Sex Oglasi

Autor Tema: URANAK  (Pročitano 10238 puta)

masturbationart

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 279
  • Teme korisnika u ovom forumu
URANAK
« poslato: 30-04-2015, 21:41:24 »
URANAK

Kad mi je sat zazvonio u 7 sati počeo sam da jebem sve po spisku. Nisam se kao čovek naspavao već pet dana. Firma za koju sam radio upregla nas je kao konje da završimo sve poslove pre praznika. Po ceo dan sam bio na poslu. Nisam mogao da se bunim. Iako sam imao fakultetsku diplomu posao sam dobio tek kada me je zgotivio Natašin ćale i zaposlio me preko veze, narvno, Nataša je moja devojka. Zajedno smo bili oko godinu dana, ali njeni su već počeli da me zovu zete i da planiraju našu budućnost. Valjalo je i mene da zaposle pre nego što postanem zvanično zet. Nema potrebe da objašnjavam koliko su mi Natašini matorci išli na nerve. Nisam mogao da ih gledam očima, ali sve sam trpeo zbog Nataše. Ona je bila njihova sušta suprotnost. Uvek nasmejana, raspoložena i naravno prelepa. Bila je neposredna, znala je da se šali i uživa, nikada ne bih rekao da su je odgajila ta dva stvora koja su uvek pravila sterilnu atmosferu. Mislio sam da čak i jedno drugom persiraju kada su sami. U seksu nisam ni mogao da ih zamislim... ali je zato Nataša bila živa vatra. Upoznali smo se na jednoj snobovskoj žurci. Bila je privlačna, ali su snobovi na mene delovali aseksualno. Ipak smo razmenili brojeve telefona i posle dva dana me je prva pozvala. Bila je uporna, mogu da kažem i da je ona mene smuvala. Imponovalo mi je to. Znao sam da sam lep, zgodan i privlačan. Riba mi nikada nije manjkalo. Uvek sam imao kres šemu, ali ovo sa Natašom je bilo sasvim drugačije. To prvo pušenje kurca nikada neću zaboraviti. Kako ga je samo volela. Reklo bi se ljubav na prvi pogled. I ja sam bi ponosan na njega. Znao sam da imam lep, poprilično dug i nadasve debeo kurac. Da debeo. Malo je njih moglo da ga obujmi celom šakom, a o pušenju da ne govorim, uglavnom se svodilo na lizanje glavića i drkanje. Ali sa Natašom nije bilo tako. Prvo se oduševila kada ga je napipala. Bradavice su joj bile krute i ja sam ih sisao golicajući joj sise svojom bradicom dok mi je stiskala kurac preko pantalona. Gaće su brzo postale tesne i morali smo da ga oslobodimo. Ah to njeno oduševljenje kada ga je videla...Nikada neću zaboraviti kako su joj oči zacaklile. Gledala ga je, mazila ga, tepala mu, ljubila ga i što je najbitnije progutala ga je celog. Taj osećaj nikada neću zaboraviti, poželeo sam da mi zauvek ostane u njenim ustima. Ni sam ne znam šta mu je radila i kako je to izvodila. Cvileo sam kao ranjeni ker. Nisam mogao da se kontrolišem, trzao sam se, on je bubrio i punio joj usta spermom. Nije manje bila oduševljena ni kada sam joj ga smestio u pičku... I tako već više od godinu dana. Nisam bio u medjuvremenu ni sa jednom drugom. Trebalo je zadovoljiti Natašu. Brzo me je upoznala sa celom familijom i prijateljima, snob do snoba. Progutali su me. Postao sam deo tog sveta samo zbog pičke...Život...
 Tumarao sam po stanu. Bilo je sedam sati i umesto da se naspavam za prvi maj
ja sam morao da se probudim da bih bio sa Natašom i njenima u vikendici pored Dunava u Grockoj. Probudio sam se sa poludignutim kurcem i shvatio da nisam ni jebao ni drkao bar pet dana, samo sam radio kao konj...jedva sam uspeo da pišam sa kitom u takvom stanju. Telefon je već zvonio. Nataša je cvrkutala sa druge strane žice. – Krećem za deset minuta.- odgovorih. Bila je dosadna da ću zakasniti. Na brzinu sam se samo istuširao hladnom vodom. Bio je tek maj a već su vrućinčine počele. Nisam imao vremena ni da ga izdrkam. Kako se sve promenilo za tako kratko vreme. Gde su nestala ona jutra kada bih se prvo pozabavio svojim mališom pa pogledao kolji je datum i dan... Sad sam bio poslovni čovek.
 U trenerci sam uleteo u novi auto, koji mi je, naravno, dala firma u koju me je ubacio Natašin ćale. Krenuo sam. Nataša je spavala kod sestre i zeta u 29. novembra i tamo je trebalo da se sastanemo i pokupim je. Usput mi je ispričala ko će sve biti. Shvatio sam da će kuća biti puna njenog dosdnog društva. Podrazumevalo se da će doći i njeni sa svojim prijateljima, ali samo na ručak. Bar neće spavati, ali kuća će biti prepuna i od onog do čega mi je najviše stalo neće biti ničega. A stalo mi je bilo samo da ispraznim kitu u Natašu. U usta, pičku, dupe, sve jedno samo da se olakšam...
 Nataša me je čekala sama ispred zgrade svoje sestre. Na moje oduševljenje rekla mi je da ćemo krenuti sami , a sestra i zet za nekih desetak minuta jer su kasnili prijatelji koje su očekivali. Kada su takvi smorovi u pitanju ni deset minuta bez njih nije mala stvar, verujte mi. Samo kada biste čuli kako se njen zet šlihta Natašinom ocu i kako se vole preseo bi vam prvomajski roštilj odmah.
Nataša je uletela u auto i posle pet minuta smo izašli sa Bulevara i nastavili da vijugamo ka Grockoj. Prošlo je desetak minuta kada ju je sestra pozvala i rekla da su upravo krenuli i da će nas verovatno sustići. To naravno nije bilo moguće jer je Natašin zet u saobraćaju kao verovatno i u celom životu bio pička. 
