Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Možda se desi....  (Pročitano 4029 puta)

AlfaMuzjak

  • Drkoš
  • *
  • Poruke: 14
  • Pol: Muškarac
  • Alfa mužjak za parove i dame
    • Teme korisnika u ovom forumu
Možda se desi....
« poslato: 12-06-2023, 08:53:32 »
To veče nisam mogao ići sa Tobom,a bilo smo pozvani kod njega. Povod je bio poseban...ali obaveze koje sam imao mi nisu dozvoljavale.
Osjetio sam da Ti je želja bila jaka jer smo se spremali za to....predložio sam Ti da odeš sama. Ne nisi bila za to,ali sam Te uspio nagovoriti,jer sam želio da uživaš,kao i mnogo puta prije toga.
Spremala si se....pomogao sam Ti,uživajući u prizoru,birala si veš,poseban za tu priliku,pičkicu si svježe obrijala,pomogao sam Ti,da bude savršeno izbrijana. Rekao sam Ti da ne nosiš gaćice,jer  znam da će ga to raspametiti,kao što i mene izluđuje ta pomisao. Haljina koju si imala na sebi je više otkrivala nego pokrivala,ali želili smo da ga izludiš. Svidjela Ti se pomisao da Te muž sprema za njega,uživala si u mojim komplimentima i divljenju....želila si da to veče bude posebno. Palila Te je pomisao,da ćeš se vratiti mužu, večeras i prirediti mu najžešći seks,ali i donjeti mirise njega na sebi.
Da,ludio sam od pomisli da ćeš i ti veče uživati bez mene,ali želja za Tvojim zadovoljstvom je opet prevladala.
Ispratio sam Te do auta,i kao svaki put rekao,,Uživaj Ljubavi!"
Naredna tri sata sam požurio da pozavršavam sve obaveze koje su me spriječile da idem sa Tobom,ali sam jedva čekao da se vratiš i ispričaš kako Ti je bilo.
Ludački sam želio bar na trenutak da Vas vidim,ali sve je trajalo kao vječnost....
Došao sam prije Tebe u stan,djeca su ostala ko Tvojih,tako da sam bio sam u stanu,pomalo nervozan i nestrpljiv,kada ćeš se pojaviti.
Nedugo zatim mi je zazvonio telefon,samo si mi želila javiti da ćeš se još malo zadržati. Ali da mi spremaš iznenađenje.To me je malo naljutilo,ali je to bio dio scenarija koji si pripremala za mene,jer si želila da me naljutiš,rizikujući....ali si znala da će seks biti još žešći. Želila si da budem grublji nego inače,a znala si kada sam ljut, da ću pomjeriti tu granicu.
Kopkalo me je to ,kakvo mi iznenađenje spremaš.....bio sam napaljen i lud od želje za Tobom.
Raspremio sam se i go sam ležao gledajući nešto na tv-u, iščekujući Tvoj dolazak...ubrzo si se pojavila,bila si tiha,nisi se izuvala,ušla si u štiklama koje su se čule jače nego inače ili se bar meni činilo.
 Zdravo Ljubavi moja rekla si,želim da Ti nešto pokažem,prišla si bliže laganim pokretom zadigla suknju...ispod koje nisi imala ništa. Digla si jednu nogu na krevet,a prsima,si lagano raširila usmine....iz nje je počelo curiti...bila si puna njegove sperme.Jedan dio je kliznuo niz butine,al svojim prstima si pokušala da zadržiš ostatak, želeći da vidim što više  i u jednom trenutku si rekla zar ne želiš da poližeš svoju pičkicu,Anđele? Kučka u Tebi je progovorila....izluđivala Te je pomisao da ližem njegovo sjeme iz moje pičkice. I dalje sam ležao,opkoračila si me i nabila mi pičku u facu,velika količina sperme se slila na moje lice i usta,halapljivo sam lizao,dok si nešto nerazumno govorila,uživajući u prizoru i lizanju Tvoje bezobrazne pičkice. Znam Samo da si rekla Tvoja Kučka je bila nestašna....Ljubavi!
Sviđa li Ti se iznenađenje, pitala si me,....samo sam uspio da kažem mmmmm.....!
Nisam mogao više odoliti počeo sam cijepati sve sa Tebe ...podivljao sam,strasno Te zažvalio i dugo ljubio,dok sam i dalje rukama pokušavao da svučem ostatak odjeće.
 Jače sam Te lupio po dupetu,ostao je trag,okrenula si se i pogledala me,pogledom koji je govorio, Znam bila sam bezobrazna ....gurnuo sam Te na blago na krevet i namjestio želeći da Te karam s guza,nabio sam Ti ga jako,jer je već uveliko bila natopljena,što od njegovog kurca raširena,što od sperme i mog jezika,puna slatkih sokova....Bio sam grub,svidjelo Ti se to.... divljački sam Te karao,kao da mi život zavisi od toga. Držao sam Ti kosu,stezao glavu prema sebi,udarao po dupetu.....nabijao prste u moju nezasitu guzu,stenjala si ,gledala onoliko koliko di mogla svog divljaka kako ludački jebe....znala si da ćeš me izluditi,ali rizikovala si. Pričao sam Ti svašta....prijalo Ti je ..... govorila si da si moja Kučka,Kurva,kuja....da želiš da i ja svršim u Tebe,da Te napunim....da nam se sjeme pomješa.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Tagovi: