Sex Oglasi

Autor Tema: Noćna smjena  (Pročitano 19221 puta)

Stelex

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 11
  • Teme korisnika u ovom forumu
Noćna smjena
« poslato: 06-03-2009, 18:19:21 »
Malo je ovdje originala ... sve neke priče kopi pejstovane sa drugih stranica.
A i ono što se nekome kao desilo ... sve je predvidljivo.

Nešto slično ovoj priči vjerojatno još niste pročitali... (naughty)

I naravno ... molim komentare.Noćna smjena, vikend, neko pišljivo oblačno vrijeme. Kolega s posla je stigao prvi, preuzeo smjenu, izvalio se u fotelju ispod koje je već stajala otvorena boca pive. Na televiziji se prikazivao neki po stoti put reprizirani film, te sam izašao u obilazak pogona. Trebalo mi je pola sata da sve obiđem, provjerim pečate na kapijama, provučem magnetsku karticu kroz čitače i vratim se natrag. Kolega je i dalje u stilu Al Bundyja buljio u televizor i natezao pivo. Nakon nekog vremena ustao je i upitao:
«Hoćeš mi posuditi skuter da skoknem na još jedno piće dok nisu zatvorili»
Pitanje je bilo glupo, ionako je moj skuter koristio kao svoj od dana kad sam ga nabavio. Otišao je. Sad sam ja zauzeo njegovo mjesto, na TV-u se vrtio neki dokumentarac. Oko ponoći sam otišao u još jedan obilazak, a vrativši se zatekao sam kolegu kako obavijen alkoholnim parama sjedi u fotelji.
Bacio sam pogled na skuter, za divno čudo bio je čitav. Dignuo sam sjedalo i iz prtljažnika izvadio crnu torbu, provjerio sadržaj i vratio je. Sa ulaza sam viknuo kolegi:
«Vikend je, mora da koji kafić radi duže, odo i ja na jedno piće !»
«Samo idi, ne žuri se, sve je pod kontrolom !»
Sjeo sam na skuter i odjurio. Vozio sam se oko dva kilometra i stigao do jedne stambene zgrade, za stup kraj ulaznih vrata omotao sajlu i zaključao skuter. Izvadio sam crnu torbu i polako bez žurbe krenuo prema susjednom bloku jednokatnica. Prolazio sam kraj njih pažljivo ih zagledajući. Došao sam do jedne kuće, okružene niskom živicom. Šmugnuo sam pazeći da me nitko ne vidi i asfaltiranim prilazom ušao u dvorište. Sa obližnjeg stupa javne rasvjete dopiralo je dovoljno svjetla da sam se mogao snaći. Stopu na stopu obilazio sam kuću pregledavajući je dok konačno nisam došao do odškrinutog prozora kroz koji se širio jak miris lož ulja.
«Ovdje treba serviser.» pomislio sam
Pažljivo sam otvorio prozor. Nikakav otpor, nikakva brava, nikakvi lančići. Uvukao sam se u kotlovnicu pazeći da ne napravim nikakvu buku. Iz džepa sam izvukao tamnu potkapu koja je imala izrezane otvore za oči, koja je inače bila dio naše zimskog radnog odijela, i tanke gumene rukavice. Navukao sam ih, a  iz drugog džepa sam izvukao mali privjesak sa baterijskom lampicom. Davala je taman toliko svjetla koliko je bilo dovoljno. Otvorio sam vrata. I dalje me pratila tišina. Pod slabim svjetlom lampice ugledao sam stepenice koje su vodile prema  katu. Popeo sam se i ponovno naišao na vrata. Uhvatio sam za kvaku, pritisnuo je i gurnuo vrata. Zaškripala su. Zastao sam osluškujući. Ništa. Tišina. Malo pomalo uspio sam ih otvoriti i ušao u hodnik. Na njegovom drugom kraju stajala su poluotvorena vrata. Tanak snop svjetla probijao je kroz njih u hodnik. Lagano sam se privukao vratima i provirio kroz vrata. Zahvaljujući uličnoj rasvjeti koja je probijala kroz zavjese vidjela se cijela unutrašnjost sobe. Nečije spavaće sobe. Veliki garderobni ormar, slike po zidu, dva noćna ormarića i veliki krevet na kojemu je netko spavao. Odškrinuo sam vrata i uvukao seu sobu. Prišao sam krevetu. Žena koja je bezbrižno spavala nije imala pojma što je čeka.  Otvorio sam torbu, zavirio u nju i u slijedećem trenutku rukom začepio njezina usta. Istog trenutka otvorila je oči i u šoku pokušala vrisnuti i odgurnuti me. Snažno sam je ošamario i zakratko se prestala braniti. Iskoristio sam priliku te sam sjeo na nju, zgrabio je za ruku i kroz potkapu zamumljao:
«Ne brani se, ubit ću te»
Širom otvorene, prestravljene oči govorile su da me shvatila ozbiljno i svaki je otpor prestao. Iz torbe sam izvukao široku  ljepljivu traku, otrgao komad i nalijepio joj preko usta. I dalje je prestrašeno buljila u mene.
«Zažmiri» rekao sam joj izmijenjenim glasom. Zažmirila je i drugi komad trake sam joj nalijepio preko očiju. Ustao sam s nje i trenutak je bio dovoljan na pokuša skinuti ljepljivu traku sa usta. Ošamario sam je još jednom.
«Smiri se kurvetino, ako želiš živjeti» promumljao sam, okrenuo je na trbuh, te joj zalijepio ruke na leđima. Skinuo sam potkapu i rukavice. Prišao sam prozoru i odmaknuo zavjese. Još je više svjetla padalo u sobu. Žena se, valjajući po krevetu bezuspješno pokušavala osloboditi. Spavaćica joj se zadigla visoko preko koljena tako da su joj se vidjele gaće, dok su se pod gornjim dijelom nazirale povelike sise koje poskakivale lijevo desno.
Glasno je disala, strah je bio očit. Ponovno sam joj prišao i zgrabio spavaćicu i rastrgao je po svim šavovima.
