Nije mogla da dopusti da muskarci primete i najmanji znak oklevanja, ni najmanju senku sumnje u to sta je uloga ove devojke pred njima, nije zelela da osramoti svog gospodara pred gostom, niti da navuce na sebe njegov bes. Potiskivala je stid nazad u sebe, nije mu dopustala da je uspori. Ovo je bila njena nova sansa i, potencijalno njena velika nagrada, nije smela da je propusti.
 
Raskopcala je pantalone i iz njih izvadila veliki kurac. Nije jos bio potpuno ukrucen i Natasa se obradovala. Zelela je da oseti kako joj raste u ustima, da pokaze svom gospodaru koliko voli taj komad vrelog mesa. Nezno ga je rukom protrljala, povukla kozicu sa glavica nadole, a zatim pljunula na glavic.
 
'Droljica je dobro naucena', prokomentarisao je gospodin Stefan a Natasa oseti kako je ispunjava ponos, tako pogresan, a tako uzbudjujuci. Razmazala je rukom pljuvacku po glavicu i nekoliko puta povukla kozicu gore-dole. Osecala je kako penis u njenoj saci postaje sve kruci. Znala je da ne sme da odugovlaci.
 
Njen gospodar je duboko uzdisao dok je Natasa halapljivo gutala njegovo meso.
 
'To... uhhh... kurvice mala, kako ga pusis, kao da ti zivot zavisi od toga...'
 
Natasa nije zaboravila koliki mu je. Sada je bila sasvim pripremljena i spremno je sirila vilice i primala njegovu nabreklu komadinu doboko u grlo. Osecala je kako On pomera kukove napred-nazad, uskladjujuci svoje pokrete sa ritmom kojim se ona nabijala na Njegov kurac.
 
On ju je uhvatio za kosu i povlacio prema sebi sa svakim pokretom kukova. Natasa mu je jednom rukom nezno milovala teska, natekla muda a drugom crvsto drzala penis kod korena, pokusavajuci da ga spreci da joj celu duzinu gurne u usta. Grcala je i dahtala dok je On rezao i stenjao. Onda ju je povukao za kosu unatrag, tako da je njegov penis ispao iz njenih usta a niz Natasinu bradu pocure pljuvacka izmesana sa njegovim sokovima.
 
'Droljo...', rekao je, gledajuci je pravo u oci. 'Popravljas se... Videcemo da li je ovo samo trenutni napredak ili si zaista spremna da postanes prava kurva...'
 
Natasa je uzvracala pogled, sto je jace mogla. Zelela je da on prodre u nju, da je probije svojim pogledom, da vidi duboko, najdublje u njoj, da je to ono sto je zelela najvise od svega.
 
'da, gospodine, hvala Vam... hvala Vam, ja...' zastala je za trenutak, gledajuci njegov strahovito ukruceni kurac ispred svog lica, 'ja... zelim... zelim da postanem najbolja kurva... samo za Vas...'
 
'Videcemo, Natasa, videcemo', rekao je njen gospodar sa nekim zluradim zadovoljstvom. 'Odmah cemo proveriti koliko si spremna na nove izazove.' Dok je govorio skidao je pantalone i bokserice i zatim se spustio na trosed, udobno se namestivsi i rasirivsi noge. 'Hocu da dodjes ovamo i da mi polizes cmar.'
 
Natasa zadrhta i oseti kako joj se u glavi vrti. Znala je da ce ovako nesto jednom doci na red. Gledala je pornografske filmove u kojima su zene primoravane da na ovaj nacin zadovoljavaju svoje partnere. Perverzna, prljava priroda ovog cina ju je cak i uzbudjivala. Lizanje cmara... to je bilo tako... ponizavajuce i tako... napaljujuce, tako prljavo, tako kurvinjski... Bila je spremna da za svog gospodara i ovo ucini, ali... ali zar pred nepoznatim covekom, pred covekom koji ju je video prvi put u zivotu?
 
'gospodine...' prosaputala je.
 
'Sta?' uzviknuo je on nestrpljivo. 'Sta? Imas nesto da kazes? Nesto sam te pitao?' Pogledao ju je ponovo pravo u oci. 'Odgovori mi: jesam li te nesto pitao?'
 
Natasa obori pogled.
 
'n-ne... ne, gospodine... niste me nista pitali...'
 
'Onda dolazi ovamo!!! Hocu da osetim tvoj jezik na svom cmaru ovog sekunda!!!'
 
Tako je glasno viknuo da Natasa vise nije smela da izgubi ni trenutka. Na kolenima se privukla trosedu i drhteci namestila izmedju njegovih nogu. On je grubo uhvati za kosu i povuce joj lice na dole, prema svojim preponama. Miris njegovog znoja ju je zapahnuo. Trebalo je da joj se gadi, ali, shvatila je postidjeno, ovo ju je strahovito palilo.
 
Nije imala vremena da razmislja o tome kako upravo cini nesto najprljavije sto je u zivotu uradila pred strancem koji ju je vec video besomocnu, vezanu i jebanu i koji ju je nazivao kurvom. Nije imala vremena, jer je morala da poslusa svog gospodara, morala da ucini ono sto joj je On naredio a sto je drhtava, pulsirajuca zelja u njenoj utrobi od nje zahtevala. Prava kurva, proletelo joj je kroz glavu, prava porno-kurvetina.
 
Nezno, svojim dugim prstima Natasa mu je razmakla guzove i tiho stenjuci od napaljenosti pocela da jezikom miluje Njegov cmar. Njen gospodar je jednom rukom lagano drkao svoj kurac, a drugom ju je drzao za kosu, ne dozvoljavajuci joj da se predomisli.
 
'Lizi ga, droljo, hajde, polizi taj jebeni cmar kao da je sladoled!! Pokazi mi kako volis da ga ljubis i lizes!!!'
 
Natasa je poslusno radila ono sto joj je govorio. Obradjivala je jezikom njegov tesni otvor, ljubila ga, lizala, sisala, a onda vrhom jezika pokusavala da udje unutra. Boze, mislila je, ovo nisam ja... ovo ne mogu biti ja... Ali istovremeno je znala da je bas ovo ona prava Natasa koja se tako dugo krila sve dok je nesavladiva zelja, goruca zudnja u utrobi nisu naterali da zadovoljstva potrazi u ponizenjima i uvredama.
 
Znala je, jer medju nogama joj je curelo od uzbudjenja dok je jezikom pokusavala da potuca svog gospodara u cmar. Znala je jer ju je strahovito palilo sto je gospodin Stefan gledao, pazljivo gledao ovo sto je ona radila. Zelela je da bude dobra, da bude jos bolja. Zelela je da svog gospodara zadovolji i ucini ponosnim. Nezno, polako ugurala je vrh svog kaziprsta u njenom pljuvackom dobro navlazeni anus. Plasila se da ga ne povredi svojim dugim noktom ali nadala se da ce mu ovo jos vise povecati zadovoljstvo. Osecaj je bio tako neobican, tako... fantastican.
 
Sve dok je, sledeceg sekunda on nije grubo povukao njenu glavu unatrag, dok se nije ispravio na trosedu, dok joj nije drugom rukom lupio strahovitu samarcinu.
 
'Sta to radis, kurvo???? Sta to radis!!???!! Ko ti je rekao da to radis???'
 
Natasa je bila za trenutak zaslepljena. Kosa joj je preletela preko lica a na oci joj pojurise suze. Ne, pomislila je, ne opet, glupaco.
 
'Odgovori mi, kurvo!!! Sta to radis????!!!'
 
Kapljice njegove pljuvacke padale su po njenom licu dok je urlao na nju. Uplasila se da ce je ponovo udariti, mozda jos i jace nego prvi put. Refleksno, podigla je ruke da zastiti lice.
 
'Sta??? Sta to radis, kurvetino??? Kakva je sad ovo neposlusnost!!???'
 
Njen strah naterao ju je da nacini jos jednu gresku, znala je to. Sada vise nije bilo povratka, mogla je samo da preklinje.
 
'izvinite... izvinite, molim Vas, gospodine... izvinite molim Vas...'
 
Suze potekose niz Natasino lice. Ruke je poslusno spustila niz telo i pokusavala da ga pogleda direktno u oci, da mu saopsti pogledom koliko joj je zao, koliko se kaje.
 
'Nema izvinjenja!! Po ko zna koji put radis stvari za koje bi trebalo da znas da nemas pravo na njih!!!! Ti si jedna glupa, neposlusna kucketina!!! I sada ces zbog toga da ispastas!'
 
'ne... molim Vas, gospodine...'
 
Grubo ju je cimnuo za kosu i gurnuo na pod. Natasa ostade tamo da lezi. Posle nekoliko sekundi bio je na njoj, okretao je tako da je bila ispred njega, povlacio joj ruke nazad, na ledja.
 
'Ako ne umes da mislis, onda ces biti primorana da slusas, droljo,' zarezao je.
 
Osetila je hladni dodir metala na svojim zglobovima, a onda je cula kliktanje. Lisice, stavio joj je lisice, sada su joj ruke bile vezane iza ledja a njen gospodar je bio veoma besan.
 
'Ustaj!!!' uzviknuo je. 'Dizi se!!!'
 
Natasa se pridigla na kolena ali trebalo je dosta vestine i spretnosti da ustane i stane na svoje noge obuvena u kurvinjske, visoke stikle. Ipak, uspelo joj je i stajala je nemo, drhteci ispred dvojice muskaraca.
 
'Nemam vise strpljenja da idem sa tobom korak po korak, Natasa, sada ce gospodin Stefan da vidi ima li ikakve sanse da od tebe ikada bude nesto upotrebljivo.'
 
Zaplakala je, grcajuci, guseci se u suzama stida, sramote, bola, sto je razocarala ponovo, sto je jos jednom pokazala da nije dostojna. Plakala je i od straha dok ju je gospodin Stefan, drzeci je za kosu vodio ka stolu na drugom kraju sobe.
 
Nimalo nezno, gurnuo ju je na plocu od stola ne brinuci se da li ce se ona, ruku vezanih na ledjima povrediti. Natasa je prislonila telo na sto, prislonila lice na plocu i tiho plakala cekajuci 'pregled' gospodina Stefana. U ovoj pozi osecala je jako izlozeno, presavijena u struku, na visokim stiklama, njena guza stajala je visoko isturena a minjaturna suknja se sama od sebe zadizala.
 
Gospodin Stefan je bez mnogo uvoda zavrnuo njenu suknju na gore. Znala je da on zna da ne nosi gacice. Znala je da je to bilo naredjenje Njenog gospodara izdato bas zbog gospodina Stefana. Osetila je njegove prste na ulazu svoje ribice.
 
'Kurva je jako ovlazila.' rekao je. 'Izgleda da je jako pali lizanje cmara. I samari.'
 
Natasa je glasno zastenjala kada on grubo prstima udje u nju. Nije bilo bola. Bila je toliko mokra da joj je bez problema ugurao tri prsta odjednom u raskvasenu, pohotno rasirenu picku. Stenjala je od zadovoljstva koje je osecala, zadovoljstva i strasnog ponizenja sto je bila vezana, tretirana kao komad mesa od strane coveka koga nikada ranije nije videla. I sto je sve to toliko uzbudjuje. Bila je toliko mokra i napaljena da joj je muskarac gurao prste u ribicu bez ikakvog napora.
 
'ooohhhh...', jecala je, 'oooohhhh... gospodine....'
 
Gospodin Stefan nije obracao paznju na nju. I dalje je radio rukom napred-nazad, prodiruci prstima duboko u nju. Cula je glas svog gospodara:
 
'Kurvetino jedna, volis da budes vezana, je li? Videces sta ce sve da te snadje!!!'
 
U tom trenutku prsti izadjose iz nje. Natasa ipak nije mogla da prestane da vrti kukovima u vazduhu i da stenje, da pali svog mucitelja sto je vise mogla u nadi da ce joj pomoci da dodje do orgazma koji je toliko zelela. Onda ga je cula kako se raskopcava i vec sledeceg trenutka ju je uhvatio za kukove.
 
Osetila je kako u nju prodire ogroman kurac. Njen gospodar je bio veliki, ali gospodin Stefan je imao jos veci. Bila je zahvalna na tome sto su nedelje apstinencije znacile da je sada bila strahovito vlazna jer gospodin Stefan nije ni pokusavao da bude pazljiv. Gurao joj je svoju debelu, dugacku kurcinu jakim, odsecnim pokretima, nabijajuci se u nju sve jace i jace. Da je bila suva kada je usao u nju na ovaj nacin, pocepao bi je, pomislila je, da je to uradio vristala bi od bola a ne, kao sada od ogromne, gresne slasti od koje joj se utroba nekontrolisano grcila.
 
Gospodin Stefan ju je jebao grubo, okrutno, ni malo ne brinuci o njenom zadovoljstvu, koncentrisuci se na to da svoju veliku muskost zarije sto dublje u njenu toplu, raskvasenu ribicu. Izmedju svojih jecaja mogla je da cuje vlazni, postidjujuci zvuk koji je njena mokra picka pravila svaki put kada bi se muskaac zabio u nju. Onda je ruka uhvati za kosu.
 
Njen gospodar je obisao sto i, odigavsi joj glavu od ploce, ugurao svoj veliki, ukruceni ud izmedju usana.
 
'Kurvetino jedna, mnogo se deres, vidim da ti se ovo dopada', rezao je, vukuci je za kosu. 'Hajde bar da ucinis ta jebena kurvinjska usta korisnim.'
 
Sada je bila potpuno bespomocna i potpuno iskoriscavana od strane dva nemilosrdna muskarca. Jedan ju je drzao za kukove i grubo jebao u ribicu, drugi ju je drzao za kosu i pomamno gurao svoj kurac u njena usta. Nisu bili pazljivi, nije ih bilo briga za nju, interesovalo ih je samo njihovo sopstveno zadovoljenje, njihovo zadovoljstvo koje su izrazavali stenjanjem i psovkama. Ali bas to, bas to je Natasu dovodilo do granice ludila, bas to znanje da je iskoriscavana, upotrebljena kao najjeftinija kurva sa ulice. Bas to sto je elegantna, odmerena, zenstvena, skromna i smerna Natasa sada bila obucena kao drolja i vezana lisicama prebacena preko ploce stola iskoriscavana za perverznu nasladu dvojice mucitelja. Znala je da nece moci da se uzdrzi iako od Njega nije dobila dopustenje. Znala je da nece moci. Ponizavajuca situacija u kojoj se nalazila, dve debele kurcine koje su joj se zabijale duboko u ribicu i grlo, kurvinjska odeca koju je nosila, osecaj potpune bespomocnosti i iskoriscenosti, sve ovo ju je dovelo do snaznog orgazma koji joj je citavo telo naterao u strahovite grceve. Vristala je od slasti dok su je jebali a utroba joj gorela od sramotnog, strasnog svrsavanja, vristala je, a njeni vrisci bili su priguseni ogromnom kurcinom u njenim ustima.
 
Ipak, njen gospodar je znao, znao je da je uradila nesto sto joj nije dopustio. Izasao je iz njenih usta i povukao je za kosu tako da je mogla da ga pogleda u oci.
 
'Kurvetino...', vrteo je glavom. 'ne secam se da sam ti dopustio da svrsis. Zar tako mislis da me ubedis da ces biti poslusna i dobra drolja? Zar tako sto svaki trenutak koristis samo za svoje zadovoljstvo?'
 
Zvucao je razocarano, besno. A Natasino telo i dalje su potresali grcevi gresne slasti.
 
'ne...', zajecala je, 'ne... nisam htela... oprostite mi... nisam mogla da se kontrolisem...'
 
Kao da on to nije znao i sam. Kao da je morala da objasnjava. Njen gospodar ju je posmatrao bez saosecanja.
 
'Ucuti, kurvetino', rekao je. 'Gadi mi se kako nisi u stanju da poslusas najjednostavnija naredjenja i kako ti je tvoja picka najbitnija od svega na svetu. Sada si me izbrukala pred gospodinom Stefanom i nemoj da mislis da za to neces platiti!'
 
Natasina utroba jos je drhtala od slasti dok su suze jurile niz njeno lice. Osetila je kako je veliki kurac gospodina Stefana izasao iz nje i zastenjala. Htela je da moli, da preklinje za oprostaj, ali njen gospodar joj je naredio da cuti. Nije smela da napravi novu gresku. Osecala se praznom sada kada u sebi vise nije imala musko meso, ali vec sledeceg momenta ruka ju je otpozadi povukla za kosu i naterala je na kolena.
 
'Kurvica ce morati da nauci da svrsavanje bez dozvole nije nesto sto cemo pustiti da prodje nekaznjeno.' rekao je gospodin Stefan mirno, a onda joj se po prvi put obratio direktno. 'Hocu da polizes i posisas sve svoje sokove sa mog kurca. Umazala si ga svojim svrsavanjem iako pre toga nisi pitala za dozvolu. Da vidim da li mozes barem malo da se iskupis.'
 
Natasa je zelela da kaze da za dozvolu nije mogla da pita jer je u tom trenutku imala u ustima drugu nabreklu kurcinu, ali znala je da gospodin Stefan ne zeli to da slusa. Ionako ju je, ne cekajuci na njenu reakciju jako povukao za kosu i ugurao joj svoj od nabreklosti pomodreli glavic izmedju usana.
 
Penis mu je zaista bio prekriven srebrnim tragovima njene napaljenosti i svrsavanja. Natasa nije imala vremena da se postidi jer je morala da se potrudi da dobro otvori usta. Gospodin Stefan je bio jos manje pazljiv nego njen gospodar. Gurao joj je svoje meso u usta, u grlo, ne brinuci ni malo da li devojka na kolenima ispred njega moze da dise, da li je svojom kurcinom gusi ili tera na povracanje. Natasa se trudila da dise na nos, trudila se da olabavi vilice koliko god moze, da opusti grlo. Ali njegov penis je bio tako veliki, tako debeo. A on se, drzeci je za kosu jednom rukom, zarivao sve dublje i sve bezobzirnije u nju.
 
'Tako, droljice, tako, hocu da ga primis do kraja u ta kurvinjska, mala usta', govorio je. 'Kada si znala da se nauzivas na tom kurcu, sada hocu da mi pokazes da si zahvalna. Posisaj sve, polizi te tvoje sokove!'
 
