Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Mažoretkinje  (Pročitano 10810 puta)

boban01

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 204
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Mažoretkinje
« poslato: 07-04-2009, 01:20:05 »
Bila sam nova članica mažoretkinja, a tražili su zgodne djevojke. Bila sam iznenađena kad su me primili, jer se ne smatram zgodnom djevojkom. Istina je da nisam nikad imala problema sa nalaženjem dečki i moje tijelo nije savršeno, ali je OK.

Trebalo mi je otprilike tri dana da skužim tko su pokvarene kurvice, a tko su dobre djevojke. Za mažoretkinje stvarno moraš biti u formi. Tajana, plava kurvica, koja mi je dala neke loše savjete uvijek je volila malo podizati ionako kratku suknju da bi izluđivala tipove.Stalno je govorila da bi se radije jebala sa bikom nego li sa većinom ovih sportskih snobova.Nataša, vitka brineta mi je rekla da se klonim Tajane. Nataša je bila stvarno zgodna, vitkai sa prekrasnim nogama koje su dolazile još više do izražaja kad je nosila kratku crvenu suknnju.

Nataša me je upoznala sa Jelenom i Marijom i postali smo nerazdvojna četvorka koja je bila uvijek zajedno kad god smo negdje putovale ili vježbale.Prošao je samo jedan tjedan našeg zajedničkog druženja kada me je Nataša pozvala sebi na kupanje i odmor. Zvučalo je zabavno posebice jer su i Jelena i Marija isto išle. Pratila sam ih do Natašine kuće koja je bila udaljena nekih 40-ak minuta od mjesta na kojem smo imali probe.

Kuća je bila na brijegu i bila je velika sa bazenom koji je bio okružen drvećem. Napomenula sam Nataši da nemam kupaći i da li mi može posuditi jedan.
" Kupaći? " nasmijala se Nataša " Ovdje ti ne treba kupaći, jedino ako si debela Monika. "
Nisam nikad razmišljala o kupanju bez odjeće, ali kad sam vidjela Mariju i Jelenu kako bez problema skidaju svoje krpice i otkrivaju svoja prekrasna tijela, skinula sam se u trenu.

Nas četvreo smo plivale u bazenu, pljuskale smo jedna drugu i općenito dobro smo se zabavljale. Marija se popela na ležaljku i dopustila je suncu da ju osuši. Nataša i Jelena su se utrkivale, a ja sam jednostavno plutala. Oko otprilike pola sata sve smo izašle iz bazena i sjele u Natašino dvorište, gole kao od majke pričale smo o Tajani i ostale tri kurvice u našem društvu. Marija je smotala dva jointa i mi smo ih pušile, a Jelena je rekla da bi trebale nešto popiti.

Ušle smo u kuću i usput smo pokupile odjeću. Ja sam se htjela obući, ali druge djevojke su odjeću samo odložile na stolac pa sam i ja tako napravila. Osjećala sam se čudno dok sam hodala u tuđoj kući potpuno gola, ali bilo je to u jednu ruku i jako jednostavno jer njih tri su bile tako spontane. Marija je govorila o nekom tipu koji je imao stvarno velik kurac, a s kojim je ona izlazila. Dok je pričala o njemu, njihala se na stolici naprijed nazad. a njihale su se i njene grudi i ja sam mogla vidjeti kako su njene bradavice bile ukrućene. Od tog prizora sam se jako uzbudila.A, onda je Marija predložila nešto bez najave.
" Hajdemo se zajedno istuširati! " vidjela sam sjaj u njenim očima dok je to govorila.

Jelena i Marija su krenule odmah u kupatilo, a Nataša je pozvala mene pošto sam bila nesigurna. Pratila sam ju i ukazala mi se vizija nas četiri djevojke pod tušem. Natašino kupatilo je bilo dovoljno veliko za 10 ljudi i imalo je dva tuša. Marija i Jelena su se odmah počele sapunati, a Nataša se odmah pridružila. Ja sam bila još uvijek nesigurna, pa sam lagano ušla pod tuš. Htjela sam isprati miris klora sa sebe i sa kose.