«Trebao sam je skinuti prije nego što sam joj povezao ruke» pomislio sam. Pred mojim očima ukazao se par prekrasnih sisa. Zgrabio sam ih rukama i počeo divljački stiskati.  Žena je stenjala sve glasnije, mašući glavom. Boljelo ju je, znam, ali upravo sam to i želio. Kurac mi se ukrutio. Sputan hlačama i on je meni nanosio bol. Skočio sam s kreveta i u sekundi se skinuo i ubrzo nastavio gdje sam stao. Nisu bile dovoljne ruke da bi ispitao svu raskoš njezinih sisa. Jezikom sam prelazio preko bradavica sve u želji da se dignu, kružio sam kolobarima grickajući ih. Ali to je bio tek početak. Uskoro sam ih grizao svom snagom ostavljajući polukružne tragove zuba. Štipao sam bradavice noktima, pokušavajući ih probiti. Cijelo to vrijeme žena je pokušavala skinuti trake te je divljački udarala nogama. Strgnuo sam joj gaće i ugledao njezinu dlakavu pičku. Zgrabio sam je šakom i grubo počeo trljati. Kažiprstom sam krenuo niz njezin otvor i pokušao prodrijeti. Bila je potpuno suha. Svaki moj pokušaj ulaska popratilo je bolno uzdisanje i mumljanje. Primaknuo sam glavu njezinoj dlakavici i skupivši pljuvačku pljunuo na njezin otvor. Svoje sline razmazivao sam po njenoj pički i u jednom trenutku uspio sam ugurati prst u nju. Ubrzao sam pokrete i osjetio da i njezine žlijezde popuštaju i da se počinje vlažiti. Kažiprstu se pridružio srednji prst, ubrzo sam s obje ruke razvlačio njezinu pičku, pokušavajući ugurati šaku u nju.
«Svaki jebeni ginekolog uspije uvaliti ruku u nju, svako dijete ispadne kroz nju, pa trebao bi je i ja uspjeti toliko razvući» mislio sam razvlačeći taj komad dlakavog mesa. Za to vrijeme je moja ukrućena kurčina balavila po ženinim nogama. U jednom trenutku osjetio sam strašnu bol. Zabavljen njezinom pizdurinom nisam ni primijetio njeno oslobođeno koljeno koje je završilo u mome međunožju. Poludio sam od bola. Skočio sam na nju, smjestio joj nekoliko šamarčina, što ju je primirilo. Zgrabio sam ponovno torbu i iz nje izvadio pivsku bocu. Primaknuo sam je njezinoj pizdi i u jednom trzaju ugurao u nju.
«Evo ti na, kurvetino,» ponavljao sam gurajući bocu u divljem ritmu, dok sam joj u isto vrijeme gnječio sise, štipajući bradavice. Bol u mojim jajima malo je popustila te sam skočio na nju i dalje uvlačeći i izvlačeći bocu iz nje i počeo drkati svoj kurac. Učinilo mi se da i ona pokretima svoje zdjelice odgovara na takvu akciju. Ubrzo su prvi mlazovi sperme pali na njezinu pičku, na bocu koju sam sa zadnjim trzajevima moga kurca gurnuo što sam mogao jače u nju. I ona je izgleda shvatila da otpor nema smisla. Sišao sam s nje. Legla je na bok oslobodivši povezane ruke pritiska i podigla nogu. Boca sva ljepljiva i masna od naših izlučevina polako je klizala iz njene pizde dok nije ispala na krevet. Trebalo mi je nekoliko minuta da dođem k sebi u isto vrijeme pazeći da me ponovo čime ne iznenadi.
«Skinuti ću ti traku sa usta da lakše dišeš ali najebaćeš ako pokušaš vikati, jesi li razumjela?» promumljao sam.
Klimnula je glavom i jednim trzajem sam joj skinuo traku. Hvatala je zrak otvorenih usta.
«Molim te, pusti me,»» prošaputala je. «Ne mogu više. Pusti me»
«To je tek početak, kučko» odgovorio sam joj, dok je tiho stenjala.
Iz torbe sam izvadio dva komada užeta. Provukao sam ih ispod kreveta i naredio joj da raširi noge. Krajevima užeta povezao sam njezine članke na nogama. Nakon toga skinuo sam joj traku s ruku, raširio ih, te drugim užetom povezao njezina zapešča. I dalje je tiho molila da je pustim ,ali se nije usudila povikati ili glasnije govoriti.
Prizor je bio izvanredan. Zavezano žensko biće ležalo je na krevetu, očiju zalijepljenih trakom. Raščupane kose padale su po zgužvanom jastuku. Obrazi natečeni od udaraca, a pod okom se počeo stvarati tamni podljev. Na sisama su tragovi ugriza poplavili, dok su bradavice crvenile od krvavih ogrebotina. Raskrečena pička sjajila se na neonskom svjetlu javne rasvjete od svih onih sokova koje smo ispustili.
Kurac mi se ponovno počeo dizati. Prešao sam ruko preko njezinog trbuha. Sva se zgrčila i prošaputala:
«Ne opet, nemoj»
Sjeo sam na nju, kurac stavio među njene izranjane sise, grubo ih uhvatio, stisnuo jednu prema drugoj i polako se počeo pomicati. Pljunuo sam nekoliko puta kako bi mi kurac što lakše klizio između njih. Uhvatio sam je za kosu i povukao. Vrisnula je što sam ja popratio još jednim šamarom. Pod glavu sam joj utrpao još jedan jastuk tako da je glavić koji je izvirivao između njezinih sisa taman dopirao do njenih usta.
«Zini» rekao sam
Zinula je te je glavić, slinav i tvrd u ritmu mojih pokreta završavao u njezinim ustima. U jednom trenutku obuhvatila je moj glavić usnama i usisala ga duboko u usta. Palucala je jezikom po njemu i radila je to tako dobro sve dok svoje zube nije zarila duboko u moj ukrućeni i nadraženi kurac. Reagirao sam žestoko udarivši je po obrazu. Popustila je, a ja sam izvadio svoj kurac iz njenih usta i  ponovno poludio. Trakom sam joj zalijepio usta iz kojih je curio tanak curak krvi. Kleknuo sam između njenih raskrečenih nogu i uvalio svoju bolnu ukrućenu kurčinu u nju. U isto vrijeme hvatao sam je za sise, vukao za kosu, davio.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