Do pre samo nekoliko nedelja, Natasa nikada ne bi pristala da uzme u usta penis mokar od sopstvenih sokova. Zgadjeno bi okrenula glavu kada bi dobila takav predlog od partnera. A sada... sada je pokusavala sto je bolje mogla da poslusa ovog muskarca, da ucini sve kako bi on mogao svoj veliki ud, jako umazan od njenog svrsavanja, da sto udobnije smesti u njena usta i grlo. A opet, to kao da nije bilo dovoljno. Kroz suze i gusenje, cula ga je kako dahce i napreze se da ga ugura jos dublje, kako nezadovoljno rezi dok je za kosu grubo povlaci ka sebi. Onda ju je povukao unatrag i njegov penis izlete iz njenih usta, a pljuvacka i njegovi i njeni intimni sokovi, izmesani pocurese niz njenu bradu, na njen vrat, bluzu, grudi.
 
'Da li ti se svidja ukus tvoje picke, droljo?' upitao je gospodin Stefan hladno.
 
Natasa je pokusavala da dodje do daha, da zaustavi suze koje su joj razmazivale sminku, ali znala je da on nece trpeti cutanje sada kada joj je postavio pitanje.
 
'da... gospodine', zamuckivala je. 'svidja mi se...'
 
Ne, htela je da kaže, ne, ne svidja mi se ukus, mislim da je odvratno sto me terate da radim ovako nesto, ali me istovremeno pali, strasno me pali sto me tako ponizavate, sto me terate da radim ove prljave stvari. Tada je osetila kako njegova ruka jos jace steze njenu kosu.
 
'E, pa onda, kurvo, hocu da se malo vise potrudis a ne da se branis kada ti guram kurac u usta. Ako ti se dopada ukus tvoje kurvinjske picke, onda treba da mi budes zahvalna sto ti tako velikodusno dajem mogucnost da pocistis sve sa mog kurca.'
 
'da... da, gospodine', rekla je Natasa. 'da... hvala Vam, gospodine, hocu... hocu jos... dajte mi Vas kurac, hocu.... hocu ceo... hocu da mi stavite ceo u usta...'
 
Jos dok je govorila znala je da ne moze da primi toliko mesa u usta ali jos dok je govorila on ju je ponovo privukao ka sebi i ponovo se zario u nju. Sada je gurao jos jace, grubo nemilosrdno, bez ikakve brige za to moze li ona da ga primi.
 
Natasa je grcala, pokusavajuci da uzme sto je vise mesa mogla u usta, ali on nije bio zadovoljan. Slobodnom rukom udarao ju je po licu, kao da je njena neposlusnost a ne njegova natprosecna obdarenost bila razlog neuspeha.
 
'Dublje, kurvo, dublje, rekla si da hoces da uzmes ceo u usta! Hajde sad pokazi da umes da pusis kurac kao prava prostitutka!'
 
Natasa nije moga da mu dogovori, nije mogla da mu kaze da ona nije imala gotovo nikakvu kontrolu nad ovim sto se desavalo. On ju je jebao u usta svom snagom, drzeci je ispred sebe, na kolenima, vezanu lisicama, samarao ju je tako besomocnu i ponizenu, kontrolisao sve sto su radili. Ona je mogla samo da se bori za vazduh. Lice joj je bilo umazano pljuvackom i suzama, mogla je da oseti kako joj se sminka razmazala, mogla je da oseti kako joj sa brade vise dugacke niti sluzi.
 
A on je gurao jos jace, jos bezobzirnije, ne obaziruci se na to da je ona sada vec vristala od bola i napora da u grlo primi njegovu debelu karu. Njeni krici, priguseni tolikim mesom su ga, verovatno, samo dodatno uzbudjivali. Sada ju je uhvatio sa obe ruke za kosu i iz sve snage privukao sebi. Natasa je cvrsto stisnula oci.
 
A onda je shvatila da je njegova teska, natekla jaja dodiruju po bradi. Nije mogla da veruje. Ugurao joj je citav svoj veliki ud u usta, gurnuo joj lice u svoj stomak, njen nos u svoje pubicne dlacice.
 
Progutala sam ga, pomislila je. Progutala sam ceo kurac.
 
Ova pomisao ju je plasila. Nije verovala da je ovo fizicki moguce. I nije mogla da poveruje da je u momentu ogromnog ponizenja i straha osetila i malu iskru ponosa. Ponosa sto je ucinila ono sto se od nje ocekivalo, ono sto je rekla da zeli.
 
'Vidis da mozes droljo, vidis da mozes!' rekao je gospodin Stefan. Onda je popustio pritisak na njen potiljak i dozvolio joj da se malo povuce unatrag.
 
'Hajde, pogledaj me u oci. Pogledaj me u oci, kurvice!'
 
Natasa je poslusno podigla pogled na gore, pokusavajuci da natera suze iz ociju da nestanu, kako bi ga jasno videla. Pazila je da ne ispusti njegov kurac iz usta.
 
'Sada ces se nabiti do kraja, sama. Je li jasno? Hocu da vidim kako ga sama uzimas do jaja u usta, a ne da ja moram da ti pomazem. Hocu da vidim da zaista razumes sta znaci biti kurva. Je li jasno?'
 
Natasa je gotovo neprimetno klimnula glavom. Shvatala je sta on zeli, ali nije verovala da to moze. Njegova ruka je i dalje drzala njenu kosu, ali ona sada sama poce da guta njegov penis, da gura glavu na dole, prema samom njegovom korenu.
 
'Tako', saputao je gosodin Stefan sa odobravanjem. 'Tako, kurvo mala, tako. Obukla si se kao prava kurva, pricas kao prava kurva, hajde pokazi mi da umes da progutas kurcinu kao prava kurva.'
 
Natasa je grcala i plakala gurajuci kurcinu sve dublje sebi u grlo, napredujuci milimetar po milimetar prema njegovim jajima. I onda, onda je shvatila da je stgla do kraja. Nabrekli, pulsirajuci glavic je bio duboko u njenom grlu, a njegova muda su bila prislonjena uz njenu bradu.
 
'Ostani tako!', naredio je njen mucitelj. 'Ostani tako!! Ne pomeraj se!!'
 
Onda je sa dva prsta slobodne ruke stisnuo njene nozdrve, blokirajuci joj tako jedini dovod vazduha. Natasa se za trenutak uspanici. Pokusala je, refleksno da uzmakne, da oslobodi usta, ali, naravno, na kolenima, cvrsto drzana za kosu, nije mogla da se pomeri vise od nekoliko milimetara.
 
'Rekao sam da se ne pomeras!!!' razdrazeno je povikao gospodin Stefan. 'Ostani tu!!! Da vidim koliko umes da budes poslusna!!! Ne teraj me da te premlatim da bi naucila da me slusas!!'
 
Naterala je sebe da se smiri, naterala je sebe da ga ponovo pogleda u oci, da mu posalje poruku da ce biti poslusna, da ce biti dobra, da ce uciniti sve sto joj on naredi. Ali vazduha nije bilo. Samo meso u njenim ustima i grlu, nabreklo musko meso i muskarac koji ju je potpuno imao u svojoj vlasti. Osecala je kako joj srce udara sve jace, kako joj tutnji u usima. Osecala je kako je obuzima strah, kako se panika penje uz kicmu i preuzima kontrolu nad njom. Vezana, na kolenima, potpuno pod tudjom kontrolom, Natasa je shvatala da je njen zivot sada bio u tudjim rukama. I plasila se za svoj zivot. I... negde duboko, duboko ispod rastuce oluje panike, negde duboko na mestu za koje najveci deo zivota nije smela sebi ni da prizna da postoji, osecala je... zahvalnost i strahovito uzbudjenje. Proslo je svega nekoliko minuta od njenog orgazma, a ipak dole je sada bila mokra kao da nikada u zivotu jos nije imala muskarca u sebi.
 
Cak i kada je pred ocima pocelo muti, cak i kada je shvatila da ce se srusiti, nije bilo nicega sto je mogla da ucini. Bila je potpuno u njegovoj vlasti. A onda ju je on odgurnuo od sebe uz preziran izraz lica, jednostavno je bacio na pod, ne brinuci o tome kako ce njegova vezana, bespomocna zrtva pasti.
 
'Jos mnogo ti imas da naucis o poslusnosti i pusenju kurca, droljo.' rekao je suvo.
 
Natasa je zelela da ostane da lezi, da predahne samo nekoliko trenutaka. Hvatala je vazduh siroko otvorenim ustima, i jecala od ponizenja i sramotne napaljenosti. Ali njen gospodar, on je vec komandovao, nestrpljivo vicuci na nju.
 
'Dolazi ovamo, droljo, posao jos nije obavljen!!!', vikao je, sedeci na trosedu, njegov veliki kurac sasvim uspravan i izazovno tvrd. 'Dolazi ovamo i penji se na ovaj kurac!!!'
 
Nije mogla da ustane tako brzo. Rukama nije mogla da se pomogne, a visoke stikle koje je nosila su otezavale drzanje ravnoteze. Gospodin Stefan je bio tu da joj "pomogne" tako sto ju je zgrabio za kosu i odvukao do njenog gospodara. Muskarci su sada bili izuzetno nestrpljivi i grubi. Nisu vise zeleli da se igraju sa njom, zeleli su da je rasture i da svrse. Na kraju krajeva, jedino je ona do sada imala orgazam, jedino njihova robinja, njihova nedostojna kurvica. Imali su puno pravo da se ljute i da zahtevaju od nje da ih zadovolji.
 
'Tako... sedi na njega, nabij se, hajde kurvo, pokazi da nisi potpuno beskorisna!!!' vikao je na nju gospodar.
 
Uz grubu pomoc gospodina Stefana, Natasa se popela na trosed i opkoracila butine svog gospodara. Kada ju je gospodin Stefan jako osamario po guzi znala je da mora da se spusti na dole.
 
Zajecala je jako, glasno, tesko, kada je osetila kako veliki ud njenog gospodara ulazi u nju. Pocela je snazno da pokrece kukove gore-dole, nabijajuci se na njega, dopustajuci mu da u nju prodre koliko god moze. U ovoj pozi ulazio joj je jako duboko, sve do grlica materice, a ona je bila toliko mokra, tolko otvorena da se bez teskoca navlacila na njega sve do jaja.
 
Gospodin Stefan je i dalje stajao iza nje i samarao je po guzi, podsticuci je da se nabija sto jace, da primi kurac u sebe do kraja. Njen gospodar joj je stezao dojke kroz tanki materijal bluzice, sasvim mokar od znoja i pljuvacke. Stiskao ih je jako, grubo, uvrtao joj prstima bradavice bez milosti, a Natasa je, uzasnuto shvatala da je bol koji joj je ovako nanosio samo dodatno pali. Zar zaista nema nicega sto mogu da joj urade, sto ne bi doprinelo njenom uzbudjenju, pitala se osramoceno. Zar je bilo moguce da je ovoliko uzudjuje da bude tretirana ovako grubo, kao nekakva ulicarka, kao kurva bez ponosa, kao robinja?
 
Onda je osetila jaki bol od koga je vrisnula. Gospodin Stefan, koji je stajao iza nje, rasirio ju je rukama i ugurao joj svoj ogromni ud duboko u guzu.
 
Natasa je sada vristala dok su je muskarci sinhronizovanim pokretima rastrzali. Stigla je da pomisli da su njih dvojica ovako nesto mora biti radili toliko puta ranije. Ali to je bila samo usputna pomisao. Vecina njene paznje sada je bila posvecena neopisivom osecaju koji ju je obuzimao.
 
Nikada... nikada ranije, sem u snovima, u divljim fantazijama, nikada ranije je nisu imala dva muskarca odjednom. Nikada ranije obucenu ovako, kao da je dosla na snimanje porno filma, vezanu lisicama, ponizenu, gurnutu do dna, nikada ranije je nisu tucali zajedno puneci joj otvore bez ikakvog uzdrzavanja, bez paznje ili obzira.
 
Bolelo je, naravno, Natasa je vristala od bola. Ali jos vise je vristala od uzivanja, uzivanja koje vise nije umela da razlikuje od bola. Gospodin Stefan, covek koga je videla prvi put u zivotu joj je u nekoliko minuta ugurao svoju ogromnu kurcinu i u trecu rupicu, u onu najuzu, najtesniju, najstrasniju, najprljaviju, najbezobrazniju. Ugurao joj ga je unutra bez pripreme, bez paznje ili obzira, ugurao joj je grubo, na silu, jer je znao da kurvama nisu potrebni priprema i paznja. Znao je, znao je da je Natasa kurvetina, znao je to od prvog sekunda kada ju je video obucenu u crno-belu kombinaciju, na onim jebozovnim stiklama, nasminkanu kao da je dosla na posao u bordel. Zato ju je sada jebao u guzu, kidajuci je svojom velikom batinom, zato je ona sad vristala od napaljenosti umesto da pocepana vristi od bola.
 
Telo joj se treslo, vise nije imala kontrolu ni nad svojim pokretima. Osecaj potpunog predavanja svojim muciteljima, iskombinovan sa osecajem potpune ispunjenosti koji nije mogla ni sa cim da uporedi dovodio ju je do ludila. Dva kurca u njenoj utrobi su je dovodila do ludila. Mogla je da oseti kako se taru jedan o drugi kroz tanku opnu koja ih je razdvajala. Mogla je da oseti kako im se jaja sudaraju. Mogla je da oseti kako joj ulaze dublje nego sto je i jedan muskarac u nju ikada usao.
 
I mogla je da oseti kako je orgazam kida, kako joj telo lomi na komade, mogla je da cuje kako vristi pokusavajuci da savlada poplavu slasti koja je pretila da je utopi. Kada je njen gospodar snazno zarezao i brutalno se u nju zario do kraja, kada je po njegovim grcevima i stenjanjima shvatila da i on svrsava, da je puni svojom spermom, da izbacuje mlaz za mlazom svog vrelog semena u njenu utrobu, to je bilo dovoljno da je ponovo gurne preko ivice u jos jedan orgazam, a da se prethodni jos nije ni zavrsio. Znala je da ponovo svrsava bez pitanja, da ni sada dozvolu nije dobila, da se nije ni setila da je trazi. Ali nije bilo vazno, sada je bilo vazno samo to da je svrsavala, svrsavala onako kako nikada nije svrsila, da su ponizenja, bol i strah, posle nedelja posta ucinile da dozivi slast o kakvoj je samo mastala, samo citala.
 
I kada ju je gospodin Stefan, ponovo je vukuci za kosu, skinuo sa kurca njenog gospodara, koji se umorno svalio na krevet, potpuno mokar od znoja, kada ju je ponovo naterao na pod, da cuceci balansira na kurvinjskim stiklama, jedina pomisao joj je bila da se oseca tako praznom sada kada su oba kurca izasla iz nje. Toliko da je bez ikakvog razmisljanja, zahvalno prihvatila kurac u usta, pravo iz svoje guze, sisajuci ga, uzivajuci u ponizavajucem, strasnom osecaju potpune poslusnosti. Znala je da mu nece trebati mnogo i trudila se da ga posisa dobro, da ga posisa najbolje sto moze za to kratko vreme koje ce joj jos biti na raspolaganju.
 
Gosodin Stefan je stenjao sve glasnije, a Natasa je osecala koliko su je razvalili od jebanja. Osecala je kako joj sperma curi iz ribice i kaplje po podu ispod nje. Osecala je koliko joj je guza otvorena i rasirena od brutalnog jebanja. Razvalili su je, rasturili je kao najprljaviju drolju, a ta prljava drolja sada je sisala kurac kao da joj je poslednje u zivotu.
 
I kada ju je gospodin Stefan, vicuci cvrsto uhvatio za kosu, iako nije ni pokusavala da se pomeri, kada je izvukao svoju kurcinu napolje i poceo da prosipa seme po njenom licu, tada je Natasa znala da ce danas jos jednom svrsiti. Znala je da ce veceras doci kuci, placuci uci pod tus, a onda se spustiti u cucanj i nezno tucajuci sebe prstima u rasireni anus milovati klitoris sve dok ponovo ne svrsi. Samo jedan orgazam, mislila je, samo jos jedan, zasluzila sam ga. Samo jos jedan i onda cu opet biti dobra devojcica za svoje gospodare.
 
Plakala je od ponizenja i zahvalnosti, plakala je dok je stariji muskarac iznad nje cedio poslednje kapi sperme iz svog glavica na njeno lice. Osecala je da je strasno umazana, osecala je njegovo seme na ocnim kapcima, na celu, na obrazima, osecala je kako joj se cedi sa brade i kako joj se susi u kosi.
 
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

Kurvetinica

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 60
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Natasa
« Odgovor #5 poslato: 22-06-2010, 06:15:50 »
Super je priča, ako ima još delova dodaj ih. Dopada mi se kako je opisana njena unutrašnja perspektiva svega što se događa.  (inlove)  

Jedino je šteta što nije sve postavljeno u jednom cugu, i što tekst nema šćčđž...ali nećemo sad da cepidlačimo  ;D

Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2661
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Natasa
« Odgovor #6 poslato: 22-06-2010, 07:25:04 »
Da me neko pita zasto nema nasih slova, ne bih znao da mu odgovorim. Zaista nemam pojma zasto tada nisam lepo kucao sa svim nasim slovima (najkasniji delovi ih imaju). Verovatno trenutno rastrojstvo koje je potrajalo malo duze od jednog trenutka (ironija je sto i ovo sad kucam bez nasih slova, ali to je jer koristim tudj racunar bez instaliranih nasih fontova - tako je to kad si na putu).

Peti deo:

'Natasa', zacula je poznati glas. Okrenula se.
 
Da. To je bio on. To je bio Nebojsa. Njen Nebojsa.
 
Moj Nebojsa, pomislila je Natasa.
 
Ne. Ne vise. To je bilo tada i bili su mnogo mladji. Mnogo naivniji. Bilo je... Bilo je dobro za to vreme. Bilo je... ostalo joj je u lepom secanju. Iako su raskinuli, iako su se dogovorili da nisu jedno za drugo. Bili su mnogo mladji. Mnogo naivniji.
 
Nasmesila se Nebojsi i devojci pored njega. Mogla je da vidi iznenadjenje na njegovom licu. I sama je bila iznenadjena. Tako ga dugo nije srela. Tako dugo nije ni pomislila na njega. A sada je, sasvim slucajno bio tu, ispred nje, tu na ulici. Izgledao je starije. Malo se ugojio, a mogla je da vidi i da je konacno odustao od pustanja svojih kovrdza da se raspu na sve strane. I bolje, pomislila je, jos tada se videlo da ce njegovi zalisci sa godinama napredovati jos brze nego njegov stomak. Ali, bio je to Nebojsa. Njen Nebojsa. I smesio se.
 
