Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Poslijepodnevno veselje (INCEST)  (Pročitano 37613 puta)

Nadanada

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 84
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Poslijepodnevno veselje (INCEST)
« poslato: 29-07-2020, 14:44:14 »
Oprostite na lošem prevodu

Poslijepodnevno veselje postaje šokantno

Bez obzira koliko puta smo vodili ljubav, nikad nisam bio spreman za osjećaj kako Radojka usnama klizi sama po mom tvrdom penisu i obavija me u svojim toplim, mokrim usnama. U braku smo bili gotovo dvadeset godina, ali osjećaj njezine vruće mačke koji se oblikovao prema mom obliku uvijek je tjerao trnce u moje nožne prste. Tiho sam stenjao za njom, samo da joj dam do znanja kako se dobro osjećam.

"To je to, dušo", glas mi je dolazio odnekud duboko u grlu, dok sam je uzimao za struk i pomagao joj da se polako podigne i spusti na moj penis. Brzo smo pali u onaj poznati ritam koji dugotrajni ljubavnici mogu tako lako pronaći. Gore i dolje krenula je, iznova i iznova, klizajući duž mene dok smo se obadvoje zavukli u onu zonu u kojoj vaša tijela samo nastavljaju automatskim pilotom.

Nagnula se naprijed, dopuštajući svojim velikodušnim grudima da se lagano šaraju po mojim prsima. Radojka zna koliko uživam u njenim tvrdim bradavicama dok prate male puteve preko mojih prsa. Ali u tom sam trenutku mogao reći da to nije učinila samo za mene. Bilo je to za sebe, dok je uživala u ukusnim senzacijama zbog kojih su joj uspravne bradavice još ponosnije stršile iz tamno ružičastih areola.

Čak sam i sa zatvorenim očima još uvijek vidio svaki detalj lijepog lica moje žene. Njene pune usne. Njene divne tamno smeđe, izražajne oči koje mi uvijek daju pogled na ono što se događa u njenoj glavi. Volim njezinu punu, gustu tamno smeđu kosu, za koju sam znao da nije gledao kako divlje leti dok je uvijala leđima i počela povećavati brzinu kojom se naizmjenično omotavala, oslobađajući moju oteklu kurčinu.

Otvorio sam oči kako bih mogao u potpunosti uživati u njoj, a dočekale su me njezine pune grudi, odskakujući sada svojim naporima. Posegnuo sam i uhvatio po jednu u svakoj ruci i počeo ih gnječiti - u početku nježno, dok sam palcem lagano prelazio preko bradavica.

"Oh, Bože ... oh da", prošaptala je. "To je to. , , mmmmm. "

Njezino stenjanje odobravanja me ohrabrilo i ja sam sve više pritiskao njezine dojke, čak i kad se činilo da ih pokušava povući dok me jače jahala. Napokon sam joj otpustio grudi i potpuno se koncentrirao na bradavice. njih između mojih palca i kažiprsta, stisnuvši se, stežući.

Još jedan duboki uzdah rekao mi je da je pritisak bio pravi. Radojkaine bradavice su obično veličine maline, ali uz njezino ekstremno uzbuđenje i moju pažnju, narasle su na veličinu jagode, a ja sam polu-sjedio dovoljno dugo da uzmem svaku u usta i lizao ga svojim jezikom.

Ta pažnja na njenim osjetljivim grudima uzrokovala je Radojku da malo uspori svoje pokrete i razvedri se na neko vrijeme. Uvijek je govorila o žičanoj vezi između bradavica i klitorisa, a ja sam tada najbolje što znam obrađivao ustima i jezikom da bih pokrenulo struju koja teče u tom smjeru.

Osjetivši moju napetost da se moram nagnuti toliko daleko da je dođem do nje, Radojka se ponovo sagnula u struk i nagnula se naprijed da samo navuče svoje prelijepa sise pravo na moja usta. Malo sam se opustio i uzeo ih u obje ruke, pritiskajući ih dovoljno blizu da mogu brzo prelaziti jezikom naprijed-natrag i istodobno potaknuti obje bradavice.

"Oh ... Bože ... Oh ... da ...", promucala je, a zatim čvrsto naslonila bokove na mene, trljajući svoj natečeni klitoris o moju stidnu kost i ostavljajući divan zamah svojih ljubavnih sokova u mojim crnim stidnim dlakama.

