Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Tatina curica  (Pročitano 67069 puta)

boban01

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 204
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Tatina curica
« poslato: 23-11-2008, 04:39:02 »
Halo ! Dobio si hot line. Drkaš? Super. Volim velike nabildane ljubičaste kurčine. Kako se zovem ? Zovem se Maja. Imam 16 godina. Misliš da sam premlada. Varaš se. Što imam na sebi ? Mamine crne čarape i haltere. Hot ! To je zato jer to moja tatica najviše voli. Čudiš se na ovo - tatica. Pa zaljubljena sam u njega od malena.

Mama je poslovna žena, nije baš neki majčinski tip. Ma, i tata je poslovnjak, ali za mene je uvijek imamo vremena. On je zgodan četrdesetogodišnjak, visok, plav, zgodan, mmmmm..Ima tako dobar kurac, divnu guzu, velika jaja. Tako liže pišulju, hej, stani idemo po redu.Zašto ga volim ? Još od malena mazio me i pazio, Naravno, ja sam jedinica. Kupao me, uspavljivao i šetao, jer je ona moja pizda od mame gradila karijeru. O tati je brinula. O daaaaa.Jebala se s njim i pri dolasku i pri odlasku sa službenih puteva, a i između toga. Stalno je bila u seksi rublju, čarapama, halterima (ovakvima kakve sada imam na sebi), tangama, baby dolkama i što ja sve znam. Znam samo da ga je opasno rajcala. Jebao se s njom već na ulazu u kuću, kada bi dolazila sa službenog puta ili ako je kasnila s posla pa je dolazila poslije njega. Imala je pizda kakvu ju on želi. Dolazila je bez gaćica. Nagnula se i spustila kofer, a minica se kao slučajno povukla po guzi. On bi ju tada naprčio u njenu obrijanu pizdicu i ševio do besvjesti.

Nastavljali su u krevetu do jutra.Dok sam bila mala čudila sam se strasnim uzdasima i urlicima. Ali ako bih se probudila i zaplakala došao je tata. Držao bi me na rukama i uspavljivao. Mama je znala doći za njim, pogladiti me, ali se brzo spuštala na koljena i pušila mu nabrekli kurac. Još kao mala znala sam se slučajno očešati o njegovu veliku toplu kurčinu. Tada nisam znala što je to, ali kako sam rasla sve manje sam se našla u mogućnosti da ga zateknem dignutog kurca. Vodio je računa o mojoj nevinosti.


A ja, kako sam rasla sve više sam bila slična mamici. Jebežljivo derište.Imam guzu na mamu: slatku okruglu, naprčenu, poveću. Sise ne. Sisice su se jedva napuhnule i to oko velikih bradavica. Sada izgledaju kao dvije kruškice. Jesam te narajcala mojom pričom ?

Lagano ga drkaš. Joj što bi te pušila. Volim lizati velika dlakava jaja, prelaziti jezikom po cijeloj dužini kurca, obuhvatiti svojim malim ustima glavić, mmmmmmmmmm..

Ali čekaj, pričam ti o mom tatici. Odmah se navlažim. Pičić mi želi jezik, a guza, guza je priča za sebe. Čuti ćeš.

Pica mi je kao u male curice. Plavuša sam pa mi dlačice još nisu jako narasle. Tek toliko, znaš, paperje. Zamisli seksi curicu, dobrih dugih seksi nogu, naprčene okrugle guze i pičkice kao u malog djeteta. Breskvica za poluditi.Ali pričam o mom ljubljenom tatici. Tatica mi je i dalje bio najveća ljubav. Kada sam toliko narasla da sam mogla škicnuti njegove zločeste časopise, po koji film, pornić iz njegove tajne arhive, naravno kada ga nije bilo doma, shvatila sam i uzdahe iz njihove sobe, nabreklinu u njegovim hlaćama kada mama dolazi kući i njihove nagle odlaske u kupanicu koja se zaključavala i tome slično.

