Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Tašta ili razvod  (Pročitano 41192 puta)

Iming

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 5
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Tašta ili razvod
« poslato: 30-11-2015, 02:24:39 »
U braku sam 3 i po godine. Sa svojom ženom se zabavljam od svoje osamnaeste godine, pre braka smo bili u vezi godinu i po dana. Bila mi je prva devojka i prva ljubav. Pre nego sam je upoznao, bio sam stidljivi i povučeni klinac, sa burnom seksualnom maštom i nimalo hrabrosti da istu sprovedem u delo.
Čini mi se sad da sam se u nju zaljubio, mnogo više iz želje da doživim ljubav, nego iz bilo čega drugog. Ona je dobra devojka, domaćica, ali se u jednome nismo nikad slagali. Nikad se nismo slagali u krevetu.
Naš odnos je, za mene bio mlak i blag, sa njene strane čak sebičan. Imala je monopol nad svakom vrstom nežnosti i strasti u našoj
vezi. Činilo mi se katkad, da je sa mnom mnogo više iz interesa, što emocionalnog, što finansijskog. Sve je bilo podređeno njoj, a moje neiskustvo je koristila kako bi imala apsolutnu moć manipulacije nadamnom.
Jednoga dana sam se baš potrudio da joj priredim iznenađenje. Romantična večera iz odličnog restorana, sveće i mirisna ulja, mirisna kupka. Došla je sa fakulteta nervozna i besna. Uopšte joj nije bilo stalo, reakcija je bila prilično mlaka. Uživala je u kupki sama. Zatim smo jeli i pili jedno od boljih portugalskih vina. Dobila je i masažu eteričnim uljem od mene. Želeo sam da ta noć bude posebna. Legla je na krevet. Masirao sam joj stopala. Nežno i čvrsto, obrativši pažnju na svaki deo stopala, na svaki prst. Išao sam polako nagore ka butinama, želeći da uživa u svakom trenutku.
I jeste uživala. Videlo se to po blagom osmehu na njenom licu. Osećao sam njenu toplu kožu pod svojim rukama. Strast se budila u meni. Kurac mi se podizao, farmerice koje sam nosio su mi pričinjavale bol. Skinuo sam ih i ostao u boksericama. Masirao sam joj guzu, povremeno joj dotaknuvši
čmar i pičkicu. Ima divnu i usku pičkicu u kojoj skoro da nemam prilike uživati. Osetio sam da je mokra. I sama je to shvatila. "Liži me!", bilo je sve što je rekla. Nije mi trebalo dvaput reći. Lizao sam joj polako i nežno svaki delić oko klitorisa, namerno ga samo povremeno dotaknuvši jezikom.
Disanje joj se ubrzavalo. Osećao sam kako joj klitoris bubri. Sve intenzivnije sam mu se posvećivaoo. Ubrzavao sam ritam i jačinu kojom sa ga lizao i sisao paralelno sa njenim disanjem. "Ah!","Uh!","Da!" bilo je sve što se moglo čuti u sobi pored šljapkanja njene pičkice. Soba se ispunila mirisom ženske pičke,
sokova koje je ispuštala, koji su pomešani sa mirisom sveća i eteričnog ulja udarali u glavu. Stavio sam joj dva prsta u pičkicu i jebao je njima. Kako sam ubrzavao ritam, osećao sam da se bliži. Bio sam lud od napaljenosti. Želeo sam da joj ga stavim,da ga gurnem do kraja. Ali nisam, pustio sam je. Blagi grč i glasno: "Uuuuh!". Primirila se malo i želela je da mi izdrka. Odbio sam. Nisam to želeo. Želeo sam da na pola lizanja krenem da je jebem. Ali znao sam šta onda sledi. Njena histerija, svađa i upropašteno veče. Njen idealni seksualni odnos je bio baš upravo ovo. Naljutila se pomalo zbog toga što sam odbio drkanje, ali smo oboje
znali da je to pro forme. Ubrzo je zaspala. Ja sam otišao u toalet i završio svoj posao sam, maštajući o bilo kojoj samo ne njoj.
Tako je izgledao naš seksualni život. Prave odnose smo imali jednom u mesec ili dva. Ovakve svake dve nedelje. Ludeo sam zbog toga i jeo se u sebi.
