Sex Oglasi

PhoneDate

Autor Tema: Tatina Ivana 4  (Pročitano 12412 puta)

MakiMax

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 18
  • Teme korisnika u ovom forumu
Tatina Ivana 4
« poslato: 18-07-2011, 17:11:53 »
  Posle naglog prekida incestuidnog odnosa između mene i moje ćerke Ivane,ona je otišla u Nemačku i tamo nastavila da živi sa svojim dečkom.Često je slala njene nage slike meni i Stanku,tako da smo mogao često da drkam o njih. Nekada sam odlazio kod Stanka gde smo on i ja jebavali njegovu sestru Milicu.Ivana mi je bila non-stop u mislima,razmišljao sam ko li je sada tuca,kome puši???.Kada sam se jebao sa svojom suprugom,ona je koristila svaku priliku da mi prebaci:''Šta je ne odgovaram ti,lepše ti je bilo sa Ivanom,ona je mlađa,voliš piletinu!!!'' Naravno da sam i ja žarko želeo da pojebem ponovo Ivanu.Jedva sam čekao da dođe leto i da je ponovo vidim kao što je obećala.
  Jednog toplog junskog dana Stanko je kod mene doneo Ivanino pismo iz Nemačke. Bilo je adresirano na Stanka,jer da je pisala na moju adresu mogla je supruga da pročita pismo.U pismu je napisala kako loše živi sa tim momkom, kako uvek dovodi neke drugare da je zajedno jebu,želela je da se vrati kući da joj je dosta svega.Ja bi naravno prihvatio njen dolazak, ali morao bi da razgovaram sa svojom suprugom.Supruga se složila da se Ivana vrati kući. I na stankovom i na mom licu bilo je zadovoljstva.Dogovorili smo se da je sačekam na granici.Psole čekanja od tri sata na granici iz autobusa je izašla moja Ivana na sebi je imala samo jednu brao letnju haljinu i putnu torbu. Čim me je ugledala potrčala mi je u zagrljaj.Plakala je rekla mi je da joj svi mnogo nedostajemo.Krenuli smo kući. U toku puta Ivana je ugledala ne putu neki motel i rekla mi je:
''Stani tata,da svratimo u Motel da se istuširam i da se malo opustimo'' rekla je to kroz kurvanjski osmeh
''Nemoj ćeri žurimo kući,mama će se brinuti'',pokušavao sam da malo smirim situaciju,a i ja sam žarko želeo da se malo ''opustimo''.
''Ajde tata reci joj da kasni autobus'',rekla je Ivana i uhvatila me za kurac!
Nisam mogao da se kontrolišem,na prvoj naplatnoj rampi sam se isključio sa auto puta i vratio se u Motel. Ušli smo u sobi. U jednom potezu Ivana je skinula haljinu,nije imala ni gaćice ni brus tako da je bila potpuno gola.
''Odoh da se istuširam'' rekla je Ivana,a ja sam se skinuo go i legao u krevet i saečkao da Ivana izađe.
Kada je izašla na sebi je imala samo peškire preko tela i kosa joj je takođe bila umotana u peškir.
''Jel si me se uželeo tata???, da li si drkao o moje slike????,a tatice!!!????? govorila je Ivana dok se skidala peškire sa sebe.
''Dug sam čekao da te vidim da te jebem,dušo moja!!!!'',ja sam joj odgovarao dok je ona moj kurac ubacivala u usta.Kako ga je moćno pušila,ja sam joj kao po običaju dodorivao sise.Ubrzo sam od slinog uzbuđenje svršio. Pošto sam to obavio u kupatilu,na krevetu me je čekala Ivana sa svojom čupavom pičkom.
''Izvini tatice što je nisam obrijala,nisam imala kad žurila sam da se vratim,ali sutra će opet biti onakva kakvu je želiš.''
Krenio sam da joj ližem mačkicu,Ivana ja samo zadovoljno uzdihivala,a ja sam već duboko zaronio jezikom u nju.
Moj kurac već se bio dovoljno podigao i došao je trenutak da ponovo uđe u Ivanu.Uzbuđenje nije bilo isto kao kada sam je prvi put jebao kod Stanka u kući,ali bio sam poprilično napaljen jer sam mislio da je nikada više neću videti.Odmah sam primetio da je posle našeg poslednjeg seksa, kroz nju prošlo dosta kurčeva. Razvlajivao sam je kao nekakvu drolju,a ne svoju sopstvenu ćerku.Ubrzo mi je rekla da hoće da joj ga stavim u dupe.Njena guza stajala je ispred mene,iako nije bila potuno obrijana želeo sam ući u nju.Namazao sam joj dupe u krenuo u akciju. U dupe joj je ušao nikad lakše,kad sam se samo setio da nije htela niko da da dupe morao sam da joj malo skrenem pažnju:
''Izjebali su ti dupe mangupi,a ja sam te prvi put jedva ubedio da mi ga daš!''
''Tata oni te ne pitaju ništa samo ubacuju kurac,zbog toga sam i pobegla!!!''
Ubrzo sam svršio po njenim sisama,obukli smo se i krenuli ka kući. Kroz ceo put mi je pričala šta je preživljavala u Nemačkoj.U počeku joj je bilo super,ali kasnije je zažalila što je pobegla. Plašila se reakcije moje supruge jer kada su se poslednji put videle ona je (one noći kad smo provaljeni) svašta joj je rekla. Usput smo svratili u neku radnju gde je Ivana kupila dosta tangica,bruseva boksreica i ostalog donjeg veša,zajedno smo ga birali. Kada smo stigli kući,moja supruga i Ivana su se kroz suze pozdravile, i bilo je bitno da je ona živa i zdrava,a šta je bilo bilo je.
Šta se sve dešavalo narednih dana biće u nastavcima.....


Lurc Ferguson

 • Drkoš
 • *
 • Poruke: 39
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tatina Ivana 4
« Odgovor #1 poslato: 20-07-2011, 17:19:20 »
  Ajde nastavak!  :)  (aplaude)

bombon

 • Orgijaš
 • **
 • Poruke: 62
  • Teme korisnika u ovom forumu
Odg: Tatina Ivana 4
« Odgovor #2 poslato: 20-07-2011, 17:41:58 »
Piši nastavak da vidimo kako se igra dalje odigrava :) :) :) (thumbup) (thumbup) (inlove) (inlove) (inlove) (inlove) (inlove) (inlove)

Tagovi:
 

GoogleTagged