Sex Oglasi

Autor Tema: U pratnji duhova prošlosti - 1 deo  (Pročitano 5288 puta)

zlocesti_zeka

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 58
  • Teme korisnika u ovom forumu
U pratnji duhova prošlosti - 1 deo
« poslato: 14-01-2018, 20:52:50 »
Milica, zgodna devojka preplanulog tena i kao ugalj crne duge kose, stajala je pokraj ceste. Tmuran jesenji dan i vetar koji se poigravao sa pticama u letu nagoveštavao je nevreme i kišu. Promrznuti devojčurak se nadao da na ovom svetu postoji makar jedna dobra duša koja će stati i povesti je ka Beogradu kuda se i zaputila. Taman kada je izgubila i svaku nadu krenuvši nazad ka svom domu, tik uz nju se zaustavio BMW beogradskih tablica. Zatamanjeno staklo se polako spuštalo. Njeno srce je snažno lupalo. Bila je uplašena.

- Ukoliko ti je potreban prevoz do Beograda, izvoli.

Čovek u svojim kasnim četrdesetim joj je potpuno smirenim glasom ponudio prevoz do Beograda. Njegove crte lica su bile blage a garderoba strogo poslovna. Iako je u automobilu bilo toplo bio je ogrnut crnim kaputom.

- Ovo je sigurno je neki biznismen, odakle mu inače novac za ovakav automobil i skupocenu garderobu - pomislila je naivno.

Njeno tužno lice se najednom obasjalo. U trenutku, vreme je za nju prestalo da postoji. Osetila je nekakav čudan osećaj topline iznutra. Pomislila je da je ovo njena karta za bekstvo iz siromaštva. Otvorila je vrata i ušla u kola. Začula se škripa guma. Krenuli su put Beograda.

Da li je Milica pronašla izlaz iz mračnog lavirinta u kom se najednom našla ili je potonula još dublje? O njenoj sudbini ćemo pričati u nekoj od narednih priča. Sada je red da se osvrnemo na redosled događaja koji je sudbine običnih ljudi sasvim lagano pogurao ka vrtlogu ludila.

Milenkovići, jedna sasvim obična siromašna porodica iz okoline Subotice. Vodili su skroman život u porodičnoj kući koja se nalazila u Dubrovačkoj ulici. Do te pomalo zavučene Palićke ulice se moglo doći odmah nakon, svima dobro poznatog, skretanja sa horgoškog puta. Nikola, glava porodice je radio u vojsci a njegova žena Dara je bila domaćica. Dobrodušna ali neuka žena. Završila je osnovu školu nakon čega je upoznala Nikolu za koga se kasnije i udala. Nikada nije bila zaposlena. Opredelila se da rađa decu, po čemu se ni malo nije izdvajala od svojih vršnjakinja. U svojoj mladosti važila za razdraganu plavušicu, nisku, vitkog tela i prelepih bujnih sisa. Usne su joj bile pune, one prave pušačke. Kada bi stavila karmin malo koji muškarac bi mogao da se uzdrži od prljavih misli. Nakon udaje, retko kada je nosila kratke suknje ili provokativnu garderobu. Đavolski snažno se trudila da bude što pristojnije odevena. Nije želela da javno pokazuje svoj seksipil.

Drugarice su je često prekorevale u vezi odluke da se uda za Nikolu, krupnog i naočitog, ali siromašnog momka. Nikoga nije slušala, govorila je da je je zaljubljena kao i da je u Nikoli pronašla čoveka i ljubav svog života. Početak svake bračne priče je uglavnom srećan ispunjen optimizmom i nadom za boljim sutra. Nekom vrste magla koja se nije mogla opipati rukama, ali se zgusne gle! Evo još jednog srećnog početka. U tom pogledu ni njihov brak nije bio izuzetak.

Nikola, vojno lice, je održavao sjajnu fizičku formu. Svakodnevni iscrpljujući marševi su doprineli njegovoj izdržljivosti. To je posebno pogodovalo Dari koju je Nikola tucao do iznemoglosti. Iako je mogao da jebe satima, njihov seks je bio mlak. Trudio se da bude jako nežan prema njoj. Ponekad bi joj to i zasmetalo. Iako konzervativna, ona je ponekad maštala o tome kako je Nikola grubo tuca. Jednostavno, to je bilo jače od nje. Kažu da se seksualne sklonosti svake žene, uglavnom zavise od načina na koji su je tretirali prvi ljubavnici. To je neko nepisano pravilo za koje su naravno postojali i izuzeci.

