Sex Oglasi

Autor Tema: Sa crncem  (Pročitano 17676 puta)

lolita

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 134
  • Teme korisnika u ovom forumu
Sa crncem
« poslato: 02-09-2008, 13:11:51 »
Slušala sam dosta priča o crncima i njihovim ogromnim kitama li sve sam mislila da su to samo priče. Zapravo crnci me nisu ni privlačili.
Imam 23 godine, živim na moru i radim u jednoj slastičarnici na rivi gdje pristaju brodovi. Moje kolegice i ja obožavamo gledati (naravno koliko stignemo) snažne i nabildane dečke koji rade na brodu i svaki dan pristaju baš u blizini naše slastičarne. Svako toliko bi nam namigli ali nikako nismo mogli uskalditi vrijeme za piće s njima. Radio je tu i jedan crnac. Koliko sam čula jako dobro govori naš jezik. Imao je snažno nabildano tijelo, široka leđa i ramena a uzak struk. Mogla bih to opisati kao da je imao tijelo poput trokuta. Sve mi je više nesvjesno pogled bježao njegovom međunožju.Ohoho imalo se što i vidjeti… Tu sedmicu radila sam popodne i na večer kada smo završili dočekao me taj zgodni i neodoljiv crnac. Predstavio se da se zove Micheal ali ga svi zovu Mike ili Miki. “Znaš već dugo te gledam i jako si lijepa. najljepša si konobarica” O kako sam se samo zacrvenila. Gledajući njegovo tijelo i njegove snažne ruke strašno sam se uzbudila. Moram napomenuti da sam dvije godine sama. Dvije godine suše je puno! Inače me vozila kolegica ali sam joj rekla da će me večeras odvesti Miki. Ne malo se iznenadila. Na odlasku mi je dobacila “Nazovi me” Sjeli smo u njegovu mečku. Veliko auto pomislila sam u sebi. Miki je vozio i puno je pričao očito je i on bio nervozan. Pola je govorio naški pola Engleski ali smo se itekako sporazumjeli. Prolazili smo kraj šumice i rekla sam da skrene na jedan puteljak. Poslušao me i kada je zaustavio auto rekao je da voli žene koje preuzmu incijativu. I opet sam je preuzela.
Poljubila sam ga u usta pa u obraz onda u vrat cijelo vrijeme milujući mu prsa. Skinula sam mu majicu i ljubila i lizala ta savršena čvrsta prsa.Duboko je disao. “Ahhh” tiho je uzdahnuo i stresao se kada sam mu jezikom palaca bradavice. Zatim sam skinula svoju košulju i ostala samo u grudnjaku a dlanom obuhvatila njegovo međunožje. Bio je tvrd i čvsrt. Zavukla sam ruku u njegovu trenerku a on ispod mog grudnjaka. Ajme koja gromada!!!!!!!! Jedva sam ga uhvatila. Malo se podigao da mu svučem trenerku i u tom trenutku iskočila je njegova čvrsta i velika batina. Ma veći kurac u životu nisam vidjela i to nije pretjerivanje. A tek deblji. Malo je bio zastrašujuć ali više napaljujuć. Spustila sam glavu dolje i polizala mu ogroman glavić. Zatim sam ga cijelog polizala milujući mu prstom glavić. Njegovo disanje je bilo sve dublje i isprekidanije.Ajme koji novi uzbudljiv osjećaj! Među mojim nogama bila je prava poplava. Zinula sam što sam više mogla i strpala ga u usta. I drkala sam ga i pušila. Stenjao je i drhtao.”Ohhh baby…oh kako…aaaaaahhh…je dobro…verryy gooooood!!! Ajme…jjjjjooooojjjj…tooooo maaalaaaaaa…” počeo se tresti i vikati. Mene je to dodatno napalilo.Počeo se grčiti i svršavati. Kako je samo svršio… “Joj mala ni jedna mi nije tako lijepo i dobro popušila” rekao je kada je došao sebi. Očito se nisu usudile strpati ga u usta. Meni se na tren činilo da se gušim ali željela sam ga zadovoljiti.Kasnije se on meni trostruko odužio. Ma peterostruko!!!!Ono što je slijedilo nisam nikada ni sanjala….
Otkopčao mi je grudnjak i zavukao ruku pod suknju.Milovao mi je bedra i ljubio sise. Lizao mi je bradavice, sisao ih i lagano grickao. Izludio me! Tada je prstima počeo prelaziti po mojim mokrim gaćicama na što sam se ja trgla. Skinuo mi je gaćice pa suknju. Bila sam potpuno gola, drhtala sam i stenjala od uzbuđenja kakvog sam prvi put osjetila. “You are so beatiful” rekao je tiho. Nastavio me ljubiti po sisama dražeći mi bradavice a prstom nježno milovati klitoris na što sam glasno uzdahnula i zatvorila oči. Sve sam glasnije dahtala i stenjala. Ajme ljudi kako je to dobro radio. Prstima je počeo prodirati u moju unutrašnjost koja je gorjela. “Ajjjj…ahhhh…uhhh…”stenjala sam. Počela sam i jecati a tijelo mi se grčiti. Moje tijelo preplavio je predivan užitak i izgubila sam se u orgazmu. Nisam više mogla željela sam tu ogromnu kitu u sebi. Prekoračila sam ga i sjela mu u krilo a njegova batina legla je na moj trbuh. Malo sam ga drkala i onda se podigla a njega stavila ispod sebe. Namjestila sam njegov glavić na ulaz moje pohotnice koja je gorjela i ispuštala sokove kao nikada do sada. Glavić mu je bio pregolem i tiho sam prostenjala. On me držao za kukove. Zatvorila sam oči, zabacila glavu i počela se nabijati.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


