Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: SESTRA SUZANA XI  (Pročitano 6922 puta)

jawa

  • Drkoš
  • *
  • Poruke: 33
    • Teme korisnika u ovom forumu
SESTRA SUZANA XI
« poslato: 16-01-2009, 15:09:16 »
Malog Pinkija, Zvjezdaninog brata, trebalo je nagovarati manje nego sam pretpostavljao. Zapravo, mogao sam i misliti da, gledajući sestrine orgije i na koncu i sam orgijajući s njom, nije mnogo mario za bilo kakve seksualne i društvene skrupule. Bio je napaljeni zreli pubertetlija koji je šokantno počeo svoj seksualni život sa promiskuitetnom sestrom. I zatim vrlo nevoljko, na njeno navaljivanje, počeo tucati i druge, daleko manje uzbudljive cure od Zvjezdane. A na naš zajednički party učetvero ona ga je nagovorila u par riječi.
«Braco... moraš tucati i druge ženske. Hajde sa mnom, namjestiću ti Suzanu, onu zgodnu frizerku što ima salon u centru.» nagovarala ga je Zveky, a on se u prvi tren oduševio, a odmah zatim upitao «tko će još tu biti, tko će karati tebe... ?» A ta informacija ga je posebno napalila.
«Šta... pa i on tuca sestru... i sad ćemu u četvero?! Fantastično ! Idemo odmah... !» rekao je Pinky i odmah bio spreman. Međutim, kad smo narednog dana, a bila je subota popodne svi sjeli u naš veliki dnevni boravak, atmosfera je u početku ipak bila malo zategnuta. Razlog je bila – Suzana.
«Kako ću se tucati s klincem ? Pa on je skoro dijete» govorila mi je tog dana, a ja sam imao bezbroj argumenata da je smirim.
«Čuj Suzy... ako Zvjezdana kaže da je mali kao jebač OK, onda joj vjeruj. Osim toga, sjećaš se kad je Zveky meni skinula «djanu»... i ja sam bio klinac. Čak mladji od Pinkija. Samo se naguzi i prepusti. Ne brini, Zvjezdana ga je već naučila sve što treba. I još k tome... ovo je za tvoj gušt. Ti već odavno pričaš kako bi voljela osjetiti dvojicu i kako su ti dosadile igračke.» I tu je raspravi bio kraj, a Zvjezdana i Pinky su već kucali na vrata.
Moralo se početi s alkoholom. Neobavezno časkanje i nekakva trema, odgađanje da se krene s onim radi čega smo bili tu. Na koncu je Zvjezdana probila led i pustila nekakav sentiš pozvavši Pinkija na ples. Bila je to ustaljena taktika. Dugi lagani ples. Prilika za drpanje i opipavanje pulsa i raspoloženja partnera...
Zvjezdana je odmah visoko podigla ruke i zagrlila brata zabijajući mu sise u prsa i milujući ga po kosi. Pod prigušenim svjetlom vidjelo se da je Pinky hvata oko struka pa sve niže i zatim, nakon 2-3 minuta sasvim otvoreno hvata za guzove i mijesi ih. Uhvatio sam Suzanu za ruku i povukao je iz fotelje u koju se bila zavalila raširenih nogu.
«Dođi sekice... nema se ovdje šta čekati...» Dohvatio sam Suzanu oko struka, a zatim joj zavukao butinu među noge koje je spremno raširila i priljubila se međunožjem na moju nogu. Osjetio sam njenu vrelinu. A uskoro i prigušeni uzbuđeni šapat u uhu...
«Pogledaj braco... zaista nismo jedini.... Gledaj kako se drpaju... o, jebote... pa zavukao joj ga je... uuuu... jebote... oni su zbillja kao i mi....» dahtala mi je Suzana za vrat gledajući kako je Pinky zavukao ruku Zvjezdani među noge i trlja joj picu. Nesvjesno se i ona počela trljati međunožjem od moju nogu i hvatati ritam vlastitog uzbuđenja, a ne glazbe. A onda je Zvjezdana, kad je već drpanje uz ples moglo prerasti u sljedeću fazu, napravila manevar.
«A sad ćemo se malo zamijeniti....» reče Zvjezdana i odmaknu se od brata hvatajući mene za rame. «Hajde... ljepoto moja.... probaj malo mog bracu kako pleše...» i razdvoji nas gurajući Suzanu prema Pinkiju, a hvatajući mene oko vrata.
«Da vidimo kako će ovo proći... napalio si je malo, a ? E, sad bi Pinky trebao nastaviti... a i ti bi trebao nastaviti... hajde mili... nagazi svoju prvu ljubav...mmmmm «
Da, nije trebalo dugo čekati. Pinky je vrlo brzo iz običnog sentiša prešao na istraživanje Suzaninog tijela. Mazio je preko leđa, pa po struku, guzovima, a zatim joj počeo zavlačiti prst između guzova preko tanke haljinice. Zvjezdana je također bila lagano obučena u nekakvu poluprozirnu crnu haljinu ispod koje se dobro vidio erotski veš.
