Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Narajcana na unuka  (Pročitano 46651 puta)

jaskojas

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 329
  • Teme korisnika u ovom forumu
Narajcana na unuka
« poslato: 19-06-2012, 21:30:24 »
Majka nam je umrla kada sam se upisao u srednju. Bio sam drugi od četvero braće, sretnika, jer smo imali i tri dosta starije sestre koje su se izmjenjivale kuhajući nam i brinući se za kuću. No, to nije moglo trajati duže od par mjeseci. Cure su imale svoje obitelji koje su bile prioritet, tako da se pod naš krov uselila baka. Skroz je preuzela majčinu ulogu pazeći da odrastemo u prave muškarce.
Baka je imala 62 godine. Prava Splićanka čija je koža od stalnog sunčanja poprimila trajnu tamnu boju i nekakav satenski sjaj. Zbog toga su joj iskričave plave oči još više dolazile do izražaja. Maleni prčasti nos i pune usne baku su činile atraktivnom gospođom u godinama, no duga prosjeda kosa, uvijek složena u urednu punđu pričvrščenu srebrnom kopčom s biserima otkrivala je njene godine. Nije ona nikako bila ljepotica za kojom su se muškarci okretali, ali je bila privlačna na neki starinski, ženstven i vrlo odmjeren način. Sve je u vezi bake bilo vrlo formalno, počevši od košulja i haljina, čvrsto uštirkanih, zapeglanih i zakopčanih do posljednjeg gumba.
Svake noći poslije kupanja sjedila je u svom ružičastom frotir mantilu ispred ogledala u majčinoj spavačoj sobi – sada je posatala njena – i ispijala čašicu rakije prije spavanja uz češljanja dugog, gustog srebrnog slapa kose. Vrata je uobičavala ostaviti malo otvoenima tako
da sam je znao gledati iz mraka hodnika sve dok ne bi primila pudrijeru i prešla bijelim prahom preko dekoltea. Poslije tih par poteza bilo je gotovo, ritual završen i baka bi gasila svjetlo i povlačila se u postelju. Čovjek bi rekao kako je žena od toliko godina u očima balavca starica, ali ja se svoje bake uopće ne sjećam u kontekstu nekih ozbiljnih godina.
Bio sam u dobi kada pubertet dječake puca na najjaće, pun seksualne energije. Drkao bi barem dva puta dnevno, a prisustvo bilo kakve žene rezultiralo je divljim jebačkim fantazijama. To se dakako odnosilo na baku. Povremeno sam nešto petljao sa curama, ali ništa ozbiljnije od ljubljenja i maženja sisica preko majice.
Praznio sam se gledajući erotske magazine koje sam čuvao ispod madraca, uglavnom Penthouse ili ako bi uspio nabaviti američki Hustler od uličnih prodavača. Cijele noći sam se natezao do bola pasući oči na tim «starijim» ženama.
Jednom kada bi mi se dignuo, legao bi na magazin i ševio sliku raširene pičkice. Kurac mi je bio dječje gladak, obrezan i skroz ravan (Za žene koje čitaju – kod obrezanih kita mjesto na kome se glavić spaja s kurcem super je osjetljivo.)
Primio bi debelog 15 centimetarca između palca i ostala četiri prsta i zdrkao ga na naglo da se napuni do ful veličine, onda bi zategnuo kožu skroz kod korijena kite, a od kažiprsta i palca napravio prsten s kojim bi brzo ali nježno brzo vozio po glavici. Na taj način sam najsnažnije i najbrže svršavao gledajući kako mi sperma kulja iz rupe i puni pupak.
Svršavanje me tako iscrpljivalo da sam obavezno zaklapao oči, pa i zaspao na koju minutu sve dok me ne bi probudila hladnoća sperme koja mi se slijevala niz trbuh. Tada bi je brisao maramicama koje sam držao u kutiji na noćnom ormariću, a upotrebljene bacao u mali koš ispod kreveta. U to vrijeme nisam o tome razmišljao, ali baka je bila ta koja ga je uvijek praznila.
