Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: SESTRA SUZANA IV  (Pročitano 20854 puta)

jawa

  • Drkoš
  • *
  • Poruke: 33
    • Teme korisnika u ovom forumu
SESTRA SUZANA IV
« poslato: 16-01-2009, 15:02:24 »
Nakon prvog pravog sexa sa sestrom, naš se odnos iz temelja promijenio. Bili smo gotovo pravi ljubavnici. Vatreni, raskalašeni, privrženi kao svaki par u početku veze. Na malo neobičan način. Skoro dva naredna mjeseca, koliko sam još nosio gips, ja sam zapravo bio Suzanin sexualni rob. Uglavnom sam ležao zbog teškog gipsa i pokreti su mi bili ograničeni. Ali se zato Suzy iživljavala na meni maksimalno. Ne, ne žalim se. Hoću reći samo da je malo šta bilo da me pitala hoću li...
Dolazila bi pravo s posla kući i maksimalno mi ugađala. Kuhala ono što volim, vješto me prala u krevetu poput prave medicinske sestre i taj ritual se uvijek pretvarao u žestoku predigru. A zatim i u sex bez granica. (Kasnije mi je priznala da je fantazirala da ima partnera invalida, što sam privremeno i bio, i da je istraživala šta se sa takvim partnerom može izvesti kad bi ga zaista imala nekad u životu «A sad ćemo malo oprati malu glavu...» govorila je i poput gladne zvijeri se bacala usnama na moj penis cuclala ga, gutala sve dublje dok ne bi sasvim nestao u njenim ustima. U jednom trenutku sam se počeo smijati jer su moji stidni čuperci izgledali kao njeni brkovi u momentu kad joj cijelu kurac bio u grlu. «Šta je smiješno ?» upitala je uvrijeđeno pa sam joj objasnio da zapravo ništa nije smiješno kad ona započne felacio.
«E sad ćemo vidjeti ko će se smijati,» zaprijetila je i ustala s mene te je bilo jasno da je smislila nekakvu igru kao «kaznu». Za par sekundi se vratila noseći frotirni pojas iz svog baden-ogrtača kojim mi je čvrsto vezala ruke, a zatim ih zavezala i za naslon kreveta iznad moje glave. Bio sam sasvim bespomoćan.
«Mučenje počinje...» rekla je sjajnih očiju i vratila se pušenju, ali samo nakratko. Zatim je ustala i premjestila se u fotelju na kojoj je već masturbirala preda mnom i sve to ponovila. Ali ovaj put, mogao sam samo gledati i pizditi jer nisam mogao ni drkati, a preda mnom je sestra Suzana ponovo izvodila svoj razvratni hepening.
«Mmmmm.... braco... je li ovo smiješno, ha.... pogledaj svoju sestru... vidi kakvu pičku imaš u kući, a ti se smiješ....» raspaljivala me i pričom, dok je istovremeno širila noge i dizala ih koliko je god mogla. Zatim je rukama širila guzove, a usmine i anus su se sami otvarali otkrivajući vrele dubine do kojih tad nisam mogao doći. Hvatala je ritam trljajući klitoris sve brže i žešće. A onda počela zavlačiti prste u picu jedan, srednji. Pa dva... tri... I sve glasnije je dahtala i baljezgala. «Ooooohhh braco... vidi kako sam dobra... mmm... kako želim kurac u sebi... Ali ti si bezobrazan... smiješ se ovakvoj ženskoj.... sad pati.... ja ću drkati sama.... gledaj šta propuštaš....» i nastavljala je sama drkati. Nisam mogao doći k sebi. Kurac mi se napucao do bola, a ja ga nisam mogao dodirnuti, niti trljati od bilo što. Pokušao sam je napaliti. «Pogledaj ga seko.... kako je tvrd i moćan... želiš ga u sebi... želiš se nabijati na bracin kurac...» ali nisam uspio. Počela me psovati kako ona to želi, ali neće jer sam podsmješljivi šupak. A zatim se na fotelji okrenula guzicom prema meni i sasvim raširivši noge nastavila drkati. Vidio sam njena tri, čak četiri prsta kako ulaze i izlaze iz vagine, a zatim je ustima pokvasila i srednjak druge ruke i zavukla ga među guzove. Par sekundi je lagano kružila po anusu otvarajući ga, a zatim je i srednjak nestao u njenom šupku. Vrisnula je od zadovoljstva. «Oooohh... kakao je lijepo mojim prstima u meni... kako se dobro zabavljam... gledaj ovo braco.... oh, oh, oh... jooooj !»