arnella

 • Sexy Moderatorka
 • *****
 • Poruke: 7638
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Noćna smjena
« Odgovor #1 poslato: 19-05-2010, 22:35:02 »
dobar si - bas me kraj tako nasmejao - jos pogotovu ako je istinito ;D ;D ;D >:D >:D >:D

dzenan91

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 2
 • You fuck with me. You fuck with the best.
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Noćna smjena
« Odgovor #2 poslato: 06-07-2010, 22:47:25 »
Hahaha super prica. Bas originalno...

fufica

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 344
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Noćna smjena
« Odgovor #3 poslato: 22-09-2014, 15:39:17 »
Ja tek sada procitala, mnogo mi se svidelo, bas me napalila prica... :o

hotlajn

zom

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1626
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Noćna smjena
« Odgovor #4 poslato: 22-09-2014, 22:16:13 »
Hehehe ludace.
Za svaku pohvalu.
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.

Pastir

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 580
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Noćna smjena
« Odgovor #5 poslato: 23-09-2014, 00:12:55 »
super priča

kurajberrrr

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2118
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Noćna smjena
« Odgovor #6 poslato: 23-09-2014, 13:30:41 »
Nesto si govorio o predvidljivoj radnji i kraju...
 Ali dobro ti je ono sa lepljivom trakom i depilacijom obrva...
Moje price ;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte. Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;

Andjeo aha....

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 4310
 • Pol: Žena
 • gora od Najgoreg
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Noćna smjena
« Odgovor #7 poslato: 23-09-2014, 16:37:24 »
hah  :)
i ja tek sada pročitala  (thumbup)
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
teme...  Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.


 

GoogleTagged