Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Sinov Debeli Kurac  (Pročitano 88158 puta)

Krajišnik

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 23175
 • Pol: Muškarac
 • Samo žena sa dlakavom pizdurinom je savršenstvo...
  • Teme korisnika u ovom forumu
Sinov Debeli Kurac
« poslato: 08-10-2016, 12:45:29 »
Sinov debeli kurac

Kao što bi vam I bilo koja 38ogodišnja žena mogla reći,ima vremena kada bi mogle da se seksamo po ceo dan svaki dan.Ja sam jako orgazmična osoba I volim da drkam,obožavam da svršavam,volim osećaj koji mi to tada donosi.Drkala sam veći deo svog života.Imala sam nekoliko afera u braku,ali,od kada moj muž nije mogao da me prati morala sam se razvesti od njega.
Imam srednje dugu crnu kosu,I jako plave oči.Oduvek su mi govorili da izgledam dosta mlađe u odnosu na godine.Viskoa sam oko 165 cm I trrudim se da održavam što vitkiju figuru.Od moje figure dosta odstupaju moje grudi..Imamo poprilično velike dojke,koje su dosta čvrste,I lepo skakuću dok hodam.Često nosim nisko dekoltirane majice kako bi istakla svoje dojke u prvi plan.Dupe mi je takođe čvrsto I okruglo,ali malo poveliko,savršeno popunjavajući moje farmerice.Išla sam na popriličan broj sastanaka nakon razvoda,ali nijedan od njih nije bio baš nešto plodonosan.Vbi bilo to.ećina njih je završavala brzom,nezadovoljavajućom jebačinom,I to bi bilo to.

Živim u predgrađu,u jednom naselju malo van grada sa 18ogodišnjim sinom,Acom. Nisam o njemu razmišljala na seksualan način prije nego što sam primetila kako postaje porilično zgodan I obdaren mladi muškarac. On igra fudbal I posećuje teretane.Kada sam ga videla u dvorišštu sa crevom kako zaliva travu primetila sam kako mu se telo lepo formira,prsne I stomačne mišiće I porilično poveliku stavr koju je imao u šorcu.Koliko sam znala nije imao devojku.
Živeli smo sami nakon mog razvoda I bili smo poprilično bliski.Kako je vreme prolazilo počela sam ga gledati malo šire,ne samo kao sina.Počela sam videti muškarca u njemu.Oduvek su me privlačili mladi muškarci,I , pretpostavljam,gledajući sina,pred sobom,počela sam se pitati kakav bi bio u krevetu.E,sada,pretpostavljam da tako nešto majka ne bi smela ni da pomišlja u vezi svog sina,ali nisam si mogla pomoći.Počela sam razmišljati o seksanju sa svojim sinom.Maštati o tome.
Kako bi zadovoljila svoju uspaljenost surfala sam internetom I tražila slike mladih muškaraca sa svojim tvrdim,velikim čvrstim kurčevima.


Gledajući sve te silne dečke sa mladim,slasnim kurčevima pička je počela da mi dobrano vlaži.Gledajući njih pitala sam se kako izgleda sinov kurac.
Jedne noći,kada sam mislila da je sin otišao u krevet,bila sam online I našla mledog 18ogodišnjeg momka u sobi sa web kamerama.Imao je tako prelp I veliki kurac,I sedela sam I gledala kako drka.Nisam si mogla pomoći I zavukla sam si ruku među noge I počela se igrati sa svojom vlažnom,I iznimnom čupavom pizdom.

Sedela sam u stolici raširila noge skroz I digla stopala gore na stol.Već sam se skinula gola,I izgledala sam kao prava drolja.Gledala sam ga kako pumpa kurac,imao je preko 22 cm kako je rekao I iznimno mišićavo telo.Sad već oko 5 minuta sam imala prste zavučene u pičku I stiskala svoje salaste sise gledajući ga kako drka.

Taman što sam počela da svršavam,začula sam nešto,I okrenula se.Tamo,u dovratku,stajao je moj sin,držeći kurac u ruci,drkajući ga.
Pogled sam momentalno zalepila za njegov kurac,videvši da je poprilično velik,bio je baš velik,lep krupan glavić,činio mi se poput šake.Vreme kao da je stalo,dok su mi oči,širom otvorene,trudeći se da progutaju taj izvrtsan ogromni ud pred sobom.Nisam mogla ni pojmiti da je moj sin baš toliko obdaren.Tada sam nekako došla sebi I shvatila šta se dešava.


