Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Letovanje kod tetke na selu 2  (Pročitano 54401 puta)

MakiMax

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 18
  • Teme korisnika u ovom forumu
Letovanje kod tetke na selu 2
« poslato: 19-03-2011, 23:06:16 »
  Prvog jutra nakon seksa tetka mi je sva nasmejana donela doručak u kreveti priznala mi je da joj se takav seks bio neophodan i da dugo nije tako glasno svršila. Narednih nekoliko dana smo uživali jdno u drugome,po principu šaljemo sestricu po sladoled,a mi na jebanje.Tucali smo se čas i po nekoliko puta dnevno,čim mi se digne kurac odmah tražimo neko mesto za trrpanje.Jednom sam je tucao u senu,drugi put smo kad je sestrica zaspala otišli u šumu  i tu se jebali onako s nogu.Onda je kod tetke u kuću došla moja sestra od tetke Irena,ili tetkina sestričina.Tetki sam rekao da već duže vreme želim da jebem Irenu,ali mi to ne polazi za rukom.Ja sam od Irene stariji 2 godine,i živimo u istom gradu.Kada je išla u Srednju Školu bili smo veoma bliski,često je dolazila kod mene.Dobro je izgledala,malo punija ali velikih sisa koje su me iziuzetno palile.Jedne večeri rešila je da prespava kod mene,rešio sam po svaku cenu da je pojebem.Imala je tada 17 godina,a ja 19.U toku  razgovora pomenuli smo i temu seksa,pitala me je sa koliko sam cura bio,a ja nju da li je nevina,koje boje gaćice nosi,da li spava gola itd....  Odgovorila mi je da nikada ne spava gola,da ima samo jedne gaćice teget boje(sve ostale su bele) i da je nevina!!!!Pomislio sam u sebi da od večeras više neće biti nevina.Kada je zaspala otišao sam kod nje u krevet i počeo da joj milujem guzu,kada se probudila odgurnula me je sa sebe.Dalje nisam smeo da idem jer sam se plašio da ne počne vrištati. Sutra je bila drugačija prema meni,a kasnije se slabo javljala,čak je i na ulici izbegavala moje prisustvo kad god je to mogla.Uprskao sam stvar ali šta je tu je.
  Pre nego što je Irena stigla sa tetkom sa smišljao plan kako da je uključimo u našu ''igru''.Ispričao sam tetki svoja loša iskustva sa njom,ali tetka je želela da makar pokušamo. Kada je Irena stigla izgčedala je mršavije nego kad je imala 17 godina,a i sise su joj bile nekako manje,ali jesada imala mrak telo.Nakon večere Irena,Tetka i ja smo se uputili nedovršenu kuću gde smo se tetka i ja jebali predhodnih nekoliko dana.
''Šta ćemo sad u kuću ??? Pao je mrak''  upitala je Irena
''Idemo da malo razgovaramo tamo, imamo struje,ako pričamo u našoj kući probudićemo Vašu sestricu'' odgovorila joj je tetka.
 Pošto su tamo noći izuzetno hladne,na sebi sam imao donji deo trenerke i duks,tetka je bila u farmericama i dukserici,a Irena je imala takođe farmerice i gornji deo neke trenerke.Kada smo posedali na krevet tetka je krenula sa pričom:
''Vidite deco kako je ovde dosadno leti,nemamo kompjutere,slab nam je TV program,ne znam šta bi mogli da radimo pre spavanja'' tetka je bila zamišljena
''Nemam pojma teto,ti bi to najbolje trebala da znaš'' odgovorih ja
''Ne znam da li bi vi deco poslušali moj predlog''??? bila je zagonetna tetka,mada sam ja predpostavljao u čemu je reč
''Koji predlog''????  upitasmo Irena i ja u isto vreme.
Onda je tetka skinula duks sa sebe,nije imala brus tako da su joj sise odmah ispale,a onda je skinula i farmerice,naravno da nije imala gaćice,takoda je za tili čas bila gola ispred nas!!!!
''Želim deco da se jebemo!!!'' Ovde nas niko ne bi čuo,a meni je potreban kurac''!!!
Ja sam odmah počeo da se skidam,a onda je Irena krenula sa dranjem:
''Ti bre tetka nisi normalna,kakvo bre jebanje,nisam došla ovde da se jebem,a i da hoću to sigurno ne bi učinila sa bratom uz podršku svoje tetke'',bila je ljuta Irena
''Mi to radimo već nekoliko dana želimo da nam se priključiš'',rekla je teka i uzela moju kitu u usta
''Pa vi ste bre ludi!!!!To nije prirodno!!! A zan tebe brate znam da bi svašta jebao,i mene si pokušao pre par godina,ali ti si me tetka razočarala,kako možete to da radite??!! Fujjjj!!!!'',istrčala je Irena iz sobe i počela da povraća. Nakon što je tetka završila sa pušenjem,malo sam je jebao opet s nogu,ali u glavi mi je bila Irena, ni ja ni tetka nismo mogli da svršimo,pa smo prekinuli seks na pola.Bilo mi je teško opet popušaj kod Irene.
  Kada smo tetka i ja ušli u kuću,Irena je bila u svome krevetu,ali nije spavala.Rešio sam da odem da porazgovarm sa njom.
''Irena,želim da razgovaramo.'' upitao sam
''Nemamo ja i ti šta da razgovaramo,vidi se kakav si,kod mene nisi prošao,ali si ovu jadnu ženu uspeo da prevariš i dobiješ seks.'' bila je Irena i dalje ljuta
''Tetki je bio potreban kurac,zar je trebalo da je gledam tako nedojebanu,ne zna ona da mastrurbira kao ostale žene, nema para za vibrator,a i voli kurac'' govorio sam ja
''Ma sve si mi ti naivan,ima toliko kurčeva u gradu,a ona se uhvatila baš za tvoj'' nastavljala je Irena
'Ako ti ovde leto provedeš bez seksa ti si onda luda,a ne mi,noću ćeš maiziti svoju mačkicu,a ja ću drkati kurac u svojoj sobi,zar je to rešenje''rekoh ja i izvadio sam kurac iz trenerke
