Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Moja ćerka Tamara  (Pročitano 7299 puta)

Nadanada

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 84
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Moja ćerka Tamara
« poslato: 10-12-2020, 02:43:42 »
Moja ćerka Tamara
Moja supruga kriva je za neuspjeli Tamarin brak. Tamara je bila na prvoj godini fakulteta kada ju je majka upoznala sa jednim ljekarom koji je radio u lokalnoj bolnici. Taj čovjek je bio pun sebe, ohol i potcjenjivački nastrojen prema svima koji nisu u njegovom rangu. On je otac predivne Milice, naše unuke, koja sada ima četiri godine i živi sa nama. Razveli su se odmah nakon poroda, jer je taj oholko ubrzo našao drugu, mladu doktoricu koja je došla sa strane. Tamara se sa Milicom skrasila kod nas. I neka, tako valjda i treba da bude.

Ja sam profesor u jednoj srednjoj školi, sa malim fondom časova, tako da sam veći dio dana provodio kod kuće. Živimo u jednom prigradskom naselju, na lijepo uređenom ranču sa malim voćnjakom i vinogradom. Uz to, dosta sam vremena provodio i na roditeljskom vinogradu na obroncima Majevice. Mala Milica je rasla, bila je ljupka i pametna djevojčica, ali moja Tamara se jako povukla u sebe. Ćutala je, nije nigdje izlazila, a posljednjih dana sam primijetio da često zapetljava jezikom. Posumnjao sam da se odala alkoholu. Skovao sam plan kako da se uvjerim u svoje sumnje.

Jednog popodneva dok je Milica spavala, a supruga radila u bolnici, primijetio sam da je Tamara otišla do pomoćne zgrade u kojoj je bio podrum. U podrumu smo imali tri bačve po 50 litara dobrog crnog vina. Nakon petnaestak minuta, kada sam primijetio da se Tamara ne vraća otišao sam na drugi ulaz do kotlovnice, koja je bila u nastavku podruma. Lagano sam otvorio vrata i kroz jedan minijaturni prozor imao savršen pogled. Tamara je sjedila zavaljena u staru odbačenu fotelju,koja je bila u podrumu. Natočila je vino u stakleni bokal i već ispila jednu trećinu. Ali ta slika me nije toliko zbunila, već njene ruke. Lijevu ruku držala je u gaćicama, mazila se, a desnom je držila bradavice. Podigla je majicu preko sisa, tako da sam mogao vidjeti dvije rasne poveće i lijepo oblikovane dojke.Nisam je želio ometati, ali ni otići sa mjesta sa koga sam imao savršen pogled. Tamara se ritmički mazila, uvijala i uzdisala. Bila je jako temperamentna i zgodna, pravi slatkiš. Kroz glavu su mi prolazile razne misli, a jedna od njih je kako se onaj idiot od čovjeka mogao odreći ovako lijepe i zgodne mlade žene.

Tamara se mazila, a ni ja nisam ostao ravnodušan. Kurac mi se jako digao, imao sam želju da drkam, tu udaljen od nje 4 metra, ali odijeljen samo tankim zidom. Ipak moja nepažnja odredila je daljnje odvijanje stvari. Mobilni telefon, kog sam zaboravio isključiti , pozvonio je u mom džepu. Tamara se trgla i prenerazila, pogledala je u pravcu kotlovnice. Nisam imao kud. Otvorio sam vrata i ušao kod nje.

-Izvini ćeri, rekao sam, nešto sam tražio ovdje u kotlovnici, nisam ni slutio da si ti tu.

Gledala me zaprepašteno i postiđeno. Prestala se maziti, onako nedovršena djelovala mi je kao mala početnica zatečena u nedozvoljenim radnjama. Sjeo sam na drugu fotelju naspram nje, zapalio cigaretu i otpio dobar gutljaj vina iz bokala.