Jedne noći obrisao sam se sa zadnjom maramicom iz kutije, a sutra me na stoliću čekala nova, dupkom puna. Očito je baka znala za što mi trebaju, no nije to spominjala.
Mene je ipak uzbuđivala pomisao da ona itekako zna što se događa s tim maramicama.
Najjebenije orgazme imao sam kada bi namjerno ostavio malo odškrinuta vrata i bacao drkicu, zamišljajući kako se baka skriva u mraku, pohotno me gleda i nateže si ogromne sise i izbezumljano žulja sijedi pičić.
Lampicu bi usmjerio točno na napaljeni kurac da ga može dobro vidjeti iz svog mračnog skrovišta u kome sam je zamišljao narajcanu na unuka.
Tokom sljedećih nekoliko mjeseci sve sam se više zanimao za bakino zrelo tijelo. Njene velike grudi, kao i kod ostalih baba u godinama, nisu više stršale prema naprijed, već su više gledale prema pupku. Uvijek je bila lijepo odjevena i besprijekorno čista i namirirsana. Volio
sam biti u njenom društvu, a činilo se i ona u mojem. Pričala mi je o svom djetinjstvu na jednom dalmatinskom otoku i razno razne priče o djedu koji se jednog dana nije vratio s mora. Ta žena, moja baka, sve me više fascinirala. Tražio sam svaku priliku da budem u njenoj blizini, nudio se da joj pomažem oko večere kako bi se u maloj kuhinji «slučajno» očešao o njeno rasno tijelo.
Po noći hodala je kućom ogrnuta u dugačak kučni mantil koji nije ništa otkrivao, ostavljajući za sobom miris sapuna. Bila je strahovito uredna u svemu što je radila, tako da je uloviti je nespremnu bila nemoguća misija.
I više nego često, kada bi baka otišla spavati, uvlačio sam se u kupaonicu u potrazi za njenom nošenom odjećom. Ogroman grudnjak s DD košaricama bio bi prevelik i za lubenice. Mazio sam velike pamučne košarice fantazirajući o njenim golim sisama, njušio mošusni miris pice s nošenih bakinih gaća. Ne znam ni sam koliko sam puta drkao na njeno rublje. Ne trebam ni reći, totalno me obuzela bakina seksualnost.
Jedne noći, kada su se svi pokupili u krpe, ja sam zaglavio do ponoći kako bi dovršio nešto za školu. Kad sam napokon bio gotov, odvukao sam se u kuhinju u potrazi za klopom. Nosio sam samo kratak šorc od pidžame, bez gaća, tako da su mi se jaja i kara slobodno klatarili. Nije bilo potrebno da oblaćim nešto preko toga jer je bilo jako kasno i nije bilo teorije da me neko vidi.
U kuhinji je bio mrak, a svjetlo nisam htio paliti da ne probudim baku čija je soba gledala drito na kuhinju a obdvije prostorije imale su staklena vrata. Svjetlo u frižideru ionako će obasjati sve što me zanimalo.
Dok sam gledao po hrani slučajno mi je na pod pala jedna teglica. Na sreću, nije se razbila, ali je taj zvuk probudio baku, i vrata na njenoj sobi otvorila su se uz cvilež. Čula me. Uspravio sam se i stao pored friđa, lagano u neugodi jer sam bio skoro gol.
«Što to radiš?», baka me pitala kroz šapat.
«Nešto bi jeo», odgovorio sam joj jednako prigušenim glasom.
Baka je stala pored mene obasjana slabim svjetlom frižidera odjevena samo u prozirnu spavaćicu, bijelu, bez rukava, ispod koje se naziralo njeno golo tijelo. Jasno se vidjelo kako nema gaćice jer nježan materijal nije uspio sakriti tamni trokut stidne prašume moje bakice.
«Šta kažeš na hladnu piletinu?», pitala me zirkajući savijena po policama.
