Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Story-IN-03  (Pročitano 15145 puta)

jebivetar

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Story-IN-03
« poslato: 10-04-2011, 00:03:37 »
Poglavlje III

Probudio sam se. Ležao sam sam. Na posteljini su se i dalje ocrtavali tragovi i fleke kao dokaz dobre ljubavne igre. Neznam kada je tata ustao, ali mi je trenutno bilo malo žao što ga ne osećam pored sebe. Sav sam mokar od znoja. I dalje je jako vruće. Moraću da popričam sa mojima da vidimo za tu jebenu klimu. Na brzinu sam sabrao utiske od danas i to me je vratilo iz sna u javu. Ustajem iz kreveta i polako krećem ka ormaru da uzmem nešto da obučem. Uzimam bermude i majcu i odlazim ka kupatilu da se istuširam. U kupatilu već ima nekog, čuje se šuštanje vode iz tuša. Mahinalno sam spustio glavu i video sestru kako se tušira. Ništa novo, pomislio sam. Već viđeno. U stvari, ja sam imao običaj da kroz ključaonicu od kupatila posmatram celu moju porodicu. Video sam mamu, tatu i sestru. Kroz glavu mi je prošla još jedna suluda misao. Pošto su me mama i tata lepo obradili i pružili mi izuzetno zadovoljstvo, a nadao sam se da će to i potrajati, hteo sam da im predložim da nekako upletemo i Mariju, moju sestru. Marija je devojka od 15 godina, mlađa od mene tri godine. Nisam napomenuo da je meni 18, a tati 44 godine. Uopšteno posmatrajući svoju sestricu shvatio sam vrlo dobro kako razmišljaju devojčice njenih godina i ustvari kakve su im potrebe u toku tih godina odrastanja. Marija mi je sestra, tako da su te njene potrebe i meni bile sasvim normalne i nimalo čudne. Dok je jedan broj mojih vršnjaka ludeo za ženskim gaćicama, brusevima, ili željom da vide uloške i kako ih ženske koriste, meni je, kao što rekoh, to bilo sasvim uobičajeno.
Stajao sam go ispred kupatila i povremeno bacao pogled kroz ključaonicu na Mariju. Čekao sam da se obuče i izađe iz kupatila, da bih ja mogao ući. Kroz glavu mi je prolazila slika mame kao pušačice i tate nabijača kurca u moja usta. Naravno, neizostavna je i slika tate kako se nabija na moj kurac. Sve to pomalo je uzrokovalo napinjanje mog kurca po treci put danas. Mislio sam da će biti mnogo, ali kad se setim da ponekad i 5-6 puta drkam u toku dana, bude mi ipak lakše. Stvari sam ostavio u hodniku na regal za obuću i ponovo pogledao u Mariju.
- Ohhho, gledaj malu. – više sam rekao za sebe. Bila je to reakcija zato što sam Mariju video kako pokušava da svoje bradavice gurne sebi u usta. Levom rukom je držala sisicu i jezikom prelazila preko bradavice. Desna je završavala između nogu. Već napetog kurca počeo sam da balavim. Gledao sam sestricu kao u devojku kojoj bi moj kurac itekako dobrodošao u ovom trenutku.
- Šta to radiš? – iznenadila me je Mira.
- Uh... mama ti si. Gledam Mariju kako se mazi. Slučajno sam pogledao mama, stvarno. – refleksivno sam pokušavao da izvrdam situaciju. Ali naravno da nije bilo potrebe za tim.
- Ma nemoj, jebem li ti sunce tvoje malo kurčevito. A ta batina dole, jel i on slučajno takav?
- Mama bre... – dodao sam i nasmejali smo se oboje.
- Hajde da se dogovorimo nešto. – reče mama,
- Reci...
- Ja ću sada da uđem, kao da piškim i uhvatiću je kako se mazi, pokušaću i njoj da priđem kao i tebi danas. Ukoliko uspem da je nagovorim da mi se da, ti posle nekog vremena uđi tako go, sa namerom da se istuširaš. Pošto nas budeš uhvatio, zapreti nam da ćeš zvati tatu ukoliko i tebi ne damo. Eto sine, ja sam danas htela da me jebeš, ali ovako možeš da nas imaš obe. – bio je mamin predlog
- Ti si najbolja mama na svetu. Hoću mama, uradiću sve kako si rekla. – rekao sam pun sreće
- Dođi da te ljubim – primakla mi se mama, a ja sam joj izašao u sustret svojim usnama. Jezici su nam se spojili kao kod već iskusnih ljubavnika. Poljubac je bio divan.
- Nemoj da ti se spusti, diraj se dok nas budeš gledao, hoću da mi staviš što pre... ljubim te još jednom. – dodala je mama, poljubili smo se i zatim je ona ušla u kupatilo.