-Tamarice, sve je to prirodno, što radiš, ali ipak dvije stvari nisu baš najprirodnije. Počela si piti, to sam primijetio već , a trebala bi malo više vremena posvetiti sebi. Mlada si,lijepa i zgodna, imaš naše razumijevanje i trebala bi sebi naći ozbiljnog muškarca, a ne da se tako kriješ po podrumu.

-Tata,lako je to pričati, ali koga su zmije ujedale i guštera se plaši. Sada imam dijete, imam jedan poraz iza sebe i bojim se narednog koraka. Kako, i kuda dalje? Šta ako opet doživim fijasko.

Zamolio sam je da budemo otvoreni i da razgovaramo kao odrasli ljudi. Sugerisao sam joj da bude otvorenija prema muškarcima i da se ne mora zalijepiti za prvog koji naiđe. Imaš naše auto, imaš novaca, lijepa si, idi malo se provedi, nemoj se tako patiti. Dugo smo razgovarali, čini mi se da je bilo i efekta. Ustao sam i krenuo vani, da obiđem unuku. Tamara me poljubila u obraz i izašla zamnom.

Narednog dana ja sam prvi otišao u podrum, natočio vina i pozvao Tamaru. Nastavili smo razgovor. Pitala me je za formulu na koji smo ja i žena sačuvali brak. Otvorio sam se kao u ispovijedaonici.

-Znaš zlato moje ni nama nisu cvijetale ruže. Tvoja majka oduvijek ima čudan stav prema meni, ali ja to trpim zbog tebe i brata. Čak sam znao i za njene veze sa drugim muškarcima, a davno, prije petnaestak godina sam je uhvatio na djelu sa jednim kolegom sa posla. Ali, šta se može, nisam ni ja svetac, navikao sam se na takav stil života. Tvoja majka je ipak dobra domaćica , a ako moram o tome govoriti pruži mi i ono zadovoljstvo. Jako je temperamentna, još uvijek zgodna i ja kao normalan čovjek znam da se ne sviđa samo meni.

Narednog dana sam u uobičajeno vrijeme kada Tamara odlazi u podrum otišao da malo odrijemam. Skovao sam plan. Za petnest minuta sam svratio u podrum i ponovo uhvatio moju ljepoticu na djelu. Samo ovaj put je svukla helanke do koljena i ubacila dva prsta u prelijepu obrijanu pičkicu. Grizla je donju usnu i lagano drugom rukom masirala sise. Na sebi sam imao samo svileni šorc bez postave, bez gaća ispod. Kurac mi se ekspresno digao, što se i te kako naziralo kroz svijetloplavu tkaninu. Smogao sam snage i ušao kod Tamare.

-O ćeri moja, pa tebi ne vrijede savjeti. Zašto se mučiš, zašto me ne poslušaš i ne nađeš sebi muškarca. Ovaj put Tamara je bila manje postiđena. Spustila je majicu, navukla helanke, pocrvenjelog lica i vidno uspaljena gledala me u veliku izbočinu u šorcu. Nisam ni primijetio da je oko glavića već bila mala mokra mrlja.

-Tamara , imam ideju, rekao sam.

-Koju, upitala me sa blagim osmjehom i sa dozom vina u sebi. Gledala me netremice dole, pomišljam pa ne misli valjda na ono.

-U mojoj školi radi jedan profesor, došao je iz Zvornika, ima iza sebe neuspješan brak i ne snalazi se u ovoj sredini. Razmišljam da ga pozovemo u goste. Ja govorim, a moja Tamara je odsutna. Naglo je ustala, zagrlila me, poljubila u obraz i rekla o hvala ti dragi moj tatice. Poslušaću te ovaj put. Znaš ti si oduvijek bio na mojoj strani, mami je uvijek bio važniji posao i karijera nego mi, i ja i brat ali i ti. Zagrlila me čvrsto, osjetio sam njene bujne sise na svojim grudima, ali i ona je osjetila moju ukrućenu goropad na sebi. Zbunila me i dodatno palila. Nije me pištala. Naslonila mi je glavu na rame i tiho zaplakala.

