Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Zapostavljena, ali ne zadugo...  (Pročitano 22480 puta)

Krajišnik

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 23194
 • Pol: Muškarac
 • Samo žena sa dlakavom pizdurinom je savršenstvo...
  • Teme korisnika u ovom forumu
Zapostavljena, ali ne zadugo...
« poslato: 04-12-2014, 19:55:26 »
Moje ime je Milena, imam 44 godine, duge crne kose, muž mi se zove Branko, proćelav stariji muškarac, a ćerka Jovana, lepa, na maju svoju, visoka oko 180 cm, ima 65 kila, jer se stalno žali kako je i to previše pa zato znam. Neznam kome se i kako poveriti jer ne želim da svoj brak stavim u ruke neke od prijateljica rizikujući tako otkrivanje svega, razvod i ko zna šta još tako da sam rešila da događaje jedne večeri koja je promenila neke stvari u mom životu i to nabolje posle nekoliko godina suše kod mene i korištenja gumenog vibratora, kada sam napokon rešila da rizikujem i nabavim sebi i svojoj dlakavoj pički komad pravog muškog mladog mesa. Ja sam žena koja je zagazila u 40e godine života, a koja je već godinama ovisila o tome da li će se moj muž smilovati i biti dobre volje kako bi me zadovoljio kao ženu i tako ispunio makar deo svojih bračnih dužnosti koje je često, pa i prečesto zanemarivao. Ja sam bila često frustrirana i vreme često kada svi legnu provodila sa svojim gumenim vibratorom koji se već skoro i pokidao od česte upotrebe, tako da sam morala da nabavim novi. Često sam kada svi legnu došla u kuhinju, koja je podalje od svih soba u kući pa čak i od moje spavaće, pa i od sobe gde mi je ćerka spavala, tako da sam bila slobodna da stenjem i uživam sama sa sobom i da svršavam koliko god želim i odem na spavanje sa doživljenim orgazmom.

U zadnje vreme sam zbog frustracija sve teže i teže svršavala, očajnički mi je trebao kurac, ali nisam znala gde i kako to izvesti a da ne stavim na kocku sve zbog malo zadovoljstva i tako izgubim dobar i ugodan život zbog malo zadovoljstva tako da sam trpila i trpila. Često sam kada svi zaspu odlazila u kuhinju prethodno ispod majica u ormaru uzimavši svoj verni vibrator koji bi kada bi ušla u kuhinju zalepila nasred stola na kojem spremam hranu, popela se na stol, raširila usmine i polako se nameštala na njega, tada bi se spustila skroz do kraja i počela se nabijati, svo vreme trljajući klitoris, vlažila bih kao luda, palilo me je to što nisam sama u kući i što može neko naići pa bih gledala da što pre nestanem odatle. Ja sam visoka oko metar i 74, imam 75 kila, nažalost mislim da sam možda malo i debela, a ta težina mi se rasporedila mislim ravnomerno po telu, sisata sam dosta, imam lepe sise, koje su mi možda bile i prevelike ali šta ću, teško sam pronalazila grudnjake ali istinu da vam kažem nerado sam ih i nosila jer su me nervirali, stezali su mi sise i nekako su mi se prelivale napolje. Najviše sam ih nosila zbog muža jer me je znao upozoravati da mi se jako ocrtavaju moje tamno smeđe kolobare na sisama,a i moje bradavice koje kada očvrsnu zatežu dosta majicu koju obučem, pa mu bude neugodno jer gosti onda stalno gledaju u moje sise.


Guzata sam dosta, a imam i jake butine. Gaće naravno nikada nisam nosila. Meni to i nije smetalo ali njemu jeste, tako da sam ga ponekada poslušala i ugodila mu i stavila grudnjak a nekada nisam, jednostavno mi je godila pažnja. Pičku nisam brijala, niti je on to tražio od mene, jer je retko kada i bio među mojim nogama, a i nije mi ni godilo i kada i jeste bio. Stavio bi mi ga, nekoliko puta bi mi ga naglo nabio, izvadio ga iz mene i svršio mi po dlakama  na pički i okrenuo se legao spavati, a ja sam onda bila prisiljena da trljam klitoris i da se prstenjačim dok ne svršim, često zamišljavši tako nekog mladića kako me bespoštedno jebe koliko god može, tada bi svršila brzo i zaspala sa blaženim osmehom na licu a budila bih se sa razčaranjem jer bi shvatila da je to sve bio samo san. Dok napokon i meni nije svanulo.