Ne ostaje nam a da se ne zapitamo, kakav je pa to seksualni put mogla imati skromna devojka iz Hajdukova, malog sela pokraj Palića?

U svojoj ranoj mladosti u svet seksa je uveo komšija Svetozar. Sveta je bio perspektivni bokser. Grubijan i nasilnik prepun testesterona, pojebao je popriličan broj žena po selu. Uglavnom one starije. Privlačile su ga udate žene, domaćice kojima su muževi bili van kuće. Voleo je da istrese jaja duboko u njihovim utrobama, jer je znao da ne mogu zatrudneti. Palila ga je pomisao da jebe tuđe. Da jebe nečiju ženu u njihovim bračnim posteljama. Omiljena mu je bila Goca, iskusna pušačica, volela je da joj Sveta nafiluje usta spermom pa da potom sačeka muža i poželi mu dobrodošlicu toplim poljupcem.

Ali, vratimo se Dari. Dara je bila Svetina prva komšinica u selu i imao je poseban odnos prema njoj. Kako su odrasli zajedno uvek se trudio da je zaštiti. Nikada nije ni pokušavao da je kresne. A mogao je. Lako. Samo da je to hteo. Sve se promenilo nakon jedne večeri. Dara se vraćala kući, sama, dok mastilo noći lagano farbalo nebo iznad nje. Sasvim iznenada, na deonici puta kraj stare kafane, Dara je naletela na par momaka iz susednog sela. Oglasio se najružniji ali i najkrupniji momak iz grupe.

- Ohoho ... Pa da li je moguće da takva cica ide sama kući... ovako kasno? Ccc.

Dara je osetila opasnost instinktivno ubrzavši svoj korak. Probala da ih ignoriše. Mislila je, pijane budale, odustaće.

-Alo bre droljo... stani kad ti kažem... jebem li ti majku.

Navrnuo je pivsku flašu koju je držao u ruci i naiskap popio pivo. Podrignuo je a zatim se začuo i zvuk prikupljanja šlajma... pljunuo je na prašnjavi seoski put, blago se namrštio. Na tren se zagledao u pivsku flašu, video je odsjaj svog ružnog i primitivnog lica. To ga je na neki način povredilo. Nešto je u njemu kliknulo, zamahnuo je rukom i hirurški precizno bacio flašu pokušavajući da pogodi Daru. Uspeo je. Pala je kao pokošena na zemlju.

- Haha Simo, ala si je spičio... pravo u glavu... pala je ki glineni golub. Hahah... Buć.

Sima se uspravio i kao lešinar potrčao ka svojoj žrtvi. Na zemljanom putu ležala je Dara. Istina bila je obučena kao prava kurva. Kratka haljinica, jarko crveni ruž za usne i prelepa duga plava kosa. Iako je bio pijan, Sima je osetio kako mu se kurčina momentalno ukrutila. Morao je da je pojebe pa kud puklo. Znao je da se njemu nikada neće ukazati ovakva prilika. Mogao je da jebe samo seoske kurve, a one su uglavnom bile krezube i debele. Daru su vrlo brzo spakovali u prikolicu traktora krenuvši ka svom selu. 

- Alimpije, vozi u selo. I požuri dok se ne probudi ova naša uspavana lepotica.

Sima je sedeo na ivici traktorske prikolice. Pušio je drinu bez filtera. Bio je to sparni letnji dan. Najednom mu je pogled privukla Dara. Toliko se oznojila da su joj se grudi oslikavale kroz usku i tanku haljinu. Kako je prikolica truckala tako su i Darine grudi poskakivale. Sve je to dodatno palilo Simu koji pukao. Izgubio je strpljenje.

- Alimpije zaustavljaj traktor... vozi na onaj tamo proplanak... tamo iza onih kuća blatara.

Sima je skinuo svoju majcu. Lupio je par blagih šamara Dari. Želeo je da je probudi i odmah stavi do znanja ko je ovde gazda. Izvukao je svoju kurčinu i dobro je premazao svinjskom mašću, koju su uvek nosili u prikolici traktora. Valjda da namažu na hleb ako ogladne, to je tada bila sirotinjska hrana. Iskezio se onako ludački, legao preko Dare i nacentrirao kurac na njenu mladu pičku. Snažno ga je zabio. Do kraja. Krvnički. Dara je vrisnula.

- Mmmmm... ovo je premija momci... Uhhh... kako ću da karam ovu kučku kad stignemo u Kanjižu.

Potom ga je izvukao i ponovo snažno zabio. Još jednom... pa još jednom... Nakon svakog njegovog grubog ulaska Dari bi se zatresle sise, nakon čega bi i ona ispusila tihi uzdah. To ga je dodatno palilo.

