Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Baka i djeda  (Pročitano 73894 puta)

jaskojas

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 329
  • Teme korisnika u ovom forumu
Baka i djeda
« poslato: 16-07-2012, 17:58:33 »
Kada sam saznala da će mi starci ovog ljeta napokon dati da provedem praznike kod bake i dede u Gorskom Kotaru, skoro sam puknula od sreće. Nikada mi nisu dozvoljavali ni da ih posjetim u toj njihovoj kučici a kamoli tamo boravim.
Ja sam im jedinica, živimo skupa, no to kanim promijeniti čim završim srednju (za medicinske sestre). U svakom slučaju, imam 17 godina i mogu reći da sam skroz prosječna cura. Visoka sam 165 cm i imam kratku tamno – smeđu kosu i nemam trenutno dečka. Možda zato što mi je sasvim ok kad sam sama. Što je najgore, još se nikad nisam jebala (prijateljice mi to ne vjeruju), ali kako i bi kada živim s roditeljima, večina dečki isto tako, a nisam tip koji bi to radio u parku. Mislim da žena zna kada je došlo pravo vrijeme za seksanje.
No, zbilja nisam mogla ni slutiti da će ljetni praznici kod bake i djeda zauvijek promijeniti moj život.
Prvi tjedan u njihovoj kučici nije bio nešto zanimljiv. Škola je tek završila tako da sam se morala priviknuti na kasnije dizanje i besposličarenje bez nastave i učenja. Privikavala sam se na ljeto bez ikakvih obaveza.
Jedne noći, nakon što sam odgledala film, čula sam neke zvukove iz njihove sobe. Prislonila sam uho vratima slušajući što se to događa iza zatvorenih vrata. Zvučalo je baš kao kada se mama i tata doma ševe. Otišla sam natrag u svoju sobu, jer na kraju krajeva, bila sam umorna, i tamo sam skužila da su se zvukovi još pojačali. Ma koliko se trudila više ih nisam mogla ignorirati, tako da sam ustala iz kreveta i krenula istraživati…
Ponovno pred njihovim vratima primijetila sam da su sada malo razmaknuta, za što bi se kladila da prije nije bilo tako. Stisnula sam uho drito uz taj otvor.
«Mmmmh…. Branko, nabi mi tu tvrdu kurčinu u pičku, ajde, sad ću svršiti… Treba mi unutra…»
«Samo sekundu, Ana. Moram maknuti Tina, da ti opet ne bi lizao pičkicu. Znaš da to obožava.»
«Tina?», pomislila sam. Što Tin radi u njihovoj sobi, i što je još važnije, kakvo lizanje bakine pičke?! Morala sam to saznati, no ne večeras.
Tiho sam se vratila u svoju sobu. Srce mi je lupalo kao ludo, zujalo mi je u ušima a ipak sam jasno uspjela čuti ragovor iz njihove sobe. Šokirala sam se kada sam skužila koliko sam mokra među nogama. Ma nije moguće da je njihova jebačina imala takav efekt na mene! Seks sam doživljavala prvenstveno kao nešto što me i dovelo na ovaj svijet; možda zato što je moj jedini kontakt sa ševom bio slušanje roditelja.
Kada sam se ujutro probudila odmah mi je bilo jasno da sam se cijelu noć igrala s pičkicom; prsti su mi bili uvučeni u gaćice i skroz sljepljeni od njenih sokova.
Baka i ja taj dan otišle smo u šumu. Htjela mi je pokazati lovačku kučicu koju si je djed tamo napravio. Prvo sam se nečkala ali me uvjerila kako ćemo tako najbolje ispuniti vrijeme do večere i da će mi malo vježbe dobro doći. Nakon par minuta hoda baka se okrenula prema meni i pitala da li imam nešto protiv ako ona skine majicu i nastavi šetnju gola. Nisam htjela ispat primitivna, pa sam joj rekla da je to ok, i da ću se i ja skinuti. Taj svoj zahtijev objasnila je kako su djed i ona nešto kao «šumski nudisti» i da na to imaju potpuno pravo jer je sva ova zemlja njihova sve do prvih susjeda udaljenih 5 kilometara.
«Nema šanske da nas neko vidi», rekla je vragolasto.