lolita

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 134
  • Teme korisnika u ovom forumu
Sa crncem II
« Odgovor #1 poslato: 02-09-2008, 13:12:53 »
To jutro nakon nezapamćenog i nikada ne doživljenog seksa sa Mikeom probudio me telefon. Bila je to naravno moja kolegica sa posla i pitala što se dogodilo sa Mikeom. Počela sam joj pričati ali nije mogla vjerovati. Vjerujte da i meni netko to priča ne bih mogla vjerovati. Dok sam joj to pričala napalila sam se. Kako mi je samo pička bridila, gorjela i pulsirala. Bila je vlažna a bradavice ukrućene. Žmarci su prožimali cijelo moje tijelo. Netko je pozvonio na vrata i prekinula sam razgovor sa kolegicom i otvorila vrata. Bio je to Miki. Iznenadila sam se a on mi je pokazao novčanik koji je ispao u njegovom autu. U njemu su bile sve moje isprave pa i adresa stanovanja. Pustila sam ga u stan i on me pitao zar sam sama. “Jesam. Roditelji su mi rastavljeni živim s mamom koja je na putu sa ljubavnikom” objasnila sam mu kratko. Kroz svilenu spavaćicu nazirale su se moje ukrućene i tvrde bradavice. On ih je dodirnuo i počeo štipati i gladiti. Odmah mi je skinuo spavaćicu i ostala sam gola pred njim. “Želiš li mi ga popušiti onako kao sinoć, molim te puno. Nikada ni jedna mi ga nije tako pušila. Kako sam uživao. Želim to” molio me. Naravno da sam pristala jer sam znala kako mi se on oduži za dobro pušenje. Polako sam otkopčala košulju i skinula je. Ljubila sam mu prsa i lizala ih dok sam se spuštala sve niže. Skinula sam mu hlače i uhvatila njegov kurac koji je tek počeo se buditi a bio je ogroman. “Kako je lijep” prošaputala sam na što je on još više narastao. Prvo sam ga dobro oblizala. Najprije glavić, pa jaja,pa onda od jaja do glavića cijela. Bilo je tu posla. Da sam bar mogla ga izmjeriti. I dužinu i debljinu. Zatim sam ga obuhvatila usnama i počela ga sisati dok sam jednom rukom drkala onaj dio koji nije stao u moja usta a drugom mu dirala jaja. Duboko je disao i počeo drhtati. Na to sam mu ja još strastvenije počela pušiti. Potpuno je izgubio kontrolu nad sobom.Uhvatila sam ga objema rukama za mesnato dupe i stiskala ga dok se on nabijao u moja usta. Ostajala sam bez zraka ali nisam žalila.
“Oooohh….ohhhh…aaaaauuuugghhhh…ggggghhhhh…mmmmm….oooooo….tooooo!” zavrištao je i svršio po mom licu. Podigla sam se i ljubila ga po vratu. On me okrenuo i objema rukama zgrabio moje sise. Ljubio me po vratu i mijesio moje sise. Polako je spustio ruku do moje uzavrele pičke. “Joooojjjj….mmmmm…aaaahhhhh…” stenjala sam i dahtala. Cijelo tijelo kao da mi je zapalila vatra. Nabijao mi je prste u pičku, milovao klitoris i doveo do snažnog orgazma.Zatim me je podigao na ruke i odnio u sobu. Spustio me na krevet i svoju glavu zario između mojih nogu. Lizao me i dirao a ja sam gubila pojam o svemu. Kako je samo bio spretan. Jezikom je počeo prodirati u moju unutrašnjost istovremeno dražeći mi klitoris “Aaaaaaaaaahhhhhhh…..o da….” svršila sam sva se tresući. “Daj mi ga….