- Ajde Simo ubrzaj malo... videće nas neko - reče Alimpije.

Sima je bio u transu. Ispod sebe je imao mladu ždrebicu spremnu za rasplod, koju je snažno navlačio na svoj masni seljački kurac. U njegovim, sada već pomalo zakrvavljenim očima sve je ovo delovalo normalno. Perifernim vidom je primetio da krezubi Velja drka svoj sasušeni kurčić. Najednom je shvatio da i drugi žele svoj deo kolača. Kao i svaki predvodnik čopora morao je da pokaže zube. Izvukao je kurac iz Dare a potom se pridigao. Prišao je krezubom Velji i jednim preciznim krošeom ga zbacio sa traktorske prikolice.

- Ovo je moja žena! Da li ste čuli! Jel vam jasno!

Potom je ponovo legao preko Dare i nastavio još grublje da joj delje pičku. Dara je želela da se sve ovo što pre završi pa je počela da palaca jezikom i oblizuje usne. Rukama je pridržavala svoje krupne sise. Znala je da to pali muškarce. Naučila je taj trik gledajući kako njenu majku Milevu pumpa drvoseča Krsta svake druge večeri.

Videvši da se ovo neće dobro završiti, Alimpije je otrčao ka obližnjoj kući kako bi potražio pomoć. Znao je da je sve ovo pogrešno.

Pokucao je na vrata prve kuće na koju je naleteo. Vrata mu je otvorila sredovečna žena u spavaćici.

- Šta je bilo momak?

Alimpije je progutao knedlu. Bilo mu je neprijatno. Ne samo zato što je kao neznanac lupao na vrate već i zbog toga što je primetio da se na satenskoj haljini te zgodne žene nalaze bele krupne mrlje. Mogao je samo da pretpostavi da su to tragovi sperme.

- Pomagajte ... zovite nekog... neki ludak siluje devojku u prikolici na livadi... čuo sam krike. Probao sam da pomognem ali me je taj momak oterao.

- Iju. Bože svašta. Sačekaj.

Zalupila je vrata. Čuli su se užurbani koraci i prigušena rasprava. Par sekundi nakon toga je izleteo Sveta. Očito besan, jer ga je Alimpije prekinuo u karanju Goce, čiji je muž radio u Austriji. Sima se prodrao:

- Govori... gde su oni? Odrobijaću ih sve. Mamicu im njihovu. Prekidaju me dok jebem.

Dohvatio je jednu gredu, navukao cipele i potrčao preko polja.

Kada se popeo na prikolicu, bio je šokiran jezivim prizorom. Oblio ga je hladan znoj. Pijana spodoba je ležala preko Dare divljački se zabijajući u nju. Snažno je zamahnuo gredom, udarivši Simu pravo u potiljak. Samo jedan precizan udarac utreniranog boksera je bio dovoljan da Simu odbaci na sasvim drugi kraj prikolice. Sima se ukočio, telo mu se treslo a sperma je prskala svuda po sopstvenom telu.

- Dobro, makar je nije napunio - pomisli Svet.

Sada mu je već laknulo pa je dvojicu preostalih momaka vrlo lako savladao. Svakog sa po jednim preciznim i snažnim udarcem. Simino telo se sada samo od sebe grčilo. Očito je bio u posmrtnom ropcu.

Sveta je podigao Daru, uzeo je u naručje i odneo u Gocinu kuću.

Nekoliko dana nakon nemilog događaja, Dara je došla do Svetine kuće želeći da mu se zahvali. Sveta je otvorio vrata i ugledao Daru. Bio je iznenađen, ne toliko time što je ona došla da se zahvali. On je to na neki način i očekivao. Iznenadila ga je Darina pojava.

Ipak, nije imao priliku da Daru često vidi u ovakvom izdanju. Za njega je ona bila mala rumena seljančica.

Sada je pred njim stajala jedna druga Dara. Našminkana i utegnuta u usku crnu haljinu koja je jasno isticala njene bujne grudi više je delovala kao jeftina kafanska droca nego kao uzorna komšinica kakvu je do tada poznavao. Sređena plava kosa, nalakirani nokti i crveni ruž su učinili da se Svetina kurčina ukruti.

Uhvatio je za dupe i snažno privukao kao sebi. Zalupio je vrata i počeo da ljubi Radu.

- Želim te. Tako želim da me jebeš. Pička mi je mokra već nekoliko dana. Maštala sam o tebi, znaš?

Sveta je bacio Daru na stari seoski kauč. Životinjski instinkti su proradili u njemu. Dara je bila mala kučkica koju je trebalo oploditi. Ona ga je i molila da to uradi.

