Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Šmokljan i siledžija (1 & 2)  (Pročitano 31169 puta)

Kurvetinica

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 60
  • Teme korisnika u ovom forumu
Šmokljan i siledžija (1 & 2)
« poslato: 25-05-2010, 20:27:06 »
I.

Zovem se Zorana. Imam 36 godina i radim u jednom frizerskom salonu. Moj dečko Dragan ima 30 godina i na postdiplomskim je studijama. Volela sam ga, jer je bio jako nežan i pažljiv prema meni; ali moram priznati, žudela sam za jakim seksom, koji mi Dragan nije mogao pružiti. Iako je od mene bio mladji tucao me je vrlo retko, a ni tada nije mogao da me zadovolji.

Toga leta sedeli smo u kafiću u centru grada, kada sam ja par stolova dalje primetila nekog bučnog klinca, koji je imao oko 17-18 godina. Video je da sam ga pogledala. Ustao je i prišao nam, zatraživši od Dragana upaljač. Dragan nije mogao da mu pomogne, jer ne puši. Mali se naljutio i rekao mu: “Pičko za ovo ću te kazniti, izjebaću ovu tvoju drolju pred tvojim očima…”. Tresnuo je snažno Dragana po glavi i pobegao…

Te večeri smo šetali kroz park. Bilo je oko jedanaest noću. Kada smo krenuli prema parkingu, kod Draganovog auto stojao je balavac iz kafića. Strpljivo je čekao i kada smo prišli rekao je Draganu: “Sećaš se šta sam ti obećao?”. Dragan je ćutao. Mali mu je pljusnuo šamarčinu. Dragan je ćutao. Siledžija ga je ponovo ošamario i rekao: “Odgovori, pičko!”. Dragan je promucao, “Sećam se”. Iznenadila sam se što Dragan nije ni pokušao da se brani. Klinac me je podrugljivo pogledao, a zatim svoju cigaretu ugasio na reveru Draganove košulje. “što to dopuštaš, udari ga!”, viknula sam.

Moj Dragan ga je tek tada malo odgurnuo, a onaj je rekao: “šta je, junačino, hoćeš da braniš svoju kurvicu?”. Kada sam zaključila da od njega nema vajde, krenula sam da ja razvalim drznika. On je dočekao moju ruku, zavrnuo je i rekao: “Polako, droljo, doći će i na tebe red”. Ruka me je jako zabolela. U medjuvremenu Dragan je hteo da pobegne. Siledžija je potrčao za njim i udario ga dva-tri puta. Doveo ga je do kola, otvorio vrata i ugurao ga na zadnje sedište. Mene je strpao napred, pošto je prethodno zavalio sedište. Seo je pored mene. “Beži od mene, šta hoćeš?”, viknula sam. Rekao mi je da raširim noge. Nisam htela. Zveknuo me je po licu i ponovio: “Raširi te svoje butkice, kurvice”. Morala sam da raširim noge.

On je tada zavukao ruku ispod moje suknje. Milovao me po nogama. Zatim mi je malo zarozao gaćice i uvalio prst u pičku. Počela sam da ga guram, ali me je on zgrabio za kosu i uvalio mi jezik u usta. Moje opiranje polako je prestalo, priznajem, napalio me je pošteno.

Dok me je žvakao i gurao prst u vaginu, Dragan ga je moljakao da me pusti. Ja se više nisam opirala i počela sam jednom rukom da milujem svoje bradavice. Drznik je izvadio prst iz moje pičke i rekao Draganu “Gledaj šta će mi sada da uradi tvoja cica!”.

Zavalio se u sedište i naredio mi da mu otkopčam šlic. Učinila sam to, a on je odmah stavio moju ruku na kurac. Malo kasnije ga je izvukao, nadrkanog, i nabio moju glavu na njega. Pošteno sam pušila kurac tom klincu, kurac koji je za bar pet santimetara bio veći od Draganovog. Posle toga okrenuo me je i zabio mi nabreklo meso u vaginu i to otpozadi. Zavrištala sam: “Dragane, učini nešto, klinac me rastura!”. U stvari, bio je to krik strasti, izraz moje izvitoperenosti, jer uopšte nisam želela da Dragan interveniše čak i da je mogao. Moje oslobodjene sise su letele amo-tamo. Mali je nastavio da me razvaljuje do mog histeričnog svršavanja koje se pretvorilo u rzanje kobile pri opasivanju.

