Autor Tema: Kako sam počela  (Pročitano 11417 puta)

jaskojas

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 330
  • Teme korisnika u ovom forumu
Kako sam počela
« poslato: 22-09-2012, 15:01:46 »
Još u vrijeme kada mi je bilo tek 13 godina, počela sam otkrivati čarobni svijet sexa. U mojoj porodici nikad se ništa nije sakrivalo niti je bilo tabua. Mami i tati je bilo tek nešto više od 30tak godina. Vjenčali su se relativno mladi. Pretpostavljam das u za tih desetak godina braka već više puta doživljavali krizu i tražili izlaz iz nje začinjavajući svoj ljubavni život raznim egzibicijama.
Sjećam se da smo u to vrijeme svako ljeto provodili kod bake na selu. Imala je ogromnu farmu a ja sam najviše vremena voljela provoditi u staji sa prelijepim lipicanerima i dečkom koji je baki pomagao da se brine o svemu. Tek je napunio osamnaest godina a težak i naporan svakodnevni rad je doprinio da se njegovo mlado tijelo zategne i uobliči do Apolonovog savršenstva. Zvao se Don i imao je najljepše oči koje sam vidjela u životu.
Sa bakom je živjela i mamina neudata sestra od nekih 27 godina, prelijepa crnka bujnih grudi Ii savršene stražnjice. Željela sam izgledati kao ona kad porastem i često sam provodila vrijeme u njenoj sobi gledajući je kako se šminka i oblači.
Jednog od tih dana, roditelji su sa bakom otišli u posjetu nekom rodjaku koji je upravo dobio dijete. Rekli su mi da ne skitam po selu i da budem s tetkom. Bilo je već podne i poprilično vreo ljetni dan. Nedaleko od bakine kuce, odmah iza manjeg šumarka, jezerce je prosto mamilo svojom svježinom. Odlučila sam se na brzinu bućnuti, da se malo rashladim. Kako mi je bilo tek 13 godina, grudi su mi tek propupale a maca mi je još uvijek bila glatka, sa ponekom dlačicom. Skinula sam se i bućnula. Voda je stvarala senzacionalan osjećaj na mojoj koži. Izronila sam i stala. Voda mi je dopirala tačno do visine procvjetalih grudi I blago ih milovala tako da sam osjetila žmarce u donjem dijelu trbuha. Osjećaj je bio fenomenalan. Odjednom, krajičkom oka, uhvatih čupavu glavu kako proviruje iza stijene. Bio je to Don. Pretpostavljam da je imao istu ideju kao i ja. Da se malo rashladi. Okrenula sam se tako da me je mogao bolje vidjeti. Mislim da nije ni slutio da sam ga primjetila. Počela sam lagano kružiti pristićem oko sisice i pritiskati si bradavicu a nakon par minuta krenula sam lagano prema obali još uvijek gledajući krajičkom oka u njegovom pravcu. Kada mi je voda već došla do koljena, raširila sam lagano noge i podvirila se. Maca mi je bila sva sjajna i vlažna. Prstićem sam si čeprkala po njoj ali kad sam podigla glavu, Dona više nije bilo na mjestu odakle me je promatrao. Uzdahnula sam.
‘To je bilo uistinu zanimljivo’, promrmljah.
Obukla sam se i krenula prema kući. Roditelji i baka još uvijek nisu bili tu. Rodjak kojeg su otišli posjetiti živio je sat i pol vožnje od bakinog sela. Krenula sam u kuhinju uzeti neki sendvič i sok kad mi pažnju zaokupiše glasovi iz tetine sobe.
‘Polako, momčino, nismo na trkama’, čula sam tetku kako zadihano govori.
‘Ma šta polako?! Sve ste kurve u ovoj porodici! Treba vas rasturiti od kurca!’, promukao Donov glas me je privukao bliže vratima. Bila su odškrinuta. Čučnula sam da me ne bi vidjeli.
‘Gledao sam ti sestrinu malu na jezeru danas’ mrmljao je dok mu je tetina bradavica ispadala iz usta. ‘Prava je jebulja. Hoću da je karam kao i tebe.’
‘Tek joj je trinaest godina, manijače’, šaptala je teta, ali je bilo očito da je sama pomisao na Dona, kako stavlja svoju alatku u moje mlado meso toliko napaljivala da nije više mogla izdržati.
‘Zabij mi ga sad!’, vrištala je.