Ovo «jooooj» je uvijek bio znak da je svršila. Bez riječi je ustala i izašla iz sobe, a za par sekundi sam čuo tuš. Ja sam skoro bez daha i dalje ležao vezan i sa bolnom erekcijom ne vjerujući da mi se to dešava. No, ubrzo shvatih da je sve bila samo igra. Suzana je ušla u sobu istuširana i svježa...
«Ha, ha, ha... jel’ smiješno ?! OK, sad je dosta zajebancije. Ti si na redu braco... ne mogu te više držati tako napetog,» reče i odveza mi ruke, a zatim bez oklijevanja me zajaha i spretno stavi kurac na otvor vagine. U momentu kad se sasvim nabila na kurac, sjetih se Zvjezdanine lekcije o potčinjavanju žena i automatski opalih Suzani šamarčinu.
«Nikad da se više nisi ovako zajebavala sa mnom... jasno !»
I djelovalo je. Pogledala me zapanjeno, a zatim skrušeno pognula glavu. «Ma samo sam se šalila... vidiš da te ne bih ostavila onako... hajde reci... kako želiš... uradiću sve da te zadovoljim...» tiho je odgovorila i počela miješati bokovima najbolje što je znala. E, tako. Samo se ti nabijaj seko moja mila... A igre tek počinju. Zaista... znala se karati. Talent naslijeđen od mame i iskustvo činili su je vrhunskom ljubavnicom. Brzo sam, onako uzbuđen bio pred orgazmom, ali htio sam je kazniti. «Ustani seko... neću tako... Uzmi ga i izdrkaj ga u ovu čašu...» i pružih joj čašu. Shvatila je. Dobro je znala moj ritam masturbiranja i ubrzo je pomuzla pravi gejzir sperme ne ispuštajući niti kap izvan čaše. Pa bio je to dobar gutljaj. «Sad to popij !» rekoh strogo.
Suzana bez dvoumljenja nagnu čašu i ispi moju prikupljenu «donaciju». A zatim mljacnu i kratko reče... «Mmmm... baš slatko. Mogao si mi to i direktno u usta... volim tvoju spermu.» A zatim me sočno zažvali i gurnu mi jezik guboko u usta. OK. Rekli smo neka bude perverzno ...
...i ekstremno... Eto, pa jeste. A čekalo nas je još puno toga.
Nisam mogao ni vjerovati koliko sestrina seksualna maštovitost dane u gipsu može učiniti zanimljivim i lakšim. Nisam mogao «manevrirati» po krevetu pa je sve radila Suzana i ja sam uvijek bio «donji». A ona je na meni radila šta je htjela.
Čim bi došla s posla istuširala bi se i legla pored mene, svlačila me i započinjala igru. Često se igrala «masaže». Zapravo trljala me svojim velikim grudima po licu, po mojim grudima i međunožju pritiskajući penis i jaja. A prije negomšto bilo šta počne bez okolišanja me skidala sasvim golog (tj. ostajao bih samo u gipsu). «Volim tvoje golo tijelo. Kao i ti moje, zar ne? Najbolja sam gola... evo vidi.» govorila je i trljala se od mene prvo sisama pa svilenim mufom. Napaljivao me taj dodir njenih usmina, posebno kad bih osjetio da počinje vlažiti i sliniti izlučevinama po meni. A onda se okretala u pozu 69. E, to je tek bilo žestoko. Suzana je zapravo imala malo jače dupe. Kao J. Lo. otprilike. Ja bih ga rukama milovao, a zatim jednostavno raširio otkrivajući duboki procjep među guznim polutkama i ružičasti šupak. I muf se istovremeno otvarao kao školjka otkrivajućo roza meso. To nas je oboje izluđivalo. Kao pomamljen sam se zagnjurivao u njeno međugužje i halapljivo srkao sokove koji su se cijedili iz vagine i šupka uživajući u oksima.
Suzana je sve razuzdanije miješala guzovima na mom jeziku i sve dublje uzimala moj kurac u usta. Uskoro sam osjetio da joj cijeli ulazi u grlo i ja sam iz zahvalnosti cijeli jezik počeo divljački zabijati u njenu vaginu, a mišiće čmara trljati nosem. Suzy je mumlala, a u jednom momentu izvadivši kurac iz usta samo tražila... «Daj me jezikom u dupe... gurni mi ga braco u šupak molim te...mmmmm...» i opet je progutala kurac.
Bezobzirno je pritiskala moje lice svojim vlažnim organima ne mareći mogu li ja disati, a onda sam čuo poznato jaukanje. Bila je gotova. Ali je nastavljala gutati kurac, dok ne bi osjetila «topli obrok» u grlu. «Mmmmmmmm.... « mumlala je zadovoljno.