- Aaaaarrrrghhhhhh

Nabio joj ga je jako otpozadi. Ona je bila toliko vlažna da nikakva priprema nije bila potrebna. Sveti je neka jeza prostrujala duž kičme. Navikao je da jebe izanđale matorke, ženturače širokih i istrošenih pičaka. Njima je čak i njegova poprilično debela i dugačka kurčina od 21cm bila taman dovoljna. Sa Darom je bilo drugačije, njena mlada pica je bila uska i topla. Obrijala se posebno za njega. Sveta je navukao Daru još nekoliko puta a potom i svršio duboko u njoj. Valjda iz navike, nije mu palo na pamet da ga izvadi. Dara je mešala guzom i stiskajući vaginalne mišiće izvlačila i poslednje kapi sperme iz Svetine kurčine.

- Uhhh.. Izvini Daro, nikada pre nisam ovako brzo svršio. Obično jebem satima. Ali, ali... ova tvoja pičkica je toliko uska da je to neverovatno.

Darina pica je bridela. Iako je ovo bio brzinski seks, Sveta je dobro protresao njene unutrašnje organe. Samo se nasmejala i uzela njegovu kurčinu u usta. Pušila je, guušila se i lickala njegov glavić gledajući Svetu pravo u oči. Mljackala je sasvim nesvesno. Jednom rukom mu je drkala kurac a drugom mazila svoju picu. Radila je to poprilično neiskusno ali sa velikom željom, što je poprilično palilo Svetu. Nakon par minuta je ponovo bio spreman za akciju. Noć je bila duga, pogotovo za Daru koju je Sveta napunio još četiri puta do jutra. Nije se bunila, želela je njegovu spermu. Osetila se kao kučkica i želela je da je Sveta napumpa. Želela je njegovo dete i njegovu zaštitu.

U narednih par dana, Sveta je svakog dana drao Darinu pičku. Svaki put bi svršio u nju. Nekoliko puta ga je molila da joj svrši u usta. Međutim, Sveta bi svaki put, izabrao da joj napuni utrobu spermom.

Dani su prolazili a žandarmerija je Sveti ušla u trag. Znali su da je on ubio Simu. Ostavio je svedoke živim što je bila velika greška. Sveta je imao određene kontakte u državnoj bezbednosti, tajanstvenog mladog čoveka u crnom kaputu koji mu je pomogao da pobegne, prvo u Afriku pa potom i u Beč gde je za uzvrat tokom godina obavio pregršt prljavih poslova za državnu bezbednost.

Dara je bila slomljena. Čovek kojeg je želela više nije tu, njihove sudbine su se razišle u trenutku najveće strasti koju jedno živo biće može doživeti. Nedelje su prolazile a Dari je izostala prva menstruacija. Znala je da nešto nije u redu a nakon savetovanja sa majkom shvatila je da je trudna. Bila je prestravljena. Nije želela da kao njena majka Mileva sama odgaja dete.

- Slušaj ćerko, moramo da nađemo nekog mladog momka iz sela što pre. Mislim da mi je drvoseča Krsta pričao o jednom naočitom momku sa Palića koji ne može da nađe ženu. Uredićemo da se slučajno upoznate a ti gledaj da ga zaludiš brzo. Uostalom, nisi ni ti baš naivna kada si istrpela Svetu. Rekla je to malo grubim glasom kao da zna kako Sveta jebe.

Jesen se polako i pomalo neprimetno uvukla u njihovo malo mesto, a Dara se udala za Nikolu sa svojih nepunih 18 godina. Naravno, pogađate, za Nikolu naočitog momka sa Palića. Naredne godine je rodila dete, muško, a Nikola je častio celu kafanu.

- Bio je ponosan. Mislio je u sebi, kakav sam jebač... oplodio sam je iz prve... i to muško.

Dani, meseci i godine su prolazili a Milenko je bio njihovo jedino dete. Kada je napunio 17 godina otišao je od kuće u potrazi za boljim životom. Nikada ga više nisu videli ni čuli.