Redovno, kada nje nije bilo, potajno sam ga gledala kako si pušta pornić i mazi svoju veliku kurčinu. Bože što me to uzbuđivalo. A imala sam tek 11 – 12 godina. Virila sam i nježno si mazila picicu prstičem. Nisam baš znala što se događa ali nešto me peckalo i bilo mi je milo. Guza je međutim bila nešto drugo. Jedino što me jako uzbuđivalo bilo je kada sam kakila. Guza mi je bila osjetljiva i osjećala sam čudno uzbuđenje. Kada sam se prala gurnula bi prstić i to me jako rajcalo. Probala sam sa raznim plastičnim štapićima. Osjećaj je bio božanstven. Otkrila sam jebanje u guzu. Svakodnevno bi ga prakticirala. Picu, nju sam čuvala za taticu. Jer, odlučila sam da će mi on razvaliti rupicu. Bilo je to nedavno, tek sam navršila 16 godina. Mamica se spremala na službeni put od tjedan dana. Znala sam da se prije puta moraju nekoliko puta strasno pojebati. Obožavala sam ih gledati u najrazličitijim položajima i uživala maziti se kada je tatica prodirao u mamicinu pičku, guzicu ili joj svršavao u pohotna usta.

Pazila sam da me ne otkriju i tako već godinama. Ja sam za rajc koristila perušku za prašinu – to je bilo za oprašivanje picice kojoj se ništa nije turalo unutra (osim prstića), a za guzu sam nabavila super dildo (neću ti otkriti na koju foru sam ga kupila) .No da se vratimo maminom službenom putu. Kao fol sam imala puno zadaće za školu i zatvorila sam se u svoju sobu na katu. Mama i tata su ostali u prizemlju, a ona je krenula oprati kosu u donju kupaonu. Znala sam da ju pere gola, naprčena iznad kade, u crnim, samostojećim čarapama do guze (jer je to taticu rajcalo do besvjesti i kurac mu je tada bio veći od kurčina onih crnaca koje sam znala gledati u porničima). Na prstima sam sišla u prizemlje i škicala kroz poluotvorena vrata. Na sebi sam imala široku kariranu suknjicu do iznad koljena, onako krojenu u zvono. Gaćice ? To ne nosim po kući. Dildo mi je bio u ruci i čekao svoj trenutak. Da mi poševi guzu, naravno. Bilo je divno. Tatica joj je prvo lizao naprčenu guzicu, pičku i šupak. Dugačkim potezima svog jezika. Milovao joj je duge jebežljive noge s obje ruke. Naročito dijelove iza koljena. To ju je rajcalo do ludila. Počela je svršavati. Dahtala je: «Liži ju najmiliji moj. Razvali ju jezikom. Daj, daj, to, to. Ljubi mi šupak. Hoću tvoju kurčinu, daj mi ga.»

