Sex Oglasi

Autor Tema: Požuda (seks u školi)  (Pročitano 7656 puta)

Crvena

 • Virgo intacta
 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 83
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Požuda (seks u školi)
« poslato: 10-05-2018, 18:18:11 »
Sa svojih trideset i kusur godina, ostvario se na polju karijere. Predavao je u gimnaziji u centru grada i svi učenici su ga poštovali, ako ne i voljeli. (Istina, pomalo ga se i plašili.)

Međutim, u privatnom životu nije bio posebno ispunjen. Naime, nedavno je oženio djevojku koju je volio svim srcem. I ona je voljela njega. Mnogo puta su vodili ljubav i to su bili čarobni trenuci u profesorovom životu. A onda, sve se promijenilo. Nakon što je jedno vrijeme bila izrazito požudna, njegova supruga je iznenada izgubila interesovanje za seks. Postala je hladna, zapravo frigidna i to je plašilo njenog muža.

Duboko u sebi, profesor je znao da ga žena vara ali po tom pitanju nije mogao učiniti baš ništa. A s obzirom da je i pored svega još uvijek osoba od krvi i mesa, morao je pronaći drugi način da zadovolji svoje potrebe. Dok je njegova žena bila napolju, u krevetu sa tajnim ljubavnikom, profesor je masturbirao. Otkrio je jedan novi svijet i premda možda nije mogao osjetiti toplinu ženskog tijela, barem je mogao isprazniti svoje nabrekle testise pune sperme.

Kao nastavnik je bio strog ali ipak spreman na šalu ako je bio dobro raspoložen. Svi učenici su ga rado slušali (ili se pravili da slušaju), a među njima se posebno isticala djevojka po imenu Mia. Bila je to čedna i primjerna djevojka, a uz to i odlična učenica koja je pomno pratila na času i redovno radila zadaću. Čak i kad bi svi ostali zaboravili, Mia bi izvadila svesku na sto. Sjedila je u prvoj klupi ispred profesora i zato su je ostali učenici zezali da je štreber, ali ona se nije obazirala na njihove opaske.

Jednog majskog dana pred kraj radnog vremena, profesor je odlučio da sebi da oduška. U učionici nije bilo nikoga, samo se napolju čuo ptičji cvrkut i povremeni poklič djece na igralištu u blizini škole. Približavao se kraj školske godine i maturanti više nisu redovno pohađali nastavu. Uzalud je profesor davao zadaću, jer su je svi odavno prestali pisati, pa čak i Mia. U tako opuštenom okruženju, profesor je dozvolio sebi da odluta u mislima. Uskoro se njegova ruka našla na međunožju, milujući uzvišenje na pantalonama. U srcu mu se počeo buditi dobro poznati plamen, a izbočina je rasla sa svakim dodirom njegove ruke.

Odjednom, neko pokuca na vrata. Taj neko je očigledno bio toliko nestrpljiv da nije ni sačekao profesorovo odobrenje, premda on u tom trenutku nije bio u stanju da izusti ni riječ. I tako, vrata su se otvorila i u učionicu je ušla njegova omiljena učenica, Mia. Bila je vulgarno našminkana, u kratkoj crnoj suknji, a bijela dekoltirana majica joj se zatezala na prsima. U ruci je nosila svesku.

"Profesore, donosim Vam zadaću", ushićeno je rekla dok se približavala katedri.

Profesor je poželio da propadne u zemlju. Progutao je knedlu i tiho odgovorio: "Ostavi je na sto."

"Profesore, ne izgledate dobro. Je li sve u redu?", zabrinuto upita Mia. Profesor je nijemo zurio u svoju učenicu. Njene vragolaste oči boje čokolade kao da su ga mjerkale.

"Molim Vas, pročitajte moj rad ako ste u prilici. Bila bih Vam vrlo zahvalna, da odmah znam na čemu sam", obratila mu se pomalo lascivnim tonom.

"Da, svakako, samo molim te napusti učionicu dok pregledam tvoj rad", profesorov glas je postao neobično strog, tako da se Mia iznenadila.

"A profesore, zašto su Vam ramena tako kriva? Iskriviće Vam se kičma. Nešto Vas očigledno boli, dozvolite da pogledam malo bliže." Profesor je progutao knedlu i zamalo se svalio sa stolice. Našao se u bezizlaznoj situaciji. Kada je agresivno našminkana učenica približila svoje mladoliko lice njegovom, zapahnuo ga je njen parfem i on je spustio pogled, da bi tamo primijetio vrtoglavo visoke crvene štikle.

A nekada je bila smjerna i čestita djevojka...

"Moram reći da sam duboko iznenađen tvojom pojavom", nervozno je konstatovao profesor.