Dečko isto tako nije mogao izdržati. Silovito joj je raširio noge, samo svukao sniježno bijele seoske hlače i vidjela sam bar 20cm dugo i 7 cm široko koplje koje se spremalo probosti moju tetu. Lagano sam vrisnula od straha da je ne povrijedi ali sam odmah rukom pokrila usta da me ne bi čuli. Vrata su bila tačno nasuprot kreveta pa sam mogla vidjeti kako joj glatko ulazi, bez puno otpora. Očito joj nije bila strana njegova stvarčica. Samo je lagano zadrhtala i počela odgovarati na njegove ritmične pokrete tako da su im karlice ubrzo počele plesati u savršenom ritmu ljubavi.
Nisam sigurna šta se u tom trenu počelo dešavati sa mojim tijelom. Osjetila sam žmarce a ruka mi je instinktivno kliznula ispod kratke suknjice. Nisam se ni trudila obući gaćice nakon kupanja. Na moje veliko zaprepaštenje, maca mi je još bila mokra. Više nisam bila sigurna da je to od vode. Počela sam prstićima prevlačiti po njoj pokušavajući navlažiti gornji dio oko klitića. Ni sama ne znam što sam u stvari radila ali znam da je osjećaj bio preugodan.
Na nesreću, pokušavajući se namjestiti tako da dobro vidim, slučajno udarih nogom u stolić na kojem je stajala vazna sa cvijećem koja pade i rasu se u million parčića. Prije nego što uopće uspjeh izvući ruku ispod suknjice, teta je već bila na vratima i zapanjeno gledala, prvo u mene a onda u moju ruku ispod suknjice.
‘No, no, što je to? Igraš se malo?’, snašla se ubrzo.’Kad si već tu, dođi. Želim ti nešto pokazati.’
Postiđeno sam krenula za njom u sobu. Na krevetu je ležao Don. Kurac mu je stajao uspravno kao kakav jarbol. ‘Teta će ti sad pokazati nešto.’
Sjela sam na krevet pored njih. Don je imao luđački sjaj u očima. Kao da je siguran da će mu se sada ostvariti svi snovi. Teta je čučnula iznad njega i zadigla suknju.
‘Gledaj sad, malena.’ Cijelom pičkom se naslonila na njegov kurac i jednim brzim pokretom se natakla do balčaka. Išlo je glatko, kao da nožem režeš maslac. Bilo je apsolutno nemoguće da neko može primiti toliku komadinu u samo jednom potezu. Osjećala sam se čudno.
‘Ne brini, malena. Naučit ću te kako se ovo radi. Dečko nam je obdaren kao konj. A tako I jebe.’ Tetine riječi su mi odzvanjale u glavi. ‘Kao konj, kao konj, kao konj..’. Je li bilo moguće da je teta probala sve što se moglo naći na farmi?
Don je zatražio da mu sjednem na lice. Nikad prije nisam ništa slično uradila I oklijevala sam, no teta me je ohrabrivala dok je jahala na Donovoj kurčini, kao iskusna jahačica. ‘Hajde, malena. Svidjet će ti se.’
Opkoračila sam Donovu glavu i nasjela. Njegov jezik je iste sekunde počeo obrađivati moju rupicu zavlačeći se I izvlačeći što je brže mogao. Osjetila sam ugodu. Kako sam sjedila na Donovom licu ledjima okrenuta ka teti koja je klizila po njegovom kurcu, mahinalno se okrenuh prema njoj. Skinula mi je majicu I sagnula se prema mojim tek napupalim grudima I počela ih obrađivati usnama. Moram priznati da su Donov jezik u mojoj pičkici I tetina usta na mojim sisicama proizvodili savrsen osjećaj. Uživala sam.
Onda je teta pustila moje sisice iz svojih usta I počela jače da se nabija I vrišti.
‘Tako, daaaa, daaaa… Oh, Done, kako uživam na tvojoj kurčini, kako me dobro probadaš! Svršit ću ubrzo.’
To je očito bio za njega znak da prestane cuclati moju macu, izvuče se ispod mene a tetu baci na krevet, dižući joj noge u visini svojih ramena I zabijajući joj se tako jako da sam mislila da će je razvaliti totalno.
‘Svršavaaaaaaaaaaaam’, vrištala je trzajući se I tresući dok je Don rasturao od kurca. Malo nakon toga I on je počeo da stenje I da zabija jače I jače dok ga nije izvukao brzo I prinio mom licu.
‘Otvori usta, djevojčice. Dat cu ti najljepši slatkiš na svijetu.’
Poslušno sam otvorila usta I strpao mi je cijeli glavić unutra. Više nije moglo stati. Zarežao je I počeo da izbacuje sedefno bijelu tečnost direktno u moje grlo držeći me za kosu. Imalo je pomalo slan ali prilično ugodan okus. Progutala sam svaku kapljicu.