Sin me je uhvatio kako drkam I gledam drugog mladog muškarca na internetu!

Bila sam uhvaćena na delu.Nije bilo smisla da sakrivam ono što radim.Imala sam prste zabijene u dlakavu pičku I bila sam skorz gola,širom raširenih nogu,stenjući I dahtajući glasno od užitka.


Odakle je on stajao I gledao me I drkao na mene mogao je stvarno da vidi da drkam na nešto na ekranu.Ali,prizor tog velikog kurca u njegovoj ruci mi je dao do znanja koliko on ustvari opravdava ono što ja radim.Odjednom,pogledi su nam se sreli I mali je skoro iskočio iz svoje kože.Shvatajući da sam ga uhvatila kako me posmatra,zakoračio je u nazad,sklanjajući ruku sa kurca.Kako je odskočio u nazad,videla sam mu taj veliki kurac u punoj veličini,slobodan,kako se cima levo desno I udara ga o butine.Čula sam da je otrčao u svoju sobu I zatvorio vrata.Isprva,sam sedela,zaprepašćeno I zadivljeno,očiju I dalje zalepljenih za vrata,ne verujući kakvom prizoru sam upravo svedočila.Moj sin je stajao na vratima sobe I posmatrao me kako se prstenjačim dok je I sam navlačio taj prelepi kurac na prizor zrele žene u godinama kako se zadovalja I pri tom stenje I uzdiše glasno,misleći da je sama.


Bilo kako bilo,shvatila sam da moram otići kod njega u sobu da popričamo.Ugasila sam kompjuter I uzela spavaćicu.Krenula sam prema njegovoj sobi.Vrata su bila pritovorena I zaboravila sam da pokucam.Gurnula sam ih samo I ušla,ne znajući kako će sin da reaguje.Kada sam ušla,tamo je bio on,ležeći na krevetu,sa tom kurčinom u ruci,drkajući I dalje.Uzdahnula sam požudno I uspaljeno,dok sam ponovo imala priliku da vidim taj konjski kurac.
Pogledao me je,I ponovo kao da će iskočiti iz svoje kože,brzo je pokušavao da se pokrije I sakrije taj masivni kurac od mene I mog popaljenog pogleda.Zgrabio je prekrivač I bacio ga preko sebe. Ne govoreći ni reči.


Kada je to uradio prilazila sam polako njegovom krevetu.Pogledao me je,lice mu je bilo sve crvenije počeo je teže da diše.Osetila sam neku jezu kako prolazi kroz moje telo.
I bez saznanja šta ću da mu kažem sela sam na rub kreveta,stavljajući nogu preko noge,namerno dopuštajući da mi spavaćica otkrije noge.

Usta su mi se osušila I srce mije tuklo sto nast ali pogledala sam ga I nasmešila se,dok je licem išao niz moje telo trudeći se da me gleda u oči.
“Žao mi je što si video ono što sam radila na internetu.Nisam mislila da ti dopustim da me gledaš kako radim te perverne stavri,”rekla sam mu ne znajući da li je to ono što sam trebala reći.
“Ali,primetila sam da ti se to svidelo.Koliko dugo si stajao tamo I gledao me?”
Aco mi je rekao da je poprilično dugo stajao na vratima I da se iznenadio videvšimene da drkam,pogotovo na mlade muškarce.Nasmešila sam se I stavila svoju ruku na njegovu.
Pogledajući mu dole,videla sam kako se pokrivač podizao stvarajući šator.Pokušao je da se pomeri da to ne bude baš toliko očigledno ali bilo je kasno za to.Osetila sam I sam I sama kako se moja rutača vlaži I kako srce samo što mi ne iskoči iz grudi.Ne samo da sam nesvesno napalila svog rođenog sina,ali samda me je neverovatno napaljivao.
Trudećise da skupim nešto hrabrosti,podigla sam sinovo lice I pogledala ga u oči.Hrabro sam mu rekla.
“Ponekad volim da vidim mladića kako drka.Nema ništa loše i pogrešno u gledanje,jel tako?”pitala sam ga. “I ja volim da drkam,isto kao I ti,ako ne I više…Može li mama da vidi taj tvoj ogromni konjski kurac?”
Aco je širom otvorio oči I ja sam iznenada shvatila šta sam mu rekla.Skroz sam smetnula s uma da se obraćam rođenom sinu.Moj um nije bio opeterćen situacijom u kojoj sam se našla nego samo mišlju o tom debelom kurcu koji se krije ispod pokrivača,samo nekoliko cantimetara od mene.