Svaki pokušaj priče o tome je ispao katastrofa. Probao sam da je ostavim par puta, ali nisam mogao. Toliko je bilo drame, plakanja, pritisaka od strane moje i njene porodice, ucena da će nauditi sebi, da bi svaki put poklekao. Osećao sam mešavinu ljubavi i prezira prema sopstvenoj ženi. Decu nismo imali, jer sam se ja posvetio karijeri, a ona fakultetu, plan je bio da ih imamo kada ona diplomira, a ja napredujem na poslu.
Tašta Svetlana je površno znala za neke od naših problema. Nije znala šta je tačno problem, niti koliko je dubok. Nekoliko puta je intervenisala, došla bi kod mene ili otišla kod mojih roditelja i obećavala kako će se stvari promeniti, kao i moja žena Dragana, verovatno upravo na inicijativu moje žene.  Sve od te promene bi bio jedan seks pomirenja i mnogo prekora zbog svađe koji bih par dana kasnije progutao.
Dan nakon još jedne večeri poput opisane, otišao sam kod tašte. Svetlana je bila lepa žena sa svojih 46 godina. Imala je nekih desetak ili petnaest kilograma viška, koji mi uopšte nisu smetali, jer su joj učinili sise ogromnim. Otišao sam kod nje sa samo jednom namerom, da joj kažem da definitivno odlazim od Dragane i da se pobrine da ne napravi neku glupost kad ja odem. Dragana je bila na fakultetu, koji je vukla zadnjih 6 godina, tast je bio već par meseci odsutan, radio je kao terenac u drugom gradu. Ja sam uzeo slobodan dan sa posla, odlučan da rešim i raščistim stvari jednom za svagda. Svetlana je bila
sama kod kuće, bili su na neplaćenom u jednom od bivših giganata-državnih firmi u restruktuiranju. Ruke su mi se oznojile i bio sam jako nervozan.
Znao sam da me očekuje jako neprijatan razgovor. Pred vratima, pokunjen i pomalo besan, navalio sam na zvono. Zvonio sam, više puta, nije odgovarala.
Nakon možda dva minuta, taman kad sam krenuo da je zovnem mobilnim, izlazi iz stana pored. Bila je kod komšinice na kafi.
"Zete, otkud ti? Zar nisi na poslu?", upitala me, sluteći i sama da nije ništa dobro u pitanju.
"Jel sve dobro sa Draganom?", zabrinutim glasom.
"Sve je dobro sa Draganom, ne brini. Želim samo da se nešto na brzinu dogovorimo oko zimnice, bio sam tu u prolazu, pa se vraćam na posao.",
slagao sam prvu glupost koja mi je pala na pamet, ne želeći da išta otkrivam pred komšinicom.
Znala je i sama da to nije razlog, jer zbog takve sitnice sigurno ne bih došao, ali je shvatila da ne želim pred komšinicom.
Pozvala me da uđem i pitala da stavi kafu. "Stavi kafu i daj i rakiju i za mene i za tebe.", odgovorio sam. Malo joj je bilo čudno, ali ništa nije odgovorila, već je stavila džezvu i izvadila rakiju.
"Pa, zete, šta je zaista u pitanju? Opet ste se svađali s Draganom?", upitala me.
"Tašta Ceco, daj prvo da popijemo po rakiju, pa ćemo onda. Trebaće nam!" odgovorio sam joj.
Ispili smo oboje naiskap, a ona odmah dopuni čaše.
Ja:"Ti znaš, da ja i Dragana nismo u najboljem braku, pa oduvek."
Tašta:"Nemoj tako zete, svađe su normalne i dešavaju se u svakom braku."
Ja:"Da, ali svađe nastaju zbog problema koji se reše, pa razloga nestane. A mi imamo isti problem od početka."
Tašta: "Rešićete vi to, oboje ste dobri."
Ja: "Nemam više živaca tašta. Sinoć mi je baš prekipelo."
Tašta: "Šta je bilo sinoć?"
Ja: "Nemojte, neprijatno mi je, znate valjda od Dragane u načelu u čemu je problem."
Tašta:" Rekla mi je Dragana da si naporan da stalno hoćeš one stvari i ja to razumem. Ali razumi  i ti nju. Kod nas žena to zavisi od raspoloženja, od problema koje imamo, pa nismo u stanju. Biće sve bolje kada krenete da pravite decu."
