Skorašnje poruke

Stranice: Prethodna 1 [2] 3 4 ... 10 Sledeća
11
PRIVATNE FOTOGRAFIJE DEVOJAKA I ŽENA / Odg: kratke haljinice
« Započeo aragorn76 » - « Poslednja poruka od strane aragorn76 poslato danas u 15:06:53 »
 (thumbup)
12
PRIVATNE FOTOGRAFIJE DEVOJAKA I ŽENA / Odg: najlon carape
« Započeo gorjan » - « Poslednja poruka od strane aragorn76 poslato danas u 15:04:45 »
 ;)
13
PRIVATNE FOTOGRAFIJE DEVOJAKA I ŽENA / Odg: Sisate amaterke
« Započeo jebach94 » - « Poslednja poruka od strane aragorn76 poslato danas u 14:56:31 »
 (thumbup)
14
PRIVATNE FOTOGRAFIJE DEVOJAKA I ŽENA / Odg: Tange
« Započeo aragorn76 » - « Poslednja poruka od strane aragorn76 poslato danas u 14:55:20 »
 ;)
15
PRIVATNE FOTOGRAFIJE DEVOJAKA I ŽENA / Odg: Hot Matorke 40+
« Započeo jebac007 » - « Poslednja poruka od strane aragorn76 poslato danas u 14:50:11 »
48 god
16
ORALNI SEKS - ORAL SEX / Odg: Oralni sex
« Započeo dburabeck » - « Poslednja poruka od strane aragorn76 poslato danas u 14:47:26 »
 ;)
17
KOPIRANE I PREVEDENE SEX PRIČE SA NETA / Odg: Kakva je to majka?
« Započeo mraliester » - « Poslednja poruka od strane davison20 poslato danas u 14:47:18 »
8 DEL

Stavila sam telefon i naslonila se leđima na zid nervozno dišući i razmišljajući što učiniti. Mogla sam samo zamisliti kakve je izopačene stvari Frank želio da učinim za njega i njegove prijatelje. Frank je imao fotke koje su mogle uništiti toliko stvari pa je imao potpunu kontrolu nad ovom situacijom. Pomisao da on zabija svoj kurac u mene više nije bila uzbudljiva nego odbojna. Htjela sam ispričati Tommyu ali ga nije bilo kuči. Bila sam u panici; Lutajući po kući nekoliko trenutaka završila sam ispred Kristyne sobe. Lagano sam pokucala na njezina vrata. Ležala je u svom krevetu, još u spavaćoj košulji i čitala knjigu.
"Mama, što nije u redu?" – upitala je zabrinuto.
Bila sam toliko prozirna da je moja vlastita kći jasno vidjela napetost u meni. Samo sam je pogledala. Bila je tako mlada, tako lijepa i nevina, osjećala sam toliku ljubav prema njoj. Sjela je stavivši ruku oko mojih ramena i pogledala me u oči.
“Oh, tužna si jer tata previše radi... Što mogu učiniti da te ponovno usrećim, reci mi, sve što želiš.”
Bila je tako dobra prema meni. Zagrlile smo se.
“Evo, lezi sa mnom,” rekla je povlačeći me u svoj krevet.
Pomaknula se kako bih mogla ući. Nasmiješila sam se njezinoj zamišljenosti i primijetila da joj je noćna košulja podignuta. Oči su mi se na trenutak zaustavile između njezinih nogu i iako su bile blizu jedna drugoj, mogla sam vidjeti njezinu obrijanu macu.  Kratka i slučajna izloženost izazvala je drhtaje kroz moje tijelo dok mi se um prisjećao mog telefonskog razgovora s Frankom i njegovih nepristojnih prijedloga. Stvar je pogoršao miris njene pičke. Ne bi smela leči s njom.
“Mama, nedostaje mi  tvoja blizina. Sjećaš se kad sam bila djevojčica i kad sam imala problema s tatom, uvijek si me mazila?"
“Sjećam se dušo, Bože, tada si bila tako mlada.”
"Mama, više nisam."
Osjetila sam kako joj je ruka klizila prema mom boku kad sam shvatila da mi se vlastita spavaćica skupila oko struka.  Hvala bogu da sam nosila gaćice. Jedina loša strana je što su te gaćice u tom trenutku bile praktički natopljene.
"Mama, mogu li te nešto pitati? Masturbiraš li ikada?”
Što??? Pitanje me zateklo toliko nespremnu da nisam znala što bih rekla. Prošli su trenuci prije nego što sam formulirala svoj odgovor.
"Pa, naravno, dušo, svi to rade."
"Svršavaš li ikada kad to radiš? Samo sam... samo sam znatiželjna jer nikad ne mogu svršiti, šapnula je. Njezin me odgovor iznenadio. Nije mogla svršiti?
“Dušo, zašto ne? Nešto nije u redu?" upitala sam zabrinuto.
"Ne, sve je u redu tamo dolje...samo to...meni se to nikad ne događa, koliko god se trudila."
“Pa...kako to radiš? Možda to radiš krivo...” šapnula sam gledajući je u oči.
"Ugrrr... ovo je neugodno, ali... ti si moja mama i osjećam da ti mogu reći bilo što."
Vratila je glavu na moju dojku, ovaj put su joj usne bile točno na mojoj bradavici gdje sam mogla osjetiti njezin vrući dah. Nadala sam se da mi bradavice nisu postale tvrde.
“Pa, obično jako raširim noge i prstom počnem trljati područje klitorisa pokušavajući razmišljati o nečemu... seksi. Kao film koji sam nedavno gledala kada je dečko natjerao svoju djevojku jebe djevojku pred njim i njegovim prijateljima.” Seksi? To je bilo seksi? Shvatila sam da moja kći ima neke intrigancije u svojoj seksualnoj strani, a možda čak i egzibicionizma.
“U redu, to je dobar početak, ali što kada si s dečkom? Što onda?"
“Mama, u životu sam bila samo s dva dečka i vjeruj mi, bilo je brzo i ne baš ugodno.”
Samo sam ležala zaprepaštena i nisam mogla vjerovati da moja kći nikada nije doživjela orgazam. Imala je 19 godina.
“Mama, kad sam te vidjela s tatom...toliko sam ti zavidjela, gledala sam te i vidjela da si...stvarno, jako uživala,” rekla je uz veliki uzdah.
Zagrlila sam je bliže sebi i slučajno rukom okrznula donju stranu njezine dojke pritisnute uz mene. Nije ni trznula. Umjesto toga, stavila je svoju nogu na moju u neku vrstu položaja fetusa. Držala sam ruku ispod njezine dojke lagano je dodirujući dok mi je um jurio pokušavajući smisliti što dalje učiniti.
"Znam mama, u redu je, bi li... bi li mi pokazala kako se to radi?" Činilo se kao da je tih posljednjih nekoliko riječi iskliznulo iz nje. Osjetila sam kako joj se tijelo napinje, a i ja. Kad bih rekla ne i totalno odgurnula svoju kćer u tom trenutku, možda bi prošla kroz život a da ne bi upoznala ili doživjela najljepši osjećaj… orgazam!
