Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Mamek i sinek  (Pročitano 44185 puta)

boban01

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 204
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Mamek i sinek
« poslato: 31-03-2009, 02:18:34 »
Dvadesettrogodišnjak se ni pod koju cijenu ne bi smio vraćat doma starcima, al upravo to se dogodilo meni. Otišao sam od kuće na početku faksa tako da sam već zaboravio kako je živjeti s nekim ko te kontrolira, jebe u zdrav mozak i sere u isti vece. Na sreću, neće to biti za stalno, samo mjesec dana dok se ne dovrše neki radovi, bolje rečeno preuređenja u stanu kojeg mi je deda ostavio, pokoj mu duši.

Dobro sam se slagao sa roditeljima, puno bolje od ikog koga sam znao. Čak sam ih zvao kao i u djetinjstvu – mamek i tatek.
U zgradi su uglavnom živjeli starci židovskih prezimena. Pretpostavljao sam da su im stanovi denacionalizirani,  a možda je bila slučajnost. U svakom slučaju, nije me se pretjerano ticalo. Na zadnjem katu u podstanarskoj garsonijeri stanovala je jednina osoba mlađa od 70, Snježana. Pozvao sam je u kino, na Seks i grad, a kako sam uspio nabaviti karte za premijeru jer je tiskara u kojoj sam zaposlen radila svu potrebnu galanteriju za distributera, bez razmišljanja je pristala. Prvo smo otišli na večeru u meksički restoran, a onda u kino.

Ponekad sve štima, i razgovor i zajebancija, ženska se ne odmiče već baš privija bliže dok hodate, i više no što je potrebno dodiruje tipa  zaneseno pričajući nešto čemu ćemo se onda gromoglasno nasmijati. Ova večer bila je takva. Snježana i ja skroz smo se opustili jedno uz drugo, pa kada više nismo mogli naći izliku da zajedno budemo vani, otišli smo kod nje doma na famozno 'još jedno piće' koje se ubrzo pretvorilo u maženje i ljubljenje.
Već nekoliko minuta nakon što sam ušao u njen stan pustila me da joj skinem grudnjak dok mi je manično raskopčavala košulju.

«Imaš kondom?», zadihano je pitala reda radi. Bila je sigurna da ga imam.
«Ne…zakaj?», ja sam pak bio iznenađen njenim pitanjem. Nikad u životu nisam sa sobom nosio zaštitno sredstvo. Da sam, recimo, u Frankfurtu i idem na kurve, kupio bi ga na kiosku il bi drolja imala svoj, a šta će ti to sa našim Hrvaticama…? Mislim da se radi o pretjerivanju.

Snješka me nježno poljubila u usta prije no što je nastavila, «Bez kurtona ne smijemo se skinuti do gaćica. Hlače ostaju, il ideš doma. Al radit ću ti sve ostalo, ok?»
Zakolutao sam očima i počeo se uspuhivati tako da mi je objasnila kako je tako pažljiva jer je njena sestra pokupila bolest spolnog tipa od dečka za koga se nikad ne bi reklo, i sad je neplodna, svakih mjesec dana ide na spaljivanje stidnih bradavica, a muž ju je ostavio jer se uz njenu pičku počelo pojavljivati previše problema. Povjerio je to svojoj mami koja mu je sugerirala da se samo vrati doma i više ne javlja na telefon kada ga Snješkini zovu.

Dok sam pokušao pohvatati tu priču u ušima mi je zujalo jer sam zapravo bio sposoban registrirati samo nju sa tim ogromnim sisetinama koje su mi gole lamatale pred očima.
Popili smo još jednu cugu i nastavili se drpati. Lizao sam joj sise i preko traperica trljao pičkicu, no bile su preuske i krute tako da nisam siguran jel išta osjetila. Mene to opako izluđivalo, pogotovo kad me zajašila i počela mi se međunožjem nabijati u kurac.

