Sex Oglasi

Autor Tema: Vanbračne aktivnosti moje žene  (Pročitano 16962 puta)

a1s2d3f4

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 21
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Vanbračne aktivnosti moje žene
« poslato: 13-03-2019, 00:16:03 »
   

      Upoznao nas je, u kasno proljeće, zajednički prijatelj, ludo zaljubljen u nju. Tada je već bila bivša djevojka trećeg prijatelja koji nije imao petlje imati seks sa njom jer je bila jebena od nekog starijeg dečka te raskinuo s njom zbog svoje nemoći. Imali smo jedva 16.
Treći je drugom, kao htio namjestiti ju, lagao kako ju je on redovno jebao. Dosadilo mi ih je slušati i rekao sam, ne znam zašto, neka odjebu u skokovima, a da će ona biti moja. Zadirkivali su me i rugali se misleći da nemam šanse kod nje. Nisam želio ustuknuti i iako nisam imao stvarnu želju ni namjeru, počeo sam se nalaziti s njom, izlaziti prijateljski ne bih li dokazao da mogu.
Ljeto je prolazilo, ona i ja smo se sada viđali već svakodnevno.  Počela je nova školska godina i mi smo i ne primijetivši postali najbolji prijatelji, ludo zaljubljen par.
   Mnogi dečki su se zadivljeno okretali za njom, a mene gledali pogledom punim zavisti i mržnje. Bila je prelijepa, vitka dugokosa brineta, toplih smeđih očiju, punih sočnih usana, čvrste grudi između trojke i četvorke, lijepe tvrde guze i dugih nogu. Pao je prvi seks, pa drugi, treći…
Godine su prolazile, naša ljubav je bivala sve jača. Matura, moj odlazak u vojsku. Nisam ju pitao da me čeka i nije mi obećala čekati me. Vratio sam se iz vojske vjeran njoj, a ona me čekala i bila mi vjerna. Svo vrijeme seks je bio redovan koliko može biti kada nemate gdje. Meni se uvijek činilo premalo, a ona ili nije trebala više ili nije željela reći suprotno. Govorila je da nije bitno koliko ga ima, a da uživa kada ga bude. Počeo sam misliti da nešto radim krivo, da ona zapravo ne uživa, ali ne želi priznati da me ne povrijedi. Sve češće sam započinjao razgovor o tome. Bio sam uvjeren da ne svršava i postao opterećen njenim orgazmom.
Ukazala joj se prilika da ide na more, a ja nisam mogao s njom i rekoh joj da svakako ide. i odlučila je otići. Nekoliko dana prije puta prvi put sam joj rekao da ja ili nisam sposoban izjebati je tako da mi svrši na kurcu ili njoj treba puno veći kurac od moga ili je u pitanju nešto što ne vidim i neka na moru nađe nekog da ju dobro izjebe. Nije vjerovala da joj mogu takvo nešto reći.
Rekla je da je njen prvi dečko koji ju je jebao imao zaista veliki kurac, toliko ogroman da je tek nakon nekoliko uzaludnih pokušaja i puno kreme uspio ući u njenu pičkicu i izjebati je i da joj je nakon toga bilo lijepo jebati se s njim, ali da nikada nije svršila.
Nakon njega je krenula s mojim prijateljem koji se nije usudio ni pokušati jebati je. Ludo je željela njegov lijepi tvrdi kurac duboko u sebi. Bio je nešto veći i deblji od moga. Kada je on iz straha prekinuo s njom bila je jadna i pojavio se jedan stariji dečko i njoj se prijebalo. Raširila je noge za njega i jedno veće primila njegov prosječno velik kurac. I on se izlio i napunio joj pičkicu, ali nije svršila.
Prije nego je otišla na more još sam joj nekoliko puta rekao da hoću da se pojebe da oboje znamo na čemu smo. Kategorički je odbijala i pomisao da bi to napravila. Rekao sam da mora i da joj sigurno neće biti problem naći svako veće nekoliko jebača. Bila je ljuta na mene i s gnušanjem odbijala svaku mogućnost da to učini.
Imala je jednu prekrasnu jako prozirnu bluzicu koju se nije usudila nositi u javnosti, a ja sam tražio da ponese na more i nosi bez grudnjaka tako da joj sise budu potpuno vidljive i da će sigurno biti žestoko jebana. Odbila je i rekla da ju neće ni ponijeti. Govorila je da nije kurva…
Otputovala je rano ujutro. Pisati će mi i zvati me svako veće s govornice. Morao sam biti doma uz fiksni telefon ako sam je želio ćuti jer tada nije bilo mobitela. Bio sam jadan i ljubomoran i krio sam to. Taj dan je trajao tisuću sati, a bio je najkraći od idućih četrnaest. Navečer je nazvala i pričala o tome kako je bilo na putu, smještaju u hotelu, nekoj curi s kojom je bila na plaži i sada izašla. Pričala je o divljoj nudističkoj plaži gdje nije gužva i ima skrovitih mjesta i da li smije ići, a ne mora se ni skinuti. I pričala je o nekom oženjenom lokalcu Ljubi koji je bio stariji od nje sedam godina, a koji sada radi u njenom hotelu. Kojem Ljubi? Pitao sam. Ma znaš onaj koji je imao kafić. Ma znaš, onaj u kojeg sam godinama bila zaljubljena kada sam kao klinka išla na more sa starcima u njihovo odmaralište. Onaj što ima zgodnu ženu. Onaj visoki crni… Ma pričala sam ti kada smo one jedne godine dolazili kod njih na jutarnju kavu i gusti sa šlagom.  Pitao sam je misli li nešto s njim sada ili sutra s nekim na nudističkoj plaži. Naravno da ne. Koliko mi puta mora ponoviti. Oštro je prosvjedovala i ljuto mi rekla da mi je jasno rekla da od toga nema ništa. Sada će ići prošetati pa u hotel za šank jer je Ljubo obećao počastiti nju i prijateljicu. Pitam je što je obukla i ona mi reče za neku majicu i šorc u kojima je izgledala jako dobro. Još ju upitah za onu prozirnu bluzicu, ali je nešto mrmljala te mi je ostalo nejasno ima li ju sa sobom ili ne. Prekinuli smo razgovor i obećala mi da će me možda nazvati prije nego ide spavati. I nazvala je oko 1 sat poslije ponoći kratko iz hotela. Ljubo joj je dao da me zove s recepcije. Cijelo su veće provele s Ljubom za šankom. Pile su vino, odnosno prijateljica je otišla spavati poslije prve čaše još oko 22 sata jer je bila umorna. Pitam je zar ona nije umorna i kaže mi da sada je i da ide spavati. Pitam ju da li je ipak odlučila zavesti Ljubu kada je ostala tako dugo s njim na njegovom radnom mjestu. Ipak nije otišla malo prošetati po gradu ili naći neku zabavu negdje drugdje. Govori mi da joj nije do šetnje po gradu i traženja zabave jer je umorna od puta i popodneva na suncu na plaži. Pitam ju, ako je tako, što nije otišla s prijateljicom u 22 na spavanje, ali ne dobivam odgovor nego mi ponovno govori da ne misli ništa niti s Ljubom niti s nekim drugim da ona ima i voli samo mene i nitko joj drugi ne treba. Da ju ja zadovoljavam u potpunosti. Samo su vodili obične razgovore kao stari poznanici koji se nisu vidjeli nekoliko godina. Učinilo mi se da više nije tako kategorički odbijala mogućnost jebanja s nekim drugim i nije to izgovarala ljutito kao do sada. Činila se raspoloženom. Uzbuđenom. Noć sam proveo u bunilu, negdje između jave i sna.