"Pa znate šta dragi moj profesore, i ja sam iznenađena." Oči je uprla u njegovo međunožje i pogledom streljala otkopčani šlic. Jadni profesor se toliko zbunio da je instinktivno krenuo da ga zakopča, ali on je pukao i pantalone su mu spale do pola zadnjice. Pred budućom maturantkinjom ukazao se nabrekli muški ud. Stavila je ruku na usta i pravila se kao da je smak svijeta, ali profesor je iz nekog razloga osjećao da ona ima skrivene namjere.

"Samo pročitajte moj rad, molim Vas", učtivo reče Mia i zatrepta okicama. Trepavice su joj bile neobično duge; možda je stavila vještačke, ili neku posebnu maskaru? U svakom slučaju, profesor se latio sveske i zadubio se u tekst, u nadi da će se ispostaviti da je sve samo san. Međutim, kada je pročitao prvu rečenicu, ostao je bez daha.

Profesore, svake noći maštam o Vama i zamišljam Vaš nabrekli kurac - tako je glasila prva rečenica.

"Šta je ovo?", pitao je, vidno van sebe, a Mia mu se približila tako blizu da nije mogao disati.

"Profesore, već dugo žudim za Vama. Nisam znala kako da Vam to saopštim, ali mislim da sam se zaljubila u Vas. Znam da ste u braku i možda je ovo ružno od mene, ali ja stalno mislim na Vas. Možete me oboriti i reći direktoru da me izbaci iz škole, ali želim da mi prije toga oduzmete nevinost. I da, izvinite što sam Vas uznemirila dok drkate."

Profesor je jedva bio pri svijesti. Nije znao kako da se postavi, šta da kaže u svoju odbranu. A tek saznanje da njegova draga učenica mašta o seksu sa njim, pa to je bilo nepojmljivo.

Obrisavši znoj sa čela, gospodin profesor reče: "Molim te, idi i zatvori vrata. Ali čekaj", sa stola je podigao ključ, "zaključaj ih!"

Mia je učinila kako joj je profesor naredio i smjestila se u klupu ispred njega. "Ni sami ne znate koliko puta sam zamišljala da sam nasamo sa Vama, da Vas gledam kako se samozadovoljavate. Izgleda da mi se san ostvario", zarumenila se. Profesor je zario lice u šake i pokušao da obradi sve nove informacije dok ga je maturantkinja gledala sa požudom u očima. Mogao je osjetiti potrebu u njenom glasu, ogromnu, golemu želju za polnim opštenjem.

"Želim da me razdjevičite."

Profesor je iskolačio oči, kao da je upravo doživio strujni udar. Kada se konačno malo pribrao, shvatio je da je Mia zavukla ruku u suknjicu i da se dodiruje, i to tik ispred njega, bez ikakvog srama.

"Zašto", zavapi profesor, "zašto to radiš?"

Ona mu odgovori: "Profesore, znam da se u Vama krije strastven i pohotan ljubavnik. Samo želim da Vam pomognem da toga postanete svjesni. Samo se morate osloboditi. Uzmite me, radite sa mnom šta Vam je volja. Vaša sam."

Profesor je bio na gadnim mukama. Bio je u iskušenju da prevari svoju voljenu suprugu. Da li bi mu ona ikad oprostila? A kao bi tek on to nosio na savjesti? Da li bi mogao mirno spavati znajući da je oskrnavio jednu mladu djevojku; djevicu? Ali sa druge strane, i njegova žena je preljubnica.

Nakon dužeg razmišljanja, profesor je shvatio da je njegova učenica možda u pravu. Na kraju krajeva, bio je petak a sljedeće sedmice maturanti su se raspuštali. Djevojka je spustila suknjicu da sklizne na pod, jednom rukom je žustro masturbirala a drugu ruku je zavukla u svoj bujni dekolte. Digla je majicu i obnažila svoje zanosne grudi. U tom trenutku profesor je zaboravio na sve i dozvolio da se probudi zvijer u njemu.

"Dolazi ovamo. Spusti se na koljena i izdrkaj mi kurac", ove riječi su učinile da se Mia trgne. Na časak se zbunila, ali profesor je raskopčao pojas i pružio joj svoje meso na izvol'te. Nije imala izbora. Uzela ga je u ruku i mazila, navlačila mu kožicu na glavić koji se sijao od preejakulata i stiskala njegove testise obrasle baršunastim krznom. Kada je predosjetila da je blizu orgazma, stavila ga je u usta. Njen ljubavnik je duboko disao i cvilio od nesnosnog užitka.

Zatim je profesor uhvatio Miju za glavu i gurnuo joj svoj falus u usta. Gledao je u njeno nevino lice i naslađivao se prizorom kako on guta i davi se njegovim kurcem. "Popuši ga, znaš da to želiš."

Mia je ispuštala neartikulisane krike, usta su joj bila puna kurčevog mesa. Prije nego što je svršio, profesor je izvadio svoj ud iz Mijinih ustiju, uzeo je u naručje i prislonio je za katedru. Naslonio se na nju i požudno joj šapnuo: "Sad ću ti ispuniti želju. Probiću ti taj himen koji si čuvala osamnaest godina", a potom je jako udario po dupetu, toliko da je na bijeloj koži ostao crven trag.