Složila sam se s njom i počela odmjeravati bakine sise; bile su stvarno velike, puno veće od mojih koje su bile skroz male. Draže mi je da imam te koje imam, nego velike poput bake ili mame koja se bacila na nju. Cijelo djetinjstvo me tupila kako ima zbog njih problema sa kičmom, pa mi je možda zato draže da je ovako. Bakine su se razlikovale još po nečemu; bradavice su joj se ušiljile od hladnog zraka i bile dugačke skoro 2 centimetra! Veće nisam vidjela nikad u životu!
Nisam vam rekla, da iako nisam do sada bila sa muškarcem, imala sam u životu koju lezbijesku vezicu sa prijateljicama, ali niti jedna nije imala bradavice kao baka.
Zamišljala sam kako izgleda gola, a kada je skinula majicu samo sam pomislila, «lijeeepo!»
Hodale smo nizbrdo prema lovačkoj kućici koja je bila smještena između nekoliko krupnih hrastova. Bila je izgrađena od krupnih balvana u pravom rustikalnom stilu, okružena savršenim mirom.
Unutra je na moje iznaneđenje bilo sve potrebno za normalan život; generator za struju pa čak i slavina iz koje je išla kišnica. Obje smo se bacile na veliki krevet iscrpljene dugotrajnim hodanjem.
«Znaš šta, dušo, u kupaonici imamo i tuš. Zašto se ne bi okupala i malo odmorila prije no što se vratimo? Ja ću ti se uskoro pridružiti.»
«Ok, bako»
Kupaona me zbilja iznenadila – bila je ogromna! Sam tuš zauzimao je pola prostorije, imao je četiri slavine a ispod svake je bila drvena klupica. Takve kupaone do sada sam viđala samo u novinama i na televiziji, ali u luksuznim vilama a ne u lovačkoj kolibi!
«Pa neka», nisam si imala što drugo reći. Zakaj bi se, ustvari, žalila, trebala bi uživati što je to tako.
Nabrzinu sam skinula znojnu odjeću i stala pod vruči mlaz vode. Na suprotnoj strani po površini cijelog zida bilo je veliko ogledalo u kome se savršeno vidio odraz osobe koja se tuširala. Na moje iznaneđenje, iako je kupaonica bila puna vruće pare, ono se uopče nije zamaglilo.
«premazano je specijalnim filmom da se ne zapari kada se tuširamo», objasnila je baka. «Volimo gledati što se dešava, a kad je zrcalo od normalnog stakla, to je neizvedivo», dodala je stojeći kraj lavaboa.
«To mi nikad nije palo na pamet», odgovorila sam joj.
«Ajde, dušo, bez veze bacamo vruću vodu.» Gurniula je glavu pod jedan tuš i pustila da joj se slijeva po licu. Ja sam učinila isto.
Godilo mi je tuširanje i dok me topla kišnica nije počela opuštati nisam ni shvatila koliko sam se umorila od šetnje. Kupanje uvijek tako djeluje na mene; skroz se opustim i zaboravim na okolni svijet.
Diskretno sam proučavala bakino tijelo; bila je izvrsno održavana za ženu u srednjim sedamdesetima. Nigdje ni grama sala, skroz napet trbuh, bez imalo sala koje bi odavalao da je rodila moju majku i ujaka, ruke i noge napete i skroz proporcionalne. Nokte na dugim prstima držala je kratko odrezanim i lakirala u moju najdražu boju, svjetlo plavu, a kada se okrenula zapazila sam još jedan detalj – pička joj je bila skroz obrijana. I ja sam oduvijek to htjela napraviti sa svojom, no nisam imala hrabrosti po tom djelu ići sa žiletom.
«Sviđa ti se što vidiš?»
«Nisam znala da žene u tvojim godinama briju pizdu, bako.»
«Kaj tebi nije palo na pamet?», nasmijala se.
«Pa je… ali se bojim da se ne porežem.»
«Onda nemoj.»
«Ha?»
«Ni ja je ne brijem. U jednom magazinu od tvog djeda našla sam oglas za kremu s kojom se najlakše skidaju te dlake, bez boli ili peckanja. Na dedin zahtijev sam je naručila i koristim je već 30 godina. On voli da je pičkica kao dječja, bez ijedne dlake. U ormariću imaš moju tubu, pa ako ti se svidi mogu i tebi kupiti.»
