Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Story-IN-02  (Pročitano 34619 puta)

jebivetar

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Story-IN-02
« poslato: 09-04-2011, 00:27:06 »
Poglavlje II

- Miro! – začuo se moj otac. Došao je sa posla. “Miro, Marko, gde ste? Ima li u kući nekog?” – glasnije govoreći, da ga valjda čujemo. “Ovde smo” – začula se mama, ne razmišljajući o tome da smo goli u njihovom krevetu. U stvari, mama i ja se tek budimo, i dalje smo bunovni. U sobu ulazi tata. “Šta vas dvoje radite, jebem li vam sve!” – dreknuo je. U tom momentu smo se razbudili.
- Ništa... hladimo se, vruće je... – pokušavala je mama da opravda našu golotinju,
- Hladite se? Nemoj da vas ja oboje ohladim, pizda vam materina!!!
- Stani Petre, urazumi se – i dalje je pokušavala,
- Mali, marš napolje! – reče meni. U tom momentu sam proleteo pored njega i otrčao u svoju sobu. Nadao sam se da neće biti velikog sranja. Jebote, ne verujem šta se dešava. Ovo je bio najlepši dan u mom životu sve do malo pre. Neće valjda biti i najgori. Sedeo sam na svom krevetu razmišljajući o tome šta je sve moguće da se dogodi. Posle pola sata u moju sobu ulazi ćale i seda pored mene. Gledam ga sa hiljadu pitanja u očima. Toliko sam bio odlepio da sam zaboravio i da se obučem. Sedim i dalje go, ćale je pored mene i gleda me. Stavljam ruke preko kurca od sramote.
- Nemoj da se kriješ. Znam ja šta imaš ti tu. – reče, nimalo ljutito. Delovalo je čak i normalno.
- Tata, znaš... Nisam hteo... – pokušao sam da počnem nešto da pričam.
- Ćuti. Sve mi je rekla tvoja majka. Jel istina da si je gledao kroz ključaonicu? – pitao me je. Spustio sam glavu i posle par trenutaka odgovorio: “Jeste, istina je. Ali...”, prekinuo me je ponovo:
- Ne pričaj više, nego, jesi li i mene gledao? I to sam čuo? – ovim me je iznenadio. Kako je moguće da i to zna. Pa to ni mama nije znala? Istina je da sam ga par puta gledao kroz ključaonicu, najviše iz radoznalosti, prosto da vidim kakav mu je kurac i uporedim sa mojim. A kako i ko me je video, to mi nije bilo jasno.
- Istina je tata, ali to samo iz radoznalosti... – odgovorih, ali me on opet prekinu.
- Čekaj – reče i ustade se. Stao je ispred mene. “Slušaj, ako si toliko želeo sve to, daj da vidim šta ćeš dalje da uradiš?” – rekao je i počeo da otkopčava šlic na pantalonama. Tu je stao. Otvorio je šlic, skinuo majcu i spustio pogled na moje oči. Ostao sam bez daha. Ćale je stajao ispred mene, šlic mu je bio u visini mojih usta, doduše, sa kurcem i dalje u gaćama, i očekivao izgleda nešto od mene.
Podigao sam pogled prema njemu i gledao ga nekih par momenata. “Hajde sine, znaš ti kako on izgleda i šta mu treba.” – reče i približi mi se bliže za neki centimetar. Ispod skljopljenih ruku sam osećao kako mi kurac traži put van. Nisam mogao doći sebi tog trenutka, ali je moj kurac izgleda mogao. Digao sam polako ruke, stavio ih na ćaletova kolena i počeo da oblizujem usne. Desnom rukom sam mu otkopčao pantalone, onda sa obe ruke ih svukao do članaka. Podigao je jednu, zatim i drugu nogu da mu ih svučem do kraja. Podigao sam glavu i ispred sebe ugledao jako veliku izbočinu u njegovim gaćama.
- Tata, jel želiš da ti ga... –
- Da, želim da mi ga miluješ i maziš, poližeš i sisaš. Nemoj da govoriš pušenje, deluje kurvarski.
- Dobro tata, neću – ovo me je začudilo, mislio sam da će biti mnogo grublji.
- Ako to, sine, uradiš dobro, pozvaćemo i mamu. Ona čeka u sobi, misli da te grdim sada. – Ovo me je obradovalo, izgleda da joj je navodno očitao lekciju, a u stvari i on hoće da učestvuje u ovome. Pa da sam sanjao o svemu ovom, mislim da lepši san nisam mogao poželeti.
- Važi, tata – odgovorio sam. Svukao sam mu gaće. Miris njegovog kurca mi je u tom momentu bio nešto najlepše što sam pomirisao. Udahnuo sam duboko, pogledao ga u oči i liznuo vrh njegovog modrog glavića.