‘No, malena, duzna si mi za ovo. To je bila moja nagrada.’, nasmijala se teta.
‘Naslijedila je talenat od tebe’,konačno je progovorio Don.
Oboje su me poljubili u znak zahvalnosti I rekli da nikom ništa o ovom ne govorim. Poslušno sam klimnula glavom. Narednih dana, najveći dio svog vremena provodila sam u staji. Don bi bio tu par sati ujutro I onda bi otisao drugim poslom. Cijelo vrijeme mi je u glavi bila scena tete kako jaše na Donovom kurcu I vrišti od uživanja. Zanimalo me je kako bi se ja osjećala da imam takav komad u sebi. Donji dio trbuha su mi konstantno kidali žmarci.
Kako je bilo već 5 popodne I znala sam das vi moji spavaju, otisla sam opet u staju da ubijem dosadu. Baka je imala desetak konja. Pola su bili zdrijepci a pola kobile. Koristila ih je za rasplod. Prelijepi bijeli lipicaner mi je uvijek privlačio pažnju. Bio je pravi ždrijebac. Mišićav I snažan. Taj dan sam primjetila da mu je izbočina na trbuhu veća nego inače. Nije se bojao mene. Volio me je pa sam mu prišla I lagano rukom prevukla preko njegove izbočine. Zarzao je I umirio se, kao da je želio da nastavim. Obujmila sam njegovu stvar I drugom rukom I počela objema da ga navlačim. Osjetila sam kako stvar u mojim rukama postaje sve tvrđa I izlazi sve više. Konj je opet počeo da riže I da se rita, što me je malo prepalo. Umirila sam se I prestala dok on nije prestao. Pitala sam se kakav bi ukus imao slatkiš iz te ogromne alatke pa sam se lagano preselila tik ispod njega pokušavajući da vrh strpam u usta. Bio je definitivno prevelik tako da sam se zadovolila time dag a ljubim cijelom dužinom. Opet sam počela da ga navlačim objema rukama. Iz sna me je probudio mamin glas koji me je dozivao. Ušutila sam se I brzo sakrila iza bale sijena I vidjela mamu kako ulazi u staju. Provjeravala je svaki boks sa konjima I kad je konačno došla do boksa u kojem sam netom časak prije bila, zastala je I zagledala se u još uvijek nabrekli konjski kurac.
‘Kako bi bilo sjajno osjetiti tu veličinu u sebi’, vjerojatno je pomislila, čim je pogledala okolo da se uvjeri da nema nikog. Dovulkla je stari stolčić koji je baka koristila da ostavi mlijeko nakon muže krava. Nije mi bilo jasno šta želi s stolićem dok nisam vidjela da dovoli konja. Nakon toga je legla na stolić I raširila noge koliko god je mogla. Prstima je obuhvatila tu strašnu batinu koja je već sad stajala u horizontalnom položaju, upravo kako je njoj odgovaralo, I lagano je naslonila na ulaz u svoju rupicu. Da se razumijemo, nije to baš bila rupica. Bila je to rupetina, sva obrasla crnim dlakama. Počela je uvlačiti konjski kurac u svoju macu, gurajući tijelo tako da što više može ući. Konj je osjetio meku I toplu unutrašnjost I trznuo dva tri puta svojim stražnjim dijelom zabijajući se u moju majku. Primjetila sam bol I uživanje na njenom licu. Vidjelo se da se I prije karala s konjem.
Ono što nisam odmah primjetila je Don, koji je sa vrata gledao kako konj prodire u moju majku, I navlačio objema rukama svoju grandioznu kurčinu.
Prišao je držeći ga rukama I zapovijedio majci da otvori usta pri čemu joj se tako jako zabio das u joj suze krenule na oči.
‘Znao sam da ste kurve. I znam da ti se sestra kara s konjima I sa mnom. A I ćerki sam ti prije par dana svršio u usta.’