'Natasa...' rekao je, a pogled mu je odavao iznenadjenje dok ju je odmeravao od glave do pete. Natasa se ponovo nasmesila i pogledala ga na nacin koji je u njemu morao da izazove plimu uspomena. 'Izgledas... sjajno'
 
Mogla je da cuje jednu posebnu notu u njegovom glasu. Mogla je da cuje i znala je da je to divljenje. Znala je da se u njemu mesaju zbunjenost, iznenadjenje, zainteresovanost i divljenje i to je cinilo da se oseti dobro. Tako dobro.
 
'Ovo je... moja verenica, Marija' dodao je uzurbano kada se setio da nije sam i da njegova nekadasnja devojka upitno gleda u osobu pored njega koju je na trenutak zaboravio.
 
Pruzile su ruku jedna drugoj. Natasa je posmatrala onisku, pomalo strogu devojku sa naocarima i nasmesila joj se. Marija se takodje nasmesila ali njen osmeh sveo se samo na mehanicko pomeranje usana. Njene oci, za to vreme, neumorno su trcale preko Natasine figure, analizirale, poredile, osudjivale. Znala je sta Marija misli. Znala je sta se krije iza promrmljanog 'Marija, drago mi je'. Nebojsa nije rekao Mariji odakle zna Natasu niti je rekao da mu je ona bivsa devojka, ali nije morao nista da kaze. Njegov pogled je govorio dovoljno, nacin na koji je primetnim naporom volje pokusavao da izbegne da blene u vitku, visoku figuru ispred sebe.
 
Natasa je znala sta Marija misli i nasmejala se u sebi znajuci kakva ce objasnjenja Nebojsa morati kasnije da pruza, opisujuci odakle poznaje ovu devojku. Znala je sta Marija misli i znala je sta Nebojsa misli. I u sebi je likovala. Nebojsa, koji ju je onda ostavio bez mnogo emotivnih dilema sada je stajao ispred nje i pokusavao da ne gleda u fantasticno duge noge svoje bivse devojke, tako izazovne u skupim, crnim carapama i elegantnim, vrtoglavo visokim cipelama na stiklu. Da je mogao da vidi kroz njenu kratku, veoma tesnu koznu suknju video bi i haltere koji su pridrzavali carape, kao i potpuno providnu crnu tangicu na kojoj je Natasina glatko obrijana ribica vec ostavila malu, vlaznu fleku seksualnog uzbudjenja. Da je mogao da klekne tu, na trotoaru, da razveze tanke kozne remenove koji su bili omotani oko Natasinih noznih clanaka i drzali njene cipele cvrsto pricvrscene, video bi njena pazljivo negovana stopala, savrseno nalakirane nokte i dva mala srebrna prstena koje je nosila vec izvesno vreme. Tamo kuda se zaputila nece izuvati cipele, ali svejedno, prstenje na noznim prstima je cinilo da se oseca jako seksi. Bilo je, naravno uzbudljivo ako je neko mogao da ga i vidi, ali i sama pomisao na ovaj nakit ju je ispunjavala zadovoljstvom.
 
Razgovor je bio neodredjen. Barem sto se tice reci koje su koristili. Nijedno od njih nije ocekivalo da sretne ono drugo na ulici i ni jedno od njih nije htelo da pred Marijom otkrije tacnu prirodu njihovog poznanstva. Natasi se dopadala ova mala igra misterije koju su igrali ispred verenice njenog bivseg decka. Bilo je neceg intimnog u tome, neceg... prljavog i uzbudljivog. Mogla je da cuje misli svoje daleke naslednice, niske, neatraktivne Marije koja je sa sve manje skrivenim prezirom, dizuci obrve gledala u Natasin dekolte iz koga cvrste, nabrekle dojke samo sto nisu ispadale, u tanani cipkasti materijal bogatog crnog sala kojim je Natasa prekrivala svoja gola ramena. Mogla je da cuje njene misli dok je odmeravala Natasino lice, tesku sminku na njenim kapcima, rumenilo na njenim obrazima, tamni, izazovni karmin namazan u jakom, bezobrazno debelom sloju preko njenih usana. Gledala ju je kako trepce dugim, izazovnim trepavicama prema njenom vereniku. Gledala ju je kako provlaci ruku kroz svoju kosu, kako njeni lepi prsti sa manikiranim, krvavo crvenim noktima razdvajaju plamene pramenove. Mogla je da cuje njene misli. I u svakoj od tih misli bila je nazvana kurvom.
 
Oh, jesam, mislila je Natasa. Jesam, Marija, ja sam bas to sto mislis. I bila sam sa tvojim deckom. Sa tvojim verenikom. Bila sam sa njim. Pre nego sto si ti uopste postojala. I jebao me je onako kako tebe nikada nece, jebao me je svuda, u svaku rupu, Marija a ja sam svrsavala stenjuci kao najprljavija kurvetina.
 
Marija je mogla da cuje sta se nalazilo iza Natasinog osmeha i to je cinilo da se Natasa jos vise smesi. Naravno da je lagala. Naravno da je lagala svojim osmesima i jezikom tela. Naravno da je seks sa Nebojsom bio daleko od spektakularnog i da u ono vreme Natasa nije jos sebe poznavala. Ne tako dobro kao danas. Naravno da Natasa tada nije izgledala ovako, naravno da Nebojsi tada kolena nisu klecala pred njom niti su mu pantalone postajale naglo pretesne kao sada, gledajuci ono u sta se njegova bivsa devojka transformisala. Ali Marija to nije mogla da zna. Mogla je samo da zna da ispred nje stoji zena koju je Nebojsa nekada poznavao a koja je bila obucena, nasminkana, koja se ponasala kao porno glumica i koja se smeskala njenom vereniku kao da njih dvoje znaju nesto sto ona ne zna. Natasa je osetila lagani treptaj u gacicama kada su Nebojsa i ona razmenili vizit-karte, a prsti im se dotakli. Osetila je kako sveze kapljice uzbudjenja klize izmedju njenih glatkih usmina u tanke, providne crne gacice. Osetila je Nebojsin pogled na svom potiljku kada su se pozdravili i produzili svako svojim putem. Naravno da je izazovno njihala straznjicom, na ovako visokim stiklama nije ni mogla da hoda drugacije. Zatvorila je oci za trenutak i nasmesila se. Mogla je da zamisli razgovor koji ce Marija i Nebojsa imati nakon ovog susreta. Ali mogla je i da zamisli seks koji ce Nebojsa zeleti da ima sa Marijom te veceri. Ako si pametna, Marija, pomislila je, bices makar malo kurva kakvu si videla u meni. Ako nisi, onda znaj da ce tvoj verenik veceras pod tusem jako drkati kurac. Mozda i vise nego jednom.  
 
Produzila je prema svom odredistu osecajuci sve vece uzbudjenje i malo straha. Muskarci su je zagledali, neki od njih su joj otvoreno dobacivali. Cula je vulgarne reci koje su neki od njih koristili da privuku njenu paznju. Znala je da ce biti tako. Citava svrha oblacenja u ovako provokativnu odecu je bila u tome da se svakome do znanja stavi o kakvoj se drolji radi. Gospodin Stefan je veoma mnogo drzao do detalja.
 
*
*
*
*
 
Njena obuka, sve ono sto je sada Gospodin Stefan radio sa njom, bilo je pazljvo odmereno do u detalje. Sada joj se cinilo da je sve sto je njen stari gospodar ucinio sa njom bila samo igra u odnosu na disciplinu kojoj ju je Gospodin Stefan podvrgnuo. Nije bilo izmicanja njegovoj celicnoj volji. Plasila ga se, shvatila je to veoma rano. Plasila se njegovog tvrdog, nemilosrdnog pogleda i nacina na koji je izgovarao tako malo reci sa tako mnogo prezira i nestrpljivosti, jedva pomicuci usne. Kad god je bila u njegovoj blizini ili kada bi samo sa njim razgovarala telefonom ili citala njegove poruke, telo joj je bilo napeto, misici u grcu a noge nesigurne.
 
Neposlusna kucka, tako ju je zvao. Neposlusna kucka, koja je morala na kolenima da moli za oprostaj kada god bi ucinila nesto pogresno, kada god bi dobila samar ili verbalni prekor ili samo jedan od onih hladnih, okrutnih pogleda. Natasa je bila oblikovana, oblikovana po njegovoj volji. A njegova volja je bila ledena i nije lako prastala. Natasa je isplakala mnogo suza u mesecima otkada je postala ekskluzivno vlasnistvo Gospodina Stefana, otkada je poceo od nje da pravi drolju po svom ukusu.
 
Ali nije mogla da porekne da je strah koji je osecala u njegovom prisustvu u njoj izazivao toliko uzbudjenje da je jedva kontrolisala svoje ponasanje. Kao da ju je rukom zgrabio iznutra i guzvao joj utrobu, tako su na nju delovale njegove grube reci, bezosecajne naredbe i nestrpljivi gestovi. Strah... strah je proizvodio u njoj uzbudjenje. Strah da ce biti kaznjena, ali i strah da nece biti dovoljno dobra, ovaj strah je u njoj proizvodio napaljenost kakvu nikada ranije nije poznavala. Kada bi joj lupio samar, kada bi suze grunule izmedju njenih cvrsto stisnutih kapaka, kada bi je nazvao necim uvredljivim i ponovo joj objasnio koliko je beskorisnom smatra, to je cinilo da se u njoj sve izlomi, kao da je iznutra bila nacinjena od stakla. A staklo koje se mrvilo, zvuk koji je pravilo je unistavao u njoj svaki trag slobodne volje. Zelela je samo da ga zadovolji, da bude to sto je trazio od nje, da bude ono sto je zahtevao da ona postane.
 
I pomisao, samo pomisao da Gospodin Stefan, taj strogi, autoritativni, grubi covek trosi vreme na nju je cinila da se oseti zahvalnom, tako mnogo zahvalnom. Suze koje su lile bile su suze zahvalnosti i cesto je znala da zavrsi na podu, grleci mu kolena, ljubeci mu cipele, govoreci mu koliko je bezvredna i koliko je on dobar sto joj se posvecuje. Dok bi izgovarala ove reci, dok bi prolazila kroz ove rituale utroba joj je vrila. Nije to bilo samo obicno seksualno uzbudjenje, govorila je sebi. To je bilo nesto vise, to je bila ekstaza potpunog predavanja, potpunog predavanja u tudje vlasnistvo, potpune slobode od odgovornosti i krivice, potpunog oslobadjanja od straha u samom srcu straha. I medju nogama je bila tako mokra da joj je niz butine curilo. Bila je njegovo vlasnistvo, njegova kurva. Bila robinja potpuno zavisna od svog gospodara, potpuno predata njegovoj volji. Bila je robinja koja nije zelela slobodu vec samo da bude iskoriscena najbolje sto moze od strane svog gospodara, da bude iskoriscena, posedovana, jebana onim velikim, nabreklim udom.
 
A on je nije jebao. Znao je, znao je koliko joj to treba jer ni sada joj nije bilo dopusteno da ima orgazme, barem se to nije promenilo. Znao je koliko medju nogama stalno vlazi i koliko joj je utroba bolna od zelje da bude uzeta, jebana, ali nije joj dopustao da sebi olaksa, osim u njegovom prisustvu. Znao je koliko joj je ovo tesko jer joj je naredjivao da ga o tome izvestava. Morala je da mu u telefonskim razgovorima potanko opisuje sta je sve osecala svake veceri kada bi ispunila svoje dnevne zadatke. Morala je da mu opise kako izgleda njen pubis, da mu prica o vlaznim, providnim kapima koje bi ostale na njenom dlanu kada bi njime presla preko svoje obrijane ribice. Morala je do detalja da mu opise fantazije koje su joj tokom dana dolazile u misli.
 
Nikada niko nije cuo od nje takve stvari. Nikada niko nije cuo kako drhtavim sapatom, dok bi joj suze tekle niz obraze, opisuje scene iz svoje maste. Scene u kojima je, na primer bila jebana ne kurcem vec pesnicom, muskom sakom. Gruba silovanja, muskarce koje je hvataju za ruke, cvrsto drze, podizu, nasilno joj sire noge i otvaraju je. Miris znoja i ruka preko njenih usta koja je sprecava da vristi od bola dok u nju prodire druga muska ruka, jako, nemilosrdno. Ili zatvor u koji je bacena, gde lancima okovana za zid moli za milost a sve sto od tamnicara dobija za uzvrat su zverska mucenja i ponovljena silovanja. Fantazirala je, i pricala gospodinu Stefanu o tome, kako je na poslu kolege hvataju kako masturbira za stolom, odvlace je u toalet i tamo se svi od reda izivljavaju nad njom, kako telefonom slikaju silovanje i te fotografije salju njenoj porodici.
 
Govorila je stvari koje nekada nije smela ni da pomisli, opisivala mu sadrzaj najdubljih ponora svog uma. A on je slusao. On je cinio da drhti od straha ali i da se jedino uz njega oseca sasvim bezbedno, sasvim zasticeno. Plasio ju je, plasio ju je svojim odmerenim glasom i prekornim ocima, svojim velikim kurcem koji je morala da obozava usnama i rukama kada god bi on to trazio od nje. Ali je nije jebao. To jos nije zasluzila.
 
*
*
*
*
Zazvonila je na vrata stana u koji joj je bilo receno da dodje. Uprkos svemu, uprkos dobrom osecaju koji je imala, uprkos susretu sa Nebojsom i njegovom smesnom verenicom koji ju je tako oraspolozio, osecala je strah. Nije dopustala strahu da je obuzme, naravno. Duboko je udahnula kada su se vrata otvorila.
 
'Zdravo, ti si Bojan?' upitala je smeseci se.
 
Mladic je nekoliko trenutaka bio bez teksta. Natasa se ohrabrujuce osmehnula. On je progutao knedlu i uveo je u stan. Prosli su veliko ogledalo u pretsoblju i Natasa je mogla u odrazu da vidi kako on blene u njene noge. Gotovo da je mogla da cuje kako mu srce lupa. I njoj je jako udaralo. Danas. Sada. Dobice. Dobice onoliko koliko bude htela.
 
'Ja sam Natasa', pruzila mu je ruku pre nego sto je sela na fotelju koju joj je pokazao. Bio je nervozan, jako nervozan i to ju je zabavljalo. Jedva je uspeo da sastavi recenicu da je pita zeli li nesto da popije. Nasmejala se i koketno nakrenula glavu.
 
'Zaista zelis da gubis vreme na pice, ljubavi?'
 
Od ovoga se jos vise unervozio. Videlo se da je zeleo da situaciju ucini malo... prirodnijom, relaksiranijom. Ali nije mu islo. Natasa mu pokaza na trosed preko puta.
 
'Opusti se, molim te, Bojane.'
 
Pokusao je da se opusti. Natasa se smesila i razgovarala sa njim, radeci na tome da ga dovede u potrebno raspolozenje. Nije se radilo o uzbudjenju. Tu je stvar bila jasna. Samo pogled na njegove vrecaste pantalone pokazivao je da je mladic imao erekciju vec od trenutka kada je ova visoka, izazovna riba usetala u njegov stan na svojim tankim, dugim stiklama i omamila ga parfemom. Ali, kao da se nije usudjivao da predje na stvar. Kao da se nije usudjivao da uradi ono za sta je trebalo da plati 150 evra koji su stajali na stolu, uredno zataknuti ispod pepeljare, pripremljeni da budu isplaceni kurvi ciji je dolazak bio unapred dogovoren i najavljen telefonom.
 
'Ja...' zamucao je gledajuci je kako prekrsta svoje duge noge. 'Ja... nikad jos nisam bio sa ovakvom ribom' prosaputao je slabasno.
 
Natasa se glasno nasmejala osecajuci kako nove kapi uzbudjenja cure u njene gacice.
 
'Nisi? Gospodin Stefan mi je rekao da ti je vec sredjivao devojke za kres. Rekao mi je da si pre mesec dana od njega vec dobio kurvu.'
 
Bojan se refleksno trznu kada je Natasa upotrebila tu rec.
 
'Jesam...' rekao je, pomalo postidjeno. 'Da, jesam... ali samo tu jednu i ona... pa.. to je bila neka klinka iz Rumunije i...'
 
Shvatila je da je trebalo da prihvati ponudjeno pice. Njemu bi dobro doslo. Ovako, ohrabrivala ga je klimanjem glavom i zauzimanjem poza koje su mu dopustale da vidi sve veci deo njenih sisa, kao i gornji deo njenih carapa i pocetak haltera koji su ih drzali. Bojan se polako opustao. Bio je sladak. Bio je tako mlad, nije imao vise od dvadeset godina. Pitala se zasto je narucivao kurve od Gospodina Stefana, nije izgledao lose i delovao je kao pristojan momak. Naravno da je bio zbunjen i uplasen kada je ova jebozovna, pohotna drolja usetala u njegov stan ako je ptrethodna kurva koju je jebao bila samo neka rumunska klinkica koja mozda nije znala ni rec srpskog i koja je verovatno lose glumila uzbudjenje i entuzijazam. Dolazeci ovamo plasila se jer nije znala sta da ocekuje, ali sada je znala. Znala je da Bojan nikada u zivotu nije tucao ovakvu ribu i znala je da je ovo njena nagrada.
 
*
*
*
*
 
Obuka kojoj ju je Gospodin Stefan podvrgavao bila je u mnogim sitnim detaljima. Dolazila bi u stan koji je on izgleda drzao samo za potrebe obuke njegovih novih drolja i tamo bi ucila. Ucio ju je kako da se ponasa, kako da govori. Ucio ju je kako da hoda i da stoji. Ucio ju je kako da se oblaci, da se sminka, ucio ju je vaznosti svakog, pa i najmanjeg detalja u vezi sa njenim odevanjem, u vezi sa njenom sminkom ili nakitom.
 
Bila je fascinirana. Oh, naravno, bilo je zastrasujuce. Bio je grub, nestrpljiv i rado ju je kaznjavao. Ipak, bila je fascinirana. Ona je bila zena, ona je trebalo sve ovo da zna bolje od njega, a opet, bilo je toliko novih stvari koje ju je naucio, toliko mnogo sitnih a znacajnih stvari koje je trebalo da zna da bi zadovoljila muskarca.
 