Bilo je dana kad smo radili samo oralni sex. Suzana je voljela čučnuti iznad mog lica i doslovno se nabijati na moj jezik ili nos. Pri tome je širila guzove otvarajući se sasvim mom pogledu. Prislanjala bi klitoris na nos i trljala se, a ja bih joj jezikom palacao po anusu. Moj problem je nastajao kad joj krene orgazam. «Joj.... braco, to, to, to... kako me dobro ližeš... voliš li sekinu pizdurinu... mmmm.... sviđa li ti se tvoja drolja... oh....» i zatim bi svom težinom sjela na moje lice kao kokoš na jaja i još malo miješala, dok su je potresali orgazmički grčevi.
«Uh... ovo je bilo dobro... a sad ćemo nešto pojesti...» U njenim igrama ja sam zapravo morao «zarađivati» ručak tako što ću je zadovoljiti oralno ili joj dozvoliti da jaše na mom kurcu, dok se ne zadovolji. Zatim, bilo je dana, posebno kad je imala menstruaciju da smo po cijelo popodne provodili tako što mi je pušila kurac ili ga drkala stavljajući ga u tjesnac između svojih sisa. Ili mi ga izdrkavala. I tako po 4-5 puta u toku dana.
«Uh... kako ti je sladak.... samo uživaj.... pušiće ga tebi seka koliko god hoćeš... taaaako svršavaj mi u usta... mmmm... mljac, mljac... Ako se ja ne mogu karati, možeš ti uživati... ima seka za tebe uvijek rupicu koja valja...» srala je bez mjere, ali me to palilo. Ponekad sam je hvatao za kosu, fiksirao joj glavu i zabijao joj kurac u usta također ne misleći može li disati. Znao sam da može progutati cijeli bez problema, ali u svom ritmu. Kad bih svršio samo je progovorila muklo:
«E, sad si me baš žestoko jeb’o u usta... to si htio zar ne?! Mamicu ti jebem, kako se iživljavaš na sestri. Osvetiću ti se, da znaš!» A osveta je bila neka njena nova perverzija. Kao npr. vezivanje i beskrajno odgađanje mog orgazma, a u tome je bila majstor. Gledala mi je u facu i prestajala me nadraživati kad bi vidjela da se bližim kraju. Ali na koncu bi to bio vatromet od orgazma. I onda je konačno došao kraj mojoj patnji. Gips je skinut sa konačnom dijagnozom «potpuno izliječen». Naše orgije tek su počinjale.

Taj dan kad sam skinuo gips i svojim nogama došao kući, dočekala me odjevena u prozirni crveni komplet. Tange, mali grudnjak iz kojeg su kipjele velike sise, a preko njih prozirni crveni veo. Na nogama opet crvene samonosive čarape i lakovane štikle. Ukratko – moj tip – porno starleta iz visokobudžetske produkcije. Podsjetila me na prvi susret sa Zvjezdanom.
«Uđi braco... ručak je gotov. A i ja sam spremna...» i napravi pokret rukom niz tijelo kao da se reklamira. Nisam znao ni šta jedem, nestrpljiv da kao «gornji» navalim na nju. Ali ona je odugovlačila i sve pretvarala u nekakav sexi ritual. Sipala vino, dodavala hrane u moj tanjir, a zatim vrlo jebozovno grizla i gutala bananu.
«A sad idemo... u tatinu i maminu... pravu spavaću sobu. Mislim da će nam trebati prostora i mira» rekla je i digavši se od stola krenula prema sobi u stražnjem dijelu kuće. Soba u kojoj su starci spavali, kad bi bili tu. Soba u kojoj smo prvi puta vidjeli kako se mama seksa sa poštarom. Soba u kojoj je stari poslije namlatio, a onda tri dana silovao mamu karajući je u dupe koliko je god mogao... za kaznu. Krenuo sam za njom kao opčinjen njenom figurom. Moram ...
...priznati u tom momentu skoro da nisam bio ni svjestan da je to moja rođena sestra. Samo dobra, zgodna ženska koja me zove u krevet. Podsjetila me na to ona:
«A sad, raspali braco... uradi sa sekom što god ti je volja» i baci se na krevet pozivajući me prstom. Kao Zvjezdana «prvi put». Konačno, imao sam sestru pod sobom. Njeno vrelo, drhtavo tijelo... Toliko puta sam drkao zamišljajući kako je držim u rukama, kako zavlačim prste i kurac u njene otvore. Mislio sam da se to nikad neće ostvariti. A sad je poda mnom bila moja pohotna sestra. Polupijana i spremna na sve što mogu smisliti. Skinuh se u par sekundi i legoh preko nje.