 Svuda oko nas je bilo zelenilo. Uželeo sam se Nataše i njenog večitog osmeha. Nije zatvarala usta. I ona se mene uželela, ali se izgleda više uželela onog zašta se uhvatila prvom zgodnom prilikom. Vozio sam vijugavim putem a Nataša je stiskala moju kitu preko trenerke. Osećao sam samo napetost i dodire koji su je pojačavali. Da li se brzo digao ili uopšte nije spao od kad sam ustao nisam bio siguran. Znam samo da mi je ovo prijalo. Malo sam usporio. Gledao sam krajičkom oka gde bih mogao da se parkiram i na brzaka ga joj istresem u usta. Ali sve je bilo naseljeno. Svuda su bila domaćinstva ili vikendice i naravno dan. Usporio sam samo malo da svučem trenerku i da ga oslobodim. Nataši su se oči zacaklile kao i uvek kada bi ga ugledala. Lagano ga je drkala a ja sam ubrzao vožnju. Imali smo deset minuta fore ispred ostalih koji će nam praviti gužvu ceo dan, a ja sam imao ideju. Kada sam joj rekao i Nataši je sigurno iako nisam osetio na to ovlažila pička: Uletećemo brzo u dvorište vikendice. Parkiraćemo se u garažu i zatvoriti je. Jedini prozor koji gleda ka kapiji je iz garaže, jer su ostali okrenuti ka Dunavu na suprotnij strani. Ona će se nasloniti na prozor i moćićemo da uživamo dok ne vidimo da se drugi automobili pustim putem ne primiču. Čak i dok otvore kapiju i parkiraju se imamo vremena da svršimo. Nataši su se još više zacaklile oči od ideje da će ga i primiti a ne samo drkati. O mom kurcu da ne govorim. Bio je tvrd ko kamen, svaka žila mu se ocrtavala, počeo je i da bali od napetosti dok mi je polako povlačila kožicu gore dole, čak sam se uplašio da ne svršim pre vremena što mi se baš odavno nije dogodilo.
 Kada smo skrenuli sa glavnog puta Nataša ga je već oblizivala jezikom. Još koji minut i u garaži smo pa će da dobije kurčinu koju nije videla pet dana.
 Otvorila je i zaključala kapiju pa je potrčala da isto uradi sa garažom. Zatvarala je garažu a ja sam izlazio iz auta sa spuštenom trenerkom koju nisam ni navlačio. Otvorili smo prozor garaže i svež vazduh je ušao. Imali smo pogled na pedesetak metara dug put pre kapije. Iza nas su samo bila vrata koja su vodila unutrašnjim stepeništem u dnevnu sobu velike vikendice. Bila je tišina i ni jednog auta nije bilo na vidiku. Nataša se naslonila dlanovima na prozor. Jednim potezom sam joj spustio trenerku sve do patika. Dodirnuo sam je prstom. Bila je mokra kao što sam i pretpostavljao. Nisam mogao da odolim da ne čučnem i ne osetim na jeziku picine sokiće. Kako je samo zaskičala. Osim što se nije pravila da uživa u seksu Nataša je to volela i da pokaže. Nikada nisam bio sa ribom koja je bila toliko glasna i koja je uzdisala i dahtala gotovo vrišteći na svaki dodir. Tako je bilo i ovog jutra. Sami gde nije bilo ni bojazni da će nas čuti komšije iz susednog stana totalno smo se opustili. Ja sam halapljivo lizao natrćenu pičku, a Nataša se uvijala i stenjala- Oooo, mili, oooo kako je dobroooo....o kako sam ga se uželele....oooo.... aaaaaa...
Gurao sam joj i prst u pičku koju sam lizao i jebao je njime.
- Toooo miliiii, aaaaaaaa aaaaa...
Osetio sam kako joj se nogice tresu i kako se povija. Uspeli smo. Uspeli smo da stigne da svrši i na jeziku. Sad je bio red da ga primi. Opet se ispravila i izvila natrćivši dupe što je više mogla. Uhvatio sam ga u ruke i polako naciljao. Ulazio sam polako dok je Nataša uzdisala. Bio je ceo u njoj. Počeo sam lagano da se pomeram napred nazad pa da ga vadim celog i opet nabijam zbog čega je Nataša još ludje cvilela i uzdisala. Rukama sam joj podigao majicu i uhvatio se za njene sise koje sam sada mesio dok sam se zabijao sve jače. Znao sam da to obožava. Hvatao sam je za krute bradavice i uvrtao ih. Ječala je. Ja sam bio sve brži i žešći. Ni ja nisam bio tih. Uživao sam u našim isprepletanim uzdasima i bezobrazlucima koje smo govorili glasno.
- Kako je dobro, oooo, toooo mili. Jebi , jeeebiii me.
- Jesi ga se uželela, a?
- Jesam, mnooogoooo kako ga samo volim.... jeeeebiiiii...
- Jebem te, jeeeeebemmmm. Blizu sam.... Hoću usta da ti napunim.
- Mmmm to Mili.
U poslednjem trenutku sam se zaustavio i izvukao ga dok se ona spuštala na kolena i bočno se okretala. Počela je da mi ljubi jaja a ja da urličem.
- Svršaaaaaavammm....
Malo se izmakla i zinula. Sperma iz preunih jaja nije prestajala da štrca po njenom licu, kosi, jeziku. Neke kapi su je i zaobišle i završile na drugom delu garaže.
 I dalje smo duboko disali. Ja sam se pridržavao za zid a ona je još klečala predamnom, dolazili smo sebi. Moja kita kao da nije splasla ni milimetar. Začuli smo sitne korake i okrenuli se. Na vratima koje vode u kuću stajao je Natašin otac kom je upravo prišla i njena majka. Nemam reči kojima bih opisao izraz njihovog lica. I da smo hteli da se sakrijemo nije bilo moguće. Gledali su ćerku ulepljenu spermom ispred čijeg lica se još uvek klatio poveći komad kurca. I ako su je ikada pitali (a pitali su je sigurno) šta je to našla na meni sada su sigurno dobili odgovor. Začuo se zvuk motora od automobila. Bacio sam pogled kroz prozor i video kolonu koja se zaustavlja pred kapijom. Matorci su kao po naredbi istrčali da dočekaju goste. I Nataša i ja smo znali da ih zadržavaju da što duže ne udju dok sam joj ja pomagao da maramicama obriše spermu sa sebe.
 Svi smo pili kafu na terasi koju je gospodja mama skuvala dok je gospodin tata pričao kako su odlučili da dodju dan ranije kako bi nam pripremili kuću za uživanje... Kad sam popio kafu izvinio sam se svima i rekao da ću se popeti u sobu na spratu da malo odmorim, jer sam radio danima... Natašin ćale se napravio da me nije čuo pričajući sa svojim tada a i sada omiljenim zetom...
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