Tada je nastupio prelomni trenutak u njihovim životima. Nikola je vremenom postao pomalo preke naravi. Nežni seks sa njegovom ženom Darom, se pretvorio u iživljavanje. Godinama je nežno tucao Daru pazivši da ih sin ne čuje kroz kao papir tanke zidove. Sada su bili sami i Nikola je želeo  da nadoknadi sve godine mlakog seksa. Svake noći komšiluk je slušao Darine krike, škripu dotrajalog metalnog kreveta i silovite i ritmične udarce dva tela. Nije više morao da brine da li će ih sin čuti. Za njega je seks postao takmičenje. Vojni dril koju je trebalo odraditi. Dara bi samo raširila noge u iščekivanju da je Nikola napuni. Za njega ona je postala komad mesa. Drolja koju je trebalo nafilovati spermom. Sopstvenu ženu, Daru, koja je u tom trenutku imala nepunih 35 godina, jebao je kao životinja. Nije više brinuo o njenom zadovoljstvu. Za njega je jedino bilo bitno da istrese svoja jaja. Nikola bi se, nakon te za Daru mučne i duge partije seksa, samo izvalio na leđa, potom okrenuo na bok i tako zaspao. Dara je danima razmišljala šta se to promenilo u njihovom do tada skladnom braku. Gde je nestala ljubav i kako je moguće da je njen do tada nežni muž postao takav siledžija. Kao da je smetnula sa uma da ona njega zapravo, nikada nije ni volela. Odgovor je stigao ubrzo.

Nikola je danima dolazio pripit sa posla. Osilio se. Nije se čak ni trudio da prikrije tragove karmina na svojoj odeći, što naravno nije promaklo oštrom Darinom oku. Nakon tog otkrića Dara je briznula u plač.

- Nikola, šta je ovo. Objasni mi! - Rekla je pomalo drhtavim glasom prekinuvši Nikolu u ispijanju rakije.

Do tada se smireni Nikola zagrcnuo a potom pocrveneo u licu kao bik. Pogledao je u čašicu rakije koju je vrteo svojim debelim prstima. Naiskap je popio rakiju, naglo ustao i bez reči opalio šamar Dari koja se zateturala i pala na kolena.

- Sad ću ti jebati mater.

Jednom rukom je Daru grubo držao sa kosu privlačeći njeno prelepo lice svojim preponama. Trljao je njenu facu i prevlačio njene usne o svoju izbočinu na pantalonama, dok je drugom rukom otkopčavao kaiš.

- Pička ti materina zaostala. Nisi mi popušila kurac poslednjih 15 godina. Glumiš mi tu neku damu.

Potom joj je zalepio jos jedan šamar, od kojeg joj je zazujalo u ušima. Ni sama nije znala šta je snašlo. Bila je preplašena.

- Otvori usta... Otvori usta kad ti kažem...

Potom joj je na silu nabio debelu i masnu kurčinu u usta.

- Ahhhh....

Izvadio ga je lagano pa ponovo snažno nabio. Ovog puta do grla. Nije brinuo da li će je povrediti. Krenuo je da je ritmički tuca u usta, mumlajući nerazumne reči u pauzama između nabijanja.

- Uhhh ... šta... ja... 15... godina.... propuštam...

Bila je potpuno poražena... bale su joj se cedile niz bradu i padale po krupnim sisetinama. Nikola je totalno poludeo. Nije mu bilo dovoljno to što je Dari razvaljivao usta. Želeo je da njenu patnju podigne na viši nivo. Izvadio je kitu i nekoliko puta je lupio masnom kurčinom po usnama. Otišao je do hodnika gde se nalazio fiksni telefon. Trudio se da priča glasno i razgovetno kako bi ga Dara što bolje čula.

- Mašo? Ti si? Nikola ovde... Dođi do mene. Ne brini ti ništa. Hoću da ova moja matora drolja vidi uživo kakvu pičku tucam svaki dan.

Spustio je slušalicu. Na njegovom licu se mogao primetiti pakosni osmeh. Maša je bila zgodna mršava cigančica malih ali čvrstih sisa, duge crne kose i vragolastih zelenih očiju. Imala je svega 20 godina. Nakon nepunih 10 minuta začula se zvonjava na ulaznim vratima.

- Ulazi otvoreno je.

Maša je prišla i opkoračila Nikolu koji je sedeo u stolici. Sa prekorom i gađenjem je gledala Daru.

- Uh kako želim da osetim tvoju kurčinu duboko u sebi - i pre nego što je završila rečenicu, Nikola je nacentrirao svoju kitu na njenu mladu pičku, uhvatio snažnim rukama za bokove i navukao je do kraja. Vrisnula je.

Naravno, cigančica nije nosila gaćice.

- Sada ćeš da vidiš odakle mi karmin droljetino - obratio se Dari.

