Sex Oglasi

Autor Tema: SESTRA SUZANA X  (Pročitano 5548 puta)

jawa

  • Voajer
  • *
  • Poruke: 33
    • Teme korisnika u ovom forumu
SESTRA SUZANA X
« poslato: 16-01-2009, 15:08:29 »
Braćo i sestre...» počela je Zvjezdana zajebantski govor... «Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam primljena u vaše malo tajno bratstvo. Nadam se da nisam iznevjerila vaša očekivanja...» zezala se Zvjezdana, a zatim započela priču koju čak ni ja i Suzana nakon našeg iskustva nismo očekivali.
«Čujte vas dvoje... OK, trebate paziti da vas još netko ne provali, ali se nemojte brinuti i opterećivati što se ovo među vama događa. Vas dvoje niste jedini ovakav par !» A zatim je napravila značajnu pauzu pojačavajući našu znatiželju. «Ne niste jedini... ma dajte... rade to ljudi, ali naravno da se to ne priča okolo. Moram vam reći da vas ja odlično razumijem. I meni se desilo isto... I još nekima za koje znam...»
«Šta ?! Ti i mali Pinky. Ne mogu vjerovati. Ali, on je...»
«Što je on? Klinac? Da, jeste klinac, ali nema ništa manji kurac od tvoga. I muško je.» odsječe Zvjezdana svako moje dalje čuđenje. Pinky, Zvekyn mladji brat, je bio klinac iz moje škole. Tri godine mlađi od mene. Dakle, još nije niti maturirao. Bio je simpatičan, ali nekako nervozan i svadljiv. Sve mu je smetalo i za svaku šalu na račun svoje sestre-radodajke htio se tući. I sad su mi stvari postajale jasnije.
«Da, da. Moj mali braco Pinky postao je moj ljubavnik isto kao ti Suzanin. Dobro... možda ne baš na isti način, ali na koncu se svodi na isto. Redovno se tucamo... i to mogu ti reći sve bolje. I kad nema pravih jebača, mali mi baš paše. A niti njemu nije loše...»
«Ma daj... a kako je to počelo ? Pa mi smi prošli gomilu dilema, muka i strahova dok nismo nešto uradiili, a godinama smo se šmekali i virili jedno drugom kroz ključaonicu» zainteresirala se Suzana pokazujući očigledno olakšanje spoznajom da nismo jedini razvratnici ove vrste.
«A čuj... možda sam i ja kriva. Pretjerivala s frajerima. Posebno kad su nam dolazili kući. Mali je to gledao, upoznavao ih, poslije je slušao moje urlike iz sobe. A neki od njih bili su toliki kreteni da su mu poslije pričali šta su mu sve radili sa sestrom. I onda je par puta upao u sobu usred posla. I vidio, ne.... sve je vidio. Jednom čak kako su me dva tipa nabola da nisam mogla ni mrdnuti, a on je stajao kao ukipljen i gledao kako ovi prodiru u mene i razvaljuju me. Samo se okrenuo i izašao.» pričala je Zvjezdana i povremeno potezala dobar gutljaj vina.
«Onda je prije par mjeseci prestao razgovarati sa mnom. Samo mi je rekao da me mrzi jer ga svi zajebavaju zbog mene. To mi je teško palo i pitala sam se kako da malog brata ponovo pridobijem za sebe...»
«I, naravno, kako drugačije nego na onu stvar...?» upadoh.
«Ajde, ne seri... I ti si jedva dočekao da ga zabiješ Suzani. Pa, mene si karao i glasno zamišljao da sam ti sestra. Zar nije tako bilo ? Jeste, naravno. Slično se desilo i sa Pinkijem. Jednom sam ga uhvatila kako drka. Čula sam ga još pred vratima kako dahće i izgovara moje ime... «... puši mi Zvjezdo, puši mi ga Zvjezdana...» Naglo sam ušla u sobu i zatekla ga s kurcem u ruci. Oko njega je bio moj sexi veš i moje slike s plaže. U toplesu, tangama... baš sam dobra na tim slikama... i drkao je. U prvi tren sam zagalamila na njega u stilu «sram te bilo, što to radiš, šta će ti moj veš i moje slike.... ja sam ti sestra...», a onda sam shvatila da ustvari serem. Ja sam bila kriva za sve njegove frustracije. Probijao se kroz pubertet, a sestra mu je bila... jel, hm... što sam ja zapravo. Volim se tucati ko svaka zdrava ženska, ne.»