I napredovala je. Iako joj Gospodin Stefan nikada nije davao komplimente, mogla je da oseti da postaje daleko vise od onoga sto je bila. Samo nekoliko nedelja ranije za sebe je mislila da je prava kurva, prljava, nemoralna zena koja dopusta muskarcima da joj urade sta god zele. Tek sada je shvatala koliko duboko je jos imala da sidje. I koliko je njena konstantna, sramotna napaljenost dublja, jaca, sada kada je nedvosmisleno bila vlasnistvo ovog okrutnog, hladnog coveka.
 
Njeno uzbudjenje, uostalom, bilo je potpuno pod njegovom kontrolom. Imao ju je tacno tamo gde je zeleo da bude. Imao ju je na kolenima, poniznu i uplasenu kada je to zeleo, ili na nogama, izazovnu i bestidno promiskuitetnu kada je to zeleo. Molila ga je, preklinjala za milost kada je zeleo da bude preklinjan. Cutke je plakala i stiskala usne kada je bilo jasno da ne zeli da joj cuje glas.
 
Kontrolisao ju je, potpuno. Imao je pun uvid u njene fantazije, pun izvestaj njenih dnevnih aktivnosti i potpunu kontrolu nad njenim uzbudjenjem.
 
'Da li zelis da svrsis, kurvo?', pitao bi je.
 
'da, Gospodine', saputala je u odgovor dok bi joj srce udaralo kao ludo.
 
Morala je da se spusti u cucanj, sasvim rasirenih kolena, balansirajuci na stiklama. Morala je da zadigne suknju i pokaze mu da nema gacice ispod nje, bas kako je naredio. Morala je da radi sve sto joj kaze. Da se mazi po ribici polako i nezno, ali bez dozvole da svrsi. Morala je da vrh prsta gura u svoju guzu. Morala je da stenje i ponavlja 'ja sam kurvetina, ja sam samo vasa kurvetina', jebuci samu sebe prstima u obe rupice, dok ju je on gledao bez izraza na licu.
 
Iz veceri u vece radila bi ovakve stvari za njega. I samo ponekad, samo ponekad, naizgled bez ikakvog razloga, a svakako bez najave rekao bi 'mozes da svrsis'. Nije pitala da ponovi, nije razmisljala, samo bi jako gurala prste u sebe, jako do bola, samo bi jako gnjecila klitoris i svrsavala uz strahovite, bolne jecaje. A onda bi mu se zahvaljivala, ljubeci mu cipele i, ako bi on to zeleo, puseci mu kurac. Nije to zeleo svake veceri, Natasa se pitala da li mu ona sluzi samo kao predjelo za druge drolje koje bi posle susreta sa njom imao te noci... Ali onda kada je zeleo, ona je davala sve od sebe, bez obzira da li joj je dopustio da dozivi orgazam ili ne. Cinila je sve sto moze da mu popusi tako da pamti to vece. A on je uvek, bez razlike bio grub, nemilosrdno gurao svoju veliku mrcinu u njeno grlo, guseci je svojim mesom, vukuci je za kosu, samarajuci je, vredjajuci je.
 
Nekad ju je samo drazio, naredjujuci joj da poslusno kleci pred njim, ruku spustenih na butine, bez dopustenja da dodirne bilo sebe, bilo njega. Onda bi drkao svoj veliki ud, nekoliko santimetara od njenog lica. Mogla je da ga vidi, namirise, mogla je da cuje vlazni, napaljujuci zvuk dok je njegova ruka pomerala kozicu gore-dole preko purpurnog glavica, ali nije mogla da ga dotakne, okusi, poljubi. Svrha igre nije bilo zadovoljstvo, vec disciplina. I ponizenje. Gospodin Stefan bi je pitao da li zeli njegov kurac, terao je da moli, da ga preklinje. A onda bi svrsio u svoj dlan. A Natasa je onda morala da polize i proguta svo njegovo gusto, obilno seme. Jedenje sperme iz njegove ruke ju je dovodilo do ludila. Bilo je tako ponizavajuce, a opet tako... intimno, tako... uzbudljivo. Zahvaljivala mu se na ovome naglas i jos vise u sebi.
 
Ponekad je obuka bila i na drugim mestima Ponekad bi je cekao u kolima u gradu i naredjivao joj da udje i sedne na suvozacko sediste. Onda bi vozio po gradu, a ona je morala da mu raskopca slic i popusi kurac. Uvek je drhtala kad su to radili, pogotovo kada bi osetila da se kola zaustavljaju, znajuci da su semafori citavog grada radili na tome da uvecaju njenu ogromnu sramotu. Usred voznje bi je zgrabio za kosu i drzao joj glavu dole prazneci se u njena usta i grlo. Ali to nije znacilo da je posao obavljen. Od nje se ocekivalo da uredno pocisti sve tragove njegovog svrsavanja jezikom, i da ostane drzeci glavu u njegovom krilu i njegov i dalje veliki ud u svojim ustima sve dok joj se direktno ne obrati i dopusti joj da se podigne.
 
A znao je da je odveze i izvan grada. Kao ono vece kada ju je izveo iz kola i stavio joj oko vrata ogrlicu. Nije mogla da vidi u tami ali ogrlica je bila od meke, postavljene koze. Spreda je imala alku za koju je Gospodin Stefan pricvrstio lanac. 'Ovo je samo da se navikavas', rekao je, a zatim je kroz mrak poveo izmedju drveca. Natasa je nesigurno hodala u visokim stiklama koje je sada morala uvek da nosi. Bilo je mracno a njoj nije preostajalo nista sem da se prepusti gospodaru koji ju je sigurno vodio kroz nocnu sumu. Srce joj je udaralo kao ludo kada joj je naredio da klekne na tlo prekriveno liscem i popusi mu kurac. Lanac je prebacio preko jedne od grana, tako da je, kada su Natasina kolena u mrezastim carapama dotakla tlo prekriveno liscem, ogrlica oko njenog vrata bila zategnuta, sprecavajuci je da se sagne. Pusila mu je kurcinu svom snagom, drkala debelu batinu kod korena i tako jako stiskala butine da je i sama svrsila u trenutku kada je njeova sperma poletela po njenom licu i kosi. Zelela je da ga moli, da ga preklinje da je uzme bas tu, bas tu na zemlji, ispod drveta u mracnoj sumi, da je pojebe tako vezanu lancem. Ali nije se usudjivala. Umesto toga, pokupila je prstima njegovo seme sa lica i polizala ga kao da se radi o sladoledu. Nije mu priznala da je svrsila. Nije je pitao. Da jeste, morala bi da prizna a onda bi bila kaznjena. Cak ju je i pomisao na kaznu uzbudjivala. Ipak, to je ostala samo njena tajna i jako ju je plasilo sto pred njim jos ima tajni. Jako ju je plasilo i jako palilo.
 
Obuka nije podrazumevala samo duh, vec i telo. Ovo je podrazumevalo puno poseta kozmeticaru i frizeru, naravno. Morala je svakog trenutka da izgleda najbolje sto moze, da bude vrhunska, skupa kurva, glatke, zategnute koze, kao san mekih stopala, manikiranih noktiju, zavodljivo razbarusene crvene grive. Morala je svoje telo, obuceno u provokativan ves i sugestivnu, kurvinjsku odecu da odrzava u top formi za svog gospodara i sve muskarce kojima ju je on namenio. Takodje, naglasio je, morala je da bude spremna da ih zadovolji na svaki nacin. U sve rupe.
 
Ovo je znacilo da je njen 'analni trening' otisao korak dalje od igrica prstima i kucnim predmetima koje je donedavno tajno igrala ispod tusa. Ne, to nije bilo dovoljno. Gospodin Stefan joj je detaljno objasnio sta ce da kupi u Sex Shopu. Umirala je od sramote dok ju je devojka sa nekoliko mindjusa u usnama i nosu usluzivala. Nije bilo sumnje kako ce plasticni predmeti koje je kupila biti upotrebljeni. Znala je da je stid koji je osecala takodje bio deo obuke.
 
Gospodin Stefan joj je objasnio da sme da koristi samo sopstvenu pljuvacku za podmazivanje. Pocela je od najtanjeg modela. Ujutro, kada bi se spremila za posao, morala je dugacki plasticni umetak koji se prema sredini sirio da, navlazivsi ga u sopstvenim ustima, ugura u svoj anus. Ponovno suzenje prema kraju obezbedjivalo je da predmet ne ispadne dok je hodala.
 
Prvi put kada je na posao otisla sa komadom plastike u anusu (obukla je nesto sire gacice od sada za nju uobicajenih tangi jer se plasila da predmet ne ispadne) cinilo joj se da ce umreti od stida. Bila je sigurna da se u nenom hodu, u njenom sedenju primecuje da citavog dana trpi sramotnu, postidjujucu analnu penetraciju. Osecaj koji je imala citavo vreme, kao da treba da ide u toalet, ju je izludjivao, posebno kada bi otisla da piski i u ogledalu posmatraka svoj anus i uljeza udobno smestenog u njemu.
 
Posle nekoliko dana morala je da predje na siri model. Pa ponovo na siri. Osecala se kao da je Gospodn Stefan jebe u guzu po ceo dan a ipak joj ne dopusta da svrsi. On je periodicno uvece proveravao ucinak 'terapije' gurajuci joj prste unutra i proveravajci koliko je prosirena.
 
Ali pravi test... Pravi test je bio ono Subotnje vece u Novom Sadu.
 
*
*
*
*
 
Natasa se smesila Bojanovoj sve vecoj nespretnosti i njegovom sve vecem uzbudjenju. Bilo je sasvim jasno da ga ova izazovno obucena zena preko puta dovodi do ludila, kao i da ne uspeva da skupi hrabrost i predje na ono za sta placa.
 
Druga kurva na njenom mestu bi iskoristila ovu situaciju. Novac je placao proteklo vreme, nezavisno od aktivnosti. Druga kurva bi ga i dalje zapricavala. Ali ne i ova. Ne i Natasa. Uostalom, ona je i sama bila sve vlaznija. Gledala je kako mladic ocima prozdire njene nabrekle, cvrsto sapete dojke, kako groznicavo prelazi pogledom svom duzinom njenih vitkih nogu.
 
'Medeni', rekla je mazno, 'Molim te, da li mogu da ti popusim?'
 
Bojan je gotovo odskocio kada je klekla na pod ispred njega i posegnula za njegovim pantalonama. Sav je utonuo u trosed, ne usudjujuci se da ista kaze, ucini, cak ni da dise. Natasa je osecala kako mu je telo bilo napeto. I sama je bila napeta. Proslo je mnogo dana od kada je poslednji put u rukama drzala kurac sa kojim je mogla da ucini sta zeli. Mnogo dana tokom kojih je bila ponizavana, vredjana, ucena da bude zenstvena i izazovna, tokom kojih je vlazila, napaljena i zeljna, a bez prilike da dozivi i ono najsladje zadovoljstvo. Ovo. Ovo je bila njena nagrada.
 
'Oh, ljubavi', prostenjala je promuklo, kurvinjski.' Koliki ti je!'
 
Bojan je ispustio dubok uzdah kada su Natasine nakarminisane usne obuhvatile njegov glavic. Ovo joj je bilo tako potrebno. Osecaj nabreklog mesa, ukus napaljene kurcine u ustima. Sisala ga je pohotno, gladno, mazno stenjuci. Bojan je glasno dahtao i refleksno pomerao kukove nagore, pokusavajuci da smesti sto je moguce vise mesa u njena usta.
 
Nije bio veliki kao sto je bio Gospodin Stefan, ali je bio lep, cvrst. Nezno mu je drkala kurac, oblizujuci ga jezikom od korena pa sve do vrha glavica. Pogledala je nagore i nasmejala se kad je u njegovim ocima prepoznala ekstazu koja se granicila sa ludilom.
 
'Ljubavi, jel' ti se svidja kako ti pusim?' pitala je polusapatom, lagano mu rukom drkajuci nabreklu zilu.
 
'Oh...', stenjao je mladic. 'Oh... Natasa... Natasa... jebote...'
 
'Jel' ti se dopada?', pitala je ponovo, drugom rukom poduhvatajuci i mazeci njegova od sperme otezala jaja. Bila su glatko izbrijana a to joj se jako dopadalo.
 
'...da ...da', prostenjao je jedva.
 
'Imas mnogo lep kurac', nastavila je ona opijeno. 'Znas kako mi treba dobar kurac, ljubavi? Hocu da mi das ceo!!'
 
Ponovo se spustila i ovog puta sklonila ruku sa donjeg dela njegovog penisa. Usisala je nadrkanu kurcinu duboko u usta, dopustila mu da joj prodre glavicem u grlo. Onda se polako podizala na gore, pa se ponovo spustala. Dozvoljavala je da joj iz grla i usta izlaze seksi, vlazni zvuci koje je njegovo meso unutra pravilo. Kada bi se povukla malo vise unazad izmedju njenih usana cureli su izmesani njena pljuvacka i njegovi sokovi, svuda po tvrdim, obrijanim mudima.
 
Onda ga je opet izvadila iz usta i, drkajuci mu odmerenim pokretima, pocela da sisa i lize njegova jaja. Potpuno je poludeo kada je usisala ceo strahovito nabrekli testis u usta i pravila pokrete kao da pokusava da ga otkine.
 
Bilo je tako dobro. Tako dobro. Bio je samo njen. Samo njena igracka.
 
Povukla mu je pantalone i bokserice snazno na dole. Onda je podigla njegov duks na gore. Pocela je divlje da mu ljubi ravan, cvrst stomak i glatku kozu njegovih grudi. Izgledao je zaista dobro, kako samo mladic u najboljim godinama moze da izgleda. Oko vrata su mu se klatile vojnicke plocice na lancu i Natasa poce jezikom da se igra sa njima. Zatim je presla na njegove vec ukrucene bradavice. Lizala ih je stenjuci, saopstavajuci mu koliko je njegovo snazno, mlado telo pali.
 
'Ljubavi, kako ti je kurac tvrd... kao kamen', prosaputala mu je na uvo, ne prestajuci da mu drka.
 
'Samo...' stenjao je mladic, 'samo za tebe, Natasa'
 
Ugurala mu je jezik duboko u usta. Ljubila ga je divlje, gurajuci svoje telo u njegovo, zeleci da ga oseti citavom svojom kozom. Nije se usudjivao da je zgrabi, da joj uzvrati. Samo je bio tu, jako ukrucen, stenjuci dok ga je ova starija, iskusna jebulja obradjivala.
 
'Medeni', pitala je, spustajuci se opet prema njegvom krilu, 'da li ti je nekad neka riba ovako pusila? Da li ti je neka devojka dala da joj svrsis u usta?'
 
Ne cekajuci odgovor, ponovo je progutala njegovu muskost, nabijajuci se glavom na njega sve jace.
 
'Ne', jecao je Bojan, 'ne... nikada...'
 
Ubrzala je pokrete glavom. Decko ju je dovodio do ludila, svojom stidljivoscu, svojim neiskustvom, svojim prepustanjem ovoj iskusnoj profesionalki.
 
Opet je izvadila kurac iz usta i drkajuci ga pitala:
 
'Hoces da mi svrsis u usta, ljubavi? Hajde, molim te!!!' Spustila je glas par tonova nize. 'Znas kako dugo nisam osetila spermu u ustima, medeni moj, poludecu ako mi ne das da ti progutam sve sto imas!!!!'
 
Osetila je kako se mladic grci, kako mu se kukovi pomeraju na gore. Brzo se sagla i strpala raspomamljenu kurcinu u usta.
 
'Natasa!!' gotovo je vrisnuo Bojan.
 
Nezno ali cvrsto stisnula je sakom njegova, do bola natekla muda.
 
Strahoviti mlazevi pokuljase u njena usta. Gutala je sto je vise mogla ali mladic je svrsavao onako kako samo dvadesetogodisnjak doteran do same ivice eksplozije moze da svrsi. Sperme je bilo u ogromnim kolicinama. Ono sto nije uspela da proguta, curelo je oko njegovog uda iz njenih usta, slivalo se niz njenu bradu. Izludjivali su je njegovi jecaji, strahovito je palilo to sto mu, kao prava profesionalna prostitutka, bez gadjenja, bez oklevanja guta vrelo seme. Na vrhuncu je Bojan obema rukama stegao njenu bujnu, razbarusenu kosu i glavu joj gurnuo u svoje krilo, pokusavajuci da joj kurac natera jos dublje u grlo. Nije se branila, nije uzmicala, naprotiv, pomagala mu je, gutala njegovo meso. Medju nogama je bila toliko mokra da je cak i trenje nakvasenih gacica o medjunozje bilo ludacki napaljujuce.
 
I kada je istrosio svo seme, nije ispustala njegov kurac iz usta. Nezno, pazljivo ga je sisala i dalje, produzujuci njegovo zadovoljstvo do neslucenih granica. Tiho je stenjala. On je sada povukao svoje ruke sebi, oslobadjajuci je stiska kojim joj je nesvesno ogranicio kretanje u odsudnom trenutku.
 
Povukla se lagano unazad i pustila njegovu, jos uvek veliku karu da izadje iz njenih usta. Polozila ga je na njegov misicavi stomak, onako svog glatkog i sjajnog od svrsavanja i njene pljuvacke. Nezno ga je trljala prstima i ljubila.
 
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

Fenris

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2661
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Natasa
« Odgovor #7 poslato: 22-06-2010, 07:25:45 »
(nastavak istog dela - predugacko je za jedan post)

Kada joj je Gospodin Stefan saopstio da ce imati svoju prvu musteriju, Natasi je srce udaralo tako jako da nekoliko trenutaka nije mogla da dodje do daha. Nije mogla nista da kaze, nije mogla da se pomeri. Znala je da ce ovaj trenutak doci. Znala, je pripremala se za njega tako dugo, bila obucavana kako bi ga docekala spremna, ali srce joj je ipak tuklo kao ludo, a lice gorelo od bujice krvi. Ne, pomislila je. Ne mogu. To ne mogu. Ja nisam takva. Ne.
 
Onda je cula sebe kako mucajuci zahvaljuje. Zahvaljivala je coveku koji ju je pretvarao u kurvu. Pravu, istinsku kurvu koja ce se jebati za novac i donositi profit njemu, njenom vlasniku, njenom gospodaru. Zahvaljivala je osecajuci kako joj noge drhte. Bila je umorna. Citavog dana bila je na visokim stiklama, a Gospodin Stefan ju je to vece u stanu za obuku grubo tucao u usta, vukuci je za kosu i vredjajuci je. Na kraju je svrsio po njenom licu i kosi, izbacivao je guste, debele mlazeve sperme po njenim dojkama koje je do malopre stipao i samarao. Jedva je docekala da dodje kuci, izuje se i istusira. Znala je da ce morati da ga zove kasnije, da mu podnese izvestaj. Sada je stajala u bade-mantilu, kose umotane peskirom, bosa, drhteci i slusajuci sebe kako u mobilni telefon stenje zahvajujuci se svom okrutnom gospodaru.
 