Ujutro sam se probudila i doručkovali smo, ja , muž i ćerka. Muž mi je stariji 10 godina od mene, ja imam 44 a on 54, a ćerka ima 24. Saopštila nam je da bi dovela dečka sa kojim je već nekoliko meseci da ga upoznamo jer bi htela da se i mi složimo s njenom vezom jer joj se on jako sviđa i želi da ga upoznamo. Naravno da smo oboje bili oduševljeni, hteli smo sve najbolje svom detetu ali i da upoznamo osobu koja želi da usreći naše dete. ALI, ja sam imala malko drugačije planove. Spremila sam se posebno za ručak. Obukla sam svetlo plavu majicu, i naravno odgovarajući grudnjak jer mi je muž ponovo prigovorio da nije u redu da detetu po nos turim svoje velike sise, i obukla sam ga, dole sam obukla crni minić, kao suknja neka recimo koji je bio 20ak cm iznad kolena, gaće naravno nisam obukla, kao ni najlonke, imala sam gole noge. Imala sam poseban plan i nadala sam da će mi se ćerkin momak svideti i zanimalo me kako će da reaguje na neke stvari. Rečeno učinjeno, bilo je 15:00 kada se čulo zvono i došli su. Upoznala nas je i ušli smo u trpezariju i sve je bilo spremno na stolu. Pričali smo sa mladićem i svako od nas dvoje ga je pitao ponešto. Saznala sam da se zove Marko, da ima 26 godina i da voli jako našu ćerku a to se i videlo po njemu i po tome kako je gleda. Ali muž je bio oštriji u ispitivanju i svašta ga je pitao dok se ćerka ljutila na muža što ga toliko ispituje. Pokrenula sam svoj plan. Digla sam levu nogu ispod stola i stavila mu je u krilo jer je sedeo dijagonalno do  mene a ćerka do oca, a tol nam nije bio velik.

Prstima na nozi sam mu pritiskala kurac i zabavljala se. Iznad stola je sve bilo savršeno normalno. Dodavala sam mužu i ćerki ako šta treba, a ispod stola je trajala moja mala zabava. Nedugo zatim, jedna stvar me je iznenadila, mladić je pristao na moju malu igru, otkopčao je šlic i izvadio kurac napolje. Niko nije bio sretniji od mene tada. Znala sam u jednom delu uma šta radim i bila svesna svega, znala sam da svom rođenom detetu kradem sreću,ali nisam to posmatrala tako, samo sam posuđivala malo te sreće i za sebe, ali u isto vreme i da varam svoga muža, kome sam sve do sada bila verna i savršena žena. Ali onaj ko zanemaruje svoju ženu koja pri tome lepo i izgleda mora da bude na oprezu, ali jednostavno sam želela malo sreće tj kurca i za sebe i nisam htela da dozvolim ikome i ičemu da mi stane na put.

Sada ja uzimam ono što želim i dajem sebe onome ko će to znati da ceni, a znam da mladići dobro znaju da zadovolje starije gospođe poput mene i htela sam i sama da se uverim u to. Bio je prelep osećaj igrati se sa tim mesom među prstima noge pod stolom za kojim smo svi. Dugo nisam kurac osetila uopšte i bila sam ga gladna kao kuja koja se tera. Tokom godina sam shvatila jednu stvar, da muškarci kada ožene ženu sve manje i manje se trude oko nje, a s vremenom slabi pa i prestaje ispunjavanje bračnih dužnosti, i tada se žene okreću pomagalima, vibratorima, bananama, krastavcima, i svemu što može da uđe u pičku, a da predstavlja kurac, a tome sam se odala i sama. Samo što mi je to već dosadilo, prestala sam i da slavim dan kada mi muž posveti i to malo pažnje koje ne traje ni par minuta, zatim se okrene na stranu i zaspi, a ja moram sam još nekoliko minuta da trljam pičku dok ne svršim. A to sve mora da prestane već jednom i da se i ja pojebem kako spada, dosta sam glumila savršenu domaćicu i majku, sada i meni treba malo pažnje
nazad. A primetila sam da je ovaj mladić i više nego voljan da mi to pruži. Nije oka skidao sa mojih sisa od kako je ušao na vrata i ugledao me. A to sam i htela da postignem.

