Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Veličanstveni dodir  (Pročitano 12746 puta)

Profesori

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 216
  • Teme korisnika u ovom forumu
Veličanstveni dodir
« poslato: 12-02-2018, 00:56:45 »
BOJANA

Spavala sam leđima okrenutim vratima. U sred noći, probudio me je dodir na bedru. Milovala me je ruka preko spavaćice, zatim se smestila između guzova. Zračila je toplotom koja je prijala. Bunovna, nisam stigla da pomislim čija je. Muž je spavao okrenut leđima i tiho hrkao. Okrenula sam glavu i zapanjeno shvatila da Dejan kleči pored našeg kreveta i miluje me.

Nisam mogla da mu vidim oči u mraku, samo sam osećala ruku kako me lagano stišće i pali. Tek sam kasnije osetila paniku, tada samo magnetsko privlačenje.
Privlačila me je ruka silom jačom od straha. Ustala sam najtiše što sam mogla. Sve vreme me je držao za isto mesto i lagano poveo prema kupatilu. Ušli smo ne paleći svetlo.

Zatvorio je vrata za nama, seo na ivicu kade i iz pidžame izvukao nabrekli kurac. Okrenuo me leđima prema sebi, podigao spavaćicu, svukao gaćice i bez glasa me posadio na sebe. Bila sam vlažna već od onih dodira, prodro je u mene lako, jednim potezom. Uhvatio me je obema rukama za kukove i navlačio, brzo i duboko. Svršila sam začas, posle samo nekoliko prodora. On se propeo i izlio u mene, tiho jeknuvši.

Ustala sam s njegovog kurca, navukla gaćice, tiho otvorila vrata i vratila se u krevet. Muž je i dalje hrkao. Tek me je tad uhvatila panika, počela sam da se tresem čitavim telom, zadovoljnim onim što je upravo dobilo.

Nisam spavala do jutra. Sve vreme sam osećala njegove ruke na guzi i kukovima, njegovu spermu u sebi. Grozničavo sam razmišljala o tome šta će se desiti ujutro, kad se muž probudi.

Gotovo luda od straha koji je rastao iz minuta u minut, ustala sam čim je sat zazvonio i odjurila u kupatilo. Oboje smo se spremili i muž me je odvezao na posao, kao i obično. Ništa nije primetio.

Čitav dan sam mislila samo o toj noći, o Dejanu i zabranjenom seksu. Plašila sam se susreta sa dečakom, kad se vratim kući.

Uveče smo se svi ponašali kao da se ništa nije desilo. Dejan je rano otišao na spavanje u svoju sobu, a iza njega i nas dvoje. Muž me je milovao, okrenuo licem prema vratima, koja su uvek bila poluotvorena i smestio mi ga zguza. Svršio je brzo, izvinio se što je bio nestrpljiv, poljubio i odmah zaspao.

Ja nisam nikako mogla da zaspim, tresla se od straha da bi ona ruka ponovo mogla da me poseti. Padala sam u kratkotrajni san i budila se, uplašena šta će se desiti ako se vrati. Najviše me je plašila želja koja me je preplavila. Grčila sam noge, uzdržavajući se da ne dodirnem vrelo međunožje, koje je želelo taj dodir.

Kad je svanulo, shvatila sam da neće doći. Tek sam tad zaspala, ali istrzani snovi su bili prepuni Dejanovog tela i njegovog kurca. Navlačio me je u snu, bez prestanka. Moram da razgovaram s njim.

*

Dan je opet protekao kao i obično. Dejan se ponašao sasvim normalno, kao da se ništa nije desilo, smejali smo za večerom i svi troje pogledali neki film pre spavanja.
Pomišljala sam da sam sve sanjala i otišla u krevet prilično mirno. Zaspali smo bez seksa. Muž bio je opet spavao okrenut leđima. Umorna od dve grozničave noći, zaspala sam i sama.

Kad me je ruka opet dodirnula, trgnula sam se. Smestio je u udolinu među mojim guzovima i lagano stiskao preko spavaćice. Želela sam da nestane i ode, ali sviđao mi se taj plahi dodir. Izvukla sam ruku i pokušala da ga odgurnem. Nije se dao. Stegao me je jače za gornju polutku. Kao začarana, opet sam ustala.

Ponovo me je poveo do kupatila i scena se ponovila – seo je na ivicu kade, nabio me na kurac i u potpunoj tišini navlačio na svoju muškost. Rukama me čvrsto držao za kukove. Opet sam svršila brzo, i sama se čudeći toj lakoći. S mužem mi se to nije događalo gotovo nikad. Svršila bih tek ponekad i to uz njegov veliki trud. I uvek je trajalo dugo. Najčešće bi svršio samo on i ostavljao me tek delimično zadovoljnom.

Ovog puta je Dejan otišao pre mene. Kad je izašao, upalila sam svetlo u kupatilu i zagledala se u svoje zapanjeno lice, potpuno crveno. Gledala sam svoj izmenjen lik, zatim se oprala i umila. Kad sam se vratila u krevet, savest me je neizdrživo pekla. Okretala sam se po krevetu i probudila muža. Kad me je upitao šta se događa i zašto ne spavam, uspaničeno sam pomislila da bi najbolje bilo da nekako nadoknadim svoju avanturu, spustila se među njegove noge i popušila mu. Bio je iznenađen, verovatno kao i ja, ali nije se bunio. Zagrlila sam ga i oboje smo zaspali. Verovatno je bio zadovoljan, a ja sam drhtala u tom zagrljaju do jutra.

Odlučila sam da razgovaram s Dejanom istog dana, ali nikako nisam uspevala da ulovim priliku. Ponašao se kao da se ništa nije desilo i trudio da ne ostanemo nasamo. Znala sam da se to ne sme ponoviti.

Prošlo je nekoliko dana bez ijednog incindenta, ali sam bila sigurna da se neće na tome završiti i da moram to da raspravim. Dejan je išao u četvrti razred srednje škole i bio je mlađi od mene tačno deset godina. Ja sam radila u uvoznoj firmi kao komercijalista i bila u srećnom braku. Muž i ja smo radili od osam do četiri popodne i on me je svakog jutra vozio na posao, iako je njegova kancelarija bila blizu, uvek bi prvo odvezao mene, pa je odlazio na svoj posao. Imali smo, verovala sam, manje više normalan seksualni život, otprilike dva – tri puta nedeljno. Ne mogu reći da sam bila preterano zadovoljna, ali daleko od toga da sam bila nezadovoljna.

Svih narednih dana, iz glave mi nisu izlazile te dve noći, taj jednostavan, a toliko lep seks sa dečakom. Dejana nisam smela da pogledam u oči. Ipak, trudila sam se i sama da se ponašam normalno.

U neizvesnosti i groznici, prošlo je desetak dana, bez značajnijih događaja. Bio je kraj vikenda, nedelja uveče, kad sam gotovo uvek imala seks s mužem. Zaspala sam s njegovom spermom u sebi, kad me je ona ruka ponovo dodirnula. Zadigao mi je spavaćicu i dodirnuo golu kožu. Stresla sam se, pekao je taj dodir. Pokušala sam grozničavo da ga odgurnem, ali nije dopustio. Plašeći se da ne probudim muža, bila sam ograničena u pokretima. Kad je gurnuo prst u mene, ne dozvoljavajući da ga odgurnem, znala sam da ću morati da ustanem. Ne vadeći prst koji me je palio i mutio razum, odvukao me je tiho u kupatilo.

Pokušala sam da progovorim, ali reči nisu izlazile iz mene. Sela sam na njegov kurac i svršila od jednog prodora. Stresla sam se, jer je on završio ono što je muž započeo. Ostavio me sluđenu i malaksalu, prepunu njegove i muževljeve sperme. Čvrsto sam odlučila da to razrešim već ujutro.

Kad sam ustala, Dejan je već otišao iz stana. Nisam ga čula kad je izašao, pa sam morala da raspravu odložim za popodne. Nisam se, čitavog dana, usudila da ga pozovem na mobilni telefon. Smišljala sam reči koji bih mu rekla, ali svaki je scenario bio gori i gori.

Te noći je došao ponovo, iako sam se nadala da će me ostaviti na miru. Gurnuo mi je ruku duboko među prepone, ispod gaćica. Nisam smela da se pomerim, ali nisam želela ni da ustanem. Gurnuo mi jedan prst u picu i lagano ga uvlačio i izvlačio. Topila sam se i premirala od straha. Ipak, nisam ustala. Nisam ni pokušavala da ga odgurnem. Kad sam se lagano stresla od orgazma koji me je pogodio, on je povukao ruku i, verujem, izašao iz sobe. Uvukla sam ruku u gaćice i nastavila da se dodirujem, tela laganog i zadovoljnog.

Nije bilo dileme, morala sam ovo da završim, ali Dejan mi je nije dao priliku da ostanemo nasamo. Do prave prilike, rešila sam da spavam licem prema vratima. Muž je spavao okrenut leđima. Očekivala sam da će se Dejan ponovo pojaviti, ali bila sam budna i čekala ga okrenuta licem.

Došao je. U mraku spavaće sobe, uočio je promenu u mom položaju. Zastao je neodlučan za čas, a onda je izvukao podignut kurac i prišao mi do glave, gurajući ga prema mom licu. Nisam želela da ga prihvatim, odgurnula sam ga i on je odmah otišao.

Došao je i sledeće noći. Čekala sam ga na isti način. Kad je to video, odmah se okrenuo i izašao. Vratio se za nekoliko minuta, držeći ruku na jajima. Prišao mi je tiho i približio kurac koji je čvrsto držao obema rukama. Krenula sam da ga opet odgurnem, kad je pustio glavić iz šake i dve kapi sperme su me pogodile u obraz. Zapanjeno sam shvatila da je izdrkao i polio me spermom. Odmah je izašao. Oklevala sam nekoliko minuta, zatim ustala i otišla do kupatila da se umijem. Jednu kap sam uzela na vrh prsta, gledala je, pa polizala. Zapanjena i uplašena, pitala sam se kako da ovo rešim.

Bilo mi je jasno da me neće ostaviti na miru. Plašila me je još i više moja nedvosmislena želja i zadovoljstvo koje sam osećala svaki put. Nije smelo da se nastavi, ali sanjala sam te dodire sve vreme.

*

Sledeće noći sam ustala sama i otišla do kupatila. Nisam palila svetlo. Čuo me je, verovatno ni on nije spavao. Ušao je za mnom. Pustila sam ga da sedne na ivicu kade, sama zadigla spavaćicu i sela na njega. Prvi put mi je dodirnuo grudi. Mesio ih je dok se nabijao i oboje smo svršili istovremeno.

Pomišljala sam da se konsultujem sa prijateljicom s posla. Započela sam neki nemušti razgovor, ali je ona sve potpuno pogrešno shvatila. Primetila je da mi se nabacuje naš šef, četrdesetogodišnjak sa dvoje dece. Zezale smo se na temu kako bi to izgledalo s njim, jer je bio zgodan i, činilo se, u srećnom braku.

Prolazili su dani. S mužem sa živela kao da se ništa ne događa. Dejan je prestao da dolazi u našu sobu, ali sam svake treće noći ustajala i on je, kao po komandi, dolazio za mnom. Jebali smo se u mračnom kupatilu. Po dogovoru bez reči, dolazila sam svakog ponedeljka, četvrtka i nedelje, bez obzira da li sam pre toga imala seks s mužem. Čak me je palilo to kad bih njegovu spermu imala u sebi. S Dejanom bih svršila svaki put, lako i snažno.