-Izvini tata, svjesna sam šta radim, svjesna sam da moje ovakvo ponašanje ne vodi nikuda. Znam da se moram promijeniti. Pritiskala se kao pijavica uz mene, osjetio sam njen dah na svom vratu. Ne znam kako, ali instiktivno sam joj spustio ruku na okruglu guzu i privio je jako ka sebi. Prijalo joj je to, počela se lagano pomjerati i češkati svoj stomačić o glavić mog tvrdog debelog kurca. U jednom trenutku spusti ruku dole, provuče je u šorc i uhvati mi glavić kao ručicu od mjenjača. Pustila je uzdah i prošaputala, oooo majko mila otkada ovako nešto nisam držala u ruci. Naglo me pustila, kleknula, povukla mi šorc do koljena i zgrabila halapljivo debelu kurčinu. Milovala ga je i vrhom jezika mi dodirivala rupicu na glaviću. A onda moj glavić i polovina kurca završiše u njenim ustima. Podigao sam je, svukao joj majicu, oslobodio je helanki i gaćica i položio na fotelju. Ljubio sam joj sise, stomak, prepone, lijepu slatku pičkicu. Dahtala je i tresla se. Dohvatio sam bokal sa vinom i prosuo joj od sisa do pičkice i sve u par sekundi polizao. Tresla se i grčila. A onda sam joj zadigao noge na ramena i po malo grubo sjurio prvo glavić, a potom i čitavih 20 cantimetara mog debelog kurca. Nakon desetak uboda Tamara je počela glasno cviliti i svršavati. Grebala me noktima po leđima, spustila ruke niže i držeći me za guzu nabijala još dublje u sebe. Jebao sam je ritmično, žestoko, ali znalački. Osjetio sam da je željna kurca, osjetio sam kako joj pičkica u dubini pulsira oko mog kurca. Svršila je još dva puta, a onda sam se ja zavalio u fotelju a Tamara me uzjahala.Tek tad sam osjetio kol
iko je željna kurca, kako se snažno i grubo nabijala. Govorila mi je svašta, valjda se nije mogla iskontrolisati.

-Tvoj kurac je duboko u meni, osjetim tvoj glavić u svojoj utrobi, topim se, da li je ovo san.

-Jeste san, jebemo se, radimo nešto zabranjeno, ono što ne smijemo.

-Jebi me dugo, jebi me jače i duže nego mamu, rasturi mi pičku, stišći mi sise, gorim…..

Svršavala je zabačene glave unatrag, urlajući, tattttttttttttaaaaaaaaaaaaa….

Okrenuo sam je, naguzio preko fotelje, uhvatio za kukuove i jako se zabio u nju do jaja. Jebao sam je još jače, čas sam je držao za sise i navlačio,čas za kukove. Osjetio sam da moram svršiti, da je vrhunac blizu, osjetila je i moja Tamara.

-Svrši slobodno u mene, ne boj se imam zaštitu. Uslijedio je zajednički vrhunac, ludilo, urnebes. Tresli smo se od ljepote dugo. Onako znojavi, obukli smo se i otišli u kupatilo, na zajedničko tuširanje.

Nakon tri dana upoznao sam je sa kolegom profesorom, upriličio zajednički sastanak i povukao se. Nagovorio sam Tamaru da ga pozove kući, narednog vikenda. Miličin otac je došao, odveo unuku na dva dana kod sebe. Tamara se susrela sa profesorom, na moje insistiranje povela ga je u podrum nakon ručka.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Johnvejn

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 435
 • Pol: Muškarac
 • Djed koj voli incest i mlade curice i ženice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja ćerka Tamara
« Odgovor #1 poslato: 13-12-2020, 05:49:32 »
Zanimljiva priča i ako možeš da nađeš i nastavak....

bocacar

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 128
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja ćerka Tamara
« Odgovor #2 poslato: 24-12-2020, 00:17:25 »
pa gde je nastavak iz 5 mseca trudnoce

Tagovi:
 

GoogleTagged