njaki

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 18
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Vanbračne aktivnosti moje žene
« Odgovor #1 poslato: 13-03-2019, 00:39:42 »
Prica obecava, obraduj nas nastavkom uskoro  :) (thumbup)

a1s2d3f4

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 21
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Vanbračne aktivnosti moje žene
« Odgovor #2 poslato: 13-03-2019, 07:35:46 »
To mi je plan.

Virtuelnimanijak

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1639
 • Pol: Muškarac
 • jebač-presretač
  • Prazna muda, bistra pamet!
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Vanbračne aktivnosti moje žene
« Odgovor #3 poslato: 13-03-2019, 07:49:18 »
Jedan je isto tako dobro počeo .... i već posle tri godine je stigao nastavak .... he, he ...  ;) ;) ;)
E, sad ga ne bi' vadio ....
- Grof Drkula -

*** jebem tuđe žene i gledam svoja posla ***

hotlajn

a1s2d3f4

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 21
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Vanbračne aktivnosti moje žene
« Odgovor #4 poslato: 17-03-2019, 02:05:56 »
Otvaram oči, ignoriram bolnu erekciju, ustajem u hipu i trudim se zaposliti misli i tijelo. Sunce je već upeklo, ali sjedam na bicikl i idem od prijatelja do prijatelja, vozim van grada, kupam se u znoju, pluća pred kolapsom. Vraćam se doma, uzimam loptu, na igralištu nikoga jer su 33°C, a ja želim probiti mrežu na golu. Odlazim doma jer možda će nazvati.
Postajem svjestan sjene koja me prati još od sinoć, slutnje da će se dati i primiti što joj nisam pružio. Muče me pitanja, zašto sam…, što mi je bilo? Možda neće… Pa ona me ipak voli. Stalno mi govori da neće i ne želi nikoga osim mene. Koji sam ja kreten! Nitko normalan nije svoju curu gurao u krevet drugome idiote nijedan!!! Nije ona takva. Ispričat ću se i moliti je da mi oprosti i obećati joj da više nikada neću ni pomisliti na takvo nešto. Zvoni telefon, zvoni, ja ne mogu korak napraviti… što ako je već… obavila? Skačem, potrčim, haalo… Ona je! Govori mi da sada ide na večeru samo da se istušira i obuće pa će malo do grada, u šetnju. Pokušavam saznati kako je provela dan… s kim… gdje, ali ona žuri jer kasni i ostati će bez večere. U dahu mrmlja da je bila na običnoj plaži s poznanicom, malo je sunčala grudi, ali nije išla na nudističku jer sinoć nije stigla srediti dlačice, a mora pod hitno. Pitam ju kako će urediti dlačice, da li to čini za Ljubu i je li ga vidjela. Odgovara da ga nije vidjela. Pitam da li će se vidjeti kasnije s njim i ponovo pitam da li pičkicu uređuje za njega, a ona mi samo reče da mora prekinuti i da ne zna hoće li ga vidjeti. Šalje mi pusu i prekida razgovor. Bilo je očito da nije htjela reći  da li pičku brije/šiša radi njega i ne reče mi da li će me još zvati!? Razgovor je trajao možda minutu, a njen glas mlak, bezličan s daškom nervoze.
Ja lud, u mraku, neznanju. Sam. Neću izlaziti van jer će možda nazvati. Izjeda me ljubomora, strah. Zamišljam ih zajedno. Plakao bih od jada, ali ne mogu. Hvata me bijes. Otkantat ću kurvu. Odlazim u grad. Besciljno lutam i izbjegavam sve koje poznajem. Brzo se vraćam doma jer… ona će zvati… Možda me nazove i kaže mi da me voli, da pripada samo meni.
A s druge strane države ona je bila u strahu da se ne oda i zato je žurno spustila slušalicu. Još sinoć je primijetila da mu se sviđa i da se pita ima li šanse kod nje. Rekla mu je da ima dečka, ozbiljnu vezu, a on njoj da je dečko daleko i što ne znam da mi neće škoditi i zato neka se opusti i neka sada uživa maksimalno. Iako je bila umorna dugo nije mogla zaspati. Mislila je o tome koliko me voli i da me ne može prevariti. A onda opet da to i ne bi bila prevara jer ima moju dozvolu i prema dogovoru sve će mi reći. Cijeli dan na plaži vagala je za i protiv i odlučila da će biti vjerna i da neće više ni razmišljati o tome.