Iako me je savest pekla, nisam mogla da se oslobodim. Žudela sam za grozničavim dodirima i preko dana se zagledala u mladoliko lice koje je postajalo sve odraslije, zrelije i čvršće. Preko dana smo se pogledali tajno i saučesnički, na kratko i bežali jedno od drugog.

*

Tako je prošlo više od tri meseca. Stiglo je i proleće. Dejan je završavao srednju školu i spremao se za upis na fakultet. Bio je odličan đak i moj ga je muž hvalio kao smernog i vrednog dečaka. Samo smo nas dvoje znali šta se dešava u našim noćima.

Bio je početak maja, vikend. Sve do tada, naš je seks bio identičan, a buran i sjajan. Mesio bi mi sise u kupatilu i nabijao se otpozadi. Tog vikenda nam je stigla u posetu moja svekrva. Spremila sam ručak i sve četvoro smo ručali, smejali se i uživali u pravoj porodičnoj atmosferi. Dejan je posle ustao, izvinio se kako mora da uči i otišao u svoju sobu.

Svekrva i muž su slagali pohvale na njegovo smerno ponašanje i vrednoću. Smešila sam se u sebi. Bila sam zaista srećna, na način koji se verovatno nikad neće ponoviti. Tada me je Dejan pozvao da dođem na trenutak u njegovu sobu. Muž i svekrva su se nasmejali i nastavili razgovor na neke svoje teme.

Ništa ne sluteći, otvorila sam vrata njegove sobe i zgranuto ostala u njima – ležao je na leđima u svom krevetu, potpuno go, i drkao uzdignuti kurac. Gledala sam, opčinjena, nekoliko trenutaka. Bio je tako lep. Prvi put sam ga videla na dnevnom svetlu. Gledao me je kroz poluspuštene kapke, zanet. Počeo je da podrhtava.

-   Dođi brzo, promumlao je.

Omađijana, ušla sam, ne zatvarajući vrata za sobom, kleknula pored njegovog kreveta i zgrabila ga u usta. Svršio je istog časa, napunio me toplom spermom. Sve sam progutala, polizala ga, ustala i vratila se u dnevnu sobu, pokušavajući da se saberem. Njih dvoje su me zadirkivali, ali prošlo je bez posledica.

Iste noći sam došla u njegovu sobu i popušila mu. Prvi put smo se poljubili. Ljubio me je sumanuto, grčevito i strasno. Naravno, nespretno, ali znala sam da će učiti brzo.

Počeo je da vreba svaki trenutak da ostanemo nasamo, i u toku dana. Prilazio bi mi, hvatao me za guzu, u početku stidljivo, pa sve slobodnije gurao ruku pod moju suknju. Ljubio me je u vrat i dodirivao grudi. Činilo mi se da izgledam bolje nego ikada. Svi su to primetili, osim mog muža, koji je nastavljao uobičajeni život.

Dejan je uspeo da me jednom pojebe i u kuhinji. Muž je sišao samo do prodavnice, kad se stvorio iza mene. Zadigao mi je suknju, spustio gaćice i nabio se otpozadi. Svršili smo oboje, žureći da nas muž ne zatekne. Stigla sam i da kleknem i poližem ga, pre nego što se vratio.

Noćna viđanja nismo učestali, iako smo oboje bili napaljeni i spremni. Hvatali smo svaku priliku da ostanemo nasamo, bar na čas, da se poljubimo ili bar dodirnemo.

*

Dejan je položio prijemni ispit na Saobraćajnom fakultetu, a zatim otišao na letovanje s društvom. Ostala sam bez njega gotovo dva meseca, jer su pronašli neki posao na moru. Javio se samo jednom i kratko objasnio da će se vratiti početkom septembra.

Bila su to dva preduga meseca. Pokušavala sam s mužem da nadoknadim Dejanovo odsustvo, ali nismo uspevali da odmaknemo od uobičajenog. Nisam bila zadovoljna, pa sam mu sve češće pušila, ne želeći da ostanem na pola puta, nezadovoljena, sve vreme misleći na Dejana. Svašta sam pomišljala. Želela sam do odem do njega, da ga bar vidim. Raspadala sam se od želje, ali nisam uspela da smislim pravi razlog zbog kojeg bih se zaputila do mora.

Konačno se vratio, preplanuo i potpuno drugačiji – snažniji i lepši nego ikada. Pomalo hladan. Pričao je kako mu je bilo, šta je radio i koliko zaradio radeći fizičke poslove. Dodao je i da je pronašao devojku, s kojom je bio gotovo mesec dana, na šta se moj muž oduševio, a ja potpuno potonula.

Legli smo kasno, iako sam ja zevala sve vreme i pokušavala da ih ubedim da krenemo na spavanje. Kada smo konačno legli i pogasili svetla, samo sam vrebala kad će muž zaspati. Čim je zahrkao, ustala sam i otišla u kupatilo. Žudela sam za njim, drhtala čitavim telom i bila sigurna u eksplozivnost sastanka posle tolike pauze.
Nije došao. Čekala sam ga, sve zabrinutija i napokon krenula prema njegovoj sobi, ali vrata su bila zatvorena. Plašila sam se da ih otvorim i razočarana se vratila u krevet.

Kad sam dodrinula jastuk, potekle su mi suze. Bila sam sigurna da me je otkačio. Ima devojku i ja mu više ne trebam, uostalom bila sam toliko starija. Plakala sam do jutra.

Kad se muž probudio, bila sam sasvim podbula. Misleći da sam bolesna, naredio mi je da ostanem u krevetu i ne idem na posao. Poslušala sam jer za posao i nisam bila sposobna. On se spremio i otišao.

Meni je u glavi bila samo jedna stvar koju sam morala da proverim. Umila sam se, obukla novu spavaćicu i tiho ušla u Dejanovu sobu. Spavao je. Stajala sam iznad njega i divila se tom lepom telu i licu. Kleknula sam pored kreveta i spustila ruku na njegovo međunožje. Ispod pidžame, počeo je da raste. Polako sam mu spustila pidžamu i uzela ga u usta. Pušila sam predano i presrećna. Postala sam svesna da je budan tek kad me je pogladio po kosi.

-   Dođi, prošaputao je.

Strgnuli smo sve sa sebe i bacili se jedno na drugo. Legao je preko mene, prvi put. Zgrabio me odozdo za guzu, mesio je, ljubio me i nabijao se. Svršila sam u eksploziji, zatim još jednom. Izdigao se iznad mene, smirio načas, gledajući me u oči, zatim pokrenuo karlicu jednom, dvaput i kriknuo, izlivajući se u mene. Smejala sam kao luda.

Gladni jedno drugog, nismo prestajali čitavo jutro. Svršila sam ni sama ne znam koliko puta. Ljubili smo se i menjali poze. Postavio me je četvoronoške, uzimao otpozadi, tepao mi kako sam najlepša i mumlao da je sve vreme mislio samo na mene. Topila sam se od miline njegovih reči i njegovog kurca koji je širio neopisivu slast. Plakala sam i smejala se od sreće.

Izašla sam iz njegove sobe tek popodne, pre nego što će se muž vratiti s posla. Dejan se obukao i otišao nekuda. Čim je ušao, muž mi je prišao, raspitao se kako sam, pa dodao kako zna šta će me učiniti zdravom – zadigao mi je spavaćicu i zagnjurio glavu i jezik među moje noge. Lizao me je, ali telo je već bilo prepuno orgazama i napora, pa ništa nije uspeo. Bilo mi je žao, pa sam ga povukla na krevet i popušila mu, sve vreme zamišljajući onog mog drugog muškarca.

*

Te noći, donela sam veliku odluku. Ujutro sam otišla na posao pravo kod šefa, onog koji se palio na mene. Nespretno sam uspela da objasnim kako bih želela da promenim radno vreme – volela bih da radim od devet sati. Verovatno je prihvatio baš zbog toga što sam mu se sviđala.

Kada sam, te večeri, mužu objasnila promenu radnog vremena, pravdajući je, naravno, potrebama posla, bio je razočaran jer više neće moći da me vozi svakog jutra , kao do tada, ali je prihvatio. Novo radno vreme je počinjalo odmah.

Sledećeg jutra, čim je muž izašao, upala sam u Dejanovu sobu, probudila ga usnama na jajima. Ništa nije pitao. Povukao me je u krevet, polegao me na leđa, podigao mi noge i smestio se između njih. Svršila sam dvaput, brzo mu objasnila šta se događa i odjurila u kupatilo da se spremim.

Kad sam došla na posao, šef me je pozvao i, šeretski se smejući, najavio da ću morati da mu se odužim za tu uslugu. Naravno da sam obećala, sigurna da će sve ostati na verbalnom nivou.

Započeo je period totalnog seksa s Dejanom. Svakog jutra, radnim danima, ostajala sam kod kuće sat duže, u njegovom krevetu. Brzo je učio i uskoro me potpuno potčinio. Odlazila bih na posao srećna, zadovoljna i neopisivo laka.

Živela sam za taj sat, pateći vikendom, iako smo ponekad uspevali da ukrademo trenutak da se dodirnemo, poljubimo, ponekad čak i kresnemo. S mužem sam nastavila kao da se ništa ne događa. Dejan me nikad nije pitao o tome, iako bih ponekad dolazila kod njega sa muževljevom spermom u sebi. Izmišljao je poze, sve ćešće nisam mogla da se pomerim dok me je uzimao, jer bi me stegao jakim rukama. Znala sam da voli da mu pušim, svi muškarci to vole, i nisam želela da ga razočaram.

Redovno je išao na fakultet, a ja sam svakog jutra dolazila kod njega. Za moj rođendan, u februaru, poklonio mi je dve prelepe vaginalne kuglice “da ih nosim i mislim na njega i kad nije tu”. Zatražio je da se izdepiliram dole. Dvoumila sam se samo na trenutak.

Učinila sam to iste večeri. Mužu sam odmah pokazala, lažno objašnjavajući da će to popraviti naš seksualni život. Oduševio se. Prvi put sam te noći i s njim svršila dva puta. Kad je zaspao, ustala sam i smestila u sebe one kuglice. Pravila sam se da spavam kad je odlazio od kuće. Kad sam ušla kod Dejana, gola i izdepilirana, polegao me je na leđa i zagnjurio jezik među moje noge, vadeći i stavljajući kuglice. Potresla me je serija orgazama. Kada se stišala, okrenuo me je na stomak i uzeo me otpozadi, gurajući jedan prst u guzu. Prvi put. To nisam nikad probala ni sa mužem.

Narednih nedelja, često me je jebao sedeći na mojim butinama i gurajući prste u guzu. Želim je, želim je, ponavljao je i znala sam da ću uskoro izgubiti drugu nevinost.

Tražio je da kuglice nosim i na posao. U početku sam se plašila da će neko čuti kako zveckaju u meni, ali uskoro sam se opustila. Dodirivala bih se čitavog dana, jedva čekajući jutro. Iako mi je i muž postao aktivniji, sve češće me je uzimao noću, seks sa Dejanom je bio vrhunac mog dana. Bez izuzetka, jebali smo se svakog jutra. Nikada mu nije smetalo ni kad bih dobila, nije dozvoljavalo da mu tih dana samo pušim. Guza mi je bila sve vrelija i spremnija od njegovih prstiju.