"O bože Kristy, stvarno ti želim pomoći, ali kako?" pitala sam nesigurno.
Ponovno se opustila i pogledala me svojim velikim tamnim očima. Bile su velike, veće nego inače i pune uzbuđenja.
“Samo...samo mi pokaži kako to radiš. ” Ponovno je spustila glavu na moje dojke i jako me zagrlila. Prišla je bliže i odjednom se dogodilo. Osjetila sam njenu macu, njene usne na svojoj nozi i... bilo je mokro. Smrznula sam se ne mogavši dobro razmišljati osjećajući toplo, sluzavo meso najintimnijeg dijela moje kćeri.
“Učinit ćeš to mama? Molim te reci da hoćeš.”
“Ok…uhhh…hoću,” prošaptala sam nakon duge stanke kapitulirajući pred zahtjevom svoje mlade kćeri. Obje smo ipak bile žene, čak i više od toga. Bile smo Majka i Kći potrebne jedna drugoj. Trebala me da je naučim nešto o masturbaciji, a meni je trebao vrhunac upravo sada, čak i ako to znači masturbirati pred kćeri. Sjela je ispred mene razrogačenih očiju. Lice joj je bilo ozbiljno i odražavalo je iščekivanje s čuđenjem da će vidjeti nešto za što je mislila da nikada neće vidjeti. Sjedila je skupljenih koljena i ispod sebe, pažljivo me promatrajući.
“U redu, iako ću to učiniti, trebaš mi obećati da ovo nikada nikome nećeš spomenuti. Ovo... ovo nije nešto što bi Majka učinila... obično", dodala sam na kraju potpuno povlačeći pokrivač.
Brzo ga je zgrabila i bacila s kreveta.  Nije bilo ničega nadohvat ruke čime bih se mogla pokriti i to je, u kombinaciji s činjenicom da su Kristyne oči slobodno lutale gore-dolje po mom tijelu, dodatno pojačalo moje uzbuđenje. Polako sam uhvatila rubove svoje majice i svukla je. Oči su mi nenamjerno skočile na Kristyne i vidjela sam da promatra moje tijelo dok sam joj ga polako otkrivala. Shvatila sam da me cijela ova situacija pali. Gledajući je kako me gleda, maca mi je postala kremasta. Spustila sam pogled na svoje gaćice u trenutku kada mi je majica prošla preko bokova i iako su mi noge još uvijek bile skupljene, vidjela sam koliko su mokre. Iznenađena i pomalo posramljena pogledala sam u Kristyne oči, ali u njima nisam našla ništa osim… čuđenja i… požude. Gledala je moje mokre gaćice lagano otvorenih usta dok sam ja pokušavala procijeniti njezine reakcije u njezinim očima. Odjednom kao da je shvatila zašto su mi gaćice mokre, razrogačila je oči i pogledala me u oči zadržavajući dah. .
“Ok, evo što bi trebala učiniti,” prošaptala sam jedva uspjevši zaustaviti drhtanje glasa.
"M...mama, moraš skinuti gaćice da mogu vidjeti", nasmiješila mi se.
“Kristyyyy…ne, Isuse, ne mogu, ja sam tvoja MAMA!”
“Znam, zato sam te pitala, jer te volim i tako si mi draga.”
Srce mi je snažno lupalo dok sam je šokirano gledala. Ona se pak nacerila i uhvatila me za gležnjeve.
"Ako to ne učiniš, morat ću te ispljuskati."
“Nema šanse, već si me danas ispljuskala, guzica me još uvijek boli.”
Ne čekajući daljnje odgovore, izvrnula mi je gležnjeve jedan preko drugoga prisilivši me da se okrenem i legnem na trbuh. Odmah sam osjetila kako su mi noge raširene i Kristy kako sjeda između njih. O ne, gaćice su mi bile premale za ovaj položaj.
“Kristy pusti me,” zahtijevala sam uzvrativši joj pogled preko ramena.
Samo se nasmijala, a ja sam osjetila prvi udarac njezine ruke preko moje guzice odašiljući snažne seksualne drhtaje kroz moje tijelo. Pokušala sam se izviti, ali nisam mogla jer je ona učinkovito držala moje gležnjeve na mjestu.
"Hoćeš li skinuti gaćice?"
“Nema šanse, ne pred tobom, ti si moja kći,”
SMACK!  Ovaj put nije čekala da mi da žestoku. SMACK! Usta su mi se otvorila i…
“Uhhhmmmmmm… Kristy, Isuse, moraš mi prestati to raditi,” stenjala sam.
SMAK, SMAK, SMAK! Pustila mi je gležnjeve i snažno me udarila objema rukama. Njezina su mi koljena još više razdvojila noge i instinktivno sam izvila leđa i izbacila guzicu. "Gaćice...moje dupe...moja maca, Bože, vjerojatno joj pokazujem..." Misao mi je jurila kroz um.
“Zašto mama? Očito ti se sviđa.”
Bila je u pravu. Uživala sam u udaranju po guzi, stalnom peckanju mojih guzica u kombinaciji s raširenim nogama i hladnim zrakom koji je kružio oko mojih najintimnijih dijelova tijela držao me jako uzbuđenim. Ali to mi je radila moja vlastita kći.
“U redu, Kristy, u redu…skinut ću gaćice, molim te samo prestani,” preklinjala sam znajući da bi ovo moglo ići mnogo dalje ako ne prestanem. Povukla se i pustila me da se okrenem gledajući me cijelo vrijeme. Primijetila sam da su joj bradavice jako tvrde, probijajući se kroz materijal njezine noćne košulje i gledajući dolje na svoje, moje su također bile tvrde! Gledajući je u oči, nezadovoljno sam odmahnula glavom zakačivši prste za pojas svojih svilenih gaćica.
"U redu, Isuse, ne mogu vjerovati da ovo radim", prošaptala sam.
Kristyne oči su se raširile dok je gledala moje ruke kako spuštam gaćice preko bokova. Jednom kada je moja maca postala vidljiva, njezine razrogačene oči ostale su zalijepljene za nju i začuđeno je rekla "Oh", nakon čega su joj usta ostala otvorena od uzbuđenja. Bilo je tako teško kontrolirati svoje pokrete, spriječiti drhtanje ruku i samo skinuti gaćice kako sam htjela. Graciozno sam povukla gaćice niz duge, preplanule noge i skinula ih. Nisam znala što da radim s njima, nekako sam ih zbunjeno držala u rukama i držala noge skupljene dok sam gledala kćer, mogla sam samo zamisliti kako sam joj izgledala. Kao da je osjetila moju neizvjesnost zgrabila je moje gaćice i uzela mi ih.
"Ja ću to uzeti."