Ustao je. Njegov ogormni, ne lažem, stvarno ogromni kurac, ljuljao se iznad velikih jaja. Samo ju je uhvatio za bokove i uvalio ga do kraja. Bože, kako je to moralo biti dobro, Jer ona je vrisnula od strasti i počela se tresti u dugačkom, strasnom orgazmu. Tatica je nastavio jebati još bar pet minuta, tako da je ona svršila bar još jedanput, a onda ju je napumpao svojom spermom toliko da joj se sljijevala niz divne jebežljive noge. Ja sam si dildo gurnula u šupak i jebala se cijelo vrijeme njihove seanse. Guza mi je svršila bar dva puta, a pičić se ovlažio tako da su mi butine bile mokre. Joj kako bi se i ja sada voljela pojebati. Pica je morala čekati. Guzi sam pravu jebačinu već priuštila. Kada sam imala otprilike 14 – 15 godina moja je guzna rupica izgubila nevinost. Dala sam ju susjedu Denisu, zgodnom klincu koji je više volio muške guze nego vidjeti Boga. Uvijek kada bih ostala sama po kući hodala sam samo u majci do pupka, a donji dio sam «luftala». Jednom prilikom, bilo je kasno proljeće, takvu me u našoj kuhinji zatekao Denis. Bila sam mu okrenuta leđima kada je ušao jer sam si pripremala rani ručak. Tatica i mama su bili na poslu, a škola je počinjala poslijepodne. Denis i ja smo išli u istu školu, samo je on bio dvije tri godine stariji. Znala sam da više voli muške od curica, ali to mi nije smetalo jer je bio odličan frend. Dakle, ušao je u našu kuhinju i prvo što mu je upalo u oči je bila moja preslatka gola guza, okrugla i malo naprčena jer sam se upravo sagnula po jednu posudu. Ovo je nešto najljepše što sam vidio u posljednje vrijeme - dahnuo je Denis i brzo mi prišao. Lagano me pogladio po guznim polutkama (prošli su me srsi) i prste zavukao u šupak. Ja sam se još više naprčila, a rukama sam se oslonila na kuhinjsku ploču.

Daj me, - samo sam rekla, - naguzi me u šupak.

Znala sam da je peder ali sam znala i da neće odoljeti mojoj slatkoj guznoj rupici. Izvadio ga je. Nije bio nabildani muškobanjasti kar, ali za moju guzu je bio taman. Iako me je slatko izjebao u šupak, da sam bar dva puta lagano svršila. Njegov je topli kurac bio puno bolji od mog dildača, teko da sam si ga priuštila još para puta u ovih dvije godine. Njemu su se sviđale moje male nerazvijene sise i kratko ošišana plava kosica. Imao je osjećaj da jebe dečkića. Ali, govorio je, i ženski šupak nije za odbaciti. Opet sam skrenula s teme. Naravno kada sam se narajcala i sjetila Denisa. Pričala sam o tatici. Mama je istu večer otputovala u Bugarsku na nekoliko dana. Tata ju je naravno pratio i vozio na aerodrom. Ja sam morala «učiti» pa nisam išla s njima. Odlučila sam da ta noć bude «ona noća» za moju breskvicu. Ako treba silovat ću taticu, ali njegova velika nabildana kurčina mora maziti moj pičić. Oprala sam se i obukla samo gornji dio moje baby dolke. Ona mi je pokrivala samo pupak. Legla sam na svoj krevet i čekala povratak svoga ljubljenoga. Probavala sam sve poze spavanja kako bi izgledala što izazovnije kada tatica uđe u moju sobu da mi da pusu za laku noć. Legla sam na prsa i lagano naprčila moju prekrasnu jebozovnu guzu. Hmm. Nije baš najizazovnije. Ponovo sam legla na leđa i pokrila plahtom samo jednu nogu, ali tako da picica bude otkrivena. Jebački !