Ugledah Suzanu kako se prepušta Pinkijevim sve drskijim nasrtajima i ponovo traži podražaj trljajući se pičkom od njegove bokove. Suzana je bila spremna za novog ljubavnika. A onda je meni sinulo da trebam preći u novu žešći fazu. Kratko sam rekao Zvjezdani da legne na trosjed, gleda nas i sama se zabavlja par minuta, a da ćemo nas dvojica pripremiti Suzanu za «stereo sex». Shvatila me i povukla se, a ja sam s leđa prišao Suzani. Pinky je sklonio ruke s njene guze i ja sam se prislonio.
«A sad ćeš seko malo plesati s dvojicom... To si oduvijek željela... da budeš u sendviču.» I počeo sam miješati i trljati se nabreklom kitom u hlačama preko njene guze.
«Auuuuffff.... šta radite to sa mnom dečki, a ? Mmmmm.... kako ste pokvareni... šta će biti sad sa mnom, a ?» dahtala je uzbuđeno dok smo je obojica pritiskali tijelima u laganom ritmu muzike. U jednom momentu pogled mi pade na Zvjezdanu. Ona je besramno ležala raširenih nogu, podignute haljine i masturbirala. Igrala se sa svojim klitom i lagano zavlačila prste sve dublje u vaginu pohotno nas posmatrajući. Čuo sam je kako je dobacila da počnemo skidati Suzanu.
Pinky joj je prvi počeo raskopčavati haljinu s prednje strane, a ja sam je istovremeno podizao uz tijelo i na koncu joj je skinuo preko glave. Šutila je i sasvim se povinovala našim pokretima. Sestra je ostala u donjem vešu i crnim samonosivim čarapama. A nas dvojica smo je ponovo pritisnuli i počeli još žešće ...
...drpati. Guzovi, sise... razvlačili smo kako smo stigli. Pinky joj je gurao prst u usta i Suzy ga je spremno prihvatala. Širila je noge kako bih joj mogao prst zavući u picu što dublje, ali preko gaćica... I na koncu smo jedva dočekali da čujemo Zvjezdanin poziv...
«Ljepoto moja.... dečki... dosta je napaljivanja... dođite k meni na ležaj. Opustili smo se, pustili Suzanu iz sendviča i onda je obojica poveli za ruku prema ležaju. Bila je crvena u licu i poluzatvorenih očiju. To je bio stadij napaljenosti kad Suzana nije odbijakla da se sa njenim tijelom uradi bilo šta.
«Sad ćemo polako... sve po redu... Hajdemo dečki... prvo da ovjerimo neke stvari ovdje jedni pred drugima...» pričala je tiho Zvjezdana i nastavila kad je vidjela naše upitne poglede. «Dakle, mi smo parovi posebne vrste... pa da to i demonstriramo... tek povjerenja radi. Ajde dečki... korisno i fer spojiti sa ugodnim... prvo ćete ga staviti svaki svojoj sestri... Da mi to i vidimo međusobno. A poslije možemo raditi bilo šta.»
Shvatili smo. Grijeh pred svjedocima i onda će svi šutjeti. Svatko drži drugoga u šaci i osigurava zavjet šutnje. Zvjezdana je otkopčala haljinu koja je pala na pod, kleknula na pod pored trosjeda oslonivši se na njega. «Hajde.... naguzi se pored mene ljepoto moja.» reče Suzani i ona kao hinotizirana pade na koljena pored nje i naguzi se preko ležaja.
Pinky i ja smo stajali iza njih i uživali u prizoru skidajući se lagano. Suzy i Zveky nisu gubile vrijeme. Obje su već odmaknule trakice svojih tangi i mazile se prstima očekujući bratski ubod vrelog, tvrdog žilavog mesa. Nas dvojica bili smo goli za par sekundi, već spremni, isukanih kita. Kleknuli smo iza sestara i lagano, kao u nekakvoj koreografiji činili iste pokrete. Raširili smo njihove lijepe velike guzice i prislonili glaviće na vlažne usmine. Gurnuli smo im kite istovremeno i začuli uzdahe užitka i olakšanja...
«Uuuuufff.... to mali... jedva sam te dočekala... samo lagano.... lagano mi ga vozikaj po rodnici...» ječala je Zvjezdana i onda su se njene riječi izgubile u nerazumljivom mumlanju, dahtanju i bulažnjenju.
«Tako braco.... do kraja.... do jaja mi ga zabij... oh, ostavi ga malo unutra... volim kad sam napunjena... Ooooooooh... voliš li ti maco kad ti je pička puna kurca ?» obrati se Suzana prijateljici. Vulgarnosti su bile znak da padaju sve kočnice.
«Mmmm.... kurac, kurac, kurac.... najviše volim kad sam nabijena na kurac... Oh, kako volim da se jebem... Ajde dečki... karajte... svaki svoju seku. Suzy... kako te braco najviše voli karati ?» pitala je Zvjezdana potičući razdražujući razgovor, dok smo ih Pinky i ja lagano jebavali zguza.
