Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Stopiranje  (Pročitano 8250 puta)

Mamba

  • Orgijaš
  • **
  • Poruke: 70
    • Teme korisnika u ovom forumu
Stopiranje
« poslato: 17-04-2008, 04:57:24 »
Prije desetak dana prekinuo sam nakon višegodišnjeg hodanja s Žanom. Umalo se nije srušila u nesvijest kad sam joj rekao da je gotovo.
A ja? Suh kao kišna godina. Odlučih tako, bez veze, provozati se malo autom, skočiti možda malo do mora ili Plitvica.
Bio je lijep, beskrajno dosadan sunčan dan, a ja napaljen do zuba. I samo što sam krenuo, nedaleko od
naplatnih kućica prema Karlovcu stajala je i stopirala jedna dugonoga, crnokosa djevojka u takvoj minici da su joj samo noge bile metar i pol.
Stanem ja i otvorim vrata...

"Idete za Split?", upitala je maznim glasom.

"Idem, idem.", zamuckujem i mislim se, išao bi i za Atenu ako treba, takav komad je bila...
Držala se poput nekog nevinašca. Stisnula je noge i minicu navukla koliko je god mogla, a ruke je prekrižila na krilu pokušavajući skriti što je više mogla od svojih dugih, preplanulih nogu. Imala je oko 18 godina, duga crne kose, sunčane naočale, preplanuo ten. Velike sise su joj dobrano nategnule uski top, koji je bio barem dva broja premalen.
Brzo smo započeli razgovor, ispočetka općenito o vremenu i sličnim sranjima, a zatim smo se obadvoje potpuno opustili i počeli dobro zezati. Rekla je da se zove Ana i da studira povijest i zemljopis u Zagrebu, a sada ide natrag doma u Makarsku. Bila je vesela, otvorena osoba i vrijeme do Plitvica je proletilo u trenu.
Moj je klip već neko vrijeme bio budan, a miris njenog parfema nije nimalo doprinosio mom smirenju. Sve ćešće sam mijenjao brzine kako bih barem malo, barem slučajno dotaknuo te prekrasne preplanule noge. Primijetivši kako se
očajnički trudim dotaknuti njezino meso, Ana se onako potiho nasmiješila i premjestila, onako naizgled nehajno, skroz na lijevu stranu sjedala, dotaknuvši cijelom površinom svoje tvrde butine moju znojnu ruku.

"Uh, kako je tu vruće!", nakon nekog vremena Ana je prekinula sad već neugodnu tišinu.
Lagano se protegnula i opet onim nehajnim pokretom podigla svoju desnu nogu, savila je i stavila na sjedalo prislonivši glavu na koljeno pogledavši me onako ispod oka, izazivački. Još sam se malo suzdržavao praveći se da ju ne primjećujem, a onda sam kao slučajno bacio pogled na desno... Minica joj se bila povukla skroz gore do pojasa, a kroz malene, svilene bijele gaćice nazirala se tamna boja njenih kovrča.
Ne sjećam se više ni sam kako, ali nakon nekoliko trenutaka našli smo se u malenom šumarku negdje kod Plitvica. I dok su sunčeve zrake žarile, ja sam skriven u hladu, grabio prema ovom neočekivanom daru koji je pao s neba pred
mene. Okrenuo sam se prema njoj, te stavio ruku na njenu vrelu, preplanulu butinu. Gotovo da sam ispod osjetio njenu uzavrelu mladu krv.

"Voliš gledati?", prekine me ona.

"Aha... Ali još više volim dirati...", nisam još to stigao ni progovoriti, a ona je već uzela moju ruku te je maknula sa svojih nogu.

"Prvo gledaj, a onda možda budeš mogao i dirati", rekla je mazno.

Ostao sam kao ukopan, dok se preda mnom odigravala čudesna predstava. Skinula je naočale, još jednom bacila pogled, svojim očaravajućim zelenim očima, prema meni, a onda krenula desnom rukom lagano od koljena prema gore.
Lijevom rukom podigla je minicu, raširila noge, desnom se približavala rubu gaćica, a onda palcem odignula rub i kažiprst gurnula ispod njih. Ponovo me pohotno pogledala, te tiho zajecala dok je prstima marljivo radila po svojoj
pičkici. Uskoro su se na gaćicama pojavile mokre mrljice dajući mi do znanja što se kuha u njoj. Dok sam se suzdržavao da ne svisnem, ona je gurala drugu ruku pod top i istjerala svoju jedru, veliku sisu na svjetlo dana.
Bila je predivna, mlada, napeta. Malena tamna bradavica, pod trljanjem njene njezne ručice stvrdnula se i uspravila.
Ana se zatim okrenula prema meni i tiho prošaptala: "Sad, sad možeš dirati. Poliži mi bradavicu molim te..."
Pogledao sam je pun želje i polako približio jezik bradavici. Uh, koji je to osjećaj bio. Kad sam je dotakao on se još malo propela. Ana je rukama uhvatila moju glavu, nestrpljivo mi je gurnula u svoje svileno međunožje i pritisnula svom snagom. Osjetio sam miris paljevine među njenim nogama, tako je vrela bila. Sok joj je namočio cijele gaćice čineći ih mirisnim, ljepljivim...
Nekako sam se oslobodio njenih zapovjedničkih ruku i povukao joj mokre gaćice prema dolje i pohlepno zario jezik u njenu šumovitu, vrelu uvalu. Ana je počela dahtati, jecati, sve više i jače. Jezik sam gurao sve dublje i brže, a onda joj divje lizao i sisao klitoris dok sam joj rukama mijesio napete dojke.