«Prvo ću te malo kušati... od glave do pete... probati tvoj okus... mila sestro...» i zabih joj jezik u usta. Ona sklopi oči i prihvati razvratni poljubac uzvrativši svojim jezikom. Crveni veo se rastvori sam i osjetih njenu vrelu kožu uz svoju. Mmmm... ali nisam smio žuriti. Bio sam jako uzbuđen i srce mi je lupalo. Pređoh joj jezikom preko male, slatke usne školjke. Mirisala je na dobar parfem. Osjetih i njegov gorak okus iza uha, a onda se spustih jezikom niz vrat. Suzana je lagano uzdahnula i osjetih kako me hvata za stražnjicu, mazi i stišće uz sebe. Istovremeno mi zavlači svoje puteno bedri među noge i počinje lagano masirati jaja i kurac. Prihvatam pokrete i trljam se o nju. Spuštam se niže... želim njene dojke sapete malim grudnjakom. Gle, kopča je sprijeda, baš praktično. Otvara se malim stiskom i korpice frcaju na stranu, a oslobođene sisetine moje seke Suzane zapljusnuše me. Mmmmm... divne su, velike, masivne, teške, pune i dosta tvrde. Ližem ih... cijele, polako... vlažim ih sasvim i želim da ih potpuno osjetim. Sisam bradavice koje su već naprekle poput zrelih malina. Objema rukama grabim sise, skupljam ih i pravim tjesnac među njima u koji zaranjam lice. Osjetim kako i njeno uzbuđenje raste. Sve žešće me trlja bedrom po jajima, izvija se. Uvaljujem joj koljeno među noge i počinjem i ja nju trljati po međunožju. Počinje glasno stenjati. «Toooo... braco... tako.... voli svoju seku... samo polako.... sve braco... sve mi radi...»
Spuštam se niže, ispod dojki... ljubim joj stomak. Centimetar po centimetar usnama vlažim njenu svilenkastu naježenu kožu. Prema međunožju. Osjeti me, izvija se, hvata me za glavu i gura prema dole. Požuruje me.
«Molim te ne muči me mili... dođi mi među noge... liži me malo.... ljubi moju pičkicu braco... Hajde ljubavi... obliži svoju sestru najbolje što znaš... seka to jako voli... hajde daj mi svoj jezik...» Zagnjurih se među noge i odmah joj gurnuh jezik među usmine. Bila je nestrpljiva i jako napaljena. «Oh... to tako... sad polako... prvo po klitiću... hajde... znaš kako seka voli.»
Zapravo, nisam znao. U ovoj pozi je bilo prvi puta. Dosad uvijek, dok sam bio u gipsu, Suzana mi se navaljivala na lice i nabijala na nos i jezik kako je ona htjela, dok ne svrši. A sad sam ja morao sve raditi. Kako?
«... pritisni ga jezikom... sad ga malo sisaj... taaaaakooo.... supeeeer! Mmmmm... a sad braco punim jezikom... tako gore-dole preko pičke.... Uh... sviđa li ti se sekina pička, ha.... jesu li sokovi ukusni? Tako, tako.... samo me liži... zabijaj ga... jebi me jezikom brate moj slatki... Uh, kako me dobro obrađuješ... Imam li slatku picu, a? Oh, kako ovo volim raditi s tobom... Hajde ga malo po šupku... mmmm voli seka da joj ljubiš kolačić... je li sladak... aughhh... tako, tako... gurni mi ga malo u dupe... u slatko sekino dupe... sad je tvoje braco... razvali ga seki... Tako mili moj... šibaj samo...»
Šibao sam. A Suzana je već sama širila i otvarala vaginu i čmar kako bih lakše prodirao jezikom i nosem. U jednom potezu izvila se, podigla dupe i podbacila mamin jastuk pod guzicu podigavši je malo od kreveta te mi je bilo još lakše lizati je. Suzy se držala za unutrašnju stranu butina i otvarala mi put. Sve glasnije je ječala i bila sve vulgarnija. Trudio sam se svim silama, bližio se trenutak kad je Suzana očekivala da joj ga konačno stavim, ali ona još nije vidjela da ja - imam problem !
Njeno dahtanje «... brate, liži svoju seku...» odjednom me pogodilo kako nisam očekivao. Erupcija iznenadnog stida i osjećaja grijeha pogodila me i erkecija je nezaustavljivo padala i sasvim se izgubila. Suzana to nije vidjela i nije primjećivala jer sam je lizao što sam bolje mogao sasvim svjestan da trenutno više od toga i ne mogu. I naravno, primijetila je...