   Pošto je naglo uletela kod Marije, iz kupatila se čuo kratak vrisak. “Mama!...“ – uzviknula je Marija i stavila svoje ruke preko mačkice. Grudi nikad nije sakrivala od mame.
- Šta to radiš pile mamino??? – delovala je Mira navodno veoma iznenađeno
- Pa mama... Ništa... Samo sam se malo mazila. Čula sam da puno devojčica to radi, pa sam samo htela da probam... Nisam.. – pokušavala je Marija da se izvuče iz glupe situacije.
- Ma pile nema veze, dođi da te mama ljubi. – prišla je Mariji, zagrlila je i poljubila u kosu.
- Mama nisam htela...
- Nije važno sunce moje, ne brini. Smiri se, hajde. Vidiš kako ti srce brzo lupa. – reče Mira i stavi ruku između Marijinih sisica. Marija ima jako lepe sise, zovem ih sisice samo zato što su mnogo slatke, veličine su otprilike da taman stanu u šaku, a bradavice su na gornjoj polovini i usmerene na gore.
- Mama, nisam htela ništa loše...
- Pile, smiri se. Hajde, zna mama da je to lepo. Pa sve devojčice zaista to i rade.
- Stvarno?
- Da pile, ali moraš paziti da se ne povrediš. Sigurno ne želiš da se povrediš i da posle imaš kojekavih problema samo zato što si htela malo da se pomaziš? Zar ne?
- Ne želim mama, a kako to... mislim...
- Evo ovako ćemo. Pošto ti očigledno više nisi mala curica, već koliko vidim, devojčurak sa već isturenim lepim dudama i popriličnom šumicom među nogama, mama će ti pokazati i objasniti kako se to radi.
- Stvarno mama, ali... Zar to ne bi trebalo da bude...
- Zabranjeno. I jeste pile, ali mnoge majke svojoj deci pokazuju kako se to radi, samo se o tome ćuti. I ti ćeš morati pile da ćutiš, jer ako to neko čuje sa strane, neće nam se baš lepo pisati.
- Dobro mama, verujem ti... Dijana mi je pričala nešto slično, tako da mislim da si u pravu.
- Šta ti je Dijana pričala?
- Pa njena mama je njoj objašnjavala kako se prave bebe, ali joj nije pokazivala ništa. Pa, pretpostavljam da nema ništa loše u tome ako ti meni budeš pokazivala kako se mazi.
- Naravno pile, eto vidiš da nema čega da se plašiš... Prvo moraš lepo da se opustiš. Pusti vodu i sedi u kadu a ja ću da nam pripremim kupku i penu. – reče Mira i poče da pravi atmosferu za, čini mi se, jaaaako dobru jebačinu.
   
   Marija je sela u već do pola napunjenu kadu dok je mama pravila penu. Gledao sam u maminu debelu guzu kako se savija ispod iste one suknje od danas. Opet nije nosila gaćice. Slatko sam se nasmejao i nastavio da pratim Miru i Mariju kroz ključaonicu.
- Marija, hajde ti zavrni česmu i dopravi još malo pene, da se mama skine.
- Dobro mama – odgovori joj Marija. Ponovo sam buljio u debelo Mirino telo. Marija je za razliku bila prava mršavica, taman toliko otprilike za svoje godine. Kontrast kakav se samo poželeti može. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Mira je ušla i sela u kadu naspram Marije.
- Zatvori pile oči i uživaj, opusti se skroz. – tiho je rekla Mariji.
- Mmmmm, mama ovo je super. – dodala je Marija.
- Jeste pile. A sad počni da zamišljaš one trenutke koji te pale dok se maziš...
- Mmmmm, dobro mama... Jel moram da ti kažem šta zamišljam?
- Ne, ljubavi mamina, samo uživaj ti u njima. Ja ću isto tako. A sad počni da se maziš, i kada budeš osetila da ti je ribica mokra iznutra  ti mi reci.
- Ok mama, - dodala je Marija. Gledao sam dve ženske iz kuće kako se maze. Nisam mogao da im vidim pičkice, ali su mi i ovako do pola delovale predivno. Nekoliko minuta je svaka sebe mazila, sve dok Marija nije ustala:
- Mama, meni se već svršava...
- Aha, dobro pile, vidim da znaš ti već sve. Priđi kod mene da vidim je li sve u redu dole. – dodade mama, a Marija napravi korak u kadi i njena pičkica se nađe Miri iznad glave.
- Mislim da je sve u redu ovako na oko. Hajde mila mazi se, da vidim kako to radiš, ovako iz blizine.
- Evo mama... – reče Marija i poče da mazi svoj klitoris.
- Probaj i ovako,  - reče Mira i stavi joj dva prsta na ulaz u ribicu i poče da je mazi. Marija je duboko uzdahnula, sklonila je svoju ruku i potpuno se prepustila Miri. Mira je mazila ćerkinu pičkicu nežno, da bi joj jednom momenta stavila  jezik na kliću. Mariji su noge klucnule.
- Oh, mama... ovo još nisam osetila, oh kako je lepo .- jedva je govorila Marija dok je Mira sve brže i brže lizala njenu pičkicu. Mira se okrenula prema vratima i rukom mi mahnula da uđem.