Aco se malo prepao I nije znao šta da radi.Znala sam da ako ja ne pruzmem inicijativu da sve pada u vodu.Nasmešila sam se ponovo I rekla.

“Mogu li,dušo?...može li mama da vidi tvoju kurčinu? Stvarno bi to želela bebo moja.”


Pogledao me je I nasmešio se,slegajući ramenima.
“Ako..ti…to…stvarno želiš…”rekao je nervozno.

Iskorištavajući trenutak posegla sam za pokrivačem I polako ga svukla s njega,otkrivajući mu prsa I stomak.Kako je to bio prelep trenutak,vukla sam I daljei izvadila taj prelepi kurac na videlo.

Ponovo,sam duboko uzdahnula,oči su mi se raširile I usta otvorila.Njegov kurac stajao je predamnom prav kao strela,čvrst,krupne plave vene su pulsirale skroz uzduž kurca.

Krpan prelp glavić izgledao je debeo I mokar,sa malom količinom sperme na vrhu koja curi iz njega.

Nisam mogla skinuti oči s tog masivnom mladog muškog organa koji stoji predamnom.Nisam mogla da pričam a srce mi je ludelo.Osetila sam kako mi se pizdini mišći stežu I otpuštaju.
Bože dradi! Ovo je ogromno! Pomislila sam u sebi.

Spustila sam se sa ruba kreveta I kleknula sa strane,naslanjajući se gornjim delom tela na krevetnad madrac.”Sine mili,imaš tako prelep kurac.” Rekla sam mu posežući rukom za njim I uzimajući ga u dlan I omotavajući prste oko njega.

I sam je duboko uzdahnuo  dok sam mu ja kurčinu stezala prstima oko toga pulsirajućeg magarećeg kurca.Očima sam išla uz I niz kurac,diveći se dužini I debljini tog uda.Moj bivši muž imao je kurac oko 12ak cm kada bi mu se digao I nije bio ni debeo ni čvrst jako.Ovaj kurac ima rekla bi više od 25 cm I sigrurno je debeo barem 17ak cm,a kasnije smo to I potvrdili metrom.Jebote,sin mi ima kurac kao konj.Poput moga oca.

Bez razmišljanja počela sam da mu drkam kurac,osećajući kako mu vene pulsiraj pod mojim dlanom,Primetila sam takođe I koliko krupna jaja ima.Bila su veličine kao loptice za golf I skoro da nisu imala dlake po sebi.

“Jebote,mama,to što radiš je toliko dobro.,zastenjao je.

Skoro sam zaboravila da je to moj sin što leži predamnom.Bila sam opčinjena tom bejzbol palicom od kurca pred sobom.Pogledala sam ga,zatvorio je oči I smešio se.Uzdahnula sam duboko I samopuverno mu rekla.

“Aco,imaš ogromnu kurčinu! Ne mogu da verujem koliki je,I kako je prelep..sviđa li ti se što ti se rođena majka igra s njim?!”

Samo je klimnuo glavom odobravajući I ispustio glasan uzdah.
Posegnula sam rukom na dole,otkopčavajući spavaću koja je skliznula sa mene.
“Što se mi ne bi igrali jedno s drugim? Pitala sam ga. “Da li bi to voleo Aco? Da li bi voleo da se igraš sa maminom pičkom dok ti ja drkam tvoj veličanstveni kurac?”


Trudila sam se da pazim šta pričam,ali,nisam mogla da razmišljam ni o čemu drugom osim o svom sinu,njegovom ogromnom kurcu I o svojoj mokroj pički.