Pred leto, jednog jutra, neposredno pre nego što će svršiti, bez pripreme je izvukao pulsirajući kurac i gurnuo ga u guzu. Kratkotrajna bol koju sam osetila je zamenila sreća jer je svršio u mene. Zadržao se samo na trenutak i izvukao ga.

Dok sam ga ljubila, buncala sam kako je to lepo, da želim da me ima i na taj način. Ne sme da se usteže, uživaću u svakom trenutku provedenim s njim.
Iz dana u dan, ulazio je sve dublje i neposredno pred letnji raspust su naši trenuci dobili novu rutinu. Nakon normalnog seksa, uvek bi me na kraju uzimao u guzu i tamo svršavao. Svaki dan. Raspadala sam se od sreće jer mi se činilo da to i njega ispunjava.

Završio je prvu godinu fakulteta briljantnim uspehom i usledili su mučni dani novog leta. I te godine se zadržao gotovo dva meseca. Ovog puta me je zvao telefonom svakog dana. Plakala sam u slušalicu, tepala mu i dozivala ga. U njegovom odsustvu sam pokušala da nadoknadim nedostatak dnevnog seksa s mužem, ali nije nam išlo tako dobro kao kad je Dejan bio kod kuće. Sada sam uspevala da svršim svaki put, ali to nije bilo dovoljno. Sve me je bolelo od Dejanovog odsustva, nosila sam svakog dana one kuglice i često drkala preko dana i noću, misleći na njega.

*

Stigla je jesen, odmah smo ušli u stari ritam – jutarnji seks svakog dana. Kao puludela, jahala sam na njemu, uzimao me je u svim pozama, punio mi guzu, pušila mu. Počela sam da zakašnjavam na posao jer nisam mogla da se odvojim od njega. Zivkala sam ga kad bi se ukazala prilika i to je uskoro postalo vidljivo i mom šefu.

Tražio je da mu objasnim šta se dešava. Nekako sam se izvukla, ali problemi su se nastavili. Dejan me je čerečio, razapinjao i punio sa svih strana, samo sam o tome mislila, sve manje na posao. Sve vreme sam bila izdepilirana, radila sam to svakog petka, a kad mi je Dejan poklonio i male analne kuglice i tražio da ih nosim u sebi po ceo dan, problemi su se povećali. Bila sam luda, lebdela na ivici orgazma sve vreme. Uveče često nisam mogla da izdržim, navaljivala sam na muža, a ujutro bi me Dejan pokoravao sve snažnijim i sigurnijim seksom.

Pred Novu godinu me je šef pozvao na ozbiljan razgovor i iskritikovao, nagoveštavajući čak i otkaz. Nisam to smela da dozvolim. Lomila sam se danima, iako sam nastavila po starom. Nisam mogla bez seksa sa Dejanom, sve sigurnijim. Uzimao me je u guzu i prvi sam put tako svršila neposredno pred Novu godinu. Za praznike sam donela tešku odluku.

*

Kad sam ušla u njegovu kancelariju, još uvek nisam bila sigurna šta ću uraditi. Tražila sam da me primi i pokušala nekako da objasnim svoj nemar porodičnim problemima. Klimao je glavom, ali nije bio uveren. Sedela sam na sofi, naspram njega. Zaćutala sam, spustila glavu i rasplakala se. Ne gledajući ga, raširila sam noge. Mogao je da vidi moje čipkane gaćice. Tek sam tada shvatila da imam kuglice u sebi. Pokušala sam da skupim noge, ali već je bio tu, ispred mene.
Kleknuo je među moje noge i naslonio lice na moje butine. Ljubio me, zatim preko gaćica. Kada ih je smaknuo i video izdepiliranu picu, verujem da se obeznanio.
Krenuo je na klitoris, a onda uočio maleni lančić koji je pridržavao kuglice.

Izvukao ih je i obe oblizao, a zatim i mene. Svršila sam, stežući mu glavu. Lagano mi je vratio kuglice. Ustala sam posramljena i izašla, ne gledajući ga.
Narednih dana je pokušavao da ponovo dopre do mene, ali sam ga izbegavala, a kad me je pozvao kod sebe, bila sam hladna i nije smeo ništa da preduzme. Verovala sam da sam mirna, bar neko vreme.

*

Dejanu nikad nije bilo dosta, kao ni meni. Tražio je da prestanem da nosim gaćice. Želeo je da uvek ima slobodan prilaz. Prihvatila sam, bez pogovora. Sve manje tange, koje sam do tada nosila, nestale su iz moje garderobe. Nije mi dozvoljavao ni pantalone, pa sam i njih prognala. Uspevali smo često da ostanemo sami dovoljno samo toliko da mi ga smesti i nabije nekoliko puta, pa se povuče, bez orgazama, pred pojavom mog muža. Ali, bili smo srećni i bilo nam je dovoljno.
Na posao sam išla golišava. Izbegavala sam šefa i trudila se da na poslu postignem što više. I, uspevalo mi je. Moji su rezultati postajali sve bolji, verovatno zato što sam bila uplašena da bih mogla izgubiti svoju jutranju radost. Mislim da sam izgledala izvrsno. Muškarci su se okretali za mnom, ali nisam obraćala pažnju. Bila sam presrećna, lebdela sam u oblacima.

Začas je prošlo proleće i stiglo još jedno leto. Ponavljala se ista stvar – Dejan je nestajao na dva meseca. Potonula sam u depresiju. Sve me je bolelo, nedostajao mi je on, i njegovo telo, njegov jezik i, najviše njegov kurac. Bila sam duboko nesrećna, iako mi se redovno javljao.

Moji poslovni rezultati su pali. Svi su primetili da se nešto dešava, ali niko, pa ni moj muž, nisu mogli da shvate odakle to potiče. Bila sam neutešna. Prvi mesec sam još i nekako preživela, ali drugi me je slomio. Telo, naviklo na onakav ritam je tražilo svoje. Plakala sam svaki dan.

Situacija na poslu je ponovo postala ozbiljna jer je firma bila u krizi. Polovinom avgusta je šef najavio smanjenje broja radnih mesta i moji strahovi su porasli do neba. Na šefov rođendan, 15. avgusta sam učinila strašnu stvar. Ostala sam posle svih, sama u kancelariji. Znala sam da će ostati i on, kao i svakog dana, uostalom. Pozvala sam ga i telefonom rekla da imam jedan mali poklon za njega, pozvala ga da dođe u moju kancelariju.

Dok sam se tresla čitavim telom, popela sam se na sto, guzom okrenuta vratima. Zadigla sam suknju preko leđa i sačekala ga četvoronoške, onako bez gaćica. Ušao je i gledao me bez glasa. Prošaptala sam “srećan rođendan”, propadajući u zemlji od stida. Čitavu večnost je trajala neizvesnost. Ipak, zatvorio je vrata i prišao mi.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


ozenjenipeder

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 511
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Veličanstveni dodir
« Odgovor #1 poslato: 12-02-2018, 01:49:03 »
     Nije lose napisano !!! Nastavak ?

Profesori

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 216
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Veličanstveni dodir
« Odgovor #2 poslato: 12-02-2018, 06:22:56 »
Ovoj priči treba malo da odleži.

Nastavak sutra.

pppppbludnice

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 268
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Veličanstveni dodir
« Odgovor #3 poslato: 12-02-2018, 09:24:13 »
 (aplaude) lepo oce li -nastavak-

hotlajn

Profesori

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 216
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Veličanstveni dodir
« Odgovor #4 poslato: 12-02-2018, 15:09:22 »
DEJAN

Kad mi je umro otac, ostao sam da živim sa majkom, koja je pokušavala da nadoknadi njegovo odsustvo kako je umela. Zaista se trudila i cenio sam to. Trudio sam se da budem što primerniji i bolji đak, video sam da se muči. Voleo sam je i poštovao. Nije se udavala, iako je izgledala odlično i bila relativno mlada, mene je rodila sa 22. U njenom životu nisu postojali drugi muškarci, bar sam tako mislio.

Moji «problemi» s njom su počeli pre mog petnaestog rođendana. Kao da sam još uvek mala beba, ponekad bi insistirala da spavamo zajedno. Milovala me je i tepala bi, kao da imam pet, a ne petnaest. Najčešće bi se u moj krevet zavukla vikendom, legla mi iza leđa. Iako mi je bilo neprijatno, dopuštao sam da me miluje, najčešće samo po leđima. Njene ruke su počele da se sve češće spuštaju i na moju guzu. Prijalomi je, ali stideo sam se erekcije koja bi pratila ta milovanja. Sve više se u tim prilikama priljubljivala uz mene, bola me grudima, koje su bile čvrste i velike.

Jedne noći je dopustila da joj ruka padne i na moju erekciju. Iako je odmah sklonila, shvatio sam da se nije desilo slučajno. Želeo sam da to prestane, ali nisam imao snage da je odbijem i odgurnem iz svog kreveta. Vikend za vikendom, njene ruke su me sve češće dodirivale po celom telu. Dok mi je tepala kao da sam sasvim mali, polagala bi ruku na moju erekciju i stezala me. Jedva sam se uzdržavao da joj ne svršim na dlan, ali i to se desilo. Povukla je ruku, ali nije se odmakla. Malo kasnije, vratila je na moja jaja. Mesila ih je i ponovo sam se podigao. U to vreme sam često drkao, kao i svi dečaci, ali dizao mi se lako.

Naš odnos je postao previše blizak. Sve češće smo spavali u istom krevetu, praktično svake noći mi ga je drkala, a zatim uvek polizala svoju ruku. Ubeđivala me je da u tome nema ništa neprirodno i polako sam se navikao.

Kad sam jednom prilikom razboleo, prvi put me je uzela usnama. Iako bolestan, otkačio sam od topline njenih usta i izlio se u nju. Hteo sam da propadnem u zemlju, ali nije dala da odustanem. Iz dana u dan, sve češće sam bio u njenim ustima. Jurila me je po čitavom stanu, hvatala za međunožje, ljubila, sisala ušne resice. Njena ruka je često počivala na mojoj guzi. Palio me je taj dodir i često sam bio uzdignut.

Kad bi je zahvatilo neko posebno raspoloženje, ponekad bi me sačekala i već na vratima kleknula ispred mene i popušila mi. Kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Voleo sam to, naravno. Ja nju gotovo da nisam dodirivao, iako su me palile njene tvrde sise.

Kad su pušenja postala svakodnevna, jedne noći je legla ispred mene, smestila mi dupe u krilo, na šta je kurac odmah poskočio. Zadigla je spavaćicu, uzela me u ruku i uvela u sebe. Čim sam se našao u njoj, svršio sam i panično ga izvukao. Poljubila me je strasno i objasnila da ne treba ničega da se bojim, držala je strvari pod kontrolom. Spustila se među moje noge i polizala. Uzela me za ruke i postavila ih na svoje sise. Dok sam ih mesio, topio sam se od miline. Bile su čvrste i poželjne.

Pozvala me je da joj poližem bradavice. Dok sam ih sisao, stenjala je i uzdisala. Jednu moju ruku je smestila među svoje noge i učila kako da je dodirujem. Ugurao sam prste u vlagu, nesvestan efekta koji to na nju proizvodi.