«Ne mogu, ne mogu više braco... stavi mi ga... daj mi svoj kurac... hajde zabij ga svojoj sestrici... ooooh... kako želim tvoj kurac među nogama... Šta je braco ? Šta čekaš...?» Podigla je glavu i shvatila. «Šta... šta je to sad braco... ali... već smo se toliko puta... Nevjerovatno...!»
Podigoh se iz njenog međunožja i sjedoh pored nje postiđen. Međutim, bila je i ona. I nije htjela dozvoliti da se to desi bilo kojem muškarcu koji je bio s njom u krevetu. Ali naša zbunjenost bila je beskrajna. Šta se sad dešava? Hormoni mi cure već i iz nosa, zgodna, pohotna ženska pored mene gola, svi erotski snovi na dohvat ruke... a moj ponos kao mekani, ljigavi crvuljak kao da je mrtav.
«... ali kako ? Pa već smo se toliko puta tucali... šta je sad?» razmišljala je naglas Suzana. Ja sam razmišljao o tome na drugi način. Nismo se mi tucali, nego je Suzana tucala mene u gipsu. Pasivnog, ...
...«bespomoćnog» i ovisnog od nje u svemu. Od fizioloških potreba, do hrane i kontakta sa vanjskim svijetom. I to me u podsvijesti amnestiralo od krivice za ono što činimo. A sad sam ja trebao popeti se na rođenu sestru, raširiti joj noge i penetrirati! I to me pokolebalo. I Suzana je brzo došla na istu misao.
«Aha... tako dakle! Kad seka sve radi, onda je sve u redu. Diže se i pet puta za noć! A kad ti trebaš konačno ugoditi sestri, onda ti je frka, a?! Seronjo mali ! Poslije svega što sam učinila za tebe!» ljutila se i govorila sve glasnije. «Da ti nije bilo mene, bio bi još jungfer i balavio bi po parkovima. A, ne! Nećeš me zajebavati i ostaviti ovako... i sve svaliti na mene» bijesno je rekla, a zatim se njeno lice odmah smirilo, poprimilo blag izraz. Shvatio sam, započinjala je neku novu igru. Izašla je iz spavaće sobe naših roditelja i preko ramena mi dobacila da se ne mičem, a zatim je otišla u svoju sobu. Ušla je za par minuta u sasvim drugom kompletu erotskog rublja – u istom onom u kojem je bila Zvjezdana kad mi je bilo «prvi put».
«Dakle... ako ti je frka tucati sestru, sad ćeš tucati neku drugu... recimo nepoznatu drolju. Zguza... bez ljubljenja... bez puno priče... i za lovu. Hajde mali, donesi mi na primjer 50 maraka!» rekla je Suzy, a ja sam blenuo u nju kao tele. «Šta me gledaš tako ?! Idi po novce i donesi... nema para – nema pice... !» Kao hipnotiziran pretresao sam svoje odbačene hlače, izvukao novčanik i pružio joj 50 DEM. Ona ih je dva puta presavila i zakačila za korpicu grudnjaka. A zatim se četveronoški namjestila na krevet okrenuvši mi dupe i kratko rekla: «Sad sam tvoja... sat vremena...»
I dalje sam je zbunjeno gledao, zapravo sada sam buljio u njeno dupe upakovano u male crvene gaćice. Suzana je zavukla glavu među jastuke i gotovo joj i nisam vidio lice, a guzovima je već počinjala miješati. Onda se pojavila njena ručica na međunožju. Lagano se mazila po pici i ubrzo je skoro nestalo tanke crvene trakice među njenim nabreklim usminama. Suzana je zapravo još bila sva mokra od prethodnog petinga i kunilingusa. Polako se njihala, miješala velikim, tvrdim guzovima i svakim pokretom dodatno širila noge. A onda je pored gaćica zavukla srednji prst u picu. «Ubola» se par puta i pri tome joj se otelo muklo «ooooohhh». Izgledala je fantastično. Velika guzica prelazila je u lijepe oble bokove svilene kože bez ikakvih ožiljaka, bubuljica... i u uski struk. Divio sam joj se i čisto estetski. A Suzana je postajala sve razuzdanija. Zabila je sebi dva, pa tri prsta, a onda joj je počela smetata trakica tangi. Jednostavno ih je dohvatila objema rukama i smaknula s guzice te vješto jednim stopalom svukla i sa druge noge. Preda mnom je ostalo njeno vlažno obnaženo međunožje. Sad je mogla slobodno zabiti sebi tri-četiri prsta, a onda je učinila nešto što sam već gledao drkajući u gipsu. Ovlažila je srednjak druge ruke i bez oklišanja zavukla jagodicu u čmar čineći kružne pokrete. To ju je pomamilo...