Ne. Ne, ponavljala je u sebi. Ne, to nisam ja, ja to ne mogu.
 
A njena utroba je bila vrela, vrela do usijanja. Pomisao da ce je sutra uvece imati muskarac koga nikada ranije nije upoznala, koji ce platiti da bi je tucao, ta pomisao ju je razarala, dovodeci je do takvog uzbudjenja da je svaka racionalna misao bila izbrisana slikama koje su bljeskale ispred Natasinih ociju. Na svakoj od slika bila je porno-drolja kojoj je muskarac, jos uvek bez lica radio najprljavije stvari.
 
Citavog sutrasnjeg dana je osecala drhtavicu, kao da je bila u groznici. Jedva se naterala da ode na posao ali tamo nije bila u stanju da misli na ista drugo nego na muskarca koji ce je te veceri imati za novac. Nije mogla da radi. Pustala je telefon da zvoni ne setivsi se da podigne slusalicu. Sa koleginicama je jedva bila u stanju da razgovara. Gacice su joj bile toliko mokre, toliko natopljene da se pokajala sto sa sobom nije od kuce ponela ulozak. Plasila se da ce joj se na suknji pojaviti fleka i zbog toga je, u strahu svakih nekoliko minuta isla u toalet i tamo pazljivo brisala svoju uzarenu ribicu. Naravno, ovi dodiri su je samo jos vise gurali prema napaljenosti koja je pretila da je potpuno obuzme, oduzimajuci joj kontrolu nad postupcima.
 
Jedva je docekala kraj radnog vremena. Odjurila je kuci i hladnom vodom pokusavala da smiri svoje poludelo telo. Efekat je trajao veoma kratko. Bradavice su joj bile toliko ukrucene od hladne vode, kada je zavrsila sa tusiranjem, da je trljanje peskirom bolelo. A bol ju je, bilo ju je sramota od same sebe sto je to shvatila, palio. Kada je zavrsila sa brisanjem, celo telo joj je bridelo a u utrobi joj se sirila takva vrelina da je gotovo gubila razum. Pitala se da li ce moci da izdrzi do uvece. Groznicavo je pogledom prelazila preko predmeta u kuci, sokirana shvativsi da razmislja na koji bi mogla da se nabije i samu sebe pojebe do orgazma.
 
Terala je takve misli.
 
Kada su uvece dosli do stana njene prve musterije, Natasa je drhtala. Ali je osecala i ponos. Gospodin Stefan ju je odmerio od glave do pete kada se pojavila pred njim i sa odobravanjem klimnuo videvsi da se obukla tacno prema njegovim uputstvima. Njen prvi klijent ju je zeleo na visokim, tankim stiklama, u izazovnim crnim carapama, ali je i naglasio da na sebi mora da nosi tanku haljinu ispod koje nece imati nista. Takodje, jaka sminka za veceras nije bila potrebna. Natasa je bila sokirana kada je pogledavsi u ogledalo shvatila koliko je proslo vremena otkada se poslednji put nasminkala tako da izgleda prirodno. Na neki nacin, sada se osecala ranjivije, kao da je bila primorana da skine masku za muskarca koji ju je zeleo potpuno otkrivenu, potpuno bespomocnu.
 
A taj osecaj bespomocnosti se pojacao kada su usli u stan, kada su ugledali visokog, jako krupnog muskarca, procelavog i sa neurednom strnjikom od nekoliko dana na licu. Na sebi je imao sjajnu trenerku i veliki zlatni lanac oko vrata koji je visio preko tesne bodi majice. Gospodin Stefan joj je nekoliko puta tog dana naglasio da je duzna da uradi apsolutno sve sto musterija bude trazila od nje. Sada se plasila sta ce ovaj krupni, grubi covek sve zeleti da joj uradi.
 
Nije morala dugo da ceka odgovor na ovo pitanje od koga se osecala nesigurno na svojim visokim potpeticama i od koga je vlazila, cureci niz butine. Cim je Gospodin Stefan uzeo novac i izasao (znala je da je nece cekati u kolima i da ce morati da se vraca sama kuci i da mu telefonom podnese izvestaj, ali nadala se da to musterija ne zna) muskarac joj je, sedeci na trosedu naredio da se polako, kako je rekao 'kurvinjski' svuce za njega. Trebalo je da ostane samo u carapama i cipelama.
 
Nije imala mnogo stvari na sebi, pa je morala zaista polako i mazno da se igra haljinom pre nego sto ju je milimetar po milimetar sljustila sa svog ustreptalog tela. Osecala se zaista golo, vise nego ijednom pred Gospodinom Stefanom, sada na sebi nije imala ni ves, ni nakit, smela je da okaci oko vrata samo tanak lancic sa srebrnim raspecem koje se sada odmaralo na kozi izmedju njenih dojki. Njen klijent je zeleo da izgleda sto je nevinije moguce. Proletelo joj je kroz glavu da je bas ovo razlog sto je Gospodin Stefan odabrao nju. U neku ruku je i bila nevina. Jos se nikada nije jebala za pare.
 
Muskarac je rekao nesto grubo i ponizavajuce na njen racun, gledajuci je kako naga i ranjiva stoji ispred njega samo u obuci i carapama (nije imala ni pojas za carape niti haltere, znala je da ce crne samodrzece carape delovati dovoljno izazovno a opet dovoljno nevino za njegov ukus). Skinuo je trenerku gledajuci je pravo u oci a Natasi zastade dah kada je videla koliki mu je.
 
Lagano je drkao rukom svoj jako debeli kurac gledajuci vitku, uplasenu devojku ispred sebe. Zatim je bodi majicu povukao na gore i prebacio je preko i iza svoje glave, a onda je ostavio tako. Mogla je da je vidi kako je maljav, kako je krupan, snazan. Plasila se. Plasila se i zudela, shvatila je osramoceno, zudela da je ovaj muskarac rasturi, da je pojebe kao pravu kurvu.
 
Ali pre toga je morala da klekne izmedju njegovih nogu i popusi mu. Bila je samom sobom iznenadjena, sa koliko je pokornosti i hitrine poslusala njegovo grubo naredjenje. Boze, pomislila je, zar mi ovoliko treba, zar mi ovoliko treba kurac?
 
No, cim ga je dotakla, cim ga je uzela u ruke osetila je kako drhti. Bio je tako tvrd, tako debeo i prepun do prskanja nabreklih vena. Obasula je poljupcima veliki, tamni glavic, mazila ga celom duzinom prstima a onda se nabijala glavom na njega. Bio je jako veliki i morala je iz sve snage da rastvori vilice da bi ga primila, ali nedelje vezbe su je, shvatala je zapanjeno, pretvorile u profesionalnu pusacicu kurca. Ovakav kurac bi je pre samo nekoliko meseci uplasio, paralisao. Sada... sada je znala kako da ga oblize, kako da ga primi u usta, kako da opusti grlo da bi joj usao sto dublje. Njen klijent ju je drzao rukom za kosu i odredjivao joj ritam pusenja, a ona se prepustala osecajuci kako izmedju nogu curi.
 
Onda je vadio kurcinu iz njenih usta i drkao ga pred njenim licem. Znao je koliki kurac ima i kako to deluje na zene i videlo se da se time ponosi. 'Svidja ti se, kurvo?', pitao ju je. 'Jesi li ikada videla ovakav kurac?'
 
Odgovarala je da nije, a on ju je opet navlacio da ga sisa, pa ga opet vadio, gurao joj glavu na dole, prema svojim dlakavim mudima i naredjivao joj da ih polize. Sisala mu je velika, oznojena muda dok ju je on kurcem udarao po licu.
 
Onda ju je grubo povukao na gore, prema sebi, na trosed. Natasa je bila spremna, bila je toliko mokra, toliko napaljena da nije mogla da doceka ovaj momenat.
 
Bila je bacena na ledja, neudobno nagurana u ugao troseda. Njen jebac joj je noge rasirio i gurnuo jako na dole, sve dok njima nije dotakla svoja ramena. Nije bio ni malo nezan, ni malo pazljiv. Zasto bi, proletelo joj je kroz glavu, platio je da jebe kurvu a prema kurvi nema potrebe da se bude pazljiv. Uleteo je u nju grubo, brekcuci kao vepar a Natasa nije mogla da izdrzi i vrisnula je kada je njegova kao kamen tvrda muskost razdvojila njeno vlazno, zeljno tkivo, kada se zarila duboko u njenu utrobu.
 
Jebao ju je grubo, silovito, gurajuci je sve vreme u jastuke troseda. Natasa je zgrabila njegove misicave ruke i stenjala od zadovoljstva, zarivajuci mu nokte u kozu. Ovo joj je bilo potrebno, bas ovo, da bude tretirana kao jeftina drolja, da bude jebana bez emocija, bez paznje i neznosti. Njegova tezina na njenom telu, njegov dah koji je mirisao na duvan, njegove jako maljave ruke i grudi, nacin na koji je roktao i dahtao na njoj (stalno joj govoreci da je kurvetina i drolja), sve to je trebalo da u njoj izazove strah ili gadjenje. Ali nije. Kasnije ce imati vremena da razmisli o tome, da se uplasi same sebe ili zgadi nad sopstvenom prirodom, ali sve ovo ju je dovodilo do ludila. Mesala je kukovma koliko je ovako probodena njegovim kurcem mogla, glasno je stenjala, grebala ga noktima po misicama i ledjima. On je posegnuo rukom, uhvatio je za nozni clanak, smakao joj cipelu sa stopala i poceo kao lud da sisa njene nozne prste kroz carapu. Bilo je tako dobro da se Natasa i protiv svoje volje sva izvijala stenjuci (koliko je mogla ispod njegove telesine) i jos jace zarivala nokte u njegova ledja, vukuci ih zatim na dole, osecajuci pod prstima vlazne tragove koje je tamo ostavljala.
 
Lupio joj je samar velikom, teskom sakom.
 
'Kurvetino, ubicu te ako ne prestanes da me grebes!!!' zapretio je.
 
Natasa izvuce svoje nokte iz njegovih ledja. Samar ne samo da je sada nije dovodio do ruba suza vec ju je jos vise napaljivao.
 
'Ja sam kurvetina', prostenjala je gledajuci ga pravo u oci. 'Ja sam jebena kurvetina!'
 
Zgrabio ju je za kosu i gurnuo joj glavu jos na dole nastavljajuci da je grubo jebe. Zajecala je od bola i pljunula mu u lice trenutak pre nego sto je sa uzasom pomislila da to ne treba da uradi.
 
On joj je lupio jos jednu samarcinu, ovog puta jace, grublje i pljunuo joj natrag u lice.
 
A ona mu je ponovo uzvratila, ponovo ga pljujuci, provocirajuci ga da uradi najgore sto ume.
 
Samari su se nastavili, kombinovani sa pljuvanjem i uvredama i sve zescim, sve grubljim jebanjem njene rasirene, pohotne picke. Natasa je kriknula kada joj je lupio dva brza samara za redom i suze potekose niz njene obraze. To je njega jos vise napalilo i nastavio je da je samara u ritmu jebanja dok je Natasa osecala kako se lomi.
 
'Picko! Svinjo jedna, picko bezmuda!!' jecala je provocirajuci ga jos vise. 'Ti si kao neki muskarac? Ti si kao neki jebac?' Ovo ga je dovodilo do ludila od besa i udarao ju je sa sve manje kontrole.
 
Konacno se slomila. Konacno je zaplakala glasno vristeci u orgazmu koji je bio nesto najprljavije, najsramotnije sto je ikada dozivela. A on se smejao ne shvatajuci da njegova kurva, da njegova prljava drolja koju je tako surovo kaznjavao svrsava od njegove kurcine i njegovih samara.
 
Bila sam glupaca, mislila je kasnije. Kakva sam bila glupaca, mogao je da me povredi, da me zaista povredi.
 
Besan sto se njegova drolja tako ponasa njen ogromni ljubavnik je izasao iz nje i, drzeci je za kosu, bacio je na pod. Imao je takvu snagu da je mogao da je slomi bez mnogo napora, shvatila je. I umesto da je ovo uplasi, jos ju je vise uzbudilo. Jedan orgazam, ma kako snazan, ma kako mocan, nije joj bio dovoljan.
 
'Jebi me!!!' kriknula je. 'Jebi me, pederčino, zar ti je vec dosta pičke!!!!'
 
Zgrabio ju je s ledja kao da želi da je rastrgne na komade. Gurnuo joj je glavu prema podu, pritisnuo je tako da se nije usudjivala da se pridigne. Scepao joj je obe ruke jednom svojom velikom sakom i cvrsto ih drzao savijene na njenim ledjima. Osetila je kako joj je kurac uleteo u utrobu i shvatila koliko ju je razvalio kada je ta debela komadina mesa sada mogla ovako lako da udje u nju.
 
Nastavio je da je kara surovo, brutalno, kao da zeli da je smrvi. Natasa je stenjala sada zaista potpuno bespomocna, dok ju je uzimao s ledja i dok joj je drzao ruke cvrsto zarobljene. Slobodnom rukom uhvatio je ivicu njene carape i poceo da je cepa.
 
'Kurvetino!!!' rezao je. 'Kurvetino iscepacu te. Razvalicu te!!!'
 
Znala je da ce je jako boleti. Znala je koliko ce je boleti kada sve ovo prodje i kada se ohladi. Brutalni naleti na njenu picku su cak i sada, dok je bila vlazna i napaljena preko svake granice, bili bolni. Samo, sada ju je bol palio. Sada ju je bol jos vise uzbudjivao.
 
'Samo pretis, pederu, samo pretis!' prodahtala je. 'Pokazi mi da si stvarno musko!!!'
 
Budalo, mislila je kasnije. Budalo. Droljo, glupa kurvetino. Stid je dosao. Kasnije. Nakon sto je sve bilo gotovo, nakon sto je njena prva musterija bila daleko iza nje. Nakon sto su suze postale samo to, samo suze stida i sramote, ne i deo orgazma koji joj je doneo covek cije je sopstveno zadovoljstvo bilo sve o cemu je mislio.
 
Ali sada, sada ju je sve sto joj je radio izludjivalo. Carape joj je iscepao u froncle, grleno rezeci, pljuvao joj je u kosu, po ledjima, izvlacio svoju veliku kurcinu do samog vrha glavica pa se surovo zabijao sve do jaja u njenu utrobu. Krhka, vitka Natasa, krhka, ranjiva Natasa je sve ovo trpela stenjuci od zadovoljstva, od uzivanja koje su joj donosili grubosti i ponizenje.
 
Samarao ju je po guzi, jebuci je, samarao ju je dok njena stenjanja nisu presla u vriske bola.
 
'Pickice jedna, ti ces mene da provociras!!!' vikao je trijumfalno. 'Zapamtices kad si mi pljunula u lice, kurvo, neces moci da sednes sledecih nedelju dana na ovo kurvinjsko dupe!!'
 
Straznjica joj je gorela od njegovih udaraca ali ovo je samo jos vise njenu utrobu palilo vatrom uzasnog, neizdrzivog uzbudjenja. Kada je osetila kako je spustio dlan na njenu guzu, i kada je palcem jako prodro u njen anus nije mogla da izdrzi, pocela je da jeca tako podatno, tako pohotno da je i sama osetila da njegov kurac u njoj postaje jos tvrdji.
 
'Kucko jedna!!! Ima da ti razvalim dupe!!! Jos ti nisi imala ovoliki kurac u dupetu, droljo, videces sad kad ti ga zabodem, umreces na kurcu, molices me za milost!!!'
 
Natasa nije mogla da mu odgovori, nije mogla da mu kaze da kurva kao sto je ona samo to i zeli, samo da bude razvaljena i da umre na kurcini, nije mogla da govori jer su joj telo potresali strahoviti grcevi.
 
Svrsila je. Svrsila je ponovo, svrsila je jako, bezobrazno, kurvinjski sa njegovim kurcem u ribici i njegovim debelim palcem zarivenim duboko u guzu, svrsila je tresuci se i jecajuci kao najveca, najprljavija kurva na svetu. Njegova grubost, njegov napad na obe njene rupice odjednom, bilo je to previse za Natasu. Orgazam ju je kidao, lomio. Orgazam ju je doveo do ivice ludila. Orgazam ju je i sprečio da dočeka njegov kurac u guzi.
 
Jer grcenje njenih vaginalnih misica u orgazmu bilo je tako snazno da je i njenog grubog jebaca dovelo do vrhunca pre nego sto je mogao da promeni otvor i pocepa joj guzu onako kako je pretio. Umesto toga zastenjao je 'Aaaaah, droljo!!! Prevarila si me!!!' i grubo je povukao za kosu, podizuci je na kolena.
 
I sam je skocio na noge i opkoracio je, drzeci cvrsto stisnutom pesnicom svoju raspomamljenu kurcinu.
 
Urlao je drzeci je za kosu i prosipajuci strahovite mlazeve belog, masnog semena po njoj. Zalio ju je preko lica mokrog od suza i pljuvacke, preko ocnih kapaka i cela. Izdrkao joj se po obrazima, zavukao svoj kurac u njenu crvenu kosu i tamo izbacio nekoliko poslednjih vrelih mlazeva. Natasa je plakala, i dalje svrsavajuci, dok su joj grcevi orgazma potresali celo telo. Najveca kurvetina na svetu, mislila je, najveca kurvetina na svetu.
 
Nije je pustio iz svog stiska sve dok mu klececi nije dobro ocistila kurac jezikom od svih tragova sperme i njenih sopstvenih sokova. Bio mu je sav umazan od njenog svrsavanja, zapanjila se kada je shvatila koliko ga je zalila dok joj se ribica nekontrolisano grcila u poslednjem orgazmu. Ali nije se cudila sto joj lizanje i gutanje sopstvenih sokova sa njegove kurcine tako prija. Bila je najveca kurva na svetu.
 
Njena prva musterija ju je cutke gledala dok se pridizala sa poda nakon sto se on, umoran i znojav svalio na trosed.
 
'Kurvice... dobra si', prodahtao je na kraju. 'Nije mi zao kinte. Videcemo se mi ponovo, budi sigurna!'
 