Bacio sam pogled na nju. «To ili senvič.»
Nisam skidao oči s njenih oblih bokova preko kojih se sljevao materijal, a guzu jasno raspolovljivao na dvije sočne polutke. Počeo me boliti kurac što sam tako oskudno odjeven; mislim, ako nju to nije jebalo, zašto bi mene? 246
Dok sam je tako pasao zapazio sam kako joj se spavaćica opasno otvara na grudima. Skontao sam da sada imam priliku dobro vidjeti te sise u punom sjaju, tj golotinji. Oklijevao sam samo tren prije no što me seksualna glad skroz preuzela. Pravio sam se da i ja gledam po frižideru, a zapravo sam imao otvoren pogled na ono ispod bakine spavaćice.
Kurac mi se smjesta dignuo. Jel bilo moguće da ne kuži što se događa?
Prve na meti su mi bile sise, mliječno bijele lopte koje su se u svoj svojoj težini bundeva slijevale s prsa formirajući dubok i dugačak dekolte.
Dok se pomicala po friđu taj erotičan prizor uznjihalih grudi skroz me hipnotizirao; mramorna koža prošarana nježnim žilicama, bradavice velikih ružičastih areola, a one same debele i isturene poput vrhova mojih palaca… a na granici tog vimena… tamna, čokoladna koža.
Natekao sam u gačama kao zadnja seljačina. Sve moje fantazije o baki sada sam gledao vlastitim očima, a one nisu završavale s grudima. Vidjela se pička, i to jako dobro. Guste dlake, kovrčave i dugačke oko 3 centimtera bile su sjajne i tamno smeđe poput najskupljeg krzna. To me iznenadilo jer sam mislio da joj je i pizda sijeda kao i kosa, ali ne, ova pizda djelovala je mlado i plodno, i prštala je od boje.
Malo sam nakrivio glavu kako bi bolje mogao osmotriti oblik. Baka je imala starinski muf. Nije se šišala tako da joj se trokut dobrano poput zmaja širio i na noge pa i dobar dio trbuha gdje se uspeo skoro do pupka. Ta rasna rupa me dotukla; kurčina mi je urlikala, toliko je bio dignut. A ja ga nisam smio namjestiti da ne skuži kako je gledam i prtljam po kiti.
Nakon perioda koji mi se činio kao nekoliko minuta a zapravo se radilo o sekundama baka se okrenula prema mojim preponama, a onda je ustala i pogledala me u oči. Bio sam uhvaćen. Pokušao sam djelovati skrušeno pa sam pogledao u pod i tada sam vidio ono što sigurno ni njoj nije promaklo. Predsjemena tekućina kapala mi je iz kurčeve rupice i stvorila veliku fleku na pidžamici. Baka je brzo stavila ruku na prsa i popravila otvor kroz koji sam buljio, a ja sam samo stajao dok mi se kita od srama ispuhavala.
Bez i jedne riječi baka je zatvorila vrata frižidera. Kuhinja je opet utonula u potpuni mrak. Noge su mi drhtale, i iako ništa nisam vidio znao sam da ona i dalje stoji ispred mene. Šutila je. Tko zna što je razmišljala? Je li bila ljuta?
Vid mi se napokon vraćao. Sada sam mogao vidjeti konture njenog tijela.
«Bio si zločest dečko», mekano je šapnula i primila me za ruku iznad lakta. «Gledao si baki u spavaćicu.»
Skroz posramljen propentao sam da jesam. Uhvatila me za zglob, još mi se približila, pa me primila i za drugu ruku i klizila po njoj dok nije došla do zapešća.
«Mislim da je vrijeme da riješimo stvar koja se događa od kada sam došla u ovu kuću», rekla je još mi se više približivši.
Sada sam osjećao kako mi se njene tvrde bradavice lijepe za prsa kroz njenu tanku spavaćicu. Sladak miris parfema i sapuna s bakine kože ispunio je kuhinju. «Znam što radiš svake noć s magazinima koje čuvaš ispod madraca», senzualno mi je šaputala na uho. Zacrvenio sam se i progutao slinu. Baka je znala moju prljavu tajnu. Kako jadno!
