Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Sestre u nevolji  (Pročitano 31729 puta)

boban01

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 204
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Sestre u nevolji
« poslato: 07-04-2009, 00:45:31 »
Draga Nina!
Nadam se da još uvijek imaš običaj pregledati e-mail uz prvu jutarnju kavu. Ovo ti je umjesto šlaga. Nećeš vjerovati što mi se dogodilo! U jednom danu sam
(a) skupila hrabrost i na tulumu prišla dvostruko starijem muškarcu,
(b) prihvatila ponudu za prijevoz,
(c) pozvala ga u stan na kavu i
(d) … e, to ću ipak malo šire opisati.

Sada je 4.05 ujutro, sve me boli (pogotovo guzica), gola sam, mokra, totalno izjebana i presretna. On je maloprije otišao, bolje rečeno, završio je odlaženje nakon petnaestak minuta stojeće ševe na ulaznim vratima. Vow, vow i još jednom, VOW! Nije mi jasno otkud nam volja i snaga nakon 4 i pol sata energične jebačine (znaš ti mene, pola sata uvrh glave...). Evo, neću te daviti sa cijelom pričom (pogotovo ti neću reći tko), samo ću ti opisati tu oproštajnu scenu, tek da stekneš pravu sliku.

Nakon ne-znam-kojeg-orgazma, koji me je na kraju doslovno onesvijestio, otišao je pod tuš, a ja sam ostala presavijena preko fotelje dok mi se niz noge cijedila sperma iz bolnog šupka. Znaš da nikad nisam bila posebno luda za analom. Otkad smo upoznali onu ribarsku braću onog davnog ljeta na Kreti, lagano se zgrčim čim nanjušim maslinovo ulje. No, valjda nisam imala posla s ekspertom te vrste - ili bi mi noćas pasalo dobiti ga i u uho.
Konačno je izašao iz kupaone, potpuno obučen, kao da je jutro običnog radnog dana. Stao je ispred mene i pružio mi obje ruke. Rekao je da, nažalost, mora ići i da ovu feštu moramo ubrzo ponoviti. Složila sam se s tim razložnim razmišljanjem i pristala s najljepšim smiješkom. Ustala sam na drhtave noge i dopratila ga do vrata. Dok je oblačio jaknu dala sam mu zvonku pozdravnu pusu, ali me vlastito tijelo izdalo – ostali sam prilijepljeni trenutak predugo i kada su se njegove usne pomakle i počele masirati moje, bradavice su mi se ukrutile kao mali klitići (jesi se tek krenula maziti, ili si već svršila?) i adio umoru, what the hell!, jednom se živi.

Nađoh se prilijepljena nosom o ulazna vrata, dok je on klečao iza mene i širio mi guzu, svrdlajući mi jezikom šupak i picu. Onda je promijenio zahvat i (to ti moram pokazati, eksplodirat ćeš!) s oba palca u pici pričepio mi G točku dok je ostalim prstima prebirao po mojoj šumici (ludilo!). Mislim da sam svršila triput u tri minute, ali nije ni bitno, uglavnom, tada me tek krenuo jebat.
E, dakle, čovječe…sjećaš se kako sam ti pričala o onom koji me je zaskočio u disku, u WC-u – e ono je bilo ništa, nula, nada prema ovome; ono je bilo obično zajebavanje i nadrkavanje prema ovom razlaganju na praelemente. Naime, Gospodin X (ne, neću ti reći ime, ovako mi liči na francuski roman)me je – zaključivši da sam zaslužila još jednu penetraciju kad sam tako lijepo svršavala – odmaknuo od vrata taman toliko da me može presaviti u struku i onda mi ga je stjerao u guzicu cijelom dužinom. Neko vrijeme smo se uhodavali, a kada smo uskladili kuteve i nagibe, krenulo je duboko oranje. Ako misliš da mi je pica patila od praznine, krivo – G.X je nastavio preludirati po mojoj pici iznutra i izvana, dok je drugom rukom lovio moje raznjihane sise i gurao mi palac u usta (jesi kad pomislila na trojicu odjednom?).