Nakon još nekoliko minuta, Radojka se ponovo podigla i počela se nabijati jače i brže, i svakim pokretom prema dolje. Njezin je dah zazviždao između stisnutih zuba. Jače sam je uhvatio i podigao njezino natezanje tijela više da naglasim silu i osjećaj svaki put kad me njegova vruća pička obuzela. , , iznova i iznova i iznova. , , sve dok nisam mogao osjetiti kako poznato trnce počinje u dnu kralježnice i zrači prema van. Mišići su mi se počeli stisnuti kad sam pokušao obuzdati orgazam za koji sam znao da će eksplodirati uz samo još nekoliko potiska Radojkinih mekih, zaobljenih bokova.

Znao sam i da je blizu, jer su joj oči bile zatvorene, a usta otvorena. Jedini put kad se Radojka nije brinula kako izgleda, kada je bio na rubu orgazma; kad se potpuno oslobodila svojih inhibicija i pustila da ga požuda nadvlada. Tijelo joj je blistalo od znoja od napora, i osjećao sam kako više nektara kaplje s nje dok je curilo duž moje osovine u toplom, osjetnom strujanju.

Prošla sam kraj tačke u kojoj se više nema povratka, kukovi su mi se podizali od kreveta da bih se susrela s Radojkainim brusnim pokretima, kad je viknula:

Posegnuo sam i stegnuo obje njezine bradavice gotovo koliko god sam mogao i čuo kako ponovno plače u kombinaciji zadovoljstva i boli. Njezin tunel počeo je lupkati i grčiti se, stisnuvši moj penis kao jedan, dva, tri izljeva vruće sperme, prskao je po zidovima njene pulsirajuće pičke.

Radojka se srušila na mene, njezine pune grudi osjećajno su mi odmarale na golim prsima. Naša su tijela bila vlažna od napora i ležali smo tamo nekoliko luksuznih minuta uživajući u posljednjih nekoliko grčeva koji su pulsirali kroz nas.

Ovo je bio treći orgazam za Radojku tog popodneva i mogao bih reći da je totalno potrošena. I biti muškarac s druge strane od 45 godina, jedno je obično bio moja granica, čak i kad je Radojka s ljubavlju lizala i sisala moj penis nakon naših seansi vođenja ljubavi. Mislim da je to učinila toliko za sebe koliko i za mene. Bilo je jasno koliko je uživala u okusima naših sokova dok mi se smiješila i lickala jezikom po dužini mog penisa prije nego što ga je zadnji put uzela u usta.

Baš kad je Radojka završila naš "ritual" i pomaknula se da nasloni glavu na moja prsa, oboje smo čuli zvuk. Bio je to udarc u naš ormar odmah pored našeg kreveta. Zbunjen, polako sam se podigao iz kreveta i pogledao Radojka da vidim ima li pojma o tome što bi moglo biti. Ona me nepomično pogleda i ispruži ruke u stranu, dlanovima prema gore kako bi naznačila da ne zna ništa. Ustao sam i stao ispered ormara.

Stajao sam tamo posve gol, samo sekundu pred  vratima, prije nego što sam obje ruke ispružio i otvorio ih širom. Ono što sam vidio, na podu ormara, učinilo mi se kao da me neko udari pesnicom u pleksus. Bila je to naša kći Jovana, koja je prije par dana došla s fakulteta, sjedila tamo potpuno gola.

Očito umorna od otkrića, Jovana je posegnula i brzo zgrabila  jedan komad odjeće kojim je pokušala da pokrije svoju golotinju. Ali bilo je očito što se događa. Bradavice su joj bile uspravne, a unutarnji dio bedara je gladak i sjajan njenim sokovima. Jasno, promatrala je majku i mene kroz vrata i masturbirala dok smo se seksali.

Brzo sam posegnuo za svojim ogrtačem koji je visio na kukici odmah unutar ormara i okrenuo mi leđa Jovani dok sam ga oblačio i čvrsto ga vezao oko struka. Vidio sam Radojku na koljenima nasred kreveta, isprepletenu kosu, s izrazom užasa na licu. Čvrsto se prilijepila za posteljinu i pokušala ga upotrijebiti kako bi prekrio svoje golo tijelo.

Kad sam se napokon dovoljno pokrio, okrenuo sam se i pogledao prema Jovani, koji je već bio u suzama. Lice joj je bilo jako crveno, a crvenilo neugodnosti širio se niz blijedu kožu na prsima, sve dok njezinih iznenađujuće punih dojki koje su postale gotovo iste boje u boje kao svjetlo ružičaste areole.