«Dušo, normalno je da dječaci masturbiraju na slike lijepih, mladih žena. Koliko puta dnevno to radiš?», pitala me.
Šokiralo me što me pita tako nešto, ali istovremeno bilo je u tom razgovoru i nešto strašno erotično. Da me ipak nije tajno gledala, pitao sam se? Rekao sam joj istinu, «Obično drkam barem jednom ili dvaput dnevno, bako.»
Kita mi se ponovno budila. «Ujutro kad se tuširam i obavezno navečer u krevetu», priznao sam.
Odjedno sam se osjećao mnogo bolje. Shvatio sam da nije ljuta već samo znatiželjna.
«Osim na djevojke u časopisima, na što još misliš kad se igraš sa sobom?»
Da joj kažem kako ga prašim na nju? Treso sam se od ovog razgovora. Odlučio sam se kockati i reći baki istinu.
«Zamišljam kako sisam tvoje velike sise», priznao sam joj.
«Čak sam i ostavljao otvorena vrata fantazirajući kako me ti gledaš dok masturbiram», uzbuđeno sam joj sve odavao.
Bez riječi podignula je moje dlanove i prislonila ih na svoje sisurine. Smjesta sam ih počeo stiskati dok me baka držala za struk s obje ruke. Svaku sam primio u dlan i podignuo nekoliko puta, uživajući u njihovoj težini. Baka je sve dublje disala, a kada sam uvukao ruku kroz otvor za ruke njene spavaćice, počela je stenjati kao mačkica. Kurac mi je nezaustavljivo pulsirao dok sam joj mazio gole cice, objekt moje žudnje.
«Gledala sam te svako veče zadnji tjedan…», konačno je prošaptala između dva uzdaha. «Kada sam vidjela koliko maramica trošiš, zaključila sam da radiš…to… Svaki put kada si drkao, dušo, baka te gledala iz hodnika i drkala s tobom!», rekla je.
«Nisam se mogla odlučiti da li da nekako spomenem, nisam bila siguran…. ahhhh….zato sam sigurna da ti se sviđaju bakine cike….ahhhh….», jedva se držala na nogama.
«O da, bako, sviđa mi se kako su velike», pohotno sam propištao gnječeći ih punom površinom, a ona me ohrabrirala sa seksi prostačenjem u uhu. Samo sam se htio objesiti na njih, kao da sam beba, da posisam svoju bakicu.
«Smijem ti ih malo ciciti?», i tepao sam kao klinac.
Prije odgovora baka je maknula ruke s mojih kukova i skliznula mi ih u hlaćice, pa jednom rukom stisnula jaja a drugom glavić. Ruke su joj bile tako tople i meke, a dodir izluđujuć. Stvarno je znala kako napaljivati muškarca, balansirala je između snažnog i laganog žmikanja muda i nadrkavala me pokretima koji meni nikada i nisu pali na pamet. Iz njega mi je šikljala predsvršotina dok sam joj bez razmišljanja skakao po rukama i ševio rupe među bakinim prstima u koje mi je nasumićno upadao.
«Dakle, sisao bi baku, mili?», šaptala je i dalje ga obrađujući.
«Daaaa….», šaputao sam najjebačkijim glasom kojeg sam uspio iscijediti. Usta su mi bila suha, grčio sam se od nakupljene sperme kada je rekla, «Dođi u moju sobu pa ćemo se pobrinuti za tebe na pravi način.»
Još jednom me stisnula za muda i kitu, a ja nju pomazio po cicama prije no što smo se razdvojili. Primila me za ruku i odvela u svoju spavaću sobu koja se, kako sam već rekao, nalazila drito ispred kuhinje.
Miris pudera i parfema ispunio mi je nosnice. Zaključala je vrata. Bilo je nešto posebnu u mirisu bakine kože, kose, spavaće sobe…svega vezanog uz nju. Nešto od čega bi muškarca obuzela seksualna groznica.
