Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Na cesti za Požegu  (Pročitano 5927 puta)

Mamba

  • Orgijaš
  • **
  • Poruke: 70
    • Teme korisnika u ovom forumu
Na cesti za Požegu
« poslato: 18-04-2008, 15:23:59 »
U Osijeku mi bude super svaki put kad dođem, ali ovaj put je bilo fantastično. Upravo sam si kupio Suzukija Vitaru sa pogonom na sva četiri točka, što mi je bio san iz mladih dana.
Par puta sam se provozao po gradu i zatim odmah otišao u hotel i uzeo si sobu, jer sam planirao da se vratim rano ujutro u Požegu.

 Prespavao sam, doručkovao i malo se još provozao po gradu do osam. Nisam ni znao da je Vitara malo viša od drugih automobila, pa se gledalo u aute sa strane sa fine visine. Uskoro sam, ispred sebe, primijetio kabriolet Renault Megan koji je vozila neka plavuša. Ja sam vozio malo brže nego ona tako da sam uskoro bio jako blizu nje.
Kako sam se približio začuo sam glazbu iz njenih zvučnika, glazba mora da je bila jača od zvuka Vitare jer djevojka nije reagirala dok sam ja vozio uz nju. Na moje oduševljenje mlada dama je imala nešto drugo na umu. Njena suknja je bila podignuta, a njeni prsti su bili u njenoj mačkici, a sve je bilo u ritmu glazbe. Bilo mi je teško održavati koncentraciju na cestu i u isto vrijeme gledati u nju. Nadao sam se da me neće primijetiti i da ću moći neko vrijeme uživati u pogledu. Naposljetku posegnula je za nečim sa strane i primijetila me. Njezina jedina reakcija je bila ta da je spustila sunčane naočale i bolje me pogledala. Mora da joj se svidjelo ono što je vidjela jer je ruku zavukla nazad u mačkicu i nasmiješila mi se.

Nisam ni primijetio da smo u stvari izašli iz Osijeka i da smo na cesti za Požegu. Gledajući u retrovitor nisam vidio ni jedan auto iza nas. Ona je napravila isto i počela otkopčavati svoju bluzu. Otkopčala ju je i mogao sam vidjeti njene velike grudi i bikini gaćice. Pogledala me je a ja sam se smiješio kao idiot i mom je kurcu postalo neudobno jer se digao istog trena.
Posegnuo sam rukom u hlače, ta mala me stvarno pali. Pogledao sam prema njoj, a ona je skinula svoje gaćice i mogao sam vidjeti dio njene mačkice koja se sjajila od vlažnosti.
Zatim je upalila tempomat, pobrinula se da upravljač stoji ravno a zatim ga je uhvatila jednom rukom a lijevu nogu je okrenula prema meni. Sada sam vidio njenu mačkicu u cijelosti.
Drugom rukom je ušla u mačkicu i otvorila mi je svoje usmine pokazujući mi svoj sjajni klitoris. Njene oči gledale su na cestu dok mi se je pokazivala a svoja dva prsta luđački je zabijala u mačkicu. Zatim je izvadila prste iz mačkice i kružnim pokretima je mazila klitoris. Zatim je vratila prste nazad u macu i počela još jače ulaziti i izlaziti iz mačkice. To je već postalo opasno pa sam zatrubio da bih privukao njenu pažnju. Pogledala me staklenim očima a ja sam pokazao na sebe, na nju i sa strane. Gledala me je nekoliko sekundi a zatim mi pokazala da je pratim. Spustila je krov i uskoro smo jurili 120 km na sat.
Iskreno sam se nadao da nema policije. Uskoro je dala desni žmigavac i mi smo skrenuli u nekakvo polje. Izgleda da je već bila ovdje. Stala je ispod starog velikog hrasta a ja sam parkirao iza nje. Izašla je iz auta i sjela na haubu. Ja sam izašao sa glupavim smiješkom na licu. Pitao sam je za ime, a ona je stavila dva prsta na moja usta da zašutim. Legla je na vruću haubu i raširila je noge. Pogledao sam u njenu predivnu macu iz koje su još curili sokovi. Stavio sam joj glavu između prepona. Jezikom sam joj prelazio preko klitorisa.
Izdigla je svoje noge koliko je god mogla, a ja sam joj počeo sisati klitoris. Podivljala je i počela je glavom vrtjeti uzdišući. Bez ikakvog upozorenja sam zabio tri prsta u njenu mačkicu zakrivljujući ih da bih došao do njene G-točke. Svršila je snažno i sokovi su potekli oko mojih prstiju. Nakon nekoliko trenutaka, dok je došla do daha, sišla je sa haube i kleknula je ispred mene grozničavo otkopčavajući moje hlače. Napokon je uspjela da me otkopča i u jednom potezu je skinula moje hlače i gaćice. Moj kurac je bio krut i lupio je o njeno lice. Usne su joj se obavile oko mog mačka kojeg je uvukla duboko u grlo. Jezikom me je izluđivala. Bila je veoma zahvalna pušačica jer sam mogao osjetiti njene mišiće kako mi miluju kurac duboko u njenom grlu. Bilo je to previše.
Pogledao sam prema dolje i vidio kako je ponovo zabila prste u mačkicu samozadovoljavajući se dok je meni pružala užitak. Napokon, uhvatio sam ju za ramena i povukao prema gore, okrenuo i polegnuo na trbuh. Sad je njeno prelijepo dupe bilo u zraku a guzovi fino rašireni.
Nisam mogao odoljeti a da je još jedanput ne poližem. Polizao sam je od klitorisa do šupka jednim dugim lizom, a jezikom sam pokušao ući što dublje.
Zatim sam ustao i postavio se iza nje. Posegnula je za kurcem i dovela me pred macu. Pričekao sam trenutak da bih ju izludio iščekivanjem, a zatim sam joj ga zabio što sam snažnije mogao izlazeći i ulazeći što brže. Počela je lagano vrištati, a ja sam znao da sam pred svršavanjem pa sam usporio da nju pričekam, ali sam po stezanju njenih vaginalnih mišića znao da ulazi u još jedan orgazam. Zabio sam svoj "štap" još snažnije kako je počela svršavati i mogao sam osjetiti svoju spermu kako vrije u mojim jajima. Kako je svršavala, počela je vrištati zapravo i ja sam se uplašio da nas netko ne bi čuo jer nismo bili puno udaljeni od ceste, ali prestao sam mariti kad sam i ja eksplodirao. Kako sam ja ispraznio jaja u ovu predivnu djevojku njena maca me je još uvijek stiskala ne bi li izvukla i posljednju kap iz mene.
Iscrpljen pao sam na zemlju sa rukama preko očiju, još uvijek uživajući u čudnom užitku jebanja žene kojoj nisam znao ime. Čuo sam njen auto i pridigao sam se da pogledam. Obilazila je hrast i zatim se zaustavila ispred mene i dala mi komadić papira. Sa hlačama još uvijek oko mojih gležnjeva i njenim sokovima koji su se cijedili iz mojeg, sad, mlohavog kurca ustao sam i uzeo papirić. Nasmiješila mi se i otišla. Pogledao sam papirić i vidio na njemu njeno ime i telefonski broj Osijeka.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče
     


Tagovi:
 

GoogleTagged