«Hvala bako, reći ću ti.»
U tom času shvatila sam da me ne miluje samo topla voda. Baka mi je prišla odostraga i stavila ruke na moje male grudi i među prstima vrtila bradavice dok se nisu ukrutile. Moram priznati da me to još više opustilo. Puno više no što sam mislila da je moguće.
Dodir joj je bio tako dobar na mojoj koži tako da sam nehotice uzdahnula. Okrenula me prema sebi i strastveno poljubila, no nije to bio poljubac između bake i unuke, neka pusa na obraz, već strastveno žvaljenje u usta. Ruke su joj se kretale od mojih grudi do guze koju je sve više privlačila prema sebi.
U sljedećem momentu već je klizila niz moje tijelo, lizala mi je sise pa svu pažnju usmjerila na pupak. Nikad nisam mislila da pupak može biti erotičan. Kako sam pogriješila! Napaljiv je kao bilo koje drugo mjesto na tijelu. Čula sam je kako migolji jezik unutra pa van iz mog pupka, pa ga zatim usisava istim pokretima koje će kasnije koristiti na mom klitorisu. Bilo mi je tako dobro da sam se nadala kako se baka neće umoriti i prestati.
No, imala je druge planove s mojim tijelom.
Ljubila mi je jednu nogu dok je drugu mazila, no niti jednom mi se nije približila pičkici. Umjesto toga usredotočila se na unutrašnjost bedara i područje imeđu pice i pupka. Onda mi je rekla da se sjednem na klupicu koja je bila iza mene, što sam brzo i napravila jer me živo zanimalo što sada slijedi.
«Približi se guzom prema baki, mila. Hoću dobar pregled te preslatke stvarčice koju imaš među nogama.»
Napravila sam što je tražila, a baka je kleknula među moje noge i počela me lickati baš kao prije, točno iznad pice. Nije zanemrivala ni guzu ni unutrašnjost bedara koje mi je stalno mazila brzim kružnim pokretima. Dodir joj je bio primjereno vješt godinama. Pod njenim prstima nisam više mogla sjediti. Spontrano sam nadizala guzu i tiho dahtala, što je baka iskoristila i lagano mi pritisnula šupak. Tada sam prvi put svršila, a znala sam da je to tek prvi od mnogo orgazama koji me čekaju sa bakom.
«Primi noge, macice», zamolila je glasom koji je odavao da je to radila već bezbroj puta. Primila sam se za koljena i povukla ih prema prsima očekujući prvi dodir jezikom na isprčenoj pičkici.
Još me malo sama namještavala dok nije bila u potpunosti zadovoljna, a onda je spustila glavu i počela mi lizati pičku, onako površinski, po gornjem dijelu i stisnutim usminama među kojima još niko nikad nije bio.
I dalje mi je paralelno dirala guzu i lizala malu, a onda je odlučila da je dosta predigre. Gurnula je jezik u nju i po cijeloj dužini ga otklizala do klitorisa. Čim sam ga osjetila na vršku, iz pičke mi je potekao mlaz istiskivan drugim orgazmom.
Jer, moram vam reći da tu nisam kao druge cure. Mislim ono, kad svršim, onda stvarno svršavam. Nije da špricam, ali uvijek nakon što si drkam pičkicu moram staviti tampon jer mi se sokovi cijede još par sati poslije. Znalo mi se desiti kada bi u kafiću ili disku vidjela nekog zgodnog dečka s kojim bi se htjela ševiti, da si moram otići u wc nagurati wc papir u gaće da mi se na odjeći ne vidi vlažna mrlja.
Sokovi su mi doslovno tekli niz noge, toliko ih je bilo, a kada imam uz sebe tampone, odem na prvo diskretno mjesto, ako u blizini nema zahoda, i neko vrijeme sam sigurna. Zato ih uvijek imam u torbici.
Tek nakon tog orgazma palo mi je na pamet da je ovo što baka i ja radimo incest, no nije me uopče bilo briga. U tom času ne bi se bunila i da me Tin liže.