«Oh...oooogghhhh... izludjeću... oh, kurca... mmmmm... kurca mi dajte...» stenjala je u jastuk jedva razmljivo sasvim promijenjenim glasom. Taj prizor me malo podsjetio na mamu koju sam ponekad viđao u klinču s tatom i na taj prizor bezbroj puta drkao. «Oh kako želim kurac... smilujte mi se... jebite me...» molila je Suzy apstraktne likove iz svoje fantazije. I onda se (opet) desilo. Kao da je opet došlo do nekakvog «kontakta», kratki spoj u mojoj glavi je premošten i ja sam osjećao kako mi se kurac iz sekunda u sekund puni krvlju i diže. Dohvatio sam ga i počeo drkati, napucavati, a drugom rukom sklonih njen srednjak sa šupka. Želio sam to uraditi. Drkao sam i prislonio jezik na njen čmar i jednostavno joj gurnuo jezik u šupak. Glasno je zastenjala.
«Tooooooo ... ! Ljubavi, to mi radi.... samo me jebi...» i nastavljala je da gura četiri prsta u pičku. «Hajde... jebi me... jebi pičku koju želi da jebe cijeli grad... hajde stavi mi ga...»
Bio sam spreman. Namjestio sam se iza nje i laganim pokretom sklonio njene prste sa ulaza u vaginu. Prislonih glavić i lagano gurnuh naprijed. Kurac je ušao u poplavljenu Suzaninu pizdu bez ikakvog otpora stijenki. Sve je bilo sklisko, vrelo i vlažno. Zabih se nekoliko puta da ga pokvasim sasvim do jaja. A onda je uhvatih za guzove kao što sam to već toliko puta druge ženske. Suzana se uhvatila za drveno uzglavlje kreveta, učvrstila i počela lagano miješati. Hvatali smo tempo, uhodavali se prvi puta u ovoj pozi. Njena glava je i dalje bila među jastucima i nisam joj vidio lice, ali mi sada već nije bilo ni važno. Lomila se u struku i samo dupe izvijala visoko. Zabijao sam se kurcem u savršeno međunožje zgodne plavuše i samo mi je to u tom trenutku bilo važno. Oboma su nam moja erekcija i njeni potoci vaginalnih izlučevima govorili da nas boli neka stvar što smo pri tome bili i rođeni brat i sestra. U dnu uskovitlane svijesti, sužene na 5 dkg njenog ružičastog mesa, bilo mi je i to da upravo JA JEBEM ROĐENU SESTRU, NAGUŽENU I BESPOMOĆNU ISPOD MENE, da sam ja sada taj koji jebe nju, nikakva «žrtva» u gipsu, nikakav zbunjeni maloljetnik i da smo sasvim sada jednaki u našem razvratnom grijehu. Pomislio sam na to, ali erekcija je postajala sve čvršća, uzbuđenje i užitak sve veći, Suzana sve glasnija i vulgarnija. Jebavali smo se krvnički žestoko i dobro. ... ...Nepovratno razvratno, grješno i nemoralno. Moj napeti stomak pljeskao je glasno pri svakom udaru u njeno dupe, a vagina je šljapkala sokovima koje sam kurcem istiskivao i cijedio niz njene butine. Divljački je zatim širila guzove i blesavo baljezgala:
«Oh, oh... raspoluti me mili... zabijaj mi kurčinu u maternicu... odvali mi jajnike, dragi moj... oh, kako volim kad me jebu... volim kurac, jebanje... volim kad sam nabijena na kurčine... mmmmm, to, to... jače, ubij me kitom...!» I «ubijao» sam je ne štedeći snage tako da su njeni bokovi za koje sam je držao već crvenjeli. Pružih ruke niz njeno tijelo i dohvatih je za sise. Velike pune, teške. Muzao sam je kao kravu, stiskao, vjerovatno do bola, ali nije negodovala. Naprotiv. Majstorski je radila guzicom. Picu je stezala i opuštala u ritmu mog zabijanja i bulaznila prostote ne shvatajući da sam sasvim prevazišao kompleks incesta. Ponašala se i tretirala me kao nekog običnog, stranog momka. Oslovljavala me sa «dragi, mili, ljubavi...» i bilo joj je važno samo da ne ode iz kreveta nezadovoljena kao i sa svim ostalim ljubavnicima.