želim te….jebi me….rasturi me ovaj put do kraja….uzmi me…” govorila sam kao u nekom bunilu. “Okreni se” rekao mi je i poslušala sam ga. Nasadila sam se na koljena i ruke i ispela svoju guzu. Nije mi ga odmah zabio. Prvo me glavićem još više palio dražeći mi klitoris i trljajući ulaz u unutrašnjost koja ga je toliko željela. “Moooliiiim teeee…” očajno sam ga molila. Sažalio mi se i ugurao ga je bez problema do pola jer sam previše bila mokra. “Aaahhhhh…ohhhh…aaahh..joooj…joj…ajme…o…oooo…ee toooo Miki…aaaaahhhhh…” stenjala sam, jecala i vikala. Već sam bila sva mokra od znoja i u ekstazi. Svršila sam uz vrisak. Pustio me da se smirim ne izvlačeći ga. Kada su mi se opet svi mišići opustili osjetila sam kako ga gura još dublje. “To…To…samo daj…ajde…još…joooošš….”stenjala i dahtala. Tresla sam se i počela jecati. Moram priznati da je bilo prilično bolno ali i na neki način ugodno. Dvojaki osjećaji.Punio me cijelu. Počeo ga je vrtjeti i gurati sve snažnije. Držao me za kukove. Osjetila sam ga čini mi se u grlu. “Aahhhh” uzdahnuo je i on kada ga je napokon ugurao do kraja. “Čekaj….nemoj ga vaditi…iiihhhhh…molim te….jooj kako je lijepo…aaaahhh majko mila” zajecala sam. Polako ga je zavrtio a meni se razum pomutio. Zatim ga je izvadio samo do pola i opet ga cijelog ugurao. Svršavala sam mahnito i vrišteći što je i njega izluđivalo. Snažno ga je zabijao i vadio. Više nisam mogla i klonula sam na plahtu jecajući, boreći se za dah i stenjajući. “Ajme majko ovo je nevjerojatno” prošaptala sam. On još nije svršio. Uhvatila sam ga i počela mu ga pušiti. Zatim sam legla i jako raširila noge. “Želim gledati kako mi ga zabijaš do kraja. Možeš li to izvesti” pitala sam ga. Povukao me na sam kraj kreveta i stao. Podigao mi je noge i rašrio ih. Počeo ga je gurati polako i nježno. S divljenjem sam gledala kako se sve više gubi u meni.”Ah!Oh!Ahhh!” stenjala sam. Kako me samo širio i ispunjavao. I napokon je ušao do kraja.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

Ja_87

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 1
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sa crncem
« Odgovor #2 poslato: 12-09-2008, 18:06:07 »
 (kikot)

malena306

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 2
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sa crncem
« Odgovor #3 poslato: 24-09-2008, 23:54:38 »
 (thumbup) (bow)

hotlajn

cicimici0

 • Voajer
 • *
 • Poruke: 31
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sa crncem
« Odgovor #4 poslato: 06-05-2012, 02:54:57 »
Lepo  (thumbup)

slanacki

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 112
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sa crncem
« Odgovor #5 poslato: 12-05-2012, 02:29:58 »
Sve pohvale za priču i dobar sex   (aplaude)

dovoljno

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 118
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sa crncem
« Odgovor #6 poslato: 12-07-2012, 21:32:05 »
Tako treba. bravo  ;D (thumbup)

Outre D Etre

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 163
 • Pol: Žena
 • Neka me čuju sretnu.
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sa crncem
« Odgovor #7 poslato: 13-07-2012, 10:04:16 »
Komplimenti za priču. Odlično.


Tagovi:
 

GoogleTagged