Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Sestre  (Pročitano 21492 puta)

Mamba

  • Orgijaš
  • **
  • Poruke: 70
    • Teme korisnika u ovom forumu
Sestre
« poslato: 24-04-2008, 10:22:11 »
Evo mi već trideset jedna godina.U četvrtoj sam deceniji.Zamalo da kažem -brzini.Imam devojku, zove se Tijana.Dugo se zabavljamo.Upoznali se još na studijama.Nisam imao devojku pre fakulteta.
A kad sam otišao.Daleko od kuće,od roditeljske stege.Ne kažem da sam sve od reda.Ali u tom mnoštvu cura,našlo se i za mene.Posle Tijane ni jedna druga.Ima puno lepših žena od Tijane.Neke sam i ja imao.
Ali ja i Tijana se volimo.Ona je stomatolog.Odličan student je bila.Pametnija od mene.Ja sam što zbog ženskih,a i ne znam više...Ja imam višu školu.Radim sad u jednoj osrednjoj firmi.Živimo u stanu njenih roditelja.U našem malom rodnom gradu.Ona je sad na specijalizaciji.U Nemačkoj.Tamo joj žive roditelji.Obećali su nam kupiti stan.Njenu novu Astru sada ja vozim.Šta više da Ti kažem.Tijana je ipak dobra riba.Evo sedam meseci od kad je tamo otišla,ja sad živim sa roditeljima u stanu gde sam rođen.Na drugom spratu zgrade.Čim dođe venčavamo se.
A u mojoj zgradi na četvrtom spratu, žive dve sestre Biljana i Ljiljana.Znam ih kao klinkice.Nisam ni primetio da su sad velike.Biljana skoro 17,a Ljiljana skoro 15.Obe srednjoškolke.Kad bi se sreli na stepeništu,Ljiljana se uvek lepo javi.Ponekad se malo osmehne.Biljana nikad.A red je,stariji sam.Komšije smo.I goveda muknu kad se sretnu.Neka što se ne javi nego njeno lice.Ona me jednostavno mrzi.Neka negativna energija.
Gleda me kao ratnog zločinca.Kao najveću sramnu lopinu.Samo što me ne pljune.Šta sam joj to uradio?Bilo kome od njene rodbine?Strašno!A što to mene tangira?Jer ja sve više mislim na nju.I noću i danju.Mala je bonbona.Obe nižeg rasta.Liče.Samo što Biljana ima pravu,smeđu kosu.Paž friz.A Ljiljana ima smeđu,dugu,gustu i kovrdžavu.A la Lidija Vukićević.Biljana ima lepe ruke.Krupne kosti.A Ljiljana je buca.Dobri guzovi.
Sva kipi.Sisara.Sise kao 25 godina da ima.Muzara.One ne znaju da ja imam devojku.Jer Tijana ni blizu nije nikad bila moje kuće.Ne daju moji roditelji.Tek posle venčanja.Takav je običaj.I ne.Mlađa nešto, a udata, moja sestra je kritikovala.Ništa.Zato Tijana, pa dosta često neće da spava samnom.Samo kad ona hoće?"Aaa...ja sam staromodna devojka,ništa pre braka".Kaže ona i šipak mi pokaže.E u tri pičke materine.
Mislim na Biljanu.Jun počeo,a raspalila nesnosna vrućina.Ja stojim na terasi.Dole Biljana ide da baci smeće.
U beloj majici i crnom šorcu.Ja pikiram pogledom u njen dekolte,odozgo.I kad je otišla do kontejnera,pa i kad se vratila.A u...a u....Ne nosi brus.Sise kao dve manje lopte.Tvrde.Neviđeno.Žmarci me prolaze.Trčim do ulaznih vrata i gledam je kroz špijunku.Ide gore u stan i pevuši.Sada gledam njene perfektne,krupne i jake butine.Zategnuta.
Lepo.Mlado.Onda odlazim u WC i drkam.Kao tinejdžer.Šta život čoveku spakuje.Od tada i još više mislim na nju.
Celo njeno telo,pojava..e...mrak.Da ni jednu ženu više ne poželiš.Jednom ja došao kolima.Parkirao ispred moje zgrade.
Kad...ide Biljana.Ja odvrnem ozvučenje.A kao nešto u kolima sređujem.Tuče "Kolonija".Tuku basovi.Mislim dobar auto i dobra muzika...Ona prolazi.Ni pogledala me nije.Ni auto.
Zle sam volje,i u firmi neki problemčići.Veče je i ja u jednom kafiću.Tražim školskog druga Petra.Konobar je tu."Ne radi danas", rekoše.Okrenem se kad jedan klipan počeo Ljiljanu da drpa u ćošku.Ali ga ona ljutito gura.
Ovaj dosadan.Znam ga.Skorojević.Došao sa Golfom četvorkom ispred kafića.Pa misli da sve može.Gadov.
Ja priđem,rekoh:"Ostavi mi komšinicu na miru i gubi se,popapučeni"!Ovaj me gledao,gledao i otišao.Video je da sam stariji puno.Ali da je krenuo.Momak jak, visok.Ne bi mi bilo lako.Ali mi bio pun kurac svega.I njega.
I svih takvih.Ma ,mlatio bi ga kao vola u kupusu.Samo da je krenuo.Kako ljigavu facu samo ima.Ja i Ljiljana sednemo, popijemo piće.Veselo ćaskamo.Dovezemo se kući.
Nedelja,oko deset uveče.Ja trknuo do dragstora da kupim cigarete.Na TV-u će početi uskoro dobar film.