''Imaš ti koga da jebeš ovde,ne sekiram se ja za tebe,sklanjaj tak kurac od mene'' nastavčjala je Irena
''Imaš ti vibrator sigurno u torbi,a ja ti nudim pravi kurac'' dok sam to govorio ulazio sam u njene krevet,ona me je nogama odgurivala ,a onda sam je preko gaćica uhvatio za pičku,a pička joj je bila sva mokra!
''Šta je ovo seko???!!!'' upitao sam ja
''Beži od mene,beži bre!!!!,vikala je Irena
Ma sad ne bi ni mrtav pobegao,počeo sam na silu da joj svlačim gaćice,a ona se i dalje opirala,ali gaćice su joj ubrzo bile smaknute,a njena pička ne mom vidiku.Pičkica je imal dlake na njoj,ali nije bila rutava kao tetkina, već ju je uredno Irena šišala.U tom trenutku u sobu je ušla tetka!
''Šta se derete bre,sve ćete ih probuditi''vikala je ona,a onda je ugledala Irenu bez gaćica i mene sa dignutim kurcem i Ireninim gaćicama u rukama.
''Opa bato šta se ovde dešava,neki novi momenti!!'' tetka se govorila uz smešak
''Pomozi mi tetka,on hoće da me jebeeeeeee''!!! vikala je ponovo Irena
''Pa naravno dušo moja da hoće da te jebe,vidi kakav mu je kurac,a ta tvoja pičkica je baš napravljena za jebanje,hajde krenite vi u akciju,a ja ću da Vam čuvam stražu'' govorila je tetka izlazeći iz sobe
Irena je bila zbunjena,ja sam joj prišao i uhvatio je za sisu,ovaj put se nije bunila shvatila je da mora biti jebena sa moje strane.Skinula je majicu u kojoj je mislila da spava,a zatim i brus.Sise su joj konačno bile predamnom,ona je i dalje zbunjeno gledala u jednu tačku,još uvek nije verovala šta joj se događa.Krenuo sam da joj sisam jednu,pa drugu bradavicu,uživao sam u njima,ona je i dalje zbunjeno gledala u jednu tačku. U jednom trenutnku uštinuo sam je za guzu,ne bi li je razbudio,ona se trznula,a ja sam joj rekao da legne na leđa i raširi noge. Učinila je što sam tražio od nje,a tetka je malo otvorila vrata ne bi li nas posmatrala.Njena divna pičkica bila je konačno ispred mene.Krenuo sam jezikom da je obrađujem,gurao sam jezik što dublje,uhvatio joj kliću,a onda je ona počela da zadovoljno vrišti:
''Tako je bato,razvali me!!!! Stavi mi kurac''!!!!
Prekiniu sam da je obrađujem jezikom kad sam napravio dobru ''podlogu''  za kurac,a onda sam ja počeo da se zezam sa njom:
''Ne bi trebalo sad da te jebem,nisi htela prvi put da mi daš kad si imala 17 godina,pa i sad ti je dugo trebalo, svakakvim si me imenima nazivala,nisi htele na ulici da se javiš,koliko sam ja spreme izbacio drkajući na tebe''!!
''Jebi je bre ne glupiraj se'' dobacivala je teka sa vrata
''Neću dok mi se ne izvine za sve što mi je uradila'',ja sam i dalje glumio da sam ljut
''Jebi me bato,ohladiću se skroz!!! Ajde kreni već jednom,ako hoćeš izvinjavam ti se na svemu bila sam mlada,izvidi na svakoj kapi sperme koju si izdrkao misleći na mene,a sad me jebi molim teeeeee!!!''
Ni ja više nisam mogao da izdržim,ušao sam konačno u nju,osećao sam se kao na sedmom nebu,jebem Irenu ne mogu da verujem.Za to vreme teka se skinula i mazila svoju mačkicu,i pevušila pesmu od Cece ''Brat i Sestra'', ubrzo sam ga izvadio iz seke i svršio,bio sam mnogo  napaljen i nisam mogao više da izdržim.Seka je bila nezadovoljna jer ona nije doživela orgazam,a onda je naredila meni da legne i uzela je moj kurac u usta,malo ga je pušila malo trljala među sise,podigla ga je brzo u uzjahala.Seka je bila ljuta na nju što me nije prepustila njoj i otišla do svoje torbe i iz nje izvadila vibrator!!!Tetka me je jahala,a zbinjeno gledala u Irenu koja se igrala sa svojom ''igračkom''.
''Ne može mila moja ta stvar nikada da zameni pravi kurac,ovo je bre život,a ne to''!!! tetka je učila Irenu
''Pa kad imamo samo jedan kurac,a ti si ga trošila nekoliko dana i nije ti bilo dosta,nego nastavljaš'' bila je malo ljubomorna Irena
Tetka je odma ustala sa mene i Ireni pokazala pravac prstom na moj kurac.Irena je bacila vibrator i smesta me uzjahala,kako mi je samo bilo divno.prvo se matora koka pela na moj kurac,a sada mlada piletina,uživao sam u svakom trenutku.Tetka je uzela vibrator i čudno ga gledala,a zatim ga pušila i trljala među sise.Predložio sam Ireni da sad ja nju uzjaše,tj. da joj ga stavim u dupe.Pristala je,ali pod uslovom da joj namažem dupe nekom njenom kremom da bi je manje bolelo.Naravno da nisam imao ništa protiv,seka se naguzila ja sam je poljubio u čmar,a onda ga namazao nekom kremom.Polako sam ulazio u nju,kada mi je skoro ceo stao u nju,krenuo sam žestoko da joj ga nabijam sve jače i brže.Za to vreme tetka je vibrator stavila u svoju pičku i lagano s igrala sa njim.Poželao sam da nikada ne izađem iz Ireninog dupeta,ali morao sam,sperma je htela ponovo napolje iz mog kurca,pitao sam Irenu da joj svršim u dupe,jer tada ne bi mogla da zatrudni,ali ona je odbila,pa sam ga izvadio i poprskao je po leđima.Bio sam totalno izmoren,tetka je prekinula igru sa vibratorom,i ponovo konstatovala da je pravi kurac najbolji i otišla u svoju sobu.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