Natasa ga je gledala kroz suze osecajuci kako je njegove reci ponovo pale. Plasila se. Plasila se sebe sto je, cak i dok je pokusavala da sa nogu sljusti ostatke jebozovnih crnih carapa u kojima je dosla, ocima odmeravala njegov sada mlitavi kurac. Cak i ovako je bio jako veliki. Boze, pomislila je, moram da se kontrolisem.
 
Pitala ga je za toalet i kupatilo i on joj je pokazao.
 
Gledala se u kupatilskom ogledalu placuci sve jace i boreci se da se iskontrolise. Umazana od sperme, crvena od placa i samara, nogu prepunih tragova njegovih prstiju, straznjice na kojoj su se mogle primetiti i modre masnice ostale od nekontrolisanih udaraca, usmina oteklih i potamnelih od navale krvi, izgledala je tako prljavo, tako jeftino da je trebalo da se srusi na pod placuci. Umesto toga sebi je ponavljala jednu uzasnu misao. Nikada nisam bila ovako lepa. Nikada.
 
Usao je u toalet dok je sedeci na WC solji piskila. Smeskao se, gledajuci kako je bosa stopala podigla na vrhove prstiju dok je tako sedela. Sacekao je da ona zavrsi, a onda, pre nego sto je posegla za toalet-papirom, spustio ruku medju njene noge i pokupio zaostale kapi mokrace svojim dlanom i prstima. Gledala ga je u oci dok je istom tom rukom prevlacio preko svog opustenog ali velikog uda. Povlacio je kozicu unazad, razmazujuci njenu vlaznost po njemu. Gledala ga je u oci i ustajuci, prosla pored njega. Njegovo vreme je isteklo, znala je to. I znala je da on zna.
 
Navukla je haljinu i obula cipele na gole noge pomislivsi da je dobro sto joj je bilo dopusteno da uzme taksi. Bilo je suvise sveze za ovako lagano oblacenje a sasusena sperma u kosi i tragovi grubog seksa na celom njenom telu bi privukli jos vise paznje nego inace. Mozda bi me neko i silovao, pomislila je sekundu pre nego sto je shvatila da je cak i ta pomisao uzbudjuje. Znala je da ce njena musterija nocas drkati misleci na kurvu koju je jebao. Osecala je ponos. Zvace, zvace ponovo, ponovo ce naruciti Natasu od Gospodina Stefana. Jos nikada nije jebao takvu kurvetinu, znala je to, videla je to u njegovim ocima dok je izlazila, a on je i dalje zamisljeno posmatrao potezuci kozicu na svom kurcu. Ponos ju je opijao cak i dok je sebi govorila da prestane sa ovakvm mislima i da shvati koliko su one opasne. Ali nije mogla. Ovo je bio njen trijumf. Njena svrha. Njena prva musterija.
 
*
*
*
*
 
Bojan je zapanjeno razrogacio oci kada je Natasa zakoracila jednom nogom na trosed i, drzeci gacice pomerene u stranu prinela svoju vlaznu, vrelu ribicu njegovom licu. Prstima je rasirila usmine tako da je mogao da vidi uzarenu unutrasnjost njene vagine.
 
'Medeni', saputala je promuklo, 'strasno sam se napalila dok sam ti pusila, strasno si me uzbudio! Imas tako lepo telo, tako dobar kurac... Pogledaj kako sam ovlazila, pogledaj kako si me napalio!!!'
 
Mladic je glasno disao gledajuci prizor pred svojim ocima. Natasi je bilo jasno da nikada ovako nesto nije doziveo. Nikada ga ovakva riba nije ovako otvoreno pozivala da je zadovolji. Nezno je uhvatila njegovu kosu i prinela njegovu glavu svojim preponama.
 
'Natasa...', prostenjao je.
 
'Ljubavi...' jecala je ona. 'Ljubavi... Hajde, molim te, ljubi me...'
 
Nije vise razmisljao niti oklevao. Natasa je glasno zajecala kada je prilepio svoj jezik na njenu vlaznu ribicu.
 
'Ohhhh... tu, medeni moj, tuuuu...' Zatvorila je oci osecajuci kako joj kroz citavo telo prolaze talasi ogromnog zadovoljstva.
 
Mladic ju je lizao energicno, grcevito. Jezikom je pravio siroke, duge pokrete, istovremeno rukama milujuci Natasine cvrste butine odevene u seksi carape, mazeci njena bedra i guzu. Nije bio narocito vest, pomislila je Natasa smeseci se u sebi. Ali u ovom trenutku vestina i nije bila presudna. Bila je toliko uzbudjena da su vec samo nespretni, vlazni dodiri njegovog jezika u okolini njene picke bili dovoljni da je izlude. Dodatno, cinjenica da ga je sasvim kontrolisala, da je ovaj mladi, lepi momak radio sve ono sto je ova kurva od njega trazila ju je jako palila.
 
'Tako... oh!! Tako, ljubavi, tuuuu... oh, sad gore.. ooooooohhh... tako, tako TAKO!' Drzala ga je za kosu i usmeravala osecajuci kako joj on prstima u sopstvenoj napaljenosti steze guzu. 'Tako, mili moj, lizi tu pickicu, lizi!!! Kako si me napalio, kako si me naterao da ovlazim.... uuuuuhhhh...'
 
Sada se vec sa obe noge popela na trosed, opkoracila Bojana, naslonila se na zid i trljala picku o njegovo lice. Bilo je fantasticno, telo su joj potresali talasi intenzivnog zadovoljstva. Mladic je stenjao pokusavajuci da zadovolji svoju pohotnu partnerku sto bolje moze.
 
'Oooohhh... lizi me...lizi tu kurvinjsku picku, ljubavi...' stenjala je. Jos vise ju je palila pomisao da Bojan lize picku devojke kojoj je platio za seks. Da lize picku kurve, zene koju je pre njega jebalo ko zna koliko muskaraca. On nije mogao znati koliko je kuraca pre ove veceri bilo u Natasi, koliko je muskog mesa razvaljivalo ovu vlaznu pukotinu koju je tako predano lizao, prelazeci sa klitorisa na njene nabrekle usmine, uvlaceci jezik u nju, sisajuci je, srcuci njene sokove.
 
Bila je blizu svrsavanja, ali zelela je vise od ovoga. Povukla ga je nezno za kosu unatrag. On je pogledao na gore, sav umazan od njene vlaznosti, zbunjen i srecan. Smesila mu se, njegova dugonoga, jebozovna boginja mu se smesila. Natasa je znala da Bojan sada oseca nesto sto nikada ranije nije. Da je zadovoljio zenu kakvu nikada pre nije imao, da je drolji kakvu nikada ne bi mogao da ima bez placanja doneo uzbudjenje i zadovoljstvo kakvo nije ni jednoj zeni.
 
Pogledala je dole.
 
'Ljubavi', nasmejala se, a zatim nastavila maznim, jebozovnim glasom, 'Ljubavi, tebi je ponovo tvrd, tebi se ponovo ukrutio!'
 
Bojan je refleksno uhvatio svoj zaista ponovo kao kamen tvrdi penis.
 
'Strasno si me uzbudila', rekao je tiho. 'Nikad nisam bio sa devojkom kao sto si ti... Nikad nisam...'
 
Znala je. Nikada nije lizao picku, to se moglo pogoditi. Prekinula ga je pre nego sto je dovrsio recenicu, tako sto se spustila dole i strasno ga poljubila.
 
Prodirala je svojim jezikom duboko u njegova usta, gurala ga sto je dublje mogla, stenjuci izazovno pritom. Mladic ju je stegao rukama i uzvracao sto je bolje mogao, zatecen, iznenadjen njenom strascu.
 
Onda se odvojila od njega i opkoracila njegove butine.
 
'Mili... Da li smem da ti se nabijem na kurac? Molim te, treba mi, vidi kako je tvrd, kako je lep!!!'
 
Mladic je stenjao, ne uspevajuci da dodje do daha. Nastavila je da ga pali.
 
'Molim te, molim, te, medeni, Umrecu ako me ne budes jebao, ako ne dobijem kurac!!!!'
 
'Natasa...' prosaputao je. 'Natasa...' Ona ga uhvati rukom za nabreklu batinu. Dopalo joj se kako mu je celo telo od toga zadrhtalo. Namesti ga rukom izmedju svojih nogu i spusti se na njegov kurac.
 
'Ooooohh, Boze!!' njen jecaj je bio stvaran, ne odglumljen. Osecaj tvrdog muskog mesa u njenoj zeljnoj ribici je bio fantastican. Pocela je divlje da se nabija na njega, lomeci ga kukovima kao rasna zdrebica.
 
Kako joj je samo ovo trebalo, pomislila je. Kako joj je bio potreban tvrdi kurac da se na njega nabije. Prosle su cetiri pune nedelje od poslednjeg puta kada se tucala za novac, od kada je bila u Novom Sadu, od kada je poslednji put bila tako razvaljena da je jedva mogla da hoda. U medjuvremenu nije imala ni jedan orgazam, iako se redovno vidjala sa Gospodinom Stefanom koji ju je terao da se pred njim miluje i dodiruje ali joj nije dopustao da svrsi. Ovo joj je bilo potrebno. U mislima se zahvaljivala svom gospodaru i vlasniku sto joj je priustio.
 
Bojan je rukama mesio Natasinu straznjicu. Ona je spustila bretele svoje bluzice i brushaltera niz ramena i izvadila dojke napolje. Bradavice su joj bile bolno ukrucene, otekle od zelje.
 
'Ljubi...' naredjivala je. 'Sisaj...'
 
Gurala mu je dojke u lice. Bojan je grubo, agresivno sisao i grizao njene tvrde, tamne bradavice, ujedao je i nanosio joj bol, ali sada joj je to prijalo. Sada ju je to izludjivalo. Nabijala se jos jace i brze na njega, stenjuci sve glasnije, sve dublje. Njegov kurac joj je ulazio duboko, snazno. Orgazam ju je pogodio posle nekoliko sekundi.
 
'Ljubavi', zajecala je. 'Ljubavi... Svrsicu!'
 
Stegao joj je guzu tako jako da je znala da ce na njoj ostati modri tragovi, ali bilo ju je bas briga. Nabila se na njega do kraja, gurnula mu sise u lice svom snagom i grleno vristala dok su joj telo potresali grcevi slasti. Mladic je i sam stenjao pod njom, pokrecuci kukove, ali ne uspevajuci da isprati njen poludeli, grceviti ritam.
 
Kada se sva znojava svalila pored njega na trosed nije mogla da se ne nasmeje. Bio joj je tako lep, tako sladak sa izrazom brige na licu i prelepim, ukrucenim kurcem sjajnim od njenog svrsavanja.
 
'Medeni', prosaputala je, mazeci ga po licu. 'Kako je ovo dobro...'
 
'Natasa', rekao je on tiho, 'jesi li... jesi li.. stvarno svrsila ili...'
 
Nije hteo da zavrsi recenicu. Nije hteo, plasio se da je ne uvredi. Plasio se, ali je zeleo da zna. Ona se smesila sve neznije.
 
'Ljubavi', rekla je, milujuci ga po kosi, 'tako sam svrsila da sam mislila da cu da umrem, tako sam jako svrsila.' A onda ga je poljubila u obraz spustajuci mu ruku ponovo na kurac. 'Ali hocu jos, mili. Hocu jos da me tucas. Pogledaj kako ti je tvrd! Hocu ponovo da ga osetim u sebi, ljubavi!'
 
Cula ga je kako ponovo tesko dise. Ova kurva je bila nesto sasvim neocekivano za njega, znala je. Ali nije ga lagala. Trebalo joj je jos, zelela je jos. Picka joj je jos uvek bila gladna, telo joj je jos uvek zudelo za grcevima.
 
Ustala je i pruzila mu priliku da se jos jednom divi duzini njenih nogu dok je skidala gacice. Suknjicu koju je samo zavrnula na gore i bluzu, povucenu na dole da otkrije grudi, je ostavila na sebi. Nije zelela da gubi vreme na svlacenje a i znala je da muskarce pali tucanje zena koje jos uvek na sebi imaju odecu. Uz seksi carape i cipele koje je imala, izgledala je bas kao da je izasla iz nekog pornica. U Bojanovim ocima je videla divljenje i nevericu. Nevericu da je, cak i plativsi, u stanju da potuca ovakvu ribu. Nevericu da ta riba, ta atraktivna kurva ovako uziva u seksu sa njim.
 
'Hocu da me pojebes iz sve snage, ljubavi.' rekla mu je. Posegnula je u svoju tasnu. Iz nje je izvadila crni konopac, upreden od somota. Kupila ga je jos davno znajuci da ce joj jednom biti potreban.
 
'Hocu da mi vezes ruke za naslon troseda, ljubavi, tako da ne mogu da se branim i da me pojebes tako da te zapamtim!'
 
Bojan ju je gledao otvorenih usta.
 
'Hajde ljubavi', molila je. 'Jebi me, jebi me iz sve snage, ali me pre toga vezi, vezi me da ti ne pobegnem!!!'
 
Naravno da je pristao. Ko bi mogao da kaze ne? Ko bi mogao da odbije zenu koja se ovako predavala, ovako potpuno predavala svom jebacu?
 
Lezala je na ledjima i podigla svoje duge, lepe noge na njegova ramena. Mladic se u nju zarivao grubo, brutalno. Konacno je shvatio da nece da je povredi, da ne moze da je povredi. Njegova kurva je bila toliko napaljena, toliko vlazna i otvorena da je i njegove najjace nalete docekivala stenjanjem od zadovoljstva.
 
'Ooooh... toooo... tako... jebi me, mili moj... jebi ovu kurvu kako nisi jebao ni jednu devojku u zivotu!!'
 
Videlo se da ga njene reci pale koliko i njeno vitko, lepo telo ispod njegovog. Bila je sasvim njegova. Bila je bespomocna, rucnih zglobova vezanih crnim somotskim konopcem za naslon troseda. Njena kosa, crvena kao vatra rasula se po jastucima. On ju je tucao onako kako joj je trebalo. Kao toliko puta u njenim snovima, muskarac ju je imao vezanu, bespomocnu, prepustenu njegovoj volji, kao u svim njenim fantazijama o silovanju.
 
'Razvali me', molila je, 'Ubij me od kurca!!!
 
Radio je kukovima sto je bolje umeo. Nije to bilo neko kvalitetno tucanje, vec divlji, nekontrolisani seks kakav joj je i bio potreban.
 
Ali nije zelela da svrsi ovako. Zamolila ga je da stane a onda podigla noge jos vise.
 
Kada mu je trazila da je potuca u guzu pocrveneo je jos vise u licu crvenom od napora.
 
'Jel' nece da te boli?' prosaputao je postidjeno a Natasa je potiskivala smeh. Ljubavi moja, pomislila je, kada bi ti znao...
 
'Medeni, ne brini, nece me boleti, ja sam jako dobro razradjena i obozavam da se tucam u guzu, hajde, molim te, uguraj mi ga, poludecu ako mi ne das kurac ovog momenta!!!'
 
Naravno da nije morala da ga mnogo ubedjuje. Naslonio je svoj uzareni glavic na otvor njene guze i poceo da gura, jako, zeljno, nepazljivo. Bolelo je, stenjala je od bola, ali mu nije dala da stane.
 
'Hajde!!' vrisnula je. 'Hajde, gurni mi, pocepaj me!!!'
 
Bojan je gotovo potpuno izgubio kontrolu nad sobom i poceo da se zariva iz sve snage u njen anus. Ko bi i mogao da se kontrolise kada ga je ovakva picka molila da je veze i da je pojebe u dupe? Tucao ju je jako, duboko, stenjuci i sam glasno jer je bila izludjujuce tesna, izludjujuce dobra, stezuci ga svom snagom.
 
'OOOHHH... Aaahhhhh!!! Boli!! Aaahhhh!! NE PREKIDAJ!!! Jebi me!! Tako, TAKO! Da te osetim do kraja, razvali mi guzu, pocepaj me tako da ne mogu da stojim!!!
 
Vristala je tao glasno da ga je to jos vise palilo, videlo se po tome kako joj je zgrabio vezane zglobove i jako ih stegao.
 
'Rasturi mi taj kurvinjski cmar, ljubavi!!' molila je. 'Daj mi ono sto sam zasluzila!!! Da me boli!!!'
 
Gotovo potpuno van kontrole, Bojan joj je grubo uvrtao i stiskao bradavice, terajuci je da jos jace vristi. Osetila je da on nece moci jos dugo.
 
'Ljubavi, molim te... Daj mi ga sad opet u ribicu, molim te, molim te, jebi me opet u ribicu!!!'
 
Poslusao je bez reci, znala je da bi ucinio sve za zenu koja mu je dala ovakav seks. Njegova nabrekla kurcina ulete u njenu picku.
 
Bilo je dovoljno da napravi samo nekoliko pokreta i Natasa je ponovo svrsila, jos jace nego prvi put, bolno, prljavo. Bila je vezana, bila je jebana divlje, kao da je siluje, njen ljubavnik joj je rasturio guzu, tako bespomocnoj, a onda joj vratio kurcinu u ribicu. Orgazam ju je lomio dok se bacakala ispod njega, dok je jecala od slasti, ogromne, gresne slasti.
 
I samo sto je njen uzitak poceo da splasnjava cula ga je kako stenje.
 
'Natasa... Natasa... da li mogu da svrsim? Molm te...'
 
Nasmesila se.
 
'Hajde, ljubavi, hajde, ali nemoj u mene, molim te, hocu da vidim kako svrsavas!!!'
 
Poslusao ju je. Izvadio je kurac iz nje i uhvatio ga u saku, jako ga drkajuci. Vec sledeceg momenta poceo je da svrsava.
 
Nije ocekivala ovolike mlazeve. Mladic je vec bio svrsio u njena usta veceras, mislila je da ce njegova druga ejakulacija biti skromnija. Ali nije, bila je obilnija, svedoceci o napaljenosti do koje ga je dovela. Izbacivao je mlaz za mlazom sperme po njenom stomaku, njenoj suknji i bluzi, njenim dojkama. Par mlazeva palo je i na njeno lice. Stenjao je kao da umire dok je drkao svoj ud, prosipajuci poslednje kapi po njenoj obrijanoj ribici i padajuci iscrpeno preko nje.
 
Natasa je zadovoljno stenjala sapucuci u njegovo uvo. Bilo je dobro. Bilo je stvarno dobro. Vredelo je. Vredelo je ponizenja koje ce doziveti vracajuci se kuci sa odecom umazanom od sperme (nadala se da taksista nece primetiti). Vredelo je ponizenja u koje je pretvorila svoj zivot poslednjih meseci. Vredelo je sto je postala robinja strogog, okrutnog Gosodina Stefana i kurva koja je za njega zaradjivala novac.
 