Brzo i snažno je navlačio Mašu na svoj kurac. Čulo se šljapkanje njene mlade, uske i vlažne pice. Dara je klečala pored i plakala. Nikola je mladoj ciganki jednom rukom mesio sise a drugom je držao za bok. Kakva je to scena bila. Delovalo je, kao da će Nikola krupan čovek po prirodi rasturiti na komade Mašu koja je bila tanka kao grana. Čak je i Dara pomislila da će je Nikola raspolutiti. Ali ne, ona je uživala. Želela je da je Nikola napumpa tu pred njegovom ženom. Htela je da pobegne iz siromaštva. Maša je povukla Nikolinu ruku ka svojim usnama dok je ovaj besomučno navlačio na svoju kitu. Počela da sisa njegove prste... prvo kažiprst pa potom spojene kažiprst i srednji prst simulirjući pusenje kurca. To ga je gurnulo preko granice nakon čega je svršio duboko u nju. Hteo je da ga izvuče ali se Maša sama nabila na njega dva puta a potom i treći put ne dozvolivši Nikoli da ga izvuče. Želela je da je oplodi tu odmah ispred Dare. U tome je i uspela. Nije pomoglo ni to što je naterao Radu da isisa svu spermu iz Mašine pičke. Jednostavno, ciganska pička bila je plodna kao vojvođanska njiva.

Ubrzo potom Maša se uselila i počela da živi sa njima.

Dara je spavala u gostinjskoj sobi i obavljala kućne poslove, dok je Maša prešla u spavaću sobu. Narednih šest meseci su bili poprilično mučni za Daru. Noći je provodila slušajući Mašine krike i škripu dotrajalog kreveta. Dara je znala da se Maša trudila da joj što više zagorča život. Sva vriska i dreka bili su tu da bi Daru dovela do ludila:

- Jaoj kako ti je veliki.
- Nemoj tako jako, uh boli me.
- Jebi, jebi nemoj da staješ, oplodi me. Volim te.
- Tooo napuni mi usta, volim tvoju slatku spermu.
- Cepaj me sada jako, sigurna sam da je Dara budna. Neka sluša kako dereš mlado meso.

Sve je to bila gluma mlade ciganke u želji za boljim životom i bekstvom iz siromaštva. I Nikoli je bilo jasno da mlada devojka od 20 godina nije želela muža toliko starijeg od sebe. Kada se nađe u bezizlaznoj situaciji čovek ne bira i radi sve kako bi preživeo. To je jedan od osnovnih životinjskih instikata.

Došlo je i vreme da Maša ode u porodilište. Zbog rizične trudnoće zadržali su je nekoliko meseci na ispitivanju. Kako to obično biva sudbina i neke čudne nevidljive niti naših života se prepliću i kao što lutkar u pozorištu upravlja svojim lutkama, tako i sudbina spaja i razdvaja zalutale ljudske duše koje slepo tumaraju ovom planetom u večitoj potrazi za boljim sutra.

Tog dana dok je Dara prostirala veš u dvoriše je ušetao krupan, ćelav i istetoviran muškarac. Pomislila je da je ovaj njen opet napravio neku glupost. Da se ne daj bože zadužio, pa da je đavo došao po svoje.

- Pomaže bog. Kojim dobrom? - upita pomalo usplahireno Dara.

- Tražim Daru Milinković... devojačko Mojsilović.

U glasu je prepoznala starog prijatelja Svetu.

-Sveto! - vrisnula je.

Potrčala mu je u zagrljaj potpuno se prilepivši za njega. Mogao je da oseti Darine nabubrele sisetine.

- Hej malena, došao sam. Okajao sam grehe iz prošlosti, mogu da živim ponovo u Srbiji.

Dara je ridala... plakala je od sreće.

- Raspitao sam se. Znam da imaš muža. Priča se po selu da je dovukao neku ciganšturu i da je trpa ovde u kući dok ti patiš. Prvo ću njega da prebijem a onda te vodim odavde.

- Sveto, nemoj molim te. Zbog toga si i morao da pobegneš iz zemlje. Nemoj da ponoviš istu grešku. Daj mi par dana da pripremim teren i onda ćemo zajedno otići odavde.

Sveta je ćutao, klimajući glavom i naizgled odobravajući plan.

- Idi sada, Nikola će naići svakog trenutka.

- Daro... Ja se ne krijem. Baš želim da upoznam tog Nikolu, da prozborimo koju. Kazaću mu da sam majstor, da sam došao da otpušim cevi u kuhinji.

Otkucalo je 15 časova i Nikola je ušao u kuću. Dare nije bilo a na stolici u dnevnoj sobi Nikola je opazio radnički kombinezon. Najednom ga je oblio hladan znoj.

- Darooooo... gde si!

- Eeej komšija, Dara je otišla po šećer za kafu. Cevi su se zapušile. Nije dobro. Dara me je pozvala da pogledam gde je problem. Ja sam majstor ovde iz sela.