A činilo mi se da lep kurac ima, a uskoro će biti moj. Ako sam zbog toga kurva nema veze, želim kurac i gladna sam. Ima da ga jebem sada, i to dok su svi u kući, jebe mi se, i to jako. Osećam da mi se usmine razdvajalu i da se pička već dobrano vlaži, jer mi curi među guzove. Moram ga brzo odvući u kuhinju... "Marko, da li bi mi hteo pomoći u kuhinji oko deserta?", zamolila sam ga, i dalje mu za to vreme igrajući se sa kurcem ispod stola. "Naravno, nema problema", odgovorio mi je. Ustala sam i prva krenula, a on je malko zastao da bi kako sam videla vratio kurac u hlače i zakopčao ih.

A jesam ga napalila, ali i sama sam bila napaljena, i to što mi je puna kuća neće me sprečiti. Pičku sam oprala pre
njihovog dolaska, ali sada sam ponovo bila mokra. Izašla sam kroz vrata prva, a iza mene je išao Marko. Spustila sam malo dekolte prema dole kako bi mi sise još više ispadale iz majice, a taman toliko kako bi mi se nazirale moje smeđe bradavice. Čula sam da je zatvorio vrata za nama što mi je odgovaralo. Ušli smo u kuhinju i primetila sam da uopšte ne skida pogled s mojih sisa. Sagnula sam se da otvorim rernu i da pogledam da li je pita gotova. Bila je gotova i izvadila sam je na šporet. Uzela sam bocu sa šlagom jer svi u porodici volimo šlag i našpricala šlaga po njoj odozgo. "Kladim se da ne možeš da dočekaš da probaš malo, zar ne?", pitala sam ga. Uzela malo šlaga sa pite na prst i oblizala ga. Marko me je gledao kao da će me pojesti. "Izvrsnog je okusa", ponovila sam. "Želim da se osećaš ugodno u našoj porodici i da ti poželim dobrodošlicu na svoj način, zato sam te zvala da dođeš ovde samnom." "Mnogo ste finiji i bolji od svog muža", reče mi Marko. Uzela sam malo na prst šlaga i stavila mu u usta, oblizao mi je prst, a ja sam pretrnula.

Zatim sam se okrenula prema mladom Marku, izvadila prvo levu sisu, a zatim i desnu. "Pa šta radite to, šta će vam reći muž, šta će ćerka da vam kaže, pa oni su u sobi blizu nas?". Marko je paničio, a ja sam smireno uzela bocu sa šlagom, špicala si šlag na levu bradavicu, pa zatim na desnu i napravila krug na obema. "Bolje bi ti bilo da se spuštiš i počneš da ližeš to nego što paničiš," dodala sam. Uhvatila ga rukom nežno za glavu i privukla svojim sisama. Prvo je prišao levoj sisi.

"Seti se samo kako si majci svojoj sisao, kako te je dojila pa to primeni i ovde, jer i ja ti po godinama mogu biti majka," palila sam ga rečima. "UUU, JEBOTEEE, ŠTO MI JE LEPO MARKOOO mili moj", bradavice su mi bile osetljive a on ih je lepo sisao. Uzela sam sise u ruke i nudila mu ih, a on ih je lepo lizao, ljubio, prvo jednu je olizao pa onda drugu. A pri tom ih je lepo mesio, tačno sam uživala i potiho stenjala. "Jesu li ti ukusne?", pitala sam ga. "A joj, kako nisu, super su, ne mogu ih se napipati i namaziti," odgovarao mi je. Palacao je jezikom po vrhovima bradavica i grizao ih među zubima a jezikom ih je lizao. A uživala sam kada mi je oblizivao moje tamne kolobare. Mešala sam dupetom koliko mi je lepo bilo, i rukama mu privlačila glavu u svoje poprsje. "Moj dragi bože kolike sise imate, tako su savršene" govorio mi je Marko. "Hvala ti, drago mi je što ti se sviđaju", odgovarala sam mu, uživajući u komplimentima i u pažnji koju sam dobijala od mladića.