'Da li ti je bilo lepo?' prosaptala je u Bojanovo uvo.
 
Naravno da mu je bio lepo. Pokusavao je zadihano, simpaticno nespretno da joj objasni sta je osecao dok je vodio ljubav sa njom. Milovao joj je lice kao da mu je devojka, ljubio je, mazio po kosi.
 
Znala je da nije trebalo da mu na kraju da svoj broj mobilnog. Ako Gospodin Stefan ikada sazna, bila je sigurna da ce je odrati od batina ili uciniti nesto jos gore. Ali tako ju je molio a ona nije mogla da se uzdrzi. Zelela je da ima svog malog roba koji ce je gledati sa obozavanjem kao sto ju je gledao ovo vece, koji ce je tucati onako kako mu ona bude naredila. Ovo je bila njena nagrada, nije zelela nikome da je da.
 
*
*
*
*
 
Put u Novi Sad ce pamtiti do kraja zivota.
 
Ovoga puta Gospodin Stefan je bio vrlo jasan: obucice se kao sto se kurve oblace i musterije (dvojica, napomenuo joj je) ce zadovoljiti bas onako kako budu hteli. Nije delovalo kao da je bio nezadovoljan time kako je obradila svog prvog klijenta (i sama pomisao na to kako je trazila da bude brutalno jebana, kako je izazivala tog velikog, snaznog muskarca da je samara i pljuje u Natasi su proizvodili drhtaje stida i uzbudjenja) ali joj je naglasio da ovde ne sme da bude gresaka. Da ce je veoma okrutno kazniti ako ne uradi sve sto od nje bude trazeno.
 
Ovakve njegove reci su u njoj proizvodile nemir. Dok je sedela na suvozackom sedistu Mercedesa Gospodina Stefana koji je jurio autoputem, Natasa se meskoljila, sto od brige, sto od cinjenice da joj je pomisao kako ce se tucati sa dva muskarca odjednom, dva muskarca koje nikada nije upoznala, koji su narucili kurvu za jebanje cak iz drugog grada, u njoj proizvodila neizmerno uzbudjenje.
 
Kada su usetali u veoma luksuznu kucu u predgradju Novog Sada, Natasa je osetila kako njen strah prelazi u paniku. Ne zato sto su njene musterije izgledale gore nego sto je zamisljala, bila su to dva ocigledno dobrostojeca, cak lepuskasta momka u ranim tridesetim, obucena u skupa odela, sa casama pica u rukama, vec zato sto je nizi od njih, obrijane glave i sa pažljivo stilizovanim brkovima, nakon sto ju je jednim pogledom odmerio, pitao Gospodina Stefana je li siguran da ce ona odgovarati.
 
Na spokojnu potvrdu njenog gospodara onaj drugi, visi i mrsaviji, je slegao ramenima i prokomentarisao 'Nadajmo se da ce moci da izdrzi', a zatim nastavio da pije svoje pice.
 
Gospodin Stefan je uzeo novac i objasnio kada ce se vratiti po svoju kurvu a onda je izasao. Natasa je ostala sama sa svojim klijentima. Osecala je kako je strava preplavljuje. Njih dvojica joj se ni jednom nisu obratili kao ljudskom bicu, nisu joj se predstavili niti je ponudili picem. Umesto toga morala je da stoji u sredini ukusno namestene, velike sobe, izlozena njihovim pogledima.
 
Posmatrali su je sa mesavinom interesovanja, uzbudjenja i ne previse skrivenog prezira. Za njih ona ocigledno nije bila osoba vec samo usluga koji su narucili, namenjena njihovom dekadentnom zadovoljstvu. Naredjivali su joj da se okrece oko sebe i pokazuje im se u razlicitim pozama, da zadize suknju i pomera gacice, pokazujuci im se spreda i otpozadi. Komentarisali su je kao da je neka anonimna porno-glumica koju vide na ekranu.
 
Natasa je drhtala od straha i ponizenja. Osecala je kako joj oci suze iako je trebalo da ovako nesto odavno ocekuje. Nije smela da se cudi. Na kraju krajeva, izgledala je stopostotno kao kurva, kao cista kurvetina sa kojom se ne razgovara, koja je tu samo da bude pojebana i placena, a zatim odbacena i zaboravljena. Obukla se da bi ovu poruku sto bolje poslala.
 
Imala je na sebi minijaturni, tesni beli brushalter koji je njene dojke jako stezao, podizao i bacao u lice svakome ko bi pogledao u njenom pravcu. Preko njega, tanka, gotovo sasvim providna, crna, cipkasta bluza koja se vezivala ispod grudi otkrivala je veliki deo njenog poprsja i stomaka. Kratka bela suknjica i izazovne carape u boji koze kompletirale su sliku, zajedno sa lepim, elegantnim cipelama na stiklu koje su se trakama vezivale oko njenih noznih clanaka. Kao i obicno, bila je jako nasminkana: tamna, teska senka na ocima, tamno rumenilo na obrazima, jak, sjajan karmin na usnama. Kosa joj je bila isfenirana a nokti nalakirani bordo lakom. Izgledala je bas onako kako se osecala i bas onako kako su je dva muskarca posmatrala - kao najprljavija kurva u gradu.
 
Nisu gubili vreme na uvode ili predigru. Na kraju krajeva, platili su cetiri stotine evra da je jebu, i bili su ocigledno reseni da za svoje pare dobiju sto vise mogu. Nizi od njih dvojice joj je pokazao kako da se namesti na fotelji. Nisu od nje zahtevali da sedne, vec da se cetvoronoske postavi tako da joj straznjica bude visoko u vazduhu i njima na raspolaganju. Poslusala je, pokusavajuci da zadrzi mirnocu. Izazovno je njihala kukovima hodajuci prema fotelji i namestila se, sto je kurvinjskije mogla na sve cetiri, zamahom glave prebacujuci kosu preko jednog ramena.
 
Zadigli su joj suknju, razgovarajuci medju sobom. Natasa se uprkos svemu sto je do sada uradila ili dozivela osetila ... iskoriscenom... vise nego ikada. Ovo je bilo duboko ponizavajuce na neki nov, neobican nacin. Pokusavala je da sebe ubedi da ona ovo moze, da je ovo za nju normalno. Na kraju krajeva, bila je kurva, kurve bi trebalo da su navikle na ovo.
 
Osetila je ruke na kozi. Ionako kratka suknjica sada je bila zavrnuta na gore. Muske ruke dohvatise njenu straznjicu. Skidali su joj gacice, povukavsi ih do polovine butina. Osetila je kako joj sire guzove. Onda je jedan prst grubo usao u njen anus. Zastenjala je glasno, pomalo izvestaceno, ali njih dvojica kao da nisu ni obracali paznju. Okrenula se i videla kako visi od njih dvojice odlaze svoju casu dok joj je nizi gurao prst u guzu. Osetila se cudno. Da li je trebalo da stenje? Da se pretvara? Da glumi za njih? Nisu joj nista govorili. Istovremeno, iskoriscavali su je onako kako se nikada nije osetila iskoriscenom.
 
Onda je prst izasao iz nje a njegov vlasnik je pljunuo na njen cmar. Prst je sada usao grublje i dublje. A Natasa je osetila i drugi par ruku kako je hvata za guzove i siri je sto vise moze. Zadrhtala je. Sama, sa dvojicom muskaraca kojima ocigledno nije bilo ni najmanje stalo da se oseti makar kao ljudsko bice, a kamoli bezbedno... Bio ju je strah. Onda je pored jednog u nju usao i drugi prst i ona i protiv svoje volje poce da jeca. Bolelo je.
 
Za njih dvojicu, Natasa je bila samo igracka od krvi i mesa. Puni entuzijazma podstaknutog alkoholom, naizmenicno su joj gurali prste u straznjicu, prvo dva, a onda tri, razgovarajuci i saleci se glasovima koji su otkrivali da su sve uzbudjeniji. Natasa je sada stenjala sve glasnije, bolno, pokusavajuci da ostane u pozi u kojoj su joj naredili da bude. Vadili su prste iz nje samo da bi joj rasirili anus vukuci na suprotne strane i pljuvanjem u njega obezbedili laksi ulazak prstiju. Nisu bili ni malo nezni i Natasa je stiskala zube pokusavajuci da suspregne krike.
 
'Pali te ovo, kucko?' pitao je jedan a Natasa je pomislila kako joj je ovaj naglasak nekada bio smesan.
 
'...da...' procedila je kroz zube iako je svaka celija njenog bica htela da vrisne 'NE!'.
 
U nju opet uletese prsti, cetiri odjednom. Vrisnula je.
 
Jebanje prstima se nastavilo, sve grublje, sve jace, sve glasniji je bio smeh njenih klijenata i mucitelja. Trening kome je Natasa bila podvrgnuta poslednjih meseci ju je pripremio ali samo do jedne tacke. Nikada jos nije njena guza morala da istrpi ovakav tretman u kome su muskarci namerno isli na to da se sa njom perverzno, nastrano zabave, pronalazeci zadovoljstvo iskljucivo u jednostavnoj cinjenici da su je ponizavali i nanosili joj bol. Grizla je svoje nakarminisane usne i pokusavala da opusti anus sto bolje moze. Vec je bila rasirenija nego sto je mislila da je moguce a i dalje je bolelo tako da nije mogla da zaustavi jecaje.
 
Visi, mrsaviji od njih dvojice ju je grubo tucao svjim dugackim, koscatim prstima u guzu, ponavljajuci zadihano 'Kurvo, zapamtices ovaj dan! Zapamtices ga!', dok je Natasina utroba gorela. Bol i ponizenje su je uprkos svemu naterali da ovlazi i zbog toga je osecala jos veci stid. Nista nije moglo da bude dovoljno nisko, dovoljno ponizavajuce, izgleda, a da joj ne donese sramotno seksualno uzbudjenje. U sta su me ovo pretvorili, pomislila je, znajuci vec sledeceg trenutka da je niko ni u sta nije pretvorio. Samo su joj pomogli da sebe prepozna, da sebe upozna i otkrije svetu svoju pravu, najdublju prirodu.
 
Onda je ugledala kako nizi od njih dvojice odnekle vadi ogroman crni dildo. Plasticni kurac je bio dugacak najmanje cetrdeset santimetara i debeo, cinilo joj se, skoro kao njena ruka. Natasu protrese grc straha kada je ugledala ovaj komad plastike. Za strahom je sledilo gadjenje kada je shvatila da joj ribica jos vise vlazi. Ne, pomislila je, ne mozes zaista biti takva, ne moze zaista da te ovako nesto pali. Mladic sa obrijanom glavom je uhvati za kosu i okrenu je prema sebi.
 
'Sisaj ga, kurvo', rekao je jednostavno i gurnuo joj crni dildo u lice.
 
Dok je pokusavala da otvori usta dovoljno da bi u njih moglo da udje ista vise od vrha masivnog plasticnog glavica, boreci se za vazduh, Natasa je u panici shvatala zasto je Gospodin Stefan toliko insistirao na njenom analnom treningu. Ipak, ogromna plasticna neman, i pored svega, nije mogla da udje u njen anus, pomislila je. Nemoguce. Ne, nece oni to uraditi.
 
Grcala je dok joj je nestrpljivi muskarac gurao plasticni kurac u usta govoreci joj da ga dobro ovlazi pljuvackom, ako nece da joj se dupe od njega pocepa. Njegov prijatelj ju je i dalje grubo jebao prstima. Osecala je kako pored cetiri prsta jedne ruke u guzu pokusava da joj ugura i prste druge. Bolelo je, ali njeni jecaji sada su bili potpuno priguseni plasticnim uljezom u njenim ustima.
 
'Hajde kurvo, hajde, nemamo ceo dan, posisaj tu plasticnu kurcinu pa da predjemo na glavno jelo!'
 
Uradice. Uradice joj to... Ne, pomislila je, ne mogu, ne mogu to, ne toliki kurac...
 
Kada je on opet zasao iza njenih ledja zaustila je da moli a onda se ugrizla za usnu. Suze koje su joj sada punile oci zamaglile su joj pogled ali je i tako sebe mogla da vidi u odrazu okna prozora preko puta fotelje. Bila je to zamucena, ne mnogo jasna slika ali i pored toga Natasa je videla sebe kako izgleda, videla svoju figuru i pozu u kojoj se nalazi. Nije mogla dobro da vidi lice ali nije bilo bitno. Videla je sebe. Videla je sebe, kako je obucena, kako je namestena, kako se krece.
 
Bila je kurva, prava kurva.
 
Bila je pripremana, trenirana za ovo.
 
Citavog zivota je bila povucena, tiha. Mnogi su mislili da je plasljiva, brkajuci njenu cutljivost sa nedostatkom hrabrosti. Kako su gresili, kako su samo gresili. Znala je da su gresili. Bila je hrabra, bila je mnogo hrabrija nego sto je iko mogao da zamisli. Ni jedna njena drugarica, ni jedna zena koju je ikada upoznala ne bi imala hrabrosti da ovo uradi.
 
Ona... ona to moze.
 
Zavristala je od bola kada je shvatila da joj ulazi.
 
'Nnnnnneeeee...' grcala je, osetivsi bol za koji je mislila da je bila spremna.
 
Gurali su joj, gurali su joj plasticnu kurcinu jako, bez milosti. Njen anus, rasiren od tucanja prstima i mokar od pljuvacke napinjao se do same granice da unutra propusti ogromnog crnog uljeza.
 
'Hajde kurvo, culi smo da obozavas u dupe, hajde, pokazi nam kako ti se ovo svidja!', rekao je jedan od njih.
 
Nastavili su da guraju i izvlace debeli plasticni dildo, sve jace, sve odlucnije. Natasa je stenjala. Osecala se kao da ce je pocepati, ali u uzasu je shvatila da plasticna kurcina ulazi u nju sve dublje. Ne, pomislila je, to je nemoguce. Ne, ja ne mogu da u sebe primim tako debeo kurac.
 
Okrenula se i, dok su joj niz obraze tekle suze zastraseno je gledala kako joj u guzu ulazi monstruozni dildo, osecajuci kako joj utroba na neki cudan, postidjujuci nacin postaje sve ispunjenija. A ribica... Nije mogla da poveruje da je i dalje vlazila, kao da nije upravo imala najuzasnije, najvise ponizavajuce iskustvo u svom zivotu.
 
Nastavili su da joj guraju dildo, jako, metodicno. Cerecili su je, psujuci je i naredjujuci joj da se namesti bolje kako bi joj dublje usao, jer ce je u protivnom pocepati. Natasa je vristala i plakala. Bolelo je i dalje, jako, ali... bol je sada postajao samo deo osecaja. Strahovita napetost u anusu ustupila je pred do tada nepoznatim osecajem nekakve topline, kao da joj se trbuh topio od neke neobicne, sramotne slasti.
 
Ne, pomislila je, to nije moguce. Butine su joj se tresle od nepoznate groznice koja joj je preplavljivala telo. Videla je da su u nju ugurali najmanje deset santimetara ogromne crne zveri ali cinilo joj se kao da je ovaj kurac ispunjava od guze sve do ociju, kao da je nabijena na njega tako da ce umreti ako joj ga izvuku.
 
Pomislila je da nikada vise sebe nece smeti da pogleda u ogledalu.
 
Ali, za njene klijente ovo je bio samo deo predigre i pre nego sto je stigla da se osvesti, pred ocima joj se pojavila ukrucena kurcina momka sa brkovima. U poredjenju sa plasticnom alatkom koja joj je i dalje razvaljivala guzu, ovaj kurac je bio skroman, ali bio je pravi i Natasa poslusno otvori usta kada ju je ovaj uhvatio za kosu i naredio joj da ga posisa. Zario joj ga je duboko u grlo, povukao se, pa nastavio da je jebe u usta kao u picku. Natasa se trudila da mu pokaze koliko je vesta u ovome.  
 
Pusila mu je predano, pohotno, stenjuci i dalje jer ju je njegov prijatelj metodicno tucao plasticnim kurcem u guzu. A kada ga je izvadio iz nje ona gotovo zaplaka. Osecaj praznine je bio uzasan, gotovo nepodnosljiv. Muskarac iza nje se u tom trenutku pope i sam na fotelju i Natasa sa zahvalnoscu shvati da nece dugo biti prazna.
 
Njegova ukrucena batina ulete sa takvom lakocom u njen anus da je ponovo obuze uzasan stid. Nije mogla da se okrene i pogleda jer joj je njegov prijatelj i dalje punio usta svojim nabreklim mesom, zabijajuci se do samog kraja, prislanjajuci svoja obrijana muda o njenu bradu. Dok mu je pusila kurac niz obraze su joj tekle teske suze. Osecala se kao neka ulicarka, kao kurvetina koju su pokupili ispred zeleznicke stanice i odvukli u stan dvojica frajera zainteresovanih samo za izivljavanje nad bespomocnom zenom.
 
Muskarac iza nje ju je tucao u guzu svom snagom, udarajuci je jako rukom po guzovima. Cula ga je kako je psuje, kako joj naredjuje da se i sama nabija na njega dok je jebe. Uzasnuta je shvatala koliko je razvaljena osecajuci kako u nju bez ikakvih problema ulazi do samog kraja, udarajuci svojim teskim jajima o njenu vlaznu picku. Boze, pomislila je, rasturaju me kao najjeftiniju droju, a meni... meni se to dopada... Kako sam ja ikada imala decka? Kako sam ikada mislila da sam ista drugo do prljava kurva?
 
Samaranje njegovih jaja o Natasinu ribicu je bila i jedina stimulacija koju ce ona od njih dobiti. Njena picka ih uopste nije zanimala. Verovatno su obojica imali devojke sa kojima su redovno vodili ljubav. Natasa je shvatala zasto su je narucili cak iz drugog grada i zasto su bili spremni da plate ovoliko. Smenjivali su se u razlicitim pozama namestajuci je tako da je jebu sa obe strane, ali ni jedan od njih nije ni jednom stavio svoj kurac u njenu picku, niti ju je po njoj pomazio. Umesto toga, tucali su je u guzu, grubo, brutalno, a zatim joj kurac direktno odatle gurali u usta. 'Sisaj kurvetino, sisaj svoj smrad sa ovog kurca!!' vikao je nizi od njih dvojice, guseci je svojim nabreklim mesom, gurajuci ga duboko u njeno grlo, vukuci je za kosu i pljujuci joj u lice. Stezali su je za dojke, vadeci ih iz iscepane bluzice i brushaltera, uvrtali joj bradavice i uzivali u njenim kricima bola prigusenim jednim ili drugim kurcem u ustima.
 