Otvorio je oči I klimao prestreno glavom,trudeći se da sedne na krevet,ali ja sam ga odgurnula nazad da legne.Nevoljno sam mu ispustila kurac iz rukei ustala..Uzela sam spavaćicu u ruku I lagano je svukla preko ramena.,puštajući je da padne na pod.


Popela sam se na krevet;privlačeći noge prema sinovom licu,I moje lice u njegovo krilo.Polako sam mu širila noge,I ponovo uzela kurac u svoje dlanove.

Jedno vreme je mirovao I nije ništa radio,samo je buljio u moju pičku,posmatrajući je,majčina rutava pička,ponuđena rođenom detetu,svom sinu,na tacni.Tada je,bez reći počeo da lagano trlja vanjske obešene čupave I mesnate usmine,dok sam mu ja obrađivala kurac.

Osetla sam dobar nalet uzbuđenja dok su prsti moga sina dodirivali otrvor iz koga je I sam ispao po prvi put.Osetila sam kako mi pička steže mišiće I kako mi klitoris pulsira dok on rukom klizi po mom međunožju.

“ACOOOO,to miliiii,igraj se sa maminom mokrom pičkom sine” vikala sam dubokim promuklim glasom.

Nisam bila sigurna da li se moj Acko ikada sussreo  I igrao sa pičkom pre,ali,I ako nije sigurna sam da će brzo naučiti.Igrao mi se sa moji debelim usminama,pre nego što bi kliznuo na klitoris,moju najosetljiviju međunožnu tačku.
“BOŽŽŽŽEEEEEEEEEEOVA KURČINA JE STVARNO VELIKAAAA,”vrisnula sam dok sam nastavila da obrađujem taj magareći kurac.
Lice mi je bilo samo malo udaljeno od njegovog pulsirajućeg glavića I osetila sam neverovatnu potrebu da ga strpam u usta,ali,želela sam to da ostavim za kasnije.

Nastavio je da mi trlja pičku I klitoris,čineći me sve popaljenijom I vlažnijom.Osetila sam njegovu spermnost kada je ubrzao tempo I intenzivnije I brže me je trljao.Dosta dugo smo ležali jedno uz drugo,on mi je trljao otvor a ja sam drkala tu prelepu debelu kurčinu.Naravno,mogla sam osetiti da moj sin želi da svrši a ja sam bila spremna da prihvatim njegovu spermu.

“Dođi mami među noge  I isvršavaj mi se po pički…želim da osetim vrelinu tvog semena na sebi.”Rekla sam mu  odlučnim I zapovednim tonom.
Brzo je skočio I došao na poziciju.Legla sam na krevet na leđa I otovorila mu svoje noge širom.,dopuštajući mu da mi uđe među njih.Klknuo je među moje raširene butine,držeći taj konjski kurac u ruci dok ga je nadrkavao sve brže usmeravajući ga na moju mokru pulsirajuću pičku. Nikako,ali baš nikako nisam mogla da odvojim pogled sa njegovog kurca koji je bio usmeren prema meni.Među mojim nogama bio je najperverzniji I najlepši prizor koji sam u svom životu ikada doživela.
“TOOo,ljubavi mamina.Drži taj prelepi kurac I isprskaj svoju vruću spermu po mami.Želim da me ispolivaš svojom slatkom spermom! A sada,svrši po meni! Prekrij maminu dlakavu pizdulju spermom!” Gledala sam ga dok je uzeo svoj glavić I držao ga na mojim debelim usminama, čvrsto,dok je trljao vrh moje pičke svojim prstima,čačkajući mi klitoris non stop.Držao ga je toliko čvrsto  na mojim usminama da sam se počela pitati da li će mi ga zavući unutra I tada je iznenada počeo da šprica..Gledala sam guste mlazeve sperme kako pucaju na moju pičku,drugi mlaz me je polio po stomaku.Zabacio je glavu u nazad,I glasno stenjao u ekstazi,njegov glas je ispunjavao našu sobu,a ni ja nisam bila ništa tiša.

“TOOOOOOOO,DAAAAAAAA.TOOOOo JE MOJA SINČINA KURATA! PRSKAJ PO MAMINOJ VRELOJ PIČKETINI DEBELOJ!” počela sam I sama da svršavam kada su mlazevi sperme počeli padati po meni,derala sam se kao nenormalna.

