Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: SESTRA SUZANA VI  (Pročitano 8594 puta)

jawa

  • Drkoš
  • *
  • Poruke: 33
    • Teme korisnika u ovom forumu
SESTRA SUZANA VI
« poslato: 16-01-2009, 15:04:34 »
Tako, tako braco.... donesi nam dosta vina. Baš sam raspoložena za žestoki tulum u dvoje... u krevetu... Dakle, da vidimo što nam je to mama ostavila...» pričala je Suzana vadeći iz kutije sexi igračke. Prevrtala je po rukama razne vibratore. Male, velike, crne, želatinozne crvene sa dva glavića za lezbijke, dvostruke dildoe, japanske kuglice.... «Ovaj je za double action... a ovaj mali za guzu... hm... biće to interesantno... Vidi braco šta sve imamo... sve ćemo ovo probati.»
«Ti ćeš to seko probati... nemoj se našaliti da mi štogod gurneš!» upozorio sam je, a ona se mazno pružala po krevetu sasvim mi se prepuštajući. Već pogled na njeno raskošno tijelo, velike sise i guzove izazivao mi je erekciju i jedva sam se suzdržavao da ne skočim na nju i odmah joj ga zabijem. Ali, ona je željela da traje dugo, da bude neobično, žestoko i razvratno... više od sexa.
«Imam braco neke sitne želje... želim da nešto probam... da ti probaš na meni... može...?» Naravno da je moglo sve. Pitanje je bilo samo kojim redoslijedom. Pružio sam se pored nje i počeo je draškati sitnim poljupcima po vratu, ušnoj školjci... a dlan sam zavukao u njeno međunožje i počeo je lagano milovati po svilenoj šumi. Osjećao sam pod prstima kako se njene usmine ponovo pune krvlju, bubre i lagano se razdvajaju. Polako sam prelazio prstom preko brazde usmina i očekivao taj trenutak kad će između njih poteći topli, klizavi, picin sok. Suzana nije gubila vrijeme, pomagala mi je šireći noge i počinjala lagano miješati. Tiho je stenjala uživajući, bez riječi i samo se lagano trzala u bokovima kad bih dodirnuo dražicu. Nabrekli kurac sam prislonio uz njen bok da ga osjeti i ona ga ubrzo dohvati rukom i poče drkati jedva ga dodirujući jagodicama prstiju. Oh, Suzana je bila majstor. Znala je to činiti tako da me neprstano održava u stanju visokog uzbuđenja, ali dovoljno daleko od neplaniranog orgazma. Kokica je počela vlažiti i ja joj zavukoh srednji prst u vrelu utrobu...
«Mmmmm... samo lagano... hajde stavi mi još jedan...» zamoli me šapčući već vrlo uzbuđenim glasom. Izvukao sam prst, stavio u njena usta i srednjak i kažiprst da kuša vlastiti sok, a ona je to halapljivo usisala i polizala. Zavukoh joj dva prsta i Suzy još glasnije uzdahnu. «A sad tri... braco... nemoj me povrijediti...» Ovaj put sam ja oblizao prste vlažne od sestrinih sokova i vratio ruku u njeno međunožje. Očekujući dodir Suzana se bolje namjestila, raširila noge i držeći se za listove zabacila noge unatrag.
Raširih njene usmine s tri prsta koja sam skupio u nekakav snop i krenuh unutra. Suzana je jeknula... «Ooooohhhhgh... to, to... tako, brate... samo polako... hoću da vidim koliko mogu primiti... mogu li sve... hoću li probati cijelu...!? Dublje... gurni ih dublje.... slobodno... divno mi je...» dahtala mi je sestra na uho, a ja sam sve slobodnije i dublje gurao prste u nju. Onda sam je čuo kako je rekla pa pokušam sa četiri prsta. Dodao sam i mali prst i već vlažnu šaku vratio Suzani među noge. Ležeći na leđima hvatala se za guzove i širila pičku koliko je mogla, da olakša prodor. Pogledao sam i prizor me baš napalio. Pička se raširila oko mojih skupljenih prstiju i moja šaka je nesmetano prodirala u nju sve do palca. Osjećao sam kako se mišići vagine opuštaju i šire, kako «omča» mišićnog ulaza u rodnicu oko moje šake popušta i pušta me sve dublje. Nisam je ni pitao, izvukao sam šaku tek toliko da mogu dodati i palac i onda krenuo cijelom šakom u Suzanu.
«To, to, to, to, tooooo.... molim te polako.... ali to želim. Oh, oduvijek želim fisting... Ti ćeš to uraditi svojom malom nježnom rukom.... Uh... polako da mi ne razvališ pizdu... moju slatku pičku... brate... nemoj me razvaliti... trebaš još dugo...uh... da me jebeššššš... aaaaaghh...» Suzana je već ispuštala nekakve neartikulirane krike, dok sam se ja trudio da zavučem šaku u nju. Ali nije išlo. Nikako nisam mogao zavući dublje od zadnjeg zgloba palca, bilo je preusko i Suzana je već bolno jaukala. «Stani... stani malo... ne može ovako... oh, boli me to braco... izvuci malo ruku... da predahnem... poslije ćemo nastaviti....»