Sve je teže disala moleći me da joj grubo stiskam sise, pljuskam ih, čak grizem bradavice. Od toga je ubrzo svršila. Očekivao sam da će mi ga za uzvrat popljugati ili smiriti rukom, ali opet je ponovila onu naučenu pjesmicu o kurcu koji ne izlazi iz hlača ako nemamo spreman prezervativ, jer stvari mogu izmaknuti kontroli pa ćemo se uvući u probleme.
Poljubila me još nekoliko puta, onda zijevnula i rekla da bi bilo najbolje da sad odem doma.

Reći da sam bio razočaran bilo bi podcjenjivanje situacije. Vračajući se u roditeljski stan tresao sam se od punih jaja i gnjeva. Nema bjesnije zvijeri od muškaraca kome kučka uskrati seks, ali nije mi u tom momentu ništa drugo preostajalo osim dobro ga izdrkat pred pornićem.
Iz još neraspakirane kutije u kojoj mi je bila porno kolekcija izvukao sam omiljeni DVD i krenuo prema dnevnom boravku. Tada sam zapazio da je lampa upaljena. Neko je još bio budan, pičku materinu! Na televizoru se vrtila ko zna koja repriza «Dadilje», no majka nije gledala, zaspala je pred ekranom kao i obično kada je stari bio na putu. Vjerojatno se bojala biti sama.

Sklupčala se na smeđem kauču koji je bio dovoljno velik tek za dvoje ljudi, tako da je morala jako saviti noge u koljenima, a u takvom položaju kućni ogrtač kojeg je nosila popeo joj se do struka otkrivajući guzicu sapetu u praktičnim bijelim gaćama. Jaja su mi smjesta opet uskipila na prizor mamine rasne 45 godišnje duparde.
Sve sam joj se više približavao primjećujući koliko su joj obilni guzovi. Mislim, znao sam kako izgleda, da ima velike sise, struk, tek maleni trbuščić i oble rasplodne bokove, ali iz nekog razloga sve do ovog momenta to nisam doživljavao kao nešto uzbuđujuće, seksualno.
Vjerojatno se to ne bi događalo ni sada da me Snježana nije onako mučki odbila. Jednostavno nagonski sam primijetio rasnu ženku, tamne raspuštene kose koja je ležala na kauču, a to što mi je ona bila majka mozak je zanemario.
Sila privlačnosti njenih gaćica bila je prejaka. Klonuo sam na pod i na sve četiri puzao prema majci. Čak sam zaklopio oči i njušio trag pičkice i čmara siguran da ću poput uspaljenog psa doći do ženkice koja se vlaži u blizini.

S licem sam se zabio drito u pukotinu među polutkama iz koje je brijala ta seksi aroma drekeca, znoja i spremne ženskosti. Stara je odjednom pljasnula rukom po guzici kao da tjera muhu koja joj hoda po koži. Brzo sam se odmaknuo da me ne zahvati, a onda je ona u polusnu povukla kućni mantilić i prekrila guzu.
Zbunjeno sam sjedio razmišljajući što da radim. Bio sam siguran da će mi se ova situacija sama riješiti. Mama se okrenula na leđa, i dalje zaklopljenih očiju, lagano hrkajući. U tom okretanju raskopčao joj se mantil, i kako je ispod nosila staru potkošulju jedna sisa joj se lijepo ukazala ispod razvučene tkanine. Drugim ženama kada bi ležale na leđima sise su se razlile pod pazuha, no ne i njene! Stajale su čvrste, uspravne i ponosne poput spomenika.

Bradavice su joj bile skladno velike i tvrde. Napaljene. Nadvio sam se nad majku i čvrgnuo je po cici tako da se još više isturi istovremeno razmišljajući da ko god je na onom DVDu u mom đepu, po jebozovu se sasvim sigurno ne može mjeriti sa mamom. Mojom mamom.
Sluđen od požude skinuo sam sve sa sebe, pa raskopčao majčin mantil. Sad su joj obje jebačke lopte bile gole i gledale me. Uzdizale su se pod njenim disanjem.
E, niko me više ove noći neće skidati s pičke! Jel to jasno?! Sav skurcan od bijesa nespretno sam skočio na mamu i zgrabio joj sise. U sljedećoj sekundi već sam ih mahnito sisao, a dlanove podvukao pod nju, pod onu ogromnu guzicu, i namještavao si je za ševu!
Ne samo da su bile veće od Snješkinih, već su bile i ukusnije. Stara se polako budila, a u tom rastezanju nije se odmicala. Dapače, lagano me zagrlila, raširila noge da joj se bolje smjestim među bedra kad ću je jebati. Tek kada je lijeno otvorila oči i shvatila da ju to nije objašio tatek pukla je u histeriju, «Gubi se! Ma šta ti je!!! Jesi poludio, pa na majku si se popeo!!!»