Čuli smo da je voda krenula da vri, pa ona ustade i ode da zakuva kafu. Uhvatio sam sebe kako joj odmeravam dupe. Nosila je neke stare farmerice i crvenu bluzu, koja nije bila duboka, ali joj je isticala sise. Imala je kratku frizuru, ofarbana u plavo, Bio sam još besan i želja za ženom,  za pičkom je tinjala u meni od sinoć. Nisam ni izdrkao, koliko sam bio isfrustriran. Dragana je nakon lizanja odmah zaspala. Nisam hteo da mi izdrka.  Ja sam tu da nju zadovoljim, na koji god način bi ona to želela, a ukoliko ona ne želi da uzvrati na isti način, milostinja mi ne treba. Pogotovu, ne u seksu.
Dok sam tašti odmeravao guzu, koja je bila malo poveća, krenuo je da mi se diže. Imao sam dvadeset i tri godine, a seks sam na godišnjem nivou mogao na prste da izbrojim. U tom trenutku sam poželeo taštu. Poželeo sam da joj mesim velike grudi, da svršim po njima. Pogledao sam je drugim očima.
Očima muškarca.  Utom se ona vratila sa dve šoljice kafe.
Ja: "Nije tašta problem u raspoloženju. Ja sam rešio da ostavim Draganu. Ti znaš da je ona malo nestabilna, pa sam želeo da te zamolim da pripaziš na nju. Ja ću definitivno otići"
Tašta: "Zete, jel to toliki problem? Uh, ona moja Dragana mi ništa ne priča kako treba, sve naokolo. Ja vas toliko volim i toliko želim da vam pomognem, ali kako, kad mi niko ništa ne kaže."
Ja:"Tašta, Ceco, pa kako ćemo da ti pričamo o tome, to su škakljive stvari."
Tašta: "Ko da ja sve to nisam prošla. Otkud mi dve ćerke? Gledam oni Amerikanci imaju te terapeute za te stvari, jel nema toga kod nas?"
Ja: "Nema šanse, gde ću ja tamo nekom strancu sve da poverim."
Tašta: "Dobro zete, ti reci meni, reci mi šta je tačno problem, onda ću ja da izribam Draganu i sve to ćete rešiti."
Bio sam već besan. To je tako nekako bezbrižno i lagano izgovorila. Znao sam da ona tu ne može ništa da učini, a postavila se nadmeno, kao da je to ništa, dečija glupost, a mene to već 3 godine izjeda.
Odlučio sam u tome trenutku, da batalim sve norme i da joj sve kažem. Ionako sama to traži.
Ja: "Dobro. Jako je prosta stvar. Vaša ćerka gleda samo svoje dupe u seksu. Ja nju ližem i dovodim do orgazma i radim sve da bih je zadovoljio, a ona mi zauzvrat nudi drkanje, ko da sam klinac od 14 godina. Imam dvadeset i tri godine. Neću da jebem jednom u mesec i po ili dva. Hoću da jebem svaki dan, kad ostarim, ionako neću moći. Eto, jel sada jasno u čemu je problem?! Ja imam potrebe! Napaljen sam po ceo dan. Draganu za to boli dupe! Pričao sam hiljadu puta sa njom o tome, sve uradio i ništa nije uspelo, niti će."
Izgovorio sam te reči sa velikom dozom ogorčenja i iskrenosti i besa. Tašta je bila zabezeknuta. Nije očekivala ni takav rečnik, ni takav ton od mene.
Gledao sam je pravo u oči. Usledio je minut tišine. Nije znala šta da mi odgovori. Onda sam otvorio dušu i sve joj rekao. Za sve romantične večeri, vikende, hotele, mora, za sve svađe i rasprave i sva obećanja da će biti bolje koja su propala. Za sav moj trud i žeju da mi brak uspe.
Bio sam toliko iskren i u zanosu da sam joj rekao i za događaj od sinoć i da sam ceo dan danas napaljen, pa čak i sad. Samo je slušala i ćutala.
Usledilo je još jedan period neprijatne tišine. U celoj priči o seksu, meni se digao kurac. Pogled mi je sa njenih očiju, pobegao na njene sise.
Primetila je to. Njoj je pogled pobegao na trenutak na moje međunožje. Zaintrigiralo je što sam rekao da sam napaljen. Videla je da se ocrtao na farmericama.
"Ne znam zete, mislim da vam ne mogu pomoći. Morate to sami. Mogu da popričam sa Draganom, ali ništa ne mogu da obećam", tužno je uzdahnula.
Ustala je sa stolice, pokupila prazne šoljice kafe koju smo ispili u vreme tišine i krenula u kuhinju. Odmeravao sam joj guzu opet. Nekako je drukčije njihala njom.
Osetila je moj pogled na guzi. Okrenula se, pogledala me. Podigao sam pogled, i susreo njene zelene oči. U njima sam video tugu. Ali, video sam i nešto drugo.