Ali moj jebač nije završio program. Za trenutak me je oslobodio, opkoračio naslon sedišta, pritisnuo Draganove ruke i zajašio mu nad licem. Meni je naredio da mu začepim nos, što sam ja poslušno uradila. Da bi mogao da diše, Dragan je raširio usne kao riba na suvom, a moj jebač mu je onda izdrkao u usta. Gledala sam kako sperma šprica što me je ponovo napalilo.

Kada se moj jebač odlepio od Dragana, zgrabila sam njegov već omlitaveli kurac i polizala zaostale kapi sperme. Moj jebač me je potom zažvalavio i rekao: “Maco, bila si dobra…Vodiš me sada na tucanje kod sebe u stan, da vidi ova tvoja pička šta je prava muškarčina”. Klimnula sam glavom i izašla iz kola. Dragan je bio na zadnjem sedištu; kroz otvorena vrata je pljuvao, pokušavajući da izbaci spermu. Moj jebač ga je uhvatio za kosu, i počeo da ga vuče za nama.

Te noći mali me je u mom stanu jebao četiri puta za redom, a ja sam svršavala kao životinja. Dragan je sve to morao da gleda. U pauzama između tucanja klinac je maltretirao Dragana: lupao mu je šamare, mlatio ga, šutirao, vređao ga, psovao mu sve po spisku - a onda opet navaljivao na sve moje rupe. Kada je konačno olakšao muda, junoša je odtrčao na terasu, doneo gajtan za sušenje veša i uvezao Dragana kao sardinu bacivši ga prvo na pod. Potom mu je golim dupetom seo na lice. Klinac se onda Draganu posrao u usta (iskenjao se kao stoka - naduo mu je obraze!), naterao ga je uz šamaranje da sve sažvaće i proguta i da mu za kraj obriše jezikom čmar, a onda ga je odveo do vrata stana, otvorio ih i šutnuo ga u dupe….

II.

Sledećeg jutra mali me je probudio uvalivši mi kurčinu u usta. Dudlala sam mu neko vreme pohotno, a onda me je odjednom odgurnuo i ljutito upitao gde Dragan stanuje. Rekao mi je da ga pozovem telefonom i najavim se; očigledno je svinja htela da se još iživljava nad Draganom.

Ja sam pozvala Dragana i kao poslednja pizda lagala sve i svašta samo da bi prihvatio da me vidi. Dragan se konačno složio, i ja sam sa mojim maloletnim jebačem otišla do njegovog stana.

Pozvonila sam na vrata dok se mali sakrio sa strane tako da Dragan nije mogao da ga kroz špijunku vidi. Čim je Dragan otvorio ulazna vrata, junoša ga je pesnicom oborio na pod. Onda je počeo da ga šutira, a na mene je dreknuo da zaključam ulazna vrata. Mali je Dragana mlatio kao stoku. Onda je zastao, prišao mi je i na silu počeo da mi svlači suknju. Okrenuo se Draganu i iskeženo rekao: “Gledaj pičko šta ću sada da radim tvojoj cakani!”. Očajnički sam se koprcala, ali siledžija bez po muke ubaci svoju ruku medju moje stisnute butine. Vaćario me je za sise, žvalavio me je, hvatao me je za medjunožje, gurao prste u moju raspaljenu pičku. Dragan je dva puta pokušao da se umeša, i dva puta dobio dopunske batine.

Klinac mi je onda naredio da skidam gaće. Ja sam polako zarozala svoje čipkaste crne gaće, odbacila ih stopalom i ukipila se na ivici kreveta, prekrivši picu šakama. Od stida su mi čak i sise porumenele. Klinac spusti farmerke samo do članaka. Stajao je ispred mene; pred očima mi je igrao njegov ukrućeni kurac. Vladao je situacijom kao mag. Halapljivo sam usnama šćapila modri glavić i nekontrolisano počela da ga sisam. Mali je roktao kao vepar: “Kurvetino zavuci mi kažiprst u bulju…drugom rukom mi poduhvati jaja…brže bre dudlaj pizdo!”. Nadražen kao jarac, sve dublje mi je gurao kurac u usta.