Mia je bila na sedmom nebu i jecala je pod težinom svog prvog ljubavnika. Uskoro je osjetila kako nabrekli glavić širi njenu djevičansku opnu. Vrisnula je od bola, a profesor je na svom penisu ugledao tragove krvi. To ga je još više napalilo i nakon što je relativno nježno razdjevičio svoju učenicu, grubo je ulazio i izlazio iz njene tople i mokre rupe.

"Kako ti je uska pička", prosiktao je kroz zube. Sada je već punom parom punio domaločas nevinu djevojku, hvatajući je za velike grudi koje je stiskao kao antisres loptice. Bilo je tako toplo i prijatno u njenog vagini, da se upitao šta je dosad čekao. "Jebaću te do sutra, razvaliću te", prijetio je Miji a ona je dahtala, jedva se držeći na visokim potpeticama. Koljena su joj klecala. Profesor je ljubio njene dojke i povremeno mazio njen klitoris. Kao da je vrijeme stalo.

"Jebi me kao kučku, oplodi me!", Mija je otpustila sve kočnice. Profesor je bio toliko uzbuđen da je zaboravio na zaštitu. Zabio se u nju, čak do grlića materice, i ispustio jeziv krik a zatim je u nju izlio obilnu količinu sperme, bijele i guste. Pritisnuo je mladu djevojku tako da je skoro svom težinom ležao na njoj, dok je njena pičkica muzla njegov kurac. Profesor je milovao Mijina leđa i zabio glavu u njenu kovrdžavu smeđu kosu. Još uvijek je bio prikovan uz nju, kao pas koji se spario sa kučkom. Ostao je u tom položaju dok mu penis nije splasnuo i sam od sebe ispao iz Mijine vagine.

U želji da je još malo zadovolji, profesor se spustio i počeo sočno lizati njenu pičkicu, prelazeći preko ukrućenog klitorisa i gutajući njihove sokove. Za koji trenutak Mija je svršila u profesorova usta - snažno i slivoto, tresući se i držeći ga za glavu. Zatim su se strasni poljubili u usta.

Oboje su duboko disali i uživali u postkoitalnom blaženstvu, ali uskoro je djevojku obuzela krivica. "Izvinite što sam Vas navela da prevarite svoju ženu", tužnim glasom reče ona. Profesor se vratio u stvarnost i shvatio da je možda napravio dijete svojoj učenici. Ta spoznaja je djelovala strašno, ali nekako istovremeno napaljivo, na neki bizaran način.

"Ne brinite se, za dva dana bi trebalo da dobijem menstruaciju", umilno reče gimnazijalka a profesor odahnu. Međutim...

"Mada, prije neki dan mi je ginekolog rekao da se ne mogu osloniti na metodu računanja plodnih dana, pošto mi ciklusi nisu uvijek redovni..."

Posve iscrpljen, profesor je prevrnuo očima i pao u nesvijest.
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.,  ,  ,  


SilvijaTrans

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 252
 • Ja sam transvestita ali nisam za MUSKE
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Požuda (seks u školi)
« Odgovor #1 poslato: 10-05-2018, 23:05:56 »
Hahaha odlicna prica crvena :D
Konacno neko ko ima smisla za price i detalje  (bow) (bow) (bow)

Crvena

 • Virgo intacta
 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 83
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Požuda (seks u školi)
« Odgovor #2 poslato: 10-05-2018, 23:20:04 »
Hvala na komplimentima, Silvija. Drago mi je da ste uživali u mojoj priči. Danas sam je cijelu napisala i objavila, baš me uhvatio nalet inspiracije! :D
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.,  ,  ,  

kurajberrrr

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2203
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Požuda (seks u školi)
« Odgovor #3 poslato: 11-05-2018, 18:19:07 »
 :) Ono jeste da je Anđela trebala da zaštiti naslov svojih "Požuda" jer je sa tim kratkim pričicama postigla, reklo bi se "Planetarni"  uspeh (možda najviše C/P na ostalim sajtovima) ali ni Crvena ne zaostaje, unoseći sveži, mladalački entuzijazam i polet.  (yes)
Samo, ako se starom zakeralu dopušta, savetovao bih da pišeš malo "Prizemnijim"  jezikom jer i Zmaj i Laza Lazarević su bili lekari, ali se to u njihovim pesmama i pričama ne vidi.  ;)
U svakom slučaju nastavi da pišeš sa još većim žarom, dako "Nateraš" još nekog ili neku pisca ili spisateljku da se sa tobom "Natpevavaju" i obogate malo posustali nekada najjači i najkvalitetniji forum...  (thumbup) (bow)
Moje price ;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.; ; ; ; ; ; ; ; ;    ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

hotlajn

Tagovi:
 

GoogleTagged