"Toliko su veće i ukusnije nego kod vaše ćerke." "Drago mi je što toliko voliš velike sise!", bio je moj odgovor. Sise su mi zbog veličine jako osetljive tako da sam vlažila nenormalnom brzinom. Lizao mi je bradavice, lizao sise, mesio ih, videla sam koliko ne može da ih ispusti iz usta. "Čini mi se da imaš stvarno lep kurac, osećam kako me bodeš s njim u butinu".

Mazila sam ga po kurcu preko farmerica. A Marko mi je celo vreme mesio sise, ljubio ih, uhvativši bradavice među zube i vukući ih prema sebi. Jebote , kako mi je godila ovolika posvećenost jednog mladog muškarca, odavno se nisam ovako lepo osećala. Okrenula sam se da bi namestila Marka da se nasloni na kuhinju, a ja sam kleknula na kolena ispred njega i otkopčavala mu kaiš. Morala sam pošto poto imati taj kurac. "Zar se ne bojite da će vaš mu....?" upitao me je.

"ŠŠŠŠŠššššš", bio je moj odgovor. "Samo budi tih i niko neće ništa znati", umirivala sam ga. Spustila sam mu farmerice, pa zatim i bokserice, i pred mene je iskočio lep podeblji kurac. Uzela sam ga levom rukom za podnožje i odmah strpala u usta i počela mu pušiti. "Svaka vam čast, super pušite, da barem vaša ćerka to hoće da mi radi upola ovako dobro kao vi bilo bi lepo.", a topila sam se u komplimentima i nastavljala da pušim što je bolje moguće jer bio je ovo stvarno prelep kurac, i jedini koji sam imala u sebi posle onoga od moga muža. Oblizivala sam ga, lizala. "Prelep ti je kurac", pohvalila sam i ja njega a on mi je zahvaljivao i nabijao mi ga pomalo u usta a ja sam mu desnom rukom masirala jaja. Imao je obrijani kurac i jaja. Koliko dugo nisam klečala na kolenima i zaboravila sam kako je to. A kurca se nisam mogla nauživati, skoro kao on mojih sisa. "KAKO TI JE SAMO TVRD, UUUUUhhhh", stenjala sam i pušila. "Samo malo tiše budite", upozoravao me je Markić i pogledavao prema vratima. "Pametno razmišljaš, pametan si ti momak, moja ćerka je dobrog odabrala", rekla sam. Sačekajte malo, imam ideju" reče Marko, okrenuo se i iza sebe dohvatio je bocu sa šlagom, i
našpricao je šlaga u ravnu crtu celom dužinom kurca.

A bio je to lep kurac, nije bio nešto preterano dugačak, ali bio je zato debeo, a to mi se i svidelo. "MMMMMmmmm, izvrsnog je ukusa", rekla sam mu kada sam ga polizala. "OVO JE NAJLEPŠI DESERT U ZADNJIH DESETAK GODINA, UUUUhhhhhh", stenjala sam kroz zube. "Poližite mi sve sa kurca, molim vas" reče Marko. "Hoću Marko, nebrini, hoću, mamica će tebi dobro da ga popuši, ne brini", palila sam nas oboje. I dalje sam klečala na pločicama, gologuza i gole pičke, a pločice su bile hladne i glatke. Marko mi je odmaknuo glavu, i kurac mi je ispao iz usta, gledala sam ga u čuđenju, a zatim me je poljubio sa najlepšim poljupcem u ko zna koliko dugo. Rekao mi je da sednem na radnu ploču kuhinje. Kada sam se ustala, odmah me je zgrabio za sisu i počeo da mi grize tamne kolobare. A ja sam išla prema drugom delu radne poče jer sam mu  pušila s desne strane šporeta a krenula sam na drugu, levu stranu. Poskočila sam malo kako bih sela gore, i raširila noge i zadigla suknju. "Bog te jebo kakva pička", uzviknuo je Marko, a ja sam morala da ga stišavam. "Šta je bilo Marko, šta nije u redu?", upitala sam zbunjeno raširenih nogu ispred mladog muškarca koji sin može da mi bude. "Pa, ništa teta Milena, ništa, samo što ovako lepu, zaraslu, crnu, dlakavu pičku NIKADA nisam u životu video, ovo je prelep prizor, pička vam je prelepa, jednostavno prelepa, neznam koji je problem sa vašim mužem, ali, DA STE MOJA ŽENA, ja ne bi kurac iz vas nikada vadio, jebao bih vas non stop, ovo je božanski prizor  za mene.", mali mi je nahvalio pičku kao nikada niko dosad, što je i bilo nemoguće jer je niko nikada nije ni video osim muža, a i to je dosta davno bilo.