"U redu, mlada damo", rekoh strogo, mislim da moramo razgovarati o nekim stvarima. "

Bez druge riječi, uhvatio sam Jovana za ruku i povukao je na noge. Čvrsto se priljubila za tkaninu koju je našla na podu ormara i pokušavala ih strateški sakriti dok sam je vodio do kreveta.

U glava mi se vrtila, čitava gomila emocija. Bio sam bijesan, sigurno, na ovu invaziju na našu privatnost. Bio sam zbunjen zbog onoga što je natjeralo našu naizgled normalnu kćer da učini nešto tako neuobičajeno. Ali postojalo je i nešto drugo što sam osjećao. Oklijevao sam da to priznam, ali bilo je tu lepršavog golicanja, pretpostavljam da bi se to moglo nazvati, pravo u dubini mog želuca. Obično imam takav osjećaj tek kad sam bio nečim jako uzbuđen.

"Dođite ovamo, odmah", zalajao sam u Jovana dok sam je povukao do kreveta. "Sjedni tamo i reci mi što se dovraga događa!" Njeno lijepo lice prešlo je iz modrocrvene boje  u jako blijedo, čime su se njezine lijepe tamne smeđe oči još više isticale. Mogao sam vidjeti njene pune usne kako se pokušavaju pomaknuti, ali se nije čuo nikakv zvuk.

Pogledao sam prema Radojki i nisam mogao a da ne zadivim koliko je naša kći na nju nalikovala. Divne smeđe oči, naravno. Usta su bio vrlo ista i gusta griva tamno smeđe kose. Izgled lica moje supruge bio je potpuno isti kao i Jovanain - šok, sramota i još jedna emocija na koju nisam mogao sasvim staviti prst.

Bilo je i drugih sličnosti. Kćerkicu nisam vidio golu prije puno tinejdžerskih godina. Ali pogled na nju koji sam vidio tog popodneva dao je do znanja da je izrasla u prekrasnu mladu ženu, s istim predivno punim grudima kao njezina majka i uskim strukom i punim bokovima koji su me podjećali na Radojkino tijelo.

Jedina razlika koja mi je zaglavila u glavi, iako sam mrzio priznati da sam to primijetio, bio je ta što je Jovana očito potpuno obrijala svoje međunožje, dok ju je majka svoju pičku uredila kao trokut kovrdžave tamne kose. Jovanin ogoljeni pobis olakšao je da se vidi stanje njezine uzbuđenosti dok je sjedila na rubu kreveta pokušavajući se prikriti.

"Dobro, što imaš reći za sebe, mlada damo?" Uzeo sam Jovanino lice u obje ruke i okrenuo ga prema meni kako bi me morala pogledati. U isto vrijeme, povukao sam svoj ogrtač malo jače, sakrivajući neugodan osjećaj između nogu, iako sam prije pet minuta mislio da mi više nije preostalo nikakvo "streljivo".

"Mama ... rekla je ... bilo bi ... biti ... okej", uskliknula je Jovana, zastajući između gotovo svake riječi kako bi još malo udahnula. Nisam je čuo kako muca još od kad je imala pad sa bicikla i slomila ruku a tad je imala 12 godina.

Bio sam sigurna da je nisam pravilno čula. "Šta si, dovraga, rekala", zahtijevao sam, okrećući se pogledom Radojki, koja je u to vrijeme također imala suze u očima.

"Rekla sam joj da može gledati", šapnula je Radojka. Ovaj put sam bio siguran u ono što sam čuo, a iznenađenje ga je natjeralo da opustim Jovaninu ruku. A kad je shvatila da ima priliku pobjeći od mog dohvata, brzo se spustila prema uzglavlju kreveta i privila se uz majčino tijelo. Jovana je opet izgledala tako slatko i nevino kad ju je majka nekako zamotala ispod pokrivača i pritisnula Jovanain obraz na grudi.

Bio je to položaj koji sam ih vidio mnogo puta dok je trajao odrastanje. Samo ne ovako! Nisu obadvije bile goli u našoj spavaćoj sobi. I sigurno ne s mojom 18-godišnjom kćeri u tako očitom stanju uzbuđenja. Samo sam se zagledao u njih oboje za ono što se činilo nekoliko minuta, a kad sam to učinio, još jednom sam osjetio to uzbuđenje. Ali ovoga puta, bilo je jasno da sam u ovom najnepovoljnijem trenutku na putu za još jednu potpunu erekciju.