Izabrala sam položaj na boku. Legla sam izazovno na desnu stranu. Izazovno ? Da ! Jer sam desnu nogu ispružila, a lijevu povukla prema trbušćiću. Sada mi je guza bila naprčena, a breskvica dobro vidljiva i jebački poželjna. Ne znam tko ne bi zaželio uvući jezik i macana između tih prelijepih nožica. Na pomisao tatinog jezika u mojoj pičkici sva sam ustreptala. Mora me pojebati još noćas. Mora ! Tako narajcana sam i zadrijemala. Probudio me zvuk automobila na prilazu. Stigao je, sva sam se naježila. Privukla sam lijevu nogu još višlje tako da se guza jače naprčila, a picica bila još privlačnija. Čula sam taticu da se penje uz stepenice. Tiho je ušao u moju sobu da me ne probudi i da vidi da li spavam i da li je sve u redu. Osjetila sam da je zastao na ulazu. Sigurno mu se svidjelo ono što je vidio. Naprčenu jebežljivu mladu guzicu i nevinu breskvicu željnu kurčine. Prišao mi je, nagnu se nad mene i dao mi pusu u lice. Pomilovao mi je kosu. Žmirila sam u očekivanju. Sagnuo se ponovo i poljubio mi riticu. Lagano je jezikom liznuo i moj naprčeni pičić. Gotovo sam svršila od nadraženosti. Međutim nije nastavio dalje već je lagano pritvorio vrata i otišao u spavaću sobu. Čula sam da se svlači, odlazi u kupaonu, tušira se i ubrzo je ugasio svijetlo, osim male lampe uz bračni krevet i smirio se. Pričekala sam par minuta i tada se prišuljala da vidim spava li. Mirno je disao i izgledalo je da ga je umor savladao. Škicnula sam kroz odškrinuta vrata. ležao je leđima potpuno gol. Njegov macan namjestio se preko lijeve noge, pozamašan ali ne i napet. Sad je čas , pomislila sam. Na prstima sam ušla u sobu. Nije se pomaknuo. Brzo sam se popela na krevet, čučnula mu iznad glave i svoju nadrženu pičkicu naciljala na njegova usta. Još nisam krenula u akciju već sam se lagano spustila na laktove i počela ljubiti njegovu prekrasnu kurčinu. Odmah je počeo rasti i uskoro postao masivni jebački stroj. Uzela sam glavić u usta i blago ga sisala. Maja, što ? Trgnuo se iz sna i prvo što je ugledao na polusvijetlu lampe uz krevet bila je moja sad već lagano raširena pizdica, vlažna i spremna za potrošnju. Spustila sam guzu i breskvica se naslonila na njegova poželjna muška usta. Jezik mu je krenuo po mojoj pici, lizao sve uokolo, uvukao se u nježnu unutrašnjost, oblizao klitoris. Jebao me jezikom. Iskreno rečeno ! Raj.

Svršila sam prvi puta u životu. Bilo je kao da me preplavljuje neviđeno blaženstvo. Njegov kurac još je nabreknuo u mojim malim djevojačkim ustašcima, ali ja se nisam dala smesti. Pušila sam tatin kurac. Oslonila sam se na jednu ruku, a drugom ga lagano drkala i uživala u njegovoj veličini, čvrstoći i toplini. Nisam više mogla izdržati njegovo nebesko lizanje. brzo sam se okrenula i pičku naciljala na središte moga sveg uživanja, cilj moga života, tatin ogromni, nabildani, ljubičasti kurac. Sjela sam na njega. Ušao je bez problema.Kako i ne bi kad me nasaftao jezikom tako da je iz nje curilo. Prvi čas me zaboljelo. Njegov je glavić bio kao gljiva. Spuštala sam se lagano na njega. Himen je lagano puknuo, malo sam vrisnula i nastavila se nabadati. Svršila sam drugi puta. Sada je krenulo jahanje moga pastuha. On me uhvatio za guzicu, moju preslatku okruglu jabežljivu prdicu i nabijao me na sebe. Jebi me, nabij me , razvali me, ljubljeni, milo moje – vrštala sam u valovima orgazama.

     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče


dernhelmyu

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 45
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tatina curica
« Odgovor #1 poslato: 14-01-2009, 20:55:44 »
I?Šta bi dalje?

sivko55

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 18
 • Pol: Muškarac
 • pozdrav svim ljudima dobre volje
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tatina curica
« Odgovor #2 poslato: 12-04-2009, 22:44:59 »
Lijepo ispricano, no ocito je pisao muskarac.

mile82

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 3
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tatina curica
« Odgovor #3 poslato: 23-02-2010, 12:31:04 »
Može to i bolje :-\

hotlajn

forda

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 91
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tatina curica
« Odgovor #4 poslato: 24-02-2010, 15:08:50 »
ocekujemo nastavak :-\