Topila sam se, topila. "Znaš šta, lizaćeš mi pičku, noge sam otvorila po prvi put nekom drugome, i zato ne mogu da dozvolim da mi persiraš a među nogama si mi. Ok?", naredbeno sam mu rekla. A on je samo klimnuo glavom.

"AJOOOOOOJ, liži mi pičkuuuu dlakavuuuu", stenjala sam, ali kroz zube, privlačeći mu glavu na pičku i trljala sam mu je po licu dok sam uvijala dupetom svpo vreme... "A joj kako to dobro radiš, a joj, uhhhhhh", "Hvala ti po sto puta ti hvala, čula sam od prijateljica o tome, ali muž mi nikada nije hteo lizati. A JOJJJJ, KAKO SI DOBAR, JAOOOO", stenjala sam i to već pomalo i glasnije. Kako mi je dobro lizao pa to je bilo kao u snovima, blago mojoj ćerki, ali sada i meni. Neće mi taj više pobeći sigurno. Joj kako mi je lepo lizao usmine, uvlačio ih je u usta, igrao mi se sa klitorisom, izluđivao me je. JA sam mu prolazila prstima kroz kosu i nabijala mu glavu na svoj otvor, a on mi je prstima mrsio stidne dlake. "Sisaj mi klitoris, molim te sisaj ga", stenjala sam i molila ga, kao neka kurva. "UHHHhh, kako mi je lepo, A JOOOOJ", samo nastavi. preklinjala sam ga. "Moja ćerka je presretna ženaaa, JOOOOJJj, UHHHHHH". "Okej, a sada leži na pod, na leđa", rekla sam mu.

A ja sam sišla sa radne plohe, i stala iznad njega. Skinula sam kecelju koju sam imala na suknjici. Klekla sam ponovo na kolena, sagnula se i počela ponovo da mu pušim, nikako mi ga nije bilo dosta.  Kolena su mi jako crvena bila od klečanja. Istovremeno sam mu pušila i drkala mu, i oblizivala ga jezikom celo vreme. "DA samo znaš koliko mi prija tvoj kurac u mojim ustima, ne bi ga vadio nikad", govorila sam mu. Zajahala sam ga tada, desno rukom sam krenula prema Markovom kurcu, namestila ga na otvor pičke, raširila si glavićem usmine i nabila se do kraja na njega. "AAAAAAAHhhh,

MARkooooo, sineeeee!", uzviknula sam. "A joj, teta Milena, kako si uskaaaa, UHHHH!", reče Marko. Ovaj kompliment me je toliko napalio. Počela sam još žešće da se nabijam, a Marko me je uvvatio za sise i malo jače me je zgrabio za bradavice tako me je vukao za njih, a mene je to još više napalilo. A i gnječio mi je sise. "Slobodno budi malo grublji, ne smeta mi to." rekla sam mu. Onda me je zgabio dlanovima za moje kolobare i stisnuo ih u šaku i prosto me je vukao za sise sve jače i sve brže na sebe, a ja sam spremno se nabijala do kraja, joj kako sam ga dobro jebala ,a on je spremno odgovarao na moje potrebe i na moj ritam, joj Marko gde si dosad bio, pitala sam se u sebi a stenjala na glas. "Jebem ti život, kako me dobro jebeš, jOOOOJ, nemoj stati, NIKADAAAA!, moli te tvoja teta Milena, jebi meeeee", stenjala sam i pomalo persirala sama sebi, paleći nas oboje s tim teta što sam govorila.