Pomislila sam na Franka i vrijeme kada je uzeo moje gaćice kao trofej onoga što mi je učinio, je li i ona mislila na isti način?  Ne gledajući u Kristy, stavila sam jednu ruku na dojku, a drugu na čvrsti trbuh. Polako sam počela trljati dojku kroz majicu dok mi je druga ruka prolazila sve do moje čisto obrijane mace. Prstima sam dotaknula usne moje mace i provukao sam jedan između njih do mokre rupe.
“Uhhhmmm...” stenjala sam od zadovoljstva.
Kristy više nije bila dijete, željela je naučiti, iskusiti i osjetiti užitak orgazma. Bilo je ispravno da sam joj pokazala kako do njega doći. Odlučivši se, ali odlučivši samo prirediti predstavu, polako sam razmaknula noge promatrajući je... procjenjujući njezine reakcije. Dok su se moje noge raširile, otvorile su se i njezine oči i usta. Pažljivo je promatrala moju macu i prst kojeg sam micala između vlažnih dijelova. Još nešto je postalo očito, mogla sam se namirisati.  Sjedila je na mojoj strani, okrenuta prema meni oko razine koljena, gledajući... promatrajući svoju majku. Čim je moje desno koljeno dotaklo njezinu stranu, shvatila sam da to neće biti dovoljno. Također sam osjetila kako drhti od dodira moje noge s njezinom kožom dok sam i ja drhtala...koža joj je bila tako topla!
Gnječila sam bradavicu i trljala klitoris u krugovima izluđujući samu sebe pred vlastitom kćeri, ali znala sam da trebam šire. Podigla sam nogu savijajući je u koljenu i polako je ispravila s nožnim prstima usmjerenim prema stropu. Kristyne oči gotovo su iskočile iz duplji dok je gledala u moju raširenu otvorenu pičku ispred sebe. Disanje mi je već bilo otežano, ali sada sam počela tiho stenjati u ritmu vlastitog prsta koji je do sada ulazio u moju rupu, a zatim uz prorez i oko klitorisa trljajući ga u krugovima. Zatvorila sam oči i nastavila s ovim tretmanom sve dok nisam osjetila kako mi tijelo trne od toplog, požudnog osjećaja orgazma. Zaboravivši tko gleda, uronila sam tri prsta u svoju mačkicu i snažno se pojebala, unutra i van… unutra i van, stenjući… stenjući od užitka koji sam si pružala. Ne znam koliko je vremena prošlo dok sam masturbirala na krevetu svoje kćeri...priređujući joj predstavu. Jednom sam otvorila oči i vidjela da je Kristy još uvijek u istom položaju, ali joj je desna ruka bila zakopana duboko u međunožje dok se masturbirala klečeći tako blizu mene ... promatrajući me. Lice joj je bilo rumeno i imala je požudan pogled u očima, otvorena usta, suhe usne.
Bila sam tako blizu... tako blizu. Zatvorila sam oči i snažno uštipnula bradavice povlačeći ih. To mi je trebalo! Tri moja prsta duboko u mojoj mačkici i gnječenje mojih bradavica u kombinaciji su doveli do trenutka vrhunca i vrisnula sam.
“Ohhhhh Myyyyy Goddddd… svršavam… dassss… ahhhhhhhh…”
Moje tijelo je mlataralo po njezinom krevetu ispred moje kćeri i onda... tada sam to čula.
“Ahhhh…Ohhhhh…Oh, jebi ga…daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…”
Bila je to Kristy, i ona je svršila. U tom trenutku užitka, otvorila sam oči i vidjela je zavaljena leđa, razmaknutih koljena i njenu ruku kako bijesno trlja svoj klitoris dok je svršavala... u istom trenutku kad sam i ja.  Teško dišući pokušala sam sići. Ležala sam zureći u strop i nisam se pomicala slušajući Kristyno disanje. Ona jo uvek zuri između mojih nogu koje su još uvijek bile raširene. Bila je zavaljena natrag podupirući se na laktovima s raširenim koljenima otkrivajući mi svoju vlažnu macu. Oči su mi odletjele prema njezinom međunožju kako bismo je brzo pogledali i zadivila sam se njezinim tamnim usnama i ružičastoj unutrašnjosti koja se nazirala između njih.
“Bože, to je bilo divno. Jesi li... svršila?” promrmljala sam.
Pogledala me i uzvratila osmijeh.
"DA... DA JESAM", rekla je s takvom radošću da mi je srce zatitralo.
Pridigla se i jednim pokretom cijelim tijelom prebacila preko moga čvrsto me zagrlivši.
“O moj Bože mama, jesam. Bilo je super, kakav osjećaj. To je… to je neopisivo!” Riječi su izlazile iz moje kćeri dok je ležala na meni smijući se. I ja sam se smijala grleći je blizu zaboravljajući da sam gola ispod nje s raširenim nogama. Osjetila sam kako joj se bokovi zabijaju u unutrašnjost mojih bedara, ali nisam marila. Osjetila sam njezinu meku macu kako pase uz moju, ali nije me bilo briga. Jedina misao koja se registrirala u mom mutnom mozgu bila je da sam pomogla svojoj kćeri da doživi orgazam. I to prvi.
“Mama, hvala ti puno. Hvala, hvala, hvala, rekla je radosno i poljubila me.
Bio je to samo radosni poljubac, poljubac majke i kćeri, i odjednom sam osjetila kako njezin jezik lagano prelazi preko mojih usana. “NE” vrištao je moj um! Sa šokom sam shvatila da su mi ruke na njezinoj guzici, njezina košulja oko njezina struka. Više jezika. Podigavši ruku s njezine guzice, snažno sam je udarila po stražnjici. SMACK! Oči su joj se raširile i prekinula je naš poljubac.
“U redu mlada damo, dosta je zabave za jedan dan,” rekla sam pokušavajući ostati smirena jako teško dišući.
"Ohhh, uvijek moraš pokvariti zabavu", rekla je praveći tužno lice.
Otkotrljavši se s mene, legla je pokraj mene naslonivši glavu na ruku kako bi me mogla gledati. Iskoristila sam priliku da povučem majicu i pokrijem svoje golo tijelo. Nastavili smo ležati i razgovarati o našem iskustvu, zajedno se smijati, ali polako mi se misao o tome što danas moram učiniti vratila u moj um. Frank i njegovi prijatelji. Mora da je prepoznala iznenadnu promjenu jer se odmah zabrinula.
"Mama, što nije u redu?"
"Ma ništa, zašto pitaš?"
“Mama, vidim da te nešto muči, hajde reci mi.”
“Kristy, samo sam malo tužna, to je sve,” šapnula sam gledajući u stranu.
"Tužna si zbog onoga što smo učinili... zbog onoga što sam tražila od tebe," šapnula je.
Oštro sam okrenula glavu natrag prema njoj.
“Ne, Kristy, ono što smo učinili bilo je divno… Mislim, divno je što si uspjela doživjeti orgazam. Vjeruj mi, to je sjajno!”