U momentima kada joj usne nisu bile stegnute oko nadignute kurcine morala je da lize i sisa njihova velika jaja, da po naredjenju lize musko dupe, da gura jezik u rasireni muski cmar. Terali su je da radi odvratne, ponizavajuce stvari, stvari koje je nekada samo smela da zamisli lezeci u krevetu, tiha, groznicava, u fantazijama koje dugo nije nikome priznala.
 
A ova Natasa sada je, razvaljivana sa obe strane, ponizavana, pljuvana, iscepana i koriscena kao najprljavija kurva sa ulice, plakala. I placuci, ruku gurala medju svoje noge. Nije mogla da svrsi samo od jebanja u guzu, ma koliko je grubo tucanje bilo jako palilo. Ali mogla je da se pomazi. Nisu je sprecavali, nije ih bilo briga. Verovatno su to i ocekivali od nje. Na kraju krajeva, kurva koja se ovako oblaci i ponasa, kurva koja dopusta da joj se ovako nesto uradi mora da to voli, zar ne? Mora da je pali da bude ovako tretirana!
 
Nije se mazila nezno, niti pazljivo, to bi bilo sasvim u neskladu sa brutalnom jebacinom. Udarala se po klitorisu, stiskala ga i gurala svoje duge prste u strahovito mokru ribicu. Svrsavala je, jebana kao najprljavija kurvetina, razvaljena i ponizena kao nikada dok su je dvojica prijatelja namestali iz poze u pozu i punili joj pohotna usta i rasirenu guzu svojim mesom. Zelela je. Zelela je ovo. Zelela je da bude rasturena, potpuno rasturena od jebanja, da bude ponizena do kraja, da bude pojebana onako kako muskarci jebu samo zenu koju preziru, zenu koja ne zasluzuje ni neznost, ni postovanje. Dobila je to sto je zelela i orgazmi su je lomili, bacali po podu na kome je bila jebana kao krpenu lutku, dok su muskarci stenjali komentarisuci njihovu kurvu koja uziva u uzasnoj sramoti.
 
Jebali su je vise od pola sata pre nego sto su joj naredili da klekne ispred fotelje i namesti se preko nje potrbuske a onda su se izdrkali po njoj. Ovo je za njih bila igra, razlog za smeh i sale. Cerili su se stojeci iznad nje, drkajuci svoje kurceve crvene od grube jebacine. Pazljivo su odmeravali tempo, podesavajuci tako da im orgazam obojici dodje istovremeno.
 
Natasa je osetila kako po njoj pada seme. Ejakulirali su po njenim ledjima i odeci i kosi, visi od njih dvojice je i utrljao spermu u njenu kozu, govoreci joj kako je to dobro za ten. Natasa je ridala u jastuk fotelje, obema rukama medju svojim nogama, mazeci svoj natekli, bolni klitoris, i gurajuci tri prsta druge ruke u razvaljenu guzu, dovodeci sebe do poslednjeg orgazma te veceri. Uradila je sve sto su od nje trazili. Bila je ono sto je Gospodin Stefan zeleo od nje. Bila je nesto cega se plasila.
 
Jedva je ustala nekoliko minuta kasnije, kada su oni vec uveliko zapalili cigarete i natocili sebi jos pica. Nisu obracali paznju na nju. Placnim glasom pitala je za toalet, ali odgovoreno joj je da ce za 'pisanje' morati da se 'strpi do Beograda'.
 
Gospodin Stefan ju je pokupio nekoliko minuta kasnije. Plakala je sve jace kada ju je uveo u kola i posao ka autoputu. Jos su joj u recima odzvanjale reci koje je jedan od dvojice klijenata rekao na odlasku: 'Kurva je odlicna. Narucicemo je ponovo. Sledeci put ce da dobije celu pesnicu u dupe!'
 
Gospodin Stefan je delovao uobicajeno nezainteresovan za nju vozeci natrag za Beograd. Nije joj ponudio odecu kojom bi zamenila svoju iscepanu, od sperme umazanu bluzu i carape. Jedino joj se obratio negde na polovini puta rekavsi joj da izgleda kao da su je silovali i naredivsi joj da mu popusi kurac.
 
Rekao je to tako lako, tako prirodno unoseci sav svoj autoritet u te reci da je Natasa drhteci shvatila da nema ni hrabrosti ni snage da mu se odupre iako je celo njeno telo vristalo da joj je potreban odmor i vreme da se oporavi od strasnog iskustva kroz koje tek sto je prosla. Poslusno se spustila u njegovo krilo i izvadila njegov vec nabrekli ud iz pantalona. Za trenutak je zadrhtala od ponosa shvatajuci da su ga upravo njen izgled, izgled zrtve koja je zasluzila to sto joj se desilo, njena razbarusena kosa, razmazana sminka i iscepana odeca, da su ga upravo ove stvari napalile. Plakala je jos jace ali ponos, tako sraman i pogresan je i dalje bio tu.
 
Sisala ga je strucno, ni prebrzo, ni presporo, bas onako kako je znala da zeli. Cak i tako, svrsio je relativno brzo, puneci je svojom gustom, obilnom spermom. Nije joj dozvolio da podigne glavu sve do Beograda, tako da je sa njegovim kurcem u ustima lezala u njegovom krilu razmisljajuci o onome sto je postala. Ne, ispravila je samu sebe, ne onome sto je postala. Onome sto je uvek bila. Uvek.
 
Jos uvek je imala tragove njegove sperme i svoje pljuvacke na bradi kada ju je, na zeleznickoj stanici izbacio iz automobila i rekao joj da ce joj se sutra javiti. Gotovo trceci, koliko su joj visoke stikle dopustale pobegla je sto dalje moze sa svetla, pokusavajuci da poderanu bluzu sto bolje omota oko svoje golotinje. Cula je kako je komentarisu Cigani koji su stajali i pili pivo na jednom uglu. Plakala je, pokusavajuci da potrci iako je jedva hodala, razvaljena od surove jebacine. Uhvatila je taksi i zabila se sto je dublje mogla na zadnje sediste. Taksista je gledao u retrovizor, mozda navikao na slucajeve slicne njoj a onda pokusao da zapocne razgovor. Ko zna, mozda je imao iskustva sa kurvama koje su se umorne vracale sa posla i kojima je voznju mogao da naplati na poseban nacin. Ali njegova putnica je plakala, sve jace i jace i na kraju je morao da ucuti. Na izlasku iz kola samo je bacila pare na sediste ispred sebe i potrcala prema ulazu. Napor koji je ulagala u hodanje i trcanje je bio nesrazmeran osecaju koji je imala. Da jedva uspeva da hoda. Tako su je rasturili da joj se cinilo da ce se onesvestiti. Ipak, nekako je usla u stan. Tusiranje vrelom vodom ce je oprati od sperme i muskog znoja, ali znala je da sramotu nikada nece moci da opere. I da ce zeleti jos.
 
*
*
*
*
 
Mnogo toga se promenilo u njenom zivotu. Mnogo vise nego sto je ikada zamisljala.
 
Postala sam kurva, prava kurva, govorila je sebi.
 
Bila je sa muskarcem koji je njenom vlasniku platio za brutalan, grub seks, po prvi put osetivsi kako je to biti placena za ovu vrstu usluge. Zatim sa dva Novosadjanina koji su je tako rasturili da je ceo vikend provela u krevetu. Bila je drolja koja je u prljavom, od emocija i neznosti ispraznjenom seksu uzivala na zastrasujuci, bolestan nacin. Onda je bila sa Bojanom. Dovela ga je dva puta do orgazma i uzela njegov novac na kraju i sama neizmerno uzivajuci.
 
Bila je kurva, prava kurva. Nije vise bila samo Natasa koju je svet nekada poznavao. Ostala je samo jedna stvar kojom ce zaokruziti ovih nekoliko nedelja svog zivota. Samo jedna stvar kojom ce udariti tacku na svoj dugi pad ka dnu.
 
Nebojsa je zvao. Znala je da hoce. Prvo joj je poslao poruku. Dopisivali su se jedno celo pre podne a onda je zvao. Znala je da nece izdrzati. Bio je samo muskarac. Dobro ga je poznavala.
 
Prihvatila je njegov poziv na kafu. Nije spominjao Mariju a Natasa se u sebi smeskala. Nije je ni ona spomenula. Ima vremena. Uvucice se vec njeno ime u razgovor.
 
On je odabrao kafe u kome su se nasli na pauzi i Natasa ga je videla kako ulazi na vrata, kasneci, kako mu je i bio obicaj kada su bili zajedno. Nasmesila se videvsi da je nosio cvet sa sobom. Bio je tako predvidiv. Tako... slab.
 
Nagao se da je poljubi u obraz kada je ustala da ga pozdravi. Nije stavio svoju ruku na nju ali jeste je dotakao po zglobu kada joj je pruzao cvet. Natasa se smesila. Mogla je da vidi kako mu oci groznicavo putuju njenim telom, kako njegov mozak ponovo pokusava da apsorbuje sok od shvatanja da njegova bivsa devojka sada izgleda kao boginja seksa, kao skupa prostitutka koja uziva u tome sto radi. Naravno da je znala da ce ovako biti. Malo je bilo muskaraca koji se za njom nisu okretali na ulici da pogledaju vitku figuru u haljini koja se sa svakim pokretom oko nje uvijala kao zivo bice. Bila je kratka spreda a pozadi duza, pokazujuci njene savrsene noge u crnim carapama i visokim stiklama. Gore se otvarala u dubok dekolte i jasno se moglo videti da Natasa ni danas nije nosila grudnjak. Nebojsa je cinio vidljiv napor da ne zuri u njene grudi kada je sela.
 
Pricali su. Ona je bila dobro raspolozena i nasmesena. On... on je delovao napeto i nesigurno ispod svoje maske veselosti sto je ponovo vidi. Pricali su o svojim zivotima, nevazne, banalne price o godinama koje su prosle. Videlo se da ni jedno ni drugo nije zaista zainteresovano za ovakve teme. Marija se zbilja pojavila u razgovoru, izronila kao ocekivana, ruzna prepreka atmosferi koju je Nebojsa pokusavao da izgradi.
 
Natasa se i dalje smeskala. Nije moglo da se ode nazad, ma koliko se on trudio. Nisu mogli da se vrate nazad u vremenu. Godine nisu mogle da se izbrisu. Nebojsa vise nije bio ono sto je bio nekada. A ona... Ona je bila mnogo, mnogo vise od onoga sto je bila. I mogla je u njegovim ocima da vidi divljenje i zudnju kakve nikada ranije prema njoj nije ispoljavao.
 
Pitala ga je kada se zeni. Nije umeo da odgovori i pokusavao je da izbegne temu. A pogled mu je sve cesce skretao na dole kada se ona namestila na stolici i prekrstila noge tako da je mogao da nazre ivicu carapa i pocetak haltera. Natasa je lako, beskrajno lako kontrolisala njegovu zelju, znala je to. Kontrolisala ga je pokretima i osmesima, tonom svog glasa i pogledom ispod jako nasminkanih ocnih kapaka. Dok je on govorio, nezno je prstima prelazila po svom vratu ili se igrala mindjusama nakrivivsi glavu na jednu stranu, usta poluotvorenih, pozudnih crvenih usana vlaznih od pljuvacke, vlaznih od zelje.
 
Nisu se posle kafe vratili u svoje kancelarije. Znala je da nece. Nebojsa je bio isuvise daleko u svojoj zudnji, isuvise rastrzan izmedju uspomena, fantazija, stvarnosti i obaveza a da bi mogao da se kontrolise.
 
Zavrsili su dvadeset minuta kasnije u njegovom i Marijinom stanu, u kome je Natasa mogla da vidi njenu odecu, opranu i neopeglanu kako lezi na krevetu u spavacoj sobi. Mogla je da vidi Marijin ves i haljine koje je nosila, kako leze na krevetu koji je delila sa Nebojsom. Njenim Nebojsom. Mogla je da vidi i Mariju i Nebojsu, u svojim mislima, kako nocu leze u tom istom krevetu. Smesila se, pomalo tuzno, pomalo prezirno.
 
On je bio zbunjen i prepun zelje koju nije umeo da izrazi niti da usmeri. Pokusao je da je poljubi ali Natasa se smeseci izmicala. Kurve se ne ljube u usta, pomislila je.
 
Umesto toga, on joj je poljupcima posuo vrat, ostavljajuci vlazne tragove po njenoj kozi, rukama se plasljivo, oprezno peo uz njen torzo, milujuci njene cvrste grudi kroz materijal haljine. Natasa je sklopila oci. Osetila je kako joj se bradavice jako ukrucuju. Mozda je od Nebojse nesto i mogla da napravi. Mozda...
 
Ali nije mu dopustila da ode dalje, da zavuce ruku ispod njene haljine i dotakne njene tanane gacice, mozda cak i da ode dublje i napipa plasticnog uljeza u njenoj guzi. Nije mu dopustila. Nije imao pravo na to. Ne vise. Nije imao pravo. Nije platio.
 
Odgurnula ga je na trosed i nasmesila se nadmocno. Uzivala je u njegovom pogledu, punom obozavanja, dok je bez daha gledao u atraktivnu zenu ispred sebe.
 
Izvukla je stopalo iz cipele i pazljivo, ali odlucno pritisnula noznim prstima njegovo medjunozje. Zajecao je kada je pocela stopalom da nezno gnjeci njegov, osecala je kroz pantalone, vec jako tvrdi kurac. Onda je podigla nogu jos vise i on je poslusno prihvati.
 
Ljubio ju je kroz tanki materijal carape, lizao najlon, sisao njene prste. Srebrni prsten na njenom noznom prstu je kliktao udarajuci o njegove zube. Natasa je osetila kako jako vlazi. Ali ovo je bila samo igra.
 
Ponovo ga je odgurnula, ovog puta nogom. A onda se smeseci se, spustila pored njega na trosed.
 
'Ti me zelis?' pitala je.
 
Nebojsa je dahtao kao da je pretrcao maraton.
 
'Natasa... zelim te... jako... jako te zelim... ja...'
 
Prekinula ga je stavivsi mu ruku na prepone. Brzo mu je raskopcala slic dok je on stenjao, ostavsi bez reci. Njegov strahovito ukruceni kurac izlete napolje.
 
'Zelis me?' pitala je ponovo smeseci se.
 
'...da... da...' jecao je Nebojsa. Znala je da on vise ne ume da razabere sta je u svemu bila njegova fantazija, sta stvarnost.
 
Spustila se prema njegovim preponama. Pljunula je obilno, kurvinjski na njegov ukruceni ud. On zastenja.
 
Rukom je razmazivala pljuvacku svom duzinom njegovog kurca, drkajuci mu ga pazljivo ali snazno. Nebojsa se uvijao na trosedu, stenjuci kao decak.
 
'Hoces da ti popusim?' upitala je mazno.
 
On nije uspevao da odgovori, dahcuci i hvatajuci vazduh. Spustila se u njegovo krilo i pocela da oblizuje njegov tvrdi kurac od korena sve do vrha, ne prestajuci da ga mazi prstima.
 
'...ooooohhh...' stenjao je. 'oooooohhhh... Nnnnnatasaaa... '
 
Progutala ga je jednim potezom, uvukavsi mu kurac u usta sve do korena. Pustila ga je da joj prodre glavicem u grlo, onako kako je znala da mu Marija nikada nije uradila. Onda se lagano pomerala unazad, sve do polovine njegove duzine, pa se ponovo spustila do kraja.
 
Njegovo telo se grcilo pod njom. Spustio je ruku na njenu straznjicu, ali ona mu je skloni. Nije imao pravo na to. Ne sada. Ne vise. Nije platio.
 
Pusila mu je kurac onako kako samo profesionalne kurve znaju. Dala mu je sve, sve sto je znala, sve sto je naucila od kada je postala ono sto je tako prkosno ponavljala svojem prvom klijentu dok joj je lupao samare. Pusila mu je onako kako mu nikada ni jedna zena u zivotu nece popusiti. Svakako ne njegova buduca supruga, Marija, mala, smesna Marija koja je njenog Nebojsu zasluzila i odnela sa sobom kao nagradu. Nebojsu koji je stenjao kao da umire dok mu je njegova bivsa devojka gutala nabrekli kurac i mazila jaja i sama tiho stenjuci.
 
On vise nije ni pokusavao da preuzme kontrolu. Prepustio joj se. Mozda je mislio da je u pitanju samo san, samo deliricna fantazija iz koje bi mogao svakog trenutka da se prene, da je izgubi zbog nekog nepazljivog pokreta. Nije vise pokusavao nista da uradi, samo je stenjao dok mu je ova zena, zena kao isetala iz njegove najprljavije maste davala ono sto mu njegova verenica nikada nece dati.
 
'...Natasa!!' kriknuo je trenutak pre nego sto ce poceti da izbacuje spermu u njena usta.
 
Nije ga ispustala, ni za trenutak, nije htela da ovaj momenat bude ni za mrvu manje od savrsenstva. Pustila je da joj napuni usta, da isprazni svu svoju spermu u nju, onako kako je sigurno fantazirao u nedeljama nakon sto ju je posle toliko godina ponovo sreo. To je bio njen poklon. Jer joj je pomogao da shvati ko je.
 
Nebojsa je jos stenjao kada se Natasa lagano povukla unazad. Njegov, sada mlitavi, opusteni kurac je kliznuo napolje izmedju njenih usana. Poljubila ga je nezno, a zatim rastvorila usne i pustila neprogutanu spermu napolje. Izbacila je njegovo seme pomesano sa svojom pljuvackom po njegovom kurcu, jajima, po njegovim pantalonama. Razmazala ga je jezikom i prstima dok je on jos u grcevima stenjao.
 
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Virtuelnimanijak

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1708
 • Pol: Muškarac
 • jebač-presretač
  • Prazna muda, bistra pamet!
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Natasa
« Odgovor #8 poslato: 22-06-2010, 16:45:13 »
Brate, a da objaviš ediciju?  :)
E, sad ga ne bi' vadio ....
- Grof Drkula -

*** jebem tuđe žene i gledam svoja posla ***

mangusta

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 9
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Natasa
« Odgovor #9 poslato: 23-06-2010, 13:33:52 »
veoma zanimljivo i jako popaljivo.... >:D

Tagovi: bdsm  vezivanje  anal 
 

GoogleTagged