Nikola ga je nepoverljivo gledao ali mu je u neku ruku Sveta delovao simpatično. Pružio mu je ruku.

- Nikola.
- Sveta.

- Nego Sveto jel te ova moja ponudila domaćom rakijom.

- Boga mi, nije. Ali ako je dobra rakija greota da ne nazdravimo.

- Pusti ti te cevi, hajde da mi sednemo ko ljudi i popijemo po koju.

Sveta je bio iskusan mangup, brzo je naveo Nikolu da popije znatno više iznad svojih mogućnosti. U međuvremenu se Dara vratila kući. Pravo je otrčala u kuhinju. Od straha nije smela ni da priviri u dnevnu sobu.

- Prijatelju, odoh ja da pogledam one cevi.

Nikola pokuša da ustane ali noge su mu bile oduzete. Rakija je počela da deluje.

- Sveto, idi ti popravi to, ja sam izgleda popio koju previše. Biću ovde dok mi se malo ne razmagli pred očima.

Sveta je ustao i krenuo ka kuhinji.

- Ooo, Daro pa ti si se vratila. Odlično taman da mi pomogneš. Treba neko da mi pridrži ovu cev.

- Sveto, šta to radiš, pa ti nisi normalan. Nemoj sada molim te, čuće nas. Biće vremena. - Šaputala je Dara svojim nežnim glasom.

Sveta joj je prišao sa leđa. Počeo je da joj grubo mesi sise i ljubi vrat. Na svojoj, još uvek čvrstoj guzi Dara je osetila kurčinu koja je polako postajala sve tvrđa i tvrđa.

- Nemoj sada. Samo nemoj sada, kao boga te molim.

Sveta je jednom rukom uhvatio Daru za kosu i povukao joj glavu u nazad. Drugom rukom je nastavio da joj mesi sise. Više ga nije interesovalo ništa. Na par koraka od njih u uskoj kuhinji nalazio se sto. Odgurao je Daru i presavio preko stola i dalje je držeći jednom rukom za kosu. Darina pička je već bila spremna. Ova situacija ga je pomalo podsetila i na prošlost kada je cepao njenu tada mladu pičku. Nije više želeo da odugovlači. Lupio je par puta svojom kitom o njeno čvrsto dupe a zatim ga zario duboko u njenu utrobu. Za njega je ona i dalje bila uska kao prvog dana.

- Uh jebote. Jel jebe tebe ovaj tvoj.

- Tiiiišeee.... Čuće nas. Nemoj molim te.

Nije se obazirao previše na njene molbe. Jebao je otpozadi tako jako, da je Nikola u susednoj sobi, iako pijan, morao biti svestan da mu neko jebe ženu.

- Svetooo, kakva je to buka tamo?

Sveta je na trenutak zastao sa jebanjem Nikoline žene. Nije ga vadio a Dara je mešala guzom lomeći mu kitu. Zabavljalo ga je sve to.

- Ma ništa komšija, nego nisi ti čistio ove cevi dugo pa se zapeklo. Ali, ne brini sada ću ja to da sredim.

Potom je krenuo da kao ekspresni voz jebe Daru. Čulo se šlapkanje Darine pičke, sudari dva tela a Sveta se nije libio da debelom šakom opali Daru po dupetu. Dara se prisetila trika koji je naučila od ciganke Maše. Zgrabila je Svetinu ruku i prinela njegov srednji prst ka svojim pušačkim usnama. Počela je da ga oblizuje a potom i sisa. Par trenutaka potom, Sveta je nafilovao Daru. Ispustio je krik muškarca koji svršava. Izbacio je toliku količinu sperme da je bela tekućina krenula da curi niz njene još uvek prelepe i glatke noge. Još par puta joj ga je zabio u utrobu a potom se obukao i krenuo ka dnevnoj sobi. Daru više nije ništa interesovalo, ponovo je bila ona mala kučkica koju je osvojio njen alfa mužjak.

Sveta je ćutke ušao u dnevnu sobu, izvadio pištolj iz Nikoline jakne. Pištolj je bio nemačke proizvodnje. Dodao je pištolj Nikoli. Samo ga je pogledao. Nikola je znao šta treba da radi. Jasno mu je bilo da je Sveta upravo jebao njegovu ženu a da on ništa nije mogao da učini da to spreči. Bio je poražen. Sveta je nasuo rakiju prvo u Nikolinu čašicu a potom i svoju.