Nataša se ponudila da mi opere kosu i ja se nisam usprotivila. Moja kosa je dosezala do struka i ja sam sagnula glavu, a Nataša mi je počela masirati skalp.
" Sranje, ušla mi je sapunica u oči. Možeš li ti nastaviti Marija. " rekla je Nataša.

Marija je počela da mi pere kosu i pričala mi je kako je ona imala dugu kosu ali ju je ošišala i sad joj se sviđa kratka. Čula sam Jelenu kako izlazi van iz tuša i Natašu kako govori da ide skuhati čaj. Opustila sam se i dopustila sam Mariji da mi opere kosu do kraja i da ju zatim ispere. Prijalo mi je zapravo.
" Dobro izgledaš. Kladim se da dečki luduju za tvojim sisama. " rekla je Marija.

Nisam joj odgovorila, a ona je nastavila sa ispiranjem kose. Zatim je izišla a ja sam se obrisala sa ručnikom i izašla sam iz tuša.Iznenada nečije ruke su me zgrabile za ramena i ja sam shvatila da su to Marijine ruke.Nisam znala da je tako jaka. Odnijela me u drugi dio kuće i stavila me na krevet.
" Hej, što se događa. Što to radiš! " Vikala sam ali se nisam puno opirala.

Kad me je bacila na krevet Marija me pritisnula nogama i škakljala me dok su me Jelena i Nataša zavezivale za krevet. Smijala sam se i odupirala i bila i malo smušena od jointa. Nisam primjetila da se dešava nešto čudno dok nisam shvatila da su mi i noge vezane.Nataša je donijela zdjelu sa voćem i dala mi je jagodu. Jagoda je bila hladna i slatka, pa sam ju pojela. Mislila sam da je to neka vrsta rituala pa se nisam opirala. Uskoro Nataša mi je davala komade naranči, jabuka i drugog voća.
" Hmm, ovo će biti zanimljivo! " kazala je Nataša guleći bananu.

Smijala sam se i hihotala na staru ideju o upotrebljivosti banane. Nataša je imala zaigrani pogled. " Što misliš koliko veliki komad možeš da primiš? " upitala me.
" Hmm..." rekla sam i smijuljila sam se " 20 centimetara! " . To je bila veličina kurca mojeg zadnjeg dečka i ja sam ga primila cijelog. Nataša mi je dala bananu i ugurla mi ju je skroz do grla, a zatim ju je izvadila. Marija je izvadila metar i izmjerila je bananu.
" 23 centimetra, vrlo dobro ! "
" Stvarno !? " upitala sam ja.
" Kladim se da si dobra pušačica! " reče Jelena.
" Između ostalog. " zasmijuljila sam se ja.
" Gledajte ovo. " Marija je uzela bananu i ugurala ju je unutra, a zatim ju je izvadila van.

Ja sam se izdignula sa kreveta da bih vidjela Mariju na djelu. Bila sam iznenađena njenom sposobnosću a istovremno me je prizor uzbuđivao.
" Probaj ovo. " Nataša je Mariji dobacila vibrator koji je bio dugačak 25cm.
Marija je zabacila glavu unazad i mi smo vidjeli kako skoro cijeli vibrator nestaje u njenim ustima. Stalo je sve osim par centimetara koje je ona držala prstima. Izvadila ga je i naklonila se.
" Nevjerovatna si! " rekla joj je Nataša.
" Imam ja još pokoji talent, znaš. " odgovorila joj je Marija.

Jelena mi je kružnim pokretima rukom nadraživala bradavice na grudima. Odjednom Jelena je isplazila jezik koji je bio nevjerojatno dugačak. Takav nisam vidjela nikad u životu.
" Oh, moraš nam pokazati kako taj jezik radi. " rekla je Nataša.
" Rado. " rekla je Jelena.