Sve ovo je raspalilo moju majku toliko da je vrištala pod naletima konjskog kurca duboko u svojoj pičketini I pod naletima Donovog kurca duboko u svom grlu. Svršavala je kao luda dok ju je konj punio svojom spermom. Vidjela sam kako curi iz njene pičke. ‘Kurvo, siši me, progutaj moju spermu, zube ću ti kurcem razbiti’, stenjao je Don dok je gledao kako se konj prazni u pičku moje mame.Zamišljala sam da me istodobno jebu I Don I konj. Osjetila sam kako mi se pica širi I vlaži do maksimuma I bila sam u stanju cijela dva prsta zagurati unutra. Bas bih htjela znati kako je kad te rasturaju kurčevi s tolikim dimenzijama.Don je počeo svršavati. Mama je uredno prvo polizala konjski kurac čisteći ga od svojih sokova I sperme a onda I Donov. Svi su bili sretni I zadovoljni. Nakon ovog su se mama I Don ponovo počeli igrati a ja sam otišla u kuću umorna od trljanja svoje mačkice. Htjela sam malo prileći I odmoriti se. Vec sam se osjećala kao kurca vječno gladna kurva koja samo želi da je uvijek vlažna I da osjeti debelo meso duboko u sebi.
Zavukla sam se u svoj krevetić, sretna I zadovoljna I još uvijek pomalo napaljena dok su mi pred očima letjele slike moje mame rasurene od kurca. Zaspala sam sretna I zadovoljna. Nisam spavala ni pola sata kad sam ponovo osjetila žmarce u donjem dijelu trbuha. Sneno sam otvorila oči I vidjela tatu kako mi pohotno siše bradavice koje jedva da su bile malo ispupčene. I pored toga, osjetila sam das u se ukrutile.
‘A probudila si se, mila.’, rekao je tata ne prestajući da palaca jezikom oko mojih bradavica. ‘Teta mi je upravo rekla, dok sam je rasturao, kako si sa njom I Donom imala mali izlet. Prebacila mi je da si još nevina pa sam odlučio da ti pokažem pravu stvar.’
Skinuo je bokserice u kojima je bio u jednom potezu. Ostala sam raširenih usta buljeći u to strašno koplje, veće I deblje čak I od Donovog.
‘Nemoj, tatice, molim te.’Prošaptala sam. Bilo me je strah. Ipak je to moj otac. ‘Ne brini, malena.Uzivat ces.’, rekao mi je dok je lagano širio moje noge I smještao se medju njih. Vrh njegovog koplja več je dodirivao moju mačkicu proizvodeći još jače trzaje u mojoj nutrini. Nisam više bila vlažna. Samo me je bilo strah. Pokušavao ga je ugurati ali nije išao dalje od mog himena. Pretpostavljam da nije moglo. Na kraju je odustao I zapovijedio mi da otvorim usta.
‘Kakva si ti mala kurvica. Ne daš da ti ga strpam. A sigurno bi uživala kao što uživaju tvoja mama, teta I baka.’
Kroz glavu mi je samo prošlo da tata ih tata sve kara. I mamu I baku I tetu.
Zamišljala sam baku, onako izboranu I staru, kako se razvlači na tatinom kurcu I uspjela sam ga cijelog uzeti u usta. Sta li djed radi dok moj stari razvaljuje sve zenske clanove nase porodice?
Tata je počeo da mi se prazni u usta. Pogidla sam glavu I vidjela kako koluta očima u ekstazi. Topli mlazovi sperme klizili su mi niz glro i iako nisam želelja gutati, niz ždrijelo mi se slivala bijela sluzava tečnost koja me je I napravila. Još jednom je trznuo kukovima, uhvatio me je za glavu I ispraznio I posljednu kap iz svojih jaja u moja usta. Onda je trazio da zinem I pokazem mu spermu u svojim ustima I onda je lagano progutam. Bio je sretan. I ja sam bila sretna jer sam pokazala svom tati koliko ga volim.
Cinilo mi se da se vijesti u porodici šire brzinom munje.
Bilo je oko 5 sati ujutro I bila sam sigurna da svi spavaju kad me je probudilo neko čudno događanje oko moje mace. Kako je bilo jako vruće, spavala sam samo u gaćicama. Grudi svakako jedva das am imala tako da mi majica I nije bila potrebna. Osjetila sam vreo jezik na mojoj mačkici kako palaca I trudi se da me uzbudi. Podigla sam se na laktove I vdjela djedovu proćelavu sijedu glavu kako halapljivo žvaće moju macu. Uzimao je klitoris u usta I sisao ga to je proizvodilo valove ugode u mojoj nutrini. Mljeo ga je usnama, sisao I cuclao kao da je lilihip. Oblila me je vrelina. Pocela sam micati kukove prema njegovim ustima, hvatajući ćelavu glavu I jako se nabijajući na njegov jezik. Sisao me je kao sto dijete sisa majcinu sisu. Osjetila sam njegov vlazni jezik kako