Sutradan je bez mnogo reči počela da me uči kako da je poližem. Stenjala je pod mojim nespretnim jezikom, ali nije gubila strpljenje. Grabila me je za kosu i nabijala se na moj jezik. Voleo sam i to, ali želela je da traje beskonačno. Svake noći sam je lizao, sve duže i duže. Počeo sam da primećujem kako na nju deluju moji pokreti i postajao sigurniji. Vodila me je do svog zadovoljstva.

Uvek bi mi najpre popušila. Sačekala bi da se kurac smiri u njenim ustima, pa bi me navela da legnem između njenih nogu i sisam je. To je trajalo mnogo duže. Kad bi bila zadovoljna, iako nisam mogao da primetim da li je svršavala, puštala bi me da se odmorim i pušila mi još jednom. Zatim bi legla iza mojih leđa, s rukama na jajima i puštala da spavam.

Počela je svakog dana da mi puši pre škole. Da ne jurim druge ribe, tako je govorila. Kad bih stigao kući, hvatala me je sve vreme, sedela među mojim nogama dok učim i sisala ga. Svršavao sam po četiri-pet puta.

Držala mi je lekcije o tome šta žene vole i konačno sam naučio da je jezikom dovedem do vrhunca. Vrištala je dok je svršavala i bio sam ponosan na sebe, jer sam je usrećivao. Kad bih želeo da je odobrovoljim, sam bih je hvatao za dupe, zadizao suknju i uvlačio jezik u nju. Sve bi ostavljala, širila noge i pustila da joj kopam po unutrašnjosti.

Pričali smo o seksu kao o svakoj drugoj temi. Objasnila mi je šta treba da radim jezikom i rukama. Sisao sam joj bradavice, jednom je svršila samo od tih dodira.

Jedne olujne noći, nakon što mi je popušila, spremio sam se da legnem među njene noge, ali je rekla da je došlo vreme za pravu stvar. Podigla me je ponovo usnama, legla na leđa, podigla noge i privukla na sebe. Grizao sam joj bradavice i nabio se. Od nekoliko prodora sam svršio, ali nije dala da siđem sa nje. Zahtevala je da sisam bradavice i dalje. Zatim me je pustila među noge, polizao sam njene sokove i sopstvenu spermu. Nije dala da se odmaknem, sve dok nije svršila i sama.

Naš seks je postao intenzivan. Ona je propisala sva pravila, ali i meni su godila. Radnim danima bi mi popušila ujutro, čim bih se probudio. Pre polaska u školu, sisala bi me i dalje, često bih svršio još jednom. Čim bih se vratio, u hodniku bi me otkopčavala i uzimala u usta. Mislio sam o tome po ceo dan, dizao mi se lako. Puštala bi da radim domaće zadatke i izlazim s društvom, ali mi je izlazak organičila na deset uveče, kad sam morao da budem kod kuće. Odmah bismo išli u krevet.

Podizala me je usnama, pa bismo se jebali, ali nisam uspevao da je dovedem do orgazma. Svršio bih prebrzo. Sledilo je pušenje njene pičke. Trajalo je satima. Nikad joj nije bilo dosta. Svršavala je uvek, ponekad i dvaput. Kad bih se iscrpljen svalio pored nje, uzela bi me u usta i cuclala, odlažući ejakulaciju, ponekad i grubo. Konačno, kad bi zaključila da mi je dosta, posisala bi me do kraja i pustila da spavam. Noću me je držala za jaja.

Te godine sam prilično porastao, kurac mi je postao veći, a erekcije dugotrajnije. Kad bih se popeo na nju, nije me puštala kad svršim, već me je ljubila, sisala bradavice dok mi se ponovo ne podigne, u njoj. Jebao bih je ponovo, sve dok ne bi i sama počela da svršava. Vrištala je od sreće, ali me je posle toga uvek smeštala među noge. Sisao sam je kao i obično.

Vikendi su bili ispunjeni samo seksom. Od ranog jutra je skakala na mene, jebali bismo se po ceo dan. I kad bi svršila pod mojim kurcem, morao sam da je sisam, do novog orgazma. Puštala bi na kratko, pa sve ispočetka. Učila me da je jebem snažno, mesim guzove i sise, grubo se nabijam. Ne bi stajala do kasno u noć. Nedeljom sve ispočetka. Svršavala je po više puta puta dnevno, pod mojim kurcem i jezikom.

Nije odustajala ni kad bi dobila menstruaciju. Tad je ne bih sisao, već jebao sve vreme. Ništa nisam mogao da joj odbijem. I sam sam bio ispunjen mislima o seksu i samo o seksu.

Kad sam dobio nekoliko loših ocena, kaznila me je tako što nije bilo jebanja, ni pušenja. A ja sam njoj pušio sve vreme. Nije me ni dodirnula, iako su jaja pretila da se rasprsnu. Okretala bi se na stomak i lizao sam je između guzova. Obećala je da neće dozvoliti da svršim, sve dok ne popravim ocene.

To je delovalo. Počeo sam učim više, i čim sam dobio jednu dobru ocenu, nastavili smo po starom. I dalje sam je sisao kao sumanut, bez pauze.

Oblačila se izazovno, po stanu hodala bez gaćica, u halterima i crnim čarapama, što je moju erekciju dizalo u nebo. Kad se izdepilirala, hteo sam da otkačim. Lizao sam kao lud, doveo do ekstaze više puta. Iako mi je savetovala da pronađem ribu, znao sam neću moći sve dok s njom imam tako intenzivan seks.

I dok sam se u početku penjao na nju u običnu, misionarsku pozu, počela je da uvodi i nove. Četvoronoške, bočno, otpozadi i na sve druge načine, uvek je ona odlučivala. Bio sam njena seksualna igračka.

Već sam bio u trećem razredu i prilično iskusan posle nekoliko godina intenzivnog seksa. Ona se nikad nije umarala, a ja sam postajao sve izdržljiviji i jači. Imala je čvrsto telo, poželjno i jebozovno. Kad bi primetila moju inicijativu, u korenu bi je sasekla. Moralo je sve da bude po njenom. Govorila mi je kako je ponosna na mene, postao sam izvrstan jebač i kako ću usrećiti mnoge žene. Želeo sam to da slušam, lizao sam je i jebao s udvostručenom snagom i voljom. Ništa mi nije bilo teško da učinim za njeno zadovoljstvo.

*

Kao ni ja, nije imala mnogo prijatelja. Samo jednu prijateljicu koja je dolazila ponekad. Bila je izuzetno zgodna, njenih godina. Kad bih prolazio pored njih, smejuljile su se i nešto došaptavale. Verovao sam da komentarišu moj izgled. Nisam bio siguran da li joj je rekla za naš seksualni život.

Jednom sam se našalio kako joj je prijateljica zgodna i da bih je rado kresnuo. Poludela je. Tražila je da priznam mislim li da je zgodnija od nje, ima li lepše grudi i noge. Dupe. Nisam mogao da je uverim da se radi samo o šali. Kaznila me je. Čitav vikend sam proveo vezanih ruku, sa glavom među njenim nogama i jezikom u njenoj pički. Ostao sam bez seksa čitave nedelje. Čim bih stigao kući, vezala bi mi ruke na leđima i terala da je sisam.

Na kraju nedelje njena prijateljica je ponovo došla. Imala je mini suknju i providnu bluzu. Pozvale su me i zatražila je da se izjasnim koja od njih je lepša i zgodnija. Bilo mi je jako neprijatno. Pošto nisam odgovorio kako je želela, poslala me je u moju sobu. Legao sam na krevet, razočaran i uplašen. Ušla je i naredila da se svučem.

Podigla me je usnama, ali nije dopustila da svršim, iako su me jaja bolela od uzdržavanja. Pozvala je i prijateljicu, koja je vulgarno komentarisala moj penis. Ponudila joj je da ga proba i ova je, bez razmišljanja, kleknula pored mog kreveta i spretno mi popušila. Otišle su smejući se saučesnički.

Te noći me je jebala kao luda, neprestano prepričavajući prijateljičine komentare. Ujutro mi je, pre škole popušila, kao da se ništa nije desilo i najavila da će njena prijateljica doći u subotu i, ako želim, mogu da je imam. Kasnije mi je objasnila da će prijateljica dati da je pojebem, ako je budem pozvao. Naučila me je šta da kažem. Mislila je da ću se stideti, ali prešao sam s njom mnoge granice i lako sam zgodnoj ženi, kad je stigla i smestila se u fotelju, rekao da želim da je pojebem i pozvao u svoju sobu.

Njih dve su se pogledale, ona je ustala u poslušno pošla za mnom. Dok sam je jebao, mogao sam da vidim mamu kako viri kroz odškrinuta vrata. Svršio sam u nju, okrenula se na leđa, verovatno očekujući da je poližem, ali drsko sam rekao da je više neću jebati dok se ne izdepilira. To je oduševilo obe.

Ostao sam sam u sobi, njih dve su se smejale, čula se voda iz tuša i mamina prijateljica se pojavila sveže izdepilirana. Bila je zaista poželjna. S njom nisam imao kočnice kao s mamom. Zgrabio sam je za sise, bacio na krevet, raširio noge i nabio se jezikom u njene sokove. Stenjala je i svršila brzo. Nisam sačekao da se smiri. Podigao sam joj noge na ramena i uzeo. Uzbuđivao me je osećaj da dominiram, potpuno novo iskustvo.

I dok sam u odnosu s mamom bio podređen, ponekad i ponižen, njoj sam postao gospodar. Dolazila je jednom, ili dvaput nedeljno. Tražio bih kako da se obuče, okretao je na kurcu i jebao do iznemoglosti. Pušila mi je i lizala između guzova.

Pred leto, završavao sam treći razred, desile su se dve važne stvari. Mama se pridružila našim igrama. Bila je gospodarica oboma, naređivala šta da radimo, oboje smo je sisali i lizali. Jebao sam obe i bio presrećan sa dve tako dobre pičke. Drugo je što sam prvi put prijateljicu pojebao u dupe. Novi osećaj, moćan i neopisiv. Gospodario sam njenim telom i terao da mi posle ipak poliže. Mama mi to nikad nije dozvolila.

Vezivala nas je oboje, sisali smo je, nabijala se na mene, okretala i nije dopuštala da se odmorimo. Svršavala je nenormalan broj puta. Na kraju bi tražila da prijateljicu uzmem analno. Ponekad bi me i mama polizala kad bih joj ga izvukao iz dupeta. I ona je to želela, shvatio sam. U mom životu je postojao sam seks. I škola.

Mama je odlučila da je za mene najbolje da četvrti razred nastavim u glavnom gradu. Dogovorila se sa svojom kumom, koja je živela sama s mužem, da u prvo vreme stanujem kod njih, dok se ne snađem. Čitavo leto sam proveo u stanu. Jebali smo se kao sumanuti, jer je bila svesna da me neće imati na duže vreme. Prijateljica se praktično preselila kod nas. Često bi i prespavala, iako je u našim noćima spavanja bilo najmanje.

Polovinom leta sam prvi put i mamu uzeo u guzu. Vrištala je dok sam je jebao, a prijateljica je sisala, s glavom među njenim nogama. Kupila je nekoliko vibratora i njih su dve bile ispunjene po cele dane. Ulazio sam naizmenično u jednu, pa u drugu, iz rupe u rupu, pored vibratora kojima su se istovremeno jebale. Lizale su jedna drugu, nabijale se na vibratore. Znao sam da ih ostavljam da se zabavljaju same i da je mama dobila novog seksusalnog roba koji će je zadovoljavati dok nisam tu.