Polako izvukoh šaku iz sestrine, sad već pizdurine, i pogledah kako izgleda nakon ovakvog širenja. No, ništa posebno. Za par trenutaka sekina pica se skupila, zatvorila i izgledala kao da ništa nije bilo. Poljubih je, polizah, a Suzana zahvalno uzdahnu. Bio je to naš prvi, manje-više neuspio, pokušaj fistinga, ali znali smo da nije i posljednji.
«Ne mogu da vjerujem da ne može... cure mi pričaju... skoro svaka ovo radi i super im je... Hm, možda nisam dovoljno ovlažila, probaćemo opet poslije. Hajde braco, dodaj nam te igračke, da vidimo šta tu ima... šta sad da seka proba... Evo... biraj oružje!» reče Suzy očito dobro raspoložena. Pogledao sam sexi igračke i upitah imajući već ideju o odgovoru:
«Ovo su sve igračke za tvoju koku, a gdje će braco...?»
«Pa u guzu, naravno.» reče Suzana pogađajući moje misli i želje. Htio sam zapravo tu noć da istražim sekinu guzu. Da vidim šta se sve može s njom i u njoj napraviti, a čini se da je to i moju slatku sestru zanimalo. «Večeras jebeš sestru u guzu... picu ne diraj... ne .
...kitom.»
«A šta misliš za početak...» pokušah reći, ali me Suzana prekinu...
«... da mi opališ pravi žestoki liz po mom ružičastom kolutiću!? Može braco... baš to može. I ja bih to voljela, Za početak.» preduhitri me sestra. «Mmmmm... to će biti slasno» reče i ispod stražnjice zavuče tvrdi kožni jastuk podigavši dupe sa kreveta tako da sam imao savršen pristup njenom međugužju. A bio je to divan prizor. Lijepo oblikovan žbunić Venerinog brijega i sasvim izbrijan anus. Čist i sjajan, željan dodira. Spustih lice prema «kolutiću», a Suzana lagano raširi guzove rukama. «Navali braco... ne štedi me!»
A kako bih je i štedio? Trebao sam joj polizati šupak i tu nije ni moglo biti nekog «napada». Ovlaš joj pređoh preko usmina, a zatim spustih jezik na čmar. Mirisao je na lavandu, kokos, mlijeko... na kupke iz kojih smo upravo izašli. Malo se trznula kad sam je dodirnuo vrhom vrelog jezika, ali se odmah smirila i prepustila uživanju. Tiho je stenjala i nakon par minuta uhvatila me za kosu i počela usmjeravati moje pokrete. Namjestio sam nos na njen klitoris i istovremeno je nadraživao po kikiju i šupku. Sfinkter se sve više opuštao i otvarao i ja sam uspijevao polako sve više zavući jezik u njen anus.
«A sad malo po klitu... molim te... liži mi klit...» rekla je uzbuđeno šapućući. Prešao sam na picu. Lizao je isplaženim jezikom i palacao po klitorisu. Zamiješala je bokovima.
«Toooooo... divan si... hajde sad opet.... šupak... liži mi šupak braco... Mmmmmm... hajde gurni mi nos u pizdu.... to volim.. Oh... sad malo jezik... dublje... možeš li još dublje... jezik... jebi me jezikom u šupak.... Aaaaaaahhhh... to... divno je... O kako me guziš... divan si... kako je divno tvojoj seki s tobom braco.... samo tako.... nastavi...to, to, to...»
Suzana je uživala, a i mene je palila sva ta situacija. Bilo je perverzno gurati jezik u sestrino debelo crijevo, palacati njime unutra i istovremeno joj zabijati nos u pičku koja ga je obuhvatala sprječavajući mi disanje. Kurac mi je bio maksimalno nadrkan, ali sad nisam imao gdje s njim. «Tako... dosta je tako... hajde da promijenimo pozu...» reče Suzy i ustade kleknuvši na krevetu. Gledala me poluzatvorenim očima. Bio je to znak da je vrlo uzbuđena i da su sve kočnice popustile. Dohvatila me za vrat, privukla i sočno zažvalila usisavajući moj jezik netom izvađen iz njene stražnjice.
«Mmmmm... cmok... kako mom braci ništra nije teško za seku... ha? Sviđa ti se sekina guza, zar ne...? Hajde malo karaj seku jezikom u ovoj pozi... hajde mili pa ćeš joj zabiti konačno i svoj slatki kurac...» i naguzi se četvoronoške na krevetu istrćivši guzove visoko. Kleknuo sam iza nje, raširio joj guzove i ispružio jezik koliko sam god mogao. I krenuo zabijati. Par centimetara jezika glatko je ulazilo i izlazilo iz Suzaninog šupka, a seka je tiho roktala poput životinje i zatim počela bulazniti.