Pomaknuo sam položaj na krevetu i ponovno povukao ogrtač. Ali moj se kurac probudio i brzo se približavao veličini od punih osamnaest centimetara. I mogao bih reći da moja uzbuđenost nije prošla nezapaženo ni od strane moje žene ni naše kćeri. Sada je bio moj red da osjetim kako mi lice crveni od sramote.

"Izgleda da tata možda nije toliko lud kako je želio da mislimo", šapnula je moja žena dok je gledala izravno u ispupčenje ispod mog ogrtača. Jovanine su se tamne oči proširile dok je pratila majčin pogled upravo na vrijeme kako bi vidjela kako veliku ljubičastu glavu koja je virila između praznine u ogrtaču.

Opet sam se osjećao poput pohotnog tinejdžera, postajući mučan u svim pogrešnim trenucima. Borio sam se za kontrolu, ali iz prijašnjeg iskustva znao sam da vodim gubitničku bitku. Sjeo sam na rubu kreveta, gol ispod svog tankog ogrtača, dovoljno blizu dvije prekrasne žene da osjetim miris njihovog buđenja.

Ali, bože moj! Jedna od njih bio je i moja kćer.

Prije nego što sam uspio odgovoriti na Radojkin iznenađujući bezobrazan komentar o mojoj erekciji, ponovno me iznenadila povlačenjem prekrivača potpuno natrag, očito kako bi se osiguralo da imam potpuni i cjelovit pogled na njih dvije kako leže na našem krevetu. Radojka je još uvijek držala Jovanu u naručju, nježno milujući kosu naše kćeri. Nisam mogao skinuti pogled s njih.

Ponovno sam se divio koliko su slične. Ista tamna kosa i oči. Iste lijepo pune grudi. Jovanina je koža bio tamnija od majčine jer je očito imala više vremena za ležanje na suncu ili posjećivanje kvarcnih salona. Ali njezina sunčana koža još je više pažnje privukla onom malom bijelom dijelu koji je bio prekriven bikinijem. 
Potpuno uhvaćen u trenutku, pogledao sam bliže. Bilo je i drugih suptilnih razlika. Radojkin pubis djelomično je prekriven njezinom uredno podrezanim kovrdžavim dlakama dok je u Jovan bio gol i bijel. Toliko je bilo očito. No kako sam potpuno odustao od inhibicija i detaljnije ih pregledao, mogao sam vidjeti da su usne moje supruge otečene, natečene, dok su ćerkine  izgledale gotovo nevidljive.

"Bože moj", pomislila sam u sebi. "Zapravo buljim u njih kao nekakav perverznjak."

Ali neodlučnost koju sam osjećao intelektualno nije odgovarala onim osjećajima koji su se u tom trenutku probijali mojim tijelom. Otkrio sam da je nemoguće više sakriti svoj penis ispod ogrtača, a činilo se da su me Radojka i Jovana proučavale koliko i ja njih.

"U redu je, Davide", tiho je rekla Radojka. "Rekla sam da je ćerka bila u ormaru i gledati nas. Zapravo, pomogla sam joj. Zar ti se nije činilo da je malo čudno što sam te praktično napala i dovukla ovdje danas popodne?"

Sad kad je to spomenula, činilo mi se pomalo čudnim. To me samo podsjetilo na to koliko ponekad mogu biti nesvjesni muškarci. "Da, pretpostavljam da", odgovorio sam, grlo mi se odjednom osušilo.

"Ćerka i ja razgovaramo o tome već neko vrijeme", nastavila je Radojka. "Zapravo me pokušala nagovoriti na to prije nego što je otišla na fakultet."

U glavi mi se u tom trenutku stvorila zbrka. Pitao sam se koliko dugo su moja supruga i moja kćer razgovarali o takvim stvarima. I pod kojim okolnostima? Nije trebalo dugo da to otkrijemo.

"Bilo je to u vrijeme kad je Jovana bila učenica srednje škole. Bilo si na putu i Jovana je jedne večeri legla sa mnom u krevet. Razgovarali smo o mnogim stvarima."

Jovana je pogledala majku dok je počela pričati priču o onome što se dogodilo te noći. Zatim je spustila obraz natrag do Radojkine dojke i zapravo počela lagano prelaziti jezikom preko majčine bradavice!