Poslednje noći, pre polaska, pružile su mi vatromet uživanja, tražile da ih ne zaboravim. Nisam mogao ni da slutim šta me čeka u budućnosti i već su mi nedostajale dok sam sedeo u vozu i razmišljao da odem do WC-a i izdrkam. Iako nisam drkao već godinama...

filozof023

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 184
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Veličanstveni dodir
« Odgovor #5 poslato: 12-02-2018, 22:01:42 »
 (thumbup)

Profesori

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 216
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Veličanstveni dodir
« Odgovor #6 poslato: 13-02-2018, 20:44:18 »
BOJANA

Ušla sam u stan nervozna. Muž mi je bio bolestan, nije išao na posao, a znala sam da će Dejan biti kod kuće. Napolju je bilo hladno i vlažno, odvratan jesenji dan. Na poslu – uobičajeno smaranje. A čekalo me je teško popodne, osećala sam to čitavim telom. Ne umem da objasnim, ali plašila sam se dolaska kući i suočavanja sa dvojicom svojih muškaraca.

Pošto je muž bio kod kuće po ceo dan, naš jutarnji seks je izostajao. Oboje smo bili nervozni, željni jedno drugog. Meseci i meseci redovnog seksa u kojima smo zadovoljavali i izluđivali jedno drugo, učinili su svoje. Oboje smo bili ovisnici o tim jutarnjim seansama.

Čim sam otvorila vrata, dočekao me je Dejanov pogled – kao kobac se ustremio prema meni. Odmah sam prepoznala želju, svlačio me je još na vratima. Nisam bila sigurna da li mi je uopšte do seksa, ali njegov me je pogled trenutno razoružao. Zabio se kao svrdlo u mene. Nije me svlačio pogledom – rastrgao je odeću sa mene.
Zadrhtala su mi kolena.

Obojica su sedela u dnevnoj sobi i pili neko piće. Dok sam se presvlačila i prala ruke, grozničavo sam razmišljala o tome kako da ostanem sama s Dejanom. Bilo je jasno da me mora imati, i da je spreman na ludosti samo da me se dočepa. Ušla sam u kuhinju i poslovala oko večere, sve vreme nervozno pokušavajući da povedem neki razgovor s njima dvojicom. Svako iz svog razloga, i oni su bili nervozni. Verovala sam da je muž nervozan zato što je bolestan, a Dejan jer me je želeo i morao da me ima.

Počinjao je neki sportski prenos i pojačali su ton. Ionako slaba konverzacija je prestala. Čistila sam povrće i lupkala šerpama, sve vreme ispuštajući po nešto iz ruku, kad sam začula Dejanov glas koji je nudio da smućka novi koktel. I muževljev koji pristaje, ljuteći se što njegov tim loše igra. Zaledila sam se od straha.

Ipak, volela sam ga i mogla sam da ga razumem. Nije stigao do kuhinje, a već sam zadigla suknju. I bila sam spremna da ga primim, Bog mi je svedok da sam istog trenutka kad sam shvatila da će mi prići s leđa, bila vlažna. Otkopčanog šlica, bio je iza mene, baš kao što sam i očekivala. Nagnula sam se na kuhinjski element, naslonila na laktove. Smakao mi je gaćice i smestio ga u mene. Očigledno je samo o tome maštao.

Zavukao mi ga je do kraja jednim pokretom. Svršila sam ne verujući ni sama, grizući sopstveni dlan. Lice sam zaronila u povrće, nekako proturila ruku i dograbila ga za jaja, dok me je jebao širokim pokretima. Bila su prepuna, mesila sam ih laganim pokretima. Znala sam da će brzo svršiti.

Trebalo mu je nekoliko uboda. Dok se izlivao u mene, stiskala sam mu jaja i jecala u dlan, srećna.

-   Hoćeš li jači ili slabiji, nesigurnim glasom je upitao mog muža.
-   Jači, molim te, jači, dobacio je on, dok sam se spuštala na kolena i uzimala ga u usta.

Zveckale su čaše, lupkao led u njima, a ja sam ga dudlala i čistila jezikom. Dok je završavao koktele, već sam ga vraćala u pantalone. Jedan brzi poljubac i ostala sam sama u kuhinji.

*

Popili su po pet-šest koktela. Pridružila sam im se kasnije i ja. Svaki put je Dejan dolazio u kuhinju, ja sam mu pomagala, grabio me je za dupe i sise, ljubili smo se. Iako sam svršila ranije, sad sam se potpuno opustila i želela ga ponovo.

Kako je veče odmicalo u noć, bili smo sve opušteniji, za šta su zaslužni kokteli, i razgovor uz TV program je lagano kliznuo prema slobodnijim temama i, konačno, seksu. Muž je zadirkivao Dejana da je još uvek nevin i da bi mu trebala iskusnija žena, da ga nauči. On se pravio nevešt, aludirajući kako je imao sreću da sretne spremne ženske i izmišljao bezvezne priče. Pričao je kako je u današnje vreme lako naći žensku spremnu na seks, ali muž se nije dao. Nije mu verovao i uz gromoglasan smeh tražio da to i dokaže.

Sluđena pićem, tim razgovorom i njihovim prisustvom, onim kurcem koji sam zamišljala da je još u meni, izvalila sam:

- To bih ja mogla lako da proverim.

Čim sam to izrekla, pokajala sam se i rastreznila. Uplašeno sam pogledala u muža.

Gledao me je zapanjeno, ali bio je pijan.

-   Da, to bi ti mogla lako. Verujem da bi ti to mogla lako.

Svi smo se naglo razbudili i uskoro je razgovor zamro. Razišli smo se, svako u svoju sobu. Tresla sam se od pomisli šta će se desiti kad legnemo u zajednički krevet, ali muž se gotovo onesvestio od pića. Zaspao je i glasno zahrkao. Iako sam se delimično rastreznila, piće je i u meni radilo. Nisam mogla da zaspim, trnule su mi noge, sve u meni je želelo kurac. Pokušala sam da prstima smirim svrab koji me je obuzeo, ali nije pomagalo. Naprotiv, samo je pojačavao želju. Morala sam da imam kurac u sebi. Trljala sam i čupala bradavice i klitoris.

Kad sam ustala, bilo je daleko od ponoći. Svukla sam spavaćicu još u hodniku. Ušla sam u Dejanovu sobu, podigla pokrivač i legla pored njega. Obe ruke su mi bile između njegovih nogu. Zabila sam mu jezik u usta i probudila ga.

Nismo pazili. Nimalo nismo marili da li ćemo probuditi čoveka u drugoj sobi. Popeo se na mene i rasturao me mladim kurcem, željnim i čvrstim. Željnim mene.
Prvi put sam svršila kad mi je podigao noge na ramena. Kad ih je žestoko raširio i poduhvatio me ispod guze, više nisam mogla da se kontrolišem. Vrištala sam, potpuno nepokretna pod njegovim naletima. Pod naletima njegovog kurca.

Verovatno od pića, nije mogao da svrši, ali nije mu ni padao. Zabijao se sve brže i donosio mi nove i nove talase slasti. Drhtala sam čitavim telom.

Izvukao ga je naglo i to me je gotovo zabolelo. Bez reči, zgrabio me je i okrenuo na stomak, povukao za kukove, podižući me na kolena. Gurao mi je glavu nadole i širio noge. Nisam ni mogla da se suprotstavim. Shvatila sam šta želi. Široko raširenih kolena, gotovo bez mogućnosti da se pomerim, čekala sam njegov kurac u guzi.

Bez pripreme, nabio se pričinjavavjući mi bol koju nisam očekivala. Sjurio se, cepajući me nadvoje. Vrištala sam, nesvesna toga gde se nalazim. Potpuna nemoć pod telom koje se pretvorilo u kurac koji me je rasturao i palio. Cepao nadvoje. Kad je počeo da svršava, doživela sam to kao neizmernu sreću.

Ne mareći za moje krike, lomeći me u struku i kolenima, strovalio se preko mene. Dahtala sam, potpuno slomljena. Zaspao je čim se izlio u moju guzu. Drhtala sam i dahtala pod njim neko vreme, polako dolazeći sebi. Ne znam koliko je trebalo da se nekako izvučem ispod njegovog tela.

Drhteći i klecajući u kolenama, okrenula sam ga na leđa i pre nego što sam krenula prema spavaćoj sobi, uredno ga polizala. Nisam mogla to da propustim. Lizala sam mu jaja, a zatim ga obukla u pidžamu. Nije se ni pomerio.

Otišla sam do kupatila, umila se i navukla spavaćicu. Dejanovu spermu sam sačuvala u sebi. Vratila sam se u sobu, legla pored muža koji je i dalje hrkao i zaspala čim sam dodirnula jastuk.

Sanjala sam kako me uzima četvoronoške i lomi, sve jačim i jačim udarcima kukovima o moje guzove.

Život je bio lep.

*

Šta sam zapravo želela? Ne znam. Ništa. Njega i samo njega. Želela sam da budem s njim po ceo dan, da me uzima, ljubi i miluje, da me muči i tuče. Da radi sa mnom šta god mu padne na pamet. Bila sam njegova, samo njegova. Teško mi je da priznam – bila sam njegov rob. Ne samo seksualni.

Video je tu spravu na internetu i potpuno je odlepio, morao je da je nabavi. Radilo se o klupi sa pomičnim stranama, iz koje je izvirivao vibrator. Kad sednem na njega, uvučem ga u picu ili guzu, rukama povlačim ručice, klatim se na klupi i nabijam vibrator gore-dole. Savršena mašina, govorio je on. Ne znam kako je uspeo da je nabavi, ali doneo je u stan van sebe od sreće i oduševljenja. Morala sam da probam odmah. Iako je originalni vibrator bio premali, po njegovom mišljenju, odlučio je mora odmah da se uveru u efikasnost.

Bila sam u uobičajenoj kućnoj garderobi – čarape, halteri, brus. Kleknuo mi je ispred pice i navukao me na jezik, povlačeći i guzu na sebe. Mesio mi je polutke, ližući me i čineći vlažnom. Stajala sam iznad njega i stenjala na njegovom jeziku. Kad je mislio da sam spremna, posadio me na novu igračku. Sela sam na vibrator, duboko ga uvukla u sebe. Pri malenom pomaku kolenima, pomerao se, izlazio iz mene, da bi se, na kraju ciklusa ponovo zarivao.

Zgrabila sam ručice obema rukama i povlačila ih napred-nazad, što je proizvodilo pomeranje vibratora gore-dole, u meni. U početku polako, pa sve brže, prihvatala sam ga sve dublje. Pravilno se zabijao i uskoro sam se izgubila. Kao da sam sama, ubrzavala sam i usporavala pokrete kurca u meni. Spustila sam kapke i jebala se. Bilo je zaista fenomenalno. Bradavice su pokuljale naviše.

Dejan je kleknuo i počeo da ih sisa i grize. Ubrzala sam pokrete, što je povećavalo zadovoljstvo. Bližio se prvi orgazam. Kad je shvatio da ću svršiti, jako me je zagrizao.
Urliknula sam, od bola i zadovoljstva. To je bilo ono što mi je Dejan uvek donosio.

*

Muž mi je potpuno poludeo. Ili sam ja poludela.