- UUUHHHHH, tako sine moj, nastavi samo... – prijalo mu je. Ovo početno ohrabrenje mi je dalo još više volje da mu dobro popušim... pardon, isisam i poližem, njegov kurac. Polako sam ga primao u usta, a on je mahinalno radio kukovima polako napred-nazad. Uhvatio sam ga sa obe ruke za guzu, zinuo koliko god sam mogao i počeo da ga primam u svoja usta. Ćale je sve brže pomerao svoje kukove, zabijao mi je kurac u usta i u jednom momentu uhvatio za glavu sa obe ruke. Nabijao me je na kurac, vilica je počela da mi trne, zagrcnuo sam se nekoliko puta. Sve je on lepo to pratio i popuštao tačno kada je trebalo, a nabijao kurac u moja usta kada je osetio da mogu da ga primim. Ćale me jebe u usta, pomisao koja me u ovom momentu jako pali. Počinjem da drkam svoj kurac. Stežem ga jako, drkam onom žestinom kojom tata meni gura svoj kurac u usta. Primetio je da drkam i izvadio kurac iz mojih usta. Dugačak trag pljuvačke je povezivao moja usta sa njegovim kurcem, dok ga nije odmakao toliko da se ista nit pljuvačke toliko smanjila da je pukla.
- Lezi na krevet, na leđa. – rekao mi je. Poslušao sam ga. Dok sam ležao on je raskoračio iznad moje glave i kleknuo tačno iznad mojih usta. Video sam mu kurac, jaja i čmar. Sagnuo se, tako klečeći, i uzeo moj kurac u svoja usta. “Ohhh, tata... šta mi to...” – rekao sam i ućutao jer mi se iz usta oteo takav olakšavajući krik da sam pomislio da već svršavam. Ćale mi je mazio i sisao kurac takvom žestinom da nisam mogao da verujem da je to uopšte i moguće. Mama mi je danas pušila, ali ovo je bilo zaista barem za dve ocene bolje. Ne znam da li je u pitanju i psiha, ali je bilo fantastično. Mahinalno sam otvorio oči i ispred sebe ugledao lep prizor ćaletove pozadine. Isplazio sam jezik i počeo sam lizati njegovu guzu i jaja. Dobio sam još žešće lizanje i sisanje kurca zbog toga. Lizao sam i ja još žešće, malo čmar, malo jaja, malo koren kurca. Počeo sam da mu drkam dok sam lizao ta dlakava i teška jaja. Poludeo sam od užitka. Sa jedne strane dobijam pušenje i sisanje a sa druge isto i ja to radim. Počeli smo jedan drugog da jebemo u usta. On mene odozgo, ja njega odozdo. Pomagao mi je, spuštao je glavu sve niže da bi izašao u susret svakom mom naletu. “Mmmmhmmhmhhhmhm“ – to je bilo jedino što se čulo u sobi. Osećao sam se čudno, a u istom momentu i predivno, jer sam od oba roditelja dobio nešto što niko nikada neće. To saznanje mi je dalo još elana i volje da tati popušim kurac najbolje što mogu. Mumlanje se nastavilo još par minuta. Oba kurca bila su vlažna od sisanja i pušenja. Nabijao mi je svoj kurac sve jače u usta, a ja sam želeo da mi ga nabije celog, do krajnika!
   Želja da primim ceo tatin kurac ubrzo se i ostvarila. On je u jednom momentu stao i pogledao ispod sebe. Imao je šta i da vidi. Ja sam zbunjeno usnama stegao kurac, misleći da hoće da ga izvadi. Gledao je par sekundi i rekao:
- Sine, svaka čast, ceo ti je u ustima,
- Mhhmmhh (Htedoh reći, ahha)
- Hajde sisaj ga malo, hoću da gledam. – rekao je i namestio se bolje da vidi kako primam njegov ceo kurac u svoja usta. Uzeo je moj kurac i počeo ga drkati slobodnom rukom. Prijalo mi je sve, i gledanje i drkanje. Sam je gurao i vadio svoj kurac iz mojih usta i očigledno veoma uživao.
- Sine, tata bi da svrši. – rekao je.
- Mhhmmhh. – razumeo me je, a ja sam obema rukama pritiskao njegovo dupe ka sebi i time još više gurao njegov kurac sebi u usta. Ni sam neznam kako, ali njegova kurčina je glatko klizila niz moje grlo, a da mi to uopšte nije smetalo. Ispucao je svoje seme direktno u moj jednjak, nisam morao ni da gutam. Osećao sam kurac duboko u grlu kako se prazni u mene. A on se nabijao, kao da jebe u pičku a ne u moja mala usta. Posle par trenutaka, stao je. Izvukao je kurac iz mene. Debela nit mešavine sperme i pljuvačke otegla se od mojih usana ponovo do njegovog kurca. U tom trenutku sam osetio kako mi se vraća sperma u usta. Na kraju sam progutao sve ono što je bilo u meni, a ostatak sperme koji je morao naći put van usta u toku njegovog svršavanja sam skupljao prstima po licu. Tata je približio svoje usne mojima i stavio moje ulepljene prste između nas dvojice. Lizali smo obojica, a zatim se tako jako poljubili. Poljubac je trajao i trajao. Lizanje jezicima i sisanje sperme je za mene bilo tako popaljivo. Skupio je usne i poljubio me još par puta po obrazu i nosu. Ti slatki poljupci su me podsetili kako me je ljubio za laku noć kada sam bio mali. Nasmejao sam se iz srca.