Nema baš mnogo ljudi.Sretnem Ljiljanu...I završimo u najgušćem mraku.Ljubimo se strasno.Ja nju hvatam i stiskam joj sise.Preko majice.Ona mene hvata dole i mazi.Meni se ukrućuje...Ona posle ovoga ide dalje.
Prošlo par dana.Popodne je.Ja u parku sa Ljiljanom.Ona mi saopštava predlog.Prihvatio sam.Vrelina.Svi spavaju.
Dolazimo u njihov stan.Roditelji su daleko.Otišli da sa kumovima beru u nekom voćnjaku višnje.Kumovi imaju taj voćnjak.Ili je zajednički...Nije bitno.Otkačio sam.Odlepio.Izgubio kompas.Biljana negde izašla.
Sa društvom.Ljiljana je zaključala vrata ulazna od stana.Ja odključam da ne vidi.Igram na sve ili ništa.
A Ljiljana je prvo pušila pa se onda jebala.Odnedavno.Taman u tim godinama je i Biljana skinula "paučinu".
Biljana je žestoko želela muškarca.Samo na to je mislila.Da presvisne,samo to da ima.Čak je jedno vreme i školu bila zabacila.Posle "onoga",došla je opet sebi.Ljiljana je sedela na času.Dobila je poruku na mobilnom telefonu.Izašla je u WC,muški.U kabini je jednom dečku dudlala sagnuta.Nije prošlo mnogo,a dečko je praznio pišu.U njenim ustima.Sve je Ljilja poručkala.Ne bira ona.Ne kriju joj onolike guzice.Vratila se na čas.
A mogu zamisliti dečka koji je jebao.U njegovom dobu, ja sam pičku video samo na porno kaseti.Moj ćale kad je 15 imao.Video je.Jer krava gaćice ne nosi.Znam kako je momčiću dok gleda gole Ljiljanine velike sise.Pičku.Pa gleda njene krupne razdvojene butine i leže između njih.Ja u periodu od četrnaeste godine pa sve do kraja devetnaeste, nisam ribu imao.A tad je to pravo.Čovek kad ima 15 godina.Gori.Plamti,a ne da gori.
A sve profesori strogošću i pridikama kvare.Svoje životne promašaje na deci iskaljuju.Moralisti.Baš zato što to nisam prošao,ja sam se zapalio za ove dve cure.Jednom ti to dođe.Kad tad.Ne kažem da niko od mojih vršnjaka u tim godinama nije ševio curu.Mnogi jesu ali ja eto nekako nisam.Tek na faksu.
Ja i Ljiljana očas goli.Gusta kosa,pa joj je i "šuma" dole gušća.Nisam reč progovorio.Stojim.Ona čuči i puši mi.Sve sama radi.Slobodna.Dugo mi cucla.Odlično.A onda je na krevetu povalim.Znam sad dečko njen kako ti je bilo.Pičkica joj nabubrela.Umazana sokovima.Jebem je.Ljubimo se.Stiskam joj jedre sise.
Ona uživa.Onda ustane i naguzi se preko pisaćeg stola.Ja je uzimam odpozadi.Stežem joj sise.Ona stenje,oduševljena.Napaljena.Slatko joj.Uživa.Ulazi Biljana!Vrata su bila odključana.Vidi seku da uživa.Vidi da seka samo što nije počela da svršava.Ali ko tuca njenu seku?!Naglo se okrenula i izašla van stana.LJiljana stenje,njišti.Slatko me gleda.Svršava ispod mene.Ševio sam je još tri puta ali ne u ovom stanu.
Silazim niz stepenice.Stoji ispred ulaza Biljana.Učtivo me zamolila da je prevezem do škole.Kaže da će na nastavu da zakasni.Smrtno ozbiljna.Kurac će da zakasni.Samo njen izgovor.Mislim se:"Došla maca na vratanca".I povezem je u školu.
Prošla tri dana.Ja sam u gradu.Noć već pala.Sretnem Biljanu.Sama.Smeje mi se...I završimo u mraku.
Ali pazi...odvedem je na košarkaške terene.Tamo začudo nigde niko.A vidi se prilično.Često i noću tamo basket igraju.Tu blizu šumica i livada.Goli smo začas.Padamo na suvu zemlju i meku travu.Sparna noć.Ljubimo se žestoko.Pipam joj i hvatam lepe butine.Stiskam dve savršene sise.Moja sva.Njene usne.Uzimam je.
Mala stenje."Paradajs", što Amer kaže.Obe sestre imaju baby face.Slatke.Jebozovne.Kresao sam još sedam puta
Biljanu posle toga.
Prošlo je neko vreme.Još malo pa će mi i Tijana doći.Sad kad sretnem Ljiljanu u stepeništu.Srdačan pozdrav.
Jednom me je kad nikog nije bilo,za kurac uhvatila.Samo za kratko.Devojke su našle svoje vršnjake,život ide dalje.A kad sretnem Biljanu,srdačna je.Smeši se.Poljubimo se strasno kad nikog nema.Malo i rizikujemo.
Ali vidim neku setu u njoj svaki put.Ona me želi.Zna ona da nas dosta godina deli.Možda je saznala za Tijanu.
Uskoro će i to ako nije.Devojka je našla nešto u meni.Iskustvo,sigurnost,zaštitu,ljubav.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče
     


Tagovi:
 

GoogleTagged