«... ooooohhh mili.. tako, to, to, to... pomuzi svoju kravetinu... tooooo... razvuci mi sise... hajde, podigni se malo... najaši mi na guzove... ubodi me... mmmm tako... tako mi ulaziš dublje... Oh, osjetim ti glavić u maternici... mmm kako je tvrd...» pričala je Suzana kroz dahtanje, ali ja nisam htio biti «strani dečko.»
«... kako te jebem sestro.... jebem li te dobro, mila moja seko... kako jebe braco, ha Kaži kako te jebe tvoj rođeni brat... Guzim li te dobro...? Hajde sad, reci braci.... kako ga želiš dobiti... u kojoj pozi ćeš svršiti najbolje... Sve za molju slatku sestricu...!»
Podigla se i okrenula glavu pogledavši me zapanjeno. «Ooooooh... pa ti ipak želiš da me jebeš kao sestru... O, hvala bogu... to... to sam oduvijek željela... da se jebem sa svojim velikim bracom.. To, to, to... dosta su te kurve razvlačile... to braco... sad ćeš samo mene guziti... jel da hoćeš... uvijek, uvijek... to jebi, jebi... oh, joooooooooj, joj, jooooj !»
Suzana je svršavala kao sumanuta, trzala guzicom, mlatarala glavom, a zatim se pružila i sasvim klonula na krevet. Držao sam kurac u njoj i lagano radio unutra-van, čekao da se ispuše, pa da je nastavim prevrtati kako bih i ja svršio. Suzy je bila vrela i pohotna, sva vlažna od znoja i vlastitih sokova. Nakon par minuta jednostavno je upitala: «Kako želiš da ti se namjestim?»
«Najobičnije, seko. Misionarski. Želim ti leći među noge, gledati ti u oči i ljubiti te.» Ustao sam sa nje, a ona se u hipu okrenula na leđa i lagano raširila noge. Uvalih se i prislonih ponovo glavić na ulaz u vaginu. Trznula je guzicom naprijed i nasadila se. «Uh... tako braco... sad mi radi kurcem kako god želiš... ghhmmm...»
Zagušio sam njene riječi poljupcem, jezikom, žestokim žvaljenjem koje je prihvatila. Uhvatila se za sise podigla ih i omogućila mi da svojim grudima trljam od njene sise, a karlicom je lagano miješala. Žvalili smo se žestoko, pljuvačka se cijedila niz lice i njen vrat... sve me palilo. Dodir sisa, dodir njenih butina koje je stezala oko mog struka visoko podignutih nogu... Onda sam osjetio i njene ruke na svojim guzovima, hvatala me i snažnije zabijala u sebe.
«Tako... braco.... tako.... samo uživaj... Niko neće biti sretniji od tebe. Jebaćeš kad god hoćeš najbolju pičku u gradu... Mmmmmm... kako divno karaš... tako, tako... samo ga zabijaj seki... Seka voli sve... sve ćeš ti probati na meni.... Uh....»
Nisam je više mogao slušati, krenulo mi je i samo zadnjim bljeskom svijesti upitah: «Mogu li svršiti u tebi ?»
«Možeš, braco.... svršavaj slobodno... danas je OK... seka će sve primiti...» i više je nisam čuo. Vatromet orgazma me potresao i ja sam počeo špricati u Suzaninu rodnicu pravi gejzir sperme. Špricanju kao da nije bilo kraja.... a onda se smirih i ostadoh na njoj sve dok mi kurac nije sasvim splasnuo i sam ispao. Ok, to je to. Dakle, mi to možemo i hoćemo. Sad je slijedila nadgradnja. Razvrat, eksperimentiranje sa krajnjim dosezima mašte i mogućnosti.
Poslije sam shvatio da je moja trenutna impotencija bila posljednja šansa da odustanemo od grijeha, zadnja prilika da sve ostane na jednom kratkotrajnom npr. «gubitku kontrole u specifičnim okolnostima». Ali, ne! Meni se kurac tada ipak digao na najbolju pičku koju sam znao i to je bilo normalno. Povratka više nije bilo.

***

Ono što je slijedilo bili su mjeseci godine dobrog, žestokog, kvalitetnog, skoro svakodnevnog sexa. Suzana i ja smo prvo istraživali jedno drugo, naša tijela, kako na koje podražaje reagiramo, kako u kojim pozama nam odgovara, na raznim mjestima u kući, u svim prostorijama redom i pri tome je bilo fantastičnih orgazama. Suzana je imala smisla svaki naš snošaj organizirati u posebnoj atmosferi, dati sexu veću draž stvaranjem nekih posebnih okolnosti. Kad se danas prisjećam(o) toga iz sjećanja prodiru karanja gdje smo uzimali nekakve «uloge» ili uključivali u igru i druge ljude, koji nisu imali pojma o tome šta se među nama dešava.