Osjećala sam se stvarno jebeno dobro! Svršila sam jednom, pa još jednom, a onda sam prestala brojati. Svršavala sam u ustima, na sisama, u pici&guzici – mislim da bih svršila i da smo se usred svega krenuli rukovati!Konačno je počeo stenjati i kočiti se u predorgazmičkom grču, a ja sam tada učinila nešto potpuno nespojivo sa mojom prirođenom gadljivošću na ljudske izlučevine (sjećaš se kakvu sam facu napravila kada si me poljubila nakon naše prve 69-tke?). Naime, kada sam osjetila da mi je počeo puniti dupe, izvukla sam se iz zahvata i, držeći mu kurac čvrsto oko korijena, klekla ispred njega široko otvorenih ustiju i isplažena jezika i počela polako pripuštati spermu na jezik. Stajao je povijen u luku, potpuno koncentriran na svoj orgazam, gledajući na mene poput King Konga koji jebe svoju malu plavokosu prijateljicu.

Nakon prva dva ograničena štrcaja skroz je popizdio, maknuo mi ruke i zabio mi ga do jaja. Svršavao je i kleo u stilu jebemti-koja-si-ti-kučka-kakva-jebačka-usta! Bilo je to beskrajno svršavanje i vrlo impresivno, mislim za treći put i za jednog četrdeset-i-nešto-godišnjaka (pa što onda, a tvoj debeli ispovjednik sa svojim malim debeljkom!?). Kada se konačno ispraznio, ostao je stajati ispred mene, drhtavih nogu i mokrog kurca, smiješeći se blago prema stropu. Valjda ga je podsjetilo na nešto…Tada me je podigao na noge, pobrisao par kapljica sa obraza i uz očinski poljubac u čelo rekao nešto što mi ne da mira: «Mama bi bila ponosna na tebe». Što je time mislio? Imaš li ti kakvu ideju? Please, help, ipak si ti starija sestra, daj je malo ispipaj, nešto mi govori da se oni poznaju iz dana kada mama još nije bila mama. Piši, zovi, pomagaj! Pusa! (PS: odužit ću se kako-god-ti-paše…da i to!).
Voli te Sandra!

Draga Sandra!
Pa ti si se skroz pokvarila! Tri mjeseca van obiteljskog gnijezda i već se ševiš sa tajanstvenim starcima! Zar više nema zgodnih vršnjaka koji nisu pederi (pardon: gay) ili si već propustila kroz noge sve što je vrijedno skidanja gaća? Obuzima me teška slutnja da sam gadno pogriješila kada sam naše drage i naivne roditelje nagovorila da te puste studirati u veliki pokvareni grad. Ali što je, tu je, ipak si ti moja baby sister, a i odužit ćeš mi se za savjetničke usluge (o da, i to).

Dakle, da vidimo da li sam shvatila priču:
Poglavlje 1): Na jednom od studentskih tuluma naletjela si na jednog od svojih profesora, šarmantnog polovnjaka na kojeg si močila gaćice od prvog predavanja; nekim čudom (s kojim tvoja volja nema veze, ne, ne…) našli ste se kod šanka i počeli pričati uz piće (on se odmah sjetio tvojih briljantnih opaski sa predavanja, a ti su mu poluotvorenih usta fiksirala zjenice); uz drugo piće predložila si da razgovor nastavite na terasi na kojoj vam je uskoro postalo prehladno, a kako je već bilo kasno, krenula si se opraštati ispričavajući se ovisnošću o javnom prijevozu; on je nekim čudom zagrizao i džentlmenski ponudio svoje prijevozničke usluge, a ti si nakon pristojnog nećkanja prihvatila ponudu, pa ste se u petminutnom zavjereničkom razmaku iskrali i nestali u noći koja je počela mirisati na zabranjenu strast…