Sad me odgurivala od sebe i zgađeno vrtila glavu, al to me nije smelo. Dapače, dodatno sam se uzbudio. Nije se odvijalo ništa što ne bi smjelo. Iako nisam imao neki jasan plan, bio sam siguran da je neću silovati  ako ćemo se ševiti. Bit će to s njenim pristankom.
Isto tako, nisam popuštao u namjeri da, kad smo već počeli, i mamek i ja bar jednom prije spavanja svršimo, makar od ručnog rada.

Počeo sam ju komplimentirat kako bi se malo opustila, «Jebeno si seksi… Sad sam skoro fukao jednu malu, al ne da se ona mjeriti s tobom, mamek…s tvojim sisama i guzom…i pičkicom…» Na suho sam zaveslao da mi osjeti erekciju preko gaćica.
«Imat ćemo se malo večeras, pusti me da ti ga stavim…»
«Idiote, jel tebi to paše da ti iščupam kosu!», pokušala me zgrabiti za skalp, al blokirao sam joj ruku. «Smjesta se gubi!!! Ma ne vjerujem, pa jesi nadrogiran!!! Kad ti otac sazna šta si pokušao!!!»
S tim riječima puknula me koljenom u jaja, a ja sam je snažno ugrizao za sisu i zalijepio joj se za tijelo tako da mi ne može naciljati muda. I dalje me pokušavala skinuti, al bio sam prejak.
«Niš ja ne pokušavam…ja radim…Ševim te, mama…. NE SKIDAM SE S TEBE DOK NE SVRŠIM!»
Grčevito sam joj lizao sise, sad se spuštajući preko trbuha niže spreman potrošiti maminu pičkicu.

«Đubre jedno, miči se!»
«Kaj lažeš..?» zločesto sam je pogledao i pritisnuo prstima picu preko gaćica. Ostao je tamni trag od navlaženosti. «Smočila si se. Sad možeš prestat glumatat kad sam te provalio.»
Zagnjurio sam lice u mamino međunožje, snažno udahnuo šireći joj bedra kojima mi je u zadnjim pokušajima nastojala prikliještiti glavu.
I dalje bijesan ko isprovocirana mačka ujedao sam je po unutrašnjosti bedara jer se tako instinktivno širila i davala mi prostora. Bilo je znakovito i to što više nije govorila 'prestani' ili 'nemoj to raditi', već 'platit ćeš' i sl., dakle osjećala je da će biti tucana i prepustila se sudbini.
Ja sam je ignorirao. «Daj se prestani batrgati, kak misliš da ću ti skinut jebene gaće ak se ritaš?!», podigao sam ruku i pljesnuo je po bedru, a onda nastavio čerupati gaćice.
S jednim ultra snažnim trzajem iz njih je izletila ta mega guzičetina, a pred očima mi se našla dlakava crna pička s otvorenim i blistavo sluzavim usminama. Bila je to pizda žene, a ne neki jadan i anemičan djevojački prorez, neuspješan pokušaj kakvog sigurno ima Snježana.

Odmah sam vratio lice na nju i lijepo je lizao, tucao prstićem tako da me mama i dalje vrijeđala, ali je sad bogme miješala nastojeći da ne primijetim. To je bilo glupo kad je bila totalno ovlažena, otvorena i spremna za kurac.
Uvjeren da je pravi trenutak za korak broj dva odmaknuo sam glavu od vlažnog brloga, ustao se i napravio ta dva koraka do njenog lica. Majka se nije pomicala, činilo se da ne kani iskoristiti moje premještanje za bijeg, ali nije micala pogled s mojeg.
Prebacio sam koljeno preko njene glave tako da joj je kara bila flah spuštena na obraz, a ja sam se izvalio po cijeloj dužini majčinog tijela u položaj 69.

