Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Podstanarka mojih vrućih snova  (Pročitano 7041 puta)

lolita

  • Bludnik
  • ***
  • Poruke: 134
    • Teme korisnika u ovom forumu
Podstanarka mojih vrućih snova
« poslato: 08-04-2008, 03:42:49 »
Obzirom da mi roditelji rade u inozemstvu, a imamo poprilično veliku kuću, odlučila sam prije nekoliko mjeseci primiti podstanarku. Tako sam i upoznala Katju, studenticu ekonomije, koja je uz sve svoje druge pozitivne vrline, bila obdarena i nesvakidašnjom ljepotom. Čim je počela stanovati kod mene preuzela je glavnu ulogu u mojim snovima i maštanjima, bezbroj puta sam doživljavala burni orgazam zamišljajući je u vrućim pozama. Najviše sam se uzbuđivala dok sam zamišljala kako ližem njenu pičku; zapravo, baš takva imaginacija, postala je za mene prava opsesija. Više ni na što drugo nisam mogla misliti, sve drugo postalo je nevažno i nebitno. Čak sam prestala i učiti, gotovo da i nisam više izalazila van. Jednostavno sam se zatvorila u svojoj kućerini zaokupljena mislima i maštanjima o Katji, ponajviše naravno o njenoj pičkici.

A onda, jednog dana, dogodio se pravi preokret u mom jadnom životu, dogodila mi se "Katja" i samim time moj život je počeo dobivati puni smisao.

Upravo kad sam bila zaokupljena svojim vrućim maštanjima, Katja je, takoreći polugola, sa zdjelom voća ušla u moju sobu. Nikad neću zaboraviti tu sliku. Njena duga plava kosa nježno je milovala glatka ramena. Kroz njezinu kratku, prozirnu spavaćicu, ugledala sam prekrasno tijelo. Gaćice je imala sasvim sitne i čipkaste i jedva su pokrivale njen trokutić. Dok je koračala prema meni mogla sam jasno primijetiti kako joj se lagano ljuljaju prekrasno oblikovane sise. Sjela je pokraj mene na krevet i sa smiješkom mi pružila zdjelu s voćem. Nakon prvotnog šoka, uspjela sam drhtavim rukama uzeti jagodu i prinijeti ju ustima.
- Sigurno ti nije ništa jasno, zar ne?  - upitala me Katja.
Kako sam samo glupavo šutjela i buljila u nju, ona je nastavila.
- Znaš, dosta mi je ove igre skrivača. Znam da ti se sviđam i da me silno želiš, kao uostalom i ja tebe... Nemoj me pokušavati razuvjeriti, sve mi je jasno. Već odavno znam prepoznati lezbijku, a ti to zasigurno jesi.

Sad ću skratiti priču. Sve smo si iskreno priznali i samim razgovorom o tome, i mnogočem drugom, vezanom uz naše sklonosti postale smo opuštenije. Pogotovo ja.

Taj dan nitko drugi nije postojao za nas. Bio je to samo naš dan, a za mene svakako i najbolji trenutak u životu. Bile smo sasvim gole, naša topla tijela dodirivala se i isijavala posebnom toplinom. Ne samo zbog strasti, već vjerojatno i zbog želje da što bolje upoznam njeno tijelo, Katja je legla na masivan stol, pružila mi zdjelu s voćem, te mi kazala:

- Vidiš, potpuno sam ti na raspolaganju. Želim da svaki moj dio upoznaš, dodirneš i okusiš. Zato mi obloži tijelo ovim voćem pa ga pojedi s njega... Jedino sačuvaj za kraj ovu bananu, nju želim da mi gurneš duboko u pičku i onda ćeš ju iz nje polako isisavati.
Nakon tih riječi ja sam bila gotova, jednostavno nisam mogla vjerovati da mi se to zaista događa. Ali ipak jest, i zato sam sve to po nalogu i učinila. Ubrzo, njeno prelijepo tijelo nije bila nepoznanica za mene. Okusila sam ga jezikom, usnama, dodirima, ukratko svime čime se dalo. Na kraju je došao i šlag, naravno ne pravi, već onaj najbolji i najslasniji; njena sočna, mirišljava, glatka i vlažna pičkica. Skroz je raširila noge i podigla ih visoko, tako da se njezina intima skroz otvorila. Nježno sam primila oguljenu bananu i počela je gurati u taj slatki otvor. Ubrzo je samo komadić voća virio iz njezine pohotne mace. Sva uzdrhtala sagnula sam glavu, prislonila usta širom otvorena prema njenoj pički i pohlepnim sisanjem počela sam izvlačiti bananu. Nikad prije nisam tako brzo pojela to voće, sada obogaćeno njenim gustim i slasnim sokovima. Tad sam napokon počela ostvarivati sve svoje snove. Strasno sam prvo izljubila njenu pičkicu i sve oko nje, držeći je pri tome za okrugle guzove.

Zadovoljno sam isplazila jezik i cijelu njenu vlažnu pičku počela široko oblizivati. To što mi se u trenutku događalo bilo je nebrojeno puta ljepše i uzbudljivije od mojih bludnih snova. Osjetivši mirise i okuse njene slasti počela sam sve više drhtati, zapravo sva sam se tresla. Moje ruke bile su posvuda na njenom tijelu, a glavu nisam odmicala od njenog međunožja. Jedva sam se suzdržavala da ju ne gricnem. Jezik mi je duboko uranjao u pičku, ali i njen slatki šupak. Sisala sam njen nabrekli klitoris, želeći ostati vječno u tom podaničkom položaju. Divila sam se ljepoti njezine sočne pičkice, širivši ju što se god više moglo.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Tagovi:
 

GoogleTagged