Poglavlje 2): Sjedite u autu ispred ulaza u zgradu u kojoj je tvoj slatki mali stančić (sada si valjda shvatila zašto sam ti tupila da stanuješ samostalno, a ne u studentskom domu) i smijete se bilo čemu, razmišljajući što sad (On: da li da se probam pozvati na kavu ili da čekam da me ona pozove? Ti: da li da ga pozovem na kavu ili da ga odmah hapam za karu koja već pristojno strši?); istovremeno On zausti a-da-ti-pokažem-kako-se-kuha-turska-kava, a ti mu milo smiješiš i prstićima prelaziš preko šlica…
Poglavlje 3) si ti opisala.

E sad, tvoje pitanje. Mama je taman toliko stara da je mogla studirati u isto vrijeme kada i tvoj novi prijatelj (tata je u kombinaciju ušao par godina poslije). Prvom prilikom ću istražiti stvar, pa ću ti javiti.
U međuvremenu od tebe očekujem redovito izvještavanje o slijedećim nastavcima tvoje nove romance. Priuštila si mi nekoliko krasnih orgazama svojom sočnom pričicom, a to mi u zadnje vrijeme prilično nedostaje. Stanley je izgleda malo otupio na moje draži. Dobro, znam da smo već cijelu vječnost zajedno i da sam se malo popunila u zadnje vrijeme, ali izgleda da se to sviđa svima osim mom mužu. Sram me je priznati, ali trenutno mi je tvoj drhtavi silikonski prijatelj jedina utjeha kada me obuzme onaj slatki svrbež između nogu, a muž beznadno hrče pored mene. Ako se ne uspijem uspavati nekom uspomenom, lagano se iskradem u kupaonu, zaključam vrata i iz košare za prljavo rublje iskopam jedini pouzdani kurac u ovoj kući.

A tada, fešta! Obično počinjem sa pušenjem (nije neka senzacija, ali bar mi nitko ne nabija glavu na kurac), onda ga stavim između nogu i par puta ga provučem kao ručnik između nogu (srećom da je sijamski blizanac, gaduro mala, kako smo se…neću dalje, to je bio grijeh!). Nevjerojatno što čini pička na prisilnoj dijeti – čim osjeti bilo što slično dignutom kurcu, rasplače se od sreće i zahvalno ga guta uz onaj prekrasni mokri zvuk. Kada svršim prvi put (a za to mi treba par minuta u bilo kojoj pozi), obično se naguzim preko kade i jebem se (o sramote, ali je svrsishodna!) kratkim i dubokim pokretima (znaš ono kada ga ćutiš na dnu). Ponekad i ne svršim (ipak je to silikonski kurac), ali sama činjenica da sam dobro popunjena dovoljna je za smirenje. No, ima noći kada sam jako, jako jebežljiva, što me čini jako, jako kreativnom. E, tada sjednem u začepljenu kadu, postavim tuš na jaki mlaz usmjeren na cice, nabijem tvog prijatelja u picu i lagano ga vozim unutra-van dok se kada puni; ne trudim se brzo svršiti, samo se ravnomjerno fukam uživajući u prodiranju i popunjenosti dok pička lagano cvate; drugom rukom obrađujem klitić i guzu i kad me voda potpuno pokrije, krenu orgazmi, kao valovi. Sinoć sam malo pretjerala, pa sam morala skupljati vodu po cijeloj kupaoni.

Taman sam se počela uživljavati u ulogu francuske sobarice koju veseli grof guzi kad god stigne, u kupaonu je ušetao moj krmeljavi muž i pitao zašto čistim kupaonu noću, prekoračio moju golu naprćenu stražnjicu i ispišao se u zahod. Dok ga je rastreseno otresao otela sam mu ga iz ruke i halapljivo počela cuclati – kreten me je prvo zapanjeno gledao, a onda ga vratio u pidžamu i odlazeći promrmljao nešto o utjecaju punog mjeseca i feminističkih časopisa na obično normalne žene.