- A sad ti lepi moj dečače, da vidimo jel ostavila ona tvoja mama nešto i za mene. – dodao je i počeo da se namešta iznad mog kurca. Mislio sam da će da mi popuši, ali je on čučnuo iznad moje glave i rekao:
- Ajde, okvasi mi guzu dobro. – rečeno, učinjeno. Lizao sam mu čmar nekih par minuta i ulepljivao ga sa mešavinom pljuvačke i njegove sperme koja mi je još bila u ustima. Ustao je naglo, a moj jezik se našao u vazduhu. Okrenuo se i klenkuo iznad mog kurca. Uhvatio ga je i usmerio prema svom otvoru. Polako se spuštao. U neverici sam gledao tatu kako se nabija na moj tvrd kurac. Ovo je već previše, ali mi jako prija i mislim da mi kurac raste još više. Čim je seo na mene i nabio se skroz, počeo je ritmično da se nabija, kao žena. Štipkao mi je bradavice i silovito se nabijao na moj kurac. Bio sam gotov posle par sekundi. Izlivao sam spermu u dupe svog tate. A on je svojim kontrakcijama produžavao moje svršavanje u njegov šupak. Bilo je predivno. Prvo moje jebanje i skidanje mraka pamtiću po tome što je to bio moj tata.  Kada je osetio da sam prestao da prskam u njega, ustao je i čučnuo mi iznad glave. Iz čmara mu je curila moja sperma.
- Pokupi je sine, hoću da je probam – reče.
- Odmah tata, - dodao sam i počeo ponovo da mu sisam čmar, ali ovog puta i da izvlačim svoju spermu iz njega. Malo sam progutao, a dobar deo sam ostavio u ustima čekajući da se tata okrene i da me zažvali. To je upravo i uradio. Ponovo smo se ljubili kao napaljeni klinci. Spermu sam mu davao malo po malo, sve dok na kraju nije počeo da skuplja ostatke prstom sa svog čmara i gura nam obojici u slepljena usta.
   To je bilo dovoljno. Ostao sam da ležim na leđima a on je legao pored mene. Približio sam mu se i legao mu na grudi. Kao nekada kada sam bio mali. Imao sam osećaj potpune zaštićenosti pored svog oca i u tom momentu činilo mi se da smo postali jedan drugom najveće blago. Mazio sam mu malje po grudima i počeo da ga ispitujem:
- Tata, jel ti bilo lepo?
- Predivno sine. Reci ti meni kako je tebi bilo? Kako ti je bilo danas sa mamom?
- Tata, oboje ste najbolji roditelji na svetu. Bilo mi je odlično sa mamom, nisam se ni nadao tome, mama mi je baš lepo popuš... mislim, polizala i mazila kurac. A i ovo sa tobom je bilo nešto posebno. Moram ti reći tata da si mi ti prva devojka.
- Nemoj da pričaš? Nisi do sada bio ni sa jednom?
- Nisam tata, mada mi je baš drago što sam osetio tvoje čvrsto dupe pre bilo koje pičke. Iskreno, niko ni nema tu priliku koja se meni ukazala. Biće pičaka, ali jedna je tatina guza. – tu sam se nasmejao i poljubio ga u bradavicu. Pomilovao me je po kosi i poljubio u glavu.
- Mili moj, ti si najbolji sin na svetu. Nadam se da ću ti ja biti jedini muškarac kojeg ćeš jebati, i kojem ćeš, ako se slažeš i ti dati.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


nemanjaat

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 55
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Story-IN-02
« Odgovor #1 poslato: 09-04-2011, 09:49:32 »
Nego reci ti meni, jel mogu ja da mu balavim stopala dok se vas dvojica heftate sledeći put?  :D  Nije loša priča, malo previše za mene, ali ok.

bombon

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 62
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Story-IN-02
« Odgovor #2 poslato: 09-04-2011, 20:09:26 »
izgleda da ti je svedno dali ti jebeš ili tebe jebu  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

jebivetar

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Story-IN-02
« Odgovor #3 poslato: 10-04-2011, 00:00:02 »
ha ha ha... evo ide i sledece poglavlje.... malo da razmrdamo tematiku :)

hotlajn

jebivetar

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Story-IN-02
« Odgovor #4 poslato: 10-04-2011, 00:30:47 »
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.

 

--eto, za one koji prate---

Milenko51

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 1206
 • Pol: Muškarac
 • milenko 51
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Story-IN-02
« Odgovor #5 poslato: 18-04-2011, 06:34:22 »
gluposti se pisu...

Tagovi: sex incest mama tata sin cerka 
 

GoogleTagged