kruzi oko mog kitorisa. ‘Daj mi pičkicu. Obožavam kad je mlada I nevina. Nabijaj mi se na jezik. Kasnije ću da te navlačim na kurac, kurvice mala. Ista si kao tvoja mama I teta. Kako su samo dobre, vlažne I ukusne.’, djedove riječi su mi se provlačile kroz glavu. Počela sam grčiti mišiće svoje pičke oko njegovog jezika. Uživao je u tome I zgrabio mi je klitić usnama, sisajući kao usisivač. Uzbuđivala me je njegova proćelava glava između mojih nogu I njegove topple usne koje su divljale po mojoj pičkici. A onda, nakon jednog dugog uboda jezikom u moju rupicu, pdigao se I isukao kurčinu veličine konja koji je karao moju mater par dana prije. Trebalo mu je jako dugo dok ga je cijelog izvukao iz gaća. Sad mi je bilo jasno zašto moja mama toliko voli konjski kurac. Moj djed je bio toliki. Pretpostavljam da ga je morao vezati za nogu da mu ne bi smetao dok se krece a pogotovo sad, kad ga je moja masna mačkica toliko uzbudila, bio je uspravan I spreman da me probode kao da sam riba a on krenuo u ribolov sa jako debelim kopljem.
Nije ga bilo briga što sam nevina I što mi je trebalo poprilično vremena da se navknem na tu ogromnu batinu. Sjeo je na koljena ispred mene, hvatajući me rukom oko struka I podižući prema tom ubojitom koplju. Nakon što ga je položio na ulaz u moju picu, malo se smirio, valjda postajući svjestan da će me potpuno razvaliti ako uđe bez najave.
‘Sad ćeš osjetiti šta znači bit probodena’, rekao je dok je lagano polagao glavić na ulaz u moju malenu rupicu. Nikad prije nisam osjetila kurac u sebi. Pogotovo ne te veličine. Vrisnula sam kad mu je glava ušla unutra.’Djedice, pa .. pa… pa… ti mene jebeš! Djedice, nevina sam, prestani!!’, vrištala sam dok sam osjetila kako mi u trinaestoj godini djedov kurac para utrobu. Nabio me je kao da sam ga primala sto puta do sad. Oštar bol me je presjekao I gledajući kako me djedov kurac probija, vidjela sam ne baš malo krvi po njemu.
‘Htio sam te jebati kad ti je bilo 6 godina’, govorio je djed,’Tvoja mama je rekla da sacekam bar dok ne udjes u pubertet. Kad bih jebao nju ili tvoju tetu, uvijek sam zamisljao tebe. Tako se dobro jebete. Tako vas dobro karam I tjeram da svršite. Mamu sam ti razvaljivao kad je tek dobila menstruaciju. U stvari je ona mene jebala. Došla mi je jedne noći, kad baka nije bila tu, I jednostavno sjela na kurčinu. Rekla je da me voli I da joj nece ni sa kim biti bolje jebati se nego sa mnom. Jednom nas je tvoja teta uhvatila. Bilo joj je samo 15 godina. Rekla je da I ona hoće pa sam I nju natakao na kurac I uzeo joj nevinost. Svo troje se već godinama jebemo, nije isključeno I da sam te ja napravio. Sama pomisao na to me tjera da se istresem u tebe. Zabijao sam ga svojoj kćeri I sad ga zabijam kćeri svoje kćeri koja bi mogla biti I moja kćer. Mala, razvalit ću te potpuno. Sad si pravljena po mjeri mog kurca. Nabijaj se jače. Sad ti je pičkica skrojena taman po mojoj mjeri’, govorio je djed, dok sam osjećala kako me valovi njegovog sjemena zasipaju iznutra, kao da hoce opet napraviti kćer koju će navlačiti na kurčinu dok god ga služi. Poslušno sam primila svu njegovu spermu duboko u svoju utrobu, dok su mi picini mišići sisali njegov kurac u ekstazi. Oboje smo vrištali kao životinje svršavajući.’Jebi me djedice! Ti, nastrani stari covjece! Zabij mi ga u pičku, razvali me, rasturi me, nek me boli, svršit ću. Ahhhhhh, ahhhhhh… Tako, djedice!’, vrištaa sam dok me je iznutra zasipalo njegovo sjeme. Srkala sam ga kao da je supica. U tom trenutku me je podigao sa kreveta, noseći me na kurcu probodenu kao da sam igračka. Moj rođeni djed mi je uzimao nevinost rasturajući me I sišući moju krv kao da poslije toga može umrijeti.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