Izgledala je skeptično.
“Sigurno ne izgleda tako, mama. Razumijem, ja sam... ja sam nakaza, zar ne?" Okrenula se od mene tužna.
“Ne, naravno da ne, Kristy, ti nisi nakaza. Lijepa si i u redu je to što smo napravili, nije to ništa, molim te vjeruj mi.”
“Mama, molim te...ja...nisam te treba pitati...”
“Kristy, nešto je drugo...ja...u nevolji sam...” šapnula sam gledajući kćeri u oči.
Lice joj se iznenada promijenilo iz lica krivnje u potpuno zanimanje i zabrinutost.  Bez obzira na to koliko mi je zdrav razum govorio da to držim u tajnosti, ležala sam sa svojom kćeri i počela priču o tome kako sam upala u ovu zbrku.
“Bože mama, nisam znala” Kristy je zurila u mene s toliko tuge u očima da sam se skoro rasplakao. Sve do ovog trenutka slušala me pozorno bez prekidanja. Očekivala sam da će me nazvati droljom, kurvom zbog onoga što sam učinila, ali ništa od toga se nije dogodilo. Pogledala me isto, s ljubavlju u očima i... i zabrinutošću. Naravno, nisam joj rekla ništa o sebi i njezinom bratu, samo dio o fotografiranju na stanici i što sam radila s Frankom.
"Znam. Ne znam što da radim. Mislim, ako večeras odem tamo tko zna na što će me ta idiot natjerati.” Zagnjurila sam lice u ruke i zaplakala.
Osjetila sam kako mi se Kristy približila i stavila mi ruku oko ramena.
“Mama, znam što mi je činiti. Znam kako ču pomoći!” - uzviknula je.
“Znam tko je Frank, Tommy nas je upoznao prije nekog vremena i poznajem njegovu djevojku, stvarno sam dobra prijateljica s njom. Ona nam može pomoći. Mislim, ona mu više nije djevojka, prekinuli su prije tjedan dana. Znam da nam ona može pomoći. Ne znam kako ali pusti me da razgovaram s njom, znam da možemo nešto smisliti.”
“Kristy, ovo je stvarno privatno. Frank ima moje slike, slike koje bi mogle uništiti moj brak... koje bi mogle uništiti puno stvari za sve nas.”
“Znam mama, potpuno joj vjerujem, vjeruj mi. Ona je slatka djevojka koja bi se i tebi svidjela. Molim te mama, daj da je nazovem i pitam, neću još ništa o slikama.”
"U redu, nazovi je, ali zapamti, ni riječi o slikama...još i...hvala ti...hvala na razumijevanju dušo."
Kći me brzo zagrlila i zgrabila svoj telefon počevši birati broj. Pogledala sam na sat i shvatila da nemam puno vremena da se spremim. Ostavila sam Kristy i otišla na kupanje. Nakon kupanja, omotana ručnikom, preturala sam po komodi i ormaru tražeći odjeću koja bi zadovoljila Franka. Njegove su upute bile vrlo konkretne.Tada su se vrata moje spavaće sobe otvorila i Kristy je ušla. Čim me ugledala golu , zastala je i pogledala me prelazeći očima gore-dolje po mom lijepom tijelu i kao i uvijek, zadržavajući se na mojem međunožju. Odlučivši da je pustim da gleda, nasmiješila sam se i zgrabila crne čarape koje su ležale na krevetu.
"Dakle, jesi li dobila svoju prijateljicu?" upitala sam podižući nogu na krevet.
Ponešto egzibicionističkog osjećaja prolazilo je mojim tijelom dok me kći promatrala.
“Da, jesam i pogodi što...ona će nam pomoći, njihov prekid je bio prilično gadan i ona jedva čeka da mu se osveti,” rekla je sjedajući na krevet pokraj moje noge.
Pogledala sam je pomalo sumnjičavo, ali sam pozorno slušala što je predložila. Sve mi je objasnila i moram priznati, zvučalo je obećavajuće. Kad je završila, već sam se nadala da će sve ispasti dobro.
“Moj Bože Kristy, može li se ovo stvarno dogoditi? Može li se ovo izvesti?"
“Da mama, ona je kao moja najbolja prijateljica, ona će to učiniti” Kristyne oči spustile su se na moje ruke dok sam čarapu navlačila visoko na bedro. Noge su mi bile razdvojene, a moja uredno obrijana maca joj je bila vidljiva s mjesta na kojem je sjedila. Svaki put kad bi me ovako pogledala, tijelom mi je prostrujala ugodna napetost. Bilo je kao da su njezine oči imale seksualni učinak na mene koji je pojačao svaki put. Nisam to mogla razumjeti, ali bilo je vrlo uzbudljivo.
“U redu, vas dvoje nastavite s tim dok ja zabavljam Franka, ali to mora biti gotovo prije devet sati. To će za nas biti "nulti sat". Zauzet ću ga, bez seksa s njim, do tada i još jedna stvar…moramo držati mobitele uključene. Kad ti i tvoja prijateljica završite... potpuno završite, morate me odmah nazvati, jasno?" Oči moje divne kćeri sjale su od uzbuđenja i ustala je mirno pozdravljajući me kao da sam general koji izdaje zapovijedi.
"Da, gospodine, razumijem," Zatim je sjela natrag smijući se.
Zgrabila sam drugu čarapu i učinila istu stvar s drugom nogom pazeći da Kristy dobro vidi moje razdvojene noge. Ne znam što me natjeralo na to. Vidjela sam kako gleda i naježila sam se gdje su joj oči lutale. Kad sam obula svoje tamne čarape, navukla sam svoje crne štikle od 7 cm i zgrabila mali par bijelih čipkastih prozirnih gaćica i stavila jih. Zurila sam u sebe u visokom ogledalu i sjetila se kako me Suzie gledala u sex shopu. Drhteći sam pogledala Kristy. Zadigla sam kratku mini suknju i obukla labavu lebdeću bluzu bez grudnjaka ispod. Kristy je raširenih očiju pogledala moj odraz u ogledalu. Potpetice su učinile da moje noge izgledaju duže nego što su već bile, a samostojeće čarape čvrsto omotane oko njih učinile su da izgledaju vrlo seksi. Suknja je bila toliko kratka da mi je jedva pokrivala međunožje u stojećem položaju. Okrenula sam se i shvatila da je i moje dupe jedva pokriveno. Definitivno se nisam mogla sagnuti a da ne pokažem gaćice. Moj gornji dio bio je tako širok i otkrivao je sprijeda da je većina mojih grudi bila otkrivena, a sami rubovi bluze jedva su mogli sakriti moje uzbuđene bradavice. Tanke naramenice koje su držale moju bluzu otkrile su moja zategnuta ramena i dugi vrat vidljiv ispod moje zakopčane kose. Seksi izgled u kombinaciji sa stanjem mojih gaćica učinio me nevjerojatno uzbudljivim.