Stajao sam u mraku i čekao da baka napravi prvi korak. Upalila je lampicu na noćnom stoliću. «Hoćeš vidjeti kako baka izgleda gola?», pitala je dok se okretala prema meni a na usnama joj je plesao osmijeh. Mogao sam samo kimnuti dok sam polunesvjesno žuljao erekciju i širio oči u očekivanju divote.
Otvorila je ladicu na stoliću, izvadila bocu rakije i dvije čašice. Dok je lijevala zlatnu tekućinu rekla je, «Dati ću ti da radiš samnom što god želiš, večeras, ali….samo večeras! Poslije toga nikada nećemo spominjati što se desilo. Jasno?», nježno me pitala dok mi je pružala piće.
«Da», šapnuo sam odgovor, drhteći od strasti i dalje drkajući malog preko odjeće. Gledao sam je kako ispija na eks žesticu, pa sam i ja tako nagnuo, iako nisam pio pa mi je išlo teže nego njoj. Pekla mi je tijelo ostavljajući za sobom toplinu. Kao da nisam bio dovoljno napaljen iovako…
Nasmijala se, uzela mi čašu i stavila je pored lampe.
«Jesi već bio u krevetu s curom?», pitala me.
Bilo me sram reći da sam djevac.
«Ne.»
«Pa…onda skidaj piđamicu, legni kraj bake i – ući», bila je sve pažljivija.
«Ma nemoj se bojati!», ohrabrivala me. Mora da sam stvarno bio sav ukoćen i sjeban.
Kao u transu skinuo sam donji dio pidžame ne mičući pogled s bake koja se preko glave riješavala spavaćice. Kurac mi je bio okomit, a njena pička tako crna…mmmm…
Kada je odbacila spavaćicu, začuđeno sam zapazio da je imala dlake i pod pazusima. Pomislio sam kako je stvarno užasno staromodna, jer u Zagrebu se danas teško može naći i starija žena od nje koja se ne brije pod rukama. Šokiralo me i što mi je kurac ekstra zakucao na prizor bakine žestoke dlakavosti.
Bila je tako ženstvena; sisata, guzata, mirišljava, dlakava na seksi način. «Dođi, lezi tu», lupnula je na krevet pored sebe. Sada sam primijetio da i ona mene upija očima. Naravno da me nije htjela trošiti iz samilosti. Bio sam super svjež komad mladog mesa, a ona, iako baka, pohotna ženka koja je ispod svih tih parfema smrdila na čisti seks.
Poslušao sam je, legao kraj nje, okrenuo se na bok, tako da je i dalje mogu dobro gledati i pikati s karom po bedru. Stavila je lijevu ruku ispod moje glave, drugom podigla ogromnu sisu i naciljala mi je u usta, točno kao da doji dijete.
Gladno sam je prihvatio obujmivši usnama isturenu bradavicu i počeo je žuljati jezikom. Zatvorio sam oči i nastojao se opustiti, a baka mi je stalno šaptala «sisaj babinu ciku.»
Kružio sam jezikom po tamnim areolama milujući dlanovima ostatak sise dok je baka stenjala od zadovoljstva. Malo više se prevalila na bok pa sisu u mojim ustima zamijenila desnom. Počela me i nogom gnječiti po bedru trljajući mi se o dignuti kurac.
Prihvatio sam igru i poečo joj maziti guzu trljajući se o njena gola bedra. Gnječio sam nabrekle guzove prelazeći prstom po brazdi koja je tu silu mesa raspolovljavala na dvije sočne kugle, zastao trenutak pa onda stidljivo prstom stisnuo tamnu dlakavu rupu. Nježno igranje sa vremešnim čmarićem osulo je bakinu kožu slatkom jezom.
Njena bradavica u mojim se ustima rastegnula do tri centimetra dužine. Sisao sam je kao da to svakodnevno radim prelazeći prstićima po gustom runu obraslog pičišta. Za takav gustiš imala je nevjerojatno svilenkaste i meke dlačice.
«Sviđaju ti se bakine dlake?», šapnula je bez daha na moje uho.
«Da», pohotno sam promumljao i nastavio uživati u prvoklasnom krznu.
«Jel bi sad ševio svoju bakicu, milo?», stenjala je ko curica.