“TVOJE KURČEVO SEME JE STVARNO VRELO;MAMA OBOŽAVA ŠTO MI OVO RADIŠ;TOOOOOOO!”
Kada je završio I prestao sa polivanjem moje pičke,uzela sam ostatak sperme I utrljala sig a u procep,trudeći se da si što više semena zavučem u pičku,jer mu ovog puta neću dozvoliti da me izjebe.

Čuvala sam to za onaj trenutak kada će mu jaja biti puna mladog gustog semena,a I trebala sam dobro nabijanje,žestoku jebačinu.
Nisam mogla da verujem kako je obilno svršio po meni.Sve dlake su mi bile ulepljene njegovom supermom,koja mi je curila niz usmine I dole niz procep guzova.
Maalo kasnije sam se ustala nekako,poljubila ga za laku noć I otišla u svoju sobu,nijedno od nas nije reklo ni reči,ali,naši osmesi I namigivanja su zato rekli sve.


Dok sam budna ležala na leđima,razmišljajući o onome što se upravo desilo,nisam mogla da veličinu njegovom kurca izbacim iz glave.Nisam imala pojma da je moj sin toliko obdaren I da ima tako debeo I dugačak zadovoljavač pičaka u gaćama.

Sama pomisao imanja tako debelog I čvrstog mladog kurca u sebi koji se žestoko nabija u moju pičku me je toliko ovlažilo I još jednom sam si zavukla ruku među noge I doživela tri mokra,glasna I dosta lepljiva orgazma pre nego što sam konačno zaspala.

Aco je ustao I ranije izašao iz kuće I nije se sve do kasnih časova vratio.Poljubili smo se kada je ušao na vrata.Nije to bio naš uobičajeni poljubac,ovaj je bio drgačiji.Bio je to poljubac usta na usta a I osetila sam njegov jezik u svojim ustima.

Kasnije,dok sam se spremala za spavanje,oblačeći samo tanki I providnu spavaćicu,rekoh acid a navrati kod mene u sobu pre bego što se I sam počne spremati da legne.Rekla sam mu da želim da vidi nešto.Upalila sam kompjuter I rekla mu da sam našla stariju ženu s kojom sam pričala o mladim momcima I njihovom velikim kurčevima.I ona ima sina koji ju je video golu kada se tuširala.

Ona me je pošteno napalila govoreći mi  kako je ušla kod njega I videla ga kao drka svoj takođe obdareni kurac.Rekla je da je dug 20 cm I da je baš debeo.Odlazila bi u  svoju sobu I stalno se jebala s velikim dildom.I da od tada pokušava da zavede sina I navede ga da je izjebe.

Tada baš I nisam imala pojma da je kurac moga sina još veći I deblji.Rekla sam joj šta se meni desilo sa mojim sinom  I ona se jako napalila.Pitala sam je da li bi želela da gleda kako ja svom sinu prvi put pušim kurac,sva radosna reče da bi to jako volela,tako das am uključila kameru I čekala acu.Kada je ušao mogao je da vidi šta radim pred kamerom.Klekla sam na kolena,I svukla mu bokserice I bez ijedne izgovorene reči uzela njegov polutvrdi kurac u ruku.Pogledala sam u kameru I dala joj da vidi njegov obdareni mladi kurac dok sam približavala svoje usne u puštala sinov glavić u suta.
Puštala sam acin kurac koliko god sam mogla u sebe istovremeno osećajući kako moja pička počinje da sskuplja I širi svoje mišiće.Vrhunac me je pogodio I počela sam da svršavam.NA ekranu je žena pisala kako je to prelep prizor I kako njena pička jako slini sada.Zabila sam prste svoje leve ruke u svoju pičkua druga ruka mi je obuhvatala sinov pulsirajući kurac.