Da, i dalje sam se sjećala što sam čula iz njihove sobe, ali sada, kada sam i sama ovako daleko otišla, bolio me kurac. Slobodno mi je među nogama mogla biti i rođena majka, jer nije da nisam i o tome razmišljala u jednom periodu u životu.
Pomalo su me već bolile noge od neprirodnog položaja. Htjela sam ih staviti na bakina ramena, ali sam se bojala da će je to boliti. A ona, kao da mi je čitala misli, na trenutak je izvadila jezik iz pizde i rekla, «Hajde zlato, ako si umorna, slobodno stavi nogice na moja leđa.»
S olakašanjem sam ih spustila na baku, a ona se otvorenih usta opet bacila na moju pičku. Gurala je jezik najdublje što je išlo, a onda se spustila na mjesto ispod pizde. Ta zona između pičke i šupka najerotičniji je dio mog tijela, čak osjetljiviji i od klitorisa, tako da kad se samozadovoljavam, čak se tamo trljam prije nego po klitu.
Onda je počela raditi nešto meni skroz neshvatljivo; gurala mi je prst u čmar, kružeći prstom oko malog smeđeg čvorića i dovodeći me do još jednog orgazma. Nevjerojatno, sama nikad nisam eksperimentirala sa šupkom i nisam imala pojma da ga je tako dobro jebuckati.
Baka je navlažila dva prsta u mojoj presaftanoj pički pa ih lagano uvukla u moj nerazređen čmar. Niti jedna moja prijateljica s kojom sam se do sada mazila nije imala pojma o takvim stvarima, što je bilo normalno, jer su to bile sedamnaestogodišnjakinje a ne sedamdesetogodišnjakinje.
Baka je digla pogled među mojim nogama i predložila da bi se sada trebale napokon otuširati i prebaciti u krevet gdje bi nam bilo ugodnije nastaviti igranje. Složila sam se s njom jer mi je guza već odrvenila od te klupice, ikao je bila tapecirana.
Međusobno smo se prale, posvečujući više pažnje određenim dijelovima tijela. Pustile smo da nas vruća voda miluje i ispere sapun. Bilo je to najugodnije tuširanje u mom životu, i iskreno sam se nadala da ćemo ga ovog ljeta još puno puta ponoviti.
Krevet u spavaćoj sobi bio je puno mekši no što sam zamišljala.
«Punjen je s guščim perjem», baka je rekla.
«Tvoj deda je slab na mekane krevete, a kako onaj u kući baš nije idealan, ovdje smo odlučili imati jedan u koji stvarno utoneš.»
Bilo mi je super; plahte od flanela u kombinaciji sa tim madracem govorili su mi da ću čim se baka i ja izjebemo do kraja, zaspati. No prvo me baka mora do kraja srediti, a i ja sam bila spremna uzvratiti joj istom mjerom, zato sam i pamtila kako to točno radi.
Čim je ušla u krevet odlučila sam da ću preuzeti inicijativu. Skočila sam na nju i stavila jednu veliku bradavicu u usta, pa se onda prebacila na drugu i sisala ih sve dok baka nije počela uzdisati. Kao što je ona to radila meni, ruke mi nisu bile na miru; milovala sam je po cijelom tijelu. Bakina koža bila glatka i dosta napeta za ženu njenih godina, ali kao što sam već rekla, stvarno je pazila na sebe tako da se nisam imala čemu čuditi.
Kada sam obradila bradavice, i ja sam se prebacila na njen pupak kružeći jezikom po njemu i grickala onaj mali čvorić nutra.
Onda sam joj podigla noge tako da je koljenima dodirivala bradavice i gurnula prst u pičku, koncentrirajući se na klitoris. Imala je manji od mog, no ipak je fino stršao i imao je zadebljaniju kožu oko sebe. Prvo sam je prstima dovela do orgazma, a onda onda je na red došla obrada ustima. Morala sam se skroz sagnuti i dobro namjestiti jer sam upadala u pernati krevet, pa počela lizati velike usne. Osjećaj je bio fenomenalan. Sve druge pizde koje sam do sada sređivala bile su prekrivene dlakama, a bakina je pod jezikom, onako depilirana, bila kao baršun. Znala sam da ne mogu naići na nešto što bi me odbilo, dlaku ili bradavicu, što je cijelu stvar činilo još uzbudljivijom. Ponavljala sam sve njene zahvate; lizala, sisala klit, mijesila guzu, gurala joj ovlažene prste u šupak s jezikom duboko zabijenim u pički. Kada sam shvatila da joj je čmar iznutra isto mokar kao i pička i ja sam se ekstra navlažila.