- Živeli! -naiskap je popio rakiju a potom izašao iz kuće. Dara je krenula za njim. Tek što su stigli do kapije iz kuće se začuo pucanj. To je preseklo Daru, znala je šta to znači. Osetila je probadanje u predelu srca. Osećaj nalik onom kao kada veštom gitarsti pukne žica tokom sviranja komplikovane deonice. U takvim situacijama bi muzičar jednostavno zamenio žicu i nastavio sa sviranjem. Tako je i sudbina prekinutu nit na instrumentu Darinog života zamenila novom ovoga puta debljom žicom.

U Svetinoj kući ih je čekao čovek u crnom kaputu. Isti onaj koji je Sveti pomogao da se izvuče pre skoro 20 godina.

- Daro idi u susednu sobu dok popričam sa gospodinom.

Dari je postalo jasno da je Sveta već imao unapred pripremljen plan. Nije on došao u Srbiju da bi se zadržao ovde. Vratio se sa ciljem, verovatno mu je čovek u crnom kaputu dojavio kako se Nikola ponašao prema njoj. Nakon 15 minuta pozvao je Daru da im se pridruži-

- Daro, idemo zajedno u Nemačku. U Dizeldorf. Imam unosan biznis tamo, nećeš nikada morati da radiš. Bićeš moja žena a još uvek si u godinama kada možeš da rodiš dete.

Do tada, ćutljivi čovek u crnom kaputu se oglasio.

- Sveto, ujutro te čeka automobil i gorivo. Lažni pasoši će biti spremni. Milica će doći ovde večeras.

- Ko je Milica? - rekla je Dara pomalo ljubomorno usplahirenim glasom.

- Ne brini malena. Milica je neka klinka, koju otac tuče a na nama je da joj pomognemo. Ja ću joj naći posao a ona neka se snalazi sama.

Laknulo joj je. Čak je bila i oduševljena njegovim dobročinstvom.

Čovek u crnom kaputu je ustao i ćutke krenuo ka izlazu. Nije se ni pozdravio. Samo je nestao u mraku.

KRAJ PRVOG DELA

Ovo je samo prvi deo priče koja je otvorila mnoga pitanja. Kakva sudbina čeka Milicu i kakva je uloga čoveka u crnom kaputu? Da li Daru zaista čeka bolji život i kakvim se to tajnovitim poslom bavi Sveta u Nemačkoj? Šta će se desiti sa Mašom i njenim detetom?

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


filozof123

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 41
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: U pratnji duhova prošlosti - 1 deo
« Odgovor #1 poslato: 14-01-2018, 22:33:45 »
odlicno,svaka cast

mouse25

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 182
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: U pratnji duhova prošlosti - 1 deo
« Odgovor #2 poslato: 15-01-2018, 05:26:55 »
Iskreno meni se dopada i volio bih ptocitati nadtavak

Costa Rica

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 103
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: U pratnji duhova prošlosti - 1 deo
« Odgovor #3 poslato: 15-01-2018, 05:51:14 »
Ma kakav crni promasaj. Pisi majstore. (thumbup)

hotlajn

bizarni

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 415
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: U pratnji duhova prošlosti - 1 deo
« Odgovor #4 poslato: 15-01-2018, 07:24:12 »
Jedna od boljih prica.Jedva cekam nastavak.

kurajberrrr

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2213
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: U pratnji duhova prošlosti - 1 deo
« Odgovor #5 poslato: 15-01-2018, 09:57:12 »
 :) Ambiciozno!  (yes)
Moje price ;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.; ; ; ; ; ; ; ; ;    ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

AMON_RA

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 156
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: U pratnji duhova prošlosti - 1 deo
« Odgovor #6 poslato: 15-01-2018, 15:02:30 »
Pa  zeko čisto sumnjam da ti je ovo  prevenac,možda je na ovom sajtu,što u suštini nije ni bitno.Čitaćemo te :)

Blecky

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2370
 • Pol: Muškarac
 • lud,zbunjen normalan
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: U pratnji duhova prošlosti - 1 deo
« Odgovor #7 poslato: 15-01-2018, 16:23:01 »
udri majstore samo napred, na ovake price se dugo cekalo... (thumbup) (thumbup)


zlocesti_zeka

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 58
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: U pratnji duhova prošlosti - 1 deo
« Odgovor #8 poslato: 16-01-2018, 07:27:49 »
Hvala svima na pozitivnim komentarima :) Naročito Costa Rica jer su mi njegove priče najgotovnije na sajtu.

perestrojka

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 204
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: U pratnji duhova prošlosti - 1 deo
« Odgovor #9 poslato: 16-01-2018, 08:49:58 »
Nastavi obavezno

Tagovi:
 

GoogleTagged