jaskojas

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 330
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kako sam počela
« Odgovor #1 poslato: 22-09-2012, 15:05:37 »
Tata I mama, naravno, nisu ni u snu sanjali da se njihova mala trinaestogodisnja djevojcica više ne igra sa svojom Barbikom i sudićima. Moje igračkice su zamijenili Donov i djedov kurac koje su vlažili moji picini sokovi kad god se za to pružila prilika. Sad sam ih već naučila obojicu uzimati u usta do dna i navlačiti ručicama dok ne bi počeli bljuvati sjemenitu tečnost. Baka mi je jednog dana pokazivala kako se muze mlijeko i ja sam bila toliko začuđena sa bijelom tečnosti koja izlazi i kravine sise da sam je pitala da li Don i djed također daju mlijeko. Zabezeknuto je gledala u mene, shvatajući lagano zašto to pitam.
‘Jesu li ti pokazali kako da ih isprazniš?’, pitala je baka.
‘Ne, uglavnom su to radili sami. Mozeš li mi ti pokazati, bako?’, mazila sam se oko nje.
‘Rado, mila, no krava je već pomužena. Moramo pronaći nekog da se možeš vježbati.’
Don se pojavio kao naručen. Baka ga je oslovila i odmah se stvorio tu.
‘Da, madam? Kako mogu pomoći?’
‘Priđi bliže, dečko.’, govorila mu je hvatajući ga za čvor na njegovim bijelim, pamučnim hlačama. Sjetila sam se tih hlača od prije dvije godine. Jedino što više nisu bile tako bijele kao onda.
No bilo je sigurno da je Don od tada samo porastao. Imao je batinu dugu bar 22 cm i debelju od moje šake.
‘No, dodji sada, zlato. Pokazat ću ti kako se muze.’ Donov kurac se počeo dizati u bakinim rukama, dok je stajala iza njega, držeći ga čvrsto za korijen, draškajući mu jaja i prevlačeći gore-dolje kožicom preko glavića. Klekla sam ispred njega i zurila u tu magičnu alatku koja se počela cakliti pri vrhu. Bakini prsti su se pobrinuli oko toga i već u sljedećem času sam vidjela kako šakom poklapa taj sjajni glavić i lagano ga steže kao da ga sisa rukom.
‘Čin muže nije samo za zadovoljstvo jednog učesnika’, reče i donese malu stolicu koju je prije toga iskoristila za mužu krave. Postavila je ispred sebe i rekla Donu da sjedne. Začas ju je poslušao, sjedajući, oslanjajući se ledjima na drvenu ogradu i podižući košulju pri čemu mu je koplje bilo pobijeno tako pravo i moćno, kao da se upravo sprema izvjesiti pobjedničku zastavu na njemu. A onda se jednim pokretom sjurila niz njega, tako glatko i brzo da mi nije bilo jasno kako joj pica nije pruzila nikakav otpor. Vidjela sam razočarenje na Donovom licu. Kao da ga je stavio u kantu punu hladne vode. Ni baka nije bila nešto pretjerano zadovoljna. Očito joj se pička već odavno toliko raskvasila i razbucala da joj je bilo potrebno puno deblje od veličine moje šake.
‘Još uvijek nisi dorastao Bijelcu.’, ljutnula se dok se skidala sa Donovog kurca. Oboje nas je uzela za ruku i odvela u drugi boks gdje se Bijelac propinjao i divlje rzao, što od vrućine, što od mirisa pičke u zraku. Rekla mi je da se smjestim u kutu i ne pomijeram previše da ne bih bila povrijeđena. Sjela sam na korito, tako da mi je daska bila direktno između nogu, pritiskajući moj klitić koji je već bio dobro narastao od uzbuđenja. Pokušavala sam si trljati grudi trudeći se da ni baka ni Don ne primjete. Nakon toga je sa Donom otišla do stolića, upravo onog istog na kom je ležala moja majka dvije godine prije, i gurala si konjski kurac u pičku, i donijela ga u boks gdje smo bili ja i Bijelac.
‘Dečko, stani tu i rasturaj mi guzu.’, rekla je Donu dok se saginjala Bijelcu pod stomak, rukama hvatala njegovu stvar i dočekivala je u usta, kao svaka dobra domaćica. Don je istovremeno sjurivao kurčinu u bakin šupak, istovremeno joj gurajući šaku u pičku kako bi je pripremio za ono što slijedi. Skidao me je divljačkim pogledom, izbezumljenim, kao zvijer. ‘Šta je, mala? Dugo se nismo vidjeli. Sviđa ti se ovo sad, a?’, a onda se satanski zacerekao i počeo režati.’Ne brini, i ti ćeš ubrzo ovako. Isto kao što su ti i mater i teta!’, već sam vidjela kako mu očni kapilari pucaju. Oči su mu postale krvave.’Samo što ću te ovaj put ja razbucati. Znam da ti niko nije derao šupčić. Ja ću ti pokazati šta znači raspeće kad te prikucam na svoju gredu’, već sam se vidjela kako izdišem probijena totalno razvaljene pice i šupka i kostiju i visim na monstrumu od kurca i klatim se već onako polumrtva. Karlica mi je sad pičila 120km/h po gredi, tamo-ovamo,i tanke hlačice nisu predstavljale baš nikakav problem. Sve je bilo ljepljivo od sluzi i znoja. Taman kad sam se počela skidati, Bijelac je počeo da se trza okolo i rže. Bakina usta su ga, izgleda, dobro obrađivala. Vidjela sam kako se jezikom zavlači po svim naborima te ogromne surle dok ga rukama navlači prema sebi. A onda je stisla guzu toliko da je Don vrisnuo, zamrmljala nešto i vidjela sam kako joj se obrazi pušu, vjerojatno pod naletom te ljepljive ljubavne mase koja se već sekund poslije slivala po njenoj bradi i starim otegnutim sisama. Donu se od bola već bio pomalo spustio i skliznuo je iz bakinog šupka ostavljajući ogromnu rupu iza sebe. A onda se baka nagnula i savila preko stola, naređujući Donu da konjski kurac nasloni na ulaz u njenu pičku.