Baš kao i ja, strašno se vlažila a ja sam se trudila da mi ne pobjegne niti jedna kap. Imala je tako dobar okus. Onda sam se prebacila na ono posebno mjesto između pičke i čmara. Jer, ako se meni toliko sviđalo, a unuka sam joj, možda je to porodična stvar…
Polagano sam joj lizala pa usisavala među usne nježno meso ne izvlačeći prste iz njenog šupka. Onda sam joj se prebacila na brazdu i malo se sklizala po njoj. Pumpajući šupak kružila sam jezikom oko tamnosmeđeg čmara, doslovno kopirajući njenu tehniku. Da mi je neko samo sat vremena rekao da ću lizati bakin šupak, povraćala bi i rekla mu da je lud. Baka je bacakala bokove i vriskovima mi davala do znanja koliko sam joj dobro skinula štoseve.
Za sam kraj još me čekala pička. Zavaljala sam duboko jezik izvlačeći svu onu divnu sluz koja mi se nestrpljivo radovala. Malo sam se bojala da će imati čudan okus, zbog svojih godina, no ugodno me iznenadila. Bila je slatka kao da je mlađa od mene!
«Aaaaahhh, Bože», zavijala je. «Svrššššavvvvaaaammm!!!!»
Sa tim urlikom tako se znažno ritnula da sam mislila kako će me baciti i sa sebe is kreveta, no ubrzo se smirila.
«Ti si najbolja lizačica s kojom sam ikad bila, zlato. Ma gdje si to samo naučila?»
«Da ti budem iskrena, bako, dobar dio od tebe večeras. Nisam imala blage dume o guzici dok me ti nisi naučila. Malo sam ti se htjela pohvaliti kako sam dobra učenica.»
«Uh, dobila si peticu, anđelčiću bakin.»
Obje smo zaključile da je pre kasno za povratak u kuću, i da ćemo se vratiti sutra ujutro.
Jučerašnje uspomene još su mi bile svježe kada smo dopješačile natrag. Dobro smo doručkovale i dogovorile se kako ćemo se popodne opet vratiti. Na putu ka kolibi prepričavale smo sinočnju ševu kao i neke stvari koje smo iskusile u dosadašnjim jebačinama.
«Još se sjećam dana kada je tvoj djed predložio da nam se Tin pridruži u spavačoj sobi. Ne moram ti ni reči koliko sam bila zaprepaštena! Nije mi bilo posve jasno što je stari imao na umu s tom idejom, tako da smo o tome pričali dobra tri mjeseca prije no što se dogodilo. Prije toga satima smo gledali neke porniće koje je donio. Deda bi šutke gledao i drkao, ili bi mu ja oralno cijedila jaja. U tom periodu ševili smo se kao na samom početku veze.
Tin je bio s nama u sobi kada smo gledali jedan od tih filmova. Ležao je na podu, a ja sam spontano kleknula kraj njega i radila isto što i ženska na ekranu. Okrenula sam ga na leđa i počela mu češkati trbuh, a onda zgrabila krvavo crveni kurac i drkala mu dok nije počeo svršavati. Nisam znala s čim imam posla, ali neki instinkt ženke mi je govorio da to što imam u ruci nije sve, možda tek trečina. I imala sam pravo; nakon dobre drkice ostatak mu je nabrekao do pune veličine, što je bilo kojih 25 centimetara i bio je puno deblji od bilo koje kite koju sam vidjela u životu, a vjeruj mi, imala sam velikih jebača kroz godine, uključujući tvog djeda i ujaka. Obojica su ovješeni ko konji.
«Čula sam vas neki dan…»
«Znam da jesi, mila. Tvoj djedica i ja to smo pomno planirali.»
«Stvarno?»