Možeš li zamisliti tu scenu? Klečim gola na mokrom podu i gledam kako se kreten gega natrag u krevet odnoseći predmet moje sumanute žudnje u nedohvat. Užas, ali što mogu, to sam si izabrala … glupača zaljubljena koja je mislila da će ga u bračnom krevetu preodgojiti i od dragog dečka napraviti ako ne baš jebačkog šampiona, a ono pristojnog ševca za kućnu uporabu. Kad se sam sjetim kakve sam sve pastuhe pustila da odu ili ih otjerala, muka mi je. Sjećaš se Justina? Dva metra mišića i dvadesetpet tvrdih centimetara sjajnog, nikad umornog, čokoladnog kurca. Nije baš da mi treba toliko, ali lijepo ga je za vidjeti ili s obje ruke pušiti …
No, dobro, malo sam odlutala. Mala, ševi tog «starca» dok možeš i ne razbijaj si glavu glupostima.
Pusa, Nina.

Draga Nina!
Užas! Nisam se cijeli dan mogla smiriti poslije tvog maila! Pa zar si ti spala na plastičnog jebača, ti koja si mogla poševiti svakog tko ima kurac, a ne trebaju mu pelene ili štap? Što je tom kretenu od tvog muža? Da nije peder, pedofil ili je postao član neke apstinentske sekte? Draga moja velika sestrice, vrijeme je za drastičnu akciju i to bez odlaganja!

Pošto je situacija kritična, idemo na sigurno. Tvoj emergency fucker bit će moj novi prijatelj koji (sretnog li slučaja!) slijedeći vikend dolazi u naš (tvoj) grad na nekakav simpozij. Lakše malo, nemoj brzati sa zaključcima … Naime, negdje u pauzi jebačkog maratona koji sam opisala u prethodnom mailu pričali smo o tome tko što voli/ne voli ili što-mi-je-oduvijek-bila-želja. On je tada stidljivo spomenuo da se nikad nije usudio naručiti skupu kurvu u hotelsku sobu i to na cijelu noć i onda je potrošiti na sve moguće načine, osim jako grubih i prljavih. E, sad već pogađaš – vas dvoje imate istu najdražu seksualnu fantaziju i ja ću vam omogućiti da je proživite zajedno – jedino što će on misliti da ti od toga živiš.

Ništa ne brini, sve sam dogovorila – u petak navečer oko osam budi spremna (crna minica, visoke pete, halteri, jaka šminka, punđa – tip-top kurva najviše klase) dobit ćeš od mene SMS poruku u kojoj će pisati ime hotela i broj sobe gdje se moraš pojaviti. Kao pravi džentlmen, sigurno će ti prvo ponuditi šampanjac uz koji ćete se dogovoriti o vrstama usluga i njihovoj cijeni. On će biti malo ukočen i stidljiv, zato ti moraš biti uvjerljiva i sigurna u sebe. Novac traži i uzmi unaprijed. Zatim ga vrhunski pojebi, koristeći svoju ubitačnu kombinaciju prekrasnog tijela, nevinog lica i hrapavog glasa. Ne zaboravi ponijeti zbirku kondoma i obvezno ih koristi (to je profesionalni standard!).

Komplimentiraj njegovom izgledu, obdarenosti, izdržljivosti, količini sperme koju je ispucao u tvoja usta, picu i guzicu (jebi ga, znam da to ne voliš, ali nešto moraš i pretrpiti, a on je majstor) – ukratko, budi njegova kurva iz snova. Specijalitet koji ga izbezumljuje je kada mu žena puši klečeći dok rukama podiže sise i trlja ih o njegova jaja (provjereno!). Sigurna sam da ćeš mu se jako svidjeti i da će te podsjetiti kakav vrhunski ljubavni instrument je tvoje tijelo i kakav je grijeh puštati ga da vene nejebano (što sam poetična…).
Molim te, potvrdi mi pristanak, hitno!.
Voli te Sandra!