Osjetio sam kako mi erekcija nabrekla i dalje dok sam ih promatrao, a je Radojka nastavila priču, glas joj je postao hrapav i disantan. "Znate da uvijek spavam u naga", nastavila je. "A kad je Jovana upala u krevet sa mnom, mogao sam osjetiti da je i ona gola. To mi je učinilo stvarno neugodnom jer se tako osjećala ... lijepo ... bilo je imati takvu sa mnom."

Jovana se već ljubila s majčinim sisama, jednu pa drugu, i s čuđenjem sam gledalo kako nevjerojatno seksi izgledaju tamo zajedno. Bez razmišljanja, dopustio sam desnoj ruci da se tako lagano spusti i klizne duž cijelog mog tvrdog penisa.
"Jovana mi je rekla da ima ove fantazije ... o tebi i meni. Priznala je da je mnogo puta slušala ispred naših vrata kad smo vodili ljubav. Rekla mi je ... kako to ... preokrenula je „. Te posljednje riječi izgledale su više kao stenjanje, jer je Jovanina ruka prolazila trbuhom majke i nježno je stezala njene dojke.

"Bože moj ..., šapnuo sam, koliko onomu čemu sam svjedočio u tom trenutku, kao i na ispovijedi moje žene.

Radojka je zatvorila oči, ali nastavila govoriti. Morao sam se nagnuti bliže kako bih je čak i čuo. "Jovana mi je rekla koliko je uzbuđena kad nas je čula. Sramim se priznati koliko sam maštala o svemu tom. Pa, vjerojatno možeš pogoditi ... završili smo ... dobro ... dirljivo jedni druge večeri. ' Glas joj je utihnuo kad je Jovana lagano ubacio dva prsta u Radojkinu pičku, njene natečene usmine i počela polako pomicati unutra i van.

"Ona me preklinje. , , pustiti je. , , pazi nas. , , od tada ", zavapila je Radojka.

Pomisao da se sve to događa iza mojih leđa osjećaao sam kao još jedan udarac u želudac.. Ali osjećaj je brzo prevladao mom uzbuđenju zbog onoga što sam gledao. Do tog trenutka, Radojka je malo podigla koljena kako bi natečenoj pički omogućila bolji pristup, a Jovana je bila zauzeta bržim kretanjem prstiju unutra i van, dok je počela treptati i stisnuti klitoris majke drugom rukom.

Zatim je na trenutak zastala i pogledala me tim krupnim smeđim očima i šapnula: "Molim te, tata, dođi ovamo?" U njenom je glasu nije bio samo poziv već i pitanje, ali bilo je jasno da zna što želi. Pitanje je bilo da li i ja to želim.

Incest. Riječ mi je pucala kroz mozak poput metka. To se ovdje događalo! Do tada ga svjesno nisam imenovao.

"Bože", pomislio sam u sebi, "to se događa samo na pogrešnoj adresi u mom stanu u mojoj kući i mojoj porodici." Ali znao sam da se to ne dešava samo meni i nama. Znao sam da se to događa i u drugim kućama i stanovima. Jednostavno nisam mogao ni sanjati da bi se to moglo dogoditi u mojoj kući.

Imali smo "idealnu" porodicu. Bio sam izvršni direktor velike firme u našem malom gradu i moja supruga imala je vlastitu karijeru grafičkog dizajnera. Jovana je oduvijek bio dobra djevojka - izvrsna učenica, prekrasna kćerka, koja nam nikada nije pružala probleme. U stvari je bilo sve tako savršeno da smo se jedino ja i  Radojka bili tužni  kad je Jovana otišla na prvu godinu fakulteta. Oboje smo joj toliko nedostajali a i ona nama.

Čini se da je i moja žena imala i svojih ličnih razloga za tugu i neraspoloženje.

Ali koliko god mi je intelekt govorio da je ono što se događa bilo užasno pogrešno, moje je uzbuđenje očito je najbolje demantovalo  mene. Moj penis nije bio tako jak od svoje 17 godine. Srce mi je jako kucalo da sam ga mogao osjetiti u ušima. Disaao sam tako brzo da sam se osjećao kao da ću hiperventilirati.

Ali gledajući kako se u Jovana zadovoljava svoju majku na taj način, natjerao sam se da zaboravim sve što sam znao o ispravnom i pogrešnom. Jednostavno nisam htio niočemu  drugom razmišlati van okvira naše spavaće sobe. Rekao sam, ovo je bio naš privatni dio intime, i nitko osim nas troje nikada neće znati što se ovdje dogodilo.