«Aha», protresla je srebrne kovrče, «Mislim, kako bi te inače zainteresirali da nisi znala… kakvi smo?»
«Znači, zato ste tražili mamu da me pošalje preko ljeta?»
«Pa… recimo da je to jedan razlog. Drugi ćeš saznati kasnije. Za sada želimo da sve ide polako svojim tokom. Al moglo bi se reći da ti se već godinama želim uvući u gaćice, i da sam te zato jučer odvela u kolibu.»
«Drago mi je da jesi, bako.»
«Imala sam nekoliko lezbijskih veza tijekom godina, posljednja je počela prije 6 mjeseci», ja sam počela ispovjed, « I oduvijek sam željela lizati maminu pičku, no bojala sam se kako će ona reagirati na to, hoće li nam poslije biti previše neugodno da nastavimo normalan odnos majke i kčeri. Jučer sam s tobom shvatila da postoje neke stvari koje mogu raditi a da mi nije neprijatno, lizanje tvog mufa jedna je od njih. Htjela bi da znaš kako mi je jučer bilo super, i da sam radila stvari o kojima se nisam usudila ni sanjati, poput pušenja čmara. To mi je bilo gotovo pa tabu… Mislim, stavljati jezik u tu rupu doživljavala sam kao nešto prljavo, ako znaš što mislim?»
«Da, dušo, točno znam što misliš. Kada samo se tvoj djed i ja oženili htio mi ga je staviti u guzicu svaki put kad bi se jebali. U početku sam ga odbijala. Vidjet ćeš njegov alat, pa ćeš me razumijeti. No, nakon tri mjeseca uspio me nagovoriti. U početku je išlo vrlo polako, jedva se pomicao u crijevu, no, bili smo uporni i konačno sam ga uspijela cijelog primiti u čmar. Samo ću ti reći nešto… ako misliš da je kurčina u pički nešto fenomenalno, čekaj da ga dobiješ pod rep, posebno dok ti Tin istovremeno liže pizdu. To je zbilja iskustvo za pamčenje!»
Skoro smo stigle u kolibu, vidjela sam je u daljini udaljenu možda kojih 500 metara. Bila sam tako napaljena da mi je pičkica počela poplavljivati, a kako nisam imala tampon, da je neko kojim slučajem naišao, pomislio bi da sam se uredno popišala.
Ponjele smo sa sobom jednu deku koju smo odmah rasprostrle na podu. Baka se skinula i stala na nju, a i ja sam učinila isto. Bojala sam se da ne utopim baku sa tim pičkinim mlazovima koje ne bi zaustavila ni puna kutija najdebljih tampona. Lizala me isto kao sinoč, samo što smo se sada istovremeno uzajamno sređivale u položaju 69, uživajući u istom porodičnom okusu. Sigurna sam da smo u toj pozi bile oko sat vremena, a vratile smo se tek kad su nam svršili i zadnji atomi snage u tijelima.
Poslije lezbanja u kolibi sljedećih par dana nije se bog zna što dešavalo. Uglavnom smo se ignorirale, osim kratkih pogleda kada bi u sobi ostale same. Znala sam da je deda slutio što se desilo, jer nas je gledao kao da nam to piše na čelu, a s druge strane postojala je i mogučnost da mu je sama sve detaljno opisala, što me još više rajcalo.
Te noći otišla sam u krevet odlučna da među plahte nekako strpam i dedu. Više jednostavno nisam mogla čekati da vidim tu kurčinu koju mi je baka pohotno opisivala. Sama pomisao na kurčinu, pravu mušku kurčinu izazivala bi nekontroliranu erupciju pizdinog safta, pa sam si preventivno prije odlaska u krevet gurnula tampon. Samo razmišljanje o tome što bi radila djedici dok sam ležala u krevetu i ne pipajući se napunilo mi ga je za manje od 15 minuta!
Sljedeća stvar koje se sjećam moje su raširene noge, među njima djedova glava koja me liže… Na žalost, bila sam svjesna da je to samo san, isti san koji mi se sljedeća dva dana vraćao čim bi zaklopila oči. Spavala bi u krevetu, drkala si klitać i tada djed ulazi u sobu. Skroz je gol, a među nogama mu poskakuje najveći kurac kojeg sam vidjela u životu ( i PRVI). Toliko mu je dignut da se lijepi za pupak, a ja ga gutam očima i skližući se po pičkinom soku razlivenom po plahti ne mogu dočekati da ga osjetim zabijenog u pički a poslije pocuclam.