Video sam potrebu. Tada mi je palo na pamet, da stariji tast verovatno više ne može, još je i stalno odsutan, da tašta verovatno dugo nije bila jebana.
Video sam razumevanje u njenim očima. Okrenula se i nastavila u kuhinju. Krenuo sam za njom. Požuda se razgorela u meni. Želeo sam je. Prala je šolje. Ja sam stao tik iza nje. Ruke su mi se znojile, dah mi je drhtao. Tašta je bila mirna, prala je sudove. Nije progovarala. Prišao sam još bliže. Tela su nam se dodirnula. Njena velika guza je bila na meni. Moj kurac je bio na njoj. Ništa nije rekla. Krenuo sam da se trljam o nju. Odjednom se okrenula,
sve vreme pribijena uz mene.
"Šta to radiš!", lupila mi je šamar sa suzama u očima.
Bio sam zatečen. U šoku. Ali nije me odgurnula. Nije se odmakla. Moj kurac je sada dodirivao njen stomak. Gledao sam je u oči.
"Spašavam brak! Hoćeš li pomoći?", odgovorio sam drhtavim glasom. Ćutala je. Zagrlio sam je. Nije uzvraćala. Spustio sam joj ruke na guzu i mesio je.
Bio sam strašno napaljen. Čuo sam samo njeno drhtavo disanje i tihi plač. Skliznuo sam ruke sa njenog dupeta nagore i otkopčao joj brushalter.
"Nemoj, molim te!", tiho i neubedljivo.
Želeo sam da je poljubim. Okrenula je glavu. Poljubio sam je po vratu. Suze su joj tekle niz obraze. Ruke je držala nepomičnim kraj tela. Krenuo sam da joj skidam bluzu. Uhvatila me za ruke, u pokušaju da me spreči.
"Nemoj, molim te!",ponovila je sada glasnije.
"Želim da te jebem tašta. Želim da uđem u tvoju pičku, da te zadovoljim. Želim da budeš moja. Želim da budem tvoj.", ni sam ne znam otkud sam imao hrabrosti da izgovorim tako nešto. Ništa nije rekla. Ali stisak kojim mi je držala ruke da joj ne skinem bluzu je opao. Iskoristio sam priliku i skinuo joj je. U tom je i otkopčani brus spao na pola. Ukazala mi se ogromna dojka, sa velikom braon bradavicom koja je štrčila uspravno. Kurac mi je bolno pulsirao. Skinuo sam joj brushalter skroz. Krenuo sam da joj sisam bradavice, željno, pohotno, jako. Dragana je to mrzela. Tašti se izgleda sviđalo.
Sisao sam je kao da mi je to nepresušna potreba, kao da mi život zavisi od toga. Čuo sam par prigušenih "oooh". Sa obe ruke sam joj mesio grudi,  dok sam ih sa uživanjem sisao. Nikada nisam bio napaljeniji u životu. Uhvatio sam je za ruku i stavio je na moj kurac. Želeo sam da ga oseti preko farmerki.
Nije je sklonila. Trljao sam ga o njenu ruku. Primetio sam da je zatvorila oči. Poljubio sam je. Nije uzvraćala. Nisam odustajao neko vreme, ali nije se dala. Krenuo sam da je trljam po pički preko farmerica. Mokre su. Napalila se. To me je neizmerno obradovalo. Želela je i ona mene.
Samo je dahtala, dok sam joj jednom rukom držao mesio sisu koju sam želo da isisam, da upijem, a drugom trljao, drkao vrelu pičku.
Stegnula ga je! Uh kako mi se to svidelo! Reagovala je, polako, ali sigurno. Krenula je da ga trlja. Odmah sam otkopčao šlic i pantalone i izvadio ga napolje. Drkala ga je jednom rukom, zatvorenih očiju. Otkopčao sam joj farmerke. Uhvatila me drugom rukom. Nije imala snage da kaže ne.
Htela je da sačuva svoje dostojanstvo. Ja sam hteo da ga uništim. Da je kaznim za svo odbijanje i uvrede koje sam pretrpeo od njene ćerke.
Ugrizao sam je za bradavicu, lagano i taman da je malo zaboli. Opalila mi je šamar. Opet sam je poljubio. Nije i dalje htela da uzvrati. Nije međutim, prestala da mi drka kurac.
Spustio sam joj farmerice i  ostala je samo u gaćama.
"Preklinjem te zete, nemoj!"
Bila je pravi komad, punačka, debelog dupeta i butina, ogromnih grudi. Nisam se obazirao. Gurnuo sam nasilno ruku u njene gaćice, jer je htela da me spreči jednom svojom rukom i krenuo da joj drkam pičku.