«Ohohoooo, ti voliš i malo više....» ubacih tek da nešto kažem, ali su se obje napravile da nisu ništa čule. A Zvjezdana je nastavila...
«... onda me Pinki iznenadio i sve mi sasuo u lice. Da sam fuksa, da sam kriva jer mu svi u gradu dobacuju da bi mu jebali sestru, da su me već mnogi i jebali, a da samo njemu prodajem ta sranja kako je nešto zabranjeno itd. itd. ... da ga sve to vrijeđa jer me jako voli, a ja ga kao stalno nešto držim na distanci... niti ne pričam s njim o svemu... da mu i nisam kao sestra koja bi mu trebala objasniti neke stvari i na koncu, što me šokiralo, ... da i on vidi da sam ja zgodna ženska i zašto se onda ne bi i on ložio na mene kao i svi ostali !? Tad mi je sinulo da me ustvari prestao gledati kao sestru i da su mu nadošli hormoni promijenili sliku o meni. Kužite, gledao me kao žensku, zamišljao da me tuca, drkao na moje slike i svršavao. Tko zna otkad !?»
«I što je seka na koncu učinila... dovršila ono što je braco već bio započeo ?» upitah.
«Ma... tako nekako... prvo sam otplakala... Tad se on osjetio gospodarom situacije i prevalio preko usta ključnu stvar... Rekao mi je... sestro, sad kad su te svi jebali, a mene zajebavali, vrijeme je da mi moje patnje malo ublažiš... Hajde, nemoj da više drkam na tebe pored tebe žive... Daj, bar mi ga ti izdrkaj... ! To mi je rekao i ja sam ga zapanjeno gledala. A onda pomislih, toliko muškaraca je prešlo preko mene, a nisu to zaslužili, pa zašto ne bih ugodila svom malom, dragom jedinom braci... ??? Pa je tako i bilo...»
Bilo je već blizu svitanja kad je Zvjezdana završila s pričom o tome kako je povalila malog Pinkija, nastavila mu drkati, a zatim i strpala njegov mladi kurac u usta osjetivši ubrzo prvi gejzir bratove sperme u svom grlu. I tako su njih dvoje prešli liniju sa koje nema povratka.
«Pinki se onesvijestio od zadovoljstva i, kako sam ...
...očekivala, ubrzo zatražio da se to ponovi. No, moram priznati, mali me iznenadio gabaritima... sasvim pristojan pionirski kurac. Napalila me ta pušiona na neki poseban način. U drugoj partiji sam ga malo lickala, podigla i odlučila da počastim i njega i sebe. Malog sam lijepo povalila i uzjahala... zinuo je od čuda kad sam mu se natakla... nije to odmah očekivao, ali se brzo snašao. Navalio je na sise, da ga zabija, da me prevrće na leđa, na stomak, zguza, noge na ramena... ma sav se izgubio... E, poslije sam ga malo usmjeravala, kao i ovog tvog bracu. I sad je to sasvim druga priča. Pinki i ja smo ti u velikoj ljubavi. Slažemo se u kući, starci ništa ne primjećuju, sretni su što nema svađe. Mali opali metak kad god poželi, ne prigovara mi za frajere, a provokacije nekako fakinski ignorira. Dakle, sve je leglo na svoje mjesto. Kao i kod vas, ne... ?!»
Da, bilo je tako. A mirisalo je da bi moglo biti i bolje. Gotovo istovremeno nam je sve troma sinula ideja – zašto u našem veselom društvu ne bi bio i mlađahni Pinki. Zapravo, bio je bitan Suzanin stav. Razmišljala je par trenutaka, a onda su joj valjda kroz glavu prošle sve kombinacije koje možemo napraviti učetvero te je vrlo brzo odlučila: «OK, hajde da i to probamo... već mi je pomalo dosta ovih gumenih igrački. A mlado meso je – mlado meso, zar ne Zveky ?»
«Pa naravno sestro... mladi dečki su nezamjenjivi... Jer, pet puta je – pet puta, ne !?» dodala je Zvjezdana. A onda nam otkrila još jednu tajnu...
«Dakle... da više ne razmišljamo o moralnosti ovog i ovakvog sexa i da se ne gledamo kao čudovišta, moram vam otračati još jedan ovakav par... Znate onog Vlatka što svira sintesajzer po kafanama, onaj crni, uvijek namršteni momak... E, i njegova sestra Ina. Nju znate. Suzana ona je išla s tobom u školu. Da, da... ona zgodna, crna ženska, sva utegnuta, ali čudna cura... rijetko je s frajerima...» započe Zvjezdana novu priču.