Djed se penje na krevet i spušta usne na moju drhtavu uspaljenu pičku i gura jezik duboko u nevinu rupicu. Ja samo ležim i topim se…
U sljedećem trenutku podiže mi noge kao da rađam, a na šupku se pojavljuje nečiji vlažan jezik.
U tom momentu sam se probudila, jer taj dio nikada nije bio u snu.
Još uvijek zbunjena brzo gledam pod guzu, kad tamo dedina sijeda glava zabijena među mojim dignutim nogama, a šupak ispunjen njegovim jezikom. Bilo je tako dobro da ga nisam htjela prekinuti, samo se natrag legla na madrac i pustila ga da radi svoje.
Čim mi ga je dobro oblizao sjeo se kraj mene na krevet, i u tom momentu vidjela sam svoj prvi kurac. Mislim, stvarno VELIKI KURAC!!!! To što je dedo imao među nogama bilo je DIVOVSKO!!!
«Kako ga baka može primiti?», pitala sam se.
Bez pričanja primila sam taj veliki komad mesa u ruku i sjetila se nećeg što mi je baka ispričala dok smo bile u kolibi…
«Kada mu je skroz dignut ima preko 28 centimetara. Primijetiti ćeš da je neobrezan, to znaći da ima kožicu na glaviću. Danas dečkićima to daju odrezati čim se rode, ali u naše vrijeme to niko nije radio. Ako si se bacila na mene, naučit ćeš voliti tu mušku kožu. Kara mu je zbog toga osjetljivija pa lakše svršava, ako ga znaš pravilno obrađivati. Kroz godine sam naučila kako voli biti drkan, pljugan i jeben. Znaš, to ti ovisi o raspoloženju, a ponekad i vremenu u našim godinama.
232
Sviđa mi se njegova neobrezana kita u ustima, obožavam tu kožu dok mi se pomiče u pički kad me jebe, a zabavno je gledati kako mu glavić iskaće iz nje za vrijeme drkice.
Samo daj, znam da bi htjela sama probati. Neće te deda ugristi, obečavam. Voli lijepe žene. Što mlađe to bolje. Koji put i pre mlade…»
Tiho sam se nasmijala dok su mi te misli prolazile kroz glavu. Bez oklijevanja zgrabila sam djedov, sada malo mlohav kurac u ruku. U početku mi se činio dosta težak. Onda sam ga podigla i dobro proučila. U sadašnjem stanju zapravo i nije bio toliki, čak bi se kladila da se ne može dignuti preko 15, 16 centimertara, no tek sam se trebala uvjeriti u svoju pogrešku. Osječala sam pod prstima kako se iz sekunde u sekundu sve više napinje. Kožice se stvarno činilo puno previše za njegovu dimenziju kada je bio spušten, no ona se sada povlačila i napinjala sve dok iz nje nije iskočila sjajna kurčeva glava. Primjetila sam na njoj malenu kap prozirne tekućine.
«To se zovre predsvršotina», djed mi je rekao.
Nisam ni znala da je ušla u moju sobu, ali bila je tamo, korak do kreveta, također gola.
«To znaći», baka je nastavila obješnjavati, «da je uzbuđen što mu držiš kurac. Biraj hoćeš mu se dat jebat ili ideš na pljugu.»
«Mislim da bi mu prvo pušila», odgovorila sam.
«Ako nemaš ništa protiv, djede?»
«PROTIV? U kurac ne, nadao sam se da ćeš to reći!»
Djed je legao na krevet s glavom položenom u krilu bake koja se sjela na sam rub i pozorno gledala kako se bacam na kitu pred sobom.
Prvo sam ga željela dobro pregledati, ipak mi je to bio prvi put u životu da držim kurac u ruci, ‘ispitati robu’, kako bi se reklo i jednostavno se pripremiti za dugu noć koja je bila predamnom.