Ali uz toplinu sunca i šum valova, mirise krema za sunčanje, cvrčanje cvrčaka… on je tako visok, atletski građen, preplanuo od sunca… Bože, baš je lijep, baš je muškarčina. Samouvjeren. Drzak, ali na sladak način. Bar za glavu je višlji od mene. Uff kad bi ju zgrabio. Uspoređivala nas je. Koliki mu je tek kurac. Koliko je njegov kurac veći od mog kada je on toliko veći. Mora da je ogroman. Da li je i debeo? Što ako je veći i od onog njenog prvog, velikog? Jedva je njega primila. A po svemu bi Ljubo trebao imati većeg. Osjetila je vlagu među nogama. Pokušavala se uvjeriti da je to od sunca, od znoja… Ali znala je da bi svršila samo da osjeti njegove ruke na sebi.
S rukama pod glavom zamišljala je da joj prilazi tu na plaži, liježe na nju, grabi ju šakama za guzove, usisava joj bradavicu i guta cijelu sisu. Podiže joj guzove, ona širi noge i osjeća ogromni glavić kako joj polako širi rupicu, grli ga nogama i povlači prema sebi, jako… Osjeća kako ta ogromna kurčina probija njenu malu pičkicu, širi ju, ulazi i ulazi… Pa koliko ga još ima? Tako je divno ispunjena i on se trzne i zabi joj ga do kraja. Osjeti udarac glavića u želudac i jaja o guzu i tada s rukama pod glavom bez ijednog dodira, na krcatoj plaži, eksplodira u orgazmu koji joj zgrči svaki mišić u tijelu, paralizira joj kompletno prelijepo tijelo mokro od znoja. Iz pičke joj je curilo kao da je stvarno maločas napunjena spermom. Posta svjesna okoline i bi ju stid jer je možda netko primijetio što joj se dogodilo. Brzo je pokupila stvari i krenula u hotel. Putem je uvjeravala sebe da će ga izbjegavati. Odmah me ide nazvati. Ne! Prvo se mora smiriti, doći do daha. Sjeda na klupu uz put, pali cigaretu. Pa još jednu i odlazi do govornice. Razgovaramo, trudi se biti mirna, ali nema pojma o čemu pričamo i da se ne oda prekida. Izbjegavat će ga dokle je god tu. Uvjerena u ispravnost odluke odlazi pod tuš i dugo se dugo tušira. Odluči srediti tu prekrasnu nabubrelu pičkicu za nudističku plažu. Da potamni svuda po tijelu. Za mene. Šiša ju na dva milimetra, i brije sve do procijepa. Ostaje uska stazica, gore možda dva centimetra koja se sužavala prema rupici. Oko samog otvora raja je obrijala sve.
Ako stvarno ima kurčinu kakvu je izmaštala na plaži mora biti savršeno glatka. I tada je shvatila da opet misli na njega i da je nesvjesno, zapravo već odlučila da će se pojebati. I tada ushićeno reče sam sebi da hoće. Još večeras. I svaki idući dan. Dok je tu. Bar jednom. Ako bude sreće možda i…
A ja ne moram ni znati. Ljubo je u pravu. Što ne znam neće me ni boliti. Voli me najviše na svijetu i super joj je kada se seksamo. I bez obzira što su je jebala dvojica prije mene zapravo je uz mene naučila sve. S onom dvojicom je bila suviše mlada da bi znala što joj se stvarno dogodilo kad su je jebali. Iako je bilo lijepo. Obožava me u svakom pogledu i beskrajno voli, ali samnom je od šesnaeste. Sada su joj 22. I cijelo to vrijeme je bila samo samnom. Kako to Ljubo radi. Sigurno je drugačije. Moj kurac joj je taman, ali on bi morao imati puno, puno veći i deblji. Ma sigurno. Kako je kada te tolika ljudina zgrabi. Kako je kada te takav muškarac nabije na kurčinu i dugo te nabija. Moj dragi me jebe nježno, baš onako kako volim. Ali Ljubo sigurno jebe žestoko i dugo, dugo. Razmišljala je tako i obukla onu prozirnu bluzu bez grudnjaka. Jedva da joj je malo zamagljivala prekrasne sise. Činilo joj se kao da su punije i čvršće nego inače. Ne daj Bože da se uznojim ili nekako pokvasim bluzu. Onda sam gola… Dole je uzela mini suknjicu koja joj je isticala guzu i duge noge. Krenula je na večeru drhteći kao list na vjetru. Ne smije ga odmah sresti. Mora se malo ohladiti. U holu se vidjela u ogledalu i tada je znala da joj neće odoliti. Jebat će je. Nabit će je na kurčinu i jebati do jutra. Vidjela je i govornicu, ali nije znala što bi mi rekla. Možda mi neće ni reći. Najbolje da mi ne kaže. Ma nije luda da mi kaže pa da me izgubi. Okrenula se prema govornici i tiho prošaptala da nitko ne čuje:
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