Probudila me je ruka među nogama. Bila sam vlažna jer sam verovatno sanjala Dejana. Glave pune njegovog kurca, osetila sam drugi kurac na dupetu. Dve ruke su me privukle za kukove i primila sam ga u sebe. Muž. Jebao me je, iako još nije svanulo. Kao da je znao šta sanjam. Poslušno sam ga primila, ali nisam mogla da svršim. Jebao me je jako i čvrsto, kao nekad.

-   Uzmi ga usnama, molim te, promumlao je.

Okrenula sam se i primila njegovu spermu u usta.

-   Nisi svršila, daj da te poližem.
-   Nemoj, molim te, nisam raspoložena, rekla sam.

Ipak je pokušao. Začas sam se ohladila pod njegovim jezikom. Pokušavao je da me uzbudi, ali nije išlo. Bilo mi je žao, ali mislila sam samo na Dejana. Potrudila sam se, maštala da me jebe Dejanov jezik i nekako sam dospela do mlakog orgazma.

Bio je srećan. Legao mi je između nogu i ponovo zaspao. Ja sam ostala budna i nesrećna. Mislila sam samo na to kako ću se danas popodne videti s Dejanom i šta će mi raditi. Nesvesno, gurnula sam ruku među svoje noge. Dodirnula sam klitoris i počela da se mazim. Pazeći da ga ne probudim, klizila sam prema orgazmu. Svršila sam opet, tiho i gotovo bez pokreta.

Ipak sam ga potcenila. Bio je i on budan. Podigao se na kolena, raširio mi noge.

-   Znam da ti treba još.

Smestio je podignuti kurac na ulaz u pičku. Ćutke ga je polako gurao unutra. Bila sam potpuno luda. Opet sam počela da odmotavam slike Dejanove. Podigao mi je noge na ramena i nabijao se sve brže. Zažmurila sam i projektovala drugi lik. Trebala mi je ta slika. Bila sam željna dobrog seksa i mogla sam da ga zamislim i sa ovom čovekom.

Svršio je u mene. Ja opet nisam. Položio mi je glavu između nogu i polizao sopstvenu spermu. To mi je s njim bilo gadno. Pokušala sam da ga odvratim, ali nisam uspela. Lizao me je dugo, ali jedino što je uspeo da me uzbudi i ostavi nezadovoljenu.

U znak zahvalnosti za taj trud, uzela sam njegov kurac i muljala ga po ustima. Ustao je srećan i otišao na posao zviždućući.

Ponovo sam zaspala, ali sam se ubrzo probudila. Pica mi je bolno tražila Dejana. Iako je dogovor bio drugačiji, iako je mogao zbog toga biti i besan, pozvala sam ga telefonom.

-   Želim te, sada, odmah. Dođi, molim te, ne mogu da izdržim.

Shvatio je istog časa.

-   Jebao te je, zar ne?

Ćutala sam. Obećala sam i sebi i Dejanu da ga nikad neću lagati:

-   Jebao te je, zar ne? Pičko!
-   Jeste, jedva sam promucala.
-   I? Sada želiš da te ja dovršim? Dala si mu! Dala si mu, opet!
-   Nisam mogla da ga odbijem, tiho sam prošaputala u slušalicu.
-   Pizda ti materina, jebe te ko štuku, svaki dan. Svaki dan! Je li tako?
-   Nije. Nije, molim te Dejane, dođi.
-   Još si puna njegove sperme! I šta sada hoćeš? Još kurca?
-   Tebe želim. Tvoj kurac, želim.
-   Pizdo! Jesi li mu i pušila?

Ćutala sam, uplašena da bih ga mogla izgubiti, ali nisam umela da ga slažem. Ionako bi znao.

-   Jesam.
-   Polizala si ga kad je svršio u tebe! Je li tako?
-   Jeste.
-   A, posle, šta si posle radila?
-   Nisam mogla da izdržim. Drkala sam jer sam te očajnički želela.
-   I? Ponovo te je pojebao?
-   Da.
-   I lizao te?
-   Jeste.
-   Jebem li ti mater! Jebem li ti mater, perverznu! Jebaću te dok ne svisneš. Jebaću te dok me ne budeš molila da prestanem.
-   Da, da.
-   Ma, jebi se s kim hoćeš, neću da te vidim više...
-   Ne, ne, Dejane!

Spustio je. Rasplakala sam se. Ležala sam bespomoćna na krevetu i mislila o tome kako ga više neću videti. Nisam imala snage da ustanem i odem na posao. Čitavo telo mi se raspadalo.

Telefon je pozvonio oko podneva. Bila sam van sebe kad sam videla Dejanov broj.

-   Slušaj, pizdo.
-   Da, slušam te, rekla sam slomljenim glasom
-   Pizdo, pizdo. Jebeš se ko štuka.
-   Da, da.
-   Samo na kurac misliš.
-   Da. Na tvoj.
-   Ali, niko te ne može imati kao ja. Niko.
-   Niko. Volim te, Dejane.
-   Gde si sad, kurvo jebena?
-   Kod kuće, prošaputala sam, trudeći se da sakrijem slomljeni glas.
-   Gde, kod kuće? Gde si tačno sada?
-   U krevetu.
-   Gola?
-   Gola sam.
-   Slušaj me sada dobro, pizdo neverna. Slušaj šta ćeš da uradiš.
-   Slušam, sve ću te slušati.
-   Lezi na stomak. Stavi jastuk ispod stomaka i podigni kukove. Želim da drkaš, dok misliš na mene. Je li ti jasno?
-   Da. Leći ću na stomak i drkaću dok mislim kako me ti uzimaš.
-   Podvuci obe ruke pod stomak i drkaj. Želim da svršiš, misleći na mene. Zvaću te.

Spustio je. Odmah sam ga poslušala. Zavukla sam obe ruke pod stomak. Drkala sam kao luda i svršila, misleći kako me uzima grubo, otpozadi. Nisam prestajala ni kad sam svršila. Znala sam da to želi. Gurnula sam jedan prst u guzu i mešala kao luda.

Vreme je prolazilo. Svršila sam tri puta, kad je ponovo pozvonio.

-   Šta sada radiš, pizdo?
-   Drkam, kao što si rekao.
-   Jesi li svršila?
-   Jesam, tri puta.
-   I još uvek su ti prsti u pici?
-   I u guzi.
-   Nemoj da me lažeš.
-   Ne lažem te. Volim te, znaš da te ne lažem.
-   Lezi sad na leđa. Raširi kolena i sastavi stopala. Spusti kolena najniže što možeš. Neka te zabole prepone. Nastavi da drkaš. Stavi jastuk ispod guze i drkaj.
-   Da, hoću.
-   Doći ću uskoro. Hoću da poludiš od drkanja dok ne dođem.
-   Da, hoću, mucala sam.

Ustala sam samo da otključam vrata i vratila se na krevet. Legla sam kao što je tražio i prebirala po izmučenom klitorisu, neprestano vrteći sliku kako ulazi u stan i uzima me jednim pokretom. Nisam mislila na sebe, samo na njega.

Vreme je prolazilo. Noge su mi se oduzimale od napora, ali nisam odustajala. Želela sam da ga zadovoljim, bila sam samo njegova i imao je pravo da traži šta god želi.

Ne znam koliko je trajalo. Ne znam koliko sam puta svršila, kad su se vrata otvorila. Na taj zvuk sam odmah svršila, tiho stenjući.

-   Okreni se na stomak, promumlao je.

Legla sam preko onog jastuka, potpuno mokrog, izlažući guzu, sa rukama još uvek među nogama.

Nisam mu videla lice. Odjednom, silovito me je ošamario po dupetu. Više sam bila iznenađena, nego što me je zabolelo.

Udario me je još jednom. Pa još i još.

-   Zaslužila si da te prebijem. Da te polomim.
-   Jesam, jesam, stanjala sam dok me udarao sve jače.

Bolelo me ja. Prišao mi je s lica. Šlic mu je bio otkopčan. Drkao mi je ispred očiju. Bio je sasvim blizu, jednostavno se nabio na moja usta i svršio. Poslušno sam posisala i pažljivo ga polizala. Udario me je još nekoliko puta.

-   Zvaću te kasnije.

Okrenuo se i izašao.

Ostala sam slomljena. Sve me je bolelo. Pozvonio je verovatno još iz lifta.

-   Lezi ponovo na leđa. Onako raširi noge i drkaj.
-   Da, hoću.
-   Sačekaj onog tvog jebača, neka vidi kakvu kučku ima.
-   Ne, Dejane, tebe želim. Radi mi šta god želiš. Samo tebe želim.
-   Slušaj me, radićeš šta ti kažem, ili nas neće biti. Jasno?
-   Da, jasno. Hoću, sve ću te slušati.
-   Dočekaj ga raskrečena, pusti da te pojebe, sa tako raširenim nogama, pa kad ustaneš neka vidi da si dobila batine. Posle ustani, obuci se i pozovi, reći ću ti gde da dođeš.

Kad je ponovo spustio slušalicu, rasplakala sam se, ali sam znala da ću poslušati.

Noge su me bolele od potiskivanja kolena prema posteljini. Prepone, guza, sve me je bolelo. Ipak sam nastavila da drkam. Više nisam mogla da se zaustavim.

Kad sam začula ključ u vratima, znala sam da je muž došao s posla.

-   Nije bilo zaključano. Hej, jesi li kod kuće?

Nisam mogla da odgovorim. Razmišljala sam o tome šta da mu kažem kad ustanem.

Ušao je u sobu. Verovatno se zabezeknuo kad me je video onako raskrečenu kako čupam klitoris, sva musava i uplakana. Možda je sve shvatio, možda se uplašio, kao i ja. Možda je ipak bio samo muškarac.

Čula sam kako se svlači i prilazi. Pokušao je da mi raširi noge u udobniji položaj, ali nisam se dala. Legao je ipak preko mene i počeo da me ljubi. Bežala sam glavom levo desno po krevetu, sve dok mi nije nabio kurac i krenuo da me jebe. Gotovo da ga nisam ni osetila. Pustila sam da me puni, bez osećaja. Noge me nisu slušale, ni karlica.

Kad je svršio, svalio se pored mene, meseći mi sise.

Odmah sam ustala, okrećući mu crvenu guzu.

-   Šta si to radila? Hej!

Nisam ga ni pogledala. Oteturala sam u kupatilo i jedva stala pod tuš. Noge su mi klecale. Nekako sam se obukla i počela da se obuvam.

-   Kuda ćeš? Hoćeš li mi objasniti?
-   Ne sad.

Nisam ga ni pogledala dok sam izlazila. Čim sam zatvorila vrata, pozvala sam Dejana.

-   Je li te jebao?
-   Jeste.
-   Koliko puta, pizdo?
-   Jednom.
-   I? Jesi li svršila?
-   Nisam.
-   Želiš li još?
-   Da. Tebe želim.
-   Nikad ti nije dosta. Jesi li mu pušila? Priznaj, jesi li mu pušila?
-   Nisam. Nisam, majke mi.
-   Trebalo je da mu popušiš. Nateraću te da se vratiš da mu popušiš.
-   Nemoj, nemoj molim te. Ne mogu.
-   Sedi u taksi i dođi kod Jakše. Čekam te.

Zazvonila sam. Otvorio je Jakša, srdačno, ali kad je video moj izraz lica, odmah se sklonio. Ušla sam, trudeći se da hodam normalno. Dejan mi je prišao i uhvatio za kosu.