S jednom rukom sam joj prtljao po pički, a drugom klizao gore dolje po guzici.
«Ajde stavi ga u usta, puši mu kitu.»
Okrenula je lice u stranu i kroz čvrsto stisnute usne procijedila, «Ne možeš me natjerati.»
«O jebemti smjesta ga popuši!», ozbiljnije sam se postavio. Podvukao sam ruku do kurca, primio ga i par puta je flisnuo po ustima. Znala je da će biti prisiljena na ovaj ili onaj način tako da je pristala rastvorit usne da joj ga sam zavaljam, ali suradnju je odbijala.
To me nije smetalo, još sam se bolje namjestio, nastavio joj prstićem ševiti maličku, a u kukovima sam se lagano pomicao i fukao tako mamina lijena usta.
Ubrzo joj je pica opet proradila, što se osjetilo i na mom kurcu. Prvo ga je lickala po glaviću, onda si ga je cijelog strpala nutra i to tako da me držala sa strane za guzu. Fino mi ga je fafala, vakuum je bio odličan, a glavu je pomicala cijelom dužinom kare uz vlažno šljapkanje i povremeno grgljanje sline.

I moja faca je bila sva ljepljiva od njenih sokova; stara kao da je zaboravila ko je liže. Mahnito je bacakala guzu i kružila pičkicom ko centrifuga tako da ju je bilo nemoguće pratiti, ali barem sam se zabavio pokušavajući. U jednom momentu – nisam primijetio kada – lijevu je nogu stavila na naslon kauča, a desnu pustila da joj padne na pod. Prvo sam joj uvukao jedan,  a zatim i drugi prst u čmar. Kako mi se bližio orgazam zadnji put sam joj snažno usisao klit, onda se dignuo s nje i zapovjednim tonom (ali ne i grubim – to ne treba miješati) rekao, «Jesi spremna za jebanje?»

Čekajući odgovor sve sam joj žustrije ševio šupak prstom. Mama si je izvadila moju kitu iz usta i rekla, «Pičku materinu, jebi! Evo pojebi me!»
Kurac mi se u nanosekundi našao prislonjen uz njenu dlakavu rupu tako da se i ne sjećam mijenjanja položaja.
Protrljao sam joj glavicom klit, onda ga proklizao među kipućim, sluzavim usminama, «Uh što ti je vruća pička…»
«Daj više šuti…Stavi ga nutra i bok!», nisam siguran jel gubila živce ili je bila baš toliko napaljena. Znam samo da sam je pogledao u lice i da mi je tada palo na pamet da se mi još nismo poljubili.
«A ne, prvo pusa!» Mama je buljila u mene u nekoj šokiranoj nevjerici. «Nećeš se valjda dati pod kurčinu bez puse? To samo drolje rade, mama.»
Nije raspravljala. Samo je podigla glavu pustivši me da joj ja pridržim vrat i poljubim je strastveno, s jezikom.

Točno sam prepoznao moment u kome je osjetila svoju pičkovinu na mom jeziku; oči su joj skoro iskočile iz duplji. Pravila se i dalje fina, «Stavi ga…da se ovo ne oteže više!»
Rukama sam uhvatio stabilnost na jastuku iza njene glave, ovlašno uglavio vrh kare među nabreklim donjim usnama i sve snage se zabio u pakao majčine pizde. Kurac mi je bio u takvom plamenu da ni sam ne znam kako mi je bilo. «Ovako, ovako ti paše…Sad ti paše….», buncao sam.
Stara je žmirila i grizla donju usnu da pohotno ne stenje. Omotala je noge oko moga struka i divlje se nasađivala na sinov kurac. «Incest mi radiš, kopile jedno!!!» Samo to joj je pobjeglo dok se borila s prvim orgazmom.