Izbezumljivala me kombinacija tepanja i vulgarnosti kojima se izražavala. Draga, nedužna bakica…odjednom mi je uličarskim jezikom govorila o ševi. Našoj ševi.
«Da, bako», odgovorio sam, «Rado bi te tucao, ali nisam siguran da znam kako», što je bila apsolutna istina.
Baka je na to legla na leđa, podigla koljena i raširila bedra. «Samo lezi među bakine nogice, pomoči ću ti, žabica bakina», već se gubila u strasti.
Kao psić dopuzao sam ispred nje, kleknuo i stavio šake na njena koljena. Kurac mi je bio debeo, natečen i tvrđi no ikad prije. Kao da je znao da će ševiti.
Osjećao sam se vrlo močno dok sam čekao znak, ful spreman na skok. Kara mi je poskakivala pri svakom pogledu na njeno golo, rasno tijelo. Kurčina mi je od cijele situacije tako bijesnila pod erekcijom da sam bio siguran kako nema šanse da se ikada spusti. Pritisnuo sam ga prema dolje na korijenu i pustio da opet odskoči. To ga je još više otvrdnulo. Bakine oči zaokružile su se dok ga je snimala s pohotom stare kuje. Raširila je svoja putrasta bedra prčeći dlakavu potrošenu pičkicu iz koje je jednom davno na ovaj svijet došla moja mama.
Kada sam se nagnuo da je poližem i razmaknuo to krzno ispod su se pojavile ružičaste usnice. Nos mi je ispunjavao opori miris iskusnog seksa i sapuna s kojim se baka njegovala. Nije mi bilo jasno zašto neki muškarci kažu da pička smrdi, mene je miris bakine još više napalio. Stara gospođa nije susprezala uzdahe koje je izazivao moj jezik na vlažnom, istodobno i slatkastom i slanom mesu njene pizde. Nastavio sam je sređivati, a onda me držala s obje ruke za glavu i trljala po mjestu koje ju je najviše svrbilo. Klizio sam jezikom sve dok nisam stigao do guze, koja je isto bila ponešto slankasta, no puno slađa od pičke. Činilo se da joj je ova zona još osjetljivija jer je bila glasnija.
«Pa ti ćeš natjerati bakicu da svrši, a kaže da nema pojma…mmmm…prevarant mali!»
Dok sam se ja zabavljao s mračnim tunelom čuo sam je kako si sama prstima obrađuje klitać.
Uspio sam ugurnuti samo vrh jezika u stisnuti šupak i onda sam ostao bez zraka. Stisnula mi je lice svojim mesnatim bedrima sve se jaće grčeći. Šljapkanje mokre pičke bilo je intenzivnije i baka je počela svršavati uz glasno vriskanje. To sam morao vidjeti. Izvukao sam glavu iz njenog dupeta i uspravio se.
«Bože, oh!Oh!Oh! Kakav si ti zločesti dečko!», šaptala je isprekidanim glasom. «Ma tko bi rekao da znaš tako usrećiti bakicu, ha?»
Ponosno sam kimnuo gledajući njeno zarumenjeno tijelo koje se još opuštalo od orgazma.
«Jesi spreman staviti pimpek u baku?», pitala me dok je opet širila noge za svog unuka.
Odgovorio sam joj brzo se postavljajući u jebački položaj. «Samo spusti kukiće, a ja ću ti ga naciljati u pravu rupu», zamuckivala je dok sam se spuštao na njeno tijelo.
«Baka je jako mokra, mogao bi ti i sam i takav debeli kakav si dole. Ukliznuo bi on lako….mmmm…. bakin kuronja…»
Manevrirao sam nad njom još uvijek se ne spuštajući sve dok glavićem (koji mi je naoteknuo do veličine teniske loptice) nisam naciljao pičku. Razmicala se sama pod njim vlažeći ga gustim sokom, a onda sam osjetio nekakvu prirodnu udubinu.
«Sad samo guzom stisni prema dolje», nježno me instruirala. Poslušao sam je, i nakon jednog do dva pokušaja kurac mi je skliznuo među bakinim usminicama ravno u pičku. Bio je to nevjerojatan osjećaj, puno erotičniji no bilo koja drkica. Svom težinom sam se obrušio na nju uživajući u bušilici koja je nestajala u mokrom mesu. Svega par puta sam lagano trznuo dupetom, kako bi bio siguran da ga ravno trpam, a on je bez problema nestao cijelom dužinom u bakinoj toploj pici.