“Bože mama, izgledaš VRELO!” Kristy je uzviknula.
“Da, i droljasto, zar ne misliš. Nema šanse. Ne mogu ovako van, šapnula sam gledajući se.
“Mama, u redu je. Da imam tvoje tijelo, stalno bih ga pokazivala. Slušaj, moraš ovo raditi dok ne izvršimo naš plan, sjećaš se?"
Definitivno je znala način kako me opustiti i podsjetiti me što moram učiniti. Prišla sam komodi i stavila crveni ruž. Malo sam se sagnula i promatrala svoju kćer iz odraza u zrcalu dok je kradomice virila između mojih nogu. Bila je iza mene i gledala me i odjednom su joj oči postale veće i teško je progutala. Znala sam da sam svojoj kćeri upravo pokazala gaćice. Nakon što je još malo razgovarala, Kristy je otišla kako bi se sastala sa svojom prijateljicom i razgovarala o detaljima onoga što moraju učiniti. Nervozno sam hodala po kući pokušavajući ne misliti na ono što ću učiniti. Svaki put kad sam prošetala pred ogledalom zastala sam na nekoliko sekundi i divila se samoj sebi, načinu na koji sam izgledala...načinu na koji sam se osjećala. Ali čim sam si dopustila da se uvučem u tu ulogu... drolje, uplašila sam se. Njegov prvi skup uputa bio je da se odvezem do obližnje autobusne stanice za prijevoz na posao i da autobusom odem do trgovačkog centra u središtu grada i stanem na uglu J i 7. avenije dok me on ne pokupi. Zvučalo je dovoljno lako dok nisam obukla odjeću koju je on želio da nosim. Uskočila sam u auto. Put do tamo je bio brz. Osvrnuvši se oko sebe, vidjela sam nekoliko muškaraca kako hodaju do umjereno prepune, zatvorene autobusne stanice. Srce mi je jako brzo tuklo, a želudac mi je bio u čvorovima dok sam izlazila iz auta pazeći da ne raširim noge previše.  Što sam se više približavala autobusnoj stanici, sve se više glava okretalo prema meni. Stariji muškarci, mlađi nije bilo važno, svi su izgledali kao da gledaju i piju moju pojavu svojim očima koje su odražavale želju po jebanju. Srce mi je jako brzo kucalo dok sam se probijala do stanice i zauzela mjesto u stražnjem uglu čekajući autobus.  Muškarac u četrdesetima s tamnom kozjom bradicom neprestano me gledao i smiješio se kao da želi da vidim da je zainteresiran. Stajao je ispred mene i nije izgledao loše, ali sam se okrenula od njega jer nisam htjela pokazati da me zanima, samo sam htjela da prokleti autobus dođe i završim s ovim putovanjem. Nešto drugo mi se nažalost događalo. Što sam više pogleda dobila, što više pogleda i osmijeha, to sam se više palila.  Ali što sam više nogu pokazivala i što je više ljudi zavirilo u moj dekolte to sam bila uzbuđenija. Disanje mi je ubrzo postalo zadihano kad se zid ljudi zatvorio oko mene. Postala sam svjestna ljudi sa strane i iza mene koji se gomilaju do te mjere da se nisam mogla okrenuti ni u kojem smjeru i osjetila sam tijela kako me pritišću. Mlada žena koja je izgledala kao da je u ranim dvadesetima i vrlo lijepa sada je bila točno ispred mene, okrenuta prema meni i što se sve više ljudi pojavljivalo čekajući autobus. Odjednom sam osjetila guranje i moja su se prsa pritisnula uz njezina. Pogledala sam je u znak isprike i nasmiješila se.
“Oprosti, danas je prava gužva,” rekla sam nadajući se da je razumjela.
Nije odgovorila, samo se osmjehnula i brzo me pogledala nakon čega su joj oči pogledale u stranu na neki način cakle. Počela je gristi donju usnu, a njezina su se nevjerojatno velika prsa nadimala od uzbuđenja. Bili smo prikovani jedno uz drugo čekajući u masi ljudi dok je popodnevno sunce počelo grijati zatvorenu autobusnu stanicu čineći da se moje tijelo lagano znoji. Postala sam svjestna njezinih bradavica koje su zabijale moje grudi i shvatila da su probušene. Osjetila sam kako mi se veliki orbitalni prstenovi zabijaju u prsa, a njezine bradavice tvrde poput kamenja pritišću moje nježno meso. Nije izgledala kao tip koji voli žene. Dok se moja znatiželja pitala o ženi, osjetila sam dodir na svojoj nozi. Ukočila sam se od kontakta i brzo okrenula glavu na sve strane da vidim tko je to mogao učiniti. Problem je bio što se nisam mogla pomaknuti. Ruke su mi bile priklještene uz tijelo i nisam mogla izvijati tijelo da vidim tko se usudio dotaknuti me po nozi. Dodir je bio lagan, ali izražen. Osoba koja je to radila cijelom je rukom bila pritisnuta na moju unutarnju stranu bedra između koljena i međunožja. Nisam htjela izazvati scenu, pogotovo kad nisam znala tko je počinitelj pa nisam ništa učinila, nadajući se da će prestati. Još se nešto dogodilo dok sam čekala prikovana za ženu s nečijom rukom na bedru. Nekako su mi se stopala prikliještila među drugima i polako, kao da je izazvano kretanjem gomile oko mene, stopala su mi se razdvojila. Dogodilo se tako sporo da su mi noge bile najmanje tri stope razmaknute prije nego što sam shvatila što se događa i nisam ih mogla spojiti. To je izazvalo paniku u meni znajući koliko mi je suknja kratka i kako bi bilo lako razotkriti svoju macu i guzicu s ovako raširenim nogama.  Osjetila sam kako mi se suknja diže i znajući da su moje sićušne tamne gaćice prozirne, jednostavno sam znala da su mi maca i dupe otkriveni. U tom trenutku bilo mi je drago zbog gomile ljudi oko mene jer je jedino to spriječilo da me javno ponize.
Čekaj, Je li se ta prokleta ruka na mom uskom pomaknula gore? Da, sada sam osjetila napadački dodir sve više, palac ispruženih prstiju gotovo do mojih gaćica. Opet sam u panici pomicala glavu da vidim tko to radi, ali zbog gomile ljudi oko mene nisam mogla utvrditi tko je to. Pogledala sam ženu pritisnutu uz mene... tako blizu. Sada je zurila u mene, u moje usne kao da je razmišljala da me poljubi. Oči su joj caklile, a tijelo joj je radilo sitne pokrete kao da se ljulja u stalnom ritmu. Mogla sam čuti tiho cviljenje kako izlazi iz nje.
"Što ti se događa?" šapnula sam ne shvaćajući situaciju.