-   Imaš li gaćice na sebi, tiho je prozborio.
-   Imam.
-   Šta sam ti rekao, prosiktao je u moje uvo. Kad si sa mnom, ne smeš da imaš gaćice.

Bez razmišljanja, podigla sam suknju, svukla gaćice i pružila mu ih. Zatim sam zadigla bluzu i izvukla sise iz brusa. Samo se nasmejao i pokazao na spavaću sobu. Ušla sam, ne gledajući ima li još nekoga u stanu. Kleknula sam na kolena, zadigla suknju, ističući bolno crvenu guzu, sa licem na posteljini.

Prišao mi je sa strane i udario me po crvenoj guzi. Udario me je desetak puta, ali više me nije bolelo. Klečala sam i trpela. Nije me bilo briga što svi koji su bili u stanu mogu da čuju kako me šljapka. Nije me bilo briga šta misli moj muž, ni ceo svet. Želela sam tada samo njegov kurac.

Kleknuo je iza mene, podvukao ruke i zgrabio me za sise. Primila sam ga zahvalno i srećna. Svaki njegov udar kukovima me je boleo, ali volela sam to. Volela sam sve što mi je radio. Dok me je jebao, glava mi je bila potpuno prazna. Podavala sam se kao kuja, i bila srećna zbog toga. Srećna zbog njega. Primila sam njegovu spermu duboko u matericu. Kada ga je izvukao, okrenula sam se i posisala ga. Nisam svršila, ali nije me bilo briga. Bila sam zaista srećna.

*

Kad smo proslavili njegovu diplomu, moj ga je muž pozvao na ozbiljan razgovor. Tražio je od Dejana da pronađe i iznajmi stan, samo za sebe. Muž je obećao da će ga materijalno pomagati, dok se ne zaposli. Kad sam čula, bila sam očajna. Posle četiri godine praktično svakodnevnog seksa, izgubiću svog dečaka preko noći.

Nisam mogla da dođem sebi od šoka. Poslednje dane, jebali smo se kao pomahnitali. Uopšte nisam išla na posao, pravdajući se bolešću. Iako sam znala da ću morati to da «odradim», nije me bilo briga. Nismo izlazili iz kreveta, Dejan se nije skidao sa mene.

Razvlačio me je i punio kao nikad. Bila sam potpuno iscrpljena, ali nije mi dozvoljavao da se odmorim ni tren. Čim bi svršio, uzimala sam ga u usta i dizala. Ponovo čvrst, ulazio je u mene i nabijao se. Plakala sam i smejala se, preplavljena orgazmima.

Ali i to se završilo.

Dejan je pronašao stan i za svega nekoliko dana, sve se promenilo. Odselio se.

Prva jutra su bila najgora. Utroba mi je vapila za njegovim kurcem, urlala sam po stanu, sama i očajna. Ridala sam, obučena u njegovu omiljenu garderobu. Razbolela sam se. Iako me je zvao, nije mogao da me uteši.

Dolazio je čim bi muž otišao na posao, ali nisam mogla da se saberem. Plašila sam se tih dolazaka, jer mogao je da ga vidi bilo ko od komšija, što bi bilo veoma sumnjivo.

Kad sam se pojavila na poslu, šef je poludeo. Odmah me je pozvao kod sebe i, čim sam ušla, zaključao vrata iznutra. Otkopčao je šlic i izvukao mlohavi kurac. Kleknula sam poslušno i popušila mu, ali to mu nije bilo dovoljno. Tražio je da se svučem. Iako sam ga molila da me pusti na miru, nije odustajao.

Otkopčala sam suknju i pustila da padne na pod. Bila sam, kao i uvek, bez gaćica, u halterima, depilirana. Znala sam da ga to pali. Pokazao je i na bluzu. Raskopčala sam je i izvukla sise na brus. Na to je potpuno otkinuo.

Začas je i sam bio bez odeće. Uzela sam ga u usta i čim je porastao podigao me je na sto, namestio četvoronoške i naguzio. Primila sam ga, ali nisam uživala u njegovim pokretima. Jedva sam čekala da svrši. Ostala sam nezadovoljena, ali sam ga temeljno polizala.

Bio je zadovoljan. Obukao se i pustio me da odem.

Proplakala sam čitav dan. Pred kraj radnog vremena me je pozvao telefonom i ljubazno zamolio da ostanem malo kad svi odu. Znala sam da želi još. Vratila sam se kod njega, polegao me je na sto, podigao mi noge i raširio ih. Ulazio je i izlazio, oduzet od sreće što može da me ima koliko želi. Opet nisam svršila.

Vratila sam se kući potpuno smoždena. Moj se život slamao. Pomišljala sam da dam otkaz i preselim se kod Dejana, da napustim muža i posvetim se čoveku koga sam volela najviše na svetu.

*

Počela je svakodnevna tortura. Svakog jutra sam odlazila u njegovu kancelariju i pušila mu. Popodne bih, kad svi odu, ostajala da bi me šef i pojebao. Držao me je u šaci i koristio to na najgrublji način.

Pukla sam kad je pokušao da mi ga jednog dana smesti u guzu. Iako sam to s Dejanom radila rado i svakodnevno, nisam mogla da ga primim. Ne obazirući se na moj otpor, natakao me je i cepao.

Plačući sam otišla, obećavajući sebi da se više neću vratiti u taj pakao.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

kurajberrrr

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 2393
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Veličanstveni dodir
« Odgovor #7 poslato: 13-02-2018, 21:48:43 »
 :) Zahvaljujem!  (thumbup) (bow) Da i mene neko poslusa a kamoli Profesori sa veeelikim "P"... (aplaude)
Moje price ;Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.; ; ; ; ; ; ; ; ;    ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;


DrvoZivota

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 773
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Veličanstveni dodir
« Odgovor #8 poslato: 13-02-2018, 22:40:19 »
Sačekat ću rasplet priče prije konačnog suda. :)

Profesori

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 216
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Veličanstveni dodir
« Odgovor #9 poslato: 14-02-2018, 20:05:36 »
DEJAN

Kad je prestala da se javlja, bio sam potpuno očajan. Nemoćno sam lutao po stanu, udarao o zidove i pokajnički iščekivao njen poziv. Posle nekoliko dana bez poziva, bio sam siguran da su naši dani okončani. Zvao sam je sve vreme, mobilni telefon je bio isključen, kod kuće se nije javljala, a na poslu su mi rekli da je bolesna i da ne dolazi. Nisam smeo da pozovem njenog muža – šta bih ga pitao. Bio je to definitivan kraj.

Trudio sam se da ne mislim na nju, ali to nije bilo moguće. Vrteo sam u glavi samo naše filmove. Nisam bio raspoložen za društvo, vreme sam provodio u stanu, nervozno očekujući da će se pojaviti, ili bar javiti.

Kada se, za vikend, oglasilo zvono na ulaznim vratima, skočio sam iz kreveta. Bilo je rano jutro. Otvorio sam go, verujući da se vratila. Verovatno smo obojica bili zapanjeni kad smo se, licem u lice, našli njen muž i ja.

Obukao sam se na brzinu. Nije komentarisao moju golotinju, verovatno je mislio da sam očekivao neku ribu. Čim smo seli u dnevnu sobu, iz njega je provalio očaj.

-   Bojana je nestala.

Nisam mogao da verujem svojim ušima. Ukratko mi je objasnio kako joj je bila jako loše poslednjih nedelja. Mogao sam to da shvatim lakše od njega. Jedne noći nije došla kući. Od tada je prošlo već četiri dana. Tražio je, raspitivao se na poslu i kod njenih prijateljica, ali niko nije znao ništa.

Bio je siguran da je digla ruku na sebe. Uplašen i zgrožen, i sam sam pomislio na najgore. Pričao je nepovezano o njihovoj ljubavi i braku, objašnjavao kako nije sve bilo idealno, ali da su se voleli sve vreme otkako su zajedno, već godinama. Nije mogao da shvati šta se moglo desiti. Bio je u policiji, podneo prijavu, ali ni oni nisu imali nikakvih informacija.

Gotovo sve vreme je on pričao, ja sam pokušavao da saznam nešto na osnovu čega bih mogao da zaključim nešto smisleno, ali tajna je bila potpuna. Kad je otišao, ostavio me smlavljenog i slomljenog. Morao sam nešto da učinim.

Usledili su dani grozničave potrage. Viđao sam se s njenim mužem svakog dana, razmenjivali smo šture informacije do kojih smo dolazili, ali nismo saznali ništa bitno. Pričali smo s njenim šefom, stekao sam utisak da nešto zna, ali ni sam nije mogao da dođe sebi od šoka. Policija nije nudila ništa novo, a dani su prolazili.

Pokušali samo preko mobilnog operatera, ali telefon je bio neaktivan danima, ni oni nisu mogli da pomognu.

Vrteći se u krug, dočekali smo i prvi mesec bez nje. Nisam se brijao sve to vreme, izgubio sam apetit i počeo da pijem. Baš kao i njen muž. On je prestao da ide na posao, potpuno se posvećujući potrazi. Policija je zaključila da se, nažalost, najverovatnije radi o samoubistvu i da je pitanje dana kad će njeno telo odnekud izroniti.

Teško je opisati dubinu očaja koja me je obuzela. Kako su dani prolazili, i sam sam postajao sve sigurniji da je više nikada neću videti. Patio sam od nesanice i nisam mario ni za šta. Nisam tražio posao, živeo sam od nekoliko kriški hleba dnevno, a njen me je muž snabdevao pićem. Postali smo pobratimi po patnji. Svako iz svog razloga.

*

Napunila se i prva godina od nestanka. Nekako sam se vratio u manje-više normalan život. Uspeo sam da pronađem posao, ali nije me ispunjavao i jedva sam čekao da se vratim u stan i patim u samoći. Udaljio sam se od prijatelja, nisam imao devojku, postajao čudak kojeg su svi izbegavali.

I sa njenim mužem sam prestao da se viđam, verovatno onda kad se on predao i pao u potpunu letargiju. U međuvremenu je izgubio posao i čuo sam da uopšte nije izlazio iz stana.

Gde si, Bojana, dozivao sam svakog dana, uzalud.

Pokušavao sam da se socijalizujem, da pronađem devojku, ali nije išlo. Moja volja je bila labava i krhka. Lako bi me obuzeli bes ili očaj i ljudi su me izbegavali. Moja seksualnost, koju je ona probudila i podigla do neba, nestala je. Sećao sam se naših dana, naročito početaka i veoma bih se često rasplakao.

Ponavljao sam naše scene u glavi: kao nam je bilo prvi put. Živeo sam tada s njima. Usred noći je ušla u moju sobu i probudila dodirujući me između nogu. Bio sam jako mlad, išao sam još u srednju školu i dizao mi se začas. Uzela me je ustima, svršio sam gotovo trenutno. Od stida nisam smeo da je pogledam narednih dana, neprestano maštajući o toj noći.

Dolazila je povremeno. Grozničavo sam je čekao svake noći, ali sam nisam smeo ništa da preduzmem. Dolazila je kad je htela, kleknula pored mog kreveta i popušila mi. Nisam je dodirivao, plašeći se njene reakcije, sopstvenog neiskustva.