bombon

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 62
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Letovanje kod tetke na selu 2
« Odgovor #1 poslato: 20-03-2011, 13:24:34 »
prrava je priča smo daj dalje piši kako je prošao ostatak odmora  (thumbup) (thumbup) (thumbup) (thumbup) (inlove) (inlove) priča je za pet :) :) (inlove) heart

brcak

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 17
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Letovanje kod tetke na selu 2
« Odgovor #2 poslato: 20-03-2011, 21:00:18 »
 (thumbup)

sexy kuja

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 32
 • Pol: Žena
 • ja sam pička za jebanje
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Letovanje kod tetke na selu 2
« Odgovor #3 poslato: 21-03-2011, 20:10:50 »
dobra je prica. nastavi dalje.  (thumbup) (thumbup)
sex. ;)
jebi meeee.

hotlajn

forda

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 91
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Letovanje kod tetke na selu 2
« Odgovor #4 poslato: 22-03-2011, 11:43:59 »
o da svakako nastavak  (aplaude)

cobreti

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 20
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Letovanje kod tetke na selu 2
« Odgovor #5 poslato: 27-03-2011, 19:36:04 »
pisi nastavk   (thumbup) (thumbup)

22MARKO222

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 27
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Letovanje kod tetke na selu 2
« Odgovor #6 poslato: 28-03-2011, 01:27:54 »
odlicna prica

Tagovi:
 

GoogleTagged