Onda je izvukao kurčinu iz mojih usta i okrenuo se ka Draganu. “Razgaći se pičko!”, naredio mu je i naredbu začinio sa dva šamara koja mu je prilepio iz ramena. Dragan je tupo gledao dok je otkopčavao pojas pantalona. Ubrzo Dragan je go kao od majke rodjen klečao na kolenima, a siledžija ga je stojeći ispred njega jebao u usta. Onda je počeo da navlači Draganovu glavu na svoj kurac držeći ga za uši; vikao je: “Mamu ti jebem! Evo ti pičko! Na, na!”. Onda je Dragana oborio na pod, a meni naredio da nadjem neku kremu u ustanu.

Trenutak kasnije Dragan je bio u poziciji četvoronošca, kao pas, a mali mu je u prkno nabacivao kremu. Ma da li je to moguće! Jebaće mog Dragana!
Fascinirana, posmatrala sam kako kurčina tone u Draganovoj bulji; mali ga je uhvatio za struk i onda počeo da namiče. Užas! Sklopila sam oči da ne više ne gledam Draganovu dramu. Mali je počeo da viče: “Pička ti materina! Razvaliću ti šupčinu tako da ćeš non-stop prdeti!”. Istovremeno začuh kako Dragan ječi. Bila sam mokra, neverovatno. Mali ga je jebao uz najvugarnije psovke i uvrede, lupao ga je rukom po guzici, čupao za kosu, udarao po glavi. Onda mu je zabio do jaja i počeo da se prazni, a ja sam izdrkala pičku slušajući dahtanje i povike. Kada je olakšao muda, mali je Draganu podelio još nekoliko šamara.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


nesho80

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 139
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Šmokljan i siledžija (1 & 2)
« Odgovor #1 poslato: 26-05-2010, 16:23:41 »
Ovo je primjer SF price. Da je vise izbaceno gluposti i da taj 'siledzija' nije maloljetnik jos je mogla ispasti OK prica!

Kurvetinica

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 60
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Šmokljan i siledžija (1 & 2)
« Odgovor #2 poslato: 26-05-2010, 19:37:27 »
Mene baš uzbuđuje što je siledžija klinac (kikot), ponekad maštam o piletini...

Dajver

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 12
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Šmokljan i siledžija (1 & 2)
« Odgovor #3 poslato: 07-07-2010, 20:53:18 »
prica je dobra ali i smesna

hotlajn

Belami

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 10
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Šmokljan i siledžija (1 & 2)
« Odgovor #4 poslato: 01-11-2010, 21:36:36 »
ma pali me da je silovao bas klinac
svidja mi se

ron1302

 • prestani već jednom da skačeš
 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1197
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Šmokljan i siledžija (1 & 2)
« Odgovor #5 poslato: 02-11-2010, 01:20:04 »
 (thumbup) (thumbup) (aplaude) (aplaude)
kako da te ćapim, kad ne stojiš mirno

zmaj dojebnik

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 77
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Šmokljan i siledžija (1 & 2)
« Odgovor #6 poslato: 02-11-2010, 02:05:37 »
 8-)sf ali nije lose ocena 3

arnella

 • Porno kralj
 • *****
 • Poruke: 8911
 • Pol: Žena
 • mrzim gacice
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Šmokljan i siledžija (1 & 2)
« Odgovor #7 poslato: 04-11-2010, 20:47:39 »
   :o :o :o  (thumbdown) (thumbdown) (thumbdown) ovo je copy - paste vec sam davno citala ali ne ovdje  ;D ;D ;D

ajd da se lepo napise da je uzeta prica sa drugog sayta ali ovako nije lepo  (puke) (puke) (puke) (explode) (explode) >:D >:D >:D
Samo registrovani članovi mogu da vide linkove. Registrujte se ili Ulogujte.


bili

 • Porno zvezda
 • ****
 • Poruke: 478
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Šmokljan i siledžija (1 & 2)
« Odgovor #8 poslato: 05-11-2010, 02:26:27 »
BOLESNO (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke)

bort

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 8
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Šmokljan i siledžija (1 & 2)
« Odgovor #9 poslato: 03-02-2011, 19:36:59 »
Ма prica je iz nekog porno casopisa samo sad ne mogu da se setim kog! Jos iz 80-ih proslog veka :))))))!!!!

Tagovi:
 

GoogleTagged