‘No, prije toga, molim te, stavi mu na vrh onu plastičnu vrećicu i čvrsto je veži. Ne bih htjela da mi se isprazni u utrobu. Ipak mi je to malo odvratno.’
‘Smiješno.’, promrmlja Don, ‘Kćerke ti nemaju problema s tim da ih se nafiluje konjskom spermom.’
‘Ma one su se rodile kao kurve. Već sa devet su se karale sa ocem, znaš i sam. Bilo je zanimljivo vidjeti kako se djevojčice igraju nabijene na kurčinu koju ni neke žene ne mogu primiti.’
Na te riječi je već iskolačila oči i oslonila se laktovima na stolić dok ju je Bijelac satirao. U par navrata sam vidjela da rastura toliko da više nije imala oslonac ni pod nogama ni pod laktovima. Bukvalno je bila probijena konjskim kurcem. Nije pustila ni glas. Bijelac se nakon još par snažnih uboda, koji bi poderali čak i neku kobilu, počeo smirivati i izvlačiti zvijer iz babine raskrvavljene pičke. Plastična vrećica na vrhu se razvezala čim je ispala iz pičke i prosula se ispod njih. Baka je kleknula da sve to pošteno obliže.
Cijelo to vrijeme Don ga je navlačio objema šakama i samo čekao tren da se dočepa mene. Već sam se osjećala kao ptičica u kandžama orla koji će me rastrgati. ‘A sad ćeš ti vidjeti svoga boga.’ Strgao mi je hlačice i bacio me na baku koja je na koljenima jezikom skupljala posljednje kapljice konjske sperme. Bila sam joj na ledjima dok se Don u času našao meni između nogu i baki između guzova i svom silinom mi ga sjurio u pičkicu. Vrisnula sam. Iako sam bila već dobro popaljena i vlažna, ipak se nisam imala prilike karati ni sa kim već jedno određeno vrijeme pa sam ga osjetila u bubrezima. Vrištao je kako ću biti veća kurva nego sve članice moje porodice skupa nakon što on završi sa mnom. Osjećala sam udobnu ispunjenost držeći se babi za leđa dok ga je Don tek pomalo vadio a više pomjerao unutar moje rodnice. ‘Ako se sad isprazni u mene, rodit ću trojke odmah’, užasnuto sam pomislila dok mi je vrh njegovog glavića parao maternicu. ‘Pobogu, tek mi je petnaest.’ Zavrištala sam da ga vadi odmah, no nije se obazirao već je i dalje pumpao i pumpao, kao da hoće da duboko ukopa temelje narednim jebačinama. ‘Evo ti, kurvoooo!’, režao mi je u facu. Osjećala sam svaku žilicu na njegovom kurcu kako vibrira u mojoj pizdi. ‘Uf, jebote.. Pa to je pravi vibrator.’ A kad me je zalio skoro istom količinom sperme koju je maločas izbacio konj, znala sam da sam se na ovu kurčinu navukla zauvijek. Uf, kako to mrzim.
Vec sljedećeg ljeta, došla sam potpuno razvijena u mladu damu, poprilično velikih grudi. Naravno, ovaj put sam došla spremna i razrađena od kurčeva dječaka u razredu pa i kojeg profesora. No, djed mi je rekao da je Don otišao na neko kampovanje i da se vraća tek posljednih dana ljeta. Tužno sam uzdahnula misleći kako mi je ovo ljeto propalo, kad mi pogled kao prikovan stade na djedovoj alatki. Sjetila sam se kako mi je djed, tri godine prije oduzeo nevinost i kako ima poprilično veliku kurčinu. ‘Pa neću se valjda dosađivati do kraja ljeta?’ Sigurna sam da ni djed nije zaboravio kako sam se previjala i uvijala na njegovoj batini, krvavog međunožja kao pristrijeljena ptičica.
Sad je već primjetio moj pogled pa se nasmijao, dohvatio me i posjeo na svoja koljena tako da su mi grudi bile tačno u visini njegovog lica. Štipkao me je i golicao tu na klupici ne vodeći uopće računa da li će neko naići. Uvijala sam se, smijala i vrckala svaki put osjećajući glavić njegove već tvrde kite kako sve dublje prolazi kroz moje tanke gaćice ispod kratke suknje. Rukom mi je sa stražnje strane već dodirivao rub gaćica i jednim kratkim potezom sklonio ih u stranu kako bi mi ugurao glavić u pičkicu. Ovo me je toliko napalilo da sam se podigla, opkoračila ga na klupici te se žestoko nabila još uvijek onako držeći gaćice sa strane. Nisam mogla vjerovati da neko sa 70 godina može imati tako tvrdu kurčinu. Valjda jer se dodatno uzbudio jer je jebao mlado meso i k tome svoju unučicu. ‘tako, djevojčice. Jaši svog djedicu. Iscjedi taj stari kurac do kraja. Koga si sve karala od kad sam ti razvalio pičkicu, je li, droljice?’ siptao je dok je požudno dahtao. Ustao je sa klupice, podigao me i natakao na kurac a onda prislonio uz drvo i počeo da teše. Jebao je snagom kakvog konja. ‘evo ti opet, kurvo izjebana. U pičku ti mogu stati tri kurca kao što je moj. Koliko si ih to jebala?’, djelovao je ljutito, ‘E sad ćeš vidjeti šta je kurčina!’.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