«Znamo je, kako ne...» dočeka Suzana. «Zapravo je bila dobra frendica. E, ona ti je malo iskompleksirana jer je jako dlakava.... Ma da, to je ta Ina. Bile smo par puta zajedno na bazenu... jebo te... dlakava je od pupka do koljena. Jadnica to jedva uspije depilirati. A šteta, baš je zgodna. Valjda je zbog šumetine i frajeri izbjegavaju.»
«Ma jebeš te frajere kojima svaka dlaka smeta. To su ti oni kao VIPER, svaku šumicu na galerijama on bi obrijao. Čuj, ženska je malo rutava, ali je inače sasvim OK. No, ja sam jednom zabrijala s njenim bratom Vlatkom, poslije neke svirke. Dečko me tucao sasvim pristojno i onda je u sred posla počeo, kao i ovaj tvoj, bulazniti sestrino ime. I ja skužim da fantazira da jebe sestru te ga podržim kao... to braco, jebi me braco.... napalim ga... i on poludi. Opali me baš žestoko. Poslije se sasvim otvori i ispriča mi da se povremeno sexa sa sestrom Inom jer niti jedno nemaju stalnu vezu. Navodno... oboje su bili dobro zagorili te se jedno veče, prilično «pod gasom», vratio sa svirke i slučajno provirio u sestrinu sobu da vidi je li doma i spava li. A ona je u tom trenutku masturbirala velikim svježim krastavcem i to nagužena i okrenuta preva vratima. Pričao mi je da ga je toliko napalio prizor dlakave pizde u kojoj sasvim nestaje krastavac, da mu se odmah digao, izvadio ga je i počeo drkati gledajući nju, nesvjesnu da je posmatrana. I naravno, desilo se da je nečim šušnuo, primjetila ga je i popizdila. Ali je poslije vidjela da i on drka i pozvala ga u sobu. Navodno, rekla mu je... «vidi kako smo jadni braco, oboje moramo drkati koliko smo zagorili, nemoj nikom pričati o ovome...» a cijelo vrijeme je zurila u njegov dignut kurac koji je on lagano navlačio. I onda mu je jednostavno rekla... «...ugasi svjetlo i zamisli da sam neka druga ženska... Tako ću i ja...» i naguzila se na krevetu i zavukla glavu pod plahtu. Pijan i napaljen, Vlatko nije puno razmišljao te joj ga je zavukao zguza i oboje su za minut bili gotovi. Kaže, u životu nije žešće svršio. Dakle ljudi, ima nešto u tome. Krvno srdstvo je nešto kao afrodizijak» teoretizirala je Zvjezdana.
Slijedili su svi detalji koje je uspjela izvući iz lokalnog kafanskog svirača, a sve je bilo zanimljivije jer sam ih oboje poznavao. Dakle, bio je to još jedan par brat-sestra koji je u kući podmirivao seksualne potrebe i koji je podlegao izazovu, zgodnoj prilici i strasti. Od tada sam sasvim drugim očima gledao Inu, pozdravljao je, zadržavao u razgovoru na ulici pokušavajući proniknuti iz njenog pogleda da li je možda baš sinoć imala sex sa bratom. Kroz to mi se sve više sviđala i tražio sam priliku da joj se približim i opalim je, što mi se nikad nije ostvarilo. Vlatku sam u kafani davao napojnice za svirku kojima se čudio ni ne sluteći razloge zbog kojih ga častim.
Zvjezdana je detaljizirala o Ininoj sklonosti guranju raznih predmeta u vaginu, o njihovom običaju da pričaju seksualne dogodovštine sa drugim partnerima i da rade scene iz pornića koje su zajedno gledali. Čak i kad su imali regularne partnere, kući su se hvatali i padali u incestuozni trans jer ih ništa nije tako uzbuđivalo. Da ne pričamo o klistiranju, pissingu, sado-mazo igrama koje se nisu mogle provesti sa partnerima. Tako su Vlatko i Ina postali dio našeg svijeta i ne znajući za to, a svi smo priželjkivali da ih uvedemo u naš incestzozni krug, što se ipak nikad nije desilo.
Kad se ... ...Zvjezdana više ničeg nije mogla sjetiti na tu temu, onda smo svo troje pali u komu izazvanu vinom, umorom i višesatnim sexom. Sretni i zadovoljni što nas četvero očekuju još veća uzbuđenja zajedno sa Pinkijem.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Tagovi:
 

GoogleTagged