Osećaj imanja kurac rođeng deteta u svojim ustima bio je nenadjebiv.Mogla sam osetiti kako mi dira nozdrve I klizi noz grlo.Zagrcnula bi se nekoliko puta ali bi ga ponovo zatim vratila u usta,izdahnula I povukla opet unutra.Pljuvačka mi je bila sva po njegovom kurcu I slivala se niz njegova jaja.
Što bi ja više sisala njegov lepi kurac,jače bi svršavala,moji sokovi su mi cureli niz noge,moja svršotina.Dok mi je on čvrsto držao kurac u ustima,osetila sam kako mu kurac jače pulsira I otiče,znajući da je spreman da mi da svoje gusto seme,počela sam jače dag a pušim,obuhvatajući ga usnama I zubima.Glasno je stenjao I stavio svoje ruke na moj potiljak.

Počeo je da svršava,njegova vrela sperma je punila moja gladna usta,špricajući mi niz grlo,dok sam ja pohlepno sisala njegovo seme.Gutala sam brzo I obilno osećajući miks gustih slanih sokova sa mojom pljuvačkom kako mi ide niz grlo,nastavljajući dag a nadrkavam pumpajući ga,muzeći svaku kap koju ima,trljajući mu jaja drugom rukom.
Dok su mi s usta punila supermom I ostatak mi curio niz bradu ugasila sam kameru I završila sisanje kurca svome detetu.Polako ga vadeći iz usta,lizala sam jezikom uzduž pulsirajućih vena,palacajući jezikom po ostatku gustog semena koje bi još izlazilo napolje.


Tada sam mu rekla da sedne u stolicu da mu mogu sesti u krilo.Želela sam da osetim njegov mladi kurac na svojim usminama I ovo bi bio najbolji način.Okrenula sam mu leđa,opkoračila ga levom nogom.Nameštala sam se na njegov ud.Tada,samnom u svom krilu,njegov kurac se našao među mojim raširenim butinama,među mojim usminama i na mom klitorisu.I počela sam se trljati o njega.
Pogledala sam na dole kako njegov kurac  klizi među mojim usminama niz moj rutavi procep dok sam ga jahala sa svojom pičkicom,sada sam se samo trljala svojim usminama otečenim od krvi koja se slila u njih,dok me je on rukama držao igrajući se mojim salastim sisama.


Moja guzica je išla gore dole dok sam mu se ja trljala o kurac njegov glavić je malo malo pa dodirivao moj klitorisBacakala sam mu se levo desno u krilu gnječeći njegov glavić među svojim guzovima.


“JEBEM TI ŽIVOT,TAJ KURAC STVARNO PRIJA MAMI MEĐU NOGAMA!”rekla sam mu nastavljajući da ga milujem usminama.Svaki put kada bi se blago odigla s njega još žešće bi se vratila nazad,lupajući guzicom o njegovo telo.Taj obdareni organ mi se čibio sve veći kako bi se trljala o njega ovako u krilu.,sise su mi u ludom ritmu skakale okolo,ne verujući da iako je malopre tako obilno svršio još uvek tako tvrd.

Iskorištavajući situaciju u potpunosti I sa mojom gladnom pičkom koja se upalila,sada sam bila spremna za takvu kurčinu,osetila sam das am jebeno napaljena I znala sam da je vreme  da izjebem svog sina.

“Mama ga treba u sebi! Nek ide sve u pičku materinu,pa I tvoj kurac,treba mama tu kurčinu da me JEBE! Ajmo na krevet da me možeš lakše jebati.”
Rekoh sinu bez srama I  stida dok smo se penjali na moj krevet.
“Mama je spremna da je popuniš tom konjskom kurčinom I to sada! Daj da ja budem na tebi!”
Ne gubeći vreme,popeli smo se na krevet,moj sin je legao na leđa a ja sam ga zajahala.Namestila sam se nad taj veličanstveni primerak mladog debelog muškog kurca,šireći si usmine za njegov muški,a ne više dečiji kurac.Bila sam tako vrela,I vlažna,da čim je stavio kurac na moju pičku ja sam se nasadila na njega I kliznula niz njegov  masivni kurac.On me je uhvatio za kukove I pomagao mi da se pičkom što više nabijem na njega I da mi što dublje uđe, I ja sam počela da jašem na njemu,hraneći svoju uzavrelu pičku.
Pičkom sam tesno obuhvatila taj masivni organ koji me je rasturao,osećajući kako mi dodiruje svaku tačku utrobe.Držala bi dah kada bi se nabijao dublje u mene,u potpunosti me popunjavajući ovim neverovatno velikim primerkom kurčevog mesa.