Virtuelnimanijak

 • Zvezda Bluda
 • *
 • Poruke: 1708
 • Pol: Muškarac
 • jebač-presretač
  • Prazna muda, bistra pamet!
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tatina curica
« Odgovor #5 poslato: 25-02-2010, 09:31:21 »
Izvini.... izgubio sam broj telefona... :(
ako možeš da mi kažeš ponovo...  ;D
E, sad ga ne bi' vadio ....
- Grof Drkula -

*** jebem tuđe žene i gledam svoja posla ***

boban01

 • Bludnik
 • ***
 • Poruke: 204
 • Pol: Muškarac
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tatina curica
« Odgovor #6 poslato: 11-09-2010, 22:32:02 »
 Probudila sam se pred jutro. Sva smušena i u nevjerici. Uspjela sam. Pojebala sam se sa taticom.
Taj veliki lijepi muškarac spavao je gol pokraj mene. Onako ispružen na leđima, jednom rukom je prekrio oči, a druga mu je opušteno ležala na trbuhu i dodirivala njegovu divnu opuštenu kurčinu.
Moja baby dolka povukla se do iznad pupka, a gola mačkica još je gorjela od anđeoske jebačine.Skinula sam se gola.
Pogled na ovog prekrasnog golog muškarca, moga ljubavnika, čovjeka koji je uzeo moju nevinost, moga taticu, u meni je probudila instinkte kurve.
Pička mi se navlažila i željela je još, još i još...
Usta su mi sama krenula na ljepotana koji je ležao, nježan i opušten među tatinim nogama.
Razmaknula sam mu noge i počela lizati jaja, nježno drkajući macana. Jezikom sam prelazila po jajima, po korjenu kurca, lagano krenula prema glaviću, crvenoj gljivi koja je počela bubriti.
Oh, šapnula sam, želim te.
Jednom rukom drkala sam sve veću i veću kurčinu, a drugom krenula prema tatinom šupku. Željela sam ga maziti, ševiti svojim prstićem, uzbuditi toliko da uživa koliko sam i ja noćas uživala.
Uzela sam u ustašca njegov veliki glavić i nježno ga lizala i sisala. Ljubila sam rupicu na njegovom vrhu, lagano vrškom jezičca ulazila unutra.
Tatica se promeškoljio i probudio. Lagano mi je pogladio glavu.Sam je još više raširio svoje čvrste mišićave noge, čak lagano podigao guzu da moja ručica može što bolje pomaziti njegov šupak.
Naprči se, rekla sam mu, želim ti lizati guzicu.
Bez riječi se okrenuo i kleknuo na koljena, spustio glavu i naprčio svoju prekrasnu guzu. Raširio je noge toliko da sam mogla glavu zavući među guzove i jezikom krenuti po njegovom okruglom crvenom šupku. Jebala sam ga jezikom, prstičima, a drugom rukom sam mu mijesila jaja i polako počela drkati ogromnu karinu.
Stenjao je i dahtao. Uzbudila sam ga do besvjesti.
Lizala sam ga po jajima, guzi, šupku, kurčini. Jebala ga jezikom u guznu rupicu.
Nije više mogao izdržati.
Polegnuo me na leđa, spustio svoja jaja nad moja ustašca. Lizala sam te dvije prekrasne dlakave kugle. Tatica je svoj šupak usmjerio prema mom jeziku, raširila sam mu guzove i strasno počela lizati čmar. Uhvatio je kurac čvrstom desnicom i počeo ga drkati. Glava mi je pala sa ruba kreveta , a on je to iskoristio i u ustašca mi utrpao svog macana. Jebao me u moja mala požudna usta. Gušila sam se od ogromnog nabildanog ljubičastog kurca, ali sam i toliko uživala da mi je pička bila potpuno poplavljena.
Počeo je dahtati i vikati.
Sad ću, mazi mi guzu, jebi me prstičem.
Svršio mi je duboko u grlo, špricao je spermu u moja usta, po mom licu, a ja sam od uzbuđenja ponovo svršila. Bez kurca u pizdici.
Još uzbuđen podigao me u naručje i kleknuo na krevet. Moja mokra pičkica usisala je njegov kar bez problema. Nataknula sam se na njega, obuhvatila ga rukama oko vrata, a nogama oko struka.
Jezici su nam se isprepleli, sperma je sada bila i na njegovom jeziku. Ljubili smo se sa toliko strasti da sam se skoro onesvijestila od uzbuđenja.
Uhvatio je svojim rukama moju naprčenu, okruglu, jebežljivu guzu i počeo me lagano naticati na kurac.
Klizila sam po njegovom kolcu kao da se ljuljam na ljuljački. Pizdica mi je treperila i uživala, onako uska još nedovoljno izjebana obuhvatila je tatinog mačka i mazila ga, jebala, usisavala, dražila, prcala, ...
Bila sam sva u orgazmičkom transu. Jezikom sam strasno oblizavala tatine usne, gurala ga u njegova usta, preplitala svoj jezičac njegovim velikim toplim jezikom.
U jednom trenutku on je svojim velikim rukama još više raširio moje tvrde okrugle guzove i gurnuo mi srednji prst u šupčić.
Imao je prst veći od Denisovog kurčića.
Svršavala sam uz urlike.
«Jebi me. Prči me. Daj mi kurac u guzicu.Imaš karu kao konj. Ogroman si. Daj mi ga, daj.Jebi! Jebi! Fukaj ! Daj ! Rasturi mi pizduuuuuuuuuuuuuu..Joooooj!!»
Bila sam u jebačkom krešendu. Urlala sam.Vrištala. Prostačila.
I izgubila se u ljepoti strasti.