"Ne mogu više... ne mogu... trebam kurac... želim kurac... moram imati kurac!!!!!", gotovo je histerično vrištala Ana.

Tko sam ja bio da joj odbijem želju. Izašali smo van i žestoko se ljubeći dolutali do neke livadice u blizini. Kleknula je na travu, rukama se oslonila na zemlju, a ja sam se smjestio iza nje. Njena prelijepa, čvrsta guzica je bljesnula preda mnom. Savršeno oblikovana, oslikana bjelinom, koju su od sunca zaštitile gaćice. Ispod je nasmiješeno virila njezina vrela
jamica. Crvene su joj usmine bile poluotvorene i iz nje je kapao mirisni sok dok je čekala da joj ga utjeram duboko unutra. Nakon otvaranja gumba i šlica na hlačama, kurac mi je izletio kao raketa, napet i nabubren. Ugurao sam ga
u vrelu njezinu jamicu, punu soka, koji se cijedio iz nje i počeo ju jebati.
Karao sam ju divljački, snažno, trošeći svu onu požudu nakupljenu u meni. Zabijao sam se duboko, skroz do samog balčaka mog koplja. Jaja su mi lupkala o njene čvrste butine, ruke su mi lutale po njenom jedrom tijelu. Sad joj
mijeseći sise, sad joj draskajući pičić, sad joj mrseći bujnu, crnu kosu. Iživljavao sam se u njoj, poludio sam za njenim tijelom jebući ju kao nijednu drugu.
Nisam više mogao izdržati u tom luđačkom ritmu. Dok sam ju rukama zgrabio za sise i gledao kao kurac ulazi i izlazi među prekrasnih guzovima te male, napaljene kurvice svršavao sam u mlazovima strasti puneći tu uzavrelu
pičkicu svojim sjemenom. Sve to vrijeme ona je stenjala, dahtala, psovala, vrištala tresući se u razornom orgazmu.

"Vadi, vadi ga!!! Daj mi ga da ga probam!! Želim ga pojesti, progutati!!!", vrištala je Ana izbezumljena u strasti.

Ne čekajući da ga sam izvadim naglo se okrenula, pogleda usmjerenog prema njemu, proguta ga cijelog i isisala do zadnje kapi iz njega. Izgledala je fantastično. Bujne sise su se klatile, a iza leđa izvirivala je njena obla, bijela guza dok joj je u ustima nestajao moj nabrekli kurac. Propeo sam se koliko sam se mogao i preko njenih leđa rukama dohvatio tu oblu, prekrasnu guzu. Napipkao sam među njezinim tvrdim polutkama sitnu rupicu njezine guze i lagano zabio prst unutra. Ana je vrisnula, izvila se i počela ponovo požudno, napaljeno dahtati. Izvadila je moj tvrdi kurac iz svojih vrelih
usta, te ga primila u meku, njeznu ruku i počela mi ga mahnito drkati drugom mi rukom mijeseći nabrekla jaja. Kako je ona povećavala brzinu, tako sam je i ja slijedio. Gurao sam prst sve jače, brže i dublje u tu usku, toplu guzu.
Gurnuo sam grubo uz kažiprst i srednji prst, i zajedno ih uvlačio i izvlačio. Dolazilo mi je. I kako sam se počeo grčiti tako je i ona ukočila svoje tijelo, glavu podigla prema gore i zaurlala:

"Aaaaaaah! To!!!"

Moja je sperma špricala po njezinom slatkom licu, dugom vratu i bujnim sisama u krupnim kapima. Ana je požudno pokupila svaku kap sa sebe i zadovljena ju lizala sa očitim uzitkom dok sam se ja još uvijek igrao sa njenom guzom.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče
     


Tagovi:
 

GoogleTagged