«A... valjda to mene trebaš pitati... ja obožavam sekinu guzu... volim joj ga staviti bilo kako samo da mogu u rukama držati te divne guzove... Pogledaj Pinky... Je, je i tvoja seka ima finu, ali malo veću guzicu. I njena mi se sviđa... Mmmmmmm... volio sam je mijesiti... Ej cure... a kako bi bilo da se braća malo zamijene ?» predložih.
«Može, može... vrijeme je...» jedva dočeka Zvjezdana, a Suzana je šutila, ali nije odbijala. Shvatio sam. Zvjezdana i ja smo stari ljubavnici, a Suzana i ja prvi puta swingamo. Prvi puta preda mnom prima novi kurac. Pomazih je i poljubih u dupe izvadivši kitu iz nje. «Hajde, hajde seko... sad će te malo karati naš dragi Pinky...» ohrabrih je.
Pinky je kao zaobadan bik jedva čekao da ga sjuri Suzani. Davno mi je Zvjezdana rekla kako mu se Suzana sviđa i da je maštao o tome da je opali. I sad je bila pred njim, napaljena, raširenih guzova za koje se držala rukama i očekivala njegov prodor, zgodna i pohotna. I ona ga je ohrabrila...
«Hajde mali... da vidimo šta to seka Zvjezdana toliko hvali i kako.... ooouuuuhhhhhhhhhh...!» jeknula je u pola rečenice kad joj ga je Pinky, željan dokazivanja sjurio među noge. «Taaaako... uh, žestok si.... mmmm samo polako... pa mali neću ti pobjeći... polako me karaj... osjeti moju pičku.... tako mali.... polako.... uhvati ritam moje pičke.... uh... dobar si... mmmmmm... To, to, to.... Dobro si maloga naučila sestro moja slatka!» okrenu se Suzana Zvjezdani koja se već gubila pod mojim naletima...
«Uh.... samo uživaj... mali zna sve što treba znati.... uh, kako je dobar ovaj tvoj braco.... uh, svršiću, stani malo.... Oh, Suzy kako dobro izgledate... tako braco.... eto ti najzgodnije jebačice u gradu.... jesam obećala.... a?! Sve za mog bracu... Suzy... usreći mog malog bracu, hoćeš... i ja ću tvoga.... Pojebi mog malog Pinkyja... Oh, oh, oh.... svršavaaaaaaam mmmmmmmm...» !
I Zvjezdana je bila gotova. Napaljena atmosferom razvrata i grijeha, napaljena prizorom gole četvoronoški nabodene Suzane i svog brata u strasnom nasrtaju na njenu sluzokožu, napaljena mojim grubim ubodima u stijenke nabreklevagine, Zvjezdana je bila potresena žestokim orgazmom.
Ali ja nisam prestajao ubadati je. Pažljivo sam posmatrao kako se Suzana polako opušta pod naletima mladog osamnaestogodišnjeg dječaka. Koji je, istini za volju, sa ponosom mogao bilo kojoj ženi isukati svoj sasvim odrasli kurac. Suzana ga je osjetila i njeno tijelo je prirodno i zdravo reagiralo na penetracije i guslanje po nakvašenoj rodnici. Suzana je sva bila od krvi, mesa i nervnih završetaka. Sve više je uživala i ja sam je podsticao...
«Tako seko moja lijepa... divno se jebeš.... sasvim se ...
...prepusti.... osjeti kurac, uživaj sestro... želim te vidjeti kako svršavaš.... hajde... navali Pinky... hoću da čujete moju seku Suzanu kako urla....»
Pinky se navalio na Suzanine guzove, raširio ih kako bi ušao što dublje i pojačao ritam. Nešto je bulaznio kao «... oduvjek sam te želio jebati, tebe, tebe sam uvijek želio nabiti na kurac...» i Suzani nije više trebalo. Počela je svršavati urlajući na sav glas... «joj, joj, joj, jooooj.... toooo... o, kako je dobro.... još, još, još mali, poderi mi pizdu... oh, kako me jebeš... hajde izlij se u mene.... Uuuuuhhhhh, joooooj...» i onda je klonula kao onesviještena.
«Tako... dobro je svršila... našao si joj žicu od prve...» rekoh Pinkyiju svjestan da upravo tako izgleda dobar Suzanin orgazam. A sad smo bili mi na redu. Međutim, Suzana je imala ideju. Čim se povratila i ispuhala poredložila je malo žešću stvar.
«Kokice moja... - reče Zvjezdani – a zašto ne bismo i nas dvije zajedno učestvovale u njihovom orgazmu. Možda mi pokupimo još po jedan... ’Ajmo svi na ovaj veliki kanape. Dođi lutko... želim i tebe i njih dvojicu istovremeno. Evo, lezi ovdje i digni noge da te malo poljubim...» Prizor je bio fantastičan. Dvije zgodne cure u par trenutaka su raskopčale grudnjake, izvalile velike sise (po peticu je svaka imala) i svukle sa sebe tange ostavši samo u samonosivim crnim čarapama. Ko prave fukse iz pufa.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


Tagovi:
 

GoogleTagged