Išli smo po rubu skandala, a dešavalo se da neki sasvim nepoznati ljudi shvate šta se događa! U silnoj strasti nas dvoje nismo ni primjećivali da polako tonemo u svojevrsno ludilo i ovisnost o tom extremnom sexu. Kako ne bismo postali ... ...sumnjivi, nakon izvjesnog vremena, ja sam našao zvaničnu djevojku s kojom sam izlazio, tucao je i za javnost bio s njom u paru. A Suzana je počela vezu sa tipom iz Zagreba koji bi povremeno dolazio u naš grad poslom. Tada se s njim maksimalno eksponirala kako bi svi vidjeli da je u sretnoj vezi sa tipom koji bi mogao biti «dobra partija za udaju». Namjerno je sama širila taj trač kako se nitko ne bi pitao «tko sada tuca sisojku Suzy» niti razmišljao o našoj nemogućoj priči. Međutim, kada bih otpratio djevojku kuću, srećnu zbog brzog orgazma na zadnjem sjedištu automobila, a Suzana bi došla kući ne puštajući dečka unutra, mi smo se bacali jedno na drugo.
Suzana je ponekad već u hodniku, zalupivši ulazna vrata, padala na koljena i hvatala me za šlic kako bi što prije dohvatila u strpala u usta moj ponos.
«Dođi ti meni braco... jebeš bezveznjake... mi to radimo najbolje, ha ? Nisi mi se istrošio sa onom malom kujom... jel’ da nisi... čuvaš se za seku... Mmmmmm... kako je vreo... Seka će ga tebi najbolje popušiti... mmmmghhmmhg... davila se kurcem...»
Preko hodnika smo teturali skidajući se i jedva dovlačili do kreveta. Nekad bismo i pali na tepih. Suzy me obarala i halapljivo gutala i drkala moj penis kako bi ga što prije maksimalno napucala, a onda bi čučnula i pomamno se nabijala na njega.
«Oh... braco... konačno u meni... mmmm kako me onaj klipan napalio... izdrpao me u autu kao kravu... navalio je, ali sam žurila da me ti jebeš... samo sam mu popušila... tu pred kućom u autu. Da ga otkačim... oh, tako, tako... tako mi radi bracika moj... volim ga osjetiti kad polako ulazi... Mmmm... a što si ti radio s onom malom kujom, ha? Ispucao si metak i njoj, jesi li... zakidaš svoju seku, ha mali zgubidane...?»
«Ne sestrice... čuvao sam se za tebe...» branio sam se i hvatao ritam, pomamno drpao Suzanu za sisetine koje su se klatile ispred mog lica. A zatim za velike guzove. Volio sam uhvatiti seku za guzu i snažno je nabijati na kurac. Kad bi bila u čučećem položaju, rodnica se skraćivala i prodirao sam joj jako duboko i osjetio bih da glavićem udaram u grlić i da prodirem u maternicu. «Aaaaahhh... to malo boli... nastavi, nastavi... razvali me...» vikala je Suzana. A što se moje djevojke tiče, dešavalo se da sam, ako sam očekivao žestoku noć sa Suzy, štedio «metke». Curicu bih napalio prstima, polizao i tucao dok ona ne svrši. A onda bih odglumio svršavanje. Ona bi čula moje «oh, ah, uh...!» i povjerovala bi da me usrećila, ali nije primjećivala da sam odbacivao prazan prezervativ, tj. da nije bilo sperme. Znao sam da me čekala nezasita sestra, kojoj mi je bilo draž izlivati se u njene otvore. S druge strane, curice su mogle pričati (kao što ženske već rade) kako ih propisno zadovoljavam i svi bi bili sretni.
«Mmmm... braco... tako, tako me ubadaj... ah, joooooj... joj. Umrijeću braco...!» svršavala se Suzy pokrećući svojim razvratnim urlikanjem i moj orgazam. «Čuj braco... morat ću ovom svom tipu malo zamazati oči... navalio je da prenoći ovdje kod nas i da me ima cijelu noć...» najavljivala mi je sestra operaciju obmane. I shvatio sam da okoliša.
«OK, seko... dovedi ga i iskaraj se s njime. Normalno je da dečko tuca svoju žensku. I da nitko ništa ne posumnja, to nam je važno, ne!? A kad je već tako i ja ću pozvati onu svoju veselnicu. Tako će oboje dobiti svoje, a neće razmišljati o nama. Može?»
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Tagovi:
 

GoogleTagged