Neverovatno je bilo koliki apetit za dobrom jebačinom mi se nakupio za ove godine. Sise su mi letele okolo, a Marko bi me povremeno držao za guzicu šireći mi je tako, a istina je da sam imala poveće dupe. Nabijala sam se a u isto vreme desnom rukom se pridržavala za radnu plohu kuhinje i jahala kako dugo nisam, osim kada bih jahala vibratore, ali gume i plastike mi je bilo dosta. "Ko bi rekao da će jedna udata gospođa biti ovako željna kurca, izgleda da je istina da su udate žene najviše zapostavljene i željne, jel tako Milena?", pitao me je. "Tako je, u pravu si, ali samo me jebi, MOLIM TE!", trebalo mi je ovo ljudi moji, neverovatno je to koliko mi je trebalo. Nagnula sam se unazad, i oslonila se na ruke, i nastavila da se nabijam onoliko koliko mi je moje veliko dupe dozvoljavalo. A Marko je uživao u pogledu na moje dlakavo međunožje, stalno mi je trljao prste kroz moj žbun, a trljao mi je i klitoris, a ja sam ludela na kurcu. "Zabij ga u mene, zabij mi ga jako, do kraj, rascepaj mi pičku, samo me jebi", izlazilo je iz mene. "Jebote, jako mi prija tvoja tvrda kurčina duboko u mom stomaku, i u mojoj uskoj pički , joj MARKOOOO moj, jebi teta Milenuuuuu.!" stenjala sam kao da se nikad nisam jebala, a svo vreme sam probavala da se stišavam, i Marko mi je stavljao dlan na usta, ali neverovatno mi je prijalo. NE STAJJJJJ, KURAC TI JE TAKO DOBARR; JAOOOO BOŽE MILIII!, DAJ MI GAAAA; NE STAJJj", joj kako sam na kurcu mešala.

Ustala sam se, i naguzila mu se. "Marko, sada me dobro slušaj, jebi me koliko god jako možeš, koliko god duboko možeš, zabijaj se u mene, ne brini se, neće me boleti, samo ga jako nabijaj", obavestila sam ga kako volim. "Hoću Milena, hoću, ne brinite". Rekao je, osetila sam kako mi glavićem razdvaja usmine i ulazi u mene, polako pa do kraja. Zatim je ubrzao ritam. "Jebi me jako, snažno, Markoooo!", preklinjala sam, A on me je jebao sa sve većom žestinom, da se baš čulo kako odzvanja udar njegovog tela o moje. "DAj mi taj kurac, lepo i duboko, hajde jebi me", govorila sam kao neka kurva.

Spustila sam se sisama dole na pločice i osetila hladnoću na bradavicama, desnom rukom sam se oslonila a levu sam stavila na dupe i širila guzove, a on me je vukao za tu ruku na sebe i zabijao se u mene. "TO MARKO SINEEEEE, TOOOO, JEBIIIIii samoooo", jebote kako sam uzdisala. "Dobro me jebiiiii, napuni mi pičku MArkooo, ispuni je kurčinom", kako mi je trebalo, klonula sam na pločice, ali dupe sam mu visoko naprčila, kuhinja je odzvanjala žestokim nabijanjem, sada nas nije bilo briga nizašta, ali smo pazili svejedno. "A joj, kako si guzata Milena, koliko dupe imaš, a kako ti moj kurac dobro pristaje, izjebaću te kao staru kurvetinu,  molićeš ti mene za kurac, da znaš!", reče mi iznenada Marko. "Joj hoću Marko moj, hoću, vidiš da ova kurva matora treba mladoga kurca, jel vidiš sada?!" odgovarala sam mu na prljave reči koje mi je upućivao ali nas je to palilo još jače i rezultirealo njegovim sve jačim zabijanjima u mene. Marko je počeo i da me pljeska po dupetu.