Pružila je blagi otpor, ali nije ništa rekla. Bila je mesnata i dlakava. Sviđalo mi se to. Neverovatno topla i neverovatno mokra pizda, željna dobrog jebanja. Bio sam toliko napaljen, da sam već bio blizu, samo od njenog drkanja, koje je ubrzavala kako sam joj drkao pizdu.
Podigao sam je na kuhinjski sto. Iz pičke joj je curilo, ruka mi je bila mokra. Olizao sam njene tečnosti sa svoje ruke, gledajući je u oči. Video sam joj na licu da ga želi. Poljubio sam je. Konačno, uzvratila je! Za tili čas su nam se jezici isprepletali. Sklonio sam joj ruku sa mog kurca, jer nisam želeo još da svršim. Ljubili smo se i drkao sam joj dlakavu pičku. Svo vreme sam joj samo klitoris masirao, a onda sam usporio, uplašen da ne svrši prebrzo. Gurnuo sam joj dva prsta u pizdu. Jebao sam je prstima i ljubio.
Osetio sam bes odjednom. Prestao sam da je ljubim i opalio joj šamar.
"Ovo je, jer nisi vaspitala svoju sebičnu ćerku! Sada ćeš ti platiti njen račun."
Pogledala me je lica izmazanog od suza i crvenog od šamara. Na licu joj se video stid i blud. Opalila je i ona meni šamar.
"Jebaću te!", rekao sam joj. "I to vredi hiljadu šamara. Jer želim tvoju pičku! I moja je!", polako, ozbiljno i iskreno sam joj rekao.
Samo me je uhvatila za kurac i stisla ga je.
"Hajde.", rekla je tiho i drhtavo, plačnim glasom.
To je bilo sve što mi treba. Skinuo sam joj gaćice i bacio ih. Podigao sam je. Bila je teška, nekih 70 kg, na svojih 165 cm visine,
ali kao da to nisam ni osetio. Odneo sam je u spavaću sobu. Spustio na krevet. Privukla me i poljubila. Srce mi je tuklo jako brzo, požuda me ispunila celog. Tresli smo se oboje. Bila je ispod mene u misionarskoj. Namestio sam ga na ulaz i ušao u njenu pičku. Ušao u raj! Jer u tom trenutku, realnost je prestala da postoji za oboje.
Jebali smo se kao ljubavnici željni jedno drugog godinama, jebali smo se kao da ništa drugo ne postoji. Dahtala je i gledala me u oči, ubrzavao sam, ulazio dublje i vadio ga, gledao je i ljubio.
Mešala je i nabijala se, menjala tempo. Ljubila me po vratu i ja sam nju. Osećao sam se blaženo, želeo sam da je večno jebem.
Okrenuo sam se da ja budem odozdo i da me jaše u sedećem položaju. To je i uradila. Mešala je i jahala me, skakala. Kako je skakala po njemu, prelepe, ogromne sise su joj  letele na sve strane, a ja sam ih šamarao. Uhvatio sam je obema rukama, privukao je skroz uz sebe, da uđem do kraja. Prodirao sam joj u pičku duboko i polako, nabijao je na sebe do kraja. Želeo sam da ceo uđem, da se sjedinim sa njom.
"Ti si moja, tašta! Ti si moja kurva, Ceco!", rekao sam joj ozbiljno dok mi se orgazam približavao.
"Blizu sam zete, nastavi molim te!", bilo je sve što je rekla.
"Jesi, jer si moja drolja i svršićeš na meni.... I ja sam blizu, mnogo si bolja od svoje ćerke...", rekao sam joj jako sporo na uvo, šaputavim glasom.
"Jesam, jesam, jesam, jesaaam", odgovori mi na isti način.
Kako sam osetio da joj orgazam grči mišiće pičke oko mog kurca, da svršava jako na meni i mom kurcu, krenuo sam da je punim, da izbacujem svoju spermu duboko u njoj, što sam dublje mogao. Čini mi se da sam svršavao i punio je minutima, nikada toliko nisam svršio, nikada toliko sperme nije odjednom izašlo iz mene.
Kako je osetila štrcanje sperme u svojoj pički, krenuo joj je još jedan talas orgazma, jači nego pre, cela se grčila, glave zabačene unazad i ogromnih sisurina za koje sam je držao.
Dotakao sam samo nebo. To je bilo ono što mi je bilo potrebno. Na njenom licu sam video čisto zadovoljstvo, sreću i radost,
kakvu nikada nisam video na licu ijedne žene. Ostali smo spojeni u tom položaju grleći se, par minuta. Bio je u njoj, voleo sam to.
Možda je meni ipak bila potrebna iskusna matorka, umesto razmažene klinke.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Johnvejn