Nije odgovorila. Primijetila sam kako se muškarac koji je bio točno iza nje pomaknuo u stranu, pomaknuvši tijelo u stranu, a muškarac do njega skliznuo je na njegovo mjesto. Pogledala sam je zabrinuto...jesu li oni??? Ne, ne usred bijela dana ovako javno. Odjednom se ruka na mom bedru pomaknula prema gore i sada sam osjetila palac pritisnut na moj prorez. U isto vrijeme osjetila sam kako me netko zgrabio za zglob i moja je ruka bila prisiljena prema dolje i prema naprijed... između ženinih razdvojenih nogu. Ostala sam bez daha od dodira koji je moja ruka napravila s njezinom macom. Sada sam već shvatila da se upravo to događa lijepoj ženi pritisnutoj uz mene. Neko je jebe. Pogledala me, znala je da je moja ruka dodiruje, kao što je znala da je drugi muškarac iza nje i da će opet biti zlostavljana, ali nije prestala, njezino teško disanje kroz otvorena usta bilo je dovoljan dokaz za njezino uzbuđenje. Osjetila sam kako mi prsti lagano klize u njenu vlažnu pičku punu sperme. Odjednom sam osjetila nešto toplo i tvrdo kako se provlači između njezinih nogu i osjetila kako klizi prema naprijed dodirujući moje prste i razdvajajući joj usne od mace. Ostala sam bez daha. Bio je to kurac...bio je to muški kurac. Pogledala sam iza nje i vidjela prosječnog Hispanjolca koji je bio u poziciji da to učini. Osjetio je da ga gledam i okrenuo je glavu prema meni. Vidjela sam kako se ukočio jer se vjerojatno pitao hoću li nešto reći. Pomislila sam kako je to pogrešno, ali gledajući djevojku shvatila sam da uživa u tome... željela je da joj se to dogodi.
Ne znam tko mi je poveo ruku djevojki između nogu, u tom trenutku puno toga nije imalo smisla. Osjetila sam kako penis klizi između mog prsta i nekako su mi se prsti omotali oko tvrde pulsirajuće batine.  On se samo nasmiješio osjećajući moju ruku omotanu oko njegovog debelog kurca i pomicao svoj kurac naprijed-nazad jebeći mi ruku. U strahu da ne izgubim kontrolu i ne znajući što drugo učiniti, sam stavila njegov penis na ulaz u djevojčinu macu i on je lako skliznuo unutra natjeravši je da stenje. Pogledala me i oči su joj se caklile od zadovoljstva dok je muškarac pumpao unutra i izlazio. Iz nekog razloga moja ruka je još uvijek bila omotana oko njegovog penisa i ubrzo mi je ruka postala obložena glatkim sokovima. Bila je mokra i vlaga je tekla niz osovinu i oblagala me. Odjednom je ruka koja je bila zalijepljena za moje bedro nestala zamijenjena manjom rukom...mnogo mekšom. Shvatila sam da je to njena ruka. Prsti su mi dodirivali rubove gaćica zbog čega sam zadrhtala od uzbuđenja dok sam je dublje gledala u oči. Hoće li me… hoće li me dotaknuti??? Polako sam bio uvučena u ovaj izopačeni čin javnog seksa. Do sada je Hispanjolac iza nje jebao njezinu macu i moju ruku punim, dubokim potezima, a djevojka je nastavila slasti moju ruku svojim sokovima od mace. Jako teško dišući, pustila sam kitu i podigla ruku do njezine glatke mace trčeći prstima uokolo igrajući se s njezinim vrućim baršunastim usnama. Bila je glatka tamo dolje, bez dlačice.
"Ohhh... što radiš?" Govorila je blagim glasom punim seksualnog intenziteta.
Pogledala sam je iznenađena što je progovorila jer do sada nije pokušavala upustiti se u bilo kakav razgovor. Glas joj je bio nježan krotak, a oči su joj zurile u mene s pokornim intenzitetom.
“Diraš li mi macu? Jesi li?" Tiho je stenjala u ritmu ševenja koje je primila.
"Da ... tvoja maca ... diram je, Bože, diram je", uspjela sam uzvratiti šapatom.
Osjetila sam kako su mi se noge još više razmaknule i njezina je ruka nježno prišla mojoj mačkici prstima lagano dodirujući moj mokri prorez kroz malene gaćice. Moji vlastiti prsti masirali su joj macu šireći vlažnost okolo. S vremena na vrijeme uhvatila sam se za kurac koja je ulazio i izlazio iz nje. Počela sam dobivati osjećaj da djevojka samo dopušta da se dogodi. Njezin glas i držanje svakako su upućivali na to da je pokorna i da želi da se njome dominira. Iz nekog nepoznatog i izopačenog razloga to me uzbudilo, natjeralo me da mi maca zadrhti i postane stvarno mokra znajući da bih joj to mogla učiniti.
"Sviđa ti se to? Voliš da te jebu baš ovdje u javnosti?”
Približila sam svoje lice njenom trljajući je. Oči su joj se malo raširile, ali je nastavila dahtati od seksualnog uzbuđenja.
"Da... da..." Stenjala je.
Moje su usne bile samo centimetar udaljene od njezinih i osjetila sam njezin vreli dah u svojim ustima.
“Ti si takva mala drolja,” prošaptala sam povlačeći njezine mačkice.
Stenjala je... stenjala je teško gotovo vrišteći. Jedino što ju je spriječilo da ne vrisne bila je činjenica da smo bili u javnosti i da su oko nas bili ljudi koji bi, iako nisu bili svjesni što radimo, spriječili da se cijela stvar dogodi. Po njezinim reakcijama znala sam da bi mi dopustila da se izvučem za bilo što.
“Oh, sviđa ti se to, zar ne? Voliš da se igram s tvojim mokrim usnama dok onaj tip iza tebe zabija svoj veliki kurac u tebe.”
Njezine tamne oči bile su velike poput tanjurića, a dah vruć i težak. Ispružila sam jezik i lagano njime prešla preko njezinih suhih usana kvaseći ih slinom i dobivajući poglede muškaraca iz blizine. Sada sam shvatila da je svaki muškarac oko nas umiješan u ovo.
"Kako se zoveš? Osim ako ne želiš da te zovem droljkom,” upitala sam ponovno oblizujući njezine usne.
Držala je otvorena usta, a jezik joj je izletio da dotakne moj, ali ja sam se odmaknula zadirkujući je. Postala sam svjestna da više muškaraca bulji u ono što radim toj djevojci i to je samo pojačalo moje uzbuđenje koje je poticalo moje postupke.
"Betty..." šapnula je "Zovem se Betty, ali me možeš zvati drolja ako želiš."
Djevojka mi se odmah svidjela. Bila je mlada i ne znam koliko iskusna, ali bila je voljna preuzeti ulogu drolje, mogla sam reći da ju je to uzbuđivalo. Tijelo joj je bilo zaobljeno samo na pravim mjestima, a sise... moj Bože, bile su velike, mora da su imale najmanje 44DD. Nastavila sam se igrati s njezinim klitorisom dok sam joj jezikom dražila usne. Osjetila sam kako joj prst pase po mojoj mačkici i polako stječe samopouzdanje... pronalazi nabore moje mačkice i slatko ih pritiska.