Kasnije. Polako sam dolazila k sebi. Pička mi je treperila, nabubrena, široka kao autoput,mokra od jebačine i puna taticine sperme.
Ležala sam na širokim prsima moga ljubavnika koji mi je jednom rukom milovao plavu glavicu, a drugom mazio čvrste, naprčene guzove.
Na trbušćiću sam osjetila njegov veliki kurac. Nije se smanjio.
Ti si pastuh, šapnula sam gledajući ga zaljubljeno, imaš kurac kao konj. Opet te želim.
Privukla sam usne njegovima i počela ga nježno ljubiti. Kurčina mu se još više napela. Nježno sam ga milovala jezikom po usnama, bradi, vratu. Ručicom sam napipala mog crvenog nabildanog pastuha i počela ga drkati. Nježno, polagano.
Tatice, malo me boli picica, šapnula sam, hoćeš mi ju ljubiti da prestane.
Tatica je uvijek ljubio «bubino mjesto» i bol bi prestajala. Željela sam da mi svojim poljupcima smanji bol u pici.
Bez riječi me okrenuo na leđa, raširio prekrasno oblikovane noge, lagano gurnuo koljena prema tek propupalim sisama i spustio glavu među moje raširene butine.
Ležala sam raskriljenih nogu, s jezikom ljubljenog tatice u pičkici, opuštena i sretna.
Moj najdraži je jednom rukoma mazio moju desnu dojčicu, malu, tek propupalu kruškicu. Uzbuđivao me do ludila. Drugom je nježno gladio moju lijevu nogu, guzove i na kraju ugurao veliki srednji prst u moju preslatku guzu, moj šupak. Valovi strasti, miline, orgazmički bljeskovi, sve je to tutnjalo mojim tijelom, mojom glavom, mojim rupicama.
Jezikom je krenuo na pišulju. Oblizavao me je od klitića do guze. Velikim pohotnim lizovima. Sisao mi je picicu, grickao klitoris, «francuski» ljubio šupčić. Vraćao se na pizdicu, duboko gurao svoj veliki topli jezik, oblizavao unutrašnjost moje izjebane pičke, nježno sisao klitić, usnama obuhvati cijelu picu i ljubio je kao da su usne neke pohotne strasne jebačice. Gubila sam se i vraćala. Dahtala sam i potiho vriskala.
Pojebi me u guzicu, molim te ljubljeni – tiho sam zaječala.
Okrenuo me poslušno. Naprčio. Visoko u zrak podigao moju prdicu, raširio polutkice i naciljao svog vragolana u moju guzicu.
Denis.Sjetila sam se jebača koji je uzeo nevinost mojemu dupecentu . Denis je imao štapić. Tatica ima buzdovan.
Mokri oblizani šupak bio je toliko opušten i spreman da je taticin kuronja kliznuo unutra bez zastoja. Do kraja. Do velikih dlakavih jaja.
Mili moj, vrištala sam, imaš najbolji kurac u svemiru.
Obuhvatio je svojim jakim rukama moje bokove, nadignuo moju preslatku mladu guzicu i jebao me u šupak kao divlji pastuh.
Iako navikla na jebanje u guzu ovaj puta početak me malo zabolio.
Jauknula sam.
Tatica je usporio.
Boli te ljubavi ? Smirio se unutra. Moram biti nježniji.
Krenuo je polako i bilo je dobro. Oh, kako je bilo dobro. Njegova velika jaja svaki puta kada je uletio do kraja dodirnula su moju pizdu. To me toliko rajcalo da sam uskoro ponovo svršila.
Kada je osjetio da me dovoljno raširio ubrzao je pokrete i uskoro mi guzu napumpao svojom životnom tekućinom-
Urlao je i jaukao.
Maja, ljubavi, joj, joj, joj,joj, auuuuuuuuuuu...
Zaspali smo izvaljeni na krevet.