Posle nekoliko nedelja, jedne me je noći uzela za ruku i, u potpunom mraku, odvukla u kupatilo. Svukla mi je pidžamu, posela na ivicu kade, okrenula mi leđa, zadigla spavaćicu ispod koje nije imala gaćice i sela na mene. Hteo sam da eksplodiram od neopisive sreće. Svršio sam u nju, ne misleći ni o čemu, osim o dodiru njene unutrašnjosti.

Sretali smo se u kupatilu po nekoliko puta nedeljno, ona je vrebala svaki momenat da me uhvati samog i grabila me za međunožje. Bio sam uvek spreman, kao i svi klinci, a ona izuzetno zgodna i poželjna. Naravno da sam se plašio njenog muža, ali želeo sam to što mi je radila, više od svega.

Bili smo u vezi godinama. Ona bi povremeno ostajala ujutro malo duže kod kuće i dolazila kod mene u sobu, kad bi njen muž već otišao na posao. Bili su to dani ispunjeni seksom. Odrastao sam pod sigurnom rukom i uz telo zrele žene.

Uvek je dominirala. Tražila je i dobijala ono što je želela. Sisao sam joj bradavice, lizao po celom telu i uzimao kako je zahtevala. Uvek po njenom, ali sam bio zadovoljan i sam. Sve dok sam strudirao, bili smo zajedno, najmanje jednom do dva puta nedeljno. Naučila me je šta voli i udovoljavao sam joj rado. Podučavala ma je – ljubili smo se, sad na bradavice, pa jezikom između nogu. Lezi na mene, govorila bi, uzimala me rukom i uvlačila u sebe. Okretala bi se na stomak, podizala kukove i tražila da je uzimam i u guzu. Mislim da je to najviše volela.

Pričala mi je šta radi s mužem. Imali su seks svakog dana. U detalje mi je prepričavala kako je uzimao te noći, ili jutra, pre nego što bi došla do mene. Žalila se kako joj treba još i da je previše dominantan i puritanac. Nisam mogao da shvatim zašto nije mogao da poliže to prelepo telo.

Moje telo i moj kurac su bili pod njenom kontrolom – njeni robovi. Šta god bi joj palo na pamet, ispunjavala je, bez ustezanja. Navikao sam na njene hirove, zabranila mi je da imam druge devojke. Za sve to vreme, bila mi je jedina. I do danas, kad je nema, ostala je moja jedina žena. Uzela mi je nevinost, držala na uzici godinama i ostavila usamljenog i nesposobnog da pronađem devojku.

Volela je igračke, seksualna pomagala, ali najčešće ih je koristila na meni. Veoma brzo po otpočinjanju naše veze, uzela mi je i drugu nevinost. Volela je, na kraju, kad bismo oboje već bili zadovoljeni, da opaše pojas s velikim vibratorom i uzima me, nabijajući se kao muškarac. Primao sam je bez pogovora, bila je moja gospodarica, sve sam prihvatao.

Kasnije, navikao sam na to, čak i voleo. Nisam se plašio da ću postati gej, iako nisu bili retki ni dani kad mi nije davala da uđem u nju, već bi se samo iživljavala na mom telu. I kad bih svršio, nastavljala bi da me uzima otpozadi, stiskajući mi jaja.

Vezivala me je, da, vezivala me je. Polegla bi me na stomak, raširila ruke i noge i vezala za ivice kreveta. Sedela bi na mojim leđima, sa onim pojasom, puštala da patim. Ako bih se oglasio, stavljala bi mi svoje gaćice u usta i prodirala u mene.

Više me je puta izbičevala. Prvi put kad sam pao jedan ispit, na trećoj godini studija. Vezala me je i držala vezanog ceo dan. Nije otišla na posao. Celo prepodne sam proveo nepokretan, bez dodira. Kad mi je konačno prišla, izbičevala me je po dupetu i leđima. Možda desetak udraca. Čim je završila, uzela me je onim vibratorom.

Zatim me je pustila da se malo odmorim, sve vreme vezan i s njenim gaćicama u ustima. Izbičevala me je još jednom u toku popodneva. Potpuno oduzetog od bolova, odvezala me je, okrenula na bolna leđa i sela na mene. Nastavila je da me jaše i kad sam obilno svršio u nju.

Uzela me je usta, podigao mi se, da bi ona ponovo sela. Dok je svršavala, uvrtala mi je bradavice.
Moj ropski položaj je ipak bio ugodan. Voleo sam je, najviše na svetu, presrećan što imam tako lepu ženu. Kad je bila raspoložena, bila je najbolja žena na svetu.

*

Pričala mi je o svom šefu, kako se pali na nju, a ona je volela da ga izluđuje. Oblačila se izazovno, sa dekolteima i kratkim suknjama. Ponekad bi otišla na posao i bez gaćica. Jednom mu je, kao slučajno, pokazala golo međunožje, a on je otkačio. Bio je stariji od nje i nije smeo ništa da preduzme.

Uvek bi je te priče uzbuđivale i insipirisale. Vešto je koristila njegovu simpatiju, pa je povremeno izostajala s posla. Obično bi to bio dan koji sam ja provodio vezan. Ipak, retko bi me ostavljala nezadovoljenog.

Taj dan kad se pokazala svom šefu, zapamtio sam, bio je izuzetno težak za mene. Nisam mogao da shvatim odnos i relacije s tim događajem, ali dok mi je pričala, sedela mi je na licu. Vezan, gotovo da nisam mogao da dišem, dok je mešala kukovima. Lizao sam i svršila je više puta.

Pustila bi me da se malo odmorim, sve vreme naglas premotavajući film sa šefom, popušila mi da se smirim i ponovo zasela na moje lice. Otišla je u kupatilo, ostavila vrata otvorena da čujem kako piški, pa se odmah vratila na mene. Nekoliko zaostalih kapljica sam polizao, što ju je očigledno palilo. Zgrabila me je rukama za glavu i nabijala se napred-nazad, sve dok nije svršila u glasnom orgazmu.

Pre nego što joj se muž vratio, odvezala me je, onako golog previla preko ivice fotelje i uzela vibratorom. Tad sam i prvi put svršio od tog prodiranja.
Njen odnos sa šefom je očigledno bio neobičan, pričala je samo ono što je htela, ali sumnjam da su imali više od platonskih relacija. Mislim da joj se sviđao i da ga je želela. Nikad nije priznala da su imali nešto, iako sumnjam da je mogla da izdrži da ga ne pojebe, kao mene.

*

Iako je iznosila detalje svojih odnosa s mužem, nije ona pričala meni, već nekome ko ne postoji. Uglavnom to da su imali odnose svakog dana. Njen muž je bio klasičan tip, voleo je seks samo u krevetu, noću. Najčešće samo u dve poze – misionarskoj i sleđa; ovu drugu je voleo ubedljivo više. Nije mogla da ga ubedi na seks preko dana, niti na nekom drugom mestu. Retko bi joj dozvoljavao i da mu puši, još ređe je on pušio njoj. Gotovo nikad.

Nije smela ni da mu predloži da joj razdeviči guzu, iako je to želela više od svega. Smatrala je da je bez toga nepotpuna. Kad smo to odradili nas dvoje, jedno vreme je želela samo to. Vrištala je od bolova, ali se uporno nabijala i tražila da ulazim dublje i dublje.

Pričala mi je da želi decu, ali da njen muž nije bio spreman. Nekoliko puta je pomenula i neke zdravstvene probleme, ali bez ikakvih detalja. Bio sam njen rob, pa se nisam raspitivao ni o čemu. Ako ona to nije želela, nisam mogao da saznam ništa.

Slušao sam o njenim noćnim «avanturama», ljubomoran na čoveka koji nije umeo da ceni lepotu koju je posedovao. Bio sam znatno mlađi i verovao da bih, da sam stariji, bio u stanju da zagospodarim svojom idealnom ljubavlju.

Pred kraj studija sam kratko bio u vezi s jednom devojkom, o čemu nisam smeo da progovorim pred njom. Stigli smo tek do poljupca, kad sam se ipak izlanuo.
Poludela je. Tog dana nije otišla na posao, pozvala je šefa preda mnom i rekla kako ima važan posao da prevaspita «neke zabludele tipove, kakav je i on sam». Istukla me je tako da sam jedva ustao iz kreveta, kasno popodne.

Sutradan je tražila da pozovem Anu, kako se moja devojka zvala, u bioskop i najavila da će i ona s nama. Ne znam kako se opravdala pred mužem, nikad nisam o tome razmišljao, ali našli smo se, sve troje, pred bioskopom za najkasniju predstavu. Bila je obučena izuzetno izazovno – neverovatno visoke potpetice, minić i dekolte iz kojeg su virili rubovi bradavica.

Bili smo zapanjeni i Ana i ja. Njoj se, uz smeh, predstavila kao moja gazdarica. Seli smo u poslednji red, na njeno insistiranje, ja u sredini, između njih dve. Čim je film počeo, zgrabila me je za jaja. Otkopčala mi je šlic, zavukla ruku i izvadila kurac. Drkala me je, dok sam se u sebi molio da Ana ništa ne primeti. Ona se usredsredila na film, ali Bojana se potrudila da sazna šta se događa. Nagnula se prema meni i uzela me u usta.

Ana je pobegla čim je to primetila. Više nije htela ni da me vidi. Kad je ona otišla, Bojana je zadigla svoju suknjicu, ispod kojih nije imala gaćice, prešla na moje sedište, stojećki mi se okrenula leđima i naslonila na stolicu u redu ispred nas, nudeći svoju pozadinu. Pozvala me je da je poližem. Kad je svršila, sve vreme mi navlačeći glavu među butine i guzove, sela je na moj sve vreme uzdignuti kurac. Mešala je kao luda, ne obazirući se na škripu koju smo proizvodili.

Posle Ane nisam imao nijednu devojku. Iako me je Bojana uzimala kao muškrac, drugi me muškarci nisu privlačili. Bio sam muško, ali rob.

*

Prva devojka koja se pojavila u mom životu, posle Bojane i Ane, bila je Vesna. Upoznali smo se na poslu, posle više od godinu dana od Bojaninog nestanka. Bila je stidljiva, skromna devojka, s kojom sam nekoliko meseci samo razgovarao. Izlazili smo u bioskop, dva-tri puta nedeljno, ali se nismo dodirivali. Pozivao sam je u stan na večeru, ponekad, ali ništa se nije dešavalo.

Posle više od pola godine, poljubili smo se nakon jedne takve večere, zatim i završili u krevetu. Uzeo sam joj nevinost, nespretno, kao da je i meni prvi put. Svršio sam u nju, ne razmišljajući. U vreme dok sam bio s Bojanom, uvek je ona vodila računa o kontracepciji.

Praktično istog dana, Vesna se preselila kod mene. U kratko vreme sam shvatio da je njen libido mnogo veći nego što sam mogao da pretpostavim. Naš seks je bio sponatan i buran. Prvi put u životu sam dominirao nad ženom, ali je iskustvo koje sam imao ranije bilo dragoceno. Pružao sam i dobijao mnogo više nego što sam mogao da očekujem.

Tražila je da joj oduzmem i nevinost u guzi posle svega nekoliko nedelja i uskoro je bila prohodna gde god bih poželeo. Procvetala je u našoj vezi, prolepšala se i zasijala. Sve vreme sam svršavao u nju i, posle nekoliko meseci, ostala je u drugom stanju.

Oboje smo bili presrećni. Počeli smo da se spremamo za venčanje...

Tagovi:
 

GoogleTagged