"O bože Betty ... skini moje gaćice ... Isuse skini ih ..." Stenjala sam joj u usta.
Osjetila sam njezine prste kako žurno povlače moje gaćice i mrdnula sam guzicom da joj pomognem da ih skine. Bilo mi je vruće i jako uzbuđeno. Nisam mogla vjerovati da to možemo učiniti javno i izvući se s tim. Odjednom je kurac koji je ševio Betty nestao i osjećala sam se kao da su mi noge slobodne. Skupila sam ih kako bih si dala malo stabilnosti dok sam pipala Bettynu macu. Prešla sam prstima do njezine rupe i uvukla dva unutra.
"Ohhhhhhhhh..." Bilo je to dugo stenjanje koje me natjeralo da zadrhtim od uzbuđenja.
“Oh, sviđa ti se to, zar ne? Voliš da te jebem prstom kao drolju?”
Nisam mogla vjerovati što govorim ovoj mladoj djevojci. Kao da je te riječi izgovorio netko drugi. Pogledala me krotko i još više navukla moje gaćice. Vidjela sam kretanje među ljudima koji su nas okruživali. Sada smo imali više prostora, obje su mi ruke bile slobodne, a drugu ruku spustila je na moje gaćice. Polako smo dobili dovoljno prostora i odgurali smo se prema stražnjem kutu autobusne stanice da su samo prednji dio blokirali muškarci koji su nas s vremena na vrijeme upućivali uzbuđenim pogledima.
"Da, Bože, sviđa mi se", stenjala je.
Uživala sam u dominaciji. Pogledala sam dolje u njezine velike sise i imala sam najveću želju razotkriti je... pogledati njezine velike sise s onim ogromnim prstenovima na bradavicama upravo ovdje na javnoj autobusnoj stanici. Sagnula sam se dolje i navukla gore jednostavnu bijelu tubastu majicu koju je imala na oslobađanju njenih velikih sisa koje su se odmah otkotrljale kao da su oslobođene svojih uskih granica. Njezine su bradavice bile nevjerojatne, krute s velikim tamnim prstenovima i velikim srebrnim prstenovima zbog kojih je izgledala egzotično. Gurnula sam prste u te prstenove i povukla dovoljno da joj izvučem bradavice dok sam gledala kako otvara usta i kako joj se čelo nabora od lagane boli. Dahtala je gledajući me u oči svojim tamnim očima punim čuđenja i seksualnog uzbuđenja.
“Sviđa ti se ta Betty? Voliš kad te vučem za bradavice?” Njezin jedini odgovor bilo je tiho stenjanje. Bila sam svjesna muškaraca koji nas gledaju i iz nekog razloga to me još više uzbuđivalo. Ne znam... nekako mi se činilo da izvodim predstavu i da me svi ti muškarci gledaju... gledajući što ću učiniti toj mladoj djevojci. Budući da sam bila viša od nje, uhvatila sam je za kosu i natjerala je da pogleda prema meni, istovremeno joj povlačeći gornji dio do trbuha. Zgrabila sam njenu lijevu bradavicu i snažno stisnula kako sam znala da mi se to sviđa, u isto vrijeme sam prinijela svoja usta na njezina i poljubila je klizeći mokrim jezikom u njezina usta. Odmah je zastenjala i odgovorila sisanjem mog jezika. Odmaknuvši se, pogledala sam dolje na njezinu suknju primijetivši patentni zatvarač sa strane. Držeći joj glavu za kosu, ovaj put sam povukla drugu bradavicu gledajući kako se proteže prema van od njezine velike dojke. Pustila sam joj bradavicu i zgrabila patentni zatvarač na njezinoj suknji primijetivši pogled koji mi je uputila, a koji je bio uzbuđenje pomiješano sa čuđenjem. Povukla sam patentni zatvarač zbog čega joj je suknja bila dovoljno opuštena da padne dolje i oko njezinih stopala. Nije nosila gaćice i stajala je potpuno gola. Njezina velika prsa su se dizala od uzbuđenja i mislila sam da će joj bradavice iskočiti jer su bile tako tvrde. Imala je mrlju tamnih stidnih dlaka uredno podrezanu iznad svoje mace.
“O moj Bože...o moj Bože...o moj Bože...” tiho je prošaptala gledajući sve muškarce koji su zurili u nju svojim gladnim očima.
Vidjela sam kako joj oči prolaze mimo njih prema nekim ljudima koji su samo stajali tamo bez ikakvog znanja o tome što ona radi i osjetila sam kako se ukočila...a zatim tiho zastenjala s malom borom koja joj se pojavila na čelu. Što je moralo prolaziti njezinim mladim mislima? Pogledala sam u tom smjeru i shvatila kako bi bilo lako nekome prići bliže i vidjeti je golu. Uzvratila mi je pogled svojim razrogačenim očima i odmah sam je zgrabila za ruke pričvrstivši ih iza leđa gledajući kako joj nevjerojatna prsa strše još više. Njezine pune sise raskošno prikazane u svom elegantnom obliku u javnosti... da se ja igram s njima. Spustila sam glavu do njezinih grudi i uzela jednu od njezinih bradavica u svoja usta, sišući je i vrteći je jezikom dok sam uživala u mekom mesu ove mlade djevojke. Betty je lagano zacviljela dopustivši mi to. Nakon što sam toj bradavici posvetila malo pažnje, ustala sam uhvativši je za lakat. Prisilila sam Betty da se okrene pokazujući svima svoju guzicu.  Teško dišući, prisilila sam je da se sagne i savije leđa, a zatim sam je uhvatila za obe polutki  guzice i razdvojila ih. Polako je njezin smeđi šupak došao u vidokrug i osjetila sam kako je zadrhtala.
Pogledao sam tipa točno iza nje.
"Želiš njezino dupe... želiš je tamo pojebati?"
Ukočio se, razrogačenih očiju i tvrdog penisa koji se već ocrtavao u trapericama, polako je odmahivao glavom gore-dolje s divljim iščekivanjem u očima.
"O, Bože..." šapnula je Betty, ali nije promijenila položaj.
Tip je prišao bliže i povukao patentni zatvarač, i on je jako teško disao. Posegnula sam i stavila ruku u njegove hlače izvukla mu tvrdi kurac. Nije bio dugačak, možda oko 12 cm, ali vrlo debeo. Pulsirao je u mojoj ruci i malo sam ga podrkala.
“Oh, molim te, on je prevelik…Nikad…Nikad prije nisam imala analni seks…molim te, povrijedit će me.”
Mogla sam reći da govori istinu. Njezine lijepe, tamne oči bile su pune straha. Željela sam dominirati njome, ali je nisam htjela povrijediti. Pogledala sam tipa i smjestila njegov penis na ulaz u Bettynu macu. Jednim udarcem bio je u njoj proizvodeći tihi jecaj. Betty je također zastenjala i pogledala me sa zahvalnošću.