Ševio sam je jače nego ikad i jednu u cijelom životu. Toliko brutalno ga je dobijala da se kauč nije samo tresao nego je ko divlji konj poskakivao pod nama. Zabijala mi se u tijelo noktima i ruku i nogu, a glava joj je letila vamo tamo, usta se pjenila… Svaki puta kada bi nam se tijela spojila, tako jako je kresnulo da sam se bojao da ćemo se bolnički ozlijediti.
«Hoćeš..ah ah…u mene dati…?»
Čim je rekla «dati», svršio sam joj u pičku. Mlazovi guste bijele sperme deportirali su se u mamu, vojska incest spermića okupirala joj je pizdovinu. Šikljalo mi je iz prenapaljene kare bez znaka da bi to ikad moglo prestati. Stara je svršavala podamnom grčeći se ne samo u pici već u cijelom tijelu. Orgazmično ludilo nas je treslo kao da smo upali u strujni krug.

Čak i kojih petnaest minuta od kad smo svršili ruke su mi se još tresle. Drhtavim prstom sam joj prošarao po skroz mokrim stidnim dlakama, «Ludilo… Ha, mamek…Kaj ti veliš?»
«Misliš da si gotov, sinek…?», u očima joj je bilo iskreno iznenađenje. Brada joj se malo zarolala u podbradčić dok me gledala tako od ispod.
Podigao sam obrve. Nisam htio ništa konkretno reći da ne ispadnem glup.
Ni ona nije bila od riječi. Dignula se, objašila mi glavu i sjela se guzicom na facu! «Samo slušaj kak će ti se pokazivati!»
Onda je ustala i pokazali mi da je slijedim u spavaću sobu. Svakim korakom posebno bi zamiješala tako da me skroz sludi lelujanjem te velike mesnate okrugle guzičetine.
Nisam skidao pogled s nje.

Čim smo ušli bacila se na krevet  licem prema dolje. Noge su joj bile raširene, a među njima krvavo se crvenila potrošena pička, matirana od moje sperme. Onda je mama stavila ruke na guzove i raskrečila ih.
«Issseee…predivno ti je dupe. Super je.»
«Je kaj sad? Onda ga poliži!», odmah sam se bacio na dupe i počeo ga gnječiti, ljubiti… dok sam se centimetar po centimetar približavao srcu guzice – šupku – kao GPS uređaj navodio me pikantan miris njenih crijeva. Mamine kakice. Zažmirio sam i prešao jezikom sve do prkosno stisnute guzne pičkice.

Čim sam zavukao jezik u njega stara mi je počela drkuckati kurac stopalima. Tako smo se nadraživali sve dok ona nije bila dovoljno otvorena za seks u dupicu, a ja toliko tvrd da se nosim s uskom rupom.  To se sve skupa jako brzo izdešavalo. Kita mi je od tog zabranjenog smrada i njenog rada stopalima bila ful ukrućena, a mami je pak fetiš bilo sve u vezi čmara. Nabijala mi se njime da usta zahtijevajući da je što prije zadovoljim nečim konkretnijim – pojebem si mamu u guzicu!
Nije mi dala izbora; podvukla si je koljena pod trbuh i ko kujica mi mahala guzicom pred nosom. Nisam se do sada nekaj specijalno nakarao guzica, ali kad bi mi neka dala da je drmam u bulju uživao sam.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


radijatorst

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 3
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Mamek i sinek
« Odgovor #1 poslato: 05-04-2010, 19:58:14 »
odlicno!

Pastir

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 577
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Mamek i sinek
« Odgovor #2 poslato: 18-04-2012, 06:44:48 »
odlićan opis situacije i dinamički nas uvodi u sex do kraja
 (explode) (explode) (explode) (explode) (explode) >:D

Automatik

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 48
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Mamek i sinek
« Odgovor #3 poslato: 09-05-2012, 11:26:19 »
 (thumbup) (aplaude) super

hotlajn

Nickson Nix Stefanovic

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 1
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Mamek i sinek
« Odgovor #4 poslato: 11-05-2012, 02:49:56 »
extra nije lose :)) :)

Tagovi:
 

GoogleTagged