"To Markić, jebi tetu, samo tako", tražila sam, jer se momački trudio. Kako me momak jebe, već dva puta sam svršila ali htela sam još. "AAAAAAAHhhh, trpaj me Marko, puni meeee, puniiiii, uhhhhhh", joj što mi je lepoooo. DAj teti kurcaaaaa, daj miiii", ponavljala sam i stenjala koliko sam tiše mogla. Promenili smo pozu, legla sam na bok, digla jednu nogu u zrak, a Marko je legao iza mene, i stavio mi ga ponovo. "Kako si guzata kurvo matora, kao se samo dobro jebeššš," ponavljao je Marko. Ja sam odgovarala mešajući na njegovom kurci i trljala  sam klitoris svo vreme, a toliko sam mokra bila među nogama, i po butinama. Marko se zatim iznenada ustao i kleknuo mi među noge i počeo ponovo da mi liže moju dlakavicu. "Teta Milena, molim te da nikada ne briješ ovu svoju rutavu pizdurinu, želim kad god navratim kod tebe da je jebem tako dlakavu kakva je i danas." reče on. "Dogovoreno sine, neće je teta nikada brijati ako me budeš uvek jebao kao i danas.", bio je moj odgovor. UUUUUUUUUHHhhhhh, jebote, toooo, grizao mi je klitoris, htela sam da vrisnem ali nisam smela, joj kako bi vriskala šta mi je radio.

"Prelepa si žena Milena, ali još si lepša ovako na leđima, sa raširenim nogama dignutim u zrak, ovako si prelepa." hvalio me je Marko. Čvrsto me je stisnuo za bradavice i sisama me vukao na sebe. "Jel ti prija tetina pička, jel ti prija, jel je voliš?", pitala sam ga.  "Ne pitaj me ništa, nadam se da ćete mi uvek dati pičke, sad ste me navukli i sad je gotovo, moram vas imati uvek." reče Marko. "Dragi moj Marko, osećaj je obostran," rekla sam mu, a on se tada još jače počeo zabijati u mene. Međunožje mi je bilo skroz crveno, kao i moja kolena, a i moje dupe. DAJ MI DUBLJEEE MARKOOOOO, DAJ MIIIII, NE PRESTAJ; NASTAVIIII, ISPUNI MI PIZDUUU, DAJ DA SVRŠIM I PO TREĆI PUT MARKOOoo."Svršila sam Markić, jaooooo, HVALA TIII, Do  neba ti hvala, usrećio si ovu tetu puno. Nedugo zatim oglasio se i on, nije mogao više da izdrži. "Ne mogu više, Milena, Svršićuuuuu", reče Marko. SVRŠI MI PO SISAMAAAA, MOLIM TE. Zabio mi je još nekoliko puta, onako naglo, izvadio ga iz mene, opkoračio me je i počeo mi drkati iznad sisa. Skupila sam srukom sise jeddnu uz drugi i mlatila s njima, a on je drkao iznad mene. Počeo je špricati po meni, po desnoj sisi, pa po levoj, pa zatim po licu i po vratu.

Padalo mi je i po kosi, a onda je kurac otresao i obrisao ga o moje sise. "Da li si sada spreman za desert?" pitala sam ga. "PA mislio sam da ste mi vi bili  desert?", sa smeškom reče on. Utrljala sam si spermu u sise, po licu i po vratu, jer sam čula da je sperma dobra za kožu. Počeli smo se oblačiti a Marko me je zamolio ako bi mogla još jednom da sednem na kuhinju i da mu raširim noge, da bi hteo da mi slika dlakavu pičku da je ima za uspomenu. Nakon  što mi je rekao i uverio me da mu žena ne gleda telefon dozvolila sam mu da me slika, jednu sliku samo pičke ,a onda je slikao me od vrata na niže, onda celu mene tako raskrečenu i skoro golu. Upozorila sam ga da jako dobro pazi na slike jer ne bi bilo dobro da najebemo oboje. "Nemaš baš potrebe za slikama mene, jer ćeš me imati kad god poželiš, što češće budeš navraćao češće ćeš me imati, i zapamti, kad navratiš, kad god poželiš, šta god da radim, gde god da smo, slobodno me jebi, ja ću za tebe uvek biti spremna i uvek ću biti gologuza kako bih ti olakšala pristup pički, a sledeći put ćeš me jebati i u šupak, jer sam to oduvek htela probati. Ja ću gledati da kod muža navijam za tebe ali i kod ćerke, kako se ne bi  bunio da i prespavaš kod nas slobodno, a onda si moj, ne mogu ti biti žena, ali možeš me slobodno jebati kad god hoćeš. daj mi samo broj telefona i skajp ime, da imam, pa ako bude prilike da te zovnem kao da mi nešto pomogneš i da me ponovo dobro izjebeš." rekla sam Marku. "Nema problema, dogovoreno," reče on.