Draga Sandra!
Kada sam prvi put pročitala tvoj mail mislila sam da si skroz popizdila. Onda sam odlučila dokazati i sebi i tebi da je moja jebačka oskudica prolazne prirode, pa sam iste večeri dočekala muža u najboljem izdanju – omiljena klopa, svijeće, šampanjac, kurvanjska obleka (znaš onu kombinaciju a" la Moulin Rouge; potumplane cice ispadaju iz korzeta, čarape s podvezicama, polučizmice, ništa gaća…). Sirotan je je samo stajao nasred sobe i blesavo se smiješio, a kada sam krenula sa šok-pušenjem kurca, ne dajući mu ni da kaput skine, pokušao se obraniti «da je prljav od cjelodnevnog znojenja u uredu, da će se odmah vratiti, samo da se istušira, koje ugodno iznenađenje…». Nisam se dala omesti u nakani i onda, kada sam mu ga konačno upecala iz gaća, zapahnuo me oštar vonj tuđe pičke!

Nema greške, Gospodin-Umorni-Muž je netom pojebao nešto sa strane i nije računao da će si smjerna ženica, u silnoj želji za revitalizacijom bračne strasti, dokaz gurnuti pod vlastiti nos. Došlo mi je da mu ga odgrizem, zajedno sa praznim jajima! Podigla sam pogled sa obamrlog kurca i susrela njegove preplašene oči. Gledale su me molećivo i tada sam odlučila za osvetu goru od ljubomorne scene sa sudskim epilogom i kudikamo korisniju za mene – držat ću ga u trajnoj neizvjesnosti i jebati ga do iznemoglosti. Ispljunula sam ga iz usta i nevinim glasom prozborila «Dragi, ne mogu čekati, moram te osjetiti odmah, zajedno sa tim divnim mirisom…on me posebno uzbuđuje, tako je težak i opojan, kao da si cijeli dan mislio na mene i pomalo se cijedio…mmm, mljac, srkkkk».

Zagrcnuo se i počeo trzati, ali mu je i kurac naglo oživio i počeo mi ugodno popunjavati usta. Dudlala sam mu ga još malo, pa sam ga onda skinula i bacila na stol, pomevši sav postav osim svijećnjaka. Naredila sam mu da mirno leži, zavezala mu ruke i noge i onda ga krenula oblizivati posvuda, zalijevajući ga povremeno kapajućim voskom. Prvo je junački trpio, blesavo se smiješeći na moje akrobacije – lebdjela sam nad njim, stružući ga naušnicama, čipkastim obrubima korzeta, noktima i zubima; sjedala sam mu na lice daveći ga klizavom pičkom (nisam znala da je i veličina muškog nosa relevantan seksualni parametar…). Onda sam krenula malo grublje: zgrabila sam jaja pri korijenu i onda ih nakapala vrućim voskom. Vrisak se izgubio negdje u mojoj pici, a ja sam počela brižno puhati na bijeli preljev koji je na dlakavoj podlozi stvorio malo umjetničko djelo.