"Hvala ... ahhh ... o moj Bože," Zastenjala je osjećajući kako joj kurac prodire u mokru macu.
Polako je dobivao ritam, unutra i van, unutra i van. Bila sam pognuta nad njezinim leđima gledajući u točku gdje se njegov kurac zabijao u nju. Opet sam je uhvatila za guzice i raširila ih otkrivajući joj šupak i macu dok je uzimala taj kurac. Njezine usne bile su omotane oko njegove kite poput rukavice i odmaknule su se od mačkice ne želeći ga pustiti. O moj Bože, kakav prizor, gledajući je kako se grčevito drži za njegovo meso činilo me takoooo mokro.
Kliznula sam prstima niz njezinu guzicu dok nisam osjetila kurac koji ju je ševio. Bila je toliko mokra da su joj usne mačkice bile skliske pod mojim dodirom. Prošala sam prstima pored njezina otvora i oko kite i dotaknula joj klitoris... već je bio natečen od seksualne požude. Trljala sam ga u krugovima zbog čega je stenjala poput drolje.
“Ohhh….ahhh…oh molim te…još…Isuse još!”
Stavila je ruke na zid autobusne stanice i spustila glavu dopuštajući tipu da je jebe, a ja da se igram s njenim klitorisom, bila je u ekstazi. Prošla sam prstom do njezinog šupka i protrljala tu malu rupicu. Bio je to čudan osjećaj jer sam prvi put osjetila šupak druge žene dok ju netko jebe. Moji su prsti vukli vlagu s njezine mace na njezin šupak podmazujući ga. Pogledala me s požudnim čuđenjem... i malom strepnjom.
"Oh, sviđa ti se kad te trljam?" upitala sam procjenjujući njezin izraz lica.
"Uhm, ne... o Bože."
Protrljala sam joj šupak malo jače sjetivši se kako mi se to svidjelo.
“Ti si takva mala drolja, nemoj mi lagati.”
Odjednom se tip koji ju jebe ukočio i ispustio tihi, duboki jauk. Prešla sam prstima dolje do njegova kite i zgrabila ga, milujući ga rukom dok je pumpao svoju spermu u Betty. I ona je drhtala, svršavajući u isto vrijeme, ali pokušavajući biti tiha. Tip je izvukao svoj kurac, a ja sam kliznula prstima u nju, osjećajući topli, vlažni tunel koji je bio pun sperme.  Prije nego što sam shvatila drugi tip je preuzeo njegovo mjesto. Pogledala sam ga i crni penis koji je držao u ruci, mora da je bio 16 cm i također debeo. Ovo je bio prvi crni kurac koji sam ikada vidjela u stvarnom životu. Bio je malo manji od Tommyja, ali još uvijek impresivan. Ono što me hipnotizirala bila je njegova boja, bila je crna i davala je vidljiv kontrast dok je klizio u Betty.
"Ahhh...ohhh...ohhh..." Betty je samo stenjala.
Oh, ovo je bilo požudno! Osvrnuvši se oko sebe, pokazala sam na tipa koji nas je promatrao i dala mu znak da priđe. Učinio je kao da je pod mojom kontrolom izvlačeći svoj kurac. Zgrabila sam ga i počela ga maziti, odupirući se porivu da kleknem i sisam ga. Odjednom je drugi tip došao s druge strane Betty i počeo ga milovati po kiti, promatrajući cijelu scenu. Betty je oko sebe imala tri tipa s tvrdim kurčevima, od kojih je jedan jebao njezinu slatku macu dok je stenjala poput drolje. Vrlo brzo svi su se približili orgazmu, crnac je prvi izvukao svoj kurac dok sam ja mazila drugog. Betty se osvrnula da vidi što se događa.
"Popuši mu kurac, Betty... popuši mu kurac koji je izašao iz tvoje mace i poliži svoje sokove s njega", rekla sam, glasom punim požude.
Na moje iznenađenje Betty je kleknula i uzela crni penis u usta bez oklijevanja. Počela ga je pušiti sa strašću. Odjednom je crni tip odgurnuo njezinu glavu sa svog penisa i svršio na njezino lice u isto vrijeme dok su druga dva tipa svršavala po njezinim velikim sisama. Malo sam se odmaknula promatrajući cijeli prizor. Potoci sperme slijetali su po njoj. Lice joj je imalo spermu na nosu, oči čak iu sjajnoj tamnoj kosi sa sisama prekrivenim bijelim, ljepljivim mlazovima. Sperma joj je počela teći niz bradu i oko tvrdih bradavica s onim velikim kolutima u njima zbog čega je izgledala kao da se upravo okupala u spermi. Betty je zgrabila crni penis i stavila ga u usta usisujući posljednje komadiće u usta i gutajući ga. Nakon što je očistila crnca, učinila je isto s drugom dvojicom kao da ih želi pomusti za svako malo što im je ostalo.
Pogledala sam uokolo i shvatio da se gomila prorijedila i da je postajalo sve vjerojatnije da će se sve vidjeti. Još uvijek smo imali pokriće onih ljudi koji su sudjelovali u ovome, ali nisam željela riskirati. Izgurala sam se iz kruga i pogledala uokolo primijetivši autobus kako se zaustavlja uz rub. Brzo sam shvatila da je to moj autobus i ušla unutra plativši kartu. Otišla sam do stražnjeg dijela i sjela gledajući kroz prozor, pokušavajući vidjeti gdje je Betty. Jedino što sam vidjela bila je masa muškaraca duboko u uglu stajališta okrenutih leđima prema ulici, ali sve ostalo mi je bilo blokirano. Nasmiješila sam se u sebi i zapitala se hoće li Betty prihvatiti još muškaraca. Jako mi se svidjela ta djevojka, nesputana i spremna da mi ugodi. Uhhh...što bih ja mogla s takvom djevojkom. Kako je autobus ubrzavao, počela sam razmišljati o Franku i o tome što će se dogoditi kad ga sretnem.
18
PRIVATNE FOTOGRAFIJE DEVOJAKA I ŽENA / Odg: Hot Matorke +50
« Započeo Starka » - « Poslednja poruka od strane aragorn76 poslato danas u 14:44:20 »
63 god
19
PRIVATNE FOTOGRAFIJE DEVOJAKA I ŽENA / Odg: hocemo najlepse zensko medjunozje
« Započeo Hadsin » - « Poslednja poruka od strane aragorn76 poslato danas u 14:38:25 »
 ;)
20
PRIVATNE FOTOGRAFIJE DEVOJAKA I ŽENA / Odg: ko voli dobre guze
« Započeo jebacvr » - « Poslednja poruka od strane aragorn76 poslato danas u 14:36:12 »
 ;)
Stranice: Prethodna 1 [2] 3 4 ... 10 Sledeća