S tom racionalizacijom koja mi je bio temeljito u glavi, pomaknuo sam se na krevet na koljenima i spuštao ogrtač dok sam išao. Legao sam pored Radojka i počeo je ljubiti posvuda - usne, vrat, grudi, trbuh - dok je Jovana nastavljala sa stimulisanjem majčine prelijepe pičke.

Radojka je zastenjala kad je shvatila da sam im se pridružio, a ona je posegnula za stiskom moga kurca sa svojom toplom rukom i počela ga navlačiti gore-dolje u istom ritmu koji je koristila koristio da klizne prstima u i iz majčine mokre pičke. Promatrao sam kako se ruke kreću istim senzualnim tempom. Gotovo da mi se činilo kao da me Jovana ugađa i meni i majci.

Odjednom je Radojka otvorila oči i sjela, iznenadivši i ćerku  i mene. "Ne, čekaj", šapnula je, boreći se da izvuče riječi. Zatim je pustila moj penis i promijenila  položaj, uzevši Jovana za ramena i položila je na krevet, zatim joj  je razdvajala noge i postavila se između njih.

Radojka je počela ljubiti Jovana na sve strane. , , njezin ravan trbuh, oko njenog golog pubisa i uzduž obaju mokrih bedara. Jovanini tihi mali jauci jasno su dali do znanja da je njezina majka znala kako je dodirivati i kako joj ugoditi. Radojka je nastavila s tretmanom vjerojatno pet minuta, cijelo to vrijeme kružeći okolo  ne dopuštajući da se poljupci približe Jovaninoj uskoj maloj pičkici koja je se sada glatka i sjajna namazana svojim nektarom calila pred mojim očima.

Pogledao sam lice naše kćeri i vidjeo spokojan izraz nekoga tko se nalazio tačno tamo gdje je žela bude. Njezin pogled pomogao mi je da prebrodim ozbiljnu zabrinutosti koja su mi se stalno odzvanjala u stražnjm dielu moga mozga. Polako sam se primakao i počeo nježno milovati Jovanin obraz, a zatim sam joj  kosu odgurao unazad i vrhovima  prstiju nježno prelazio prekonjenog  lijepog lica.

U tom sam trenutku začuo Jovanin uzdah i spustio pogled vidjevši da su Radojkana usta uspostavila kontakt sa ćerkinom pičkicom. Vrhom jezika burgijala je po Jovaninom prorezu, pritiskajući se unutar svaki put malo više. Instinktivno sam koristio drugu ruku, onu koja nije zauzeta milovala obraz moje kćeri, i premjestila je na grudi i počeo ih nježno milovati.

Jovanino se disanje ubrzalo i počela je mrdati bokovima, kao da moli za što veći kontakt s majčinim nestrpljivim ustima. Radojka je primila poruku glasno i jasno, podigla je Jovanine noge preko ramena i zakopala jezik duboko u kćerkinu mačkicu.

Potaknut primjerom Radojke, nagnula sam se i uzela Jovaninu desnu dojku u usta te počela žestoko sisati bradavicu, koja je do ovog trenutka nabubrila do nevjerojatne veličine. Oslobodio sam jednu bradavicu i prešao na drugu, sisajući jako i grickajući uvijek pomalo.

Otprilike u tom trenutku osjetio sam da mi Jovanin dah zatitra u grlu i bila je posve mirna na trenutak. Tada joj se tijelo učvrstilo, učio svaki mišić, dok je divljački stezao bokove i nogama stezao majčin vrat, uvlačeći je i držeći usta na mjestu.

"O, mama", zavapila je. "Oh mama, oh mami ... oh mama ... iznova i iznova. Nisam sigurna što je bilo erotičnije, Jovanino mlado tijelo koje se zgrčilo u naletu orgazma ili zvuk glasa kojim izgovara majčino ime. Nikad u životu nisam doživio nešto slično.

Izbacila sam Jovanine dojke iz usta i nasloniu se na lakat kako bih ih promatrao. Bio je to najljepši prizor koji sam ikad vidio - dvoje ljudi koje sam najviše volio na svijetu, dijeleći tako intimno iskustvo, potpuno izgubljeno u trenutku, potpuno u užitku - jedno davanje i jedno primanje.

Ćerkino se tijelo umirilo, ali majka tu nije zastala. Umjesto toga, Radojka je gurnula dva prsta u ćerku i uvijela ih da masiraju njezinu g-tačku. U isto vrijeme, ona je koristila palac na natečenom klitorisu svoje kćeri, trljajući se uzduž svake strane, a zatim je prebacivala dok se kretala s jedne na drugu stranu.