arnella

 • Sexy Moderatorka
 • *****
 • Poruke: 7597
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kako sam počela..............
« Odgovor #2 poslato: 22-09-2012, 17:54:34 »
 Dokle vise  :o >:D

Feniks89

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1844
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kako sam počela
« Odgovor #3 poslato: 25-09-2012, 00:05:44 »
Aj sto ih on prekopira, prepisa, ali kako ih ti tako brzo nadjes...?  (kikot) (kikot)

hotlajn

jaskojas

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 330
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kako sam počela
« Odgovor #4 poslato: 25-09-2012, 00:15:59 »
Zna žena baratati sa računarom (aplaude)

Feniks89

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1844
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kako sam počela
« Odgovor #5 poslato: 26-09-2012, 13:59:07 »
Virtuoz izgleda.  :D  ;)

Blecky

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1725
 • Pol: Muškarac
 • lud,zbunjen normalan
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kako sam počela
« Odgovor #6 poslato: 26-09-2012, 17:27:03 »
nema veze sto ih prekopira ali zasto u jednom danu salje 30 kopija    postaje monotono i ako su mnoge price dobre

arnella

 • Sexy Moderatorka
 • *****
 • Poruke: 7597
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kako sam počela
« Odgovor #7 poslato: 26-09-2012, 17:53:40 »
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.
Aj sto ih on prekopira, prepisa, ali kako ih ti tako brzo nadjes...?  (kikot) (kikot)
Zato postoji GOOGLE  ;) (aplaude) >:D


Feniks89

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1844
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kako sam počela
« Odgovor #8 poslato: 27-09-2012, 16:54:27 »
@arnella

Ima istine, ima...  :D :D

Virtuelnimanijak

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1541
 • Pol: Muškarac
 • jebač-presretač
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Kako sam počela
« Odgovor #9 poslato: 27-09-2012, 19:26:01 »
ko nema u voogla
ima kod googla   ;D ;D ;D
E, sad ga ne bi' vadio ....
- Grof Drkula

Tagovi:
 

GoogleTagged