«Oh, to, to volim... pojedi mi šupak... zabij mi jezičinu u moje govno... to dragi brate... naguzi svoju sestru ko kravetinu... oh kakva sam ja životinja... mmmmmm... kako volim ove pizdarije... tako, tako, braco... zabijaj se u sekinu šupčinu... pojedi mi govno braco... oooooohhh....» Zabijao sam se, a ona je bila sve uzbuđenija i tražila sve više. «Hajde sad prstić... polako mi zavuci srednjak brate moj... hajde... prstenuj me...!» zapovijedala je Suzana pružajući mi malu plastičnu kutiju sa oznakom nekakve ljekarne. «Namaži me malo ovim.»
Bio je to čisti, medicinski vazelin. Opa! Mala je spremna na sve. Zahvatih prvo sasvim malo i razmazah po njenom čmaru, dok je seka strpljivo i ćutke nagužena čekala da je opet pripremim za penetraciju. Zatim zahvatih malo više vazelina i naredih joj da raširi guzove. Poslušno je spustila glavu na krevet i rukama raširila čmarni otvor. Aplicirao sam joj vazelin i lagano ga prstom potisnuo unutra. Naravno, srednjak je glatko ušao u već pljuvačkom i lizanjem raskvašen anus. Zatim počeh lagano raditi prstom unutra-van i rotirati ga kako bih razmazao vazelin po unutrašnjosti crijeva. Tada je glasno zastenjala.
«Aaaahh... to, to... to je super... što mi to radiš... hajde opet...» Ponovio sam, zarotirao prst i tada otkrismo da je upravo taj podržaj prstom, koji ne prodire, nego se okreće u crijevu, najviše uzbuđuje. «To mi radi braco.... hajde... gurni mi dva prsta.»
Gurnuo sam joj dva prsta u anus, srednjak i kažiprst bez velikog otpora i nastavio rotirati kao ranije, a Suzana je počela sve glasnije urlati i govoriti bljuvotine («Dohvati mi govno... pročisti mi dimnjak...!) iako nisam primjećivao nikakvih nečistoća u klistiranom debelom crijevu moje sestre. I to mi se sviđalo te sam bez ikakvog osjećaja neugode nastavio da se bavim užitkom analne penetracije. Zapravo istraživao sam je. Zahvatih još vazelina i nagurah te su dva prsta bez problema ulazila u Suzaninu utrobu, a zabijao sam ih sve žešće i istovremeno okretao opipavajući jagodicama unutrašnju glatkoću njenog crijeva. Znao sam da će za par minuta Suzy tražiti nešto još deblje u svom šupku.
«Sestro... hajde pokušaj stisnuti šupak oko prstiju... pa opustiti...» Skoncentrirala se i onda ...
...osjetih blagi stisak sfinktera. Napravih joj dvije-tri penetracije i ona otpusti stisak čmarnog prstena. A zatim opet stisnu pa otpusti. Bio je to novi doživljaj.
«Uh... braco... dobro si se sjetio, gdje li si ovo vidio... ovo je super... ovako ću ti stiskati kurac... hajde... vrijeme je daj seki taj slatki kurac među guzove... Evo ovako ćemo... samo mi visoko digni noge...» Izvadio sam prste, a Suzana je opet legla na leđa i guzicu podigla na jastuk. Snažno je zabacila noge i otvorila mi put da uđem gdje god želim. Prislonih ga na usmine i gurnuh u pičku kako bih ga ovlažio, a zatim sam ga izvadio i počeo polako mazati vazelinom prije nego joj ga gurnem u čmar. Ok, bila je već razrađena i otvorena, ali nisam želio da užitak pokvarim nekakvim smetnjama i zapinjanjem.
Mazao sam glavić vazelinom i u tom momentu je zazvonio telefon! Tko je sad? Bilo je dosta kasno. Već je prošlo 23 sata i pomislili smo da su starci iz Njemačke. Telefon je uporno zvonio, a kako je bio na nahtkastlu pored Suzanine glave, već ju je smetao.
«Možda su starci... javi se. Neće prestati dok nas ne čuju i ne uvjere se da smo kući i da je sve uredu,» rekoh joj i prislonih glavić na čmar. Suzana je pružila ruku i meni gestikulirala da malo stanem, dok to ne obavi. (Nekoliko puta sam je hvatao, drpao, skidao joj gaće i zabijao se u nju baš dok je pričala sa mamom ili prijateljicama. Zabavljalo me kako se s naporom trudila da vodi razgovor, a da sagovornik ne skuži šta se dešava. A oboje nas je palila činjenica da se jebemo dok ona s nekim razgovara.) Ali, nisu bili ni mama, ni tata, nego naša prijateljica i moja prva ljubavnica – Zvjezdana. Zvala je onako, bez veze. Bio je petak uveče i zanimalo ju je izlazi li na neki dobar tulum i može li Suzana i nju povesti.      
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Tagovi:
 

GoogleTagged