nice890

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 870
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: URANAK
« Odgovor #1 poslato: 30-04-2015, 22:35:21 »
svaka cast na prici super je ima li nastavak :D

Timeonmayhand

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1513
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: URANAK
« Odgovor #2 poslato: 30-04-2015, 22:36:57 »
A ja mislio da se na 1 maj ne radi, ;D a ti kao vredan radnik ni taj dan da odmoriš.
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
By T.

OcajnaDomacica

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 98
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: URANAK
« Odgovor #3 poslato: 01-05-2015, 05:52:20 »
 (cheers) živeo prvi maj, i svi radnici udarnici  (punch) odlična priča  (thumbup) sviđa mi se >:D

hotlajn

kurajberrrr

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2203
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: URANAK
« Odgovor #4 poslato: 03-05-2015, 17:47:30 »
 :) Ih sta ti je kapitalizam... ;) U vreme socijalizma na uranku su direktori jebali zene svojih radnika a sada iz izlozenog vidimo da radnici vlasnicima jebu kcerke...  (thumbup)

Nesto najbolje od takozvanih prigodnih prica - pa dogodine valjda nastavak... :-\
Moje price ;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.; ; ; ; ; ; ; ; ;    ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

arnella

 • Sexy Moderatorka
 • *****
 • Poruke: 7785
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: URANAK
« Odgovor #5 poslato: 04-05-2015, 19:04:06 »
lepo se pobrinuli za zeta  (thumbup) (aplaude) al zet kurcom razmislja juhhhh  (aplaude) (thumbup) (aplaude) (aplaude) >:D   
ozbiljno; dobra je prica  (aplaude) (aplaude) (aplaude)


masturbationart

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 279
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: URANAK
« Odgovor #6 poslato: 27-04-2018, 18:26:50 »
Primice se 1. maj, valja razmisliti gde na uranak da se podje  ;)

Tagovi:
 

GoogleTagged