   Uleteo sam u kupatilo kao slučajno i naravno, zatekao mamu kako Mariji liže sočnu pičkicu. Obe su me pogledale i stale. Mira je uhvatila Mariju za noge i nije joj dala da se makne. Verovatno nije želela da joj ova pobegne.
- Bato...
- Sine... – rekle su gotovo u glas, a ja sam ponosno stajao ispred njih dve dignutog kurca. Marijin pogled je upravo bio zakucan na moj podignuti kurac, a Mira nije gubila vreme. Ponovo je počela da liže Mariju. Mala je sad totalno odlepila, nije znala šta će. Prišao sam joj i stavio njenu ruku oko mog kurca. Marija je pogledala mamu, a ova joj je klimnula glavom u znak odobravanja da ga uzme. Sestrica je polako drkala moj kurac dok je mama već ludo sisala njenu pičku. Mazili smo se bez reči.
- Svršiću mama. Svršiću... aaaaa, mama... aahhhhhh... – tresla se Marija i sve jače stiskala moj kurac.
- Tako lepa moja, svršavaj. Hajde i ti, mazi joj sise - rekla je meni. Uhvatio sam Marijinu levu sisicu i počeo da je uvrćem i stiskam. Marija je jedva stajala na nogama.
- Ohh bato, takooo, to mi radi... oh, volim vas oboje... kako mi je lepo.. – i dalje je svršavala naša lepa Marijica i davala nam do znanja da joj ovo i te kako prija.  Posle par trenutaka se spustila na kolena u kadu. Mira je ustala i naguzila mi se.
- Hajde i ti lepi moj. I tebi još da pokažem kako se to radi pa da izlazimo odavde, - reče mi Mira i nasmeja se gledajući u Mariju koja je njorila u polu svesnom stanju. Stojala je nagužena u kadi, a Marija je bila ispod nje i polako je dolazila svesti.
- Mili, hajde stavi ga mami. Mokra sam već odavno. Ova mala me je napalila do daske. – reče Mira i još više se natrti. Široko dupe mi se otvorilo, a samim tim mi pružilo i sve svoje tajne rupice. Polako sam gurao mami u pičkicu. Malo po malo, dok je Marija sve to ćutke ispod nas pratila. Klečala je u kadi i posmatrala.
- Vidis pile mamino, ovako kurac od muškaraca ulazi u naše pičkice. Videćeš da je to jedan od najlepših osećaja koji ćeš ikada osetiti. Najlepše je kad u tebe, mila, ulazi kurac koga puno voliš. Jel voliš ti tvog batu puno?
- Volim mama, puno.
- E pa onda... će ti ... on poka... zati, kako... uhhh mili... – prekidala se mama dok sam je ja uveliko jebao. Ovaj osećaj je bio fantastičan. Poučen tatinim šupkom, jebao sam mamu baš žestoko... Tucao sam tu debelu pičku u nameri da je svu napunim, kao tatino dupe.
- Uhhh, jebi mili.. jebi pičku svoje mame. Hajde i ti mila, uradi mi ono što sam ti malopre pokazala, hajde liži mami pičkicu, pokaži mi da li si naučila.
- Odmah mama. – reče Marija i poče da joj liže kliću.
- Uh vas dve, svršava mi se, hajde Marija, lizni i moj kurac, molim te seko...
- Mmmhhmmhmh, srrrrkkkk, uh – oglašavala se Marija, lizala je Mirinu pičku i moj kurac. Tu sam odlepio. Počeo sam da prskam i u Mirinu pičku i u Marijino lice. Svršavao sam i dalje jebao, sperma je sipala na sve strane.
- Aaaaaaaaahhhhhh... – bio je neverovatan krik iz mog grla, dok mi je kurac već završio u ustima moje seke.
- Mmmhhhmmmpff – je bilo sve što sam čuo od Marije. Miru sam uhvatio za struk, izvukao lepljivi kurac iz Marijinih ustašca i ponovo ga nabio u maminu pizdu onako lepljivog od sperme. To je bio kraj balavljenja mog kurca.
  Mira se uspravila i protrljala pičku, - Jebem li vam sunce malo deco, pa vi niste baždareni – reče ona,
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


jebivetar

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Story-IN-03
« Odgovor #1 poslato: 10-04-2011, 00:15:58 »
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
 

---za one koji nisu procitali---

nemanjaat

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 55
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Story-IN-03
« Odgovor #2 poslato: 10-04-2011, 02:37:50 »
 a gde je tata?  ;D
 

forda

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 91
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Story-IN-03
« Odgovor #3 poslato: 13-04-2011, 12:01:47 »
nastavak  (inlove) (inlove) (inlove) (inlove) (inlove)

hotlajn

skyski

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 238
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Story-IN-03
« Odgovor #4 poslato: 14-04-2011, 11:06:42 »
Bolest! (puke) Ali dobro pises...ali bolest sve jedno ... (puke)

bandolero 011

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 2
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Story-IN-03
« Odgovor #5 poslato: 12-10-2012, 18:23:47 »
ahahahaha

 

GoogleTagged