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 442
 • Pol: Muškarac
 • Djed koj voli incest i mlade curice i ženice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tašta ili razvod
« Odgovor #1 poslato: 30-11-2015, 03:25:20 »
Dobro došao na ovaj sajt.  :)

Bravo za priču. Odlično napisano. realistično. Nadam se da se nećeš razvesti, punica će to dovesti u red. Objavti ćeš ti i drugi dio ove priče, možda se još štošta izdogađa.  (thumbup)

Mix NS

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1123
 • Pol: Muškarac
 • Pokušao sam biti razuman, i nije mi se sviđalo.
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tašta ili razvod
« Odgovor #2 poslato: 30-11-2015, 08:07:50 »
odlična priča .
dobrodošao i nadam se još ovakvih priča (aplaude)

možda samo koji enter više zbog bolje čitljivosti  :)
Seks je jedan od razloga za reinkarnaciju, ovi ostali su nevažni!
Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

DrvoZivota

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 773
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tašta ili razvod
« Odgovor #3 poslato: 30-11-2015, 11:51:29 »
Sviđa mi se priča.  (thumbup) (thumbup)  (aplaude) (aplaude)

hotlajn

matorikuronja

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 1145
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tašta ili razvod
« Odgovor #4 poslato: 30-11-2015, 19:21:25 »
Tasta inace budi zeta recima:" ustaj zete, da mi jebes dete...".
Salu na stranu, odlicna prica, bas mi se svidela, nemoj stati, nastavi...pozz... (thumbup) (aplause) (beer)

Mix NS

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1123
 • Pol: Muškarac
 • Pokušao sam biti razuman, i nije mi se sviđalo.
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tašta ili razvod
« Odgovor #5 poslato: 30-11-2015, 19:34:23 »
Ustaj zete da mi jebeš dete
ako dete nema mašte
ima pičke i kod tašte

Matori mnogo si mi fini nešto  (thumbup) (thumbup)
Seks je jedan od razloga za reinkarnaciju, ovi ostali su nevažni!
Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

obozavalac ribe

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 917
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tašta ili razvod
« Odgovor #6 poslato: 30-11-2015, 19:50:02 »
Super  ;)

Blecky

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2385
 • Pol: Muškarac
 • lud,zbunjen normalan
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tašta ili razvod
« Odgovor #7 poslato: 02-12-2015, 01:53:41 »
prva liga samo napred,,, (thumbup)


arnella

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 8911
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tašta ili razvod
« Odgovor #8 poslato: 21-12-2015, 17:24:03 »
 (thumbup)  taste imaju maste  (thumbup) (aplaude) (aplaude) (aplaude)
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.

DoctorWho

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 15
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tašta ili razvod
« Odgovor #9 poslato: 17-08-2020, 22:44:25 »
Odlična priča, hoćemo nastavak  (thumbup)
Napaliće se i taštica kada joj još malo proradi maštica  >:D

Tagovi:
 

GoogleTagged