Torstein

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 59
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sinov Debeli Kurac
« Odgovor #1 poslato: 08-10-2016, 16:01:56 »
Dobra pic sve pohvale  (thumbup) (thumbup) (thumbup)

Blecky

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2385
 • Pol: Muškarac
 • lud,zbunjen normalan
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sinov Debeli Kurac
« Odgovor #2 poslato: 09-10-2016, 01:49:08 »
kao i uvek pravo dobar

perestrojka

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 262
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sinov Debeli Kurac
« Odgovor #3 poslato: 09-10-2016, 14:23:13 »
cekamo nastavak

hotlajn

Krajišnik

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 23175
 • Pol: Muškarac
 • Samo žena sa dlakavom pizdurinom je savršenstvo...
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sinov Debeli Kurac
« Odgovor #4 poslato: 09-10-2016, 23:18:49 »
stiže uskoro

Krajišnik

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 23175
 • Pol: Muškarac
 • Samo žena sa dlakavom pizdurinom je savršenstvo...
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sinov Debeli Kurac
« Odgovor #5 poslato: 10-10-2016, 09:29:52 »
Aco je jednu moju sisu uzeo u usta I počeo da mi sisa bradavicu,cuclajući je dok sam ja guzciom mrdala levo desno kako bi u svoju pičku nekako uspela da smesti ceo njegov kurac.
Njegov veliki kurac me je tako lepo pounjavao da sam se ja lagano kretala pičkom napred nazad uživajući u veličini trenutka sa svakim pokretom koji sam radial.I,eto mene, sedeći nasađena na sinov kurac,skačući po njemu ponekad snažno a ponekad nežno,dajući mu svoju mesnatu matoru pičku dok se jebemo.Jebotee,kakva sam ja kurvetina,jebajući svoje rođeno dete,svoje kurcem obdareno dete.
“UUUUUUUUUHHH,TAKO MI PRIJAAAAAAA…NAPUNIO SI MAMINU GLADNU PIZDURINU TOM KURČINOM…JEBOTEEEE…JEBIIIIMAMUUUUU”,sada sam se već jako derala dok sam svršavala.Odavno se nisam ovako lepo I opušteno jebala.U stvari,ne znam ni da li sam uopšte.Da li je morao moj sin da se rodi da bi ja iskusila ovako baženstvo seksa?!

“ACOOOOOO,MAMINA PIČKA JE PUNA TVOGA KURCA;NEMA VIŠE GDE DA MI STANE,ALI NE BRINI SAMO TI TURAJ JOŠ,NBIĆE JOŠ MESTA U MAMI;NISAM SE NIAKDA OVAKO DOBRO I ŽESTOKO JEBALA” JEBI ME SINE…JEBI MAMI PIČKU TOM KONJSKOM KURČINOM..TAKOOO…TAKOOOO.TOOOOO,KLINJO MAMIN SAMOP JEBI TU MOJU RUTAVU MATORU PIČKU,JEBIII JEEEE,POKAŽI JOJ KO JOJ JE GAZDA OD SADA!”

Prelep osećaj je bio dok se taj kurac žestoko nabijao u mene,dodirujući mesta koje nijedan kurac pre njega u meni još nije dotakao I sama sam svršavala,po ko zna koji put.


Počela sam se tresti I drhtati,pizda mi je pulsirala ali sin je I dalje nastavio da me nabija.

“JEBOOOO TEEEEE,IZJEBA TI MATER SVOJU ACOOOOO SINEEEEE!” vrištala sam dok se moja utroba gušila u veličini kurca koji ju je popunjavao,a ja sam guzicom  skakala kao luda na njegovim bedrima.Aco je držao svoj kurac duboko u meni,dok se nabijao što dublje može I tako me je držao nasađenu na svoj mladi obdareni ud.Njegove ruke su me čvrsto držale za bokove.Osetila sam kako mu kurac pulsira u mojoj gladnoj pički,koju je sada itekako dobro nahranio.Bio je spreman da svrši,ponovo,dok sam se ja guzicom nabijala sve žešće na njegov ud.Glasno je uzdahnuo.U to vreme sam I sama osetila  kako će da me potrese još jedan snažan orgazam I pripremila sam se za to da svršim ponovo.