Probudilo me sunce i zvukovi s ulice.
Tata je još spavao. Sva puna dojmova nočašnje jebačine digla sam se i krenula u kuhinju napraviti doručak.
Navukla sam samo moju kratku majicu koja mi je dolazila do pupka. Pičku sam morala prozračiti. Bila je sva mokra, a imala sam osjećaj da je široka kao bunar.
U kupaonici sam se popiškila i samo oprala na bideu. Tuširat ću se kasnije. Osjetila sam glad.
U kuhinji sam krenula pripremiti doručak za moga ljubljenoga. Volio je nescaffe i pečena jaja sa šunkom. Sjetila sam se njegovih velikih jaja i nabildane kurčine. Nešto me pecnulo u pišulji. Prošli su me trnci. Opet bi se jebala.
Očito da je moga ljubavnika probudio miris iz kuhinje jer se polako došuljao i zagrlio me s leđa. Osjetila sam macana na svojim leđima. Skinula sam tave sa plina. Ugasila sam plin i okrenula se mom jebaču.
On me podignuo i posjeo na čvrsti kuhinjski stol. Bez riječi me počeo strasno ljubiti. Nježno mi je lizao ustašca i jezik, strasno mi je usisavao usne i jezičac. Raširio mi je noge kojima sam obuhvatila njegovu čvrstu mušku guzicu i povukao me na rub stola.
Njegova velika kurčina sama je našla put u moju pizdulju.
Legla sam izazovno raširenih i dignutih nogu, oslonila sam ih na njegova jaka ramena. Kurac je krenuo dugim laganim ubodima jebati moj mali slatki pičuljak.
     
Registrujte se i prijavite kako biste mogli da vidite ostatak priče

medeni39

Odg: Tatina curica
« Odgovor #7 poslato: 24-02-2011, 16:21:39 »
odlicna prica  svaka cast   
dopisivanje  
igrice u  raznim  rolama
cam2cam


dusan-stojanov

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 94
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tatina curica
« Odgovor #8 poslato: 24-02-2011, 23:07:21 »
super priča sviđa mi se

malivrag50

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 24
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tatina curica
« Odgovor #9 poslato: 25-02-2011, 15:24:22 »
dobra priča,al mislim da nije istinita

Tagovi:
 

GoogleTagged