Nepomično sam ležao zabijen u baku, stidne dlake su nam se ispreplele, a onda sam zaljepio i prsa na njene razlivene sise. «Sviđa ti se u bakinoj pičkici, mišiću?»
«Bako, ovo je najjebeniji osjećaj na svijetu…super je!», rekao sam i nesvjesno se poćeo pomicati kako bi još pojačao užitak. Dignuo bi se skoro skroz, samo mi je glavica bila u njoj, a onda se opet srušio do jaja. U početku sam bio malo nespretan, kao ždrijebe koje je tek prohodalo, no onda sam ulovio ritam i počeo miješati prateći tempo bakinih kukova kojima se nasađivala na mene. Drmala me struja. Časna riječ. Svaki put kada bi pubičnom kosti udario o njenu i začuo šljapkanje muda po vlažnoj bakinoj guzi osjećao sam se kao da me stresao grom. Kako je dobro jebati!!!!
Baka je shvatila da sam izvan sebe od jebačke radosti, pa me primila za guzu i kontrolirala sve jače nalete. Slabašni mišići ipak su teško mogli zaustaviti moje podivljalo tijelo; jebao sam je kao stari madrac. Urlikao, zabijao se, čupao je za kosu i ševio bez nekog plana. Samo sam skako po baki dok mi se noge nisu počele grčiti, šupak stisnuo a kurac počeo bljuvati u staru pizdu nevinom spermom. Mislio sam samo na jednu stavar – što jače jebati ovu rasnu staru krmaču koja je bespomočno ležala podamnom.
«Opet će baka svršiti», cvilila je duboko zabijena u madrac. Onda sam je čuo kako jeći negdje ispod jastuka, «Ssssssvvvrrršššavvvvaaammmm!!!!!»
Takva provala staračke starsti me izbezumila. Zakucao sam se najdublje moguće u ocvalu jebaljku.
«Ispali u baku! Gađaj sjeme u meneeee…..»l, omotala se nogama oko moje guze kako joj ne bi pobjegao. To mi nije padalo napamet. Instinktivno sam imao ludu potrebu da je baš napunim. Do krvi sam se nabio u njenu maternicu, jaja su mi bila tamnoplava od ključale sperme i sva napeta odapela mlaz za mlazom kojima sam ju punio pod jebačkim pritiskom.
Konačno sam se strovalio na nju, na njene smeđe sisetine. Trljao sam se bradavicama o njene.
Kurčina je još bila u njoj, tvrda kao kamen, a ni njena pica nije bila u penziji ;-)
Nije me puštala, muzla ga je kao da ga ljubi iz nutra.
«Je ti bilo lijepo jebati baku?», nježno je pitala.
«Ohhhh», jedva sam govorio, «Najjaće u životu…puno ti hvala, bako…»
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


999zoran999

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 4
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja baka
« Odgovor #1 poslato: 19-06-2012, 23:14:39 »
bravo ... lijepo napisano

sobabrojcetri

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 6
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja baka
« Odgovor #2 poslato: 20-06-2012, 18:59:40 »
 super je ;) (thumbup) (yes) :D

Pastir

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 577
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja baka
« Odgovor #3 poslato: 21-06-2012, 06:53:06 »
Ma baka je prava đavolica
 >:D >:D >:D >:D >:D >:D

hotlajn

slonic69

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 72
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Moja baka
« Odgovor #4 poslato: 26-06-2012, 04:33:17 »
super priča šalji nastavak

Tagovi:
 

GoogleTagged