a1s2d3f4

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 21
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Vanbračne aktivnosti moje žene
« Odgovor #5 poslato: 17-03-2019, 16:59:02 »
Ovo je njena 53 godišnja pička slikana prije šest mjeseci. Nažalost nemam slike iz doba kada se događalo ovo što trenutno opisujem. Što kažete? Sviđa li se kome? Ja nekako oduvijek mislim da ju je prerijetko davala drugima.

Pradjed

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 1000
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Vanbračne aktivnosti moje žene
« Odgovor #6 poslato: 17-03-2019, 17:43:50 »
Odoh drkati, dobra šteta da nije jebena bar jednom dnevno! Volio bih i guznu rupicu da joj vidim, vjerujem da je i guza u prometu! :-P

perestrojka

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 202
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Vanbračne aktivnosti moje žene
« Odgovor #7 poslato: 18-03-2019, 09:18:58 »
Lepa je slika ali i priča


gogac123

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 448
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Vanbračne aktivnosti moje žene
« Odgovor #8 poslato: 18-03-2019, 10:12:01 »
Uhhhh

vgy

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 498
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Vanbračne aktivnosti moje žene
« Odgovor #9 poslato: 18-03-2019, 11:11:32 »
a1s2d3f4  iz ovog ugla je fantasticna (thumbup)

Tagovi:
 

GoogleTagged