Bilo je očito da je Radojka našla pravo mjesto jer se Jovana brzo vratila u život i počela cviliti i stenjati od pukog zadovoljstva. U samo nekoliko trenutaka vidio sam kako joj se trbuh ponovo steže i počela divlje bacati glavu sa strane na stranu. Jedna je ruka čvrsto uhvatila plahte, dok je druga pronašla moju ruku i stisnula je nevjerojatnom snagom.

Radojka je brzo skliznula prstima s Jovanine pičkice i zamijenila ih jezikom, ližući je, palacajući i lepršajući jednim ubrzanim pokretom. Konačno, uzela je Jovanin klitoris između usana i počela ga sisati, a činilo se da će se ćerka ne završivši u potponosti drugi orgazam i prebaciti se na treći.

Do sad joj je tijelo prekriveno glatkim sjajem znoja, a usta širom otvorena, pokušavajući doći do daha od napora. Ubrzo je zaplakala, gotovo kao da boli. Snažno se ugrizla za donju usnu dok je još jednom došla i napokon dosegla dolje da odgurne majčinu usta od svoje pičke. Bio je očito previše osjetljiva na bilo kakvu dodatnu stimulaciju.

Osjećajući da Jovana više ne može ničim mrdnuti, Radojka je maknula usta i podigla pogled da vidi kako joj ćerka uživa u tihom vrhuncu zanosa. Lice je bilo prekriveno ćerkinim sokovima, a pogled je bio usmjeren na moj penis koji jako pulsira. Na trenutak sam mislio da ću svršiti pri samom pogledu na nju.

Sljedeće što se dogodilo bilo je gotovo izvan vjerovanja. Radojka je posegnula i umočila prste u Jovanaine mokre nabore, prekrivajući ruku rukom nektar naše kćeri. Zatim, gledajući me direktno u oči, Radojka je posegnula, uzela moj penis u njezinu glatku ruku i počela premazati moj kruti kurac sokovima moje kćeri.

Osjećaj jednostavno prkosi opisu. Bilo je toplo. Bilo je mokro. Bilo je tako . , , loše. Osjetio sam kako mi se loptice počinju stezati i znao sam da ću uskoro izdrkati kao nikad do sad. Tijelo mi je bilo zapaljeno, a um mi je potpuno prepustio ukusno mračno zadovoljstvo koje me obuzimalo.

Osjetio sam kako me Radojka vuče za penis, kao da me vuče prema njoj. Pomaknuo sam svoje tijelo u njezinom smjeru i našao sam se na koljenima između kćeri nogu, moja žena još uvijek drži moj penis u svojoj vrućoj, mokroj ruci. Zatim, gotovo prije nego što sam to shvatio, Radojka je trzala natečenu glavu mog penisa duž proreza moje kćeri. Precum je curio iz velike ljubičaste glave i miješao se s Jovaninim slatkim nektarom.

Na prvi dodir mekiih usmina moje kćeri, bilo kakve preostale inhibicije jednostavno su me napustile. Ne mareći ni za što, osim vlastite divlje uzbuđenosti, ugurao sam kurac duboko u ćerkin  uski otvor i osjetio sam da me opčinjava vlažna toplina. Slabo se sjećam kako sam je čuo kako viče, ali to sam ignorirao. U tom trenutku cijeli moj svijet bio je usredotočen na moj penis i uski mali omotač koji ga je milovao iznova i iznova.

Postavio sam ruke s obje strane ćerkine glave i utjrivao svoj penis duboko u nju, iznova i iznova i iznova. Moja muda udarale su o nju, a ja sam joj pritisnuo stidnu kost u njezin klitoris svaki put kada sam se potpuno zabio u nju. Bilo je to kao da je ne mogu jebat dovoljno brzo, dovoljno teško, dovoljno duboko. Moja jedina svjesna misao bila je koju užasnu crtu prešao. , , i kako se jebeno dobro osjećam!

Moja uzbuđenost bio je toliko ekstremna da sam ubrzo što sam započeo samo, nekoliko minuta prije osjetio kako moj kurac raste i nabubri unutar male uske dječije pičke. A onda eksplozija. , , poput naleta struje primijenjene izravno na bazu mog penisa. Eruptirao sam iznova i iznova, zalivajući unutrašnjost moje kćeri vrućom spermom. Između svakog ukusnog pulsa izvukao sam penis tako da je samo glava još unutra, a zatim sam ga u potpunosti zabio kao sljedeći udar jakog grčenja i pulsiranja.