Nekoliko puta sam ga potegla gore dolje gledajući kožicu kako klizi. Morala sam se i nasmijati sama sebi; cura koja se samo lezbala drži u ruci ogromana kurac i igra se snjim kao beba sa zvečkom. Tvrdoča kurčine me fascinirala; kako nešto napravljeno od mesa i krvi može biti tako tvrdo na dodir? Biti tako čvrsto i izazovno? Pitala sam se brojna pitanja, između ostalih i ono najbitnije – Kako žena ovako divovsku stvar može primiti u pičkicu a da je ne rastrga? Sigurno da će moj prvi put s djedom paklenski boliti. I sigurno je da će probušiti nešto u meni. Ali, kako krhka ženica poput moje bake može biti ševljena u svoju malu pičkicu tako močnim komadom?
Bez razmišljanja, kao skok u hladnu vodu, ispružila sam jezik i okusila svog djeda. Bilo je baš kao što mi je baka rekla; iz početka pomalo slano, ali što mi se okus više razvijao u ustima, to
233
sam više uživala. Baka je dolje bila ukusna, al jebeš ti to. Muško je muško, i okus kurca ženama je prirođen u krvi. Sve sam gladnije pušila tu karinu, istraživala ga jezikom čak i po rupi za pišanje, od čega je deda prvi put zajecao. Barem sam znala da sam na dobrom putu, što me posebno nabrijalo s entuzijazmom.
Pušila sam mu glavu, onda bi ga oblizala do jaja i natrag, pa bi se ponovno spustila usnama do korijena. U usporedbi s veličinom same kurčine djedova jaja bila su prilično mala, kada sam ih obadva uspijela odjednom staviti u usta.
Spuštivi se jezikom na ono porodično mjesto između jaja i čmara djed je otkinuo.
Mmmm, pljuga mi se baš sviđala.
«Samo nastavi tako mlada damo, i tako ću ti se isprazniti u ta tvoja pušačka usta da nećeš moć disati.»
«A ne… Rađe bi da me pošpricaš po sisicama, djede!»
«Onda lezi na krevet, moram se namjestiti u položaj. Stare kosti nisu tako gipke kao tvoje, mišiću.»
Pomogla sam mu da se digne i nastavi u položaj. Zajašio mi je trbuh, smjestio kitu između malih cica i počeo vještim pokretima izdrkavati. Vidjelo se da će uskoro svršiti; Isuse, poplave među mojim nogama!
Nagnula sam se kako bi ga uspjela malo lickati i po glaviću, nadajući se da će mi nešto sperme završiti i u ustima. Mislim, ako je ona predsvršotina bila onako ukusna, kakva je onda tek dedina sperma? Poslije par trenutaka djed je izbacio sasvim finu količinu sjemena po mojim prsima. Koliko sam stigla, utljala sam u kožu, a neke bolje rezance smjesta sam na prstima stavljala u usta uživajući u okusu muškarca. Fantastično, baš kao što sam i mislila da će biti.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Bogomir12

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 3
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Baka i djeda
« Odgovor #1 poslato: 03-04-2019, 13:12:02 »
samo gde nadem nastavak

bocacar

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 128
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Baka i djeda
« Odgovor #2 poslato: 30-09-2019, 20:32:52 »
a nastavak

Bogomir12

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 3
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Baka i djeda
« Odgovor #3 poslato: 16-11-2020, 10:41:35 »
Hojla, tražim nastavak več dugoooo.

hotlajn

scotch

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 836
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Baka i djeda
« Odgovor #4 poslato: 22-11-2020, 17:19:10 »
Definitivno, lepa priča iako je prevedena…

Svi mi se povremeno nadamo nekim sličnim stvarima, a dok se to ne desi, imamo ovakve i slične priče…

 8-)

Bogomir12

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 3
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Baka i djeda
« Odgovor #5 poslato: 12-07-2023, 15:29:46 »
gde nadem nastavak Deda i baka

Tagovi:
 

GoogleTagged