Jelena se postavila između mojih nogu, a ja sam se namjestila. Namjestila se prilično daleko od moje mace, ali onda sam se sjetila njenog jezika. Zatim sam osjetila snagu njenog jezika.Rakete, zvona, zviždaljke, trube sve je to zazvonilo u mojoj glavi u isti tren. Izdigla sam se i nagnula se još više naprijed prema njenom jeziku. Svršila sam tako snažno da sam mislila da ću eksplodirati, a zatim sam se srušila na krevet. Ali Jelena je tek počela. Ona je počela rad sa svojim jezikom, počela je prodirati sve dublje i dublje. Njezin zmijski jezik počeo se migoljiti unutar moje mace. Jebala me sa svojim jezikom koji je bio u isti mah i tvrd i mek. Pritiskala sam joj jezik sa svojom macom. Zatim je počela da mi siše kliotris.

Ja sam svršila ponovno u valovima. Povukla sam užad sa nogu i ruku frustrirana što se ne mogu pomaknuti. Kada sam otvorila oči vidjela sam Jelenu kako sjedi do mene i kako se smije.

Nataša i Marija su se jebale međusobno prstima.
" Svršila si jako, draga i jako je slatko. " rekla mi je Jelena dok se oblizivala.
Nisam mogla vjerovati da sam to ja. Gola u krevetu sa drugom ženom i još uživam u tome. Nataša me je pogladila rukom po maci i zatim je to polizala.
" Stvarno je slatka! " rekla je.

Jelana je ponovila radnju sa jezikom, a onda su se sve tri redale naizmjence svaka po jedan liz, što me je izluđivalo. Nakon toga Jelena je zabila jezik u moju macu, a Marija je sisala moj klitoris. Svršila sam vrišteći, zarobljavajući Jelenin jezik u mojoj maci.
" Ženo božja, skoro si mi otkinula jezik. " zavapila je Jelena.

Jelena se popela na mene i nagnula se licem prema meni i zatim me je poljubila. Jezikom mi je ušla unutra i počela istraživati, ispunila mi je usta do kraja. Mogla sam osjetiti svoju vlažnost koja se pretvarala u poplavu. Jelena me uzbuđivala, JAKO!

Izvela sam jedan trik i uvukla sam njen jezik u usta i počela ga sisati kao kurac. Jelena mi je dopustila a onda me je počela jebati u usta sa jezikom. Radili smo to dugo vremena i ja sam osjetila na trbuhu sokove njene mace koji su se cijedili. I sad po prvi put sam poželjela lizati picu.
" Dopusti mi da te poližem. " rekla sam bez daha.

Jelena je bez pogovora se okrenula i sjela mi s svojom plavom picom na lice. Lizala sam ju lagano i njezin okus je bio slatkast. Lizala sam ju gore dolje, a kružnim pokretima sam joj lizala klitoris. Jelena je od uzbuđenja uskoro počela bokovima njihati naprijed nazad i mazala je moju bradu i obraze sa svojim sokovima. Stiskala je svoje grudi i uzdisla je jako. Kad je Jelena svršila Marija se popela i ja sam nastavila, a Nataša je lizala moju macu. Tako se se one izmjenjivale a ja sam lizala i lizala dok mi se čeljust nije ukočila. Nataša je legla do mene i dala mi je da joj ližem sise.

Odvezale su me i onda smo ukrug lizale jedna drugoj mace. Sve tri smo svršile vrišteći i uzdišući u jedan glas.Od tada bile smo nerazdvojne. Ja sam voljela Jelenin jezik, a ona je voljela način na koji sam ja sisala njen klitoris.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


CrazyZale

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 5
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Mažoretkinje
« Odgovor #1 poslato: 11-09-2010, 23:26:20 »
 :-P :-P (thumbup) >:D

sexy kuja

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 32
 • Pol: Žena
 • ja sam pička za jebanje
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Mažoretkinje
« Odgovor #2 poslato: 12-09-2010, 12:54:37 »
 (thumbup)
sex. ;)
jebi meeee.

No1

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 36
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Mažoretkinje
« Odgovor #3 poslato: 13-09-2010, 08:23:26 »
 (thumbup) >:D

hotlajn

Tagovi:
 

GoogleTagged