Obukli smo se, tj ja sam sise vratila u grudnjak i u majicu, i spustila minić. Ali crvena kolena nisu mogla da se sakriju i nadala sam se da to neće niko ni primetiti. I Marko se obukao i krenuli smo sa  desertom niz hodnik, srećom niko vrata nije otvarao tako da nas niko nije ni čuo. Marko me je zaustavio kod vrata od trpezarije. Ja sam držala pitu u rukama, a on mi je odozada zadigao minić, kleknuo među noge i počeo me lizati, AAAAAAAAAhhhh, Marko, ludo jedna, kroz zube sam stenjala, mARKO JAOOOOJ, počela sam ponovo da mešam dupetom. A ONDA MI JE STAVIO JEDAN PRST U DUPE I POČEO ME JEBATI NJIME, UUUUUUHHHHH, JEBO TEEEE; UUUUUU; DAJ JOŠŠŠŠ, stenjala sam kroz zube. Nije mi trebalo puno i svršila sam ponovo, malo sam se počela grčiti i bojala se da ne padnem, ali Marko me je pridržao dok se nisam smirila i orgazam je popustio, pljesnuo me je nekoliko puta po guzici i povukao mi minić prema dole, namestio ga i rekao mi: "Ovo mi je drago kod tebe, u društvu si prava dama, poštovana majka i supruga, a u seksu si kurvetina i to na kvadrat".

"Hvala ti na komplimentu Marko, hvala ti od srca, dugo sam čekala da me neko ovako popuni iznutra kao ti sada, hvala ti". Zatim mi je zavalio jezičinu u usta, malo popravio karmin i odeću i ušli smo u trpezariju. "AAAAA, evo ga, ovo je moj omiljeni deo obroka," reče moj muž. Ko bi pite?" pitala sam prisutne.

"Samo čekaj Marko, desert koji moja žena spremi uvek je najbolji!", reče moj muž ponovo.I tako je počelo jedno novo poglavlje u mom životu, sada sam napokon imala sve što sam mogla poželeti, supruga koji se brinuo o meni u svakom smislu osim u onom biblijskom, ali i mladića koji me je zadovoljavao seksualno na sve moguće načine i na svim mestima gde bi se zatekli, nažalost mi je žao što te obe stvari nisam imala u jednom muškarcu, ali mislim da moj muž nebi imao tu izdržljivost kakvu Marko ima, koji kada me jebe, skroz mi se posveti, a ne kao neki koji se posvete samo tome da oni svrše a mene ko šiša.


     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče
               by_krajisnik


Parsifal

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 4272
 • Pol: Muškarac
 • Si vis pacem, para bellum.
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Zapostavljena, ali ne zadugo...
« Odgovor #1 poslato: 05-12-2014, 00:26:31 »
Matori, podrska na promeni koncepta price (mama-sin)...  ;D
Moje price:  Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;  ;  ;  ;  ;  ;  ;  ;

BLudnik785

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 243
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Zapostavljena, ali ne zadugo...
« Odgovor #2 poslato: 07-12-2014, 05:17:28 »
@Parsifal, ote mi riječi iz tastature
@Krajišnik, ovo je jebeno odlično :)

Parsifal

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 4272
 • Pol: Muškarac
 • Si vis pacem, para bellum.
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Zapostavljena, ali ne zadugo...
« Odgovor #3 poslato: 07-12-2014, 12:02:00 »
 Onda sorry...  ;D
Moje price:  Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.;  ;  ;  ;  ;  ;  ;  ;

hotlajn

zlimamojebac

 • volim volim volim volim zene
 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 103
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Zapostavljena, ali ne zadugo...
« Odgovor #4 poslato: 13-12-2014, 02:00:39 »
Ovo je umetnost :) posebno mi se svidja "tamno smedje kolobare" :P
Oce biti jos  (bow)
(•_ㅅ_•)

Tagovi:
 

GoogleTagged