Da ga utješim, uzela sam kurac duboko u usta i žustra ga pušila slijedećih pet minuta. Lijepo se primirio, meškoljeći guzicom u očekivanju brzog olakšanja blanširanih muda. Ali onda sam se opet sjetila da je kurvin sin koji sat ranije bezbrižno praznio ta ista muda u neku drugu pičku, pa sam opet postala malo zločesta. Ugasila sam svijeću gurnuvši je njegovo iznenađeno dupe. To si trebala vidjeti! Nisam imala pojma koliko trbušnih mišića mu je preostalo … No, još me je više iznenadilo kada je počeo strasno dahtati i žestoko miješati guzicom, nabijajući se sve više na svijeću. Na neki čudan način i mene je to uzbudilo kao nikada do sada. Sjela sam svom težinom na njegovo lice i dovela se do jednog ogromnog, razarajućeg orgazma kojem je svakako pomoglo i njegovo obilno svršavanje koje sam samo djelomično uspjela progutati – ostatak sam razmazala po sisama i još malo svršila. Kada sam sjahala s njega, uplašila sam se da sam ipak malo pretjerala – ležao je nepomično, širom otvorenih očiju, naizgled ne dišući, a iz nosa mu je curila krv. Onda je trepnuo i huknuo: «Gdje si ovo naučila?»
«Na Internetu, glupane» procijedila sam i otišla pod tuš (i silikon) na slijedećih sat i pol. Odvezala sam ga negdje oko ponoći.

Dakle, draga sestrice, još nisam za otpad. I što je još važnije, vratio mi se apetit za kurac…bilo koji kurac. Drhtim od uzbuđenja očekujući petak i tvog vikend-jebača.
Velika Pusa, Nina!

Draga Nina!
Saznala sam strašnu stvar - ševim se sa bivšim maminim jebačem! I što je još gore, šaljem ga tebi kao prvu pomoć za kroničnu nejebicu koje, očito, više nema, a sada mu ne mogu više reći da sam se šalila, jer bih mu morala reći da upravo jebe drugu generaciju (jednu po jednu), a tko zna kako će gospodin reagirati, može ga zapeći savjest što roštilja piliće nakon što je nekada filao koku, i onda što - ostadoh bez najboljeg kurca u životu … prava noćna mora!
Pitaš se kako sam saznala? E, to je najgori dio – vidjela sam (i svršila se par puta)!

Dva dana nakon što smo isprejebali moj skromni stančić, gospodin je ponudio revanš na njegovom terenu. Program je napisao u obliku jelovnika na pergamentu (valjda je to ono što izgleda kao reciklirani papir), kićenim rukopisom, jedino je na dnu, ispod deserta pod znakovitom imenom «Sandrin vrhunac», bilo je nekoliko bjeličastih mrlja (pomislih možda mu je nestalo struje, pa je svoje maštovito snubljenje dovršavao pod svijećama?) Uglavnom, bila sam zgranuta tolikom pažnjom i trudom (kao da ne bih došla na «kavu» i svojski ga pojebala ionako).

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


odddybgd

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 40
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sestre u nevolji
« Odgovor #1 poslato: 30-04-2014, 06:39:32 »
Davno objavljena prica ali je vise nego odlicna.

boyank

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1639
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sestre u nevolji
« Odgovor #2 poslato: 30-04-2014, 08:51:01 »
extra priča

Pastir

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 577
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sestre u nevolji
« Odgovor #3 poslato: 03-05-2014, 03:49:59 »
fenomenalno
 >:D (explode) (inlove)

hotlajn

scotch

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 836
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sestre u nevolji
« Odgovor #4 poslato: 04-05-2014, 01:05:50 »
Potpuno je sad sve jedno da li je davno objavljena, ali je dobra kao promena. Samim tim što se cela priča odvija kroz čitanje elektronske prepiske dve sestre (mogle su biti i drugarice, al ovako je luđe), priča dobija jedan svoj veoma šarmantan tok…
U jednom trenutku sam pomislio da je duga, a kad sam stigao do kraja bilo mi je žao što nema bar još malo.

U poplavi priča koje su bazično slične, skoro na isti kalup (što ne znači da nisu dobre), ova mi deluje lepršavo i zato mi se sviđa.
 (thumbup)

ivafoto

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 6369
 • Pol: Žena
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sestre u nevolji
« Odgovor #5 poslato: 05-05-2014, 11:59:58 »
nije lose.  :) :) :)

toljagin

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 3217
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Sestre u nevolji
« Odgovor #6 poslato: 05-05-2014, 22:08:27 »
 (inlove) da da

Tagovi:
 

GoogleTagged