“SVRŠI SAMNOM BEBO,ACOOOO;ŽELIM TVOJU SPERMU U SEBI,MAMA ĆE SVRŠITI S TOBOM…NAPUNI MI PIČKU SPERMOM…AAA,jAAAOOOOO BOŽEEE MILIIIIIII!”

“NABIJ MI KURČINU KAO KOBILI,VIDIŠ DA MI TAKO TREBA,NAPUNI MEEEEEE!”,vrištala sam nekontrolisano,I izgovarala do tada za mene dosta bolesne reči,oslanjajući se rukama na njegova prsa,jako udarajući guzicom na njegovo telo.

Počeo ja da svršava u mene,njegova sperma je špricala po unutrašnjosti moje utrobe natapajući je I podmazujući mi organe.

“ŽEŠĆE ME JEBI ACOOOOO..ZAKUCAJ TU KURČINU MAJCI U GLADNU PIZDU…NATRPAJ ME TOM GUSTOM TEČNOŠĆU OD KOJE SE PRAVE BEBE…HOĆU DA SVRŠIM S TOBOM….JAOOOO…BOŽEEEE!”
Nisam mogla da prestanem da se derem I da vičem koliko me je jebao,koliku količinu sperme je ubrizgivao u mene,puneći mi unutrašnjost pičke koju kurac nikada nije dodirnuo,mislim da mi je svršavao direktno u matericu.Slao je sve više I više mlazeva sperme u mene.

“TOOOOO.TAKOOOO,SAMO TAKO NASTAVIIIII…DAJ MAMI ONO ŠTO JOJ ODAVNO I VIŠE NEGO TREBA…ZAKUCAJ TO KONJSKO MESO MAMI U RUPUUU…IZJEBI ME TOLIKO SNAŽNO DA NE MOGU DA STOJIM,DA NE MOGU DA HODAM,NI DA SEDIM….PRCAJ TU PIZDU ČUPAVU….AAAAAAAHHHHH!!!”

I boga mi moga tako me je I jebao.Puneći I prepunjavajući mi pičku.Nakon što sam primila njegove ljubavne sokove nastavila sam snažno da svršavam dok je svojim mladim I krutim kurcem ulazio I izlazio iz mene.Nikada u sebi nisam imala kurac poput njegovog,I nikada nisam ovako I ovoliko svršavala kao kada me je to veče jebao sin.


Možda on I jeste moj sin,ali,dok sam ležala na njemu,dolazeći sebi od jebeno žestokog orgazma,njegov obdareni organ bio je još u mojoj pičokari,tada sam znala da je sve ovo samo početak,a nikako kraj…

Nagnula sam se nad njega da ga poljubim,šaptajući mu u uvce.

“Od sada,dušo mamina,mama će proveravati borbenu spremnost tvog organa svaki dan,I kada zateknem taj prljavi I perverzni konjski debeli kurac tvrd I čvrst,tada ću si poderati gaće I sesti svojom mokrom I čupavom pičkom na njega sve do korena,skakati veslo po njemu sve dok mi pičku ne napuniš spermom.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

red devil

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 27
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sinov Debeli Kurac
« Odgovor #6 poslato: 11-10-2016, 03:53:14 »
Dobra je daj nastavak sto pre 😀

arnella

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 8911
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sinov Debeli Kurac
« Odgovor #7 poslato: 11-10-2016, 22:07:48 »
kao uvek krajisnik u svom stilu  (thumbup) (thumbup) (aplaude) (aplaude) >:D
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.


lav781

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 489
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sinov Debeli Kurac
« Odgovor #8 poslato: 13-10-2016, 00:41:39 »
krajišnik svaka čast ti jedini znaš pisat priče neznam kako bi oova te opstala (thumbup) (thumbup) (thumbup) (thumbup) (thumbup) (aplaude) (aplaude) (aplaude) (aplaude) (aplaude) (aplaude) (aplaude) (aplaude) (aplaude)

nemiran

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 5
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sinov Debeli Kurac
« Odgovor #9 poslato: 14-10-2016, 17:35:04 »
nastavak.... :)

Tagovi:
 

GoogleTagged