Htio sam da poslastica traje zauvijek. No, sve je prerano prošlo i srušila sam se na Jovanina prsa, a malaksale ruke nisu podnijele moju težinu. Znojenje naših tijela miješalo se i osjetila sam kako mi se snažne grudi kćeri zabadaju pod težinom u moje grudi.

Otvorio sam oči, koje su bile usko zatvorene za vrijeme moje ekstaze, i pogledao ravno u Jovanine. Bili su širom otvorene, zureći u mene iznenađena, u čudu. A njezin pogled vratio me je na zemlju. , .(pad sistema)

"O moj Bože!" Mislio sam sebi. "Upravo sam jebao svoju kćer. Kakvo sam čudovište?" Istovremeno sam shvatio da je moj omekšani kurac još uvijek zabijen u njoj. Odjednom zgrožen i posramljen zbog onoga što se dogodilo, odmaknuo sam se od nje, brzo se otkotrljao na svoju stranu, da bih se okrenuo od nje.

Ležao sam nepomično, zurio u prazno zid i pokušavao doći do daha. Moje su me emocije preplavile - kombinacija sramote, sramote i žaljenja. Kako sam mogao dopustiti da se ovako nešto dogodi?

Odjednom sam osjetila dva seta ruku na meni, milovala me, umirujući me. Dva skupa usana koji me ljube u lice, vrat. Zatim slatki glas moje kćeri. "U redu je, tata", šapnula je. "U redu je. To je ono što sam željela. To je ono što sam tako dugo željela."

I tim riječima ona i Radojka su počele pokrivati moje lice poljupcima, kao da pokušavaju obrisati bilo kakve trajne osjećaje srama i žaljenja. "To smo obije željele, dušo", šapnula je Radojka.

Osjetio sam kako se Radojka lijepi za obrise mojih leđa dok me je "zavaravala" s leđa. U isto vrijeme, Jovana  je uzela moju ruku i stavila na svoje dojke.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


bocacar

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 128
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Poslijepodnevno veselje (INCEST)
« Odgovor #1 poslato: 30-07-2020, 16:46:58 »
ekstra prica

Nadanada

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 84
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Poslijepodnevno veselje (INCEST)
« Odgovor #2 poslato: 30-07-2020, 18:01:55 »
[H v a l a]

misa22

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 79
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Poslijepodnevno veselje (INCEST)
« Odgovor #3 poslato: 19-08-2020, 17:55:53 »
odlisno!

hotlajn

Citam

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 32
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Poslijepodnevno veselje (INCEST)
« Odgovor #4 poslato: 14-04-2021, 06:38:26 »
Super prica  :D
Moja perverzna mašta je poput svemira. Beskonacna

familijaranbisex2

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 41
 • Pol: Muškarac
 • Trazim razmenu iskustava ili pak zajednicku mastar
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Poslijepodnevno veselje (INCEST)
« Odgovor #5 poslato: 27-06-2021, 08:42:46 »
Jedna od najboljih priča...srećna porodica (thumbup)

vanja88

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 6
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Poslijepodnevno veselje (INCEST)
« Odgovor #6 poslato: 27-06-2021, 10:22:31 »
Prelepa prica...
Da se ne ljute oni kojima ne odgovaram... Ako nemate bas nista u profilu, ni godine ni neku poruku, kako da znam bilo sta o vama...

Pornozavisnik

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 20
  • xHamster
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Poslijepodnevno veselje (INCEST)
« Odgovor #7 poslato: 28-06-2021, 12:14:37 »
Obožavam priče na temu incesta. Tako me preplave neka toplina i uzbuđenje dok ih čitam (aplaude)


moksiecis

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 28
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Poslijepodnevno veselje (INCEST)
« Odgovor #8 poslato: 28-10-2021, 07:15:40 »
Svaka cast!

scotch

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 835
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Poslijepodnevno veselje (INCEST)
« Odgovor #9 poslato: 02-11-2021, 17:03:21 »
Priča postavljena pre više od godinu dana, a tako malo komentara… C,c,c…  :-\
Bez obzira na izvestan broj grešaka koje su moguće u automatskim prevodima, baš je tužno što je tako tiho prošla pored nas.

Tagovi:
 

GoogleTagged